26.09.2012 Videoblogg og video

He is so cool like

Det er store muligheter for at jeg har fortalt dere om denne fyren her før, men han her kan ikke snakkes nok om. Jeg tror Charlie McDonnell er Englands mest populære videoblogger (ikke helt sikker der, så ikke gjør meg til skade på grunn av den uttalelsen), iallefall er han det for meg, tihi. Neimen assa, for det første har han verdens herligste aksent, ikke nok med at den er britisk, men den er sånn skikkelig britisk. Herlig å høre på! Også er han en smule småsprø og rimelig kreativ og flink. Akkurat det beste av alt. Helt starstruck jeg assa! Han knuste riktignok hjertet mitt da han fortalte han hadde en kjæreste som også var videoblogger... Så da er det bare for meg å bli en verdenskjent videoblogger, så skal jeg kapre han tilbake! Hihihi


Denne videoen har dere nok sett. Ingen garanti så klart, men ikke overraskende. Herlig herlig!

Har du hørt om Charlie McDonnell før?
Vi blogges, charlies! 

01.08.2012 Videoblogg og video

Vlogg: Sy din egen sløyfe

Goood morgen! Håndballkampen surrer rundt på tv'en nå, mens jeg spiser en gulrot og syker meg opp til en runde med øvelseskjøring før det bærer videre på jobb. Kanskje jeg tilogmed skal være litt sosial i kveld? Jeg har for det meste dagsplanen klar iallefall, men jeg tenkte at hvis du har en kjedelig dag, uten noe å gjøre, så kan du jo prøve å sy deg din egen hårsløyfe! Eller en sløyfe du kan feste på skoen eller jakken din. Om du ikke har symaskin, så gjør ikke det noe heller, for det kan fint sys for hånd. 


Se i HD for best kvalitet

Jeg hadde egentlig planer om å vente med å vise dere denne videoen, ettersom mange av de som har spurt etter den ikke vet at jeg blogger igjen, men da kan jeg jo heller legge den ut to ganger eller noe annet gøy.

Har du prøvd deg på å sy før?
Vi blogges, bows! (sløyfe på engelsk for de som lurte) 

24.04.2012 Videoblogg og video

Vlogg; Yggdrasil- livets tre

Siden jeg ikke er ferdig enda med min sløyfete-videoblogg, så kunne jeg jo dele min søster sin i stedet. De er riktig nok om to helt forskjellige ting, men Livets tre- en saga om liv og kjærlighet har jeg jo selv vært med på, så derfor tenkte jeg å dele den med dere. Assa, jeg deler den ikke kun fordi jeg er med, men ja, den ligger nå under her til de som vil lese den. Se om dere kan finne med der også daaa, tihi. Jeg dukker opp litt her og der, så se etter en liten rødhåret jente med pannelugg. Altså så er det lyrics.blogg.no som står for filmingen.


Så der har dere livet mitt forrige uke oppsumert  på 10min. Jippi.

Hva synes dere om filmen?

Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, trees!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

20.03.2012 Videoblogg og video

Utfordring til deg

Om noen av dere ser hele, eller iallefall biter av denne videoen, så utfordrer jeg dere til å ikke begynne å le eller smile i løpet av det du ser. Jeg må si at det ikke fungerte på meg, fordi de pusekattene er bare så altfor søte!


Smilte du litt?
Vi blogges, cats!

16.03.2012 Videoblogg og video

Lumskbloggen på TV

Nå har jeg hatt en ganske usosial kveld egentlig. Jeg har sittet for meg selv på kjøkkenet og sydd sløyfer mens jeg har stalket sangene til Tyler Hilton. Vi har forestilling med teateret i morgen, så det anbefales å komme å se på i kultursalen i Hof, tihi. Halv fem! Kom daaa.

Så jo! Jeg har jo fortalt dere at jeg fikk TV-Vestfold på besøk om tirsdagen, og i går ble det lagt ut. Må innrømme at det er litt smårart å se seg selv sånn, men det er jo gøy også da, tihi. Det mest irriterende er at jeg hele tiden gjør sånne småting jeg ser veldig godt selv..! Men om jeg ikke sier det til dere, så kanskje dere ikke merker det, haha. Dere kan se klippet HER! Forresten, så var det kanskej litt overdrevent å si at LUMSKBLOGGEN er på tv, for bloggen ble ikke nevnt. Men siden jeg blogger her, og jeg var der, så ble det litt sånn, tihi. Men han TV-fyren kommenterte faktisk at jeg hadde blogg. Google.


Dere kan også klikke HER for å se klippet, tihi.

Har du vært på TV før?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, tvs!

Lik LUMSKBLOGGEN på facebook

07.03.2012 Videoblogg og video

99% vet ikke om dette

De fleste har vel det siste døgnet hørt om KONY2012, men det er kanskje ikke alle som har tatt den halvtimen til å se videoen. Med en gang må jeg innrømme jeg tenkte at jeg bare kunne titte litt kjapt, og så heller se resten senere. Men da jeg først hadde begynt å se, så måtte jeg bare se resten. Det er spennende(på den måten) å høre om, og Jason Russell som forteller, er utrolig dyktig i tillegg!


Det kom fram mange forskjellige følelser fra meg gjennom denne filmen, men alt jeg vil nå, er å bidra så godt jeg kan til det bedre!

Hva du sett denne videoen?
Vi blogges, films!

Ta deg tid til å se denne filmen! Del den gjerne videre :-)

 Jeg skal forresten svare på alle deres herlige kommentarer i morgen! Da blir det ikke blogging, så da passer det med litt svar, tihi.

10.02.2012 Videoblogg og video

How to be hotWhat'cha think?
Vi blogges, jennas!

23.01.2012 Videoblogg og video

Vlogg; masse surrete og kule greier

Jeg har vært så utrolig kul å laget en liten videoblogg! Tjohei. Den der min første snikksnakk videoblogg, så vær snill med meg i kommentarfeltet, tihi. Jeg spilte inn videoen om onsdagen, så derfor er snakker jeg om an fancy dramatime som da var om onsdagen, bare sånn at dere veit det.

Bittelitt snåkjipt at youtube har gjort kvaliteten en smule mer dårlig, men hva kan man forlange?

Sååå, noen tilbakemeldinger, eller noe sånt?
Vi blogges, vloggs! 

Stikkord:
22.01.2012 Videoblogg og video

Videoblogg; HVOR(DAN) FÅR GENIER DE GODE IDEENE?

Denne videoen er lånt fra verdens kuleste Sienna og Ingeborg. Må si jeg døde litt da jeg så denne filmen. Utrolig kreativt, tihi. Stolt over å gå i klasse med dem assa!

Nå skal jeg løpe en tur på jobb jeg.

Hva synes dere om filmen dem sin?
Vi blogges, genies! 

Stikkord:
20.01.2012 Videoblogg og video

Nom nom nom

Verdens søteste små, tihi.

Nå skal jeg snart dra ut en tur!

Er du glad i dyr?
Vi blogges, pets! 

Stikkord:
18.01.2012 Videoblogg og video

How to get ready for a date

Åh, jeg dør av henne! "FENDI"


Sjekk ut de andre videoene til Jenna Marbels også!

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, videos! 

Stikkord:
04.12.2011 Videoblogg og video

Vlogg: all you see, is fake

Ta deg tid til å se denne videoen!

Åh, kjenner jeg har lyst til å finne ham, og klemme han til alt går over og blir bra igjen! Kjente tårene trillet da hans egene også gjorde det... Det siste kortet er jeg glad for kom :') Men kuttet seg siden andre klasse! Jeg visste knapt hva en kniv var da.. Håper denne videon vil bli delt verden over! Kanskje det kan hjelpe og få andre folk til å tenke over hvor mye ord har å si...<3

Har du noen tanker å dele?
Vi blogges, folks!

Stikkord:
24.10.2011 Videoblogg og video

Negledesign; regnbue

Siden jeg sleit så med innloggingen på blogg.no, pluss at jeg fortsatt sitter å storkoser meg med lekser og slike fine ting, så får dere se en fin liten video som jeg egentlig har vist dere før, haha. Lenge leve gjenbruk! Neida, men assa, hvis dere ikke er så heldige som meg og har så mye å gjøre, så kan dere jo prøve å lage søte små regnbuer på neglene deres, tihi.


Hva synes du?
Vi blogges, rainbows!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits