10.02.2014 Tips og litt skjønnhet

Hür man dansar ut sina tankar

Du vet de dagene hvor du bare har altfor mye oppi hodet og alt bare er kluss?
Uansett om det er stress, sinne, fysisk vondt i en finger eller kanskje kjætlighetssorg-  det er noe som alltid fungerer.
 Seriøst alltid.

Det er også ganske så enkelt.
Du trenger bare masse bra musikk- og deg selv! Hemmeligheten er: DANS
Så enkelt er det.

Image and video hosting by TinyPic
Finn deg et rom du føler deg komfortabel i- kanskje en skog, soverommet ditt, kjøkkenet, togstasjonen. Sett på den beste musikken du vet- kan godt være rolige ballader også. Så begynner du bare rett og slett å danse. Prøv å tenk så lite som mulig. Ingen vil bry seg som du ser ut som en tulling uansett. 
Dessuten, når jeg danser for meg selv, er jeg alltid superelegant og forstår aldri hvorfor jeg ikke danser for den norske operaen... 
Enten det, eller så hadde jeg helt klart vunnet norske talenter uten å gå på audition en gang.

Dere har kanskje tatt poenget mitt nå, ikke sant?
Forhåpentligvis iallefall!

Dere som ikke har tatt poenget ennå- prøv det ut! Jeg lover at det fungerer. Du får ut alle energien du sitter inne med og iallefall jeg får vekk alle slitsomme tanker jeg måtte sitte inne med- iallefall for en stund.

Ha en suuuper kveld videre da dere- ta en liten dans før dere skal sove. 

26.06.2013 Tips og litt skjønnhet

10 ting å gjøre på en regnværsdag

Halve dagen i dag er omtrent gått, men for noen av dere så har dere kanskje akkurat stått opp. Uansett om du har sovet lenge eller er en morgenfugl- jeg fant fram noen ting dere kan surre med i dag. Det regner iallefall hos meg, og det er vel skyer over mange andre steder i verden også. Og om du bor et sted med sol, så kan du likevel ta deg til disse morsome tingene her.

 ♥ Du kan lakke neglene i mange søte farger og mønstre 

 ♥Du kan lage fine og morsomme smykker av FIMO-leire
♥Du kan planlegge hva du skal gjøre en solskinnsdag, eller drømme deg bort i andre planer

 ♥Du kan lese en koselig bok- eller en lærerikbok som bilteori 
♥Du kan drikke en kopp kakao mens du ser på regnet

 ♥Du kan bake en god kake, eller sunne muffins
 ♥Du kan danse som en tulling med høy musikk for deg selv
 ♥Du kan se på mange, mange episoder av One Tree Hill
 ♥Du kan lage en blomsterkrans eller to
 
 ♥Du kan imponere foreldre eller eventuelle samboere med å rydde og vaske rundt i huset

Som et 11. tips, vil jeg si bare FINN PÅ NOE KREATIVT. Jeg kan sitte leeenge å bare se på DIY-videoer på youtube, gjør det du også- og kanskje utfør et par prosjekter. Det er så gøy!

Hva er ditt tips for regnværsdager?

29.04.2013 Tips og litt skjønnhet

Red dipdye

Det er en artig liten ting jeg ikke har fortalt dere. Nemlig... trommevirvel... jeg har farget rød dipdye i håret mitt. Wuæææ. Jeg har tenkt på det lenge, men måtte nesten vente til vi var ferdige med forestillingene. Tusen takk til mamman min som hjalp meg, for det hadde sansynligvis blitt ganske vanskelig å gjøre det selv. Må innrømme at jeg ble ganske fornøyd assa, men nå ser man ekstra godt hvor slitte tupper jeg har. Men det ser jo ikke deeereeee. Ihihi
Hva kan man si, jeg liker å late som jeg ikke har et høyre øye...

Ble det godkjent med håret?

Har du farget håret ditt nylig?
Vi blogges, redheads!

24.10.2012 Tips og litt skjønnhet

BLINK

Jeg fikk noen spennende greier i fra Like'n Share i dag. Det er forresten ei side hvor du melder jeg inn til å teste forskjellige produkter- valgfritt hvilke du vil teste. Jeg fikk da nå i dag tre supersøte bokser med små pastiller i.

Som sagt så er jo boksene bare herlige! Jeg ville i grunn ha kjøpt dem bare på grunn av designet, hihi. Ellers så har pastillene veldig god og bra smak- av det jeg kan smake tiltross for mine dårlige smaksløker. Jeg har fått smake på tranebær, lakris og eple. Lakrisen må nok være min favoritt ettersom den hadde sterkest smak. Jeg er usikker på når de begynner å selge disse i butikkene (kanskje de har begynt alt), men jeg vil anbefale deg å kjøpe en boks med disse greiene her. Siden boksen er så fin, så kan man jo bruke den til noe annet når det er tomt for pastiller. Helt supert!
La på en liten "blink" på bildet, så passet det liksom litt inn, ehehe. Liksom.

Har du smakt disse pastillene før?
Vi blogges, like'n shares! 

15.10.2012 Tips og litt skjønnhet

LONDON- ting du ikke må gå glipp av

Jeg har blitt supert om ikke jeg kan legge ut til London-guide, om steder og ting man ikke kan gå glipp av. Og det kan jeg jo godt gjøre, og det endte da med dette innelgget. Det kan hende at det blir flere innlegg, for dette går mer på "opplevelser". Men utvalgte musikaler, f.eks og shopping trenger sine egne innlegg.

Aller først, noe man omtrent ikke kan unngå- Starbucks. Uansett om du liker kaffe, frappe eller ikke. Kafeene er utrolig koselige, og de har mange gode smoothies og annen småmat. Første gangen (har bare vært der to ganger assa) jeg var i London, så spiste vi her mange av kveldene. De har nemlig noen veldig godt slags innbakte rundstykker, eller hvordan jeg skal beskrive de, som de varmet og ble supergodt! Kjenner ennå smaken når jeg tenker på det..

Det er ellers masse turistattraksjoner man kan se og være med på. Å se Big Ben (noe som er vanskelig å unngå), Tower Bridge, London eye, Westminster Abbey og Buckingham palace, er også steder du må se. Jeg har selv ikke vært inni Buckingham palace, eller London eye, men har hørt at det er noe som absolutt anbefales! Westminster Abbey er et virkelig nydelig bygg, hvor iallefall jeg synes var veldig spennende å besøke. Kate og William giftet seg jo også her.

Ellers er Madame Tussauds (nei, jeg har faktisk ikke vært der heller) noe jeg tror blir vellykket. Og så klart- du MÅ. SE. EN. MUSIKAL. Reglen er nesten skrevet assa. Nesten uansett hva du ser, så blir det herlig! Kan "fordype" meg i dette i et senere innlegg, men assa, ja, du må bare! The Lion King (ja, den har jeg sett), er favoritten min.

Det eneste "negative" med alle disse stedene, er at det er ofte gaaanske lang kø. Men med gode venner og familie, så går det så fort så.

Hamleys- lekebutikken er også et sted jeg vil råde deg til å besøke. Du er kanskje litt skeptisk når jeg snakker om lekebutikk, men det er en egen verden der inne. Den er på sjuuuu (?) etasjer, og han bokstavligtalt forskjellige verdener. En egen for masse kosedyr, jenteting, gutteting, HarryPotter osv. Helt sykt!

Du må gå gjennom en park! Hyde park eller Regent Park for eksempel. De også er som små paradis-verdner.Dra på marked!

Camden Market er vel det største, og det er veldig, veldig bra. Her finner du mest på lørdager og på sommertider, men er ganske sikker på at det skal være i bruk hele året, og hver dag også. Utvalget varierer. Portobello road market i Notting Hill, er også et veldig søtt og koselig marked.Kom deg opp i høyden! Om det er ved hjelp av London eye, eller et høyt hotell, så er London ovenifra på dagen og spesielt om natten helt nydelig! På bildet under, befinner jeg med i øverste etajse av Hilton Hotell.Notting Hill er som sagt et sted du burde besøke. Det er en så koselig bydel, hvor du også finner x-antall vintagebutikker. Mange muligheter for gode kjøp. Det å
sitte på en kafé langs bygatene er også veldig koselig.
Sånn aller først og med det første, så der det dette jeg kommer på med slike "attraksjoner" som man burde få med seg i London. Mye kommer ellers på interesser og hobbyer, men ja, dette er et must! Om du ikke er inni alle bygningene (det koster jo litt etterhvert også), så prøv å vær på utsiden iallefall. Får man dreisen på undergrunnsbanen er det helt supert! Disse stilige to etasjes bussene og taxiene må man også ha vært i- bare på gøy.

Det kommer flere tips om musikaler og shopping senere. Overnatting og om dere ønsker!

Var dette til hjelp for deg?

Er det noe mer du vil tilføye?
Vi blogges, Londoners!

11.10.2012 Tips og litt skjønnhet

Kan jeg bomme en snus?

Okey, er det noe jeg virkelig ikke forstår meg på, så er det snusing. Unnskyld meg assa, men ja, jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Greit nok at man skal få et slikt "niko-sjokk", for eksempel for å slappe av. Men har du prøvd å koke deg kakao og sitte under et varmt teppe? Man slapper helt supert av da også. For all del, jeg har aldri snust før, så hva vet vel jeg? Men jeg har ikke planer om det heller. 

Hva positivt kommer ut av det? I følge wikipedia (og da må det jo være sant, ehehe), så inneholder snus 2,500 forskjellige stoffer, og 31 er kreftfremkallende. Hurra. Du får gule, ekle og råtne tenner, kjøttet i munnhulen kan bli rødt og irritert, oppkast er normalt i starten, ved trening kan det fremkalle lettere skader på skjelett og muskler og generelt ja, mye positivt kan man vel ikke trekke fram. En boks koster i underkant av 100-lappen i tillegg, så er det ikke bedre å bruke disse 80kronene på noe annet?

Derfor et mitt budskap til dere. Hold dere snusfrie! Røykfrie og for den del. 


Snuser du?

Hvis du gjør, hvorfor?
Vi blogges, em.. ja...  antisnusere! 

 

Jeg har forresten begynt på dette London-innlegget nå! Så et kommer muligens i morgen, eller lørdag! Jippi.

07.10.2012 Tips og litt skjønnhet

D.I.Y galaxy print

Jeg synes det er så utrolig mye fint og stilige greier man kan få med slikt galakse mønster på, men ofte så finner man ikke akkurat det rette plagget, eller så koster det altfor mye. Derfor surret jeg litt rundt på youtube.com og kom over disse tre favorittvideoene om hvordan man kan lage sitt eget galakse print. Jeg falt veldig for wedgesene! Men det eneste er jo at man må jo finne et par sko man faktisk kan "ødelegge", og jeg får meg ikke til å kjøpe et par sko til 600kroner, for så å male på de... På en annen side, så blir det jo veeeeldig fint da!


Hva synes du om slikt galaxy print?

Har du prøvd å lage noe slikt selv?
Vi blogges, galaxes!

 

24.08.2012 Tips og litt skjønnhet

Kon Tiki

Det har jo vært premiere på den nye norske kinofilmen Kon Tiki i dag, som sikekrt mange av dere har fått med dere. Vi har til og med fått lov til å se den med skolen allerede. Da mener jeg alle 1000elevene (okei, ikek alle på en gang). Må innrømme at det er litt stilig at vi fra Tønsberg får se filmen før elevene på selve Thor Heyerdahl vgs får det. Meeen jeg liker den! Filmen var veldig bra assa.

Før filmen, begynte å se litt av dokumentaren de lagde underveis- sånn i virkeligheten. Det var også ganske stilig. Jeg tror at mye av det som skjedde i filmen kan stemme bra med det som faktisk skjedde, selv om jeg har hørt rykter om at det er noen forandringer her og der. Filmen var i grunn veldig spennende også, for selv om man visste at Thor Heyerdahl kom fram, så visste iallefall ikke jeg om alle de andre ombord gjorde det. Også må jeg jo innrømme at Pål Sverre V. Hagen som spiller hovedrollen, er jo ganske kjekk da.


Jeg anbefaler iallefall veldig å se filmen, assa. Filmen er også veldig virkelighetsnær på den måten at det som skjer ser troverdig ut, og ikke at det bare er en smørje med overnaturlige filmtriks.

Hva synes sett Kon Tiki?
Vi blogges, Tikis! 

08.07.2012 Tips og litt skjønnhet

Crüsli

Åh, jeg kunne seriøst ha levd på Crüsli. Det er bare et eller annet ved det som er sånn skikkelig godt. Om man blander det med nyplukkede jordbær og yoghurt, så blir det jo bare helt supert. En perfekt frokost, lunsj og kveldsmat. Hurra. Okei, hadde jeg bare spist dette hele livet, så hadde jeg nok blitt ganske lei av det. Men siden jeg ikke gjør det, så bruker vi uttrykket at jeg kunne levd på det.


Nå sitter jeg for øyeblikket og fletter et armbånd. Eller kanskje mer knyter? Hey, det er jo med bokstaver og greier! Jada, bilder kommer senere en gang. Men siden det eeeegentlig er en gave, så må dere nok vente til den er gitt bort. Det er nemlig ganske vanskelig å skjule hvem det er til. Spennende.

Liker du Crüsli?

Hvilken mat kunne du aldri levd uten?
Vi blogges, strawberries!

04.06.2012 Tips og litt skjønnhet

Liker du "Nøttegodt"?

Har dere smakt disse nøttekubene som Polly har kommet med? Jeg må si at jeg digger de klumpene man finner i den gule posen. De man finner i den blå posen var litt mer spesielle i smaken, men for all del, ikke noe dumt de heller. Det var bare litt mye forskjellige spennende smaker, men kanskje de blir bedre etterhvert. De fancy gule tingene var som sagt veldig gode iallefall.
Lager skikkelig nøttereklame her assa.

Har du smakt disse?

Liker du disse fancy greiene?
Vi blogges, nuts!

26.04.2012 Tips og litt skjønnhet

Hva kalles disse?

DERE..! Jeg trenger skikkelig deres hjelp akkurat nå! Jeg fant denne hvite tingen som man fester bolleposer og slikt igjen med, men jeg veit ikke hva det heter. Jeg  tror det er litt av samme greia som plastikken på tuppen av skolissene som folk heller ikke kan navnet på. Men ja, jeg trenger virkelig hjelp til å vite hva den slik en heter:


Så klart, så skal jeg nok komme meg igjennom livet ellers også, men jeg får sove mye bedre i natt om jeg veit hva de kalles. Hadde vært supert om noen kunne gitt meg bedre nattessøvn, tihi.

Vet du hva disse kalles?
Vi blogges, things!

11.04.2012 Tips og litt skjønnhet

Lengre hår på 1-2-3

Her kommer enda et av mine utrolig, fantastiske fine tips! Det er jo mange jenter som vil ha laaaaangt hår, ikke sant, og ikke alle har råd/vil ta seg rå til å kjøpe slike fancy extensions (som dessuten er utrolig ufølsomt å bruke hvis det er ekte hår). Det er absolutt ikke skadelig for håret, og er gjort på 1-2-3. Derfor har jeg et superbra tips til alle dere.

Du trenger:

  1. Et stk. deg selv    2. Håret til personen


    3. En fuksjonell hånd

 

Du gjør:

 

1.       Så foran et speil

 

2.       Ta en del av håret ditt som henger langt nede (gjerne det som ligger ytterst, men som rekker langt ned, om dere skjønner).

3.       Løft denne lange stripen av hår, ca. 83grader ut i fra det andre håret.


4. Vips så ser håret sååå mye lengre ut. Jippi.

Tihi, det er seriøst! Håret ser veldig mye lengre ut når du bare løfter det litt mer ut i fra alt det andre (med tanke på for eksempel hodet). Bare å prøve det selv! Det funker assa. Det eneste er at når du legger håret ned igjen, vil det få samme lengde som før... Men assa, bare spray litt hårspray og det blir så fint så, tihi.

Fikk du lengre hår?

Har du noen andre tips?
Vi blogges, hairs!

 

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

 

12.03.2012 Tips og litt skjønnhet

What I do wear

Litt fin inspirasjon en mandagskveld. Jeg prøver å være flink å skriver litt på en framføring i engelsken, mens jeg samtidig mimer litt fra en herlig dag!


Alle bilder fra // WHATIDOWEAR
Nå sitter jeg å drikker varm melk med honning, mens jeg skriver dette, og det andre som jeg snakket om over her, tihi. Jeg har også på meg noen superdeilige mikrotøfler, som dere sikkert ikke veit helt hva er enda. Det skal dere få vite av meg etterhvert, eller så kan dere google det. Eller begge deler!

Hva synes du?
Vi blogges, outfits!

LIK LUMSKbloggen på FACEBOOK

28.02.2012 Tips og litt skjønnhet

Hairstyles

Jeg blir så inspirert til å være flink med hår når jeg ser slike fine frisyrer, tihi. Det er noen ganger jeg vurderer å la panneluggen min vokse seg lang, men så er jeg blitt så vandt til å ha den der, også er det blitt litt "meg" på en måte, og jeg vil jo ikke ta bort meg! Derfor blir den værende en liten stund til iallefall.


//Alle bildene er i fra weheartit

Selv om formen er ganske så dårlig i dag også, så skal jeg hoppe til fotballtrening. Kroppen min føles som en blanding av gelé og en støl fisk, så jeg kan trenge litt trening, selvom jeg eeegentlig ikke har tid. Jaja, tid får jeg ta igjen når jeg blir pensjonist.

Liker dere å style håret deres?
Vi blogges, hairstyles!

 

Liiiik bloggen min på FACEBOOK

30.01.2012 Tips og litt skjønnhet

Tips til de som er lei buss

Æh, ekkel skrift! Ekkel skrift!

Jeg tar jo to timer med buss hver dag, noe som er veldig slitsomt og jeg må innrømme at jeg er ganske så lei av det. Buss er et helt supert transportmiddel og det er jo mye mer miljøvennlig enn å kjøre masse bil, men det tar så lang tid og er litt småekkelt noen ganger. Å kjøre til Tønsberg med bil, tar ganske så nøyaktig en halvtime, men med buss tar det en time. Det er ganske så mye forskjell. I tillegg er bussene forsinket og andre fancy komplikasjoner dukker opp.

Om det er flere enn meg der ute som sliter med det samme ?bussproblemet? som meg, så har jeg funnet et lite tips til dere. Tenk dere at bussene bare er laaange og ganske så stooore, hvite (for de som bor i Vestfold) limousiner! Da garanterer jeg at det fort blir mye morsommere assa, tihi.


Dette fete bilde, er lånt i fra TB.no

Det er kanskje ikke den samme fine servisen, og du tar som oftest limousinen sammen med en haug andre fremmede mennesker, men uten om det, er det ikke sååå mye forskjell.

Tenkte dette kunne hjelpe dere som er "bussleie".

Tar du mye buss?
Vi blogges, busses!

 

Hopp innom her

14.01.2012 Tips og litt skjønnhet

Få pene øyevipper over natten

Som en liten introduksjon til den nye kategorien min Tips og litt skjønnhet, tenkte jeg å dele et innlegg med dere som ligger under begge navnene i kategorien. Jeg skal nemlig gi dere et lite skjønnhetstips om hvordan man kan tilføre øyevippene masse fuktighet og gjøre de sterkere, fyldigere og kanskje lengre, kun over natten!

Det du trenger er:
Et øye med vipper uten mascara (ditt eget er en god start)Kløver Vaseline


En rein mascarakost (dvs. mascarakost uten mascara).


Du starter med å snurre mascarakosten nede i vaselinen, slik at vaselinen ligger som et lag mascara rundt den.


Så tar du dette øye med øyevippene,


og påfører vaselinen som om du skulle tatt på deg mascara. Det er bare å "klæshe" på- foran og bak på vippene.


Da har de kanskje blitt litt sammenklistret og fine, med et nydelig hvitt lag rundt seg. Hurra! Du har gjort det riktig!
 

Dette lar du ligge på så lenge du vil, men det er veldig kjekt å gjøre dette før du legger deg, for da har vaselinen god tid på å trekke inn i vippene.

Når du våkner igjen, eller bestemmer deg for å sminke deg med mascara, er det ganske så lurt å vaske/tørke av vaselinen. Hvis ikke, tørker mascaran så og si ikke.

Jeg gjør dette innimellom når jeg har tid, og husker på det. Jeg synes selv at det hjelper, men det er kanskje mye pysisk også? Uansett om de blir lengre eller fyldigere, så får de iallefall masse ny fuktighet, og det trenger øyevippene som alt annet hår. Det kan hende at dere må gjøre dette ofte og gjevnlig for å få noe effekt, men det kommer helt an på vippene dine. Håper dette kunne være et godt tips til noen!

Hva synes du om dette tipset?

Har du prøvd dette før? Fikk du noe resultat?
Vi blogges, wipes!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits