25.01.2014 Shopping

Spontankjøp- rutete kjole

Jeg må starte med å fortelle dere at grisen kom tilbake igjen! 
Altfor lang historie til å fortelle hele igjen, meeen den er i beste velgående og det var så herlig å ha den sammen med meg igjen.
Da kan jeg også ta flere bilder av meg selv med den i hånda (fjernutløser).

Jeg kjøpte en ny kjole her om dagen- megaspontankjøp.
Hadde ti minutter før bussen gikk, men er så innmari kjedelig å bare sitte og vente, så jeg tuslet bare litt rundt så lenge. Så jeg stakk hodet innom Lace, og jaggu så hadde de ikke masse slag på fine kjoler. Så så jeg tilfeldigvis denne rutete saker her blant alle penkjolene. Da løp jeg inn i prøverommet og kastet den på meg og kastet den av meg og turet frem til kassen for å legge fra meg 100-lappen for kjolen på disken.
Det hørtes kanskje litt brutalt ut. Det var ikke så ille. Men hadde ikke så mye betenkingstid da, iallefall.
Eller noe sånt. 

Sjekk de flotte solstrålene a'!
Prøvde bare å gjøre bildene litt mer spennende eller noe sånt. Lyset ellers var ikke helt på topp da jeg tok bildene i fire-tida, sååå måtte ty til litt reserve Photoshop-belysning.
Kan diskutere resultatet, men okeiii, var kjolen som var hovedpoenget!

Hva er ditt BESTE spontankjøp?
Hva er ditt VERSTE spontankjøp? 

17.01.2013 Shopping

Kjedet fra naturen

Åh, jeg fant dette nydelige kjedet hos Accessorize, og jeg ble ganske forelsket. Er det ikke bare superpent? Det passet så pent med "gullfargen", sammen med de fine dyrene og den eikenøtta var jo bare supersøt! Pigsvinget, ugla og ekornet gjorde også kjedet helt nydelig.Har du et favoritt kjede?- hvordan ser det ut?
Vi blogges, nacklaces!

28.12.2012 Shopping

Turkis gris

Etter at mitt forrige mobildeksel begynte å synge på sitt siste vers, så fant jeg etterhvert ut at jeg måtte finne en erstatning. I butikkene finnes det ytterst få Samsung S3 dekseler, men det begynner faktisk å komme noen flere. Uansett, så tenkte jeg at det er jo like greit å bestille over nettet også, for det er ofte billigere og større utvalg.

Etterhvert kom jeg over siden iutstyr.no som hadde mange forskjellige deksler å velge i. Jeg falt pladask da jeg fant denne nydelige saken.


Det er jo bare supersøtt!

Leveringen var forresten fantastisk bra! Jeg bestilte det torsdagsmorgen- altså i går, og i dag dukket det opp i postkassen. 24timers leveringstid, DET er ganske så bra vil jeg si. Anbefaler denne siden om du ser etter deksler til iPhone, Samsung, HTC, Nokia, LG eller Sony Ericsson.

Hva synes du om dekselet?

Har du erfaringer med iutstyr.no?
Vi blogges, piggies!

30.10.2012 Shopping

Fretex- et nederlag

Kjøper du noen gang brukte klær, eller ser du det som et nederlag å gå, for eksempel, på Fretex? Synes du ikke at det er gøy å lete i mormors gamle klesskap etter herlige skinnvesker eller 50-talls bluser?

Vel, hvertfall om du har svart nei på de to siste spørsmålene, så lurer jeg veldig på hvorfor? Hvorfor må man absolutt ha de nyeste og dyreste klærne? Jaja, alltid gøy å kjøpe noe nytt, før alle andre. Men du får jo likevel noe nytt for deg, selv om du ikke er den første som kjøper plagget. Er det ikke bare fint at noen kan kjøpe noe som andre er blitt lei- istedenfor å bare kaste det? Mye som er hos for eksempel Fretex, er helt nytt og ubrukt også. Prislappen henger i flere tilfeller på! Bare at varen likevel er blitt billigere. Litt mer miljøvennlig er det å kjøpe brukt også.

Denne genseren jeg har på meg i dag, den er i fra Fretex. Den er 100 % ekte ull, og jeg betalte 199kroner, men hadde den vært ny, så kanskje 5-800kroner. Under halve prisen, og man kan ikke se at den er brukt en gang. Jeg har lenge lett etter en fin ullgenser, men finner liksom ikke DEN ullgenseren. Derfor gikk jeg da innom Fretex, det kunne jo hende de hadde noe fint, og borte i manneavdeliga, ja, der han den og ventet så stille på meg- sier vi.


Det fine er jo at jeg da har spart iallefall over 200kroner, og ullen til en sau, som kan gå til en ny genser.

Handler du noen ganger brukt?
Vi blogges, shoppers!

20.10.2012 Shopping

The soul would have no rainbow

"The soul would have no rainbow if the eyes had no tears" står det utenpå den nydelig boken jeg fikk av min supersøte mamma. Det er nemlig en almanakk for 2013, som er rett og slett helt kjempefin! Den har i grunn alt. Telefonbok, diverse kalendere, oversikt over helligdager, internasjonale måleenheter osv. Masse nyttige greier, man kanskje ikke helt visste at man trengte.

Nå gleder jeg meg bare til nyttår så jeg kan begynne å bruke den.
Boken er designet av Laurel Burch og ja, den er helt nydelig.

Har du en liknende bok?
Vi blogges, books!

08.10.2012 Shopping

NEW SWEATER

Jeg fant denne nydelige genseren om torsdagen da det var åpning av New Yorker i Tønsberg. Det var litt sånn små-kleint at de hadde leid en egen fotograf til å fotografere fra åpningen, men stilig med rød løper og Lise Karlsnes som DJ. Hadde Jan Teigen kommet også, så hadde det vært toppen av riskjeksen! Ehehe, siden han også da er i fra Tønsberg da lisssssom.

Tilbake til denne stilige genseren! Jeg så den først da jeg kikket kjapt gjennom butikken, så måtte jeg bare gå tilbake for å prøve den. Da jeg var ferdig med å prøve, så skulle jeg bare sjekke de andre størrelsene, men da var det bare et par gensere igjen, og de ansatte hadde hengt nye klær foran de. Med andre ord, genseren var nok populær. Men det skjønner jeg jo i grunn godt, tihi.


Nagler, nagler, NAGLER!

Det litt kjipe er at jeg sansynligvis ikke er den eneste i Tønsberg-området som har denne genseren. Hva annet kunne jeg egentlig forvente?

Hva synes dere om genseren?

Liker du klærne fra New Yorker?
Vi blogges, spikes!

04.10.2012 Shopping

GOSH- special edition

Jeg var i Tønsberg i går, ikke sant, og så var jeg innom på vita, for det hender jo at de har noe morsomme og fine ting der inne. Det hadde de også, fordi jeg fant det siste eksemplaret av GOSH sin neglelakk, fra special edition. Wuææ, den er jo sykt kul! Den er sånn sølvfarget og grå, samtidig som den har skinn i alle reinbuensfarger. Lekkert!


Dere skal få lov til å ignorere den flotte kanten av neglelakk jeg har søla rundt på fingrene mine.


Det eneste litt kjipe er at hvis man ikke har på topplakk, så vil neglelakken slites av på under en dag ved normalt bruk. Meeen hvis man har på topplakk, så blir det bedre. Tjohei.

Jeg digger denne stilige funksjonen som blogg.no har fått med når innlegget skal postes forresten. Utrolig herlig! Fordiii, jeg sitter ikke hjemme ved pc'en akkurat nå, men likevel, så får dere innlegget. Supert!

25.09.2012 Shopping

New Yorker til Tønsberg

Jeg måtte blunke et par ganger, og sjekke om jeg hørte riktig da jeg fikk vite at New Yorker- butikken kommer til Tønsberg! Helt seriøst! Den skal åpne i Tønsberg- på Farmanstredet. Jeg har alltid siklet over denne butikken da jeg har funnet den i utlandet, men nå kommer den til "skolebyen" min! Wuææ. Jeg tror ikke prisene kommer til å bli så altfor ille heller. Perfekt! Åpningen skal være onsdag 3. oktober, så jeg tror det blir en liten Tønsbergtur på meg i høstferien!


Åååååh, liker så veldig godt!

Dere kan lese mere om det HER. Også at det blir den første butikken i hele Norge også da. Sykt kult! Jeg er helt i ekstase akkurat nå. Først Bijou Brigitte, og så New Yorker! Lykkerus.

Hva synes du om klærne til New Yorker?
Vi blogges, yorkers! 

30.08.2012 Shopping

Friis and Company

Så var det da disse herlige skoene som jeg snakket om. Og assa, dere må vel være enige i at når man finner et par sko som først koster 599,- og man sikler etter dem i noen månder, for så å finne de til 179,-da må det vel være i orden å kjøpe de vel? De er ikke dirkete fra Friis and Company- trooor jeg, i såfall er de fra et undermerke eller liknende. Coolway står det iallefall på de, men de er kjøpt i butikken til Friis and Company. Ja, litt komplisert det der, men ta det med ro, det går helt fint om dere ikke skjønte det. Så lenge dere får sett bildene av skoene, tihihihi.
De er ikke så altfor superhøye heller, samt så er hælen laget av ekte treværk sååå det er jo stilig. Kanskje de er litt bedre å gå på da? Jeg må bare få inn teknikken ved å gå på slike tresko før jeg bruker de i offentligheten. Men de er så fine!

Hva synes du om skoene?
Vi blogges, blonds!

19.08.2012 Shopping

My green shoes

Den siste dagen i ferien har jeg tilbring sammen med noen herlige venner og ellers bare sløvet i solen og faktisk ryddet en del. Sløvet i solen var egentlig det jeg gjorde sammen med disse herlige vennene, men assa, uansett. Håper dere alle gleder dere til å starte på skolen igjen. Jeg gjør så klart det, fordi da kan jeg se de andre herlige folkene så og si hver dag- det andre skolegreiene tar vi som det kommer. Ja, jeg kjenner bare herlige folk. Nesten.

Så ihvertfall. My green shoes. De er i fra Nederland og de ble kjøpt i en butikk som heter Lou(?), som hadde en nydelig samling av klær som var akkurat passe feminine og søte i masse herlige farger! Jeg kjøpte også et sykt kult rosa skjørt, som jeg gleder meg til å bruke- en eller annen gang.


Skoene er knall grønne! Sånn som bladene på et bjørketre når det er vår.


Bildet var egentlig ganske uklart, så jeg tenkte å gjøre det ennå mer uklart.
Disse har jeg heller ikke fått brukt ute ennå, så tar gjerne i mot invitasjoner slik at jeg kan bruke de!

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shoes!

16.08.2012 Shopping

Blomsterpotte

Etter IKEA turen her om dagen, så ender man alltid opp med å kjøpe litt greier man egentlig ikke har bruk for, men som ser og høres skikkelig smart og nyttig ut. Du er ikke på IKEA og kun holder deg til handlelista. Uskreven regel. Jeg endte blant annet opp med denne søte blomsten og blomsterpotten som begge to er supersøte! Jeg falt pladask (snublet litt iallefall) da jeg så potten i hyllen, også fant jeg plutselig den fine blomsten til å ha oppi også. Nei, det var ikke et planlagt kjøp. Men assa, den er jo så søøøt!
Fotballkampen om tirsdagen gikk i grunn bra med uavgjort, samt gikk jobbedagen min (bra assa). Overnattingen var også veldig koselig. Vi så på film og.. em... skravlet og drakk te. Kreativt, ikke sant?

Handler du mye rare greier på IKEA?
Vi blogges, roses!

07.08.2012 Shopping

A bracelet of candy

Vannet i hagen står fremdeles høyt! Stakkars gress. Heldigvis har det sunket en del fra i går kveld likevel. Siden det da fortsatt er masse vann ute, så tenkte jeg og vise dere et armbånd jeg kjøpte for en liten stund siden. Nei, det har ingen sammenheng.

Uansett! Armbåndet er fra Fam Irvoll kolleksjonen for Arts & Crafts som hun ga ut for rundt et år siden tenker jeg. Så nei, det er jo ikke et veldig nytt armbånd sånn sett. Men jeg så det med en gang kolleksjonen kom ut og syntes det var litt mye, men veldig stilig. Det eneste var at det kostet omkring 1000kr, og jeg hadde ikke planer om å bruke såå mye penger på det. Derfor ventet jeg, til smykkene kom på salg, men da var armbåndet utsolgt. Plutselig så hadde de det inne igjen, og da fant jeg ut at jeg nesten "måtte" kjøpe det, ettersom jeg at siklet på det så lenge.


Jeg vurderer å ta av noen av kjærlighetene for eksempel for så å lage øredobber av de eller noe liknende, slik at armbåndet ikke blir såååå stort.

Hva synes du om armbåndet?

Liker du smykkene til Fam Irvoll?
Vi blogges, candy!

08.07.2012 Shopping

Some blue shoes

Nå har jeg begynt å komme meg over den supersøte jenta i forrige innlegg, og tenkte derfor å legge ut de fiiiine skoene nå. Jippi. De kom i posten sammen med de svarte pumpsene for noen innlegg siden, og er da også fra nelly.com. De er bare sååå fine, og jeg elsker den blågrågrønne fargen! Disse er nok også litt mer middagsselskapssko. Så bare si i fra om det dukker opp noen slike selskaper jeg kan gå i, så jeg kan bruke skoene. Jeg veit ikke helt om dere ser det, men de er ikke helt hverdagssko da. Jeg tror nok ikke at jeg skal bruke de så mye på jobb og sånt.
Wuææ. Elsker de!

Nå må jeg løpe å pakke litt. Tihi, nå kan alle gjette hva jeg pakker til. Nei, jeg tror nok ikke at så mange klarer å gjette det. De som gjetter riktig fortjener en sjokoladekjes. Jeg liker å tipse folk om at de burde spise sjokoladekjeks. Det er jo veldig sunt.

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shoes!

05.07.2012 Shopping

Shoes with a butterfly

Jippi. Nå er sånn passe en gang etter jobb, så tadaaa, Puuuuumps. De er i fra nelly.com om noen lurte, og var til en herlig liten pris av 200. Det eneste problemet er at de er sånn ca. 14centimeter høye, og ja, de fungerer best til middagselskaper hvor man går lite. Jeg får prøve å løpe litt rundt i huset før jeg bruker de i offentligheten, tihi.


Siden de var så spennende opp-ned.
Jeg visste ikke helt hva det betydde med Queens (36 er nok størrelsen, det matcher iallefall), men siden det står i et annet par jeg har made in China, så liker jeg å late som at de er laget by Queens. Ehehehe.
Ja, jeg har på meg strømper til de som lurte.

Hva synes dere om skoene?
Vi blogges, shoes.

19.06.2012 Shopping

Sommerens tips til antrekket

Veit ikke helt om overskriften ble helt riktig formulert, men det jeg skulle fram til, er et lite tips jeg tenkte å dele med dere som har sammenheng med antrekk på sommeren. Dette utrolig, fantastiske og helt vidunderlige tipset er nemlig:


Tadaaa, en denim- skjorte! Gjerne en som sitter litt løst på, og trenger ikke å ha noen spesielle innsvingninger heller. Denne skjorten er i fra gutte/manneavdelingen på H&M, fordi jeg rett og slett ikke fant en slik skjorte som jeg ville ha i dameavdelingen... Sååå ett poeng til gutta! Menne assa, den er helt super til de fleste antrekk.
Har du et litt pyntet sommerantrekk, kan du ta på deg ei skjorte og tone det ned litt, samtidig som det ikke blir liiike feminint. Den varmer også på kjølige sommerkvelder, selv om jeg liker å ha den brettet opp på armene, slik at den ikke blir liiike stor. Skjorten er også super over hvite og myke blonder.

Uansett. Dere finner nok noen flotte antrekk som kan brukes til en slik skjorte. Som sagt, så passer det meste! Dere må gjerne linke meg under om dere har et stilig antrekk med ei skjorte på.

Liker du denimskjorter?
Vi blogges, denims!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

12.06.2012 Shopping

Fjernkontroll

Etter å ha hatt så og si fri på skolen i dag, så ble det belønnet med litt shopping, tihihi. Jeg fant litt fine greier på salg hos BikBok, samt litt blomster til blomsterkrans og denne stilige lille dingsen hos Clas Ohlson:


Nemlig en liten fjernkontroll til kamera. Det er utrolig kjekt, for da kan både bilder og videoer (kanskje) bli klarere . Jippi. Eller ihvertfall klarere når jeg skal ta bilde av meg selv. Nyttig, nyttig. Nydelig redigering på bildet under, forresten.


Har du fjernkontroll til ditt kamera?
Vi blogges, controls! 

06.06.2012 Shopping

Converse

Nå har jeg vært flink å skrevet en analyse på Jeg ser av Sigbjørn Obstfelder, så derfor feirer jeg det med et bilde av det ene parret mitt med converse. Jeg digger de!


Nå tror jeg nesten at jeg skal sove litt.

Er du glad i converse?
Vi blogges, shoes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN 

05.06.2012 Shopping

Søte smågaver

Etter som jeg kjenner at kroppen begynner å bli mer og mer klar for sommerferie, så trenger jeg litt oppmuntring til det siste skolearbeidet. Det hjalp supersøte HEDDA meg med! Hun hadde en GiveAway på bloggen sin, og jeg tenkte at jeg kunne jo melde meg på med den vinnerlykken min. Og så leste hun opp navnet mitt! Først trodde jeg bare at jeg hadde vunnet en av tingene, men jeg vant alt sammen! Det var utrolig morsomt og superduper koselig gjort av henne! Jeg prøvde å klippe sammen alle tingene som dukket opp i den fine pakken. Redigeringen er ikke så veldig vakker som dere kan se på tørrshampooen. Om dere lurer på hva noe er, så er det bare å spørre, jeg skal forklare, tihi.


Noe av det morsomste med alt dette, er at nesten alt er kinesik eller japansk, og det er veldig gøy å kunne gå med et smykke å si at det er i fra Kina (selv om jeg ikke har vært der selv), tihi. Den hvite under- shortsen tror jeg kan bli kjempefin under en vanlig denim shorts, hvor man bare ser litt blonder under i bunn. Gleder meg skikkelig til å prøve ut løsneglene og! Pandaene henger alt på skapnøkkelen min.

Som sagt, så burde dere stikke innom den supersøte bloggen til Hedda HER. Hun virker som er utrolig søt jente, og hun kan japansk! Er verdt å lese bloggen hennes bare på grunn av det også, tihi. OGså er det mange andre fine og gode grunner itillegg.

Pleier du å vinne i konkurranser og liknende?
Vi blogges, pandas!

 

02.06.2012 Shopping

Øredobber

Nå er jeg hjemme igjen fra jobb, og skal straks videre for å være litt sosial. Før jeg drar videre på tur, så tenkte jeg å dele et av øredobbparrene mine som dere får se litt innimellom ganske ofte på bloggen. Jeg elsker fargen på de, og de glitrer helt nydelig i spotter og sollys. Den ene øredobben har mistet en diamant, noe som er bittelitt trist, men de er fortsatt like kjempepene, tihi.
Hva synes dere om øredobbene?

Liker du å bruke øredobber?
Vi blogges, earrings!

01.06.2012 Shopping

Genseren

Etter en herlig kort skoledag, tenkte jeg å vise dere genseren jeg har kjøpt fra Weekday. Jeg synes den har en veldig pen farge, og selv om den kan se litt kjedelig ut foran, så er den veldig fin bak, tihi. Jeg har begynte å like ting og tang med åpen rygg, og denne hadde en litt morsom vri på det synes nå jeg. Redigeringen av bildene ble ikke like heldig på alle, men hold dere til å se på genseren dere.


Eeeeh, ja, det var dette bildet jeg siktet til...


Så har det vært en koselig ettermiddag med kjentfolk i byen. Først var jeg sammen med ei venninne, før vi fant en fyr vi kjente, mens vi sto å pratet, kom det en fyr til, og så enda ei, og ei til også kom det to til også etterhvert! Blir nesten litt forvirret over at det er så mye folk jeg kjenner overalt. For jeg kjenner jo hele verden..!

Hva synes dere om genseren?
Vi blogges, jumpers!

22.05.2012 Shopping

Hodeskalle med diamanter

Åh, har dere kjent hvor herlig vær det er ute? Det er helt nydelig! Nesten bittelitt for varmt, men nei, jeg klager absolutt ikke. Jeg kjenner at om dette været fortsetter, så må jeg nok finne fram litt skjørt og lette topper. Herlig!

Jeg har sett på et smykke fra A&C ganske lenge, og har vært skikkelig usikker på om jeg skal kjøpe det eller ikke. Det var ganske dilemma for det er lit groteskt, men samtidig veldig, veldig pent og stilig! Det endte med at det i dag ble med meg hjem, og jeg angrer ikke, tihi. Når det til fullpris var 598(!!), så er jeg glad det var på 70% Noen ting (ganske mange) må man nok se på prisen før man kan bestemme seg helt.


Jeg synes det var så utrolig stilig! Det er da diamanter på øynene, neseborene og tennene- resten er metall-ish.

Hva synes dere om kjedet?

Det er vel pent vær hos dere også?
Vi blogges, skulls!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

05.05.2012 Shopping

Trenden med skjorte

Jeg begynner å se mindre av det nå, en for noen måneder siden, men det kan så klart hende det er fordi det begynner å bli varmere i været, og derfor blir det jo ganske så varmt å ha både skjorte og genser. Likevel synes jeg dette er en ganske fin måte å bruke gensere på, og skjortene, så klart. Skjortekragene er på langt nær borte! Man ser bare ikke skjortearmene så ofte.


Hva synes du om denne måten å bruke skjorten på?

Bruker du "skjortetrenden" enda?
Vi blogges, shirts!

03.05.2012 Shopping

Summer outfits

Jeg tenkte jeg skulle dele noen utrolig fine sommerantrekk fra Abercrombie & Fitch. Det positive med dette merket er at de har supernydelige og søte klær, samtidig som de har et litt orginalt preg på varene. Jeg liker at man kan finne alt fra da supersøte sommerklær til litt mer røffere, og stilige klær. Litt av alt! Herlig, herlig. De litt mer negative er at prisene er ganske høye... Men så klart, så er det jo ikke sååå fryktelig dyrt. Det kunne absolutt vært verre! Men man må nok regne med å legge ut litt mer enn man gjør på Cubus.

Jeg ser nå at jeg har skjært ut bildene i forskjellige størrelser. Jeg unnskylder for det, og håper dere kan tilgi meg, tihi.Se mere fine ting HER

Hva synes dere om antrekkene og Abercrombie & Fitch?
Vi blogges, fitches!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

27.04.2012 Shopping

Floral heels

Jeg har fri i dag! Hvor herlig er ikke det? Nå blir det skikkelig laaaanghelg. Det blir faktisk lengre helg, enn vi har vært på skolen denne uka. Wow, det hørtes mye ut... Men det er helt sant, tihi. Jeg liker det! Dagene mine skal for det meste gå til jobbing, men det er ikke så dumt det. Om jeg ikke hadde jobbet, så hadde jeg kanskje ikke hatt råd til disse søte små som jeg dere nå skal få se.

Jeg fikk nemlig et herlig par sko i posten et par dager etter påske, og jeg tenkte at jeg kunne vise dere de i dag. Jippi. Med en hæl på 13cm (jeg måle meg fram til 12cm...), så jeg skal nok bruke de litt hjemme før jeg beveger meg ut i offentligheten med dem, men det er så utrolig nydelige!
Supersøtt blomstermønster i silkestoff.


Disse skal nok bli brukt litt framover, tihi. Da jeg bestilte de, trodde jeg de var helt matte i fargen, slik at det ble litt mer "hverdagssko", men de var blanke i det silkeaktigstoff. Det gjør i grunn ingenting, for en god del av folk jeg kjenner har bursdag på denne tiden av året, så da har jeg muligheter til å bruke dem da, tihi. Fiiiine er de i allefall!

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shooes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

23.04.2012 Shopping

Ear cuff

Jeg kan starte med å gratulere alle dere flinke folkene som har kommet videre til landsmønstringen i UKM! Faktisk, så ble jeg gratulert med å komme videre i ukm i dag også. Riktig nok, så kom jeg ikke lengre enn lokalmønstringen (noe som går ut på at man bare melder seg på), men setter så klart stor pris på det uansett. Jeg tror det bare hadde kommet opp fra  noe resultater i fjor eller noe, for da stemte det faktisk, tihi. I hvertfall!

Jeeeg har kjøpt meg en ny ear cuff, og jeg veit at dere kommer til å like den, tihi. Jeg må innrømme å si at det er en av de fineste ear cuffene (heter det cuffene?) som jeg har sett, fordi den var så søt med englevinge og sånt, tjohei.
I kveld skal jeg kanskje lage grove valfer- det er så mye mer morsomt å spise enn brød. Mer tror jeg ikke at jeg har tid til, for jeg har nemlig med meg matteboken min hjem, så vi skal bli bestevenner!

Hva synes dere om ear cuffen?

Har du vært med på UKM?
Vi blogges, cuffs!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

08.04.2012 Shopping

Mintgrønn bluse

Åh, jeg elsker denne nye blusen min, tihi. Den han en så utrolig herlig farge, den sitter supert, og passer både til pynt og til en fin hverdag. Rett og slett, helt supert! Den var noe av det som lå i posen til de som husker innlegget PASTELLER.


Fantastisk nydelig med vått hår og kun mascara, men hva kan man forvente når man akkurat har kommet hjem fra jobb.
Hva synes dere om blusen?
Vi blogges, sweethearts!

Psssst, nå turer jeg til Liv Mari.

Stikkord:
02.04.2012 Shopping

Pasteller

Det er vel ikke noe poeng i å late som man ikke elsker vårensfarger. Pateller. Åh, jeg blir så glad av å gå rundt i butikker, for det er så herlige farger! Mintgrønt er min favoritt, men sier ikke nei det noe av det andre heller, tihi. Jeg shoppet litt her om dagen, og posen min fikk så pene farger at jeg måtte dele det med dere.


Dere skal nok få se det brettet ut også. Kanskje i morgen?

Hva synes dere om pasteller?
Vi blogges, pastels!

19.03.2012 Shopping

Innkjøp: skjorte krage

Vi sluttet litt tidligere på skolen i dag, så da brukte jeg litt av fritiden min til å se litt i butikkene med så pene farger. Åh, jeg elsker alle pastellfargene som er i butikkene! Jeg endte opp med denne "skjorte kragen". Jeg var egentlig på utkikk etter en supersøt tunika, men så ropte denne så pent på meg, og da kan man jo nesten ikke si nei, når den er såååå fin!
Denne pene kragen/kjedet kan gi omtrent alle antrekk en ny glød, tihi.

Hva synes dere om kragen?
Vi blogges, shirts!

LIK BLOGGEN PÅ FACEBOOK

11.03.2012 Shopping

Litt mye, eller søte?

Jeg fant disse søte skoene fra asos.com, og må innrømme at jeg falt litt for dem. De var supersøte og veldig sommerlige, synes nå jeg. Men samtidig, så er de ganske mye.


Hva synes dere?
Vi blogges, shoes!

10.03.2012 Shopping

Ear cuff

Da er man hjemme igjen fra jobb og slikt da. Tjohei. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere en ear cuff jeg kjøpte på TopShop da vi var i Tjekkia. Jeg falt skikkelig for den. Det eneste som er litt dumt, er at den er litt stor, så den glir ned... Meeen jeg skal prøve å stramme den inn litt. Jippi.
Hva synes du om ear cuffen? Haha, "cuffen"
Vi blogges, cuffs!

Lik LUMSKBLOGG på FACEBOOK

07.03.2012 Shopping

FLOYD

Det er flyttesalg på FLOYD i Tønsberg nå. Er en god del fine greier, ooooog det er skikkelig billig! Jeg kjøpte en bukse (buksen under), en shorts og en nydelig topp for 500kr. Buksen koster egentlig 600. Jippi. Det er nok dessverre bare i Tønsberg det er salg, men Floyd er fint uansett.


Maria Mena skal ha konsert på Nøtterøy i kveld..! Jeg har så utrolig lyst til å dra at jeg nesten ikke veit hvor jeg skal gjøre av meg... Det hjelper ikke at hun twitter: "GLEDER MEG STORT TIL UTSOLGT KONSERT PÅ NØTTERØY I KVELD! åååååååååååååå det bliiiiiiir såååååååå gøyyyyyy for meeeeeeena! <3" Haha, nå fikk jeg stor skrift! Men jeg retweetet henne, siden hun retweetet meg! Tihi, jeg har kanskje ikke fortalt dere det, men Maria Mena retweetet meg! Okei, nå må jeg slutte... Folk vil snart tro jeg er hemmelig forelsket...

Hva synes dere om buksen min?
Vi blogges, jeans! 

LIK LUMSKBLOGG på facebook

04.03.2012 Shopping

Marionett

Tjekkia er et land som blant annet er kjent for sine marionette-dukker, derfor måtte jeg jo kjøpe med meg en liten ting hjem, tihi. Først tenkte jeg å bare kjøpe en liten pynte-marionett-dukke på sånn, 10cm høy, men så var vi innom og ganske stor butikk med masse nydelige dukker, og da endte det med at jeg måtte ta med meg en havfrue hjem i kofferten.
Hun har jo bare nydelige grønne øyne, tihi.
Hun er litt vanskelig å styre, og kommer nok til å henge en god del som pynt, men det er gøy, tihi. Tusen takk til mamma som håndmodell.


Åh, jeg falt så for alle grønnfargene, det garnet hun er surret rundt i og de pene blomstene. Hun er rett og slett bare helt nydelig!

Hva synes dere om havfruen min?

Har du en marionett-dukke?
Vi blogges, marionetts!

03.03.2012 Shopping

Nye øredobber

Disse øredobbene er kjøpt i Praha, og jeg synes de er så nydelige! Jeg må innrømme at jeg har fått skikkelig sans for fjær i det siste, og når man da kan få "drømmefangere" i tillegg, så er jo det bare helt supert! De var ikke så alt for dyre heller, tihi. Oooog, de er kjøpt i en butikk, og ikke i en bod langs elva. Fine greier.
Er de ikke bare nydelige?
Vi blogges, feathers!

LIK LUMSK på facebook

26.02.2012 Shopping

Green Jeans

Akkurat nå, vil jeg ta en Tornerose-ish og sove ei uke eller to. Beina mine verker, jeg er helt tett i hodet, vondt i halsen og stiv i musklene, og dette er etter ferien. Man kan vel ikke akkurat si at jeg er så veldig uthvilt og klar for noen enda mer slitsomme skoleuker. Åh, positiviteten er på topp!

Det fine som jeg skal dele med dere nå, er at jeg har kjøpt meg ei skikkelig grønn bukse i Praha, og etter å ha tittet litt rundt på nettet, så fant jeg ut at det ikke var så dumt, tihi. Mintgrønne bukser og topper og alt er også kjempepent! Det kan ha noe med at jeg elsker mintgrønt, tihi. Fint er det uansett.

 
Gjør som de gjør på nelly.com, eller som Anna Kendrick.

Nå skal jeg stupe i seng før jeg faller sammen på kjøkkengulvet. Åååånei, varsko her! Uansett. Dere heldige Buskerud-folkene og andre folk med vinterferie får kose dere masse med Oscarutdelingen i natt, mens jeg leter etter en reprise i morgen...

Hva synes dere om grønne bukser?

Har du vinterferie nå?
Vi blogges, greens!

15.02.2012 Shopping

River Island- exact stripe

Jeg fant disse skoene fra River Island hos asos.com, og jeg må innrømme at jeg ble litt forelsket. Jeg trengte en liten opptur etter en ganske dum dag. Høydepunktene er vel at jeg ikke føler meg helt i form i dag, og klarte derfor knapt å lese før i dag, jeg har aldri gjort det så dårlig i engelsk som det jeg gjør nå som det faktisk teller en god del, og jeg sov så lenge at en fyr på bussen vekte meg fordi han husket at jeg skulle av. Heldigvis så våknet jeg, og begynte ikke derfor å slå han i søvne. HURRA! 


Jeg er sikker på at alt hadde gått mye bedre om jeg bare hadde hatt disse fine skoene på meg, tihi. Men det er jo egentlig ikke såååå synd på meg, for jeg har jo superbra folk rundt meg så og si hele tiden. De er jeg glad i, tihi.

Hvordan har din dag vært i dag?

Hva synes dere om skoene?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
13.02.2012 Shopping

Smykker på en tallerken

Fordi jeg skulle være flink å rydde litt av smykkene mine som jeg har litt overalt, tihi. Jeg er også veldig flink å leser til prøve i morgen. Forresten, så tok jeg meg også tid til å se et program på tv som handlet om hvor slemme eller ondskapsfulle menneskene i dag er. Det var skikkelig gøy (på den måten) å se, men ja, også litt skremmende... 


Jeg prøvde et bilde med blitz for da ble alt så mye mer skarpt, men fargene blir liksom ikke helt det samme...

Hva synes dere om smykkene?
Vi blogges, cmyks!

LIK bloggen min på FACEBOOK

Stikkord:
07.02.2012 Shopping

New skull ring

Det er sånn skikkelig billig salg på Ginta Tricot nå, eller det er vel kanskje så ferdig, men det er likevel litt fine greier igjen. Jeg fant blant annet denne fete ringen her!


Jeg har lurt litt på om jeg skulle kjøpe den før den kom på slag, men så gjorde jeg det ikke... Men da den kom til kun én tiendel av prisen, da synes jeg det var greit, tihi.


Den liker seg godt sammen med pingvinene mine.
Jeg ble iallefall veldig glad da jeg fant denne ringen til bare 10kroner, tihi. Fin og billig! Kan det bli bedre? Sånn over til noe helt annet, så skal jeg straks på fotballtrening.

Hva synes dere om ringen?

Handelt mye på salg i det siste?
Vi blogges, skulls!

Stikkord:
30.01.2012 Shopping

Søt med ugler

Jeg fant verdens søteste kjole hos asos.com nå nettopp. Den er så utrolig herlig at jeg måtte bare vise dere den med en gang!Den er dekket med ugler, og har en brun/grå farge. Herlig! Nei, jeg har ikke ord. Dere må bare se selv:

    

    
Det triste er at du må nok dessverre legge ut nesten 2000kr for denne herligheten, men så klart, investering?

Trykk HER for å like min facebook- side

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, owls!

Stikkord:
28.01.2012 Shopping

New SHOES

Tihi, heeelt nye er de kanskje ikke, men jeg har ikke fått lagt de ut før (tror jeg). Derfoooor tenkte jeg det kunne være fint å legge de ut nå, siden det snør så pent ute. Skoene er iallefall fra "Lille vinkel sko" i Oslo, og jeg liker de skikkelig godt! Hadde vært fint å kunne bruke de hver dag, tihi.

Jeg hadde de på meg på nyttårsaften, og det var folk som gjettet at det var mine sko, selv om de ikke hadde noen grunn på den måten til å vite at det var mine. Så det betyr vel at de bare var laget for å være hos meg, tihi.Er de ikke fine?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
19.01.2012 Shopping

Versace shorts

Versace sin nye kolleksjon for H&M ble lansert i dag! Jeg ahr funnet meg en liten favoritt, men jeg tror nok dessverre ikke at den blir min nå men en gang,tihi. Men no må man jo sikle etter også!

   
Har du sikret deg et kjøp fra Versace kolleksjonen?
Vi blogges, shorts!

Stikkord:
17.01.2012 Shopping

A bracelet of keys

Jeg har hatt en veldig bra skoledag i dag, til tross for at jeg verken rakk bussen min til skolen eller hjem... Til skolen kom bussen fortidlig, og jeg var med andre ord ikke der 10minutter før tida, men heldigvis så har jeg en super mor som kjørte meg et stykke, så vi tok igjen bussen. Hjem over må jeg bytte buss, og vi måtte stå å vente på to tog og tre røde lys før jeg kunne bytte til en buss som da alt hadde kjørt. Da måtte jeg løpe på en annen buss som kjører nesten samme rute som den jeg egentlig må ta, og rakk å ta igjen bussen for andre gang på en dag. Puh, jeg er lei av buss....

Uansett! Det er masse fint salg på Accessorize nå, og jeg fant meg blant annet et kjede (som dere skal få se seinere i dag) og dette armbåndet:
Masse fiiiiine nøkler! Det var helt perfekt fordi atte jeg fant dette armbåndet til fullpris, men synes det var litt for dyrt... Så kom det på 50% men jeg var fortsatt flink og ikke kjøpte det. Tilslutt kom det nå på 70% og da hadde jeg ingen unnskyldning lengre, tihi. Fiiine armbåndet!

Hva synes dere om bildene?

Liker dere armbåndet?
Vi blogges, keys!

Stikkord:
13.01.2012 Shopping

Ring

Åh, jeg liker den ringen her skikkelig godt! Elsker den rosa stenen i midten, og den pene gullkanten rundt. Det eneste negative er at jeg bare kan bruke den på pekefingeren, fordi den er for stor til de andre... Men de hadde ikke noe mindre, så da får det gå bra.Nydelig er den uansett.


Nå skal jeg løpe en tur på treningssenteret!

Hva synes du om ringen min?

Liker du å gå med ringer?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
10.01.2012 Shopping

England in pink

Tjohei, jeg har kjøpt meg verdens herligste, feteste, søteste, kuleste og aller mest fargerike pcmappen fra Accessorize! Jeg er blitt veldig glad i den allerede, og gleder meg masse til å bære pcen min rundt i den. Nå det jo finest å bære pcen på utsiden og ikke trøkke den oppe i veska. Jippi.
Hva synes du om pcmappen min?

Har du en pcmappe?
Vi blogges, mapps!

Stikkord:
05.01.2012 Shopping

BikBok by Jenny Skavlan

Jeg liker godt at den nyeste (i den grad ny da) kolleksjonen til Jenny Skavlan er på salg hos BikBok. Jeg har nemlig sikkret meg et plagg og det var så gøy å være på shopping de første dagene av julesalgene, siden det ikke var rukket å bli så utplukket allerede. Tjohei. Jeg liker salg, nesten like mye som jeg liker å starte nesten hver eneste med JEG, haha.


Cardigan // BikBok- til de som ikke skjønte det.


Jeg digger stoffet, og lengden. Det er så deilig at den er så lang! 

Hva synes du?

Har du et plagg fra Jenny Skavlan?
Vi blogges, Skavlans! 

Stikkord:
04.01.2012 Shopping

Pels på mer enn vintersko

Jeg fant disse skoene her, og må si jeg egentlig falt litt for dem. Det er jo masse forskjellige pels- greier på sko og jakker, men jeg synes egentlig disse her var litt fete! Jeg husker dessverre ikke hvor jeg fant dem hen, men om dere snubler over de en gang- TELL ME! Det eneste litt utfordrende er at de er gaaanske så høye da. Men kjøkkengulvet er til for å gå på.


Fusk, så klart.

Hva synes dere?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
03.01.2012 Shopping

Billig og fint- River Island

Måtte bare vise dere litt fine ting og tang fra River Island. Jeg har selv vært i en av butikkene i London, men det er noe litt annet å se det på nettet også. Litt mer ryddig, på en måte. Uansett, masse fint assa! Jeg har spesielt falt for de supersøte ørevarmerene med sløyfe på!Hva synes du?

Har du vært innom River Island før?
Vi blogges, clothes!

Stikkord:
03.01.2012 Shopping

Er denne kjolen litt mye?

Jeg fant denne kjolen hos asos.com, og jeg lurte på hva dere sånn egentlig synes om den. Jeg klarer nemlig ikke helt å bestemme meg, for den er jo stilig, litt annerledes og kul, men samtidig så er det ganske mye med alle firkantene, pluss at de skinner sånn... Veit nok ikke helt om dette blir en kjole som henger i skapet mitt, men på bloggen passer den fint, tihi.

      

Er kjolen litt mye, eller er den fin?
Vi blogges, asoses! 

Stikkord:
26.12.2011 Shopping

Winter princess

Åh! Det er vel ikke noen av mine søte blogglesere som har 3500kr til overs, som de ikke har bruk for? Jeg tar i så fall gladelig i mot, og pengene skal gå til et godt formål! Nemlig mitt fiiine klesskap som skal få selskap av denne fantastisk nydelige kjolen her:


Den er jo bare såå utrolig pen! *Drømme seg bort* Om noen fler har et ønske om å drømme seg bort, så sjekk ut denne siden HER.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, princesses!

Stikkord:
19.12.2011 Shopping

Kjede: pepperkaker

Det var rundt sommeren en gang at jeg kjøpte meg dette søte kjede fra Arts&Crafts. Originalpris er 398kr, men jeg kjøpte det for litt over 100kr siden jeg kjøpte de på 70% salg. Grunnen til at jeg forteller dere det, er fordi det er så utrolig gøy at de nå mot jul har satt disse smykkene opp til originalprisen igjen. Mihii, skadefore meg. Neida, men det føles veldig bra å ha gjort et så bra kjøpt, tihi.
//Canon EOS 500D

Er det ikke søtt?

Hender det du finner slike gode kjøp?
Vi blogges, cakes!

Stikkord:
15.12.2011 Shopping

Shopping; ring som en sløyfe

Siden det nå nærmer seg jul, så skal man kanskje heller prioritere å kjøpe julegaver til andre enn seg selv, men jeg har tatt meg litt tid til begge deler, tihi. Neida! Joda, assa, når man kommer over en så søt ring som det her, så er det lov til å bruke 20kr på den, synes jeg. Jeg må jo bruke noe av pengene jeg tjener, tihi.


Supersøt!
Den fantes i rosa og turkis også, men synes egentlig den svarte var finest med tanke på glitteret, wihii.

Hva synes du om ringen?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
14.12.2011 Shopping

Bijou Brigitte

Har man vært på smykkeshopping i land som blant annet: Tyskland, Nerderland, Spania, Frankrike og slikt, så har dere sikkert sett denne herlige smykkebutikken her:


Dessverre finnes ikke denne i Norge. Før nå! Jeg ble så glad da jeg plutselig gikk forbi inne på Farmanstredet i Tønsberg by, og plutselig fant denne butikken! De har drevet å bygget masse på senteret, men at denne butikken her skulle komme, hadde jeg ikke drømt om en gang. Det er som sagt den eneste butikken i hele Norge, og så velger de Tønsberg! Jeg tror jeg ikke kan gå på skole i Tønsberg lengre... Kommer til å kjøpe butikken...
//Bildene er blant annet HERIFRA

Har du vært innom denne butikken før?
Vi blogges, cmyks!

Stikkord:
13.12.2011 Shopping

Shopping for Christmas

Nå har jeg bare julegavene til de helt nærmeste i familien igjen, men begynner å bli ferdig med dem også. Stolt*  Det er så koselig å gå rundt i byen og se på gamle ektepar med poser fra leketøysbutikker og yngre menn med poser fra søte pyntebutikker. Folk stresser ikke, iallefall ikke de fleste, og folk er rett og slett glade! Herlig.
// Bilder lånt fra google


Som prikken over i'en hadde vært om det kunne ha snødd og ikke regnet! Mye på grunn av at det er ikke det samme med en jul uten snø, samt får jeg besøk av ei jente fra nederland i jula, og det hadde jo vært fint om det hadde snødd litt da, tihi. Så mitt ønske før jul er at det skal snø masse!

Er du ferdig med julegaveshoppingen?
Vi blogges, Christmases!

Stikkord:
12.12.2011 Shopping

Innkjøp; leggvarmere

Siden jeg har vært julenisse for mange andre søte folk, så var jeg litt julenisse for meg selv også, tihi. Derfor gjorde jeg et lite nesten spontankjøp på Cubus og kjøpte meg disse varme og gode leggvarmerne.


Jeg har nevnt på før at jeg har begynt å like å bruke leggvermere, så da passer det jo fint med et par hvite. Jeg vurderer litt om jeg skal sy noe et eller annet pynt på dem også, men vi får se.

Jeg har også pyntet meg med julekuler i ørene, tihi.

God Jul!

Liker du å bruke leggvarmere?
Vi blogges, warmers!

Stikkord:
09.12.2011 Shopping

Heels fra Topshop

Da er jeg hjemme etter en 8timers skoledag. Ja, åtte klokketimer... Vi har jobbet med tentamen i teater i dag, og skrevet tekster til 5sanger. Så vi har vært effektive!

Så da kommer det store spørsmål, som ikke har noe med teater å gjøre.


Er disse skoene fra Topshop fine?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
05.12.2011 Shopping

Shopping: rose som ring

Ble igjen en time etter skolen i dag, og da fant jeg denne supersøte ringen på Lindex. Jeg liker å surre litt rundt i Tønsberg for man finner så mange koselige folk som du går på skole med eller andre folk som også er herlige selvom du ikke går på skole med dem, haha.


Det er sånn dobbering, som jeg da kan ha på begge fingerene. Tjohei!

Er den ikke fint?
Vi blogges, roses!

Stikkord:
30.11.2011 Shopping

Red dress with roses

Fant denne nydelige kjolen på Topshop i dag. Åh, jeg er helt forelska jeg! Den er så fin, og den herlige rødfargen med de søte rosene. Jeg vil haaaa! Det som er litt dumt er nr.1- topshop sender ikke til Norge og nr.2- kjolen koster 165£ som er sånn ca. 1600kr.


Utenom det, hadde det vært en nydelige julekjole!

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
24.11.2011 Shopping

Ny tights fra Versace

Jeg fikk den superherlige tightsen fra Versace kolleksjonen for H&M i dag! Åh, jeg elsker den! Jeg har enda en gladnyhet til dere om atte jeg skal selge smykkene mine på et marked i Holmestrand til lørdag. Kom og kjøp av meg, tihi!


Åh, jeg elsker den!

Nå må jeg lage smykker, wihii.

Hva synes du om tightsen?
Vi blogges, tights!

Stikkord:
20.11.2011 Shopping

Julegavetips fra asos- under 200-lappen


Siden det begynner å nærme seg jul, tenkte jeg å dele noen søte og fine julegavetips med dere fra asos.com. De passer vel best for det kvinnelige kjønn, men for all del. Skal da ikke si at det kun er for jenter.  Jeg har plukket ut litt forskjellige ting og tang til under 200-lappen, så det ikke blir for dyrt, og som en bonus: tollfritt. Wihii. Alt dette finner du på ASOS

   


Søte uglevotter, og skopynt.

Ringholder den til venstre der, og en liten søtis av en veske til høyre.


Synes dette smykket her var veldig pent!

Jeg kunne sikkert ha langet ut med masse til, men dere kan jo heller sjekke ut siden selv, og klikke dere rundt på det dere vil se. Helt supert assa!

Hva synes du?

Har du begynt å tenke på julegaver?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
17.11.2011 Shopping

Versace for H&M

I dag klokken 10, ble den nye kolleksjonen med Versace for H&M lansert. Jeg prøvde å komme med inn på siden litt over klokka 9, men da var det allerede for mange folk. Så prøvde jeg igjen halv tre, men det var fortsatt for mange folk. Tilslutt prøvde jeg litt over fire, og daaa kom jeg inn. Men da var alt det fine utsolgt. Heldigvis har jeg en utrolig herlig mamma som klarte å kapre denne fine tightsen til meg, tihi. Er den ikke fin?


Med søte og litt rå nagle/paljett detaljer. Åh, da ble jeg glaaad <3

Hva synes du?

Klarte du å kapre noe fra kolleksjonen?
Vi blogges, tights!

Stikkord:
09.11.2011 Shopping

Hva synes du om slike kjoler?

Det er mange kjoler med slik "netting" ute i butikkene, på nettet, på fester og ja, mange steder. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg hva jeg synes om dem. De er jo veldig elegante noen av dem, og veldig pene, men likevel kan de fort se litt "billige" og "løse" ut, og det er ikke noe som jeg ihvertfall har et stort behov om. Dette gjelder kanskje mest de kjolene som har mer netting en stoff da, så klart. Menne likevel!


Alle disse er fra asos.com og er til under 500lappen.

Hva synes du om slike kjoler?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
07.11.2011 Shopping

Innkjøp: klesbiten

Tenkte å dele med dere de fine klærne og beltet jeg kjøpe i Svergie i helga. Det er vel da jeg skal si at de er kjøpt i de populære vintagebutikkene i Stockholm, og er fra blant annet Dior, Mulberry og Louis Vuitton, bare for å nevne noen. Men dessverre så kostet ingen av plaggene over 300kr, så det er nok ikke mye Dior her nei... Jeg liker det fordetom, tihi.
Denne skjorta her er sykt deilig å ha på seg, elsker stoffet! Den er i fra New Yorker.


Denne toppen er egentlig enarmet og har et bånd over fra høyre til venstre og litt sånn rynker foran. Haha, akkurat sånn! Også fra New Yorker


Denne søte blusen fra GinaTricot er lengre bak en foran.


Okey, singletten er fra GinaTricot, men bletet er fra noe så fett som H&M!!!!! Jeg digger det!


Fiiine og stoooore sløyfen!

Hva synes du om shoppingen min?

Hvilke plagg liker du best?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
07.11.2011 Shopping

Buksene i 2012

Tenkte jeg kunne dele med dere hvordan buksene som vil dekke butikkene i 2012 ser ut. Jeg må være ærlig å si at det er kanskje ingen bukser jeg kommer til bruke mye av, for det ser ut som disse "skjørtebuksene" jeg digget da jeg var seks. Men utenom det så! Det postivie må vel være at.. hm... de kommer i fine farger?
Bildene er stjålet fra søte Pia, tihi.

Hva synes du om disse buksene?

Er dette noe du kommer til å bruke?
Vi blogges, readers!

Stikkord:
06.11.2011 Shopping

Innkjøp; sko og sånt

Jippi! Første innkjøpsdel fra Sverige. Resten kommer med klesplaggene. Hurra! Jeg har kjøpt mye fine greier assa, og til en ikke alt for dyr penge heller. Bedre blir det ikke. Vi var bare inne på "Nordby senteret", sånn egentlig.. Vi rakk knapt det, haha. Det er jo blitt så stort der atte jeg holder på å gå meg bort for hver butikk jeg er i. Men det er mange bra butikker å gåseg bort i da så.


Kan begynne med denne pene ringen fra H&M. Sjekk den pene rød/rosa fargen.
Haha, nydelig bilde...


Haha, nei, jeg skal ikke bruke knall rosa sokker i disse skoene. Men de er bare så deilige å ha på seg! Skoene digger jeg!
Kan hende jeg skal bytte ut skolissene, men vi får se.


Også litt Fimo-leire til smykkene mine, tihi.

Nå skal jeg være flink å jobbe litt skole. Tjohei! Ha en super søndag fortsatt. Jeg er så glad i dere, tihi. Dere er virkelig fantastiske som kommer med så mange søte og koselige kommentarer til meg.

Hva synes du om innkjøpet?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
03.11.2011 Shopping

Hvordan få vekk saltet?

Hey, søteste!

Jeg har kjøpt meg en pose med masse gresskarfrø, jepp masse! Men det er litt kjipt fordi de er så utrolig salte! Jeg liker salte ting assa, men de er er sånn nesten litt altfor salte... Derfor lurte jeg på om dere hadde noen råd om hvordan jeg kan få vekk litt av saltet. Funker det å legge de litt i vann, eller blir de ekkle da? Kanskje det ikke går bort?


Kan nesten se saltet, haha.

Har du et lurt råd til meg?
Vi blogges, salts!

Stikkord:
02.11.2011 Shopping

Innkjøp; ny jakke

Jeg har vært på jakkeshopping. Okey, det er vel kanskje en liten stund siden, men bedre å vise dere seint, enn å ikke vise dere i det hele tatt. Såååå, her er den:


Den er i fra Bikbok, og dere har sikkert sett en liknende før. Den er sånn typisk vinterjakke egentlig, som mange har ganske like av, men den er veldig, veldig varm! Også er pelsen falsk så klart :-D
Så nå kan jeg danse ute i snøen en kald vinterdag.

Hva synes du om jakken min?

Hvordan vinterjakke har du?
Vi blogges, jackets!

Stikkord:
20.10.2011 Shopping

Kjøpe, eller ikke?

To buy, or not to buy, that is the question!

Jeg fant denne supersøte ringen på asos.com, og må innrømme at er jeg en smule forelsket. Den koster 80kr, så det er jo ikke sånn veldig ille heller. Men likevel så er jeg usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke, for den er jo ikke så stor, og veit ikke helt hvordan den vil sitte på fingeren. Dere kan se den nå:


Tadaaa

Så, burde jeg kjøpe den, eller ikke?
Hjelp meg!

Vi blogges, rings!

Stikkord:
13.10.2011 Shopping

Ny strikk

Haha, nei, jeg har ikke tatt bilde av den nye hårstrikken min. Jeg har ingen ny hårstrikk å ta bilde av heller sånn egentlig, men om jeg hadde hatt, så hadde dere sikkert overlevd uten å ha sett den. Det jeg heller har nytt er en strikket vest fra Zara, som jeg kjøpte da jeg var i Oslo. Jeg liker den veldig godt, og den er varm og god i tillegg. Deilig pels (fusk så klart) i hetta også. Helt supert!

Hva synes du om den nye vesten min?
Vi blogges, wests!

Stikkord:
06.10.2011 Shopping

Innkjøp fra OsLo; ting og tang

Fet overskrift, ikke sant? OsLo. Utrolig stolt over den!

Uansett. Tenkte å dele "ting-innkjøpet"mitt fra Oslo i går med dere i dag. Wohoo, den var litt vrien å forstå. Det ble litt shopping fra her og der i Oslo, men jeg kunne jo ha kjøpt mere også da, så vi får se på det sånn, haha. Neida, men assa sååå ille er det ikke. Dere kan se. Litt brukt og vintage, og noe nytt og ubrukt, tihi.


Lipgloss, ja, den er ikke vintage.


Supersøt donutnøkkelring fra Dianas salonger. Herlig vintagebutikk.


Jeg liker best å lage mine egne sløyfer, men ingen regler uten untak, så denne er også kjøpt hos Dianas Salonger.


Sløyfehårstrikker fra H&M. Synes de var litt dyre da, men... Haha. Jeg tenkte å bruke de som ringer, forresten. Tenker jeg da..


Brun strøpebukse fra Kapphal. Kjekk å ha på vinteren.


Herlige bukseseler fra H&M. Jeg må bli flinkere til å bruke det assa. Synes det er litt fett, haha. Har et annet parr fra Primark også, som jeg ikke har fått brukt så mye...


Denne nydelige veksen fra Velouria Vintage. Nydelig, ikke sant?


Litt slitt, men veldig sjarmerende.


Med speil til og med!


Og et superpent mønster i skinn rundt hele veska. Falt så for denne veksa med en gang! Lurte litt, siden det er vintage, så kostet den litt.. Men det var den verdt! Klær og slikt, får dere se litt seinere, forresten!

Hva synes du om innkjøpet mitt?
Vi blogges, vintages!

Stikkord:
26.09.2011 Shopping

Vil du sy for meg?

Det er snart et halvt år siden jeg fant denne kjolen på Høyer avdelingen på NorwegianOutlet i Vestby, men jeg klarer bare ikke å glemme den! Den var så pen! Når jeg til og med legger ut et "speilbilde" for å vise dere hvordan den ser ut, da er den fin da. Siden den sansynligvis er solgt nå, så vurderer jeg omtrent å sy den i stedet. Må bare finne et fancy mønster med riktige mål, tihi. Siden jeg ikke er så veldig dreven på å sy, så tenke jeg kanskje jeg kunne spørre om en av dere ville sy til meg :-D


Det er sikkert ikke sååå vanskelig, tihi. Neida, skal ikke tvinge dere til det. Men så klart, om noen har lyst, så skal jeg ikke nekte dere, tihi. Og ja, det er kanskje ikke den beste BHen å bruke til...

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
22.09.2011 Shopping

Hva synes du om skoene?

Jeg synes de skoene her var i grunn sykt rå! Men kan være lurt å ikke ha den mest fancy kjolen til. Holder med en litt enkel en, tihi.


De er i fra Topshop.
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
19.09.2011 Shopping

Innkjøp; Fam Irvoll

Okey, helt nytt innkjøp er det vel ikke, men tenkte bedre seint enn aldri, så da får dere se det nå. Jippi. Jeg kjøpte et supersøtt kjede i fra kolleksjonen til Fam Irvoll for Arts&Crafts. Jeg elsker det! Det regner jeg med at dere også gjør når dere ser det. Så derfor er dere sikkert superspente! Det er jeg også. Tenk om kjedet har forandret seg siden sist jeg så på det?! Det kan skje...

Uansett, så på det superherlige kjedet, tihi.
Fiiine og sterke lenken.
Er det ikke fiiint?

Det eneste bittelitt negative med det, er at det er litt tungt, men det gjør i grunn ingenting! Jeg kjøpte deg også for 300kr, noe som ikke er sånn kjempemye, siden det egentlig kostet 1098,- tihi. Tror nok ikke at jeg hadde kjøpt det for full pris, for å si det sånn, haha. Neida, men assa, jeg elsker det :-D

Hva synes du om kjedet?

Liker du Fam Irvoll?
Vi blogges, cherries!

Stikkord:
18.09.2011 Shopping

My lovely purse

Nå er jeg sliten etter en del timer på jobb, men da sover jeg vel enda litt bedre til kvelden, tihi. Tenkte jeg kunne vise dere den nye vesken min som jeg kjøpte meg om fredagen. Så den kjapt på torsdagen, men tenkte at hvis jeg fant den på fredagen også, da skulle jeg kjøpe den. Og den var der på fredagen også, men nå er den der ikke lengre... For nå er den hjemme hos meg! :-D

Se, så fin! 
Massssse fine lommer i den.
Den kan til og med låses, tihi. Kanskje ikke noe jeg kommer til å få tid til å gjøre mye, men likevel!

Vesker er av merket Gruro Inmobiliario, jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om det før, men jeg liker det, siden vesken her var så fin! Menne jeg kjøpte den hos Fretex, faktisk. Til bare... hold dere fast... 200kr! Det er helt sykt å kunne kjøpe en ekte skinnveske som er så stor, og har så mange rom til bare to hundere. Jippi! Jeg elsker vesken allerede! Hadde vært gøy å visst hvem som eide den før meg, tihi.

Hva synes du om vesken?

Har du hatt en lik veske før, som du har levert til Fretex?
Vi blogges, purses!

Stikkord:
13.09.2011 Shopping

Gave i posten

Jeg ble møtt med verdens beste oppmuntring når jeg kom hjem i dag. Nemlig en tykk konvolutt, og da veit man at det sannsynligvis er mere enn bare et brev oppe i den :-D

Det var det også. Jeg fikk et supersøtt og håndlaget kort, samt en spennende pakke. Men hvem var gaven i fra? Verdens søteste Daniela!


Matchet meg perfekt!

Og inne i den spennende pakken lå;


Et supersøtt smykke,


og et nydelig armebånd!

Aw, dagen ble så mye bedre med en gang assa, tihi. Har en følelse på at det kommer til å brukes en del. Det var forresten en bursdagsgave, om jeg ikke har nevnt det før, tihi. Liiiker!

Les litt rundt på bloggen til Daniela da, den er virkelig verdt å lese assa!

Hva synes du om den søte gaven min?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
10.09.2011 Shopping

Innkjøp; Topshop

Haha, bedre seint enn aldri, ikke sant? Som sikkert en del har fått med seg, så var jeg en tur i herlige London i starten av august. Der blir det litt shopping, og jeg har enda ikke fått lagt ut alt jeg har kjøpt. Men det gjør vel ingenting! Derfor tenkte jeg nå å vise dere det jeg har kjøpt i fra Topshop.


Neglelakk fra BarryM. som er brun med et nydelig lillaskjær i seg.
Tørrshampoo, som dufter herlig tropisk.
De conversskoene her, de er så herlige!!! Jeg som egentlig hadde tenkt til å kjøpe meg ens fargede da gitt. Sånn ble det ikke da jeg fant de nydelighetene her. De kostet bare 42pund også og det er under 400norske kroner, og i Norge, ville de(hvis de hadde solgt like) kostet mellom 700-800! Jeg er supersuper fornøyd, tihi. Både med pris, og sko.
Dette kjedet har jeg laget en hårpynt ut av. Kan nok vise dere det seinere.


Synes det toppen her var litt kul jeg. Men det kan jeg ikke si det samme med bilde. Det får gå..!

Jeg var veldig nære på å kjøpe et søtt lyserosa skjørt, med glitter på (veldig alveaktig), men så gjorde jeg det ikke likevel... Litt trist, men vi sier det var lurt!

Nå skal jeg opp til Merete på tur!
Liker du innkjøpene mine?

Er du glad i Topshop?
Vi blogges, topshops!

Stikkord:
26.08.2011 Shopping

Ny pc

Haha, blogghistoriens korteste overskrift! Uansett. Vi har jo som sagt fått skolepcene våre i dag. Hurra! De er overraskende fine i grunn, tihi. Størrelsen er heller ikke alt for stor, så det går an å få plass til den i veska. Helt perfekt. Den jobber ganske så fort også.

Det aller beste, med hele pcen tror jeg, er at den har Photoshop CS5. Åh, jeg ble så glad når jeg så det!! Tenkte jeg bare kunne sjekke om den hadde photoshop, også hadde de søren meg CS5 også! Hadde holdt lenge med CS2 for meg, haha. Har prøvd meg litt, men er noe som er litt annerledes fra CS3 som jeg er vandt til. Man kan til og med lage 3D bilder! Ah, I'm in love!<3


Det er forresten en HP, til de som ikke ser det. Jeg veit egentlig ikke åssen type HP, men det er iallefall ikke Asus. Da veit dere det.
Jippi! Jeg har allerede lagt inn en veldig fin bakgrunn også. Se i forrige innlegg, om dere vil se et litt større bilde. Det er skikkelig fint assa.

Jeg er storfornøyd med pcen. Liker veldig godt den jeg har fra før av, men denne er lettere å ta med seg, og litt sånt. Kjekt å ha en sånn ja, skolepc også, haha.

Har du skolepc?

Hvordan pc har du?
Vi blogges, computers!

Stikkord:
25.08.2011 Shopping

Nydelig veske fra Mulberry

Man sier vel ikke nei til en slik en akkurat. Åh, I'm in love with a purse!


Må bare få tak i 4350euro først, haha. Som blir sånn cirka 40.000kr. Jippi!

Liker du den?
Vi blogges, purses!

Stikkord:
20.08.2011 Shopping

London Shopping; Camden Market

Og litt fra Portobello martket, tihi. Menne jeg tenkte jeg kunne begynne å vise dere litt og litt av det jeg har kjøpt i London. Jeg kommer som sagt til å dele det opp litt. Muligens noe slikt; Topshop, acsessories og sko fra Primark, klær fra Primark, New look, og litt fra her og der^^ Eller noe sånt. Ja, da veit dere det iallefall!

Seeee.
Supersøt veske fra Camden Market.


Nydelig klokkekjede. Gjorde et bra kjøp der forresten, fikk tilslutt to klokkekjeder(det ene fikk søstra mi, forresten!) for 20£ pluss et ekstra kjede, i stedet for ett klokkekjede til 20£ wohii :-D

Kamerasmykke jeg fikk med sammen med klokkene.


Herlig "Mulberry"veske.


Buttons til veska miii.


Evig nydelig ring fra Portobello Market i NottingHill.
Og denne supersøte skilpadderingen som også er i fra NottingHill. Ah, me like!

Nå skal jeg straks en tur til Merete søte, wihii. og jeg skal ha på meg den fiiine toppen fra Primark! Dam di dam. Ha en super lørdagskveld!

Hva synes du?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
16.08.2011 Shopping

Kjole i posten

I dag når jeg kom hjem fra Drammen by, fant jeg en liten pakke i postkassen. Og utrolig nok var den til meg, jippi! For det er ganske så sjeldent at ting er. Også inne i pakken lå denne kjolen her;


Kjolen som jeg fikk i fra søte Nazo. Har gledet meg en stund til at den skulle komme flyvende ned i postkassen min, og det gjorde den i dag. Hurra!


Litt vanskelig å se den "ekte" fargen på bilde her, men det er en nydelig kobberfargeish. Står i grunn litt i stil til håret mitt, haha.


Synes kjolen var kjempefin. Så tusen takk igjen Nazo!

Den er i fra Risøe forresten, og den er omtrent lik bak, som foran. Bare at bak, har den ikke paljetter. Digger den! Jeg kom litt for seint hjem i dag til å rekke fotballtreningen, selv om det absolutt hadde gjort seg og vært på den. Av ganske mange grunner egentlig, haha.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
14.08.2011 Shopping

Isadoras nye Big Bold Mascara

Isadora lanserer nå en mascaranyhet, nemlig: BigBold mascara! Min første mascara var fra Isadora faktisk, så det hadde vært morsomt å prøvd utviklingen fra den gangen til nå. Den har en ganske tykk kost, noe som kan gi fin volum, og fyldige vipper. Det høres da ikke så dumt ut? Du kan melde deg på du også, så kanskje du blir en av 200 som får lov til å prøve denne ny godbiten.

isadorasample
 
Har du meldt deg på?
 
Liker du produktene til IsaDora?
Vi blogges, mascaras!
Stikkord:
03.08.2011 Shopping

Summer; colorblock from Newlook

Åh, jeg gleder meg masse til jeg skal til London, tihi! Men enn så lenge, får jeg nøye meg med butikknettsidene deres. Det er en del salg her og der, og jeg har funnet noe fine greier fra Newlook.com. Colorblock skal jo være sommerens trend, så hvorfor ikke prøve ut det.
Blir til;

Tadaaa.

Ja, den guletoppen har skikkelig lyst til å være uklar, så jeg lot den få være det. Verdens peneste sammensetning ble det kanskje ikke, men kunne vært verre.

Hva synes du?
Vi blogges, colorblocks!


Stikkord:
30.07.2011 Shopping

Animalprint on some heels

Jeg synes de skoene var sykt rå i grunn. Så klart så er det en del mønster på dem, og du kan ikke ha så altfor mønstrete topp/kjole til, men jeg liker de. De er i fra Topshop, forresten. Ååh, jeg gleder meg så utrolig mye til jeg skal til London, tihi.


Vi blogges, heels!

06.07.2011 Shopping

Gjett hvor jeg skal...


Bildene fra IdaLyrics<3

Regner med at de fleste skjønner hvor jeg skal fram til^^ Åååh, jeg gleder meg utrolig, fantastisk, sykt mye!!!!

Hvor tror du jeg skal?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
05.07.2011 Shopping

Innkjøp fra her og der

Jeg sa jo at jeg skulle en kjapp tur til Tønsberg, og en kjapp tur til Horten i dag, og det har jeg vært. Fikk kjøpt meg noen småting, som jeg til og med "trengte" i den grad. Eller ihvertfall kan være nyttig å ha. Ellers har jeg spist litt is. Nam nam.


Denne supersøte lommeboken og mobilmappa kjøpte min også supersøtemamma til meg!^^


Litt stoff jeg skal sy sløyfe av.


Jeg virkelig digger "bruksannvisningen" bak på den til høyre der. "1. FUKT NESEN 2. TA AV" Jeg forstår ikke helt. Skal man ta av nesen?


Søt cupcake-lebepomade fra Cubus.


Kunne trenge en komedie nå på sommeren.


Denne ringen har jeg ikke kjøpt, heller laget. Men det var en gave til søte Christine som jobber på Bianco i Tønsberg. Jeg var innom der for noen uker siden og kjøpte de herlige grønne skoene mine, veit dere, også var hun så søt og likte smykkene mine så godt, at jeg fikk lyst til å lage en liten ting til henne. Så da fikk hun en liten cupcake-ring av meg. Det morsomste var at hun hadde tatt en tattovering av en cupcake for noen dager siden, som faktisk hadde grønnfarge i seg. Passet jo helt perfekt!

Hva synes du om det jeg har kjøpt?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
04.07.2011 Shopping

Mote; bikini fra Iron Fist

Nå er det sommer, og bikini er en fin ting. Siden det fortsatt er folk der ute som enda ikke har en noe brukbart å bade i, tenkte jeg å dele en litt annerledes bikini med dere. Hvorfor må alt være så pent og klassisk hele tida?


//Bikini fra IronFist

Kanskje ikke 1.valget mitt, men for all del, haha. Den er jo litt kul da! Blir iallefall sett i den.

Hva synes du om bikinien?
Vi blogges, swimwears!

Stikkord:
21.06.2011 Shopping

Innkjøp fra Drammen

Fikk en søt telefon i går fra Merete med hennes søter og mor, om min søster, mamma og jeg ville bli med på shopping i Drammen. Selv om mamma og jeg egentlig akkurat hadde kommet hjem fra shopping i Tønsberg, så ble vi med utover i dag. Så da dro vi først innom sentrum i Drammen, hvor jeg kjøpe meg denne her på H&M;


Har holdt på å kjøpe den før, men så fant jeg den på salg i dag..! Det er ikke bra, for når den bare koster 75kr, ja da kjøper Siri den... Men den er jo supersøt da! I Drammen traff vi på herlige Elise og Amalie også som var på shopping der. Alltid like koselig med kjentfolk!


Så dro vi videre til Gullskogen, hvor jeg fant denne her på BikBok


Disse søte prestekragene her er i fra H&M

Til dere som husker forrige gang jeg var på Gullskogen, så fant jeg noen søte cupcake-bokser fra SøstreneGrene. Siden de fortsatt hadde slike til salgs, så måtte jeg bare kjøpe noen til. De er så herlige!  

Bare de to foreste der.


Nam nam nam.

Jeg har hatt en herlig dag i Drammen med Merete og veldig koselig å treffe på Amalie og Elise igjen også<3 En del salg var det i butikkene der og. Jo! Jeg har fått kjøpt noen nye farger til smykkene mine, tihi. Så da blir det enda flere smykker!

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Har du shoppet i det siste?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
20.06.2011 Shopping

Innkjøp fra Tønsberg

Det har vært en herlig dag for litt shopping i dag. Sola skinner, men samtidig så smelter jeg ikke helt bort. Det har kommet noen små regndråper også faktisk. Men jeg har kjøpt mye fint i dag, men jeg har også vært flink å ikke kjøpt alt som jeg kunne tenke meg å kjøpe. Wihii.


Dette armbåndet her fra Accessorize har jeg siklet etter leeeenge, men jeg synes det har kostet litt for mye, og da har jeg vært flink og latt det henge. For det kunne jo hende det kom på salg etterhvert! Og det fant jeg idag, wohoo. Halv pris på alle smykker! Da er jeg fornøyd^^


Neglelakk på penn, eller hva jeg kan si det er. Det er en tusj i fra Lindex, som man kan bruke til negledesign, med å tegne på neglene osv. Det er jo ganske kronglete med den tjukke kosten av og til.


Supersøt kjole fra Only. Den skal nok bli brukt litt i sommer. Jeg må bare få sydd den inn litt først, fordi det var bare L igjen i butikken og det er for stort for meg. Men den var så søt, at jeg måtte bare kjøpe den for det, tihi.
Hårblomst fra Accessorize. Den er skikkelig fin nå på sommeren spesielt.

Og til slutt;

Disse herlige, fantastiske, søte, pene, nydelige skoene fra Bianco. De er så fiiiine, at jeg holder på å dø hver gang jeg ser jeg har dem på meg. De er skikkelig gode å gå i også! Disse skal dere ikke se bort i fra at dere kommer til å se mere av på bloggen.

Hun jeg kjøpte de av på Bianco var også veldig søt, og var i tillegg veldig blid, noe som gjør meg veldig glad også egentlig. Jeg har på meg den rullekakeringen min i dag, som dere kanskje kan se bittelitt av på bilde over. Og det var veldig koselig at ekspitrisen (eller hvordan men skriver det. Hun som jobbet der da ihvertfall) kommenterte den, og virket veldig positiv til smykkene som jeg lager. Jeg måtte faktisk legge igjen bloggadressa mi, så hun kunne se de andre smykkene jeg har laget også. Så hvis du leser dette, så må du bare si i fra, så kan jeg lage noe til deg^^

Hva synes du om innkjøpene mine?

Var hun ikke søt, hun på Bianco?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
17.06.2011 Shopping

Supersøt hårbøyle

Da har jeg kommet meg hjemover etter 8timer med jobb. Jepp, jeg er sånn passe sliten i beina. Uansett. Jeg fant en supersøt hårbøyle på topshop.com! Den er rett og slett til å spise opp! Må passe seg litt om man går med denne, for da er det ikke sikkert man kan unngå at noen vil spise de opp, haha.
//Topshop.com

Er den ikke bare helt herlig?
Vi blogges, cherries!


Stikkord:
07.06.2011 Shopping

Ugle i pysjamas

Jeg døde bittelitt da jeg så de her. Utrolig søte, ikke sant? Ingen tvil om at jeg ville ha sovet natta lang i en av disse her, tihi.


Begge fra newlook.com


Supersøte, ikke sant?
Vi blogges, dinosauruses!

Stikkord:
31.05.2011 Shopping

Shoes

Mens jeg sitter å leser for å lære meg 7sider utenatt, en del om rike og fattige land, pluss alle de andre emnene jeg ikke fikk med blant de 15min jeg kunne holde presentasjonen, så fant jeg noen søte sko. Eller jeg synes de var skikkelig søte!
Fikk nesten litt lyst til å spise opp det parret her.

Nå må jeg pugge mer om kald krig, kald krig, kald krig, kald krig... Ønsk meg lykke til i morgen!
Hva synes du om skoene?
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
23.05.2011 Shopping

Pakken i posten

Denne pakken kom vel egentlig om torsdagen, men så har jeg vært litt opptatt og masse annet surr, så da ble det bilder i dag, tihi. Det tok rundt en uke fra bestilling, til det dumpet ned i postkassa mi.

Se her:

Et supersøtt smykke med to papegøyer på.
Ankelkjede litt indianserish med englefjær.


Et flyvende sommerfuglearmåbånd.

Alt er i fra asos.com til litt under 300kr tilsammen. Det er da ikke så ille?

HVa synes du?
Hvr du bestilt noe fra asos.com før?
Vi blogges, packs!


Stikkord:
21.05.2011 Shopping

Den rosa ballkjolen til Askepott

Ble jobb på meg i går, og det samme blir det i dag, så da blir det et lite morgeninnlegg. God Morgen! Siden jeg sitter å spiser frokost akkurat nå før jeg skal dra, så lurte jeg på om hva dere syntes om ballkjolen til Askepott^^ Veit ikke helt hvor den ideen kom i fra, men må jo blogge om noe litt annet i blant. 


Det er kanskje ikke noe jeg hadde valgt først å gå med på et ball, men den er veldig søt da, og veldig typisk disneyprinsesse^^ Bakdelen er at det ikke passer så godt med glassko til, slik at jeg kan miste en på ballet, og en prins kommer med den tilbake. Men men, da får vi finne andre måter.
Hva synes du om den rosa ballkjolen til Askepott?
Vi blogges, Cinderellas!

Stikkord:
16.05.2011 Shopping

Fugl i posten

Jeg feiret 50års bursdag for min kule onkel i går, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg før nå. Kan bare begynne med bilde av en av to fettere og en av en søster som v også feiret i går.Og såååå til den superråe overskrifta;

Nemlig et kjempesøtt håndsmykke fra asos.com. Er det ikke fint?


Kan ha det på mange forskjellige måter.
Pip pip (8)

Venter et par andre søte ting fra asos også, men av en eller annen grunn, så har de sendt dem i forskjellige pakker. Jaja, godt der er gratis frakt, haha.

Hva synes dere om håndsmykket?
Hvilke måte å ha det på liker dere best?
Vi blogges, birds!

Stikkord:
09.05.2011 Shopping

Outlet innkjøp

Nå var jeg ganske kjapp med innkjøpsbildene synes jeg, tihi. Ikke det at de ble så fryktelige kreative og fancy bilder, men dere ser hva jeg har kjøpt. Men jeg anbeflaer dere virkelig å dra på Norwegian Outlet i Vestby assa! Det er så mye fint og det er så søtt og koselig der, at du blir rett og slett veldig glad bare av å gå i gata der^^


Denne genseren her er i fra Samsøe, eller Samsøe Samsøe om du vil.


Knallrød buske fra Diesel. Må bare si at den kostet egentlig 1500,- men jeg kjøpte den for 300,- hurra!


En ganske klassisk fjortisjakke egentlig, men den var så utrolig deilig å ha på seg at jeg måtte bare ha den! (eller min supersøte mor sponset meg på den) Rosaaa. Den er forresten kjøpt på Vans butikken der.


En liten fugl som jeg skal hekte på et kjede, så jeg får et søtt, lit fuglekjede. Den var i fra Victoria of Sweden


Herlige skilpadderinger fra Arts&Crafts. Den til venstre er mamma sin da, men er de ikke bare helt nydelige?


De hadde også armbånd med skilpadder som også var utroooolig søtt, at det måtte bare bli med meg hjem det også, tihi.


Jeg fant også et par søte øredobber som passet fint både til skilpaddene mine, og til masse annet. Hurra, de er kjempesøte^^<3 Arts & Crafts også forresten.


Jeg kjøpte også en bok faktisk, da følte jeg meg smart. Er på outlet og kjøper bok, men den passer meg helt perfekt! Fordi det er bare masse unyttig kunnskap i den, som man en eller annen gang kaaaanskje får bruk for. Slik som at fela er det offesielle instrumentet i staten Sør- Dakota i Amerika, eller at de fleste bilder tuter i F.

Jeg er iallefall veldig fornøyd med innkjøpene mine, tihi.
Hva synes du?
Noe du liker litt eeeekstra godt?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
08.05.2011 Shopping

Outlet i Vestby

Kom hjem litt seint fra Vestby i går, så da blir det bilder i dag, jippi! Meeen det jeg endte opp med å kjøpe, får dere ikke se før litt seinere. Hurra, jeg å la dere vente!
Hele outletet var bygd som en liten by^^ Kjempe koselig, og veldig stort også! Oooo, flekk på kamera linsa.


Dette var en av de super søte og fine klærne man kunne finne på Høyer. Synes den var så utrolig søt! Men kunne nesten ikke kjøpe den selv om den var nedsatt med 1600kr, veit ikke heeelt når jeg skal få brukt den...


Wihii, shoppingposer.


Siri liker shopping! Lenge siden jeg har brukt så mye penger egentlig, haha. Men jeg liker det :-D

Har du vært på outlet i Vestby før?
Vil du se innkjøpene mine?
Vi blogges, outlets!

Stikkord:
06.05.2011 Shopping

A dress from Topshop

Jeg fant en kjole på Topshop.com som jeg har litt forskjellige meninger om, og hadde lyst til å høre deres! Synes kjolen er veldig søt, og får litt "havfrue" feeling av overdelen på den. Samtidig kan den se litt for mye ut med så mye overlapping og "krepping".


Den er i fra topshop.com som sagt.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Psst, i morgen skal jeg til Norwegian Outlet i Vestby. Gleder meg skikkelig!!

Stikkord:
20.04.2011 Shopping

Øredobber av perler og fjær

Ja, assa jeg har siklet etter et par øredobber fra GinaTricot, som jeg ikke har fått meg til å kjøpe enda, og i dag har jeg ikke hatt noe å gjøre. Da ender det opp med å finne fram lit fjær fra mammas gamle fastelavensris, og mine gamle perler, og lage noen egne i stedet.  

Det startet med dette;


Så etter noen timer ute med smykkelaging i sola, ble det sånn;


Så fester vi på noen fjær, og det blir øredobber ut av det

Det har dagen min gått til, haha. Noe må man da gjøre i påsken. Har jobbing i tre dager framover nå, så da får jeg ikke gjort sååå mye annet.

Hva synes du om øredobbene?
Liker du å lage dine egne smykker?
Vi blogges, earrings!

19.04.2011 Shopping

Innkjøp fra Tønsberg

Nå var jeg ganske så flink til å gjøre det jeg sier, fordi nå kommer innkjøpene som jeg lovte ville komme imorgen i går, haha lykke til med å forstå det, men det kommer nå i dag da i hvert fall. Det er ikke sååå mye som jeg har kjøpt, og jeg synes jeg har vært veldig flink som blant annet ikke har kjøpt et superpent par med øredobber fra GinaTricot, eller en herlig playsuite fra JC. Må bare fortelle dere det, så dere også får høre hvor flink jeg var, tihi.


Denne fine ringen er fra JC. Har siklet etter den lenge, men det har bare vært forstore ringer igjen, men i går fant jeg en som passer. Jippi!

Harry Potter og Dødstalismanene Del 1, elsker de filmene.
Et supersøtt kjede fra CMYK som -tro det eller ei- bare kostet 69,- uten om å være på salg. Måtte sjekke de andre like kjedene bak for å være sikker på at det ikke var feilmerka.


Disse var det ikke jeg som kjøpte da, men søstra mi som var i Oslo med noen venninner. De er også helt herlige! Se hvordan de ser ut på, på bildet under.


Toppen er fra Floyd, skjørtet er fra H&M.

Kjøpte alle tingene hver for seg, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at alt sammen passet sammen veldig godt egentlig. Til og med skoene Ida hadde kjøpt til meg, passet sammen.

Hva synes du om innkjøpet?
Hva/hvilke er din favoritt?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
16.04.2011 Shopping

Lookbook by Topshop

Saturdayafteroon with some inspiration by Topshop on www.lumsk.blogg.no, hørtes ikke det kult ut? Haha, men jo, det er ganske bra assa, synes jeg da. Er litt sliten etter jobb i dag, så da er det deilig å bra surre litt rundt og kanskje samle litt inspirasjon som jeg kan dele med dere.

Swedish summer


Graduation

Alle bildene er fra topshop.com
Hva synes du?
Noe å bli inspirert av?
Vi blogges, inspirations!

Stikkord:
02.04.2011 Shopping

Liker du disse skoene?

Jeg må si jeg er litt usikker, fordi de er jo egentlig skikkelig søte!^^ Men tror nok ikke at jeg hadde gått så pent på dem, hadde ihvertfall trengt litt trening for å si det sånn, haha. De er litt sånn 50tallish, noe som gjør de litt ekstra søte og kule, selv om de er litt merkelige siden de er helt tåspiss.


Liker du disse skoene?
Ha en super lørdags kveld videre!
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
25.03.2011 Shopping

Hvilken kjole skal jeg kjøpe?


Topshop.com//
Synes alle hadde så herlige farger!
Vi blogges, dresses!

PS; Bloggen min fyller 2år og ei uke idag! Gratulerer den så masse<3

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits