29.05.2011 Photoshop

Innkjøp fra Gullskogen

Etter å ha klart å knuse to neglelakkflasker ut over gulvet og vært i et bryllup, ble det litt shopping på Gullskogen sammen med storesøster og mamma. Var der ikke lange tida, men fant likevel litt å ta med meg hjemover. Som et par brune slippers fra h&m. De skal få kirsebær på seg, tihi.
Jeg døde litt da jeg så de fantastisk søte boksene her! Har fått en fra før av fra Madelen, og nå har jeg to til i samlingen min, wihii!  


Fra søstrene Grenes forresten
Nydelig bikini fra H&M. Den herlige blåfargen mot det gulle.


Masse nåler fra Søstrene Grenes. De kostet serriøst bare 2,50!!


En morsom ting jeg skal vise dere seinere. Hva tror du det er?


En mintgrønn skjorte fra BikBok. Bamsen min liker den også veldig godt.


Ja, den er sånn EGENTLIG mintgrønn, selv om den ser ganske hvit ut, haha.

Nå skal jeg ut i sola og gjøre noe fornuftig.  Jeg bare tulla. Fornuftig er vel litt å overdrive. Men noe finner jeg nok på å gjøre.
Hva synes du om innkjøpet mitt?
Hva skal du idag?
Vi blogges, rosa elefanter!

Stikkord:
30.01.2011 Photoshop

Header til Ida Lyrics

Denne lørdagen har gått til lekser og skolearbeid. Jeg skulle også være flink og øve til samfunnsfagsprøva på tirsdag, men så flink som jeg er, har jeg tatt med meg feil bok hjem, så da får det ble intensøving i morgen. Jaja, meg i et nøtteskall. Jeg liker å være i et nøtteskall, meeen det er ikke alltid like bra, haha.

Men jeg har en søt søster som er ganske så sjuk og dårlig i dag, og for å muntre henne opp så har jeg laget en header til henne. Hun har riktig nok spurt meg om jeg kan lage en før, men tenkte at det passet bra at jeg kunne være litt snill å gjøre det i dag. Har uansett ikke så mye tid før neste helg igjen, så... Men nei, nå hørtes jeg negativ ut til å lage header... Det er jeg ikke! Jeg synes det er kjempe gøy å lage headere, og andre bilder, spesielt når det jeg lager blitt godt satt pris på ^^  Da er det enda morsommere.


Slik ble den. Litt magisk og vinterling, samtidig ikke for vinter, bare litt mørk. Headeren er laget i Adobe Photoshop CS3, til dere som lurer.

Hva synes dere om headere?
Liker du å lage headere?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
26.03.2010 Photoshop

Dagens kledning og photoshop.

Dagens kledning og photoshop. Klærne er ikke lagt på i photoshop, men bakgrunnen er det.
Photoshop er så gøy! Det tar ganske lang tid, men det kan man jo velge selv og hvor nøye man vil være og hvor dreven man er. Jeg som er sånn passe uerfaren, men vil gjøre det nøye, bruker ganske lang tid^^
 
T-skjorte har jeg laget selv
Skjorte H&M
Bukse Bikbok
Sokker H&M
Slik ser jeg ut i dag.
Har har du på deg i dag?
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits