05.04.2014 Antrekk

Antrekk- vår og blomster

Av de få innleggene jeg har lagt ut i det siste har omtrent alle omhandlet noe med vår. Men nå er jo vår ganske aktuelt om man ser ut vinduet også riktig nok, så det er kanskje ikke så rart. I morgen drar jeg til London, forresten! Det er ganske stilig! Det er en studietur med teaterklassen og jeg gleder meg masse! Har vært i London før, men har ikke et gram mot å dra dit flere ganger. Teaterforestillinger, musikal, teaterbygg, markeder og shopping- hvem kan vel klage på det?


Det skjerfet her er forresten en av mine beste investeringer. Det kostet riktig nok bare 129,- men jeg kan ikke gå en dag uten å ha det på meg. Det er så varmt og deilig! Fungerer like bra som et lite pledd som hodeplagg- men jeg bruker det ikke så ofte som hodeplagg riktig nok.
I kveld skal jeg tilbringe tiden sammen med de søte jentene jeg har russevan sammen med. Det vil jeg fortelle dere mer om senere.

Hvilken musikal som går i London anbefaler du?
Har du vært i London før?

20.01.2014 Antrekk

Antrekk- varmt og kooosete

Tralalaaa, neimen, nesten en måned siden sist innlegg jo!
God nyttår!
Min fraværende tid har gått til å være sosial med familie og venner, terminslutt og derfor masse morsomt og tidkrevende skolearbeid, kjøre bil på vinterføre, ta bilder av meg selv og skogen, sitte på bussen til og fra skolen, drikke te, selge boller og brus, fundere over folkehøyskoler og videre utdanning og spise masse (kanskje litt mye) god mat.

Men så ble det plutselig ei uke nå med ikke så aaaltfor mye skolearbeid, og jeg rakk til og med å ta bilder ute før det ble mørkt.
Det har vært en riktig så fin dag i dag. 


Jeg elsker å gå i strømpebukser. 
De er varme, fine og ikke-stramme slik at jeg kan gå i spagaten om jeg vil det! -ikke at jeg gjør det så ofte


Mobilen er med på alle bildene fordi mitt nydelige Canon 6D kan styres gjennom wifi på mobilen, og derfor kan mobilen brukes som fjernutløser- innmari kjekt! Verdt et par tusen kroner bare den funksjonen.

Genseren er et spontankjøp fra Only, skjørt fra H&M, strømper fra en eller annen butikk som selger strømpebukser og skoene er min søsters søte, gamle.

Kanskje det vil dukke opp flere innlegg fra meg etterhvert?
Men dere vet, siste året på videregående og generelt en ganske hektisk hverdag...
Uansett, er dere skikkelig fine og søte som tar dere tid til å skrive inn bloggadressen min i nettsideskrivelinjen(?) støtt og stadig.

Hvordan er været hos deg i dag?
Har du lagt planer for fremtiden?

14.11.2013 Antrekk

Antrekk- de lilla Dr. Martens

Nå er vi i full gang mot skoleoppsetningen "Den skallede sangerinnen" som er et absurd teaterstykke som aboslutt ikke handler om hverken sang eller en skallet sangerinne. Personlig synes jeg det er hysterisk morsomt, fordi ja, det er helt absurd, men likevel så formidler det et artig budskap. Kort sagt skal stykket formidle dette med hvor mange meningsløse samtaler man har i hverdagen. Ja, høres kanskje ikke så fryktelig interessant ut, men tro meg- artige saker.

Ellers begynner temperaturen å synke ute, men jeg trives så godt med skjørt og strømper for tiden, at jeg vil ikke bytte til bukse hver dag ennå. Er det veldig kaldt, så er det jo bare å fylle på med litt ullsokker, skjerf og votter(noe jeg i grunn allerede har begynt med i det små).

Hva fordiver du disse dager med?
Trives du med kjølig vær?

-De observange har muligens lagt merke til litt forandring på bloggen. Nytt design er alltid fint. Tusen takk til Ina.

19.09.2013 Antrekk

Høstklær. Høstfarger. Høstvær.

Neida, jeg er ikke borte. Ikke helt borte iallefall.
Jeg bare forsvinner litt sånn innimellom, over noen flere dagers periode, men heeelt bortevekk er jeg ikke.
Det hadde vært gøy å begynt å blogge igjen som før- men skolehverdagen lager en stooor hindring for det..
Men jeg dukker opp på bloggen en gang i blant.

Høsten har ikke blitt borte.
Jeg liker høsten. Høstklær. Høstfarger. Høstvær.
Ja, regn er ganske fint i blant.


Savner du sommeren?
Hva synes du er det beste med høsten?

05.06.2013 Antrekk

Antrekk- school girl

En solfylt dag i juni tok jeg på meg et skjørt fra Villa, magetopp fra GintaTricot, denimjakke fra BikBok, hårbånd fra H&M, selvmalte sko fra Dinsko og en sekk fra BikBok. Det var så mye sol og varme ute, at i lunsjen på skolen tuslet vi bort til en brygge og spiste maten vår på vannet- forestill dere det med egen kreativitet.


Ut på tur- aldri sur.

Jeg håper det finefine været holder seg. Jeg har mange søte sommerkjoler jeg kan bruke, hihi. 

Hva har du på deg i varmen?

Er det varmt hos deg?
Vi blogges, school boys and girls! 

01.05.2013 Antrekk

Nagler og space print

Solen skinner, gresset blir grønnere, hvitveisen blomstrer og det meste er egentlig supert! Må innrømme at jeg nok av ting å bruke fridagen på, for fridag fra skolen er ikke det samme som fridag fra skolearbeid- selv om dette skal være en fridag for alt av arbeid. Snåle greier akkurat det der.

Jeg så igjennom de nydelige antrekksbildene og hvis dere lurer på hvorfor ikke absolutt ikke skal se i kamera, så er det fordi sola skinte rett i øynene. Bare sånn hvis noen syntes det var rart.
Vesten er en gammel olajakke- se den HER, genser/Cubus, bukse/H&M og sko/Esprit

Hva synes du om antrekket?

Hva bruker du 1.mai på?
Vi blogges, spaces!

12.04.2013 Antrekk

Oversized

Jeg var på kostymelageret på skolen for å finne noe kostymer (wow!) til forestillingen, ikke sant? Og så kom ei annen jente i klassen over vår lærers gamle olajakke. Sånn skikkelig 80-talles, veit dere? Den var jo bare driiit kul og jeg har siklet etter en liknende i laaang tid. Så da jeg kom hjem, fortalte jeg min opplevelse til moren min og hun bare "jamen en sånn har jo pappa". Men deeeen har jeg nå lånt permanent. Pappa sin altså. Åh, hvem skulle tro pappa hadde så kule klær i kjelleren?Dette var to litt artige uttrykk. Så jeg tok med de.

Hvis du nå lurer "hva er det Siri har i jakkelomma?"- så er det mobilen min. Den ser ut som en turkis gris med blæie, og jeg glemte å ta den ut av lomma da jeg tok bildene. Den artige dingsen i høyre hånd er fjernkontrollen til kamera. Tadaaa.

Har du en slik stilig jakke?

Ville du hatt en slik stilig jakke?
Vi blogges, denims!

Lumskbloggen er på FACEBOOK

09.04.2013 Antrekk

Antrekk- tulipantopp

Åh, endelig fant jeg en pen tulipantopp jeg også! Jeg har lett og lett etter å finne en skikkelig fin en, som både er enkel, pen og helst ikke så altfor høy i pris. Denne søte tingen fant jeg hos Only, til under 200-lappen! Det er så nydelig være ute også, forresten. Synd vi ikke kan flytte skoleundervisningen ut i sola. Det hadde vært fint.


Ja, jeg klonet meg selv og bakgrunnen. Men bakgrunnen hang seg litt opp i kloningen og ser litt artig ut.

Om ei uke er det kveldsforestillingspremiere på En folkefiende akkurat NÅ!

Hvordan er været hos deg?
Vi blogges, tulips!


Bloggen min er på FACEBOOK

04.01.2013 Antrekk

TIGER

Jeg fikk en forsinket, men supersøt julegave til fra min fine mamma- en kjempefin og glittrende genser med print av en tiger på! Jeg digger den! Akkurat passe "for stor", og i grunn ganske god og varm også. Glitteret også digger jeg. Kjøpte forresten glitter til neglene mine i dag ooog. Neglene må jo kunne glitre selv om det ikke feires nyttår? Tjoheiii.

Oj, see, Siri tror hun er noe.

Det er forresten bare 37 dager til jeg drar til Tanzania. Det er og blir helt sykt!

Liker du genseren?

Er du glad i tigere?
Vi blogges, tigers!

23.12.2012 Antrekk

MAKE A WISH

Overskriften "lille julaften" er vel kanskje litt oppbrukt nå, men altså dere, det er jo jul! Jeg er er som en liten unge akkurat nå. Ikke kun på grunn av alle pakkene akkurat, men rett og slett fordi juletreet er ferdig pyntet på kjøkkenet, juleribba står i ovnen for i morgen, og det snør STORE hvite filler ute. Nydelig! Min søster og jeg har vært ute en tur for å levere noen julekort, noe som er superkoselig! Føler meg som en liten julenisse på rundtur.


//Fate is kind
She brings to those who love
The sweet fulfillment of
Their secret longing// 
- When you wish upon a star 

Min favoritt julesang for tiden, er forresten Driving home for Christmas. Den spilles konstant, men likevel, supersøt!

Gleder du deg til jul? -det håper jeg
Vi blogges, wishes!

21.12.2012 Antrekk

Antrekk: saueskinn og skinnskjørt

Nå er det offisielt juleferie! Verden har ikke gått under- iallefall ikke for meg, og jo takk, jeg har det ganske så bra. Klassen min sto for årets juleavslutning på skolen min, og jeg må innrømme at jeg er fornøyd. Jeg hadde den store oppgaven som var å løfte vekk en soffa, OG å filme noen innslag. Hujh, jeg har vært flink i dag assa. For å danse flere numre på scenen, eller være konferansier i halvannen time er jo ikke på langt nær like slitsomt som å bære en soffa..! Åh, jeg er jo bare så morsom da dere. Ehehe, le litt da.

 
Jeg har kledd meg opp i litt skinnklær i dag, og så har jeg krøllet håret mitt. Tenk så fint å ha slike krøller helt naturlig. Skjørtet er forresten ikke ekte skinn, det er i fra GinaTricot. Vesken og jakken er ekte, men det er ku- og lammeskinn, og siden vi spiser de, så kan man bruke skinnet deres også. Begge plaggene er vintage også, så det blir litt bedre av det og. Ellers er skjorten fra Zara og sko fra Primark.

Hva synes du om "skinnklær"?
Vi blogges, skins!

21.11.2012 Antrekk

ANTREKK Jenny Skavlan

Det jeg finner fint med at det stadig er regn og mørkt ute, er at man kan kle seg i ikke så altfor tjukke klær og converse. Når det kommer snø, så begynner man å få noen begrensninger innenfor kles- og skovalg- men det skal ikke stoppe snøen det assa.

Jeg vandret litt i en julepyntet by i dag, og jeg må si at jeg synes det er litt tidlig å dekorere rekkverkene med granbar og julegaver allerede. Men på en annen side, det er jo så koselig å se lys overalt! Det er jo nå som det er så mørkt hele dagen at det er fint med julelysene som kan lyse opp en litt grå hverdag. Jeg har kjøpt en liten lyslenke som jeg har tenkt til å dekorere med på rommet mitt, og det finnes nesten ikke noe penere enn små lyspærer. 

 


Det hadde egentlig vært skikkelig kult og klippet seg "litt over skulderene kort" på håret. Men samtidig, så er jeg redd for at jeg kan komme til å savne å ha litt langt hår også...


Det er da denne jakken-ish som er i fra Jenny Skavlan-kolleksjonen til BikBok, for omkring et år siden. Det at det er så mye Viskose i den, gjør at den faktisk blir litt varm. Veldig, veldig behagelig å ha på er den iallefall!

Hva har du på deg i dag?

Er det regn hos deg og?
Vi blogges, Skavlans!

12.11.2012 Antrekk

GALAXY JEANS

Tre, to, en... NULL. Jeg fikk mine "galaxy jeans" i posten om fredagen, og nå får dere se de i full størrelse. Jeg synes de er så nydelige, og mønsteret er akkurat perfekt! Den henger ganske så greit på også, itillegg til at det er bra med elastan i buksen, slik at den blir så tøylig og fin. Hihi. Jeg synes det er deilig å kunne gå i stramme bukser som man ikke mister blodomløpet av.

Åh, jeg vil aldri ta de aaav!
Hva synes du om slike klær?

Har du en liknende bukse?
Vi blogges, galaxies!

09.11.2012 Antrekk

Den perfekte buksen

Mitt lille fravær fra de forrige tre dagene, har rett og slett skyldes litt for mye skolegreier og at jeg trenger den lille fritiden jeg har, til andre ting og tang. MEN! Siden jeg da har vært borte litt, så har jeg et skjørt, en bukse, en bok og et par sko å vise dere! Buksen får dere til og med se litt av nååå. Alle fire ting er bare så herlige! Åh, dette har vært en slitsom, men veldig fin uke.
Tror du at du liker buksen min? Hihi

Har du hatt det bra de siste dagene?
Vi blogges, stars!

27.10.2012 Antrekk

LOOKBOOK

Er det en nettside jeg kan sitte i flere timer å se på, så må det være lookbook.nu. Det er så mange nydelgie antrekk som man både kan sitte å sikle på, eller prøve å gå til noe liknende selv. Det eneste litt negative, er at der mange av antrekkene er lagt ut i fra, så er nok tempraturene ganske mye varmere enn i Norge, derfor vil nok mye av dette bli litt kaldt for oss. Men hey, det er jo ikke noe verre enn å bruke en tjukkere genser, eller strømpebukse under. Masse nydelig er det iallefall å finne her. For jenter, men så absolutt også for gutter.


//lookbook.nu

Nydelig, ikke sant?
Vi blogges, lookbookers! 

25.10.2012 Antrekk

Haust

Høsten er her nå for fult, og man kan vel egentlig si at vinteren også er på vei. For ikke så mange timer siden, snødde det kraftig ute, samtidig som det blåste "nordavind fra alle kanter". Jeg er usikker på om det kan kalles snø, fordi det så mer ut som "ikke så frossen hagl", meeen vi sier det er snø, hihi.  Jeg tok meg to av mine bloggvenninner ut på en liten og ekstremt uformell photo session ute i skogen her om dagen. Det var vel mer bilder for antrekk, men ja, vi kaller det photo session, hihi. Låter litt kult da veit dere. AnnaIngeborg og Vilja, forresten- sjekk de ut!
Det ble vel i grunn noen flere bilder også. Dere får se de litt sånn etterhvert. Nå skal jeg løpe meg en tur på treningssenteret og leke flink.

Er det høst hos deg? -sansynligvis
Vi blogges, falls!

22.10.2012 Antrekk

Denim'n green

Ja, det var liksom et forsøk på et rim da. Meeen! Som jeg skreiv på twitter til morgenen i dag: Du vet det kan bli en bra dag når undertøyet matcher. Så har det i grunn vært en nervepirrende, men veldig bra dag. Min twitter finner du HER, forresten. Høydepunktet av høydepunketene må være at jeg fikk 6'er på matematikkprøven! Jeg pleier vanligvis ikke dele karakterene mine med offentligheten (skulle dere ha mye nytte av det?), men gjorde et lite unntak. Hurra! Det skal jeg feire med mini-gulerøtter og en kopp te i kveld! Kanskje ikke samtidig da, men...
Jeg ser nå at jeg har sett litt tullete ut i dag, ettersom jeg nesten har samme farge på skjorta som jeg har på shortsen, meeeen jaaa, det får dere overleve. Skjorta er fiiin og det er shortsen også, hihi.

Har du hatt en bra dag i dag?
Vi blogges, clocks!

17.10.2012 Antrekk

ANTREKK 17.10-12

Et nydelig regnvær til morgenen i dag, resulterte til en våt Siri som kom for sent til første time. Regnværet hadde kanskje ikke så mye med det at jeg ankom skolen over klokka åtte, men forsinkede busser er utrolig irriterende. Som et plaster på såret fikk vi nesten fire timer fri midt på dagen, merkelige greier. Skulle ønske jeg heller kunne hatt de fire fritimene hjemme i stedet...
Men vi fikk jo tatt noen fine antrekksbilder i byen da. Det blåse så fælt at de ble litt uklare, men dere ser jo greia. Skjortekragen er litt på tur på noen av bildene, men den er så fiiin!

Hva har du på deg i dag?
Vi blogges, kläder!

09.10.2012 Antrekk

ANTREKK green'n grey

Jeg skulle liksom være litt kreativ med antrekksbildene mine i dag da. Men så ble det ikke sååå vellykkede likevel. Jeg simpelthen elsker det nye objektivet mitt! Men man må bare vende seg til å gå ganske mye lengre unna enn det jeg måtte med standardslinsa, og det blir da litt problematisk når fjernkontrollen ikke rekker så langt unna at jeg kan ta helfigurs bilde. Det overlever dere vel?


Nydelig kroppsholdning. Forresten så skal det festes flere nagler på skjorta, og de var egentlig på linje over begge lommene, men de vil av en eller annen grunn ikke sitte! Så jeg får finne på noe smart, så jeg kan få fikset det!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

06.10.2012 Antrekk

Look, a bird

Selv om jeg har jobbet i seks timer i dag, samt deltatt på dugnad, så føles det ikke ut som at jeg har gjort så mye nyttig i dag. Jeg tenker stadig på alt skolearbeidet jeg absolutt burde ha gjort, men wuææ, jeg vil ha litt ferie jeg også! Jeg savner da høstferie kun var ferie, nå er det bare skolefri- men langt i fra lesksefri.

Men jeg har tatt med litt fri den siste uka også da, jeg har blant annet sovet med det nye objektivet mitt (nesten) og malt på denne t-skjorten her (nei, det var før ferien).
Eh, ja... Bildene sånn generelt har ingen sammenheng.

Hva har du gjort i høstferien?

Forresten! Jeg har fått spørsmål (for en liten stund siden, så klart) om ikke jeg kunne lage en liten LONDON-GUIDE det kan jeg jo så klart gjøre! Men er det noe spesielt dere lurer på, eller da vil vite om London og rundt det?

Vi blogges, Londoners!

28.09.2012 Antrekk

Today I'm wearing blue

Blå bluse, og blå sløyfer. I dag leker jeg skikkelig blå. Hurra for blått. Hurra for høstferie også. Og hurra for det fine kastanjetreet på utsiden av vinduet mitt som begynnner å bli oransje. Pluss et hurra for bildene under som ble altfor skarpe. Hadde jeg gjort innkjøp av det herlige objektivet jeg har snakket om, så er det ikke sikkert jeg hadde redigert de noe skarpere- altså ikke for skarpe. Vi får se hva høstferien bringer. 


Ser jeg anstrengt ut, sier du? Forstår ikke hva du mener...

I kveld står jeg mellom og være sosial med venner, eller være hjemme for å gjøre en skoleinnlevering før høstferien. Det må nok enten bli en kombinasjon, eller bare innleveringen. Den må faktisk bare gjøres...

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, bows!

18.09.2012 Antrekk

DENIM

Det regner så jeg tror det snart blir hull i taket, men kan samtidig se at det er blå himmel litt lengre borte. Siden jeg snart skal ut på løpetur etter en ball, så håper jeg at den blå himmelen kommer hitover. Sånn at dere veit det- det er mine problemer. Det er ikke et problem heller, egentlig. Sååå, hva har du gjort i dag? Eller kanskje ennå mer spennende: hvordan er været hos deg?

Jeg er dekket i denim stoff fra topp til tå (nesten), men jeg liker det. Det er greit og ikke ha en t- skjorte av samme stoff også, men innimellom er det fint med litt ola/dongeri/denimstoff.


Hm, det er en litt merkelig rygg på den bh'en der må jeg innrømme... Det er egentlig mer ut som en g-streng som er snudd på hodet. Nei, æsj, det ble litt ekkelt å ha en sånn på ryggen... Okei, glem det der dere! Den er fin foran med masse blomster og sånt.


Sååå til dette evige spørsmålet- bruker du mye klær i denimstoff?
Vi blogges, denims!

12.09.2012 Antrekk

ANTREKK- skjorte og strømper

Jeg skulle virkelig ønske at det fantes flere slike strømpebukser. Disse har jeg funnet på Primark, og faktisk så er kjolen og skoene fra Primark også. Det jeg skulle fram til da, det var at jeg har så lyst på flere slike blomstrete og mønstrete strømpebukser. Jeg finner mange med mønster, men de er liksom ikke STRØMPENE da. Men jeg prøver å ikke rakne dette fine parret som jeg har, så kanskje den holder vaksemaskinen og kan bli brukt to ganger. Kryss fingrene.


Det søte uglesmykket jeg har på meg, var bursdagsgave fra den ennå søtere enn uglen Ingeborg og det sykt deilig skjerfet (som dere ikke får kjent) er også bursdagsgave, men fra de to herlige Ida og Mona. Regnet med at navnene sa dere masse.

Har du mange slike strømper?
Vi blogges, roses!

10.09.2012 Antrekk

Skjerf

Er det rart å si at man gleder seg til det blir kaldt? Fordi assa, jeg gjør egentlig litt det. Det er så koselig når det er kaldt ute, og man kan sitte inne foran peisen med en kopp te og lese en bok. Kanskje litt klisjé, men det er koselig. Jeg liker å kunne ta på meg masse lag med forskjellige strikka klesplagg og ikke fryse selv om det er 10minus ute. Men sånn skolekaldt er ikke noe gøy. Ikke når gradestokken i klasserommet viser 17grader (til og med mindre) og du har ikke tatt på deg nok klær... Det er ikke så gøy. Men når man har på seg masse fine klær, og ikke fryser over lengre perioder, da er vinteren og kulden fin.

Jeg har alledre på kort tid fått to nye skjerf, som er superdupermyke!Slik pleier jeg ofte å ha på meg skjerfene mine.Herlig herlig. Varme ullsokker er forresten også veldig deilig.

Liker du vinteren?

Bruker du mye skjerf?
Vi blogges, scarves!

09.09.2012 Antrekk

Antrekk med fugler

Hei og tjohei!

Jeg må inrømme at jeg ikke heeelt ser grunn i å beklage masse for ikke å ha blogger, fordi det vil jo ikke gi flere innelgg. Men jeg kan jo si at jeg har tenkt masse på bloggen, men at det har kommet opp andre rare ting hver gang jeg har tenkt til å sette meg ned foran pcen. Jeg har rukket og vært litt ute med kamera da. Jeg har til og med kjørt litt bil!

Antrekket under hadde jeg faktisk på meg når jeg var ute på en liten kjøretur. Kjørt forbi min første fartskontroll til og med! Det var litt skummelt, for akkurat da kjørte jeg omkring 2 km/t over fartsgrensa! Men jeg ble ikke vinket inn, og jeg er her ennå. Veldig mulig at jeg kjørte 8km/t  under fartsgrensa også...


Hva synes dere om antrekket?

Hva har duuu gjort de siste dagene?
Vi blogges, birds!

05.09.2012 Antrekk

VINDMASKIN

Etter en ganske så fin skoledag og et vellykket skolebilde, sitter jeg hjemme og hører på at det blåser. Okei, kanskje jeg tar meg til litt annet også, men det blåser ute. Jeg har lagt ut et ganske så liknende antrekk før(kanskje dere har sett det på headeren), men jeg synes at de ofte blir veldig pent lys i trappen. Veldig nydelig trapp, forresten. Og ja, jeg bommet litt når det gjaldt å ikke ha med så mye blå vegg og himmel. Men hey, det er ikke sååå lett!
Ser dere det søte is-smykket? Det var en del av bursdagsgaven i fra to søte venninner, tihi.


Jeg har da innleid en vindmaskin til disse bildene, så klart.

Hva synes dere om antrekket?

Hvordan har ditt klassebilde blitt?
Vi blogges, windies!

03.09.2012 Antrekk

Pink skirt

Dette er mitt andre blogginnlegg som offesiell 17åring. Det er ganske så kult om jeg får si det selv. Jeg føler vel egentlig ingen veldig stor forandring, men jeg hadde panluggen opp i dag, slik at folk har sett at jeg har panne og greier. Det er en forandring det! Har fått litt forskjellige respons på det også. Hører mange som sier "oj, så uvandt å se deg uten lugg", "åneiii, panneluggen var jo så søt", men har også fått høre "det var penere med luggen opp", sååå ja. Litt forskjellig tilbakemeldinger, haha. Uansett, dere er kanskje ikke så interesserte i å høre om mine pannelugg-dilemmaer.

Ihvertfall! Jeg fikk litt besøk på lørdagen- sånn koselig kosekveld. Da benyttet jeg sjansen til å ha på meg det rosa skjørtet jeg ikke får brukt hver dag. For wuææ, jeg elsker det! Men ikke heeelt hverdagsantrekk...


Okey, vi tok bildene sånn to-tiden på kvelden, sååå ja, derfor det nydelige antrekket.
Det var jo en veldig morsom feiring da.


Så dette var de fire nydelige jentene jeg tilbrakte mine første timen som 17år sammen med.

Nå skal jeg prøve å konsentrere meg om historieleksene til i morgen. Men det er rimelig vanskelig, ettersom jeg har fått en utrolig stilig telefon til å virke, og som jeg mye heller vil utforske enn Kina 221 f.kr. Ønsk meg lykke til!

Hva synes dere om skjørtet og antrekket?

Hvor gammel er du?
Vi blogges, cakes!

27.08.2012 Antrekk

Shirt collar

Da er jeg hjemme igjen etter en ganske så vanlig skoledag, samt en koselig grilling på stranda. Det ble altfor kaldt når solen ikke var på himmelen lengre, sååå da dro vi hvert til vårt.

Uansett! I går etter jobb, satt jeg og surret for meg selv, så jeg fant ut at jeg ville sy en skjortekrage. Jeg har jo sett mange forskjellige man kan få kjøpt, men jeg har ikke liksom ikke funnet DEN ennå, utenom den fine med perler. Derfooor har jeg funnet ut at om man ønsker noe man ikke finner i butikkene, så får man lage det selv. Så da tok jeg fram litt stoff og en symaskin. Det fungerte ganske så dårlig, så jeg gikk over til stoff, papp og limpistol. Hurra.Det er ganske vanskelig å få den til å sitte akkurat der den skal sitte i forhold til singletten og blondetoppen, men heldigvis har jeg noen rundt meg som kan hjelpe meg litt.

Hva synes dere om kragen?

Liker du antrekket?
Vi blogges, collars!

Bloggen min har jo FACEBOOK. Klikk HER

25.08.2012 Antrekk

Nagler og perler

Ble litt jobbing på meg i dag -noe det også blir i morgen-, så derfor ble det ikke så altfor mye blogging. Men hey, her kommer det jo antrekksbilder til og med. Jeg kledde meg opp med en blå skjorte, perlekrage, denimjakke med nagler, tights med gullfargede runde nagler og et par blå sko med litt hæler på. Tadaaa. Nei, nå skal jeg se på komiprisen, tihi. Jeg har en sosial kveld med meg og min mor foran tv'en. Koselig.


Nååå gåååår jeg.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, outfits!

20.08.2012 Antrekk

Outfit for school

Da er første skoledagen overstått. Klassen er nesten den samme, men det har blitt mange nye fjes på skolen. Koselig.

Som førsteintrykk til det nye året, valgte jeg å kle meg i en skjorte fra H&M, topp fra New Look, shorts BikBok, sko funnet hos Esprit og vesken er vintage.


Fint blad på grusen der, forresten.

Hvordan var din første skoledag?
Vi blogges, shoes!

31.07.2012 Antrekk

Shoes

Jeg må innrømme at jeg synes det er litt uvandt å blogge igjen. Man blir på en måte vandt til å bare tenke på bloggen, men likevel ikke blogge. Merkelige greier. 

Derfooor, så legger jeg ut bilde av et par sko! Tusen takk til min kjære søster som lånte ut sine sko og sto modell. Nja, jeg skulle egentlig bare ta antrekk-bilde av henne, men så lånte jeg noen til meg selv også. Jippi.


I nuet sitter jeg og drikker en kopp kirsebær-te, mens jeg lader meg opp til en ny jobbedag i morgen. Jeg fryser litt på føttene faktisk. Så kankje jeg henter meg et par fine, varme og pusete sokker om tre minutter og førtito sekunder. Hvem vet..?

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, shoes!

11.07.2012 Antrekk

Antrekk med sløyfen

Dere kommer til å bli lei av alle bildene av Tromsø by de neste dagene, men assa, det er kult. Nå skal vi snart spise friske jordbær (som forresten er veldig billige her oppe) til frokost sammen med kokte egg og rundstykker, Okei, kanskje ikke sammen. Det hørtes ganske ekkelt ut... Meeen ja. Jippi. Jeg får nesten legge fra med pcen litt for å bli litt sosial igjen. Dere må ha en skikkelig fin dag i dag også da. Her skinner som sagt solen hele døgnet og det meste er i grunn helt supert. Hurra.


Masse fine bakgrunner, tihi. Det var forresten ikke antrekket som var det mest spennende, det var mest naturen bak og sånt som jeg skulle vise dere. Meeen to fluer i en smekk. Jippi.

Hva synes dere?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, bows!

26.06.2012 Antrekk

Hjerte som hull

Jeg fikk et lite hull i den ene singletten min for en liten stund siden, men jeg synes det nesten var litt fint, siden det har en tydelig form som et hjerte, tihi. Det "fineste" var at den raknet inne på sykehuset da jeg skulle dra på besøk til noen der. Så sånn sett, så er det en litt fin historie bak.


Nå skal jeg på en liten skogtur med søteste Liv Mari, før vi kanskje skal bade litt?

Har dine klær raknet rart noen gang?
Vi blogges, singlets! 

25.06.2012 Antrekk

Playsuit

Siden det nå er sommer (stilig at man kan skrive at det er sommer! Det er sommer, det er sommer, det er sommer) så ville jeg dele en playsuit med dere (som jeg har vist dere før) som i grunn er ganske sommerlig. De fleste playsuiter er sommerlige egentlig. Denne har bare en halv arm, for det er en arm som dere kan se, men det er en split langs hele, så den er ingen fullverdig arm. Den er i fra Primark, forresten. Fargene er sånn innert inne ganske høstlige, men likevel så er den litt sommer. På en normal høst i Norge, blir nok denne for kald uansett.


Litt sånn Tarzan over den, men det er jo stilig. Veldig pen blå garasje også.

Liker du playsuits?
Vi blogges, suits!

22.06.2012 Antrekk

Antrekk i sommerkjole

Nå har jeg sommerferie, sånn helt 100% ekte ferie. Hurra. Litt rart egentlig, men veldig bra, tihihi. Derfooor tenkte jeg å dele den fine sommerkjolen min fra den lille (ofte også ganske store) kjedebutikken H&M. Tjohei! I går og før i dag var det skikkelig deilig og varmt sommervær, men nå regner det faktisk litt ute. Regn er koselig det også.

Siden man ikke kan se skoene mine på noen av bildene (selvfølgelig helt bevisst), så tadaaaaa.

Ellers i dag har jeg vært på storshopping på en stilig Kina-butikk og kjøpte mango-, ananas- og honningmelonpudding (gelé). Rare greier.

Hva synes dere om antrekket?

Har du også sommerferie nå?
Vi blogges, dresses!

21.06.2012 Antrekk

Sommerkjolen

Nå har jeg tatt på meg sommerkjolen (en litt mer pyntet, så klart) og er klar for å bli med min søster på hennes vintemålsutdeling. Tjohei. Kjolen har jeg vist dere før, men dere skal få se flere bilder av den likevel, tihi. I farger til og med!


Ehehehe, fine sånne hektetingtang. Jeg liker de... Nå må jeg løpe rundt for å gjøre meg ferdig.

Er du glad i sommerkjoler?
Vi blogges, dresses!

14.06.2012 Antrekk

Antrekk- BIKBOK

Jeg må innrømme at nesten alt fra gårsdagens antrekk er i fra BikBok. Det er en butikk jeg egentlig ikke handler så mye hos, men de har mye fine greier innimellom. Har dere lagt merke til den nye headeren, forresten? Jeg har hatt fri i dag, så da har tiden gått til fikling med den og en blomsterkrans. Produktiv.


Heihei, jeg er uklar... Så er jeg ikke helt dreven med fjernkontrollen enda.

Forresten, så er bare den hvite toppen og skjørtet fra BikBok. Men det er jo det man legger mest merke til, så da ble det sånn. Hvor strømpene er fra, regnet jeg ikke med var så kult å vite.

Hva synes du om headeren min?

Likte dere antrekket?
Vi blogges, flowers!

03.06.2012 Antrekk

Sommerlig antrekk

Da er jeg hjemme igjen i dag også. Jeg har til og med rukket å sove litt, tihi. Lenge leve power-naps! I går da jeg kom meg hjemover dro jeg videre til min søte Liv Mari. Dette er Liv Mari: 


Hun er ikke vanligvis sånn, hun ville bare passe inn på bloggen.

Da jeg var hos Liv Mari, hadde jeg på meg dette:


Og denne:
Og disse:

Egentlig skulle det også komme noen flere koselig og søte mennesker, men så så de hva jeg skulle ha på meg, og så kom de ikke likevel. Okey, vi later som det var derfor. Det hadde vært kult. Nå sitter jeg å syr fast knapper på sort stoff.

Hva synes dere om antrekket?

Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, birds!

02.06.2012 Antrekk

Antrekk med blomstersko

Nå hopper jeg snart en liten tur på jobb, men tenkte jeg kunne dele junis første antrekk med dere. Det er riktignok ikke det jeg har på med i dag, men gårsdagens kledning.


Jeg liker å rakne strømpene mine... Hva kan jeg si, stolene på skolen er ikke strømpenes bestevenn.

Hva synes dere om antrekket?

Hva er dine planer for dagen?
Vi blogges, outfits!

30.05.2012 Antrekk

Antrekk med skjørt og sløyfe

På starten av dagen var det skikkelig kaldt og gråvær, men så kom sola. Hurra. Derfor er antrekket mitt en kombinasjon av fint og ikke så fint vær. Ellers så er det skikkelig uvandt at vi ikke har lekser. Men så har vi fått en del innleveringer og framføringer å gjøre i stedet. Selv om tida har gått sikkelig fort, så er jeg glad det snart blir sommerferie. Det er vel de fleste regner jeg med.


Akkurat nå skinner solen ute! Og nå, skinner den ikke like mye... Ja, den er her litt innimellom.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

27.05.2012 Antrekk

Antrekk i grønt

Det var en veldig koselig kveld hvor vi var samlet for å se på MGP og så klart for å heie på Norge! Det som sikkert mange veit, så gikk det jo ikke så bra med Norge, men Svergies "Maria Mena" gjorde det veldig, veldig bra, tihi. Hurra for Sverige! Kamera mitt ligger på Nøtterøy og derfor så ble det ikke så mange bilder fra kvelden. Antrekket kan dere se da. Men det ser litt rart ut, siden halvparten av bildene var tatt i går etter jeg kom hjem, og resten for 20minutter siden. Men assa, det har vel ikke sååå mye å si, tihi.


Disse skoene har til og meg teaterlæreren min og vaskedamene på skolen kommentert(!), så jeg veit ikke heeelt om hvordan jeg skal tolke det... Men jeg liker de, hahah.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, shoes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

26.05.2012 Antrekk

Kledning for sommeren

Man må vel kunne si at sommeren virkelig begynner å komme nå. Tenkt om det holder seg slik helt fram til sommerferien! Det hadde vært herlig. Enn så lenge, så får vi nyte været mens vi kan løpe rundt i lette sommerklær og spise is i solen. Får skikkelig somemrfølelse jeg! Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele litt herlige saker fra NastyGal med dere. De har så mye fine, og litt spesielle klær. Ikke alle er like sommerlige, men de er alle like nydelige, tihi.


Nå skal jeg utover for å se på MGPfinalen. Spennende greier det der assa.

Hva synes dere om klærne?

Liker dere NastyGal?
Vi blogges, clothes!

25.05.2012 Antrekk

Antrekk- skjørt og sløyfe

Jeg har hatt fri i dag! Utrolig! Oooog kjempeherlig! Vi hadde egentlig bare én økt, så da fikk vi lov til å ta den fri. Jippi. Kan ikke klage! Også i dette herlige været også. Det er 30grader i skyggen akkurat nå. I skyggen! Det er ganske fint og sjukt.  


Det er masse prikker på skjørtet forresten. Man kan bare ikke se det så veldig bra.

Nå skal jeg snart videre til Tønsberg/Nøtterøy en tur. Tjohei. Dere må kose dere masse i kveld og i morgen, og alle andre dager også, hihi (selv om vi snakkes nok før den tid). Nyt den herlige solen, men husk solkrem! Solen er sterk assa, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, bows!

20.05.2012 Antrekk

Antrekk; blomstrende kjole

Det er utrolig nydelig vær ute idag, og jeg har hatt min første grillmiddag hjemme. Hurra. Jeg var ute en time i stad og tok litt bilder også, så de skal dere nok få se litt til sånn innimellom. Det er naturbilder, så det blir nok ikke noe mer enn kanskje skyggen min å se av emg på bildene. Men assa, det er jo kult! Fant en fotogen humle og litt sånt.

17. mai er nok forbi for i år, og inkl. pysjamasen min, så skiftet hadde jeg på meg fire forskjellige antrekk den dagen. Buanden min er nok det peneste av dem, men jeg turte ikke ha den på meg i russetoget, og så ble det litt feil å ha den på under grilling på kvelden. Derfor ble det en blomstrende kjole som jeg hadde på meg sånn midt på dagen-ish. Jippi.


Hahahah, posér!
Til de som måtte lure, så er kjolen fra H&M. Jippi.

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Lik LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

15.05.2012 Antrekk

Rosa jakke

Jeg kom ikke opp i eksamen i dag! Wihii! Ikke noe skriftlig etter-eller-annet på meg. Det er enda sjans for muntlig så klart, men mye heller det enn skriftlig! Dagen ble koselig i dag også, med at søte Liv Mari kom en tur etter at hun sluttet tidlig. Og ellers har vi sett på en franskforestilling på fransk med franskeelver som skuespillere. Jepp, det var ganske franskt... De var veldig flinke da, og jeg tror handlingen og slikt var bra! Jeg forsto bare ikke alt...

Ellers har jeg hatt på meg den litt mer sommerlige jakken min i dag. Jeg har fått kommentarer på at jeg ser litt ut som en pepperkake, noe jeg i grunn sier meg enig i, siden med den hvite kanten, så ser den ganske "pepperkakete" ut. Men jeg liker den, tihi.


Det var faktisk en fremmed jente/dame som syklet forbi meg som snudde seg og sa: "Så utrolig søt jakke du har!" Kjempekoselig å få kommentarer fra ukjente folk også, tihi.

Hva synes dere om jakken?

Har du kommet opp i eksamen i dag?
Vi blogges, jackets!

Liiiik jakken og bloggen på FACEBOOK

11.05.2012 Antrekk

Antrekk- konfirmasjon

Long time, no see... Okey, det var bare i går det ikke ble noe blogging, men jeg håper dere forstår meg, når jeg sier at jeg hadde matematikktentamen i dag, var i 50årslag og konfirmasjon i går, og skulle egentlig spilt fotballkamp og vært på teater i tillegg... Sååå ja, det er måte på hva man skal ha tid til. I dag har jeg vært kul å jobbet, men akkurat nå sitter jeg å halvsover litt mens andre folk i huset er sosiale. Så veit dere det.

Siden det var 50 årslag og konfirmasjon på meg i går, så kan jeg jo dele mitt fantastiske antrekk med dere! Psst, så og si alle bildene ble litt forskarpe, men ikke tenk så mye på det.
Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, outfits!

08.05.2012 Antrekk

Antrekk- tjueåttende

Jeg overlevde dagens tentamen også. Alltid like gøy... Nå har jeg hele to dager uten tentamen før neste er på fredag. Hurra. Jeg elsker denne uken! Jaaaja, jeg lærer jo litt da, iallefall... Sier vi. Men for å gjøre denne solfyllte dagen litt mer rosa, så tenkte jeg å dele antrekket mitt (som riktignok er for en uke siden) med dere. Jeg må bare tilføye at jeg ser nå at det hadde vært mye penere med lyse strømper, og skoene var der bare for å ikke stå i bare strømpene (de er jo så klart veldig fine også).
Hårpynten ble laget i bilden til dit jeg skulle, så det er bare surret en sytråd rundt, så det ser ut som en sløyfe.
Skjørt av Marc by Marc Jacobs, faktisk! Fra en vintage-butikk i London, så prisen var ikke likehøy som det hadde vært nå, tihi.


Nå skal jeg skrive englesk presentasjon, og pugge matematikk. Fri, sa du? Særlig. Ikke i livet mitt.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør dere i dag?
Vi blogges, marcs!

04.05.2012 Antrekk

Antrekk- sløyfe og nagler

Nå er jeg hjemme etter å ha sett en liten teaterforestilling i kveld. Det var et veldig spennende stykke med "Teatera", som er regissert av ei lokal jente, med flere "smålokale" aktrører. Kjempeflinke! Jeg skulle også bloggetiblogge litt før vi dro, men så fungerer jo ikke blogg.no alltid, så da blir det nå istedet. Jippi. Ellers i dag så har det vært bra. Overlevd åtte timer med naturfag, men vært sammen med masse herlige folk. Alltid like fint!
Nå sitter jeg og ser på the Voice, selv om jeg må innrømme at det er vel mest fordi man kan finne Sondre Lerche der, meeeen likevel, tihi.

Hva synes du om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, shoes!

02.05.2012 Antrekk

Antrekk- andre mai

Nå er det jo sånn at jeg liker uklare bilder veldig godt da, så derfor fortsetter vi med det i dag også. Okey da, det var igrunn et uhell at jeg så gjennom bildene på pcen og fant ut at nesten alle var uklare. Uvisst hvorfor... Meeen det har vel i grunn ikke noe å si, sånn på den måten. Dere klarer vel å se at jeg har på meg en hvit skjorte, kjede med masse klokker, shorts, og en denimjakke. Tadaaa... På conversene mine, står det forresten: This is not a shoe- It is a mania, til de som lurte på det.


Trestubber er ganske så underholdene.

Hva synes dere om antrekket?

Hva har du på deg i dag? (SEND GJERNE LINK)
Vi blogges, clothes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

01.05.2012 Antrekk

Donut og dongeri

God morgen, alle søte morgenfugler! Nå skinner sola ute, og jeg kan nesten ikke vente med å sette meg ut å nyte solen. Dessverre må jeg nyte den sammen med skolebøkene mine, men sol er sol- må benyttes.

Antrekket var bokstaveligtalt kastet på i siste liten før jeg hoppet i en russebil(?). Håper iallefall all russ som har vært på Tryvann, har kommet seg trygt og fint hjem, og at barna som fikk is og russekort i barnehagen ble veldig glade. Jippi.


Se på meg! Jeg står og drar i genseren min!

Nå skal jeg snart lakke neglene mine også. Intet annen enn Deborah Lippmann skal brukes. Tjohei! Dere skal nok få se. Er jeg skikkelig produktiv i dag, så får dongerijakken min nagler på seg, og om jeg overrasker skikkelig, så planlegger jeg hvordan jeg skal fikse på et par ballerinasko. Hvem veit hva dagen vil bringe?

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, dongeris! (Japp, det ordet fant jeg på akkurat nå).

30.04.2012 Antrekk

Litt antrekk

Da har jeg brukt opp 62 av 50-øringene mine. Kassedamen ble ganske sur etterhvert, noe jeg synes var ganske unødvendig siden vi hadde det så gøy, men for all del.

Jeg skulle egentlig vise dere heeele antekket mitt i dag, men siden jeg fikk litt dårlig tid før jobb, så må dere nok vente litt. Ja, mens andre skal ut med festligheter, så skal jeg telle varer. Men fordelen er at jeg tjener penger, mens de andre bruker. Man må da se positivt på ting!


Hva skal du i kveld?

Har du noen 50-øringer igjen?
Vi blogges, coins!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

25.04.2012 Antrekk

Denim Jacket

Det er i grunn bittelittegranne trist at jeg det kun henger én denimjakke i skapet mitt, fordi jeg har nemlig tenkt til å putte på litt nagler på denne ene. Da har jeg derfor ingen denimjakke som er helt vanlig uten noe fancy greier på, men samtidig så er jeg villig til å ofre det. Jeg ser etter denimjakke eller skjorte på Fretex innimellom, men jeg vil ha den litt oversized, slik at den blir skikkelig stor og fin, tihi. Men det er ikke så dumt å ha en som sitter mer inntil heller. Ja, takk, uansett! Tihi.

Hvertfall..! Jeg skulle da sette på litt nagler i kveld hadde jeg tenkt, men så passet det ikke så bra likevel. Derfor har jeg benyttet sjansen til å ta litt bilder av jakken før forandringen treffer inn. Tjohei!


Tadaaaa. Ekte denim jakke- fra Cubus. Kule greier!

Hva synes dere om jakken?

Liker dere bildene?
Vi blogges, denims! 

21.04.2012 Antrekk

Antrekk- med en hatt

Nå farer jeg snart ned til Holmestrandby og skal tilbringe de neste 9-10timene der nede. Kulturskole- oppsetning i kveld, så da blir det generalprøve og litt slikt før på dagen. Det har man jo blitt vandt med nå, tihi. Jeg skal forresten være en gammel, skrulete mann og en maler. Tjohei. Siden jeg ikke fikk delt det i går, så får dere se gårsdagens antrekk i dag. Jeg har på meg hatt!
Seee, jeg kan neeesten smile med lukket munn!
Sååå joda så. Om noen vil vite det, så er hatten og genseren fra BIKBOK, buksen fra TOPSHOP og skoene fra NEW YORKER

Hva synes du om antrekket?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, hats!

www.facebook.com/lumskbloggen

13.04.2012 Antrekk

Antrekk- fredagdentrettende

Oj, oj, det er fredag den trettende i dag! Jeg synes egentlig ikke at det er så skummelt, ettersom tallet 13 er litt lykketall for meg, egentlig. Tihi. Eller hva kan man si, jeg har snudd det litt om til et bra tall for meg, og jeg liker tallet tretten. Det var mitt gamle nummer på fotballdrakta mi, bussen min går fra spor tretten, klokka tretten over, om man slår sammen bursdagsdatoen til mamma og måneden hun er født, blir det tretten, tihi. Ja, mye forskjellig. Frode Kippe er forresten også nummer 13 hos Lillestrøm SK.
Sløyfen jeg har på meg, er den jeg sydde i videoen jeg har til dere. Den er da ferdig spillt inn, så da er det bare redigeringen igjen. Kommer snaaaart, tjohei.


Solen begynte å skinne i dag! Det er så superkoselig.

Håper dere alle har hatt og har en super kveld! Jeg har skrevet ferdig en innleveringsoppgave, og sitter nå å blogger litt for dere, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, bows!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

Stikkord:
05.04.2012 Antrekk

Antrekk

Jeg må nesten løpe nå, for jeg skal hoppe videre i en bursdag. Så siden dere må vente med å se dagens antrekk, får dere se et litt gammelt et i stedet, tihi. Håper dere alle får en helt super dag videre.
Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Lik bloggen min på FACEBOOK

21.03.2012 Antrekk

Antrekk 20/03

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig bra forestilling med Sjøbodteateret. De setter opp "Skjønnheten og Udyret" og den er absolutt verdt å se! De har premiere i morgen (jepp, jeg så generalprøven), så hvis du er i Tønsberg-området i morgen, så stikk innom. Eller på fredag, lørdag eller søndag.

Jeg har kommet fram til at jeg tror jeg rett og slett må prøve å være en uke uten blogging nå. Det skjer saker og ting hver eneste dag (altså, det har det gjort de siste dagene også, men nå skjer det enda litt viktigere ting), så jeg kan rett og slett ikke prioritere bloggingen... Dere må fortsatt veldig gjerne stikke innom bloggen min for det, og jeg skal prøve å lese deres blogger også. Men dere må nok vente litt med å få innlegg fra meg med en gang :-)
I natt skal jeg drømme om en trylleformel som kan stoppe tiden slik at jeg kan gjøre flere ting på en gang!

Hva synes dere om antrekket?

Har du mye å gjøre for tiden?
Vi blogges, things!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK (TRYKK)

16.03.2012 Antrekk

Antrekk 16/03

Jippi! Jeg synes jeg begynner å blir flink til å ta antrekksbilder nå, tihi. Men jeg må innrømme at hvis jeg skulle ha tatt bildene på nytt, så hadde jeg dyttet toppen oppe i shortsen, fordi det var ikke så pent når den hang på utsiden. Da har jeg noe å gjøre neste gang.

Ellers har jeg vært flink jente å hjulpet min søster før hun skulle på ball idag. Pene søstra mi, tihi. Halvparten av bildene er tatt av herlige Sienna.
Okey, den er ikke egentlig så rosa/lilla...


Jeg har faktisk ingenting jeg gjør i kveld! Helt utrolig! Jeg aner ikke hva jeg skal fordrive tiden med, men jeg skal iallefall ikke gjøre noe av fornuft, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

LIK lumskblogg på FACEBOOK

14.03.2012 Antrekk

Antrekk med blonder

Jeg følte meg skikkelig flink da jeg takket nei til en liten bytur idag. Siri var flink og prioriterte engelskframføringen. Det kan være fordi engelsk er avgangsfag, men det er jo ikke shopping. Selvom jeg liker å være flink i shopping også, tihi. Om jeg er ekstra flink i dag, så skal jeg løpe en tur og bake boller også. Jippi.
Nå skal jeg være flink å fortsette. Hm, jeg lurer på hvor mange ganger jeg har brukt ordet "flink" i dette innlegget. Jaja, koselig ord! Man blir allitd glad av å være flink. Ellers så har dagen i dag vært super også, forresten!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, photos!

13.03.2012 Antrekk

Antrekk 13/03

Etter et gjennomført intervju med TV-Vestfold (ja, dere hørte riktig. Jeg skal på TV), så er jeg klar for å blogge litt. TV-Vestfold er nok litt mindre enn TV2, men det er likevel litt kult, tihi. Så jeg satt å pratet litt med han kompisen som kom, han filmet smykkene mine litt og at jeg lagde en cupcake. Gøygøy! Det blir iallefall spennende å se hvordan det blir.

Det har vært helt herlig vær i dag også. Bakdelen ved det er at den utrolig nydelige skinnjakka til mamma, begynner å bli ganske så varm... Det er litt trist, for den er så fiiin..! Men kanskje det kommer noen kalde netter etterhvert, tihi.
Nå må jeg være flink å skrive engelskframføring..! Ble litt forandringer i planene, så jeg får være kjip å hoppe over fotballtreninga i dag og heller gjøre morsomt skolearbeid. Jippi... Da veit dere det!

Hva synes dere om antrekket?

Har du vært på TV før?
Vi blogges, outfits! 

LIK lumsk.blogg.no på FACEBOOK

03.03.2012 Antrekk

Carnival Costume

Jeg har vært på carnival i år, tihi. Veldig koselig assa. Masse fine kostymer var der, blant annet tok Karius&Baktus seg en tur, hemmelige spioner kom, Jack Sparrow (<3<3<3<3) og en melkekartong. Dere skal nok få se litt fler bilder seinere. Jeg valgte å late som jeg var en pirat, med et ganske fargerikt hårbånd og tatovering.
Dyrene jeg har rundt armen har jeg fanget selv, ved hjelp denne kniven.

Nå sitter jeg å lager litt smykker, noe jeg egentlig har gjort i hele dag. Begynner å bli ferdig med det jeg skal lage til UKM tror jeg, men heldivis er det en dag i morgen også.

Hva synes dere om kostymet mitt?

Har du vært på carnival i år?
Vi blogges, pirates!

02.03.2012 Antrekk

Dagens outfit

Nå må jeg løpe å kle meg ut som en pirat, tihi. Nå kan dere lure nå, tjohiii.Jeg har også vært på litt shopping i dag, så nå kan dere klede dere til det også.
Jepp, jeg har et "packman-spøkelse" i begge ørene.


Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
29.02.2012 Antrekk

Dagens antrekk: røde skinnbukser

Selv om stemmen min bare kan lage lyd ved annenhvert ord, og alt jeg vil gjøre er å få smakssansen min tilbake og spise mango, så har jeg spilt Huldra idag. Om det forvirrer dere, så hopp over resten av dette avsnittet, men for dere som henger med, så kan jeg fortelle at vi har hatt tentamen i teater i dag, og jeg har spilt den kule rollen som Huldra, tihi. Alt gikk veldig fint, helt til hovedrollen-ish valgte å ikke møte opp, og vi derfor måtte spille mot en annen i klassen, som fikk kastet på seg et manus. Masse takk til Big Ugle, tihi!

Jeg har jo ikke fått vist dere så mye av det jeg tok med meg hjem fra Praha, men da kan vi jo starte litt nå. Denne røde skinnbuksen jeg har på meg under her, kostet meg sånn ca. 83 norske kroner, tihi. Det er helt fint det assa. De søte sølv-uggsene er min søster sine.
Bare sånn for å "sprite opp" bildet litt.


Faaaktisk, så har jeg hatt masse blomster i håret i dag, sånn massssse blomster, men jeg ble så sliten av å ha de der, så nå ligger de på bordet vedsiden av meg.


Akkurat nå, prøver jeg å finne ut hvordan jeg kan lage en kloning som kan hjelpe meg gjennom hverdagen.

Gjøre liste: masse lekser og skolearbeid, lage smykker, bli frisk, komme med tanker til søknad, skrive søknad, muntlig i teater, øve teater til ukm, kulturskolen, en annen oppsettning på kulturskolen og enda en oppsettning på skolen, jobb, film-prosjekt. Dette er det jeg kommer på nå, som jeg må gjøre, så kommer alt det andre jeg har lyst til å gjøre. Okei, det er mye av det jeg har skrevet opp som jeg har lyst til også, men likevel, hvordan er det mulig å få til alt?! Folk krever så mye hele tiden!

Over til noe koselig: Hva synes dere om antrekket?

Noen gang fått tak i noe som er skikkelig på salg?
Vi blogges, skins!

LIK LUMSK på FACEBOOK

Stikkord:
12.02.2012 Antrekk

Antrekk; blå kjole

Åh, jeg føler meg ganske så kreativ når det gjelder overskrifter.

Min søte venninne ToveMarlene feiret sin 17års bursdag i går. Hurra! Det var veldig koselig, og jeg håper hun også hadde en fin dag. Jeg fikk litt (veldig) dårlig før vi skulle dra, siden jeg sluttet så seint på jobb, men jeg ble ferdig! Heldigvis hadde jeg vært flink å tenkt ut hva jeg skulle ha på meg, tihi. 30minutter spart!


Jeg har litt lyst til å kunne smile med munnen igjen, sånn for å få litt variajon, men jeg synes det blir så sånn unaturlig og fake....
Ja, bildet er klippet ut av et større bilde, og da ble det litt kornete da.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

12.02.2012 Antrekk

Hårfrisyren

Det var en veldig koselig bursdagsfeiring hos ei venninne i går. Jippi. Koselig å treffe alle folkene igjen, siden vi går på forskjellige skoler og sånt, så er det litt forskjell fra å se hverandre hver dag som vi er vandt til. Så da blir det jo litt ekstra koselig. Jeg tenkte å vise dere hele antrekket mitt i går, men dere får se håret mitt først. Tjoho, hår!
Jeg tror ikke jeg har så rødt hår som på bildene, haha. Det bare ble veldig rødt, litt sånn på gøy av lyset eller noe annet kult.


Dessverre fake...


Joda, så der har dere mitt fantastiske hår. Det ble gjort litt fort for jeg var hjemme fra jobb litt på halv seks, og jeg ble hentet ti på halv seks. Dusje-tørke-sminke-hår. Det blir ikke mye tid tilovers...

Hva synes dere?

Hadde dere en koselig kveld i går?
Vi blogges, flowers!

07.02.2012 Antrekk

Antrekk; rosa jakke

Jakken kan vel kanskje ikke gå helt under kategorien rosa, men den er mer rosa en grønn så. Den er forresten vintage fra Ralph Lauren, så derfor de litt småbrede skulderene. Egentlig var det med puter i dem og greier, men akkurat da jeg tok bildene, så tok jeg de av.
Ellers så er skoene det meste spennende kanskje, de er i fra Eurosko.


Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

God natt, søteste lesere, tihi.


Stikkord:
01.02.2012 Antrekk

Skjorte under genser?

De fleste har vel vært borte i det å ha en skjorte under en vanlig tykkere genser, men hva synes dere egentlig om det? Jeg må si at jeg digger det! Det er litt sånn gammeldags, og nerdete, men likevel så utrolig stilfult og kult. Har du en genser du begynner å bli litt lei av, putt en skjorte under den, og vips! - Nytt antrekk.


Det er bevisst mye støy i bildet.

Hva synes du om skjorter under genseren?
Vi blogges, shirts!

27.01.2012 Antrekk

Antrekk; skjorte og sløyfe

Jeg har hatt en ganske full dag, med dobbelt så mange timer som vanlig, sånn egentlig, men så var vi heldige og sluttet to timer tidligere, tihi. Så da har jeg bare surret rundt i byen med bra klassefolk. Deilig å bare ikke gjøre noe. Samt har jeg ikke brukt ei krone i dag heller! Hadde først planer, men så var jeg flink, tihi. Det var nok sløyfen som hjalp meg!


Tihi, de UGGsene er så deilige og varme.
 
Sangen har absolutt ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg liker den bare såååå godt!

Hva synes dere om antrekket?

Har du hatt den bra dag?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
26.01.2012 Antrekk

Sløyfe

Da jeg egentlig skulle møte min mor i byen etter skolen i dag, hoppet jeg kjapt innom en butikk på veien. I den fancy butikken, så fant jeg plutselig denne sløyfa her:


Den var så søt, at jeg måtte bare kjøpe den, tihi.


Jeg lurer på om jeg skal ta av hårbøylen og bruke sløyen med spenne, slik som jeg liker de best, men vi får se. Den er jo fin med hårbøylen også, tihi.


Nå må dere gjette prisen!

Hva tror dere den kostet?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
26.01.2012 Antrekk

Kledning- med en donut i håret

Da er jeg endelig hjemme igjen etter en lang dag. Ikke det at skolen varte så mye lengre, men av forskjellige grunner så kom jeg ikke hjem før litt over sju. Kjekt å få med seg.

I morgen har vi en spennende dag med masssse enkelttimer. Virkelig underholdene.


Wops, det bilde her ble grått. Men den fine, prikkete blusen var en supersøt gave fra min søster, da hun hadde tilbringt noen dager i London.
Jeg har også denne donuten i håret. Det var litt penere til morgenen i dag, men når folk leker med den (ikke spørr), så blir det sånn. Meeeeen dere skjønner jo greia, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, donuts!

Stikkord:
24.01.2012 Antrekk

Antrekk; rosaaa

Siden jeg hadde så mye annet fett å blogge om i går (videoblogg og sånt), så tok jeg meg ikke tid til å poste hva jeg hadde på meg også. Derfooor, får dere se det utrolig fine antrekket mitt i dag. Jeg kom på at jeg forresten ikke har blogget om nyttårsaften enda.... Deeet SKAL jeg gjøre i løpet av uka. Bedre sent, enn aldri, tihi.
Jeg offesielt digger den genseren her, forresten. Den er stooooooor, varm og elsker den lakserød/rosa fargen! Hurra for billige priser, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Liker dere også stooore, varme og fintfargede gensere?
Vi blogges, pinks!

Stikkord:
18.01.2012 Antrekk

Saueskinn i snøen

Merkelig vær i dag assa. På skolen så regnet det mens det var minusgrader, og hjemme snødde det. Herlig dag å velge wedges på. Men jeg har lånt mamma sin vintage Alexander jakke, så da gikk det fint, tihi. Jeg har også på meg de fiiine nye skoene mine (yupp, det var de glatte fine nevnt to setninger før).


Eeeehe, ja, jeg trodde det snødde eller noe annet rart. Kanskje det var knappenåler som falt fra himmelen?

Hva synes dere om antrekket mitt?
Vi blogges, jackets!

Stikkord:
17.01.2012 Antrekk

Antrekk; klokker

Tjohei! Nå kan dere se det fine, nye, litt vintage-ish kjedet som jeg kjøpte i går. Det er superfint! Det hadde vært enda litt tøffere om klokkene hadde virket, men jeg tror jeg hadde blitt litt smågal i lengden hvis de skulle tikke-takke alle sammen.


Genseren har litt gullskjær i seg, så det stemmer det hvis noen av dere synes det ser slik ut.
Nå må jeg løpe på fotballtrening! Nei, dette er ikke det jeg har på meg for treningen.

Hva synes dere om antrekket?

Hva synes dere om kjedet mitt?
Vi blogges, clocks! 

16.01.2012 Antrekk

Antrekk; nagler og sløyfer

Bedre seint enn aldri, så kommer fredagensantrekk nå, tihi. Jeg har enda litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget om nyttåraften enda, men assa 1. februar, da er det jo en måned siden, så passer jo fint da. Eller om det kanskje blir litt før. Vi får se.


Blusen som er sort og litt hard (inkl. runde nagler), men elegant med en arm og litt søt med sløyfene, tihi. Sier ikke at jeg akkurat ble så utrolig elegant, tøff og søt med den da, haha.


Fiiine gitaren og planten!

Nå skal jeg være flink å gjøre skolearbeid. Dere er sånn helt seriøst de beste!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
12.01.2012 Antrekk

The black dress

Tusen takk for masse søte kommentarer på forrige innlegg, tihi. Dere er helt seriøst best! 

Jeg kom plutselig på at jeg helt har glemt å vise dere "kvelds julekjolen" min! Jeg hadde jo de store bloggplanene i juleferien, men med omtanke for besøket mitt, så utsatte jeg det litt. Derfor kan dere få se min pene, svarte, halvlange julekjole nå. Den er i fra B.young, forresten.


Jepp, vi har en utrolig fet juletreskog hjemme, og rå, hvite ledninger.

Hva synes dere om kjolen?

Hva har du på deg i dag?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
11.01.2012 Antrekk

Antrekk; L a n v i n

Naturfag er noe av det morsomste man kan gjøre en onsdagskveld, og jeg storkoser meg virkelig! Håper dere også gjør det! Men at dere kanskje kan ta dere til noe som er litt mer gøy å sitte med. Slik som å lese bloggen min for eksempel, tihi.


Noen som husker denne toppen fra gjestekolleksjonen til H&M fra Lanvin? Den er iallefall der i fra, og jeg digger den(nesten like mye som jeg digger naturfag)!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, Lanvins! 

Stikkord:
09.01.2012 Antrekk

Antrekk; beige cardigan

Åh, det har snødd sånn masssssse i hele dag. Glad! Jeg føler meg som en liten unge når det snør, men seriøst, det er så nydelig å se på! Se masse hvite krystaller falle ned fra ingenstedsfra og legge seg som et hvitt pudder på bakker, og ikke minst i trærne og på hustakene. I love snow, I love snow, I love snow- det låter bedre om dere synger på "Let it snow" inne i hodet deres mens dere leser den siste setningen.


Det kom noe merkelige hvite flekker på bilde til høyre. Merkelig...
Nå ser jeg skikkelig ginger ut. Enda mer enn vanlig, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Snør det hos dere?
Vi blogges, cardigans!

Stikkord:
25.12.2011 Antrekk

Julekjolen

Da håper jeg alle mine herlige lumsklesere har hatt en super julefeiring i går! Det hadde jeg, med hele familien,  masse god julemat og, fiiiine pakker, tihi. Nei, det var en kjempekoselig dag assa. Veldig koselig å se igjen de andre folka i slekta igjen også,  for det er jo ikke så ofte vi får truffet hverandre.

Jeg hadde faktisk kjøpt meg to fine kjoler til denne fine dag, og den ene kan dere se nå, mens den andre må dere vente til litt seinere for å se.


Se! Jeg er like hvit som snøen :-D


Nå sitter jeg å ser på Flåklypa. Åh, koselig!

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
20.12.2011 Antrekk

Dagens antrekk

Aller først, så må jeg bare meddele dere at jeg tror jeg vil lage meg en sånn fancy side på facebook om bloggen min, tihi. Ikke fordi atte jeg skal ha så fryktelig mange som skal like den, men fordi atte da slipper jeg å spamme ned veggen min og nyhetene til andre, wohoo.


Haha, føler jeg bruker denne blusen på alle bildene... Men den er så fiiin! Som en ny vri, brukte jeg nå en "skinntights" til. Skoene er forresten utrolig fine, men de har prøvd å ta livet av føttene mine i dag... Stakkars føtter...


Juletrekuler! Tjohei.

Hva synes dere om at jeg skal få sånn fancy side?

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, pages!

Stikkord:
20.12.2011 Antrekk

Julekuler i ørene

Nå kjenner jeg at julestemningen begynner å snike seg innpå meg. Jeg har levert noen av de første julegavene alt, samt kjøpt inn de siste. Det er snø og kaldt ute. Åh, vinter. Jul! Det er bare tre pakker og en lapp igjen i kalenderen. Vi baker de siste julekakene. Nå er det jul! Forresten, så ser dere deler av mitt outfit som jeg skal dele hele med dere seinere i dag. Så det blir en liten smakebit.
Juletrekulene er kjøpt hos Søstrene Grene, men jeg lagde øredobber i stedenfor julekuler ut av dem.


Haha, skulle ønske jeg kunne smile fint med munnen igjen, men jeg synes det blir så lite og litt sånt rart smil... Men men, måtte bare prøve.

Hva synes du om øredobbene mine?

Fungerer det når jeg smiler med munnen igjen?
Vi blogges, christmastrees!

Stikkord:
17.12.2011 Antrekk

Jobbe, jobbe, jobbe, jobbe

Da tar jeg meg en tur på jobb! Seinere skal jeg ut en tur til ei klassevenninne, sammen med flere andre bra folk! Overskrifta er forresten best som dere synger den høyt med den: Klippe, klipppe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe osv. Fra den pluttipluttipott! Noe sånt noe.


//Et outfit fra ganske mange dager siden, tihi.

Hva skal du i dag?
Vi blogges, workers!

Stikkord:
08.12.2011 Antrekk

Antrekk; leggvarmere

Nå er jeg tilslutt hjemme etter å koret et band og spilt julestjerne (?). Wihii, gøy, gøy! Jeg har funnet ut at det faktisk er ganske digg å gå med leggvarmere. Da blir man mye varmere på resten av kroppen også, og da er det jo helt supert! Det var forresten skikkelig kladt i dag! Vi hadde så lite som 12minus hos oss. Brrrr.
Nå snør det!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, warmers!

Stikkord:
30.11.2011 Antrekk

Antrekk; blue and tights

Nå begynner jeg å bli ferdig med innleveringen i engelsk til i morgen, så da er det matteprøve som står for tur. Tjohei!


Dere har kanskje skjønt at jeg liker den blusen/skjorten fra GinaTricot veldig godt, og vel ja, det gjør jeg. Jeg elsker den like mye som jeg digger tightsen min fra Versace (trenger ikke si at det var fra h&m kolleksjonen? Haha). Neida, jeg digger den uansett om den hadde vært kjøpt på Coop OBS!


Skoene er mamma sine, tihi.

Hva synes dere om antrekket mitt?
Vi blogges, tightses!

Stikkord:
29.11.2011 Antrekk

Antrekk; shorts og bukseseler

Åh, sliten etter visning på skolen i dag, og så og si alt annet også. Jeg vil bare sove...

Det var klagemeg for i dag. Såå derfor tenkte jeg å vise dere min kledning for dagen. Bildene stemmer ikke helt, fordi jeg var ikke så snill og tok nye bilder, tihi. Så bytt ut den grå sløyfa med en større en, med leopardmønster, hvit strøpmebukse med en grå en, og skoene med et par mørkegrønne, høyre greier. Imagine.


Så må jeg gjøre lekser, før jeg hopper på fotballtrening!

Hva synes du?
Vi blogges, footballs!

Stikkord:
28.11.2011 Antrekk

Genser med hull og sløyfe

Nei, det er ikke det jeg har på meg i dag. I dag har jeg nemlig på meg en hvit og svart stripete genser, med en fancy ensfarget svart tights under. Helt utrolig assa! Uansett, tenke jeg bare skulle vise dere min lille måte å friske opp et antrekk på. Eller assa knall-blått er i seg selv ganske oppfriskende, men om du setter på en sløyfe, blir det ringen over å'en. Jippi!


Det er mitt "se-jeg-har-sløyfe-på-genseren-min"blikk.


Dette er mitt nye "se-så-langt-ned-du-klarer-samtidig-som-du-ser-i-kamera"blikk!

Sååå, hva synes dere?
Vi blogges, bows! (det betyr sløyfer på engelsk)

Stikkord:
23.11.2011 Antrekk

Antrekk; bluse med blomster

Jeg må fortelle dere om verdens mest spennende "hjemfraskolentur" som jeg var med på før i dag. Må bare lese naturfag først!

Wops, tok litt tid før det ble noe blogging på meg i dag, det var ikke meningen, men jeg sovna. Sånt skjer når man er trøtt. Uansett, så er jeg så og si våken nå. Ingen hadde tid til å ta bilde av meg i dag, og ikke hadde jeg tid selv til å styre med stativ og sånt, så det er blir et merkelig outfit-innlegg.

Jeg forstår om noen synes det er vanskelig p tilgi meg for dette, og jeg sliter virkelig med det selv også. Antrekkbilde i SPEILET, i gangen, og så skurrete daaa! Uff av meg... Menne jeg hadde mulighet til så mye annet. Unnskyld!Lalala, nå må jeg lese naturfag! Ha en super kveld da, alle sammen! Og håper dere kan tilgi meg for de nydelige bildene... Skal prøve å finne fram til dere snart igjen.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
22.11.2011 Antrekk

Antrekk; red and white

Har dere noen gang opplevd noen dager hvor man bare ikke har lyst til å vise frem ansiktet sitt, og skulle ønske man bare kunne shave av seg alt håret og ta en papirpose over hodet?

En slik dag har jeg det i dag. Ikke fordi at håret i seg selv plager meg, for jeg liker håret mitt veldig godt. Men når det blåser og småregner litt ute, begynner håret og bare bli sånn ekkelt og panneluggen å splitte seg og alt blir bare ubehagelig. Derfor får dere heller ikke se den fine lille røde blomsten jeg har i håret.


Det mest spennende jeg har på meg, må være buksen fra Diesel, og kjedet fra Accessorize. Ellers er toppen fra Cubus. Hurra, jeg liker den! Toppen er forresten ikke helt hvit, men llitt sånn kremfarget hvit.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, jeans!

Stikkord:
19.11.2011 Antrekk

Antrekk; kjole med sløyfe

Wjoooom, nå må jeg løpe videre jeg. Menne håper dere har hatt en superdag i dag, og at kvelden deres blir bra den også. Jeg er litt småsliten etter jobb, tihi. Kos dere masse!


Ja, det var det jeg hadde på meg i går, forresten. Det er jo greit å si.
Nå drar jeg til Tønsberg by.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
19.11.2011 Antrekk

Smakebit på outfit

Nå må jeg på jobb etter en veldig koselig kveld i bursdag hos ei venninne i går. I kveld skal jeg på kino med to venninner til å se den nye Twilightfilmen. Jeg gleder meg masse! Nå har jeg litt smådårlig tid, så derfor får dere bare se litt av hva jeg hadde på meg i går.


Resten kommer i kveld.

Hva skal du for noe i dag?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
15.11.2011 Antrekk

Antrekk; brune bukseseler

Sove, sove sov... Zz.zzZZZzZZZzz... Wops! Hey! Sorry assa, jeg er ganske trøtt nå med andre ord, og jeg blir ikke mer våken og motivert av å tenke på at det jeg må gjøre i tiden framover. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Det får jeg i grunn ikke heller, så sånn sett er det jo greit. Eller, har jeg noe valg? Jaja, det er ikke så gøy for dere å lese om all den meningsløse klagingen min.

Siden jeg ser ut som en potetsekk idag, så tror jeg dere ikke har noen stor glede av å se hva jeg har på meg for noe i dag. Derfor legger jeg heller ut gårsdagens antrekk. Kanskje det vil glede noen.


Haha, meningen at bilde skulle bli litt grått, men det var da veldig grått også da..
Tadaaa. Bukseselene ble hengende nede denne gangen, ikke så stor funksjon da men, haha.

Nå får jeg begynne å gjøre litt fornuftig før jeg sovner.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
09.11.2011 Antrekk

Antrekk; blå bluse

Nå sitter jeg å skriver om fedme i naturfag. Noen som vil høre? Det er skikkelig gøy assa! Eller kanskje ikke det å være altfor overvektig, men å skrive om det. Sånn seriøst, det er litt interessant. Jeg sitter å skriver mens jeg har på meg den varme vesten min, med fuskepels i hetta. Så for de oppevåkne, så er det antrekket jeg legger ut nå, ikke fra i går. 10 poeng til dem! En klem til de som veit når jeg brukte det! HINT: i går...
Blusen er ganske så nylig kjøpt, og er i fra GinaTricot. De fine skoene er mamma sine. De er egentlig to nummer for store, men det ser ikke dere, ikke sant?

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, blouses!

Stikkord:
07.11.2011 Antrekk

Mitt varme skjerf

Siden jeg ikke var så keen påå kle meg så fryktelig vakkert i dag, så ble det en vanlig blå topp (med hjemmesydde cupcakes på) og skjerf. Hurra! Vi har hatt visning i musikk, dans og drama i dag og jeg tror det gikk ganske bra assa. Jeg burde ha filmet den og vist dere den, men de gjorde jeg ikke, så da får dere ikke sett det likevel, tihi. Men det varme, gode og gamle skjerfet mitt kan dere se.


Har fått flere kommentarer på om jeg har strikket skjerfet selv, så det får jeg ta postivti, hihi.


Hm, hoven leppe ?


Jeg liker det fine skjerfet mitt.

Nå sitter jeg foran stekeovnen og prøve å varme meg på den siste varmen som er igjen der. Brrrr. Nei, nå får jeg hoppe meg videre å gjøre de fiiine leksene min. Ah, jeg digger de!

Liker du skjerfet mitt?

Bruker du ofte skjerf?
Vi blogges, scarves!

Stikkord:
05.11.2011 Antrekk

Antrekk; blue flower

Nå skal jeg snart ture en tur til vårt kjære naboland, Sverige, å kjøpe billig godteri og kanskje finne noen søte klær, tihi. Ingen dum lørdag. Siden dere ikke få se hva jeg har på meg i dag (enda), så får dere kose dere med bilde av hva jeg hadde på meg i går. Ah, jeg er så dyp...

Jeg skulle opp å spisse blyanten min i fransktimen i går (jeg har sånn fancy liten ting som det er lurt å spisse over en spølekasse), og så sa læreren min : "Siri". Jeg tenkte "Åh, skal hun kommentere at jeg spisser blyanten min så ofte nååå". Men så sa hun: "Så fin du er i dag!" Må vel innrømme at jeg ble litt sjokkert, for hun er ikke helt den typen som kommenterer slikt, men det var jo veldig koselig, tihi. Så skal jeg spisse blyanten min enda mer! Haha.
Sløyfen skal liksom matche genseren litt, men skoene der i mot, er andre planer.

Ha en supersuper dag!
Hva synes du om antrekket?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoes and bows!

Stikkord:
28.10.2011 Antrekk

Dagens antrekk

Vi sluttet så tidlig som klokka elleve på skolen i dag, etter å ha laget en superkul håndkrem som jeg nesten må vise dere etterpå. Den er veldig fin, så gled dere til det. Menne siden vi sluttet så tidlig, så rakk jeg å surre litt i byen før jeg tok veien hjem. Der fikk jeg med meg Martine i klassen min, og vi tok oss en tur innom en ganske jallah og innvanderiskbutikk som solgte masse rare og kule greier. Masse nøtter og juice til en billig penge. Mye annet rart var der også, blant annet en ekse med dette her;
Det er sammenpressete sesamfrø og sukker med kakao. Haha, det er litt rart, men også veldig godt. Ble tipset om det av ei jente i musikk-klassen, og det endte med at jeg måtte kjøpe en sånn ting.


Noe liknende det her, har jeg på meg i dag, forresten.

Hva synes du?

Har du smakt sesamfrø og sukker før?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
25.10.2011 Antrekk

Outfit; glidlås og sløyfe

Åh, nå er jeg lei av alt som heter skolearbeid nå!

Neida, unnskyld. Det er feil innstilling. Nå har jeg sitti med skolearbeid siden klokka fem, og det er fortsatt like gøy! Jeg stortrives akkurat nå, og det er ingenting annet jeg heller ville ha gjort. Jippi! Hurra for at dere ikke kan se ansiktet mitt når jeg skriver dette. Uansett, la oss komme over på andre tanker.
Wohoo, den glidlåsen er kjekk assa!

Nei, nå må jeg klikke meg tilbake til naturfag innlevering, og engelsk framføring. Er jeg ikke heldig? Det synes jeg assa. Det er iallefall lov å late som jeg synes det..!

Hva synes du om antrekket?

Mye å gjøre på skolen for tida?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
23.10.2011 Antrekk

Antrekk; kjole og sløyfe

Bedre seint enn aldri. Derfor tenkte jeg å vise dere den fine kjolen jeg brukte i går. Sløyfen er utlånt av min søster, etter jeg skulle lære henne å sy egne sløyfer. Hurra. Kjolen er kjøpt i Trondheim, men dessverre ikke noe mer spennende enn H&M, men de har jo masse fint de også!


Skoene er i fra NewLook i London, og armbånd er i fra litt her og litt der.
Annledningen var min bursdag, selv om den egentlig var for nesten to måneder siden, tihi. Bilder kommer litt etterhvert de også, men det er jo måte på hva man kan få til å en gang.

Hva synes du om antrekket og kjolen?
Vi blogges, dresses and shoes!

Stikkord:
20.10.2011 Antrekk

Outfit; ny genser med sløyfer

Åh, jeg er allerede blitt skikkelig glad i denne forsåvidt ganske nye genseren min, tihi. Jeg synes fargen var litt spennende, pluss at det er plasser fem søte sløyfer på den, jippi! Forresten, så ender det nok opp med at jeg kjøper den ringen jeg viste dere i det forrige innlegget, tihi. Den er jo søt da :-D


Genser // Sorbet Bukse // BikBok Sko // Esprit


Jeg hadde også på med den nydelige diamantringen min, en rosa cupcake og en kaffe/te/kako-kopp.
Wops, er litt fingeravtrykk i kaffekoppen, haha. Nei, nå må jeg lese til prøve i matematikk i morgen. Uhh, skumle greier. Hadeeee<3

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, coffies!

Stikkord:
15.10.2011 Antrekk

Outfit; en halv

God morgen! Tenkte å dele med dere det fantastiske outfittet jeg hadde på meg i går. Men jeg tok bare bilde av halve meg, så derfor "outfit; en halv". Wihii,


Skjorte // Indiska Kjede // Arts & Crafts


Synes ikke det bilde her var så dumt siden jeg klarte å ta det selv, haha. Er ikke så lett å ta bilde når du ikke veit hvor du tar bilde. Den var lett å forstå... Nei, nå skal jeg spise frokost og halvsove litt til. Jeg liker halve ting...

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, arts&crafts!

Stikkord:
12.10.2011 Antrekk

Antrekk; bukseseler og hårsløyfe

Det har vært en skikkelig morsom dag i dag, egentlig. Begynte med improvisasjon i dramatimen, noe som jeg synes er noe av det morsomste, og fortsatte dagen med å lære en "colombianskinspirert"dans. Nesten på slutten av dagen hadde vi dramaleker, noe som var veldig, veldig gøy! Det var også sammen med noen fra studiespess. osv. Trodde jeg skulle dø et par ganger, tredje klasse er så flinke!


Haha, finn en feil! Svar: bukseselen er glidd ned...


Den dotten jeg har på hodet er en sløyfe, forresten.


Wihii. Dette har jeg på meg i dag.

Håper dere har hatt en super dag også! Dere er evig søte, forresten. Så mange søte kommentarer dere legger igjen etter dere!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
10.10.2011 Antrekk

Antrekk: striper

Åh, jeg er egentlig ganske sliten i dag jeg, selv om jeg har hatt musikk, dans og drama i nesten hele dag. Det er jo ikke sånn veldig teoretisk enda, men blir likevel sliten av dansing og annen bevegelse. Men så er det jo veldig, veldig gøy da, tihi!


Se på den nye genseren min som mamma har vært så superdupersøt å kjøpt til meg!
Herlige sko fra Converse


Øredobber fra Primark


Skinnbukse-ish fra Bikbok

Hva synes du om antrekket mitt?
Vi blogges, converses!

PS; jeg må få laget meg flere kategorier på bloggen. Hurra!

Stikkord:
03.10.2011 Antrekk

Antrekk; musikal

Siden det jeg har på meg nå ikke er så imponerende enn at det gjør noe, så tenkte jeg å legge ut det jeg hadde på meg i går i stedet. For de som enda ikke har fått det med seg (mohaha) så var jeg å så på Phantom Of The Opera som ble sendt live fra London på blant annet SF kino i Tønsberg. Wihii. Jeg visste ikke helt hvor mye man skulle pynte seg, så ble en sånn mellomting.


Topp // H&M Bukse // BikBok Knestrømper // H&M Sko // Bianco


Tihi, vi lånte med oss en plakat hjem som hang på kinoen vi.

Nå skal jeg fortsatt være flink å skrive på teaterloggen min. Jepp, det er en logg fra teatertimene. Det blir litt å skrive etterhvert. Nå har jeg skrevet en side, og er enda ikke ferdig med første timen... Haha, det her låter bra!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, operas!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits