22.04.2013 Negledesign

Negldesign: FRUITS

Nå som jeg er ferdig med forestillingene og helgens jobbing, så kan jeg lakke neglene mine igjen! Hurraaa! Da jeg spilte Petra i "En folkefiende", så sa det seg kanskje selv at det hadde vært rart med masse fancy neglelakk. Eller det kunne kanskje blitt kult...? Og på bensinstasjonen så blir neglelakken bare slitt av uansett, så det er liksom ikke så mye poeng i å fikse de før en jobbhelg.

Ukens tema er fruuuukt(er ikke sikkert det er for hele uka, eller kanskje det er for to). Jeg har ikke prøvd disse artige fruktskivene før, men det er jo mulig at de sitter lenge. 


Ååååh, see! Bildet er lyst som en pære!

Har du neglelakk på dine negler?

Hvilken farge har du på?
Vi blogges, fruits!

16.10.2012 Negledesign

Negldesign: Rosa sløyfe

Rosa er oktoberfargen for å støtte brystkreftaksjonen 2012. Derfor synes jeg at du skal ha på deg så mye rosa som mulig i oktober! Man kan også gi oengestøtte til selve aksjonen, ved for eksempel å kjøpe disse "rosa sløyfe" refleksene eller armbåndene, eller så kan du støtte de gjennom direkte penger. Alt dette kan du lese mere om HER. 1 av 12 kvinner er et skremmende tall. Så hjelp forskningen, slik at du eller noen du er glad i, kan komme frisk ut av det.
Hvordan støtter du brystkreftaksjonen?
Vi blogges, pink bows!

22.08.2012 Negledesign

Glitter glitter glitter

Jeg bommet ikke så fullstendig på kledningen i dag, som i går. Med shorts og en bluse, kan jeg takle varmen, men er også kledd med knestrømper og skinnjakke for det litt kaldere. Jeg kan være ute i all slags vær i dag. Untatt regn, men det regnet ikek- før nå. Regn er jo da egentlig ganske fint også, hvis man kan være inne å se på det, eller være ute litt for så å kunne gå inn i varmen. Regn..

Uansett! Negler! Jeg har først lagt to strøk med IsaDora sin gule sommerneglelakk som "bakgrunn" for så å på føre noen lag med Carnival fra NYX og litt mini-glitter fra Escense. Det skal se litt tilfeldig ut det med glitteret da, sånn at det på en måte har "rent" nedover. Det synes mye bedre i virkeligheten egentlig. For da ser man glitteret og alt mye klarere. Bildet bedrar.
Meeen dere skjønner jo greia da, ikke sant? Jeg har forresten kjøpt boken til Linnéa Myhre i dag- evig søndag- gleder meg masse til å lese den.

Liker dere "negledesignet"?

Er du glad i neglelakk?
Vi blogges, nails!

23.06.2012 Negledesign

Negledesign; blå prikker med sløyfer

God morgen(?) alle søte små og barske store! Evt. søte store og barske små.

I anledning denne flotte lørdagen, også kalt St. Hans, tenkte jeg å dele noen litt prikkete negler med dere. Det er i grunn superenkelt om du bare har en knappenål og litt neglelakk. Men så klart, alt blit lett når man får gjort det noen ganger. De sløyfene, som dere kan se som svarte klumper, er ikke akkurat helt feilfrie. Men assa, hva gjør vel det? Som oftest ser man neglene på avstand.
Tadaaa. Den blå neglelakken fra Topshop har forresten holdt seg utrolig bra! Jeg tok på denne lakken om onsdagen, og den ser ennå slik ut. 10 poeng for Topshop!

Hva synes dere om neglelakken?

Hva er dine planer for i kveld?
Vi blogges, dotts!

09.06.2012 Negledesign

Negledesign: natt og dag

Jeg har ikke vært superduper nøye med å skrape vekk det jeg sølte av neglelakken på utsiden, men assa, dere skjønner jo greia iallefall. Det som var litt kult med blomstene, var at de matchet kjolen jeg hadde på meg i går. Wihii.


Hva synes dere om neglene?

Er du glad i neglelakk?
Vi blogges, flowers!

07.05.2012 Negledesign

Negledesign; deborah lippmann

Bedre seint enn aldri! Tilslutt kommer negledesignet med Deborah Lippmann neglelakken jeg snakket om! Pluss fargen fra søte Naomi. Om dere synes neglene på noen av bildene er litt rare, så stemmer det. Neglelakken hadde begynt å bli ganske slitt da jeg tok bildene, og jeg prøvde derfor å redigere litt slik at dere så heltheten bedre. Jippi. Det er ikke et veldig krevende og imponerende design, men kanskje det kan gi litt inspirasjon eller noe kult.


Eheee, skjeiv stolpe...


Jeg leker kul og leser engelsk og drikker vann. Munnen min er av en eller annen grunn veldig sår, så alt jeg heller i meg gjør i grunn veldig vondt. Men kanskje jeg ikke småspiser så mye da så...

Hva synes dere om negledesignet?
Vi blogges, designs!

06.05.2012 Negledesign

Deborah Lippmann

Jeg har en Deborah Lippmann- neglelakk i huset! Kan vel ikke si annet enn at jeg elsker den! Nydelige farger på de alle. Jeg er eier av Forget you som er ganske sort med rundt glitter i mange forskjellige farger og størrelser. Flaskene er på 15ml, så det er ganske så mye neglelakk også. Noe som er ganske fint, for da kan jeg bruke den en stund utenom å være redd for at den skal bli tom. På bildet under, så har jeg gjort et litt "svart-hvitt" og fargen på glitteret kommer ikke helt fram. Men sannsynligvis, så skal jeg dele utseende på englene mine i løpet av dagen, og der har jeg den på! Så da kan dere jo se den der.


Jeg kan legge til at neglelakken i grunn ikke holder så veldig lenge uten topcoat, men om du har en bra topcoat, så er det nok ikke noe problem likevel, tihi. Tenkte jeg kunne spre ordet videre.

Liker du Deborah Lippmann- neglelakkene?

Har du en Deborah Lippmann?
Vi blogges, lippmanns!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

25.04.2012 Negledesign

Negl vs negl

Jeg har i dag vært vitne til en russeknute, kjøpt yoghurtnøtter, frivillig leid en engelsk bok på biblioteket og drukket opp en hel halvliter med sjokolademelk. Og folk tror at jeg ikke har et utrolig kult liv... Tro om igjen! Okei, nå var jeg litt ironisk kanskje. Beklager... Meeen ja, skjedd masse kule ting i dag assa.

Forresten, hvilken av disse negldesignene synes dere er finest? Det øverste er litt mer "party"negler, mens de andre er litt mer vintage-ish. 


Hva synes du?
Vi blogges, nails!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

12.03.2012 Negledesign

Nail art: spring in vintage

Jeg hadde litt tid etter jobb i går til å male på neglene mine. Okey, kanskje det heller passer å si at jeg lakket dem, man assa uansett. Jeg klæsja på litt neglelakk. Jeg så et bilde på nettet som var litt vintage-inspirert, så derfor fikk jeg lyst til å gjøre noe av det samme-ish. Byttet ut noen farger og litt slikt.


Hva synes dere om negledesignet?
Vi blogges, nails!

29.02.2012 Negledesign

Negl vs. Negl


Hvilke negledesign liker du best?
Vi blogges, nails!

15.02.2012 Negledesign

Negledesign; blått med glitter

Åh, jeg bare elsker den glittrende neglelakken fra NYX! Den er så herlig, og det glittrer i så mange pene farger og fasonger, tihi. Den mørkeblå fargen i bunnen var en neglelakk jeg fikk i fra min søte venninne Naomi, og det er også en nydelig blåfarge! Jeg vil ikke ta av denne neglelakken på en stund, tihi.


Wops, så skarpt at man nesten skjærer seg...


Så slik ser da mine negler ut for tiden. Det er så koselig at jeg allerede har fått masse kommentarer på de også, tihi. Alltid like superduperherligfantastiskmegakultkoselig når folk gir deg komplimenter. Jippi

Hva synes dere om neglene?
Vi blogges, glitters!

Stikkord:
05.02.2012 Negledesign

Negledesign: pingviner

Siden jeg har vært flink å skrevet over 1000ord på en teaterlogg, så tok jeg meg en liten pause som jeg vil fylle med blogging. Forresten, så må jeg bare si at det var ganske mange som leste det forrige innlegget mitt, men det var også en del som ikke gjorde det. Jeg tok meg ikke så veldig nær av de som ikke leste det akkurat, jeg synes det egentlig bare var gøy. Kanskje litt slemt mot de som ikke leste innlegget, men assa, innleggene er jo til å leses, så det var jo ikke bare slemt av meg,tihi.

Uansett. Jeg hadde litt ledig tid i går, og pyntet neglene mine med noen pingviner.


Han ene gråter litt fordi topplakken var litt for sterk for ham...


En liten pingvinkolloni på neglene mine.
Han her ser dobbelt, tihi.


Så nå har jeg selskap uansett hvor jeg går. Jippi.

Nå sitter jeg egentlig å venter på at håret mitt skal tørke, så jeg kan snike meg ut i kulden og ta noen bilder. Da kan jo vinter negledesignet med pingvinene kose seg litt også, tihi.

Hva synes dere om pingvinene?
Vi blogges, pingvins!

Stikkord:
25.01.2012 Negledesign

Negledesign: abstrakt soloppgang

Da jeg tok på denne neglelakken, så hadde jeg egentlig litt soloppgang i tankene mine. Men jeg har sett (og fått kommentarer på) i ettertid, at det kan i grunn likne på mye forskjellig. Det gule trenger ikke være en sol, det kan være en strand, med blått hav rundt. Eller det kan være "sort of" maleri. Det er mange muligheter, tihi. Derfor navnet abstrakt også.


Haha, ser ut som jeg har sykt mange fingre! Men det er bare ti. Jeg lover!


Nå er jeg skikkelig flink å leser til franskprøve som vi skal ha på mandag! Tjohei. Har funnet ut at vi har ganske så mye å gjøre til uka, så derfor leker jeg flink og begynner litt tidlig.

Hva synes dere om designet?
Vi blogges, sunrises!

Stikkord:
06.01.2012 Negledesign

Negledesign; carnival

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan blogge litt om nyttårsaften, og hvor, hvordan og hvem jeg feiret den med, så det har jeg tenkt til å fortelle dere! Bare ikke helt enda, tihi. Dere får få en liten smakebit på nyttårsneglene mine i stedet, sånn så lenge. 


Jeg har brukt neglelakk fra IsaDora, NYX og NailSplash.
Tjohei! I bakgrunnen ser dere også litt av kjolen jeg hadde på meg, tihi. Den er fiiin!

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, nail polishes!

Stikkord:
21.12.2011 Negledesign

Negledesign; snøkrystaller

GOD JUL! Nå har jeg nesten pakket inn alle julegavene jeg skal gi bort, og skrevet et julekort jeg er skikkelig fornøyd med, tihi. Derfor tenke jeg å dele et lite vinterlig negledesign med dere som kan passe fint til den mørkeblå julekjolen, eller julen ellers.
Tjohei.

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
29.11.2011 Negledesign

Negledesign; dotts

Dessverre så er det ikke kjeksen dotts, men prikker. Er ikke så dumt det heller, sånn egentlig. Meningen her er at jeg har en brun-ish neglelakk under med lilla skjær, og mørkelilla prikker på tupper og lyserelilla prikker lengre oppover. Jippi.


Ikke verdens beste lys, men dere ser greia. Kan legge ut bedre bilder hvis noen ønsker det. Bare å rope ut! Eller kommenter under om du vil ;-)

Hva synes du om neglene?
Vi blogges, nailpolishes!

Stikkord:
12.11.2011 Negledesign

Negledesign; footprints

Da er jeg kommet hjem fra en dag på jobb, skal på igjen i morgen, så nå skal jeg bare slappe av litt i kveld ettersom jeg skal på igjen i morgen tidlig også. Derfor ferirer vi kvelden med mitt nye negledesign. Nemlig, med noen fotspor. Det var egentlig ikke meningen, men etter at jeg hadde tatt på den rosa underlakken, kom det en liten pusekatt og gikk på neglene mine. Derfor fikk jeg fotspor på dem.


Wjohoo.

Hva synes du om mitt nye negledesign?
Vi blogges, footprints!

Stikkord:
01.11.2011 Negledesign

Negledesign

Jeg kom over en blogg for ikke så lenge siden, som postet utrolig mange, søte og egenlagde negledesign. Det er sånn seriøst alt mulig assa. Fra fotspor og komunevåpen til løvenes konge og minne om 9/11-2001. Hun her er dreven assa! Sjekk den ut HERSykt fete, ikke sant?
Vi blogges, nail arts!


Stikkord:
30.10.2011 Negledesign

Negledesign; mumie

Det er kanskje litt seint å komme med halloween-negler nå, men det kan jo hende noen skal på mandagsfest, eller noe. Uansett, jeg lagde meg noen skikkelig skumle mumienegler med lysende rosa/glittrende øyne. Jeg har funnet ut at de kan se igjennom ting. Wuæ, skumle greier det assa, haha. Seeee
Oooo. Det ser igrunn ikke så mumiete ut, men litt mer dopapir i virkeligheten, haha.

Hva synes du?
Vi blogges, mumies!

Stikkord:
18.10.2011 Negledesign

Negledesign; party cupcakes

Disse neglene er inspirert fra min søster, så var nok ikke jeg som kom på ideen der. Mine cupcakes ble litt mislykkede og alt for klumpete og tjukke, men det er mye glasur på, så da er de vel gode, haha. Neida, men dere ser ikke det, ikke sant? Jeg har vært flink å jobber og vasket en del ute og inne. Raket plenen har jeg gjort også, haha. Pluss at jeg har tatt bilder i løvet etterpå.

Se på mine glittrende cupcakes.

Nam nam nam.

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
07.10.2011 Negledesign

Negledesign: regnbue

Jippi, nå har jeg vært flink og redigert ferdig videobloggen. Haha, synes videoblogg er et litt merkelig ord akkruat nå... Men hvem veit, kanskje jeg ikke synes det er så rart i morgen. Uansett, håper dere har en fin fredags kveld. Jeg skal ikke gjøre masse, men kanskje trene litt av alle ting faktisk. Det er så utrolig mye mer morsomt å trene på et treningssenter sammen med andre folk, enn alene med seg selv. Hurra!

La oss heller se den fantastiske videoen med alt for mye fuglekvittring i bakgrunn.

Hva synes du om videoen?

Liker du negledesignet?
Vi blogges, rainbows! (sitat: Siri)

Stikkord:
03.10.2011 Negledesign

Negledesign: sparkling

Etter et par forsøk, ble jeg tilslutt fornøyd med de "nye" neglene mine. Okei da, neglene mine er de samme, men neglelakken er ny. Under har jeg brukt en brun neglelakk med lillaskjær fra BerryM, og så tatt på et lag med blank neglelakk fra H&M bare, for å så dyppe de i et lilla glitter fra Claire's. Synes i grunn det ikke ble sånn veldig dumt, iallefall.


Jupp, jeg har egentlig grå øyne til vanlig, haha.


Har sølt litt neglelakk rundt omkring på neglene mine, men det ser ikke dere, ikke sant?

Hva synes du om negledesignet?
Vi blogges, nail polishes!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits