08.10.2014 Hverdagsliv

De seks første ukene

Wow.
Må innrømme at nei, bloggen er ikke helt aktiv på oppdateringsfronten, men jeg lever i beste velgående for det! Jeg har det virkelig helt supert nå i den sjette(?) uken på folkehøyskole. Mange nye herlige mennesker, spennende og lærerike timer og mange morsomme og minneverdige øyeblikk. Jeg har en supersøt romvenninne, drikker te og smiler mye.

De obligatoriske skoletimene går til alt fra gatekunst (aka tææægging) og photoshop til bakkeløp og livsfilosofi. Vi gjør så mye ulikt i timene at jeg kunne skrevet en egen blogg bare for selve timeplanen. Selv om jeg går grafisk design, og det er en egen fotolinje på skolen, så får jeg sniket meg til litt fotoundervisning også. Synes de timene er spesielt spennende og det er bare så gøy å høre andre snakke om blenderåpninger og ISO. Måltidene vi får servert er svært velsmakende og varierte, så ingenting å klage på der heller. Skolen ligger litt øde til (som mange folkehøyskoler flest), men med overkommelig avstand til vel... mer sentrale strøk. 

Dette var vel et av mine mer usammenhengende innlegg, men jeg har planer om å kanskje bli bittelitt flinkere (ikke at det skal så mye til) til å oppdatere bloggen. Hurra! Enn så lenge har jeg samlet noen fotografier fra de første ukene- lag deres egne historier rundt dem.


Dere er fine deres som fortsatt leser det jeg skriver her. Jeg liker dere.

31.05.2014 Hverdagsliv

Kramperuss- Tomorrowland

Midt i eksamenstider og vel.. alt.. så kommer det blogginnlegg litt sånn her og der innimellom. Jeg har vel aldri kommet helt i gang etter jeg begynte å slurve litt for halvannet år siden, men litt er jo bedre enn ingenting. Pluss at jeg har fått sååå mye mer fritid- som jeg kan bruke på fotografi til bloggen. Yay.

Sååå! Russetid, tjohei. 
Det var virkelig noen supre uker. Hadde en perfekt balanse mellom alt og ja, hatt det kjempefint- til og med nye mennesker(ekstremt uvanlig).
Det eneste større treffet van-jentene og jeg har vært på var landstreffet i Stavanger, ellers har vi kost oss rundt i Tønsberg-området.
Noe av det tristeste med at tiden er forbi er å selge den fine vanen vår. Har aldri før følt en slik nærhet til en bil før, haha, men håper den blir solgt til noen fine nye eiere.
Bare å si i fra om noen ønsker å se bilder av den. Over gjennomsnittlig fin vil jeg tørre å si- med dobbeltseng og greier!  
Yay, russetoget i Tønsberg. Hver russebil fikk hver sin hendelse fra 1814 til i dag.
Hehe, disneyprinsessene, ikke sant?
Gjettekonkurranse! Hvem tror dere jeg tror jeg er?

Wohoo, UNIFLY- unicorn + butterfly = uniflyyy

Har du hatt en fin russetid? -Hvilket år blir/var du russ?

31.03.2014 Hverdagsliv

Vårens första dag

Dagene blir lysere og varer lengre. Været blir varmere. Klærne blir lettere. Skolepresset øker. Kroppen får energi. Kroppen tappes for energi. Det lukter nykostet asfalt, kritt og rulleskøyter. Gresset går fra brunt til grønt. Kamera ligger tungt i hånden. Vinden kiler på armene og solen varmer i håret.

Våren er nydelig og ta det med ro- bloggingen min skyldes ikke er trist og kjedelig liv. Snarere tvert i mot. Jeg har det helt supert! Og har for mange aktiviteter og mennesker rundt meg jeg vil bruke tid på at blogg må komme litt i annen rekke. Eller kanskje heller tredje... Siste termin på videregående og det er nok av skolearbeid å ta seg av i tillegg. Nå er jeg akkurat ferdig med en vellykket russerevy og etter denne skoleuken drar vi på studietur til London med klassen. Åå, jeg gleder meg!


Canon 6D- Sigma 24-70mm f.2,8      iiiik, hvor mye jeg elsker å skrive det!

Har du det fint i vår?

Hva for en utdanning holder du på med?

08.02.2014 Hverdagsliv

En perfekt morgenstund

Det å våkne opp til solskinn inn vindet og snø på trærne utenfor må være en av de herligste følelsene jeg veit om.
 Om jeg ikke har sparket av meg kosesokkene i søvne, er det til og med varmt å stå opp- og det blir bare en ennå bedre morgenstund.
Med god te til frokost og knekkebrød med smeltet ost og pizza-krydder blri det bare perfekt! 

Så vant Norge masse medaljer i OL- allerede første dagen.
Jeg er generelt ikke sånn ekstreeemt sportsfreak, men vintersport er alltid gøy! 

Åh, jeg bare elsker å ta bilder med det nydelige kamera mitt.
Det er ikke direkte sagt at alle bildene nødvendigvis blir så fantastiske, men bare å holde i kameraet er så fiiint.
Dessuten finner jeg stadig nye funksjoner på kameraet som man bare må elske!

Hva gjør du i dag?
Er du glad i vinter- eller foretrekker du heller sommer?

21.01.2014 Hverdagsliv

Savnet gris

SAVNET

Min søte, lille følgesvenn forsvunnet i dag fra meg... Tirsdag 21. januar, tok jeg kl. 06.50 120-bussen fra Hof til Tønsberg- uviten om at vi ikke skulle få sove ved siden av hverandre natten som fulgte. Da vkt- buss nr. 282 kom til Tønsberg omtrent kl. 07.53 gikk jeg av ved tog- stasjonen med en dårlig følelse på at jeg ikke visste eksakt hvor min søte gris var hen. Jeg sjekket til og med under setet for sikkerhetsskyld, men da jeg ikke fant den der, tenkte jeg at det sikkert bare lå trygt i veska. Derfor tuslet jeg videre, men lette i veska hele veien, men fant fremdeles ingen gris...

Har vært innom hos vkt flere ganger i dag, grisen er ennå savnet. Mobilen har flere karakteristiske trekk, så lett å kjenne igjen både mobil(merker etter spirtusj fra busskortet, løs plastikk på skjermen på høyre topp og et par små luftbobler på hver side) og deksel(høyre øre sitter løst, og tuppen på halen mangler) om noen skulle ha lyst til å finne på noe tull..! Netcom har sperret for utgående samtaler(send heller melding til min mor 92051073 eller til meg på facebook- Siri Ø. Eriksen). 

Om du er den fine personen som har funnet en turkis gris i dag, så håper jeg du er så snill og forstår hvor vondt det er å miste en god venn og at du er enig i at det beste er å gi telefonen tilbake til den som eier den, fremfor og beholde en mobil som blir ubrukelig for deg. Spill en runde Candy Crush mens du tenker over saken, eller se på fine bilder på instagram, men jeg håper virkelig at du tar motet til deg og tar kontakt så den kommer tilbake der den hører hjemme 

Finnerlønn vil selvfølgelig bli gitt ut!

Bildene av mobilen er tatt da grisen møtte mobilen for første gang. Bildet av meg, er tatt for noen timer siden- etter grisen hadde vært savnet en stund...

Bor du i Tønsberg eller området rundt?
Har du noen gang mistet noe som har vært viktig for deg? 

21.12.2013 Hverdagsliv

Monsterengel

Søte lesere. Det er.. ja.. omtrent 47 dager siden sist, men håper dere har det kjempefint alle sammen. Ser at det fortsatt er noen fininger innom daglig. Hva har dere gjort så langt i jula? Jeg har vært opptatt de siste ukene med teaterforestillinger. Det var vært slitsomt, lærerikt, koselig, spennende, gøy og utmattende, men ja, veldig veldig gøy! Har fått masse positiv respons etter at vi satt opp "Den skallede sangerinnen". Litt bilder kan jeg nok få delt litt senere.

Men nå har jeg endelig juleferie jeg også, og det er få dager til selve julaften. Til tross for mangelen på snø, har jeg funnet fram litt julestemning- vi har til og med fått inn og pyntet juletreet tidlig i år.  All julepynt er verdig julepynt, tihi. Disse flotte englene er min søster og mitt flotte verk. Jeg må ta på meg skylden for den til venstre... Til mitt forsvar er det et par år siden vi lagde de. Noen år iallefall..Nå skal vi bake pepperkaker før jeg skal "pølsefeste" på jobb i kveld. Julebakst er koselig.

Har du bakt mye til jul?
Er du á jour med årets julegaver?

14.06.2013 Hverdagsliv

Tulipanos


Lalalaaa, nå er sommerferien nesten her. Jeg var så heldig at jeg slapp muntlig eksamen- overstått teaterhistorie-eksamen i stedet- så derfor har jeg hatt skolefri hele uken. Som er en liten smakebit på sommerferien kan man si. Solen har skint flere dager og jeg har faktisk gjort litt småfornuftige ting og tang innimellom. Innimellom.

Har du vært gjennom noen eksamner i år?
Vi blogges, tulipanos! 

20.04.2013 Hverdagsliv

Da jeg møtte JB

Folk skriker hele tiden om å ha vært på Justin Bieber-konsert, men HALLOOO jeg møtte Jarle Bernhoft i dag. Det er faktisk ganske så kult. Veldig kult! For en kjekk kar! Han er faktisk ennå litt kjekkere i virkeligheten, fordi han er ganske så høy. Håret er fortsatt like stilig, og ihihi han ser så artig ut i ansiktet. Det var et skikkelig koselig møte.

Også spurte han om vi kunne ta et bilde. Så da gjorde vi det.Jarle sendte det til meg i stad. Han hadde redigert på litt stjerner sa han, og jeg må innrømme at resultatet ble ganske bra. Skikkelig klissete og romantisk bilde daaa. Siri Bernhoft- låter bra! Eg høyer kyrkjeklokkene.

Har du møtt noen kuuule folk i dag? Justin Bieber f.eks?
Vi blogges, Bernhofts! 

08.04.2013 Hverdagsliv

Blå neglelakk

Hei. Dette er meg. Det er slik jeg ser ut med hestehale. Uten annet en fuktighetskrem i ansiktet. Ingen sminke. Fregner fra sola. Det er ikke min naturlige øyenfarge bildene. Og heller ikke min naturlige neglefarge. Jeg har blå neglelakk på fingrene.Har du neglelakk på dine negler?
Vi blogges, nails!

03.04.2013 Hverdagsliv

Liket på loftet

Et gråhvitt, vammelt støv stod opp som en sku fra kisten- og en særpreget, råttensøt duft slo mot oss. Vi trakk oss bort fra kisten i èn felles bevegelse, og jeg ble kveld. Det var noe med denne duften... Det var ikke bare lukten av loft- det var lukten av noe sterke, farligere. Det var lukten av påskeegg med melkekrem.
Dam dam daaaa!

Javel da, deeeet var ikke min tekst. Okei, den siste setningen der var min, men alt det andre har Gunnar Staalesen skrevet. Jeg veit ikke hvem Staalesen er, men det var en artig tekst. Tusen takk for lånet.

Siden vi snakker påskeegg, er du glad i påskeegg med melkekrem?

Har du lest en spennende krim i påsken?
Vi blogges, eggs!

13.01.2013 Hverdagsliv

Kjæledyr

Jeg har tenkt litt på det å ha dyr i bur hjemme, eller bare å ha dyr som kjæledyr generelt. Det er på en måte litt rart, fint og ikke så veldig snilt alltid heller. Alle dyr er ment til å være frie, men samtidig så er det kanskje flere dyr som har det bedre hjemme hos noen, enn det de hadde hatt ute i naturen. Kaniner for eksempel er jo ofte byttedyr for blant annet rev, og da vi kanskje kaninene ha det tryggere i et bur hos en menneskelig familie- hvis denne familien behandler kaninen bra, så klart.

Men slik som fugler, de er jo ment til å kunne fly overalt og over stooore avstander. Men det får de jo ikke gjort i et bur. Kanskje det beste er å lukke alle vinduer i huset, for så å slippe ut fuglen til å fly litt innimellom? Eller er det slik at siden den er født innendørs (sannsyligvis), så veit den liksom ikke om resten av verden, og tror at den eneste virkeligheten er inne i buret?


Dette kjedet som jeg ga til en god venninne av meg, synes jeg var ganske fint, rett og slett mye fordi at fuglen sitter ikke heeelt inni buret, så den er fri, selv om den sitter "inne" i et bur. Kjedet var veldig pent ellers med diamanter og greier også da, så klart.
Men jeg synes ikke det er noe feil i å ha et kjæledyr i huset, så lenge man behandler det bra. Mange barn og voksne kan dessuten finne mye trøst i et dyr, og ingen dyr viser vel mer glede når du kommer hjem enn en hund?

Liker du kjedet?

Hva synes du om å ha kjæledyr?
Viii blogges, birds!

02.01.2013 Hverdagsliv

SPARKLERS

Nå kan jeg vel offisielt si GODT NYTTÅR til dere? Sååå hurra, og godt nyttår! Håper dere alle hadde en superkoselig feiring sammen med venner og familie. I morgen starter vel de fleste på skolen igjen, så da vil jeg ønske dere masse lykke til med alt dere måtte havne oppi der. Føler meg litt sånn ikke helt inn i bloggingen igjen, fordiii det har rett og slett vært andre ting som har tatt opp min tid i ferien. Det er det vel hos dere også?

Min nyttårskveld foregikk hos ei søt venninne, sammen med litt andre fine folk.


Nå skal jeg planlegge mange kule blogg-innlegg til tiden framover. Liker jeg å late som iallefall.

Hvordan var din nyttårsfeiring?
Vi blogges, sparklers!

11.12.2012 Hverdagsliv

Winter inspiration

For å dele mine spennende opplevelser, så var det så lite som 22- grader hjemme i dag. Det ble derfor gaaanske kaldt da jeg hoppet min tur til bussplassen. Brrr. Men når jeg først har mast om vinter og snø, så får jeg vente litt med å klage på det også. Jeg fant en rekke nydelige bilder hos en annen blogg for en stund tilbake. All credzzzz til bloggeren-som jeg dessverre ikke husker hvem var. Bildene er iallfall veldig nydelige og jeg kan tenke meg de er i fra weheartit. Om vinteren kun var slik som under, så hadde det jo absolutt ikke vært noe problem.


Åh, jeg får så lyst til å løpe ut i kulden og rulle rundt i snøen. 

Er du glad i vinteren?
Vi blogges, winters! 

10.12.2012 Hverdagsliv

Sunshine

Om jeg skal fortelle dere en kul liten ting, som egentlig er kulest for meg, så er det at jeg overlevde å ta vaksine i dag. HURRA. Jeg skal jo til Afrika i februar og har derfor litt av hvert som skal sprøytes inn i kroppen min. Okei, det er bare vaksiner mot ditt og datt av sykdommer, så det er jo greit å droppe disse sykdommene man kan få. Det er jo tross alt ikke så veldig gøy å være sjuk, ikke sant? Iallefall var det for det meste bare det jeg skulle fortelle dere. Jeg er i fin form og ennå et skritt nærmere Tanzaniaaaa!


Hvordan har dagen din vært?
Vi blogges, leaves!

09.12.2012 Hverdagsliv

Pepperkake

Det snør fine hvite snøflak ute, jeg holder fyr i peisen og skal snart lage en kopp med gløgg. Rett og slett skikkelig julestemning. Her om dagen, også kalt fredag, bakte jeg også noen pepperkaker sammen med en herlig liten gjeng. Om det ble mest deigspising eller pepperkakebaking er uvisst, men veldig koselig var det iallefall. Med nisseluer og julemusikk i bakgrunn, så er det helt supert!
Tommel opp for juuul.

Har du bakt julekaker i år?

Er du glad i pepperkaker?
Vi blogges, cakes!

25.11.2012 Hverdagsliv

High School Party

Etter en feiring av tre herlige jenter, så sitter jeg igjen med et smil om munnen når jeg ser gjennom alle bildene. Vi var en fin liten gjeng, og tema for kvelden var High school og de forskjellige karakterene og personene man kan finne på en amerikans skole. Det var mye forskjellig som dukket opp, blant annet noen lonere, lærere, gangstere, vaktmestere, treningsnakromaner og slæsker. Det morsomste var at alle hadde gjort så mye ut av kostymene, og da blir det så gøy! Jeg plukket ut ni av litt over hundre og femti bilder fra kvelden, men om vi er venner på facebook- så kan du få sett flere der.


Hva ville du kledd deg ut som?
Vi blogges, students!

18.11.2012 Hverdagsliv

Summer

"Noen ganger, så savner jeg virkelig sommeren", sier jeg som i hvert innlegg maser om snø. Jeg vil fortsatt gjerne ha snø og vinter, men likevel, så er sommeren en veldig fin årstid. Man har skolefri, og man har faktisk FRI når man er hjemme. Ikke noe skolepress som konstant henger over deg, og du kan bruke tiden du har på det du vil. Når solen skinner ute, så kan du gå ut i hagen og legge deg på gresset og bare ligge der i solen. Kjenne lukten av grønt gress og utsprungende træt. Lyden av kvittrende fugler og lekende barn. Man tilbringer mer tid ute enn inne, og alle er så glade.


Når det er 8grader ute, så hadde det vært fint om det heller var 5grader minus, eller 15grader pluss, slik at vi enten kunne være ute i varmen, eller at det snødde og vi kunne kle godt på oss for å gå ut blant snøflakene. Men når det blåser surt og det konstant er regn, så blir alt så grått og trist.

Hva savner du mest med sommeren?

Hvilken årstid liker du best?
Vi blogges, butterflies! 

16.11.2012 Hverdagsliv

THE GRASS

I denne lesende stund er jeg på julebord med jobben. Men siden vi har fått denne flotte knappen hvor man kan bestemme selv når innleggene skal postes, sååå hurra, da kan det jo postes nå.

Jeg var ute en tur når det var frost og snø da jeg tok disse bildene, og jeg håper virkelig at det kommer mer snø snart igjen. Vi er halvveis i november, og da kan snøen komme. Det er minusgrader innimellom også, og når det er kaldt, så kan det ihvertfall komme snø også. Hvis ikke er det jo ikke sååå mye poeng i at det er snø. Åh, nei, dette her var nok et ganske meningsløst innlegg. Men vi så på "Shakespeare in love" mens jeg skrev dette her, og det er jo en rimelig søt film. Selv om jeg ikke ennå vet hvordan den slutter. Eller når dere leser dette, så gjør jeg jo det. Tjohooo.


Hva synes du om "Shakespeare in love"?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, grasses!

05.11.2012 Hverdagsliv

#1 Kom i bedre humør

Mandager er ofte en tung dag for mange, og jeg har nå et lite tips til deg som kan lette litt på humøret. Dette fungerer helt super alle andre dager også, til og med om du er i godt humør fra før! Så uansett om du er glad eller sur, høy eller lav, gutt eller jente, smart eller dum- så er dette en video jeg 78% garanterer du vil bli glad av. Jeg må også legge til, at jeg veldig gjerne har lyst på en slik liten skapning.


Ble du i bittelitt bedre humør nå?
Vi blogges, marus! 

14.10.2012 Hverdagsliv

Det snør, DET SNØR

Jeg fortalte dere i går at det er snø her, men nå snør det til og med. Åh, det er så herlig! Det snør sånn masse masse! Jeg sitter enn så lenge inne foran en varm peis, og ser på at det snør mens jeg skriver på litt skolearbeid. Det er så mye enklere å skrive når det er så "idyllisk" rundt meg, hihi. Jeg kjenner jeg er skikkelig glad for at det snør, for det er så... wuææ. nydelig!

Mange liker ikke snø så godt, og ja, jeg skjønner det veldig godt. Det er kaldt og man fryser, det blir for vått, tungt å gå i, verden mister de varme fargene og det kladder under skoene når man går. Men er det ikke det som er litt koselig også. For alle har det jo på samme måte og vi kan "slite" oss gjennom vinteren sammen. Og dere må vel alle være enige i at det er veldig koselig å sitte inne i varmen, foran peisen og drikke en kopp med kakao sammen med folk man er glad i.


Snør det hos deg?
Vi blogges, mountains!

13.10.2012 Hverdagsliv

En krabbende middag

Min onkel kom plutselig på døra i går med to fine, rosa bøtter. Inni bøttene kunne man finne ni lys levende krabber! Det vår nå ganske uventet for meg. Han hadde hentet saltvann fra sjøen, slik at krabbene hadde det best mulig før de... ja... Vi hadde de litt i oppvaskkummen også (med sjøvannet) slik at de kunne kravle litt rundt der og ha det kult enn så lenge. Jeg synes det så absolutt ikke var noe gøy at vi måtte koke og spise de etterpå, nå som jeg hadde allerede blitt så glad i de små krabatene... Men joda, de hadde det jo fint så lenge de kunne.


Sirkuskrabben Ole knakk kulepennen!


Det er jo en liten stund siden vi hadde levende krabber i huset- krabber generelt egentlig.

Er du glad i krabber? -Tolk det som du vil.
Vi blogges, crabs!

12.10.2012 Hverdagsliv

Teddy bear

I have a little teddy bear. Who's always there for me. When I need someone to talk to, he listens quietly. I love my little teddy bear. With his cute little face, and if we were more like teddy bears- the world would be a better place. //Unknown


Har du en teddybjørn?
Vi blogges, bears!

10.10.2012 Hverdagsliv

La tankene fly

Har du prøvd det i det siste? Når du har hatt mye å gjøre for eksempel og er veldig stresset, så setter du av fem til ti minutter bare for å slappe helt av. Du tenker kanskje ikke på noe spesielt, men bare lar tankene fly og tenke på alt og ingenting. Kanskje hjelper det ennå mer om du bokstaveligtalt lar tankene fly, og du forestiller deg at du flyr over en by eller en skog. Det å fly kan være avslappende for mange.

Prøv det.Har du i det siste drømt deg skikkelig bort?
Vi blogges, dreamers!

16.09.2012 Hverdagsliv

5 retters middag

Nå er jeg superdupermett etter en herlig middag sammen med noen ennå mer herlige folk. Middag er vel egentlig litt undervurdering, for her var det små-rett, forrett, hovedrett, dessert og bakeverk. Så dette var ikke noe dårlige greier! Helt imponert jeg over å ha noen så flinke kokker i vennekretsen. Jeg spiste så masse at jeg tror ikke jeg trenger frokost i morgen, eller kanskje ikke mat i det hele tatt? Eller okei da, kanskje litt frokost da iallefall. Men utrolig godt der her assa. Bildene er av rettene etter rekkefølge som de ble servert.

Den fine kaken ble bakt i hjerteform av de søte vertene Silje og Elise. Vert Elise fant jeg ut at jeg faktisk ikke har noe bilde av fra i dag... Men superflinke begge to!Litt sånn mens vi venter på maten liksooom. Tihi.

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, eaters!

13.09.2012 Hverdagsliv

Internasjonale SJOKOLADEDAGEN

Dere, DERE?! Visste dere at det er den internasjonale sjokoladedagen i dag? Uansett om dere visste det eller ei (du kan for eksempel google det), så er det nå det. Så derfor har dere alle lov til å unne dere litt god sjokolade i dag. Og i morgen hvis dere vil det. På lørdag også. Oooog søndag. Til og med mandag! HURRA for sjokoladedagen!


Jeg fant også en mørksjokolade som var 86% kakao, men det tror jeg blir litt for mye av det gode. Den med 70% er god, men ja, 86% blir liiiitt mye.

Har du spist sjokolade i dag?
Vi blogges, chocolats!

04.09.2012 Hverdagsliv

S W E E T D R E A M S

Jeg synes at politidamene som bekreftet drapet på Sigrid under pressekonferansen var noen sterke damer. Hele Norge holdt pusten noen minutter. Som Ida Wulff skrev: Så urettferdig, meningsløst og ondt at det gjør vondt. Jeg kjente ikke Sigrid, og kjenner heller ingen pårørte. Likevel føler jeg, som mange mange andre, et savn etter denne søte jenta. Jeg og hele Norge sende varmetanker til både Sigrid og alle pårørende. Håper ikke du har vært igjennom for mye smerter, Sigrid. Hvil i fred.
Sov godt, Sigrid. Håper du har kommet til et nydelig sted.

12.08.2012 Hverdagsliv

Kanelboller

Det ble en dag i går hvor jeg faktisk ikke hadde så mye å finne på, så da fant jeg en pakke med gjær og fant ut at jeg ville bake disse her:

Det gjorde jeg og jeg følte meg skikkelig flink, helt tid jeg satte stekeplata på 240grader (okey, ovnen var på 240grader) intill beinet mitt, og resulterte til en nydelig brannsår vedsiden av kneet. Ofrer alt for kakebaking!


Etter å ha vridd meg på gulvet i smerter og tenkt tanker om muligens å måtte amputere beinet kom opp, så dro jeg på meg dette her:


Og dro ut for å treffe de folka her:

-og et par til folk også.

Vi så på den utrolig bra håndballfinalen og de ikke så fult like bra spydkastingene.

Kosebamsen har ikke så mye med OL å gjøre, men siden Nora (på bildet over) skal tilbringe det neste året i USA, så må hun nesten få litt selskap på turen.

Alle bildene ble forresten tatt under denne pene himmelen. Ja, det er liksom stjerner daaa.


Og de to siste bildene som ble tatt, ble seende slik ut:

Jeg vurderer å sende alle disse bildene inn til et modellbyrå, men er ennå litt usikker. Jeg er også litt usikker på om jeg skal poste dette innlegget her, men jaaa, vi gjør det, så kan vi heller angre senere.

Sååå, liker du kanelboller?
Vi blogges, handball players!

11.08.2012 Hverdagsliv

Synkronsvømming

Jeg har virkelig fått øynene opp for noe nytt under OL- nemlig synkronsvømming! Jeg trodde før at det gikk ut på å svømme likt sånn på ryggen og magen og slikt jeg, men det er jo mer turning i vannet egentlig. Sykt stilig er det iallefall å se på. Og wuææ, jeg vil ha sånn badedrakt! Så jeg tror jeg skal begynne med det. 

 


Bare vent, jeg kommer til OL om noen år.

Hvilken OLgren er din favoritt?
Vi blogges, swimmers!

07.08.2012 Hverdagsliv

Go with the flow

Det ble litt regn i går, eller flom som man også kan si. Mye vann ble det iallefall. Det begynte sånn her.Før det etterhvert ble sånn her:

Okei, det sier kanskje ikke dere så veldig mye, men jeg kan si at nei, vi pleier ikke å ha vann opp i hagen.


Der borte som dere ser båten og bjørketreet, der begynner vannet sånn egentlig. Men i går sto grasset 50cm under vann!


Vannet tok også med seg den søte krakken vår, og plankene på brygga. Det var litt trist.

Regnet det hos deg i går?
Vi blogges, rains!

30.07.2012 Hverdagsliv

Here we go again

Neimen, hei der! Som dere kanskje nå har forstått, hei, jeg kommer tilbake igjen! Det har vært litt avslappende å ikke tenkte på bloggen 24/7, men likevel så har jeg savnet det også, så klart. Ettersom jeg nå er hjemme fra Nederland, så har jeg jo litt jobbing, men jeg har funnet ut at jeg vil ta meg tid til litt blogging også. Selv om det nok ikke blir fire innlegg om dagen, så kommer det litt sånn at dere veit at jeg lever.

Sånn egentlig, så hadde jeg planer om å vente enda litt lengre før jeg hopper tilbake til bloggen, men jeg synes det er så superkoselig når folk spørr meg om jeg ikke skal begynne å blogge igjen, og at ja, dere husker at jeg fortsatt blogger. Det varmer et lite blogg-hjerte.


Ja, assa, det jeg skulle fram til med det bilde her, er at det har vært herlig vær i dag, og at det er en fin blå garasje i bakgrunn.

Hva har du gjort i det siste?
Vi blogges, flowers! 

15.07.2012 Hverdagsliv

Upersonlige innlegg

Neimen, hei på dere trofaste og herlige lesere.

Jeg lever fortsatt om dere lurte, og jeg har det ganske så bra i tillegg. Ingen pining med andre ord. Det eneste som piner meg litt, er at jeg har nemlig ganske dårlig samvittighet for det jeg kommer til å fortelle dere... Som dere kanskje har merket, så har bloggen vært veldig halvveis i det siste- ettersom dagsplanene mine er fulle fra morgen til kveld... Også synes jeg det er så kjipt med slike "upersonlige" innlegg, hvor jeg bare kaster inn litt her og der, slik at det kommer en oppdatering i ny og ned. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal la bloggen sove en liten stund. Faktisk over ei uke tenker jeg. Jeg har nemlig jobbing hver dag(untatt torsdagen), samt ting og tang på kveldene. Til lørdag drar jeg til Nederland og blir borte i fiiire(?) dager, og etter da tenker jeg at jeg kommer sterkere tilbake.

Bloggen vil jo selvfølgelig stå her, og jeg stikker nok innom deres bloggen for det. Så jeg blir ikke heeelt borte.


Hverdagsoppdatering fra i kveld, forresten. Hurra for Henriette (nummer to fra høyre) som har fylt 17år!

Om dere synes at det blir lenge uten bloggen- noe dere alle selvfølgelig vil savne masse, så har både jeg og bloggen facebook, til og med twitter! Dere kan følge bloggen på facebook HER og meg på twitter HER (EriksenSiri, så finner dere meg).


Ang. denne sløyfe-videoen og slikt, så er den jo ferdig filmet. Derfor vurderer jeg å lime det litt sammen (ble utsatt fordi redigeringen klikket og orket derfor ikke å begynne på nytt) for så å legge ut litt linker på facebook og twitter. Kanskje det kommer på bloggen også. Selve videoen blir lastet opp på youtube. Brukeren min der, kan dere finne HER.

Da tror jeg det skulle være alt. Om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre meg der dere måtte ønske (jeg har også e-post). Til dere som venter på bilder fra meg etter "sammenkomster" så skal jeg bli flinkere til å legge de ut på facebook.

Jeg kommer som sagt ikke til å glemme dere bort for det. Bloggen svirrer rundt i hodet mitt så og si veeeeldig mye av dagen... Så må dere kose dere masse i sommerferien enn så lenge, og ja, bare å følge meg her og der, så kan jeg oppdatere litt mer.

Hva er dine sommerplaner?
Vi blogges, readers!

Forresten, så har min superherligste storesøster bursdag i dag! Gratulerer henne så masse med å fylle 19år!

10.07.2012 Hverdagsliv

Da man så ned på Tromsø

Nå sitter jeg i den fine lille (nei, den er i grunn ganske stor) leiligheten i Tromsø by. Solen skinner som bare det i dag også, og det gjør meg ingenting at jeg har hørt det regner hjemme i sør-øst. Wihii. Vi har sett Tromsø fra ganske ny vinkel i dag også. Nemlig fra en høøøy fjelltopp (nederste bilde). Det var rimelig stilig å kunne se bort og ned på fly som landet på flyplassen. Ellers så har vi brukt meste av dagen oppe på denne høyden, spist fiskesuppe og prøvd å holde varmen i viden og solen. Selvom himmelen er skfri, er det fortsatt litt kaldt i skyggen, med vind og sånt... Fiiiint er det uansett.  


Utsikten fra soverommet daaaaa. E-he. Jeg er forresten litt usikker på hvordan fargene ser ut borte hos dere, men vi later som at de er skikkelig fine. Jippi.

Har du vært i Tromsø før?
Vi blogges, houses!

07.07.2012 Hverdagsliv

Selvkronet til budeie

Jeeeeg har vært på skikkelig fjøstur i dag også. Hurra. Jeg er herved selvkronet til budeie. Det er Liv Mari også. Marius er det jo alt- bonde iallefall. Så jeg har hatt en givende dag som startet med en tur på treningssenteret (jeg var forresten heeeelt alene der- ganske skummelt egentlig), for så å fare videre på gårdsbesøk. Der ble det etterhvert født en kalv, og den fikk jeg døpe til Siri. Wuææ, jeg digger den! Den kommer til å bli en skikkelig flink og stooor melkeku en dag! Det er jeg helt sikker på.

Dagens autfait fra Liv Mari, forresten. Buksene er ekte bondebukser. Nydelig skifte rom, forresten igjen også.


Jeg fikk mate fine Master (nevnt i forrige innlegg(eller forrigeforrige)- jippi)
Nåååå får Siri mat.Dette er da nyfødte Siri, med søte Master i bakgrunn. Hva kan man si? Den ser i grunn ganske ekkel ut sånn med en gang...


Sååå vi avsluttet med en skikkelig god middag-ish etter noen varme timer i fjøset. Til de som lurer: ja, jeg lukter fjøs enda, selvom hårshampooen har gjort sitt.

Nå skal vi videre på tur igjen. Ut på nye eventyr (denne gangen uten kuer).

Er du glad i dyr?

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, cows!

06.07.2012 Hverdagsliv

What makes you beautiful

Ja, det er dette min fritid går til da. Skrive inn forskjellige bokstaver i søkemontorer og se hva som dukker opp... Neida, men jeg glemte plutselig hva jeg skulle søke på, så ja, sånn begynte det i dag. Okei, jeg prøvde ikke andre steder en youtube og heller ikke alle bokstavene. Men disse to under her, var på en måte litt forutsigbare, men likevel morsomt. Jeg trykt forresten også inn J. Ikke spørr hvilke navn som kom opp.
Oj, dette var et meningsfullt innlegg.. Men hey, jeg var på grillkveld på en går litt sånn... ja... på landet, og det ble født en kalv underveis på kvelden! Jeg fikk lov til å døpe den til Master! Jeg ville egentlig at den skulle hete Siri, men så klart måtte det være en gutt. En koselig kveld var det iallefall. Nå må jeg løpe til mine pølseklær.

Hva gjør du når du ikke har noe å gjøre?
Vi blogges, youtubers!

03.07.2012 Hverdagsliv

Kropp mot kropp

Etter noen flere timer på jobb, så begynner jeg å kjenne at beina blir litt slitne. Men det er vel sånn det skal være, jeg har jo uansett noen dager igjen. I går kveld ble jeg bedt på en koselig liten kakekveld som en skikkelig fin restutisjonsmåte etter jobbingen. Hurra. Det var superkoselig, og var sammen med elleve andre herlige mennesker! Vi spise kaker og frukt, så levde ikke baaare på kaker hele kvelden.

De følgende bildene er vel kanskje mest morsomme for de som var der selv, men assa sikkert gøy å se for dere andre også. Forresten, vi lekte denne "kropp mot kropp"leken (kanskje greit å informere om, så ingen tror vi vanligvis klatrer rundt på hverandre) hvor man trekker lapper om hvilke kroppsdeler som skal mot hverandre etter tur. Fot mot øre og nakke mot kinn blir ikke så enkelt når man bare er to. Men absolutt verdt å prøve! Veldig, veldig morsomt, og i grunn ganske så sosialt.

 
Tommel opp her også! Jippi.

Har du lekt denne leken før?

Hva har du fordrevet dagen med i dag?
Vi blogges, body parts!

STEMMER! Bloggen min har facebook forresten. Klikk HER

01.07.2012 Hverdagsliv

Til de søte fotballfreaks

Nå er det kort tid til finalen i EM skal spilles, og heller ikke så altfor lenge til den er ferdig og det er kåret en vinner. Sammenliknet med mange er jeg nok ingen veldig stor fotballfreak, men har ikke noe i mot å se på litt kampene til de som er på et liiiiiitt høyere nivå enn der jeg selv spiller.

Jeg må innrømme at jeg synes det er er litt stilig at det er akkurat Italia og Spania som skal møtes i finalen fordi jeg har lenge holdt med Italia (ja, i 7.-8. klasse var jeg besatt), men de spilte så stygt i en periode, at jeg valgte å gå over til Spania i VM. Spania gjorde det jo ganske så bra kan man si i VM, og jeg har ikke glemt dem helt. Men da jeg så Italia spille i EM igjen, så fikk jeg sansen for de tilbake, og de har ikke skuffet meg foreløbig. Hurra. Derfor passer det ypperlig at de skal møtes nå i kveld.


Alle bildene er hentet fra google, og er nok ikke mine (åh, sier du det). Det ble så mange kilder, at kan dere ikke bare søkte på Italy EM 2012 og Spain EM 2012, så finner dere bildene der.


Sååå mitt spørsmål er da til dere fotballglade bloggere/lesere: hvilket lag håper du vinner i kveld?

Til dere som ikke følger med på EM, hva skal dere gjøre i kveld?
Vi blogges, soccers!

27.06.2012 Hverdagsliv

Jeg liker hummer, de likner på meg

Har vært på en koselig liten (ikke sååå liten egentlig) strandtur i dag. Veldig koselig. Sola har vært framme nesten hele tiden, og vannet, ja, det kunne vært verre. Når man først hadde kommet ut i vannet så det var over magen, sååå gikk det bedre. Hadde vært kjekt om hele kroppen bare hadde vært bein, for da hadde det ikke vært så ille å gått ut i vannet. Det er magen og skuldrene som er det verste. Meeen men. Jeg syntes jeg hadde vært flink og smurt meg også jeg, men jaaa, det funket ikke så bra. Jeg likner på en rød hummer på ryggen. Elsker å ha rødt hår og fregner assa.


Nydelig bilde assa. Ingen visste helt når bilde ble tatt, såååå ja, tok en sjans daaa. Det er egentlig med en femte person på bildet også, men så kom jeg på litt seint at jeg hadde med kamera da så...

Har du badet i år?
Vi blogges, swimmers!

26.06.2012 Hverdagsliv

Ut i skogen, opp i trærne

Jeg har lekt skikkelig sporty i dag, og har vært på en ganske så lang gå tur. Litt bortover og litt oppover. Helt alene gikk jeg ikke heller, turen var sammen med Liv Mari og det stakk en liten sålorm og noen kuer innom på veien. Alltid koselig med landligselskap.   


Nå må jeg neste hoppe meg videre, for jeg er ganske usosial mot mine to herlige gjester.

Er du glad i skogturer?
Vi blogges, trees!

13.06.2012 Hverdagsliv

Hvilken is er din favoritt?

Jeg lurer bare på en liten ting. Hvilken is er din favoritt? Det er jo så mange å velge i fra de forskjellige is-diskene rundt omkring, og nå som det er så pent vær, er dette et ganske så viktig spørsmål, tihi.


Så, hvilken is er din favoritt?
Vi blogges, ice creams!

Pssst, dere ser at ringen jeg har på meg, er en kroneis, ikke sant?

10.06.2012 Hverdagsliv

A bit blurry

Hurra! Man kan laste opp bilder på blogg.no igjen! Jeg har hatt en veldig koselig tur på Drammensbadet i dag også, så det er enda mer å feire, haha. Menne disse bildene er faktisk fra fredagen hvor vi feiret bursdagen til Mathilde (til høyre på bildet under). Mye fint å feire, tihi. Noen av bildene ble ganske uklare, så derfor overskriften.


Nomin, hei Sverre!

Tenkte bare å dele litt koselige bilder til dere (kanskje kosligst om man var der selv da, men) sånn at dere ser noen av folkene jeg omgåes med. Jeg har til og med tatt litt bilder i dag, så de kommer nok en gang de også. Hurra.

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, bloggers!

10.06.2012 Hverdagsliv

No picture

Ettersom det plutselig ikke går an å laste opp bilder på blogg.no, så får det bli et lite innlegg uten bilder. Det kan være innlegget forsvinner etterhvert, siden jeg liker best å ha bilder i innleggene, men vi får se. Nå skal jeg ihvertfall ut på en liten badetur. Det blir første i år, men det er nok inne, så helt godkjent er det ikke... Koselig blir det nok uansett!

Så får dere ha en superduper dag!

Hva er dine planer for dagen?

Får du lastet opp bilder?
Vi blogges, pictures! 

09.06.2012 Hverdagsliv

Sauer og en ponni

Det var en superkoselig bursdagsfeiring i går, og det var veldig fint før bursdagen også. På vei hjem til Mathilde/bursdagsbarnet for å hente noe gøy, så fant vi noen sauer og en ponni! Dagen kunne ikke blitt bedre! Tihihi. Det beste var at de var skikkelig kosete og jeg matet dem litt med brødskiven min. Jeg var til og med så heldig at jeg fikk grått meg til å klappe de litt før vi skulle dra igjen også. Hurra.
Ellers så var det en spennende tur da vi hadde glemt husnøkkelen...

Nå skal jeg sy videre på noen knapper på en sløyfe og kanskje litt blonder på et par sko. En spennende lørdag med andre ord.

Hva skal du gjøre i dag?

Er du glad i dyr?
Vi blogges, animals!

28.05.2012 Hverdagsliv

Supersnegle

Plutselig så var det en giiiga-snegle i hagen vår. Wow, det er nesten som man kan ringe til VG om! Den var så stor at den faktisk nesten var litt søt. Nesten. Den minte meg litt om den seglen i Svampebob, om noen hukser han? Om jeg har en leser som er snegle-ekspert, så gjerne del vidre om denne er en mutant eller en snegle som stammer fra dinosaur- tiden og har vært fryst i mange 10 000 000 000år!
Nesten dådyrøyene på han her (hvor er egentlig øynene?)


Jeg tror egentlig at det var en SuperSnegle som var på et skikkelig kult og hemmelig superhelt oppdrag!

Oj, jeg merker at jeg har vært for mye inne i dag...

Er dette en vanlig snegle?
Vi blogges, snails!

19.05.2012 Hverdagsliv

Med bunad, kjole og russedress

Man kan på en måte si at dette er fortsettelsen på det forrige innlegget. Eller noe liknende rundt der. Uansett, så var 17.mai feiringen i år veldig, veldig koselig! Jeg feiret den sammen med familien venner fra den gamle klassen min, og venner fra min nåværende klasse. Det beste fra alt! Den startet med regn i hjembygda, med tog og masse koselig gamle kjente (oj, nå hørtes jeg gammel ut..), videre til Tønsberg og russetog, for så å ta turen tilbake igjen for grilling med gode venner. En helt supert dag!

Ehehe, ikke se på den slurvete redigeringen på bildene under...
Noe av det søteste ved russetoget var at uansett hvor fult det ble med russekort på bakken, tok det bare noen få sekunder før alle var plukket opp av småbarn.


Det gir i grunn mening at Maestro 2012 vant for bra lyd. Det er to stativ på sidene med ekstra høytallere, så joda, de lever opp til navnet.Jeeeeg turte ikke gå i bunad da vi så på russetoget... Redd for vann, tihi.


 Så jodaså, det var en veldig fin dag! Nå sitter jeg å mimrer litt, mens jeg skal begynne på litt skolearbeid... Jippi. Naturfag er en ting, men når man skal skrive naturfag på englesk?! Kan det bli bedre? Ja, avgjort!

Hvordan var din 17. mai?

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, trains!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

18.05.2012 Hverdagsliv

I bunad og kjole

Nå løper jeg på jobb! Men håper dere alle hadde en superduper 17. mai feiring- det hadde jeg!


Liv Mari er superdupersøt!

Hvordan feiret du 17. mai i går?
Vi blogges, maies! 

16.05.2012 Hverdagsliv

Et koselig bitt i leggen

Etter å ha kommet hjem fra skolen klokka seks, så må jeg innrømme at det er ganske deilig å ikke gjøre noen ting, akkurat nå. Vi har sett på elevproduserte filmer på "GullGreven" i dag, noe som var ganske stilig å se seg selv på skjermen i Tønsbergs største kinosal, haha. Stemmen min er av en eller annen grunn veldig elendig i dag i grunn, for jeg klarer bare å formidle annen hvert ord jeg sier, så ja, den er ganske hes... Men men, jeg har jo alltid syntes at hes stemme er skikkelig kult (til en viss grad så klart). Om det blir sånn, så dukker jeg opp på blogg.no 17.mai også, men vi får se! Hvis det ikke blit tid, så GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, ALLE SØTE OG FINE DERE!


Ganske tilfeldige bilder alle sammen egentlig, men det er kult!

Forresten, så fikk jeg vite da jeg kom hjem at russen hadde planer om å binde meg fast til en flaggstang på skolen i dag, så da var det visste kanskje like greit at vi hadde dratt til kinoen alt. Et lite koselig bitt i leggen var som sagt bare koselig, tihi. Jeg burde vel ha skreket og brukt mine dramaferdigheter litt mer, men tanken kom ikke helt med en gang. Man forventer sånn egentlig ikke å bli bitt i leggen, sååå...

Hva har du gjort i dag?

Hvordan skal du feire 17. mai?
Vi blogges, bloggers! 

12.05.2012 Hverdagsliv

Happiness can always be found

Det ble visst jobbejobbing på meg i dag likevel. Lenge siden jeg har vært så sliten egentlig, men nå skal jeg lese naturfag! Happy lørdagskveld! Men joda, man kan alltid finne glede, tihi.


//Sitatet er i fra Humlesnurr i Harry Potter, men siden Steven Kloves er manusforfatter så blir det mest han sine ord, tihi.

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, lights!

09.05.2012 Hverdagsliv

Er det irriterende?

Jeg lurte bare på en ting, først og fremst til de jeg er venner med på facebook- er det irriterende at det dukker opp at jeg har postet et nytt innlegg på bloggen min på nyhetsoppdateringen deres? Jeg bare lurer som sagt, for jeg skjønner om det er slitsomt for de som ikke leser bloggen min. Mens andre synes det er kjempekjekt, og synes det er enklere å følge bloggen min da... Derfor er det nemlig litt dilemma for meg, tihi.

Også var det til dere andre søte bloggere. Pleier dere å dele innleggene deres på facebook? Det kan nemlig godt hende at jeg er litt spesiell og er den eneste som holder på med noe sykt irriterende, eller om det er helt vanlig...


Er det irriterende med bloggen som "popper-opp"?

Pleirer du å dele blogginnleggene?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

06.05.2012 Hverdagsliv

Jordbær og vårstemning

Jeg vet nesten ikke om man kan kalle det vårstemning en gang, for det er vel nesten mer sommerstemning. Åh, herlig! Jeg har lest til tentamen i musikk, dans og drama i hele dag sooom vi skal ha i morgen, og er snart ferdig med boka. Må skryte litt av meg selv for å bli helt ferdig, tihi. Menne det har gått så mye lettere å lese, når det har vært så nydelig vær ute. Jeg har ligget flere timer i sola, og veit dere hva? Rødhårete og fregnete lille meg, er ikke blitt solbrent heller! Sykt kult!

Prøvepuggingen gikk mye lettere når jeg hadde litt morste jordbær fra fredagen å spise på.

Forresten, så må dere alle stikke innom søte Camilla. Hun er ei utrolig søt og stilig jente, som også har skrevet noen herlige ord om bloggen min, tihi. Jeg er glad i flere uker framover i tid!


De ser veldig delikate ut etter en dag i veksa... Men smaken var der, absolutt!


De nederlandske tulipanene mine har begynt å springe ut også. Det er skikkelig koselig! Får meg til å tenke på Naomi og Loes, fra Nederland, tihi.

Nå må jeg nesten lese ferdig jeg, så skal jeg sove skikkelig godt i natt, tjohei.
Hva har du gjort i fin-været i dag?
Vi blogges, tulips!

PS: Tuuuusen takk, til Liv Mari som var supersnill og jobbet for meg i dag! Uten deg hadde jeg ikke turt å tenke på når jeg skulle lest til MDD-prøven!

02.05.2012 Hverdagsliv

I am behind you, but still beautiful

Åh, så dyp jeg er..! I dag skinner solen også, og det er så utrolig herlig. Elsker det! Jeg har valgt å ikke være så "lettkledd" i dag, ettersom gårsdagens sol var nok en liten stund. Så veit dere det. Men jeg har vært ute i den fine solen for det.

Nagler sitter på denimjakken min, men det skal enda bli litt fler. Jeg har til og med brukt den i dag, tjoehi. Men joda, nå skal jeg være flink pike å gjøre ferdig morgendagens lekser, slik at jeg kanskje kan gjøre  noe gøy utover kvelden. Dere vet, sånn som å hoppe tau! Eller noe liknende...


Til de som måtte lure, så er det Hvitveis det hvite foran der, og bak så er det en Bekkeblom, eller noe annet kult. Den er iallefall gul, er ved en bekk og er en blomst. Jeg har dessverre ikke noe mer kunnskaper om temaet enn det.

Hva synes dere om bildet?

Er det bra vær hos deg?
Vi blogges, flowers!

29.04.2012 Hverdagsliv

De små øyeblikkene

Det er de små øyeblikkene. Ikke glem de. De små øyeblikkene som gir deg noen sekunders glede, triumf eller kanskje sinne, mens du står og ser på 22 mannfolk løpe rundt på en bane og sparke en ball til hverandre. Det er de øyebilkkene som gjør at det er gøy å se på en fotballkamp. Når du står sammen med  flere tusen andre mennesker, som alle vil det samme som deg. At deres lag skal vinne kampen. Det er når man står på tribunen og hører publikum rope i kor du virkelig kjenner samholdet på en fotballkamp. Slikt kjenner du ikke på tv. Alle disse små øyeblikkene, lager store øyebilkk som folk ikke glemmer meg en gang kampen er slutt.
Min første kamp på Åråsen stadion i Lillestrøm var i går. Åh, det var så utrolig gøy! Jeg har lenge håpet på å kunne få se en Lillestrømkamp i virkeligheten og ikke bare på tv. I august kommer Lillestrøm til Drammen, og jeg gledet meg til å se de. Men da jeg ble spurt om å være med til selve Lillestrøm, for å se på fotballkamp der, så var det igrunn ingen tvil. Det eneste litt merkelige, var at for å komme oss dit på en enkel og grei måte, så dro vi sammen med Strømsgodset-supporterne og vi måtte også derfor stå sammen med de hele kampen. Jeg hadde til og med på meg en blå drakt for å gli inn i mengden sammen med min godset-venninne. Men jeg må innrømme at helt innerst inne, så holdt jeg med Lillestrøm, som jeg alltid har gjort.

Hva synes dere om bildene?

Har du sett på en fotballkamp før?
Vi blogges, footballs!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

23.04.2012 Hverdagsliv

Summer feelings

Tusen takk til JustGirlyThings som gjør dagen så mye lysere med små, søte gleder, tihi.Hva gleder du deg mest til i sommer?
Vi blogges, summers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

22.04.2012 Hverdagsliv

Hvilket profilbilde?

Jeg må innrømme at jeg alltid har syntes at det er litt teit å spørre blogglesere om hvilket profilbilde/header/design osv. som de synes er finest. Derfor har jeg kommet opp i den situasjon selv, at jeg rett og slett ikke klarer å bestemme meg for hvilket profilbilde jeg skal ha. Det er skikkelig dilemma for meg! Jeg har i grunn ikke sagt at jeg kun kommer til å velge etter hva andre synes, men litt tilbakemeldinger er jo alltid fint, tihi.
Sååå hvilket bilde liker du best?
Vi blogges, pictures!

Lik www.facebook.com/lumskbloggen

21.04.2012 Hverdagsliv

A boat of diamonds

Akkurat nå sitter jeg i sofaen nede ved garderoben vår på Biorama, mens vi har pause før forestilling. Jeg har litt koselig selskap til bloggingen av flere flinke dramafolk. Nå må vi snart hoppe tilbake til litt snar øving før vi er helt klare.


Lekker båt, ikke sant?


Et stk. Askeladd, konge, notespier og meg.


Nydelige prinsesse.


Nå må vi løpe for å skifte litt. Skal hilse fra flinke Ivar, Aadne, Lisa og Aksel.

Hva fordriver du tiden med?
Vi blogges, theaters!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

20.04.2012 Hverdagsliv

Hva har dere fordrevet tiden med?

Hei, verden! To hele dager uten blogg, og ute forvasel..! Det er neste litt drøyt synes jeg... Men her er jeg! Nå skal jeg snart fare en tur til Holmestrand, så fri og helg er ikke noe gøy. Gjør så mye som mulig hele tiden. Jippi. Forestillingene har gått veldig bra, forresten- takk som spørr. Den siste gikk i grunn best, men de funket de andre også. Nå må jeg egentlig fare videre alt... Men jeg har noen fiiine innlegg til dere snart,så følg med litt senere i kveld!


Hva har dere fordrevet tiden med?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

15.04.2012 Hverdagsliv

Bursdag og litt overnatting

Dagen i går gikk til øvelse til Livets tre- en saga om liv og kjærlighet, som i grunn gikk veldig bra. Det er jo slitsomt når vi er 130folk som jobber oppepå hverandre, men det er også veldig koselig og gøy. Helg, har det ikke blitt så mye av, for vi har hatt øvelser som er like lange som skoledager... Meen gårsdagen var veldig koselig! Sienna søte hadde bursdag, så vi dro ut å spiste litt og feiret den videre hos Vilja, hvor vi senere overnattet over. Vi fikk til og med litt søvn. Vilja har forresten verdens kuleste pappegøye og en superduperultramegasøtogherlig chiuaua!

 


Draugedans!


På shopping på Kiwi.


Søteste!

Nå sitter jeg å ser litt på fotballkamp, og har akkurat sovet litt. Vurderer å lage meg noe kul iskaffe eller noe gøy, meeen vi får se! Jeg gir meg selv lov til å ikke gjøre så mye i kveld.

Hva synes dere om bildene?

Har dere hatt en fin dag?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

15.04.2012 Hverdagsliv

Helg, sa du?

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig og slitsom helg. Det har vært mye å gjøre og tenke på, men det har også vært mye morsomt under øvingene til forestillingen. Jeg har tatt litt bilder også, så da kan dere glede dere, tihi. Det blir nok litt å høre fra meg utover kvelden også, men nå tror jeg jeg skal sove litt og spise litt. Der har dere livsstilen min! Sov og spis evt. spis og sov. Tadaaa.


Se så solfargede armer jeg har! Skulle nesten tro jeg bodde ved ekvator!

Hva har dere fordrevet tiden med?
Vi blogges, pinks!

11.04.2012 Hverdagsliv

Åh, kunne jeg tegne...

Noen ganger (veldig ofte) skulle jeg ønske at jeg kunne tegne. Sånn skikkelig fint, mener jeg. Alle kan jo tegne til en viss grad, men assa, jaaa. Jeg tegnet litt før, men etter jeg var å så på kunsten på landsmøstringa i ukm, så må jeg innrømme at jeg mistet inspirasjonen litt, tihi. Neida, det er kanskje feil det å "gi seg" etter å se andre utrolig flinke folk, men lysten ble litt borte. Nå var det kanskje ikke bare det, men jeg har ikke så mye tid til overs lengre, samtidig som det går mye til FIMO-leire i stedenfor. Likevel, hadde det vært utrolig gøy å være like flink som tegningen under, eller camillarose.blogg.no


Jeg husker dessverre ikke hvor jeg har funnet dette bildet, men jeg kan si så pass, at det er nok ikke mitt. Hadde ikke gjort noe om det var det, men nei, dessverre.

Liker du å tegne?
Vi blogges, drawings!

Forresten, så har jeg bittelitt dårlig samvittighet for det forrige innlegget, tihi, Det var nok en del av dere som håpet på et skikkelig hårtips, men assa, det kommer ann på hvordan man ser på det. Jeg beklager til alle dere jeg skuffet.

10.04.2012 Hverdagsliv

Røde lepper og krøllet hår

Jeg fant noen fantastiske bilder fra i påsken i fjor, og jeg tenkte jeg kunne dele de med dere. Påsken er jo sånn sett "ferdig" for i år, men assa, hvorfor ikke drøye den så lenge som mulig, tihi. Nå må jeg løpe til fotballtrening!
Sååå ja. Tadaaa...

Har du hatt en bra påske?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, rabbits!

Stikkord:
09.04.2012 Hverdagsliv

Noen som husker disse?

Flykten fra Dyreskogen, er nok et barnetv-program alle har sett. Det finnes ikke noe bedre eksempler på hva barn burde vokse opp med av tv-program enn slik som denne serien, Noahs øy, Ole Brumm og Mumitrollet (uten den fancy animasjonen), og ja, dere veit hva jeg snakker om. Den gangen jeg skal vise barn barne-tv, skal jeg finne gamle opptak av disse, istedenfor disse skumle greiene som barn nå vokser opp med...
Liker dere best "gamle" barne-tv?
Vi blogges, children!

08.04.2012 Hverdagsliv

Et musikalskt påskeegg

Jeg var så heldig i går, at jeg hadde påskeharen på besøk! Jeg synes det er superkoselg hvert år, tihi. I år måtte jeg lete leeenge, for det var skikkelig godt gjemt. Kan dere se det?
Men jeg fant det tilslutt.
Jeg delte litt med påskekyllingene mine.
Men så begynte de å gå på pianoet, og jeg skjønte at de kanskje hadde fått nok...

Der har dere min påske, tihi. Koselig! I dag skal jeg hoppe en tur på jobb igjen, før jeg skal en tur til søte Liv Mari enda litt senere i kveld. Superkoselig!

Fikk du påskeegg?

Hva skal du fordrive dagen i dag med?
Vi blogges, easter eggs!

LIK BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK: WWW.FACEBOOK.NO/LUMSKBLOGEN

07.04.2012 Hverdagsliv

Just can't get enough

"Bursdagen" til Jonas ble mer en vellykked, og det var en utrolig koselig kveld. Når det kun finnes herlige folk, kan det i grunn ikke bli annet enn bra, tihi. Jeg sitter fortsatt å smiler for meg selv mens jeg ser på bildene.


Ingeborg & Sienna, søteste!


Åj, jeg elsker dette bildet! Det er bare supersøtt!
Fordi det blir mye gøy ut av litt maling i ansiktet.


Herlig kveld, herlige folk, herlige minner.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, pics!

06.04.2012 Hverdagsliv

En sløyfete videoblogg

Jeg har nå sitti å redigert på denne videobloggen, men jeg føler fortsatt ikke at den er blitt noe kortere. Jeg har snart ikke mer å klippe på, og filmen varer i 20minutter..! Det skjønner jeg godt om dere ikke har lyst til å sitte å se på. Visste ikke at jeg brukte 20minutter på å sy en sløyfe en gang... Men men. Nå går det mange tanker rundt i hodet mitt, og jeg merker at språket mitt er litt negativt av en eller annen grunn. Kanskje fordi jeg prøver å konsentrere meg mens alle andre rundt meg skal ha oppmerksomhet hele tiden? Jeg veit ikke jeg. Det er ikke meningen heller assa... Uansett!

Det er når jeg ser slike bilder som det under, at jeg skulle ønske jeg var blond.


En bitte liten sniktitt.

Vil dere se videobloggen?

Liker dere sløyfer?
Vi blogges, bows!

02.04.2012 Hverdagsliv

LUMSK er her

Hei folkii! Har dere savnet meg? Selv om dere kanskje ikke skulle tro det, så har jeg savnet bloggen også. Tankene mine går stadig vekk innom bloggen og hva jeg kan blogge om, helt til jeg kommer på at jeg ikke "trenger" å blogge. Det har vært noen utrolig hektiske dager, hvor jeg knapt har hatt tid til å sove... Men nå er det påskeferie!

Jeg skulle egentlig komme tilbake til dere i går, men siden det har vært noe hacking på blogg.no, var ikke det så enkelt. Ganske kjekt at sånne ting skjer når jeg ikke "trenger" blogg.no. Men selv om jeg ikke har blogget selv, så har jeg stukket litt innom bloggene deres, noe dere kanskje har sett, tihi.


Jeg har fått litt spørsmål om jeg kan lage en video om hvordan jeg syr sløyfene mine, samt lager smykkene mine, derfor skal jeg prøve å få gjort det i løpet av ferien også. Den som venter på noe fint, venter ikke forgjeves.

Forresten, så er det veldig koselig at så mange av dere har vært innom bloggen min, selv om det ikke har skjedd så mye der, tihi.

Har dere hatt en bra så lenge?
Vi blogges, bloggers!

PSSSST: Lik LUMSKBLOGGEN på facebook

19.03.2012 Hverdagsliv

GRATULERER MED DAGEN

I dag er en ganske så stor dag for lumskblogg / lumskbloggen / lumsk.blogg.no (og alle de andre lite varierte navnene man kan kalle bloggen min for), fordiiii den fyller nemlig 3år i dag! HURRA! Det er ikke dårlig assa, tihi.

På disse tre årene har jeg postet 1060innlegg, noe som er i gjennomsnitt NESTEN ett hverdag. Nå er det nå noen bloggpauser innimellom her, men vi teller med dem for det. Jeg har også fått 7928 kommentarer, noe som (hvis vi runder av litt kult, opp og ned) er ca, 8kommentarer for hvert innlegg (okei 7,845653467895445678 da). Jeg har også akkurat 700venner! Jeg er bestevenner med alle, så klart, tihi. Men det er litt rart, for jeg har hatt 700venner ganske lenge egentlig, og jeg har godtatt litt forespørsler. Men men, samme det. Jeg har i løpet av de siste 90dagene, hatt 12 401 sidevisninger, men det har i grunn ingenting med saken å gjøre.
 
3X3 HURRA FOR BLOGGEN

Gi bloggen en bursdagsgave og lik den på facebook HER

Om du har blogg, hvor gammel er din?
Vi blogges, bloggs!

Pssst: føler meg egentlig litt småslem som kaller bloggen min for DEN, men det er vel i grunn nermest en jente, tihi.

17.03.2012 Hverdagsliv

Coraline

Nå er jeg hjemme igjen etter en overstått forestilling. Det gikk jo i grunn ganske bra. Litt småting her og der som ikke funker helt, det er jo bare sånt som skjer det. Men ingen sjukdom eller ødlagte ben, så da kan vi vel igrunn ikke klage. Flinke folk som holdt forestilling før oss også.


SEEE! Det er meg til venstre der. Jeg har knapper i øynene, hvis noen lurte.
Hvis dere ikke ser på at det er et uklart bilde, sååå er det enda fler med knappeøyne, tihi.


Jeg så gjennom bildene etter forestillingen og tenkte: "Hvem søren er det som har på seg turban på scenen?!" Også fant jeg ut at det var visst meg med mitt puddel-hår.

Nå har jeg en helt kveld jeg ikke skal gjøre noe! Og i morgen skal jeg heller ikke gjøre noe, eller så skal jeg til Tønsberg å filme litt. Hvem veit hva som skjer.

Hva har du fordrevet dagen din med i dag?
Vi blogges, roles!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

17.03.2012 Hverdagsliv

Forestilling- Coraline

Nå skal jeg straksløpe opp til kulturhuset for å gjøre meg klar til forestilling. Selve forestillingen begynner ikke før klokka halv fem, men det skjer litt saker og ting der hele dagen, så da skal vi opp der nå. Det blir spennende. Håper forestillingen går bra også, tihi. Jeg var så heldig at jeg har laget plakaten vår. Jippi. Det var egentlig ikke helt planglagt, men jeg laget bare en på gøy, også ble det den som ble brukt. Koselig det.


Så nå må jeg nesten løpe avsted! (Allerede litt seint ute...)

Skal du se på forestillingen vår?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, Coralines!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

14.03.2012 Hverdagsliv

Blue shirt

Til alle kule vestfoldinger som har TV-vestfold (og til dere andre gøye folk som også har TV-vestfold) så må dere se på det i morgen! Fordiiii jeg kommer der. Tjohei. Jeg aner ikke når, men det er iløpet av det programmet som heter BRUS. Haha, koselig navn. Jeg liker det. Uansett! Se på BRUS i morgen, tihi. Eller så kommer det visst ut på nettet etterhvert også.


Nå står bollene til heving, og jeg skal bare rulle dem ut, og putte de i steikeovnen før de er ferdige. Jippi! I mellomtiden drikker jeg vann og leser på engelsken min. Boller og brus- noen som tok den?

Har du TV-Vestfold?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, shirts!

LIK lumsk på FACEBOOK

Stikkord:
25.02.2012 Hverdagsliv

Hjemme fra Praha

Nå har jeg vært lenge borte nå, og jeg har savnet dere masse så klart! Flyet landet på Gardemoen sånn klokka sju-ish på kvelden og vi var hjemme halv ti. Derfor ventet jeg like gjerne meg å blogge til i dag. Jeg har forresten jobbet 6,5timer i dag også, så avslappning er oppskrytt!

Jeg/vi/oss har hatt en superduper tur! Praha er en nydelig by, med utrolige bygninger, søte souvenir-butikker og gjevnt over koselige folk. Litt shopping har det blitt og 1106 bilder. For deres skyld, skal jeg nok ikke legge ut ALLE bildene her, men dere må nok tåle å se en del, tihi. Shopping ting og tang kommer også. Jeg skulle sånn egentlig bare formidle at jeg er kommet trygt hjem på norsk jord igjen, så blir dere "spammet" med litt Prahaske tingtang senere, tihi.


Jeeeg har gått på langtur i høyden!

Nå sitter jeg å studerer og leker (?) med de fine tingene fra Praha, tihi. Gøygøy!

Hva har dere gjort denne uka?
Vi blogges, Prahas!

Stikkord:
20.02.2012 Hverdagsliv

Nesten ferdigpakket

Nå er jeg nesten ferdigpakket for Praha i morgen. Jeg gleder meg utrolig masse, og kan nesten ikke vente, tihi. Det har i grunn ikke gått helt opp for meg enda heller, men jeg har en følelse på at det er sant likevel. Æh, gøy, gøy, gøy! Nå må jeg nesten løpe å pakke toalettmappa mi også.

Mitt siste dilemma er å velge ut hvilke smykker jeg skal ta med. DET er vanskelig det!Tjohoo, arkiv bursdagsbilde.

Det kommer nok ut et innlegg til dere til morgentidlig også. Jippi. Masse god vinterferie til dere så lenge. Dere fortjener en skikkelig fin ferie, tihi.

Skal du ut å reise i ferien?
Vi blogges, travellers!

Stikkord:
19.02.2012 Hverdagsliv

De beste bildene

Det var en veldig koselig kveld og morgen hos Ingeborg da i går og i dag. Åh, dagens formulering! Uansett, vi gjorde masse forskjellige og koselige ting. Jeg trodde jeg hatt tatt sånn masse bilder, men halvparten av de bildene kan vel ikke regnes som bilder. DERFOR har jeg plukket ut noen av de brukbare, tihi.


Assa det her var jo ganske koselig, bare at vi ble litt blurete.
Kveldens desidert beste bilde! Tihi, digger det!

Noe av det beste er at jeg har virkelig ikke følelsen av at det er vinterferie. Jeg tror jeg må opp på skolen i morgen, meeen jeg har fri! Jippi.

Hva synes dere om bildene?

Hva gjorde dere i går kveld?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
18.02.2012 Hverdagsliv

Se nøye på bildene

Jeg lånte disse to bildene fra en annen sin blogg, og jeg må si jeg skvatt ganske mye da jeg så det... Æsj, super skummelt og ekkelt!
Så dere det?
Vi blogges, minds!

09.02.2012 Hverdagsliv

Pancakes

Siden torsdagene mine ikke har så mye fritid, så har jeg bestemt meg for å ta en bloggfri dag på torsdagene, enn så lenge. Kan det funke for dere? Det blir nok noen unntak innimellom, for det kommer jo da an på om jeg har masse å gjøre eller ikke. Men bare sånn atte dere er forbredt på det, tihi.

Forresten, så spise jeg pannekaker med masse sukker og syltetøy på i stad.


Sååå mye at leppene mine ble lilla! Tjohei

Hva tror dere om bloggfrie torsdager?

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, pancakes!

Stikkord:
07.02.2012 Hverdagsliv

Hvis du hadde vært et skilt...

Det har vært en kjempefin dag i snøen i dag, tihi.

Menne atte, jeg kom til å tenke på noe her om dagen, hvis du hadde vært et skilt, sånne som er langs veien, hvilket skilt ville du da ha vært?

Jeg tror jeg ville ha vært et blått opplysningsskilt som viser at det er 100 meter til en bensinstasjon, slik at familier kan stoppe opp, strekke på beina og kjøpe is langs ved veien. Det er et koselig skilt.


Hvilke skilt ville du vært?
Vi blogges, signs!

Lik Lumskbloggen på FACEBOOK

05.02.2012 Hverdagsliv

Jeg har bursdag

Dette innlegget her var mest for å sjekke om folk virkelig leser innleggene mine, for jeg har ikke bursdag. Jeg har egentlig bursdag 1.september, og jeg skal på ingen måte snike meg til en ekstra bursdag, tihi. 

Det er bare litt gøy å sjekke fordi noen ganger, så merker man på kommentarene man får at folk virkelig leser innlegget ditt, mens andre ganger, gjør de det så absolutt ikke. Derfor -bare litt på gøy- ville jeg bare sjekke om hvor mange søte som leser denne kule skriften.


I dag skal jeg være skikkelig flink å gjøre masse skolearbeid (kanskje trene litt også?).

Når har du bursdag?

Har du noen planer for dagen?
Vi blogges, birthdays! 

Stikkord:
01.02.2012 Hverdagsliv

Denim sløyfe

Siden jeg nå akkurat ha tatt meg en aldri så liten pause fra naturfags øving (igjen), tenke jeg å vise dere sløyfen jeg hadde på meg i dag. Jeg har ikke brukt den ute, sånn i offentligheten før, men jeg liker den, tihi. Den av sydd av mammas gamle buksebein og er fylt med bomull. Når jeg tenker meg om, så har jeg vist dere den før, men så kan dere se den på hodet mitt også. Det er kult!


Det derrrre hvite greiene som flyr rundt meg, kalles for snø. Vi har mye av det rundt i bygda her. Jeg liker snø!

Nå er pausen min over!
Hva synes dere om bildet og sløyfen?
Vi blogges, bows!

Lik bloggen min på facebook, tihi

31.01.2012 Hverdagsliv

Til Elise

Midt oppe i engelsk oppgaven min og morsomme GIF's som ikke fungerer (!!!!), så må jeg fortelle dere om en herlig liten blogger. Nemlig Elise Olsen. Hun er superduper søt, og ikke minst en flink blogger. Hun skriver om mye forskjellig fine ting og tang som skjer i livet og dukker opp i hodet hennes. Synes det er like koselig hver gang hun legger ut noe på bloggen, tihi.


TRYKK PÅ BILDET

Derfor tenkte jeg å gi dere dette lille tipset om å besøke bloggen til Elise. Det vil dere ikke angre på! Forresten, så er hun veldig dreven på fotografering og bloggdesign i tillegg!

Leser du bloggen til Elise?
Vi blogges, Elises!

Vil du få mine blogg-oppdateringer på facebook? TRYKK HER

29.01.2012 Hverdagsliv

Nyttårs

Tihi, bedre seint enn aldri. Assa fire uker fra eller til, nå får dere se noen bilder fra min nyttårfeiring. Siden kamera mitt streiket egentlig på starten av kvelden, så ble det ikke noe andre bilder enn de jeg har fra før vi dro. Det er jo bedre enn ingenting.
Søstra mi som er supersnill å jobber, krøller håret til søte Naomi.


Naomi, Liv Mari, Madelen og meg dro videre til Trygve fra Holmestrand og feiret sammen med han og noen flere koselige folk.


Fikse siste på håret.


Så var vi klare til å dra. Søte jentene, tihi.

Vi spiste god taco, surret rundt og så på fiiine fyrverkeri. En veldig koselig kveld! Jeg skal prøve å ha et brukbart kamera til neste år, haha.

Hva synes dere om bildene?

Hvordan var deres nyttårsfeiring?
Vi blogges, fireworks!

Lik min fiiine side på facebook

Stikkord:
26.01.2012 Hverdagsliv

Hva har du gjort i dag?

Nå sitter jeg på nettet til den gamle skolen min, tihi. Venter egentlig på at vi skal begynne på teater, og hadde med meg pcen, såååå blogg. Tjohei. Jeg har kjøpt en supersøt og ganske stor sløyfe i dag, Den skal dere få se etterpå.

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, folks! 

25.01.2012 Hverdagsliv

Hun heter Amalie

Jeg har ei venninne som bor i nabobyen (haha, nå høres det ut som at jeg bor i en by), og hun er i grunn super, tihi. Hun heter Amalie, og er ei jente jeg synes de fleste burde bli kjent med! Det ville kanskje bli litt slitsomt for henne om hun skulle bli kjent med ALLE, men assa, dere burde iallefall treffe ei jente som er like herlig som Amalie en gang(hvis det er mulig da så klart). Jeg og Amalie har kjent hverandre i to og et halvt år nå, tror jeg, og jeg husker fortsatt første gangen vi møttes. Da jeg traff Amalie første gang, var jeg sikker på at hun var minst et år eller to eldre enn meg, noe som kan skyldes hennes herlige åpenhet mot nye mennesker, og hennes kule klesstil.Amalie er utrolig flink til å ta bilder.
Elise på bilde er forresten en annen supersøt jente, tihi.


Amalie er herlig på alle mulige måter, snill, koselig, morsom, supersøt, tøff og litt smågal. Akkurat slik jeg liker mennesker, tihi.


Bilde fra en leir på sommeren hvor vi bodde i telt(campingvogn) en uke, derfor mitt pene antrekk og det fine, ryddige bordet. 


Amalie er (tihi, jeg liker å skrive: Amalie er) også en veldig god venninne å ha. Hun er der om du trenger henne, og kommer alltid til unnsetning om det trengs.

Kort sagt, Amalie er super! Og hun har en kjempeheldig type også (de er forresten utrolig søte sammen), tihi. Om du treffer på Amalie en gang, er jeg sikker på at hun møter deg med masse pene, store smil, og et stooooort varmt hjerte.

Kjenner du Amalie?
Vi blogges, Amalies, tihi!

Stikkord:
16.01.2012 Hverdagsliv

Hårfarge; brunt eller naturlig?

Jeg har egentlig tenkt lenge på å farge håret mitt litt mørkere, men jeg har enda ikke turt, tihi. Men jeg har likevel ikke heeeelt bestemt meg... Derfor tenke jeg å bare høre med dere før jeg gjør noe for drastiske tiltak. Jeg ahr prøvd å redigere meg med litt mørkere hår, men assa, jeg er ikke sååå flink i photoshop akkurat, så dere får bruke kreativiteten litt i tillegg.

Jeg har ikke heeelt denne fargen som naturlig heller, for den er bittelitt redigert også.

Hva tror du er finest, brunt eller natulig?
Vi blogges, hairs!

Stikkord:
12.01.2012 Hverdagsliv

Gøy, gøy, GØY!

Jo assa, nå skal dere høre. Vi hadde matematikktentamen forrige fredag, ikke sant? Da jeg leverte den, så hadde jeg en ganske god følelse, men så gikk vi gjennom noen av oppgavene før vi fikk tilbake prøva, og da så det ikke like lysende ut... Det er sjeldent jeg gruer meg til å få igjen prøver, men dette er en av de!

Så kom timen i dag hvor vi fikk tilbake prøva. Jeg satt der og hadde bittelitt lyst til å løpe ut av klasserommet og gjemme meg, men av mangel på gjemmested, ble jeg sittende. Ganske tidlig i utdelingen (det høres veldig formelt ut), fikk jeg prøven i hånda. Mattelæreren sa: BRA SIRI! og jeg tenke okey, kaaanskje det ble en 5'er?


Men det ble ingen rein 5'er... Det sto 5/6 på den?! Verdens stoppet opp et lite øyeblikk, og det er en av de aller mest uventede karakterene jeg har fått på en prøve noen gang! Åh, jeg ble skikkelig glad, tihi! Gøy, gøy, GØY! Derfor feirer jeg det med fri i morgen (vel, alle i klassen har fri i morgen)!

Har du fått igjen noen prøver du er fornøyd med i det siste?
Vi blogges, tests!

Stikkord:
09.01.2012 Hverdagsliv

Liker du meg?

Jeg har hatt en veldig bra dag i dag. Vi begynte på skolen til vanlig tid, og slutter halvannen time etter. Altså, jeg var ferdig på skolen halv ti. Tjohei. Akkurat passe skoledag. Jeg synes jeg var et flinkt englebarn å dro på skolen og ikke var "sjuk", selv om jeg har til sammen to timer med buss, og så er jeg på skolen en halvtime kortere. Lengre tid å dra dit, enn å være der, med andre ord.

Uansett! Det jeg skulle fram til, det var at jeg har jo en sånn skikkelig fancy "like" side på facebook. Og da tenkte jeg at jeg kan jo hjelpe dere med å fylle opp den siste fritiden dere har, med å "like" meg på. Tihi. KLIKK


Skummelt skarpe øyne, tihi. 

KLIKK HER og lik meg! Legg igjen navnet ditt, eller din "likeadresse" så skal jeg like deg også.

Hva er din "likeside", hvis du har?
Vi blogges, likes! 

Stikkord:
04.01.2012 Hverdagsliv

Pretty japanese

Kom over dette pene bilde mens jeg sitter og er flink å leser til matematikkentamen, tjohei. Elsker matte assa! Uansett, jeg synes denne jenta var bare så søt! Veldig søtt og spennende hår, enkelt og pent sminket og jeg ELSKER fargen på blusen! Det er også veldig pent med de hvite perlene mot det mintgrønne.


//Bilde er her i fra

 Noen ganger hadde det vært gøy å bo i Japan, for det er så utrolig mye forskjellige og inspirerende stiler der!

Hva synes du?
Vi blogges, japaneses! 

Stikkord:
02.01.2012 Hverdagsliv

Selveste dagen

I dag er selveste den utrolig fantastiske, utrolige, uvirkelige, kuleste og aller mest heftige dagen hvor jeg dukker opp igjen på blogg.no. Tjohei! Nå har jeg ikke blogget siden 28.desember, men nå finner dere meg igjen. Naomi har dratt sin vei, og er snart hjemme i Nederland. Jeg må fortelle dere masse om alt det kule jeg har fordrevet tiden min med så lenge, men jeg må innrømme at jeg har savnet bloggingen litt, tihi. Det er likesom noe som mangler. Menne dere har vært kjempeflinke og søte og vært innom bloggen min for det, tihi.


Juuuuletre! Jeg har på meg en ny genser forresten! Den er kulere bak da, tihi.

Hva har dere fordrevet tiden med så lenge?
Vi blogges, bloggers!

28.12.2011 Hverdagsliv

Til 2. januar

Hey alle søte små! Aller først må jeg bare si at det var en veldig koselig dag i går. Vi hentet Naomi på flyplassen (direkte transpotert fra Nederland) før vi tok en ovei oppe om Toten, for å så kjøre hjem, og dra på en koselig julefest. Siden hun skal være her denne ukaog vi skal ikke bare henge hjemme hele dagen, så har jeg bestemt meg for at jeg skal ta en liten bloggfri uke heeeelt fram til 2. januar. Det vil bli litt trist, og jeg vil savne dere masse! Men litt får man offre også, tihi.


Naomiii<3


Dette bilde ble tatt av den fotografiske Marius, og jeg er veldig stolt og glad over å ha det utrolig nydelige bilde på både pcen min og kamera mitt. Nasjonalgalleriet neste!


Så da alle mine søte små, sees vi ikke før 2. januar... Da blir det masse fint jeg kan oppdatere med, for vi skal blant annet til Oslo, feire nyttåraften, kanskje en tur litt lengre nord, og ja, litt forskjellig. Så kom tilbake til meg 2. januar.

Vil du komme tilbake til meg 2. januar?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
26.12.2011 Hverdagsliv

A good friend is coming to town

Nå er rommet mitt ferdig ryddet, så nå har jeg plass til besøk der. Tjohei. Rommet mitt var ganske så overdrevent rotete egentlig (ja, jeg kaller det for det akkurat nå), fordi jeg hadde slengt inn masse ting og tang før vi skulle feire jul. Da er rommet et supert sted å legge inn ting! Daaa veit dere det.

Uansett! Jeg får besøk av denne søta jente til høyre på dette bilde ei uke.


Okey, det var meg... Hun til venstre kommer på besøk!

Hun er nederlandsk og hun kan til og med snakke flytende nederlandsk(!). Imponerende assa. Forresten, så møttes vi ikke over nettet nei, men gjennom et sånt fancy prosjekt som var et samarbeid mellom skolene våre. Jeg fikk lov til å dra til Nederland, og da bodde jeg sammen med Naomi (jenta til venstre) og familien hennes noen dager. Puh! Det var min historie.

Har du kjentfolk fra andre land?
Vi blogges, towns! 

Stikkord:
26.12.2011 Hverdagsliv

Løp, Siri! LØP!

2.juledag har bestått av sovning, film, egg og trening. Jeg er veldig stolt over det siste punktet assa. Tilslutt har jeg løpt av meg noe av den supergode julematen og pepperkakene. Tjohei. Nå skal jeg ryddde på rommet rommet mitt så jeg har plass til overnatting der ei uke. Jeg får nemlig nederlandsk besøk, så det blir koselig!


//Arkiv bilde av meg fra sommerferien.

Har du trent i det siste?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, trainers!

Stikkord:
21.12.2011 Hverdagsliv

Lik på facebook

Jeg har vært så kul å opprettet en sånn fancy "lik" side på facebook. Så nå må dere "like" lumsk.blogg.no der, tihi. Jeg har fått hele 6stykker som liker den alt, haha. Så nå har jeg store forventninger! Okey, det var ironi. Men siden er der, så det hadde vært veldig kult av dere om dere stikker innom der.

http://www.facebook.com/#!/pages/lumskbloggno/212548605493656?sk=wall

Liker du siden min?

Har du likeside? Da skal jeg like din
Vi blogges, likes!

Stikkord:
19.12.2011 Hverdagsliv

Ukens blogg

Jeg ville bare råde dere alle til å stikke innom "ukas blogg" på blogg.no. Det er nemlig bloggen til den herlige Sienna som du finner, og den er virkelig verdt å lese!

"Siennamichelle.blogg.no, er en hverdagsblogg, full av bilder, mote og daglige oppdateringer fra Siennas liv.. Men den 16 år gamle jenta er også en veldig talentfull skribent, som deler tekstene sine med leserne"- blogg.no


Fin header, ikke sant? Den må jeg skryte på meg at jeg har satt sammen, tihi. Sienna sine bilder så klart!

Leser du bloggen til Sienna?
Vi blogges, Siennas!

Stikkord:
18.12.2011 Hverdagsliv

Definisjon av meg

Jeg har en søt venninne som sendte meg denne søte meldingen mens jeg var på jobb. Det var skikkelig søtt:


Det vitste seg at hun hadde sent melding til "ADAM" (2326) for å spørre som meg, tihi. Over har dere da definisjonen på Siri Ø. Eriksen.

Naw, du er supersøt Liv Mari!

Har du prøvd ut "Adam" før?
Vi blogges, adams!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Da jeg var julestjerne

Jeg har spilt mye rart gjennom mine tider med drama og teaterundervisning, og den nyeste rollen jeg har spilt var i det ukjente Juleevangeliet. Da spilte jeg den utfordrende rollen som julestjerne, og sto i bakgrunnen og holdt en julestjerne, mens jeg sto i rosa singlet og to rosa tyllskjørt. Den mest fargerike julestjerna du har sett, tihi. Og folk sier at teater ikke er krevende! Wihii.


Jepp, det var en forestilling for barn.

Har du noen gang spilt Juleevangeliet?
Vi blogges, christmases!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Kalendergave; Luke 11

Jeg kom på at jeg ikke har fortalt dere at jeg har noen supersnille foreldre som ahr pakket inn tilsammen 48små gaver til min søster og meg nå i adventstiden. Det er så koselig å åpne en søte liten ting hver dag. Tihi, sånt blir man glad av. Jeg forventer ingen store facny ting, men små, søte og koselige ting er så koselig (åh, det var rart).

I dag fant jeg denne supersøte lille krabaten:


En liten refleks som ser ut som en ugle! Jeg kommer deffinitivt til å bli flinkere til å bruke refleks nå!
Har du adventskalender, isåfall, hvordan?
Vi blogges, owls!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Tøfflus slår tilbake

"Jul i Skomakergata" er lagt ned for godt. Men tenk om det aldri var blitt lagd. At vi ikke kunne kikke utover den lille rekkehusgrenda vi bor i og tenke at jøye meg, dette likner jo akkurat på fordums barne-tv. Hustakene dekket av hvit, nyfalt snø. Alt gjennomlyst, som om noen har tent veldige lamper under jorda. I bakgrunnen  er skogen ren krystall. Alt er stille og sakte, som i gamle dager, for uendelige 32år siden, da noen fikk ideen til å lage tidenes norske adventskalender. Men tenk om det aldri var blitt gjennomført?"- Teksten over og første under bilde er hentet fra Dagbladet- Fredrik Wandrup

"Brainstorming i NRK 2011. Hvem kan komme på et godt opplegg for unge i desember? En forsagt fyr rekker en finger i været og kremter.

-Hva med å bygge noen gamledagse trebygninger, med gatelykter og snø?
-OK, hva skulle foregå der da?
-Eh... vi kunne ha med en gammel skomaker, med briller på nesa.
-Javel, det hørtes jo ve-e-e-e-eldig spennende ut.
-Også kunne han ha et kosedyr, som han pratet med.
-Kosedyr?
-Ja, for eksempel en tøffel.
-En tøffel?
-Ja, også kunne folk komme på besøk og snakke om jula og tøffelen.
-Det høres jo artig ut. Mer som skjer?
-Vi kunne spe på med små tegnefilmer om Jon Blund. Også et lite innslag om barnas rettigheter.
-Takk skarr'u ha. Takk skarr'u faen meg ha! Flere ideer, anybody?


Jeg er sikker på (!) eller iallefall håper veldig mye at Tøfflus kommer til å komme tilbake igjen på norske tvskjermer. Jul i Skomakergata er en av de kosligste adventskalenderene jeg veit om, og kan ikke en gang sammenliknes med "Barnas jul" eller hva fancy greier de fant på et år... Jeg skjønner jo at det i dag virker helt blåst for mange at noen har villet sitte å se på en skomaker som snakker med en tøffel som spiser kruspersille, men det er jo det som er over halvparten av sjarmen! Det at det hele er gjort så enkelt, så søtt og fint! Og det finnes jo ingen bedre julemelodi enn Skomakergata sin!

Vil du ha Jul i Skomakergata tilbake?
Vi blogges, skomakers!

Stikkord:
10.12.2011 Hverdagsliv

Barskingen

Siden jeg nå har sydd to sløyfer og sitter med noen sjokoladekjeder, øredobber og ringer, så tenkte jeg det kunen passe fint med en liten bloggpause. Derfor tenkte jeg å indrodusere leserene mine for Marius. Marius- lumskblogglesere. Lumskblogglesere- Marius. Siden han spurte så pent her om dagen om jeg ikke kunne blogge om han, så er jeg så snill og skal blogge om han nå.

Så dere veit åssen han ser ut, så kan dere se håret og halve ansiktet hans her, tihi.Marius er veldig tøff, for han kan kjøre sånn fancy moped, eller lettsykkel tror jeg det heter! Det er noe sånt noe. Det går fort, to hjul og ser veldig barskt og stilig ut. 


Marius er også veldig snill og søt, tihi. Han steller med søte små griser og melker kuer. Også har han laget julekalender til meg i år, som er en koselig melding hver dag^^

Heeelt til høyre. Sigurd i blått er forresten også fet!

Marius er også skikkelig tøff fordi han trener på min fetters treningssenter, haha. Så da blir han skikkelig sterk så han kan kose med stoooore griser også. Så det kan jo hende at noen av leserene min allerede kjenner Marius, og da skal jeg hilde fra han til dere! Og til dere andre som ikke kjenner ham heller.

Kjenner du Marius?
Vi blogges, chocolats!

Stikkord:
06.12.2011 Hverdagsliv

Snø, snø, SNØ!

Åh, endelig kom snøen til oss også! Åh, jeg ble så glad da jeg så det snødde at jeg glemte både sko og jakke og løp ut for å feire, tihi. Heldigvis hadde vi bare sånn "ventetime" så da kunne jeg løpe ut. Hadde vært litt værre om det var matte eller naturfag. Uansett! Åh, det snøøøøør!!Jippi! Og med Ingeborg sin genser "Au Revoir" (det er fransk, google it), løper jeg ut for å ta bilde av at det snør hjemme her nå også!

Har det kommet snø hos deg de siste dagene?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
04.12.2011 Hverdagsliv

Pepperkakerbaking

Det ble pepperkaker på meg i går, ganske så mange også. Deigen var ferdig og jeg tenkte: hm, det her blir vel ikke så mange pepperkaker. Men vi satt fra halv ni til tolv og bakte, så det ble jo noen tilslutt. Nam nam, pepperkaker er godt :-D
Jupp, det er en snelgepepperkake.

Jeg har aldri sett bedre ut på håret. Godt jeg har på meg lue.

Nam nam nam.

Om to timer skal jeg på jobb, så da har jeg bare to timer på å spise opp pepperkakene. Ojoj, her må det henges i! Kos dere på en koselig søndag. Gi meg snø!

Har du bakt pepperkaker i år?
Vi blogges, cakes!

Stikkord:
03.12.2011 Hverdagsliv

Hva skal du i dag?

Nå skal jeg på jobb, og i kveld blir det julekakebaking. Jippi!


Jeg vil ha snø..!

Hva skal du idag?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
02.12.2011 Hverdagsliv

Hvem er i bakgrunnen?

Har dere noen gang tenkt over hvor mange fremmede personer som er i bakgrunnen på et bilde du har hatt? Tenk da over hvor mange bilder til fremmede folk som du er med i bakgrunnen på. Hadde vært gøy om jeg plutselig var i bakgrunnen hos noen kjente som ikke visste at jeg var der eller noe, haha. Men assa, det er litt skummelt å tenke på også.
Har du tenkt over det noen gang?
Vi blogges, people!

Stikkord:
01.12.2011 Hverdagsliv

Sjokolade eller gummigodteri?

Siden det nærmer seg julen veldig, veldig fort, så har jeg en følelse på at det blir litt godteri etterhvert. Derfor lurte jeg på et skikkelig vanskelig spørsmål. Et skikkelig dilemma assa! Hvis dere kunne velge mellom enten sjokolade eller gummigodteri, hva hadde dere valgt? Ooo, the big question!

    
Bildene er ikke mine, forresten!


Dilemmaaaaa :-o

Sjokolade eller gummigodteri?
Vi blogges, candies!

Psst, håper dere alle har hatt en super 1. desember!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits