08.06.2013 Musikk

In the end it's all or nothing

Hvem skulle trodd at Christian Ingebrigtsen skulle holde konsert på golfbanen i Hof? De som ikke trodde det, de tok iallefall feil, mohaha. For han troppet opp på en henger på golfbanen og spilte noen sanger. Jeg er forsatt litt starstrucked etter jeg så han spille Marius i Les Miserablés, i 2009. Må innrømme at egentlig var et av mine starcrush på den tiden- helt til jeg fant ut at han var 20 år eldre enn meg... Da begyne det å gå opp for meg at det kaaanskje ikke kunne bli noe mellom oss, dessverre. 

Men nå er han jo sammen med ei på 21 år, og jeg som da fyller 18 år i år, så haaallooo det er kanksje ikke umulig likevel?Jubler de over Christian Ingebrigtsen, sa du? Hm... finn en feil.

Har du hørt Christian Ingebrigtsen synge live før? 
Han sang forresten veldig bra live også- så klart

Hvem er ditt store starcrush for tiden?

08.02.2013 Musikk

GREVEFESTIVALEN 2013

Nå starter straks andre dag av Grevefestivalen 2013. Hva er Grevefestivalen- tenker du sannsynligvis, og det kan jeg jo i grunn fortelle deg. Det er en festival som går over tre dager og er arrangert av musikk, dans og drama-linjene ved Greveskogen vgs. Vi er da tilsammen seks klasser som bidrar på hver våre måter inder festivalen. Noen opptrer på scenen, andre jobber bak scenen og de siste har jobbet mest i forkant. Jeg er med både på scenen og har også jobbet i forkant med blant annet sponsorer i tillegg til plakaten og programmet som vi bruker til festivalen.
Så befinner du deg i Tønsberg-områdene i dag eller i morgen, stikk innom Haugarock, eller Greveskogen! Insane er forestillingen jeg er med på, og den er ganske annerledes enn de andre forestillingene. Kanskje vi sees i kveld?

Er du glad i å opptre på scenen?
Vi blogges, programs!

17.12.2012 Musikk

Medley of Christmas Songs

Det er tredje mandag i advent i dag, og har du ikke julestemning nååå, sååå har du ikke det. Til dere som ikke gleder dere så mye til jul ennå, så har jeg samlet en liten miks av mange forskjellige julesanger. Den varer i tre timer, så det er bare å sette av goood tid. Jeg har forresten ikke satt sammen sangene selv. Jeg fant de på youtube. Men det forsto dere kanskje? Dere vet det nå iallefall. Men bildet har jeg tatt selv. Men ikke av juletreet som vi har hjemme- jeg fant det på et kjøpesenter. Tjohei. Har du julestemning?
Vi blogges, christmas trees! 

01.12.2012 Musikk

Just smile

Dagen i dag har vært en koselig og kald dag. Solgt litt av smykkene mine på julemarked i dag, så jeg må innrømme at jeg ennå sliter litt med å få varmen tilbake igjen i kroppen. Meeen det var jo så koselig. Masse glade barn og voksene, julemusikk og noen snøflak som falt ned fra himmelen. Dagen ble avsluttet med julegrantenning og nissetog. Første desember og julestemningen er her. Nå skal ut på en liten tur til, og tilbringe kvelden med noen gode venner.
Har du julestemning?
Vi blogges, smiles! 

19.11.2012 Musikk

Troublemaker

Jeg har i den siste tiden forelsket meg helt i Olly Murs- ta det med en liten klype salt. "Dance With Me tonight" og "Just Smile" er to av mine favoritter, og sangene hans er bare så søte, glade og fengende. Det går ikke an og ikke smile når du hører på en av sangene, og han virker bare så enegrisk og glad.. at... ja... man må jo bare bli glad! Det er noe litt Maroon 5 over sangene hans også, men jeg liker det jeg, så jeg kan ikke klage. Også HEY han er jo britisk jo! God nok grunn bare det!

I går på jobben, spiltes "Troublemaker" plutselig på radioen, men det var første gangen jeg hadde hørt sangen. Derfor tenkte jeg "Hey, denne var stilig! Den skal jeg sjekke ut når jeg kommer hjem", og så var det jo en ganske ny sang til Olly Murs. Hvorfor ble jeg egentlig ikke overrasket.


Anbefaler dere å sjekke ut noen av sangene hans assa.

Hva synes du om musikken til Olly Murs?
Vi blogges, Murses! 

08.07.2012 Musikk

Acoustic cover

Jeg skulle egentlig vise dere et nydelig par med sko på dette tidspunket, men så kom jeg over denne videoen på youtube, og jeg utsatte planene litt. Herregud, så utrolig søt og liten unge! Wuææ. 
"This song is dedicated to both my daughters. A song that keep us together during those tough moments in life".

Hva synes du?
Vi blogges, covers!

03.07.2012 Musikk

Istid 4: Kontinenter på avveie

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg har sett den nye oppfølgeren til Istid. Den er minst like bra, søt og morsom som de andre. Om jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk at dette er den beste av de tre oppfølgerene (den første er alltid best). Dere kan lese om filmen både her og der. Bare google litt om dere vil vite mer etter denne ekstremt informative teksten.

Neimen, assa, Istid er sånne filmer som alle bare må like, for det er med så herlige personligheter. Det at det er animasjonsfilmen har ingen påvirkning av den grunn, fordi det hadde blitt mye mer merkelig om de hadde filmet en elefant med masse brun pels og lagt stemmer over. Det hadde nok ikke blitt helt samme opplevelsen. Når du er helt inne i filmen, så tror man at karakterene er ekte og kan gjøre sånne stilige ting som de kan uansett. Istid er jo en film som i grunn passer alle aldre, så ikke bruk som unskyldning at den blir for barnslig. Forresten, så er det med noen norske innspill her og der også, slik som fra Gabrielle og Lars Monsen. Gøy når man kan "kjenne seg igjen".

 


Tip top og tommel opp for Istid!

Har du sett denne filmen?

Hvis du har sett den, hva synes du om den?
Vi blogges, ice ages! 

28.06.2012 Musikk

Syke måker som krangler om en råtten fisk

Musikk er noe vi hører flere ganger om dagen. Nå i disse "festival-tider" er det noe vi omgås ennå mer med. Noen typer musikk liker vi godt, mens andre høres mer ut som syke måker som krangler om en råtten fisk.

Jeg er faktisk en av de som kan høre på de fleste sjangre innen for musikk, men jeg må innrømme at danseband og country ikke er min favoritt akkurat. Ellers kommer det veldig an på stettingen og stemningen. Er man ute og danser med folk, så er kanskje ikke musikalsanger det beste, men skal jeg dra på konsert, så får du meg lettest med om det er heavy metal med inn i bildet. 


Jeg er også glad i litt sær musikk som indie- rock og folkerock, men dubstep er i grunn greit noen ganger det også. Finner du en fyr med litt hes stemme slik som Chris Daugthry, så sier jeg absolutt ikke nei takk da heller. Jeg er i grunn ganske allsidig på den måten. Det meste innenfor musikken går greit, selv om jeg har noen fine favoritter. Ja, så klart kunne jeg ha nevnt alle band og artister jeg liker å høre på, men det kunne fort blitt et veldig langt innlegg?

Hva slags musikk liker du?

Har du forslag til noen bra band eller artister?  
Vi blogges, musics!

Pssst: Skriften har hoppet litt rundt omkring i dette innlegget, men håper dere overlever det.

18.06.2012 Musikk

Dance with me

Alle bildene er i fra danseforestillingen med Split Dansekompani, og er tatt med mitt fine, lille digitalkamera. Flink jenter assa. Om bildene skulle vært så mye å skryte av, så burde jeg nok tatt med speilrefleksen, men er så mye å drasse på da, veit dere.


Ja, hvertfall, sånn ble da bildene iallefall. Nå skal jeg superkjapt halvveis sove litt, før jeg løper på fotballkamp.

Liker du å se på danseforestillinger?
Vi blogges, dancers!

12.06.2012 Musikk

One Man Disney Movie

Hva kan man si? Han er jo i grunn ganske(utrolig) flink, sånn innerst inne.


Hva synes du?

Har du sett flere videoer med denne fyren her?
Vi blogges, movies!

24.05.2012 Musikk

Graffiti

Mens jeg sitter å stirrer på MGP, skriver naturfag/engelskoppgave og tenker på min søte venn som har eksamen i morgen, så måtte jeg dele musikken til Kat Graham på denne musikalske aften. Kat Graham er vel best kjent fra The Vampire Diaries, som søte, lille og sterke Bonnie, så derfor var denne videoen og sangen litt annet enn det jeg forventet sånn sett. Men jeg synes hun er veldig flink, og hun kler forskjellige sider, tihi.


Hva synes dere om sangen?

Ser du på MGP i kveld?
Vi blogges, graffitis! 

16.04.2012 Musikk

Livets tre- en saga om liv og kjærlighet

Nå er jeg hjemme igjen etter enda en øvingssdag mot forestillingen vår. Vi har nå begynte å jobbe inne på selve kulturhuset der vi skal, noe som er ganske kjekt ettersom scenen og det meste er veldig annerledes enn det vi har øvd med. Alltid kjekt. Scenografien (hvordan alt er på scenen) er også på plass, og der ble jeg utrolig positivt overrasket! Det blir superfint, tihi!

Derfor tenkte jeg å dele noen bilder fra øvelsene i den flotte og svette gymsalen. Alle foto// GUDMUND NESE


Litt søte tusser på tur.
Der har dere den ene av scenene vi er med på da. Fantastisk.


Her danser vi også!


Sjekk hun til venstre der a'!
Det er jo sånt som alle kan... Jeg sier bare WOW


Jeg må bare legge til at der dere ser en lekker stige, er det egentlig et tre.

Om noen vil komme å se, så er det bare å melde i fra, så kan jeg gi dere tid og sted, tihi. Veldig koselig om masse folk kommer. Det er jo over 130stykker med på produksjonen, så det blir så bra atte, tihi.

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, faires!

06.03.2012 Musikk

My mother changed my name

Åh, jeg føler at folk begynner å bli litt lei av mitt snakk om Maria Mena akkurat nå, men jeg har så lyst til å dra på konserten hennes som er på Nøtterøy i morgen! Men med utsolgt konsert er det ikke så mye å få gjort noe med... Åh, jeg vil dra! Siden jeg etterhvert må forstå at jeg muligens ikke kan dra, så sitter jeg å trøster meg med den fine og ganske så nye musikkvideoen hennes til Victoria.


Hva synes dere om videoen?

Har du vært på konsert med Maria Mena?
Vi blogges, menas!

LIK LUMSKBLOGG på facebook

28.02.2012 Musikk

B- e-a-utiful

Jeg kjenner at jeg blir litt glad av denne sangen, tihi. Den er så søt! Eller det er vel også mye fordi at Megan Nicole er så søt, tihi. Neida, menne alle jenter kan vel kjenne seg litt igjen i denne sangen.

Hva synes du om sangen til Megan Nicole?
Vi blogges, Nicoles!

20.02.2012 Musikk

THE LION KING

Nå sitter jeg og prøver å bli frisk til morgendagen. Jeg ser på herlige klipp fra nydelige musikaler og drømmer meg bort litt, mens jeg lager litt smykker innimellom. Snytepapiret er ved min side og ja, jeg har jo litt vondt i halsen. Jeg nøys 12 ganger på rad i stad! Wow, det er jo helt sykt kult for dere å vite.

Okei, jeg burde nok slutte å skrive masse tull nå, men jeg kan dele disse fine videoene med dere. De er så herlige! Begynner å gråte bare av å tenke på Circle of Life. At noe kan bli så.... nei, jeg har ikke ord...


Alle måtene de har valgt å gjøre alt på med tanke på kostymer og alt. Ææ, jeg veit ikke hva jeg skal si...

Hva synes dere om videoene?

Hva skal dere i dag?
Vi blogges, lions!

Stikkord:
11.02.2012 Musikk

Hvis det kun var ÉN musikksjanger

Jeg bare lurte på en ting, før jeg farer på jobb. Jo, hvis Barack Obama plutselig får sånn totalt verdensherredømme og sletter all form for musikk, untatt ÉN sjanger. Denne sjangeren var DU så heldig å kunne bestemme hvilken var. Hvilke musikksjanger hadde du da valgt?

Jeg ville absolutt hatt rocken/heavy metal. Så klart blir man lei av det etterhvert også, men det tar tid, tihi. Sånn Ozzy Osbourne, The Cure (ja, de har litt av hvert), Black Sabbath osv. Liiiker det! Men om man kunne lurt med litt Nickleback/Daugthry inn også, hadde det vært helt supert!

Hvilken musikksjanger hadde du valgt?
Vi blogges, notes!

04.02.2012 Musikk

If you tolerate this...

Jeg må innrømme at jeg er ikke den som har slike kjedis-crusher, sånn egentlig, men da jeg kom over reprisen av programmen The Voice fra i går, og hørte den fyren her (!), dunk- dunk- dunk. Åh, jeg bare elsker stemmen hans, stilen hans, og han er norsk! Jeg tror jeg må begynne å følge mere med på dette programmet assa, tihi.


 
Marius Beck, mine søte damer og stilfulle herrer. -IKKE stjel ham, tihi.

Hva synes dere om stemmen hans?
Vi blogges, voices!

Stikkord:
15.01.2012 Musikk

Forever Yours

Åh, jeg dør nesten litt av musikkvideoen til Charlie McDonnell og Alex Day. Den er så kreativ og teit (meningen, så klart) at nei, det er bare gøy, tihi. Sangen er jo også supersøt!

Hva synes du om sangen og musikkvideoen?
Vi blogges, zombies! 

Stikkord:
19.12.2011 Musikk

Fireball

Willow featuring Nicki Minaj - Fireball
Jeg veit ikke helt hva jeg synes jeg. Den blir nok ikke et minnesmerke, men den er helt grei.

Hva synes dere?
Vi blogges, fireballs!

Stikkord:
16.12.2011 Musikk

Someone like you cover

Jeg fant denne coveren av Eirik Gjendomsjø, også kjent som Eirik Gjen. Jeg har hørt mange av sangene hans, som han både har covret og egene, og han er veldig, veldig flink! Sånn for å være helt ærlig, synes jeg dette er en av hans beste coverlåter. Stemmen hans er veldig fin å høre på, og ja, sangen passet bare så bra!


Eirik har egen HJEMMESIDE

Hva synes du om coveren?
Vi blogges, covers!

Stikkord:
07.12.2011 Musikk

Sweet sixteen

Har dere hørt den nye låta til Medaz- b? "Sweet sixteen" er ferdig innspilt, og er klar for å spilles av på pcen. Du kan høre den flere steder. Blant annet på bloggen min, tihi. Yes, jeg er flink med reklame!
Hva synes du om låta?
Vi blogges, sixteens!

Stikkord:
02.12.2011 Musikk

How to play piano

Det er så mange bra måter å lære seg å spille piano på. Jeg kan ikke noter noe særlig, men likevel så kan jeg litt piano. Jeg har lært meg starten på "Til Elise" eller "Für Elise" som det så fint kalles, og "River flows in you" på denne måten som jeg skal vise dere under her. Noen er enkle, andre er ganske så vanskelige. Det som er helt supert, er at det finnes videoer i saktere tempo, så da blir det enda enklere å lære!

 

For de som kan spille hender, føtter og hodet.

Mattelæreren min, er moren til en fyr som kan spille denne her. Tihi, kjendis mamma/mattelærer.

Nå sitter jeg å ser på Idol, mens jeg er flink å gjør litt skoleting i samme slengen. Helt supert at de fire favorittene mine er igjen på Idol!

Hva synes du om videoene?

Kan du spille piano?
Vi blogges, pianos!

Stikkord:
15.11.2011 Musikk

The beautiful Native American

Siden jeg sitter så pent å leser til engelskprøve i morgen, så tenke jeg å dele dette fine bilde jeg fant på google i stad med dere. Bakgrunnsmusikken min finner dere under her. En kanon vi skal lære oss til kortimen. Jenter kan flere ting på en gang veit dere. Så her går det i kor, og engelsk samtidig. Det er helt supert!


Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, americans!

Stikkord:
19.10.2011 Musikk

What makes YOU beautiful

Wihii, er det flere enn bare meg som er helt forelsket i What Makes You Beautiful av One Direction? Jeg er vanligvis ingen veldig stor fan av sånne klissete boyband, men de her er et untak assa. Jeg dør litt smått for hver gang jeg hører den. Ikke bare en sangen søt og fengende, men jeg får så fin sommerstemning av den også. Får så lyst til å bare dra på stranden å drømme meg bort i solen. I tillegg så er de britiske også, så bedre kan det nesten ikke ble! Med mindre de var norske...


Så kan jeg vel heller ikke legge skjul på at Harry med krøllene og blå skjorte er min lille favoritt, tihi. Har dere lagt merke til det superherlige smilet? Også håret da, digger det!

Hva synes du om sangen?
Vi blogges, directions!

Stikkord:
09.10.2011 Musikk

Phantom of the teather

Jeg er fortsatt helt I Phantom of the opera stemning jeg, tihi. Men jeg har vært flink i dag og jeg er nesten ferdig med teaterloggen min, hurra! Jeg liker veldig godt faget, men å skrive logg fra hver time er ikke liiike gøy... Men det må jo gjøres, og nå er jeg jo nesten ferdig. Wihii. Derfor feirer vi det med et bilde fra pausen på Phantom of the opera. Jeg orker ikke skrive sånn masse, sååå klikk HER for å lese litt til, tihi.


Nei, nå må jeg fortsette å skrive...

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, operas!

Stikkord:
03.10.2011 Musikk

Phantom of the opera

Jeg var jo å så "Phantom of the opera" på brygga kino i Tønsberg i går. Det var direktesending fra London, hvor musikalen ble spilt. Jeg gledet meg utrolig masse! For jeg har sett musikalen "The lion king" i London, og den var helt fantastisk, og jeg regnet ikke med at denne var noe dårligere.

Det var helt utrolig å se hvor flinke alle skuespillerene var, både på skuespill, dans og ikke minst sang. Wuæ, det var helt sykt! Selvom vi satt i en kinosal for oss selv, så var jeg nære på å klappe med de nesten 7.000 andre i salen. Stykket ble spilt i Royal Albert Hall, til de som er interesserte i å vite det. Det var rett og slett helt magisk, hvordan de utførte hele greia, med kostymer, rekvisitter og alt! 


Det må være helt sykt å bare få lov til å stå helt innerst oppe i hjørnet.

    


Det var så utrolig fiiint!

Når vi var på vei hjem, tok jeg meg selv flere ganger i å tenke at vi var på vei til hotellet vårt i London, og var klar for en ny London dag i morgen. Litt trist at vi kom tilbake til regnfulle Norge,haha.

Har du sett Phantom of the opera?
Vi blogges, Phantomes!

Stikkord:
17.09.2011 Musikk

Vblogg; black rainbow nails

Tenkte jeg skulle legge ut en liten neglevideo-ish på bloggen min litt seinere i dag, men den er ikke ferdig redigert/satt sammen enda, sååå derfor legger jeg ut en annen neglelakkvideo som allerede er det. Jepp, den er ikke spilt inn i går, men det får fungere. Ikke alle videoer kan være nyinnspilte for alltid...

Nå må jeg kanskje prøve å gjøre noe fornufting... Skal jobbe i morgen, så jepp, idag må det gjøres lekser. Og blogging. Og videoblogging. Og foto. Og "hjemmespa", haha. Og em... spising!

Hva synes du om videoen?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
11.09.2011 Musikk

Vblogg; LadyGaga-ish

Åh, jeg tror ikke jeg veit om en mer genial fyr en Jon Cozart..! Han som har HarryPotter in 99secondsog sånt. Han er så herlig at jeg vurderer å dra til England for å gifte meg med ham. Kanskje jeg burde sende en e-post og fortelle han at jeg kommer først. Men det ofrer jeg! Wohoo.

JonCozart la ut denne nye videoen for to dager siden, og jeg elsker den allerede like mye som de ande! Watch it!

Hørt om Jon Cozart før?

Liker du videoen? (lure spørsmål, du må svare ja...)
Vi blogges, Cozarts

Stikkord:
07.09.2011 Musikk

Moa Lignell - When I Held Ya

Åh, nydelige sangen! Den er skrevet og sunget av svenske Moa Lignell, blant annet når hun deltok på Idol i Sverige i år. Både sangen og stemmen hennes er litt spesiell, det er liksom litt annerledes. Jeg elsker det! Legg merke til at hun bare er 16år forresten.


Hva synes du om sangen?

Hørt om Moa Lignell før?
Vi blogges, songs!

Stikkord:
15.08.2011 Musikk

Ring meg

Nå sitter jeg og forbreder bilder og litt sånt fra London som jeg tenkte jeg kunne vise dere seinere i dag. Men det er så vanskelig fordi jeg sitter og lider meg gjennom jentesmerter, samtidig som jeg har lyst til å være sosial idag, men selv om jeg vil det, så orker jeg ikke..! Ååh, hvorfor må alt være så vanskelig!! Jaja, jeg skal ikke bry dere med alle mine tanker.


Ring meg- Gabrielle

Har du hatt det sånn noen ganger selv?
Vi blogges, telephones!

Stikkord:
02.08.2011 Musikk

Vblogg; Faire du rapping

Nå har jeg allerede rukket å ligge en time ute i sola, og spist en yoghurt. Det har ikke du tenker jeg! Haha. Jeg skal jobbe igjen kl.12, så veit dere det.

Uansett. Overskrifta er forresten skrevet på "fransk", da veit dere det også. Jeg har tenkt litt på at dere ikke har fått vite så fryktelig mye fra avsluttninga vår i 10ende klasse, faktisk ikkenoe omtrent. Flinke Siri hadde planer om å lage et innlegg fra det, men så langt har hun ikke kommet enda.. Så da blir vel en video bedre enn ingenting. Aleksander og jeg lagde nemlig en rap om ja, litt forskjellig gjennom tidene på skolen.

Se den her;


Okey, jeg må si jeg digger at jeg ikke får ut mikrofonen på stativet der... Men seriøst, den satt hardt! Aleksander står for redigering av videoen, forresten. Jeg klarer ikke sånt..

Må vel innrømme at det var litt på gøy med den rappen, og at den kanskje ikke var sånn dyp og seriøs. Men gøy likevel, tihi.

Hva synes du?

Har du rappet i offentligheten før?
Vi blogges, rappers!

Stikkord:
25.07.2011 Musikk

Video; the once was a boy named Harry...

Liv Mari viste meg denne videoen for noen dager siden, og jeg må si jeg er helt hekta på den, haha. Den er helt utrolig genial, både med teksten de har laget, ikke minst ansiktsutrykkene deres og alt. Og ikke nok med at det er bra, men de er begge veldig flink til å synge. It's monday, I'm in love


Det sier jo litt at de på ca. en uke, har fått nærmere 2millioner views på youtube også.

Hva synes du om videoen?
Vi blogges, Potterheads!

Forresten, så håper jeg dere alle blir med på ett minutts stillhet kl. 12, for alle ofrene for begge terrorangrepene. Det tar dere bare ett minutt, og det eneste dere trenger å gjøre, er å være stille. Det må da alle være med på :-)

Stikkord:
08.07.2011 Musikk

Harry, jeg vil savne deg...

Ååh, jeg kommer virkelig til å savne det å vente at den ny HarryPotter-film skal komme ut på kino. Husker hvordan det var å slutte å vente på at det kom en ny bok, men da hadde jeg filmene å vente på. Nå blir det ikke mer å vente på... Ååh, jeg liker ikke at det ikke blir noe mer HarryPotter. Samtidig som jeg gleder meg til 16. juli, når den nyeste/siste HarryPotter-filmen kommer ut i Norge!


Aww<3

Liker du HarryPotter-serien?
Vi blogges, Potters!

PS; i morgen, skal jeg dele noen skikkelig kule telttur-bilder med dere! Ja, telttur. Følg med!

Stikkord:
03.07.2011 Musikk

Herlige Beyonce

Ååh, er det bare meg som synes at denne dama er helt utrolig? Hun er jo så klart helt rå til å synge, men alt det andre også. Veit ikke helt hvilke ord som passer at jeg bruker, men da kan jo videoen under si det meste. Iallefall, jeg synes hun er nydelig! Ikke bare utseende, men personlig, og alt sammen.

Likte du videoen?

Hva synes du om Beyonce?
Vi blogges, singers!

PS; nå er jeg klar for enda noen nye timer på jobb. Jeg jobbet i 10timer i går, og holder på å dø i beina. Men så hadde jeg en veldig koselig kveld hos Merete etter jobben da, så da gikk det bra!^^

Stikkord:
11.06.2011 Musikk

Filmanmeldelse; Killers

Siden jeg så filmen Killers om fredagen, så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hva jeg synes om den. Altså så kult som en filmanmeldelse.

Kort sagt, så handler filmen om to personer som møter hverandre i syden, og så klart blir de da kjærester. De virker som et helt vanlig par, uten om at mannen egentlig er en hemmelig spion, som blant annet dreper folk. Disse to gifter seg etterhvert også. Så kommer det folk som vil drepe spionen, og mer enn det skal jeg ikke si, for da blir det ikke noe gøy lengre.


Ashton Kutcher er som alltid ganske så kjekk og flink. Kathrine Heigl har jeg ikke sett så mye til før, men liker henne i rollen^^


Jeg synes filmen er ganske så bra egentlig. Den er morsom, men den har også en del action og romantikk i seg. Finner ikke så mye å klage på, men i noen av sloss-scenene kan det være litt vel brutalt, og unødvendige mord. I en periode av filmen, så skal omtrent alle personene prøve å drepe Ashton Kutcher, og det kan bli litt kjedelig i lengden. Men det er det eneste negative sånn sett jeg finner.

Har du sett Killers før?
Hva synes du om filmen?
Vi blogges, killers!

Stikkord:
11.06.2011 Musikk

Video; the duck song

Wohoo, fritidsproblemer jeg? Lurer på hvordan jeg kommer til å se ut etter den 6. uka i sommerferien, haha. Uansett, siden jeg postet noen bilder av en and her om dagen, så kan jeg poste en video av en and! Hm, det her høres ikke så lovende ut... Men synes videoen er så teit, at den blir veldig morsom akkurat nå.


Got any grapes?
Vi blogges, ducks!

Stikkord:
08.06.2011 Musikk

Ready for a roadtrip

Søte Madelen har vært superflink idag. Hun har nemlig fått scooterlappen! Besto teorien med glans, så da feiret vi den med en is ute i sola. Nå kan hun kjøre rundt der hun vil, og kanskje stikke innom meg på veien noen ganger, tihi?


Aw, stolt av deg!<3 Ps: hun kjører ikke på scooteren nå, for da må man ha hjelmen på. Husk det!


Jeg fikk til og med lov til å prøve litt. Woho. Se så stolt! Ja, jeg liker best å kjøre med beina rett ut, fordi jeg lettere kan ta meg imot om jeg skulle velte. Er jeg ikke smart? Utrolig bra redigering forresten...

Gratuler Madelen i kommentarfeltet!

Har du scooterlappen?
Vi blogges, scooters!


Stikkord:
16.05.2011 Musikk

Once in my life- cover

Eirik Gjendemsjø har kommet med sin nye sangvideo, og det er vel ikke å legge skjul på at den gutten her kan synge. Og ikke bare har han stemmen, men den utstrålingen er nesten bare nok i seg selv^^ Jeg blir så glad av å høre i stemmen hans at han virkelig liker det han driver med, og sangen også betyr mye.

Hør selv:

Følg nøye med på 0.49 sek og 2.30, tihi.

Jeg fikk en melding fra Liv Mari at jeg skulle se den nye sangvideoen hans i går, og følge med på bildene. Tenkte at han sikkert hadde tatt noen skikkelig bra bilder selv og lagt til, men så kom det plutselig opp bilder av oss to der. Tihi, hun er så søt!<3

Hva synes du om videoen hans?
Er du med i videon til Eirik?
Vi blogges, singers!

13.04.2011 Musikk

Bohemian Rhapsody

Åå jeg sånn seriøst bare elsker denne sangen! Den er så herlig. Queen er ikke noen jeg sånn egentlig hører så masse på, men den her går det ikke an å ikke like. Aw, elsker den.Hva synes du om sangen?

Vi blogges, queens!

Stikkord:
30.03.2011 Musikk

Hvem er du?

Lesere varierer jo fra dag til dag. Noen ganger er det fler og andre færre, men selv om lesertallet varierer, så har jeg funnet ut at det er noen faste innom her i blant også. Jeg setter utrolig stor pris på både faste og ikke- faste lesere. Herlige er dere uansett! ♥ Så var det bare en ting jeg lurte på da, for jeg er så nysgjerrig på hvem dere alle er. Jeg mener ikke at dere skal legge igjen en cv her assa, men bare fornavn i en kommentar eller noe.

Hadde vært så fint å kunnet vite hvem jeg setter så stor pris på ♥
Så legg igjen fornavnet ditt eller hva du vil i en kommentar, det hadde som sagt vært helt superduper koselig gjort av dere! Love you! ♥
Såå, hva heter du?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
27.03.2011 Musikk

J'aime Edith Piaf

Min søndag har jeg tilbringt sammen med den franske sangerinnen Edith Piaf. Vi har nemlig fått en oppgave i fransken å lage et ca. 10minutters langt foredrag om henne, på fransk naturligvis. Selv om det kanskje ikke høres så mye ut, så er 10minutter på fransk om ei dame for ei jente som bare har hatt fransk i 2 og et halvt år, ganske mye. Men jeg har vært flink og skrevet nesten helt ferdig presentasjonen og laget nesten ferdig powerpointen. Jeg som til og med suger i å lage powerpointer!


Wuhuu, hadde det litt gøy med en avsporing fra skrivingen til litt redigering.

Je m'appelle Siri, et j'aime Edith Piaf et France! Dagens konklusjon...
Hvilke språk har du som et "ekstra" språk?
Hørt om Edith Piaf før?
Noe du lurer på om Edith Piaf?
Vi blogges, piafs!

PS; Piaf er fransk for gråspurv, og nei, Piaf er ikke det ekte navnet til Edith Piaf heller, haha.

Stikkord:
17.03.2011 Musikk

Camila - Alejate De Mi


Ååå den sangen er så nydelig!

Jeg skjønner ikke noe av det han synger om, siden jeg ikke kan spansk, haha, men det gjør ikke noe.
Har du hørt noe av Camila før?
Hva synes du om sangen?
Vi blogges, songs!

Stikkord:
20.02.2011 Musikk

River Flows in you

En litt treig, men deilig slappe av søndag tidlig i vinterferien går vel for mange til pc, tv, eller annet surr. Det går det vel egentlig til for meg og, men jeg la ved piano også. Jeg har spilt piano før, men aldri etter noter, så det kan jeg faktisk ikke... Men da er det jo kjekt å kunne lære seg å spille piano uten å kunne noter, ha en pianolærer eller PIANO! Okei, kanskje det er greit å ha et piano da, men resten skal gå fint uten.

Regner med at de fleste av dere har sett Twilight- filmene, kanskje både 1, 2 og 3, så da kan den melodien jeg har sitti med i dag, kobles med nr. 2 tror jeg det er. "River Flows in you".
Så bare se, det går ann å lære seg uten noter og lærer.


Jeg har brukt versjonen i 50% da, som går en del saktere enn denne versjonen. I tillegg må jeg legge til at jeg bare har lært med de først 20sekundene på denne her... Men jeg synes jeg har vært flink jeg. Skal prøve å lære meg resten etterhvert og.

For et par helger siden, eller uker om du vil, satt jeg og lærte meg den kjente Für Elise av Beethoven også. Men her også lære jeg meg bare den første delen. Men synes det er vanskelig nok for en amatør som meg.

Det finnes mange forskjellige slike videoer på youtube.com, så er du interissert finner du nesten 100% garantert det du leter etter. Kanskje det ikke er en helt slik video, men de fleste sanger er det noen som lærer deg på youtube. Prøv i vei!
Men ikke forvent at det skal låte så sammenhengede de første gangene. Tok lang tid før jeg selv skjønte melodien i det jeg spilte...

Spiller du piano? Lært deg piano via youtube.com før?
Vi blogges, pianos!

Stikkord:
16.12.2010 Musikk

Rå dansevideo til Michael Jackson

Musikkprosjektet vårt er ferdig, og forestillingen med kulturskolen er også over. Da er det bare julen som står igjen! Men jeg tenkte jeg kunne dele med dere dansen som vi opptrådde med i går. Den er filmet med mitt gamle kamra, så kvalitet er det ikke, men dere ser vel noe^^ Det er også generalprøven, derfor ingen andre folk i publikum og så står læreren vår litt i midtgangen foran der.
Tusen takk til Henriette for filming^^
Jeg er hun i den rød t-skjorta og med det svarte buksene, forresten. Tenkte det ville gjøre det lettere for dere å se meg da, hahah.Vi danset til Michael Jackson- They don't care about us
Hva synes du?
Liker du å danse?
Vi blogges, Jacksons!

10.12.2010 Musikk

Beat, beat, beat..!

Tredje dag av musikkprosjektet vårt er fullført, og tre til venter. Jeg synes dette er utrolig gøy, og vi lærer mye nytt, og nyttig^^ Nå har vi helga, og to dager til, før det er framføring på onsdag. Det kan nok bli litt skummelt, men også veldig morsomt.
Jeg begynner å få inn dansetrinnene, så nå er det bare sangtekster som henger igjen. Men det kommer nok etter enda et par timers øving.


Aleksander, Eirik, Jeanett og Anniken
Sang- glade sjeler^^ 
 

Søte Liv Mari på gitar<3


Marius er en rock- legende på bass! Eller, kanskje han blir..?


Anniken kler veldig godt å sitte bak trommene^^
Sangen vi i bandet vårt har fått tildelt er "Lunch i det grønne" med DumdumBoys. Hahah, akkurat den sangen jeg er best til å synge også. Enda godt jeg ikke skal synge den helt alene, men er ikke så lett å synge å spille samtidig^^

Nå skal jeg på 10pi i Holmestrand. Liv Mari kommer nok ned snart, så drar vi videre nedover dit. Blir koselig å se de folka igjen også^^
Spiller du et instrument?
Er du glad i musikk?
Vi blogges, drums!

04.11.2010 Musikk

Justin Bieber Parodi

Okey, litt seint å komme med Justin Bieber parodier nå, men sånn seriøst, denne her blir aldri for gammel. Det er ikke det at jeg har så veldig mye i mot Justin Bieber, men jeg er ikke akkurat hans største fan for å si det sånn^^ Han er en litt for fjortisstjerne for meg.
Hvis du ikke har sett den før, så må du se denne parodien på Baby^^

Så, hva synes du?
Vi blogges, Biebers!

http://bloggover.chess.no/blogger/siri-sin-lille-verden/

24.09.2010 Musikk

Krangle med dommerene?

Første del av X- fakcor er ferdig for i kveld, men etter nyhetene, sporten og været kommer resten^^ Så i mellomtiden, hvorfor ikke ta en titt på en audition fra Amerikas X-fakcor?
Alle veit vel at det å krangle og være sta mot dommerene ikke er så veldig lurt akkurat, men noen velger likevel å være det. Fungerer det for Chloe Mafia?
Se videon:

Hva synes du?
Vi blogges, microfones!

21.09.2010 Musikk

Tegning og Sang; Every Rose

Jeg er nok ingen stor Miley Cyrus fan, men ironisk nok, har jeg hatt henne med i et annet innlegg for ikke så lenge siden også^^ Uansett. Siden jeg da ikke er hennes største fan, holder jeg meg heller ikke helt oppdatert på hennes nye (og gamle) sanger. Men i det siste så har jeg hørt steninger "Every Rose Has It's Thorn", men det er først i dag jeg fant ut at det var en sang. Yes da, her følger vi med! Så joda, det er en ganske fin sang også.


Ble litt inspirert til å tegne litt og^^
Hva synes du om sangen?
Vi blogges!

14.09.2010 Musikk

The In Crowd

Regner med at jeg ikke er den eneste som har hørt om Mitchel Musso, også kjent som Oliver Oken fra Hannah Montana? Men det kanskje ikke alle er gjort (eller jo kanskje) er å høre ham synge. For serriøst, etter min mening, er han mye bedre enn Miley Cyrus, og alle de andre disney- stjernene til å synge. Og etter å ha hørt ham, er jeg ganske sikker på at du er enig. Han er drit flink, og har en veldig spesiell og kul stemme. Digger den^^

Haha, et veldig beskrivende bilde:


Mitchel Musso - The In Crowd

Sååå, er du enig med meg?
Eller ikke?
Vi blogges, microfones!

31.08.2010 Musikk

If I were you...


Nå må jeg fortelle dere noe litt skummelt. Vel, jeg synes det var skummelt^^
Fordi at til morran i dag, når jeg skulle gå til bussen som vanlig med min kjære Ipod, var det "Jason Castro- If I were you" som runget i mine ører. Jeg var som vanlig akkuratder borte da bussen og jeg kunne stige ombord^^ Men da jeg kom på bussen sto radion der på, og gjett hvilke sang som ble spilt. Nei, ikke "If I were you" men "Let's just fall in love again" med Jason Castro, og han spilles ikke så ofte akkurat. Så jeg ble litt overraska for å si det sånn^^
Tilfeldighet? Hvem vet...^^

Da er det avklart, jeg ville aldri ha kledd dreads^^
Men Jason Castro, synes jeg faktisk ser helt OK ut, tro det eller eiHar det noen gang skjedd med deg?
Vi blogges,
17.08.2010 Musikk

Er det en sang jeg har lyst til å spille?

Sitter her nå med gitaren min, siste kveld før skolen begynner igjen, og spiller litt. Men jeg finner ikke ut av hvilke sanger jeg skal prøve meg på^^ Derfor lurte jeg på om du hadde en sang jeg kan prøve å spille?
Jeg er selvlært og ikke akkurat den beste gitarspilleren, så noe veldig vanskelig trenger jeg ikke^^ Men hvis du har et forslag, så fortell i vei!

20.03.2010 Musikk

Video av rappen.

Internett kommer og går, nå er den her igjen og da kommer det et lite innlegg før jeg detter med pannen først ned på tastaturet. Musikkprosjektet vårt som jeg har nevnt før, fremførte vi om onsdagen, så her får dere en liten video av rappen vi hadde.
Eirik først fra venstre, så August, etter han meg, og så Liv Mari helt til høyre^^
Vi har lagd teksten helt selv også. Vi har brukt FortMinor- Remember the name som sang og inspriasjon.

Jeg må bare si at det var veldig morsomt både å lage og fremføre rappen^^ Antrekket er ikke det jeg vanligvis går i, men jeg skjønner godt hvorfor mange går rundt i SVÆRE hettegensere. De er utrolig deilige å gå i^^
Har du vært med på å rappe før?


11.03.2010 Musikk

I Try- Macy Gray

Nå har vi kommet godt i gang med musikkprosjektet vårt. Det er så utrolig gøy! Og det er ikke sånn at bare noe er gøy, men alt er det. Jeg var blitt satt opp på en rap sammen med tre andre i klassen noe som jeg i starten var litt skeptisk til -meg rappe liksom-, men nå er det kjempe gøy, og jeg er veldig gald for at jeg er en av de som fikk sjangsen til å gjøre det^^
Vi har fått en timeplan vi skal følge som er ganske fult opp -første bildet under-, men det er som sagt bare gøy^^
Klassen er delt opp i fire band og de skal spille en sang vær, det bandet jeg skal være med i skal ha I Try- Macy Gray. Sangen finner du under her^^


Har du hørt I Try med Macy Gray?


28.02.2010 Musikk

Boys don't cry...

De som har lest bloggen min før -og kanskje litt til- vet at jeg har mine perioder hvor forskjellige artister, grupper og/eller sanger ligger øverst på spotifyspillisten min. For tiden er det gruppa "The Cure" som fanger min oppmerksomhet. Jeg har valgt ut "Boys don't cry" å spille for dere, men de har veldig mange andre sanger jeg synes du burde høre og.
Feirer litt med bilde av den nye headeren min. Jeg er ikke akkurat verdensmester på å lage headere, men den får funke en stund.
 


Hva synes du om The Cure?
Hører du ofte på sanger fra The Cure?23.01.2010 Musikk

I Still haven't found what I'm looking for.

Jeg har blitt skikkelig hekta på denne sangen i det siste. Og siden jeg ikke har funnet ut hvordan man fjærner videoen og bare beholder den nederste linja på youtube filmer, så får dere nyte videoen også som består av ett bilde gjennom hele sangen^^
"IStill haven't found what I'm looking for" er en ganske gammel sang i fra det kjente bandet U2, den er i fra 1987 eller noe tror jeg.

 
Jeg har ikke hørt så mye på U2 må jeg innrømme, men akkurat denne sangen liker jeg veldig, veldig godt!^^
Den er litt sånn fengende og søt på din måte og hvis man hører etter på teksten av sangen, så handler den om "å finne seg selv", vertfall slik jeg har forstått den.
Man blir så rolig og glad av å høre på den også synes jeg. Kan høres på i både godt og dårlig humør, man blir glad av den uansett! :D

Hører du ofte på U2?
Hva synes du om denne sangen?
Du vet vel ikke hvordan man bare får den linja på videoer, og ikke selve filmen?31.12.2009 Musikk

Inna - Love

Markus ville at jeg skulle legge ut denne sangen på bloggen. Han er en stor fan^^


Denne gutten her altså^^


Godt nytt år alle sammen!!
Kommer et nytt innlegg i morgen^^


16.07.2009 Musikk

Lonesome Traveller


Denne sangen har surret rundt i hjernen min i flere dager,, men jeg har ikke kunnet navnet på sangen,, ikke teksten og knapt melodien. Men nå har jeg funnet den! Jeg er ikke så veldig fan av all rappingen og det,, men melodien og refrenget liker jeg veldig godt! Vet ikke hvorfor,, det er bare sånn.
Jeg har sett den musikk videoen til sangen,, men jeg likte den ikke,, så da valgte jeg en annen video i stedet.XoxO
-Siri
29.06.2009 Musikk

Taylor Swift - Our Song

Jeg har hørt denne sangen flere ganger på nettet,, men nå har jeg begynt å høre på den en del oftere. Jeg er ikke noe sånn veldig fan av Taylor Swift det må jeg innrømme,, men denne sangen setter seg på hjernen og blir der.Hva synes du om denne sangen?

XoxO
-Siri
12.06.2009 Musikk

Lifeswitch

Lifeswitch<3 Med -It doesn't matter- skrevet av Ronald Øverland. De er skikkelig flinke,, uansett hva du synes^^ Men jeg vet at du også liker dem,, så da er vi enige om at de er flinke. De har også -You Throw Me Away- som musikkvideo,, som jeg har lagt ut på bloggen min før. De har også flere sanger uten musikkvideo. Du må høre mere på dem!
 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits