31.12.2012 Foto og Photoshop

Ballerina

Godt nytt år, alle søte små og store!

Håper dere vil få en superkoselig feiring av det nye året i kveld! Hvem hadde trodd at vi skulle få feire ennå et nytt år? Jeg hadde forbredt meg på at 21. desember var den siste dagen man kunne feire... Ehehe, sier vi. Jeg vil iallefall takke min fine klassevenninne Vilja, for disse spontanbildene av hennes føtter. Det hadde vært gøy å tatt en skikkelig fotoserie en gang. Hvem vet hva det nye året kan bringe?


//Canon 500D- f/1.4 50mm- redigert i photoshop cs5

Hva synes du om bildene?

Liker du å danse?
Vi blogges, ballerinas!

28.12.2012 Shopping

Turkis gris

Etter at mitt forrige mobildeksel begynte å synge på sitt siste vers, så fant jeg etterhvert ut at jeg måtte finne en erstatning. I butikkene finnes det ytterst få Samsung S3 dekseler, men det begynner faktisk å komme noen flere. Uansett, så tenkte jeg at det er jo like greit å bestille over nettet også, for det er ofte billigere og større utvalg.

Etterhvert kom jeg over siden iutstyr.no som hadde mange forskjellige deksler å velge i. Jeg falt pladask da jeg fant denne nydelige saken.


Det er jo bare supersøtt!

Leveringen var forresten fantastisk bra! Jeg bestilte det torsdagsmorgen- altså i går, og i dag dukket det opp i postkassen. 24timers leveringstid, DET er ganske så bra vil jeg si. Anbefaler denne siden om du ser etter deksler til iPhone, Samsung, HTC, Nokia, LG eller Sony Ericsson.

Hva synes du om dekselet?

Har du erfaringer med iutstyr.no?
Vi blogges, piggies!

26.12.2012 Foto og Photoshop

Four of me

Hola fine små! Har dere hatt en superjul? Jeg håper dere har hatt det kjempebra, allesammen! Og at dere alle har hatt det godt og trygt sted å feire jul. Jeg hadde en veldig fin kveld. Masse herlig og koselig familie, nydelig snøvær, pyntet juletre, pen sang fra min søster i kirka og mange søte gaver. En kjempebra julefeiring for meg.

Og bildene under? Vel, de har ikke så mye med jula å gjøre, men jeg hadde det litt fett i photoshop. Det er egentlig litt kleint at jeg sitter å redigerer masse bilder av megselv. Men tjohei, sånn er blogglivet daaa- og mange andres liv også.


Canon EOS 500D // f/1.4 55mm -redigert i photoshop cs5

Har du hatt en super jul?
Vi blogges, faces!

23.12.2012 Antrekk

MAKE A WISH

Overskriften "lille julaften" er vel kanskje litt oppbrukt nå, men altså dere, det er jo jul! Jeg er er som en liten unge akkurat nå. Ikke kun på grunn av alle pakkene akkurat, men rett og slett fordi juletreet er ferdig pyntet på kjøkkenet, juleribba står i ovnen for i morgen, og det snør STORE hvite filler ute. Nydelig! Min søster og jeg har vært ute en tur for å levere noen julekort, noe som er superkoselig! Føler meg som en liten julenisse på rundtur.


//Fate is kind
She brings to those who love
The sweet fulfillment of
Their secret longing// 
- When you wish upon a star 

Min favoritt julesang for tiden, er forresten Driving home for Christmas. Den spilles konstant, men likevel, supersøt!

Gleder du deg til jul? -det håper jeg
Vi blogges, wishes!

21.12.2012 Antrekk

Antrekk: saueskinn og skinnskjørt

Nå er det offisielt juleferie! Verden har ikke gått under- iallefall ikke for meg, og jo takk, jeg har det ganske så bra. Klassen min sto for årets juleavslutning på skolen min, og jeg må innrømme at jeg er fornøyd. Jeg hadde den store oppgaven som var å løfte vekk en soffa, OG å filme noen innslag. Hujh, jeg har vært flink i dag assa. For å danse flere numre på scenen, eller være konferansier i halvannen time er jo ikke på langt nær like slitsomt som å bære en soffa..! Åh, jeg er jo bare så morsom da dere. Ehehe, le litt da.

 
Jeg har kledd meg opp i litt skinnklær i dag, og så har jeg krøllet håret mitt. Tenk så fint å ha slike krøller helt naturlig. Skjørtet er forresten ikke ekte skinn, det er i fra GinaTricot. Vesken og jakken er ekte, men det er ku- og lammeskinn, og siden vi spiser de, så kan man bruke skinnet deres også. Begge plaggene er vintage også, så det blir litt bedre av det og. Ellers er skjorten fra Zara og sko fra Primark.

Hva synes du om "skinnklær"?
Vi blogges, skins!

17.12.2012 Musikk

Medley of Christmas Songs

Det er tredje mandag i advent i dag, og har du ikke julestemning nååå, sååå har du ikke det. Til dere som ikke gleder dere så mye til jul ennå, så har jeg samlet en liten miks av mange forskjellige julesanger. Den varer i tre timer, så det er bare å sette av goood tid. Jeg har forresten ikke satt sammen sangene selv. Jeg fant de på youtube. Men det forsto dere kanskje? Dere vet det nå iallefall. Men bildet har jeg tatt selv. Men ikke av juletreet som vi har hjemme- jeg fant det på et kjøpesenter. Tjohei. Har du julestemning?
Vi blogges, christmas trees! 

16.12.2012 Foto og Photoshop

Har du sett snøen?

Ehehe, etter at jeg har lært meg å lage slike GIF's, så er nok det det eneste dere kommer til å se fra meg framover. Hihi. Nesten da. Skal prøve å variere litt. Denne her ble ganske stressende også, for de bytter så sykt fort, så derfor setter jeg på begge to, tjohei. Det er kun for å brife med at jeg tilslutt har lært meg det. Dere kan gjerne gi meg en liten klapp på skulderen, så jeg blir litt ekstra stolt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Liker du bildene?

Hvilke av GIF'ene likte du best?
Vi blogges, gifs!

16.12.2012 Foto og Photoshop

Coca Cola

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er så og si hele Norge og mye av resten av verden (iallefall Tønsberg) skikkelig julepyntet. De hadde til og med dekorert en utstilling av cola-flasker på julevis inne på Farmanstredet. Jeg er egentlig ingen stor fan av cola, men det er likevel noe med utseende på denne brusen som gir litt ekstra julestemning. Jeg synes iallefall det er superkoselig å se det blinke rundt noen flasker brus som også er pyntet med glitterlenker.

Image and video hosting by TinyPic
Får dere sett at det er en GIF forresten?

Gir Coca Cola deg litt julestemning også?
Vi blogges, colas!

15.12.2012 Foto og Photoshop

Tønsberg

Hei, alle søte, trofaste og herlige lesere!

Det har snødd helt sykt masse i dag, og det er så nydelig å se på! Det er sånne store filler som daler ned, og det gjorde Tønsberg by bare ennå penere. Jeg tok en tur inn til byen, sammen med den supersøte Ingeborg. Vi gjorde en aldri så liten juleshopping, og julestemningen blir bare det bare mer og mer av. Jeg tok meg den frihet til å ta med meg kamera mitt rundt omkring i byen, så ja, dere kan få se noen stilige bilder fra dagen.


I kveld skal jeg holde min søster med selskap, mens jeg lager julekort og andre julegaver. Synes ofte at hjemmelagde gaver er vel så koselig som kjøpte gaver, hihi.

Hva har du gjort i dag?

Er du ferdig med årets julegaver?
Vi blogges, trees!

BLOGGEN HAR FACEBOOK HER

11.12.2012 Hverdagsliv

Winter inspiration

For å dele mine spennende opplevelser, så var det så lite som 22- grader hjemme i dag. Det ble derfor gaaanske kaldt da jeg hoppet min tur til bussplassen. Brrr. Men når jeg først har mast om vinter og snø, så får jeg vente litt med å klage på det også. Jeg fant en rekke nydelige bilder hos en annen blogg for en stund tilbake. All credzzzz til bloggeren-som jeg dessverre ikke husker hvem var. Bildene er iallfall veldig nydelige og jeg kan tenke meg de er i fra weheartit. Om vinteren kun var slik som under, så hadde det jo absolutt ikke vært noe problem.


Åh, jeg får så lyst til å løpe ut i kulden og rulle rundt i snøen. 

Er du glad i vinteren?
Vi blogges, winters! 

10.12.2012 Hverdagsliv

Sunshine

Om jeg skal fortelle dere en kul liten ting, som egentlig er kulest for meg, så er det at jeg overlevde å ta vaksine i dag. HURRA. Jeg skal jo til Afrika i februar og har derfor litt av hvert som skal sprøytes inn i kroppen min. Okei, det er bare vaksiner mot ditt og datt av sykdommer, så det er jo greit å droppe disse sykdommene man kan få. Det er jo tross alt ikke så veldig gøy å være sjuk, ikke sant? Iallefall var det for det meste bare det jeg skulle fortelle dere. Jeg er i fin form og ennå et skritt nærmere Tanzaniaaaa!


Hvordan har dagen din vært?
Vi blogges, leaves!

09.12.2012 Hverdagsliv

Pepperkake

Det snør fine hvite snøflak ute, jeg holder fyr i peisen og skal snart lage en kopp med gløgg. Rett og slett skikkelig julestemning. Her om dagen, også kalt fredag, bakte jeg også noen pepperkaker sammen med en herlig liten gjeng. Om det ble mest deigspising eller pepperkakebaking er uvisst, men veldig koselig var det iallefall. Med nisseluer og julemusikk i bakgrunn, så er det helt supert!
Tommel opp for juuul.

Har du bakt julekaker i år?

Er du glad i pepperkaker?
Vi blogges, cakes!

08.12.2012 Foto og Photoshop

En tekkelig header

Åh, nå må jeg innrømme at jeg blir litt gladere av å se min egen blogg. Det var vel på tide å bytte bort headeren med sommer og skjørt? Derfor byttet jeg den med denne litt mer vinterlige headeren. Jeg burde kanskje hatt på meg boblejakke og skjerf, men synes det er litt penere med lyseblått, sølv og snø, hihi. Det finnes nesten ikke noe finere enn blått og sølv. Uansett om det er midnattsblå eller snøhuleblå, så er det kjempepent sammen med sølv. Bare så dere veit det. Mørkeblått er også fint sammen med gull, men det blir ennå litt mer "vinternatt" om det er med sølv.


Liker du headeren?
Vi blogges, headers!

05.12.2012 Foto og Photoshop

ARKIV: FOTO

Jeg suset litt gjennom min "foto" kategori her på bloggen og plukket ut noen av de bildene jeg fant som jeg må innrømme jeg ble litt fornøyd med. Jeg sier ikke at jeg er fornøyd med det flotte vannmerket som dekker neste hele bildet, men sånn ellers daaa. Alle bildene er tatt med mitt fiiiine Canon 500D, og faktisk med standardobjektivet. Bildene ble gaaanske fine før jeg kapret f/1.4 objektivet. Hihi.


Eller jeg veit ikke, hvilket bilde likte du godt?
Vi blogges, photos!

04.12.2012 Foto og Photoshop

Kakao med krem

Jeg tenkte jeg skulle unne meg noe litt ekstra godt nå som det er så kaldt og fint ute. Jeg har hatt på meg tjukk ullgenser de siste dagene og stilongs under strømpene mine, så jeg har faktisk holdt varmen ganske bra. Ullsokker har jeg også kledd meg med. Jeg synes det er så deilig å gå rundt i sånne tjukke, store klær, fordi det er varmt, ser vinterlig ut, og er veldig behagelig å gå med.

er ganske dårlig til å bruke bukser for tiden- med tanke på olabukser og slikt assa. Fordi de er så stramme og det er deilig å bare kunne hoppe rundt og bevege seg helt fritt. Jeg liker veldig godt og hoppe rundtomkring med beina til alle kanter, skjønner dere. Eller vi kan jo late som at jeg gjør det. Over til den supergode hjemmekokte kakaoen med hjemmevispet krem. "Hjemmebakt" er alltid best!
Også er jo koppene min mor har kjøpt bare utrolig søte. De er litt store, og med søtt, julete mønster.

Er du glad i kakao?
Vi blogges, cacao lovers!

03.12.2012 Foto og Photoshop

1. mandag i advent

Seriøst! Det er tredje desember allerede! Det føltes som det var for en måned siden at det jeg overrasket over at det alt var november. Det har snødd for det meste av dagen, og ute er det så lite som 15 minus grader. Jeg synes det er herlig å høre snøen knitre under skoene, og se det glitre i trærne. Folk flest har hengt opp julelys og det er adventstaker i vinduene. Er det ikke bare nydelig?
Jeg skulle gjerne ha gått med en tur i det kalde, mørke og pene været, men så må jeg bli sittende med skolearbeid. ALT blir puttet dens iste tiden før jul. "Helt perfekt!" kan man jo bli motivert til å si.

Har du julestemning?

Henger det julelys hos deg?
Vi blogges, stars!

01.12.2012 Musikk

Just smile

Dagen i dag har vært en koselig og kald dag. Solgt litt av smykkene mine på julemarked i dag, så jeg må innrømme at jeg ennå sliter litt med å få varmen tilbake igjen i kroppen. Meeen det var jo så koselig. Masse glade barn og voksene, julemusikk og noen snøflak som falt ned fra himmelen. Dagen ble avsluttet med julegrantenning og nissetog. Første desember og julestemningen er her. Nå skal ut på en liten tur til, og tilbringe kvelden med noen gode venner.
Har du julestemning?
Vi blogges, smiles! 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits