28.12.2011 Hverdagsliv

Til 2. januar

Hey alle søte små! Aller først må jeg bare si at det var en veldig koselig dag i går. Vi hentet Naomi på flyplassen (direkte transpotert fra Nederland) før vi tok en ovei oppe om Toten, for å så kjøre hjem, og dra på en koselig julefest. Siden hun skal være her denne ukaog vi skal ikke bare henge hjemme hele dagen, så har jeg bestemt meg for at jeg skal ta en liten bloggfri uke heeeelt fram til 2. januar. Det vil bli litt trist, og jeg vil savne dere masse! Men litt får man offre også, tihi.


Naomiii<3


Dette bilde ble tatt av den fotografiske Marius, og jeg er veldig stolt og glad over å ha det utrolig nydelige bilde på både pcen min og kamera mitt. Nasjonalgalleriet neste!


Så da alle mine søte små, sees vi ikke før 2. januar... Da blir det masse fint jeg kan oppdatere med, for vi skal blant annet til Oslo, feire nyttåraften, kanskje en tur litt lengre nord, og ja, litt forskjellig. Så kom tilbake til meg 2. januar.

Vil du komme tilbake til meg 2. januar?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
26.12.2011 Hverdagsliv

A good friend is coming to town

Nå er rommet mitt ferdig ryddet, så nå har jeg plass til besøk der. Tjohei. Rommet mitt var ganske så overdrevent rotete egentlig (ja, jeg kaller det for det akkurat nå), fordi jeg hadde slengt inn masse ting og tang før vi skulle feire jul. Da er rommet et supert sted å legge inn ting! Daaa veit dere det.

Uansett! Jeg får besøk av denne søta jente til høyre på dette bilde ei uke.


Okey, det var meg... Hun til venstre kommer på besøk!

Hun er nederlandsk og hun kan til og med snakke flytende nederlandsk(!). Imponerende assa. Forresten, så møttes vi ikke over nettet nei, men gjennom et sånt fancy prosjekt som var et samarbeid mellom skolene våre. Jeg fikk lov til å dra til Nederland, og da bodde jeg sammen med Naomi (jenta til venstre) og familien hennes noen dager. Puh! Det var min historie.

Har du kjentfolk fra andre land?
Vi blogges, towns! 

Stikkord:
26.12.2011 Shopping

Winter princess

Åh! Det er vel ikke noen av mine søte blogglesere som har 3500kr til overs, som de ikke har bruk for? Jeg tar i så fall gladelig i mot, og pengene skal gå til et godt formål! Nemlig mitt fiiine klesskap som skal få selskap av denne fantastisk nydelige kjolen her:


Den er jo bare såå utrolig pen! *Drømme seg bort* Om noen fler har et ønske om å drømme seg bort, så sjekk ut denne siden HER.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, princesses!

Stikkord:
26.12.2011 Hverdagsliv

Løp, Siri! LØP!

2.juledag har bestått av sovning, film, egg og trening. Jeg er veldig stolt over det siste punktet assa. Tilslutt har jeg løpt av meg noe av den supergode julematen og pepperkakene. Tjohei. Nå skal jeg ryddde på rommet rommet mitt så jeg har plass til overnatting der ei uke. Jeg får nemlig nederlandsk besøk, så det blir koselig!


//Arkiv bilde av meg fra sommerferien.

Har du trent i det siste?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, trainers!

Stikkord:
25.12.2011 Foto og Photoshop

Hvilke redigering?

God kveld, alle søte dere! Jeg har absolutt ikke gjort noenting! Åh, så deilig, tihi. Har bare surret rundt og ikke gjort noe. Skulle ønske det var 1. juledag litt oftere. Derfor har jeg surret litt på pcen og tenke jeg å spørre dere om hvilke av bildene deres synes var finest. Bilde er helt like, men litt forskjellig redigering.


Hvilke av bildene liker du best?
Vi blogges, photographies!

Stikkord:
25.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; bringebær

Åh, fant dette herlige bilde på denne bloggen her. Ikke nok med at bringebærene ser gode ut, men det er jo sååååå bra bilde også! Skikkelig skarpt og akkurat så fine farger.



Hva synes du om bilde?
Vi blogges, bringebær! 

Stikkord:
25.12.2011 Antrekk

Julekjolen

Da håper jeg alle mine herlige lumsklesere har hatt en super julefeiring i går! Det hadde jeg, med hele familien,  masse god julemat og, fiiiine pakker, tihi. Nei, det var en kjempekoselig dag assa. Veldig koselig å se igjen de andre folka i slekta igjen også,  for det er jo ikke så ofte vi får truffet hverandre.

Jeg hadde faktisk kjøpt meg to fine kjoler til denne fine dag, og den ene kan dere se nå, mens den andre må dere vente til litt seinere for å se.


Se! Jeg er like hvit som snøen :-D


Nå sitter jeg å ser på Flåklypa. Åh, koselig!

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
24.12.2011 Foto og Photoshop

Christmas

God jul alle herlige lesere der ute! Nå er jeg ferdig pyntet og ja, julestemningen er på topp, tihi.


Hva synes du om bildene?
Vi blogges, santas!

Stikkord:
23.12.2011 Foto og Photoshop

Snow

Åh, nå er jeg hjemme etter 8timer på jobb. Nå kan jeg blir ferdig med julen, tihi. Så da må jeg nesten løpe rundt å rydde litt, pakke inn litt og kanskje jeg får tid til å fikse min negler. Tjohei.


Me want.

Hva synes du om bilde?

Er du klar til jul?
Vi blogges, christmases!

Stikkord:
23.12.2011 Kreativt

Spiselige smykker

God lillejulaften, alle søte Lumskere og alle andre. Håper dagen ikke blir så altfor stressende, og at dere er klare for den kule og koselige morgendagen. Nå skal jeg snart på jobb, men må vel si at jeg håper å få litt av kvelden hjemme. Men mitt aller strøste ønske for dagen, er at det skal bli minus grader i kveld, og snø!!! Værsåsnill du som styrer været, lag minusgrader og snø i lille Hof i lille Vesftold.


Nå later vi som at disse smykkene er laget av marsipan, tihi. Later som daaaa.

Hva skal dere i dag?

Har dere minusgrader og snø?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
22.12.2011 Kreativt

Når en pepperkakebaker baker peppebakerkaker

Åh, nå har jeg vært skikkelig flink og bakt sånne "brune pinner" (mel, sukkkkkkkker, egg, kakao) helt på egenhånd!  *Stolt Derfor feirer jeg det med å pynte juletre, og spise opp alle de gode julekakene. Okey, ikke alle da, men smake litt, tihi.


Dette er en Versace inspirert pepperkakemann. Dere kjenner igjen skjorta, ikke sant?


Verdens kuleste pepperkakehus!


Nå skal jeg pynte juletre. Tjohei!

Har du bakt julekaker i år?
Vi blogges, pepperkaker!

Stikkord:
22.12.2011 Foto og Photoshop

Frozen snow

Herlige bilder fra weheartit. Jeg har forresten funnet meg en superfin julekjole! To faktisk... kremt. Men da kan jeg bli dobbelt så fin! Nå sitter jeg å slapper av med en kopp kakao og en pepperkake, mens det snør ute. Jah, det hadde vært deilig om det var sånn det var...

    

     

    

    

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, frozens!

Stikkord:
22.12.2011 Foto og Photoshop

What happens...

What happens when you walk outside when your hair is wet and it is frozen outside?

-It turns to ice. Åh, jeg er så dyp noen ganger.


//Canon 500D

Hva synes du om bilde?

Har håret ditt noen fryst?
Vi blogges, hairs! 

Stikkord:
21.12.2011 Foto og Photoshop

Julekort

Nå har vi fått inn julegrana, pyntet pepperkaker og nå er jeg kvalm av all melis og non-stop som jeg har spist. Nam nam. Akkurat super julestemning. Det lukter juletre i hele huset og jeg later som det snør ute. Herlig herlig. 


//Canon 500D- redigert i photoshop. Kortet er egentlig rødt. Da veit dere det.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, cards! 

Pssst; tusen takk til alle dere herlige mennesker som har likt bloggen min, tihi. 

Stikkord:
21.12.2011 Hverdagsliv

Lik på facebook

Jeg har vært så kul å opprettet en sånn fancy "lik" side på facebook. Så nå må dere "like" lumsk.blogg.no der, tihi. Jeg har fått hele 6stykker som liker den alt, haha. Så nå har jeg store forventninger! Okey, det var ironi. Men siden er der, så det hadde vært veldig kult av dere om dere stikker innom der.

http://www.facebook.com/#!/pages/lumskbloggno/212548605493656?sk=wall

Liker du siden min?

Har du likeside? Da skal jeg like din
Vi blogges, likes!

Stikkord:
21.12.2011 Negledesign

Negledesign; snøkrystaller

GOD JUL! Nå har jeg nesten pakket inn alle julegavene jeg skal gi bort, og skrevet et julekort jeg er skikkelig fornøyd med, tihi. Derfor tenke jeg å dele et lite vinterlig negledesign med dere som kan passe fint til den mørkeblå julekjolen, eller julen ellers.




Tjohei.

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
20.12.2011 Antrekk

Dagens antrekk

Aller først, så må jeg bare meddele dere at jeg tror jeg vil lage meg en sånn fancy side på facebook om bloggen min, tihi. Ikke fordi atte jeg skal ha så fryktelig mange som skal like den, men fordi atte da slipper jeg å spamme ned veggen min og nyhetene til andre, wohoo.


Haha, føler jeg bruker denne blusen på alle bildene... Men den er så fiiin! Som en ny vri, brukte jeg nå en "skinntights" til. Skoene er forresten utrolig fine, men de har prøvd å ta livet av føttene mine i dag... Stakkars føtter...


Juletrekuler! Tjohei.

Hva synes dere om at jeg skal få sånn fancy side?

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, pages!

Stikkord:
20.12.2011 Antrekk

Julekuler i ørene

Nå kjenner jeg at julestemningen begynner å snike seg innpå meg. Jeg har levert noen av de første julegavene alt, samt kjøpt inn de siste. Det er snø og kaldt ute. Åh, vinter. Jul! Det er bare tre pakker og en lapp igjen i kalenderen. Vi baker de siste julekakene. Nå er det jul! Forresten, så ser dere deler av mitt outfit som jeg skal dele hele med dere seinere i dag. Så det blir en liten smakebit.




Juletrekulene er kjøpt hos Søstrene Grene, men jeg lagde øredobber i stedenfor julekuler ut av dem.


Haha, skulle ønske jeg kunne smile fint med munnen igjen, men jeg synes det blir så lite og litt sånt rart smil... Men men, måtte bare prøve.

Hva synes du om øredobbene mine?

Fungerer det når jeg smiler med munnen igjen?
Vi blogges, christmastrees!

Stikkord:
20.12.2011 Kreativt

Sjokoladesmykker

Jeg har laget noen sjokoladebiter, tjohei. De er dessverre ikke laget av ekte sjokolade, men vi kan jo late som at den er spiselig. Nam nam.

Må bare si det, jeg som nesten alle andre, jeg synes det er så herlig at vi har fått julefri nå! Vi sluttet klokken ti på skolen i dag, så jeg har bare surret i byen til to hvor jeg tilslutt fikk tatt bussen hjem. Har gått rundt på noen utrolig harde hæler i dag, så beina mine var ikke så slitne, men såre. Da veit dere det :-D


I kveld skal vi bake og pynte pepperkakehus!

Hva synes du om sjokoladene mine?
Vi blogges, chocolats!

Stikkord:
19.12.2011 Shopping

Kjede: pepperkaker

Det var rundt sommeren en gang at jeg kjøpte meg dette søte kjede fra Arts&Crafts. Originalpris er 398kr, men jeg kjøpte det for litt over 100kr siden jeg kjøpte de på 70% salg. Grunnen til at jeg forteller dere det, er fordi det er så utrolig gøy at de nå mot jul har satt disse smykkene opp til originalprisen igjen. Mihii, skadefore meg. Neida, men det føles veldig bra å ha gjort et så bra kjøpt, tihi.








//Canon EOS 500D

Er det ikke søtt?

Hender det du finner slike gode kjøp?
Vi blogges, cakes!

Stikkord:
19.12.2011 Musikk

Fireball

Willow featuring Nicki Minaj - Fireball
Jeg veit ikke helt hva jeg synes jeg. Den blir nok ikke et minnesmerke, men den er helt grei.

Hva synes dere?
Vi blogges, fireballs!

Stikkord:
19.12.2011 Hverdagsliv

Ukens blogg

Jeg ville bare råde dere alle til å stikke innom "ukas blogg" på blogg.no. Det er nemlig bloggen til den herlige Sienna som du finner, og den er virkelig verdt å lese!

"Siennamichelle.blogg.no, er en hverdagsblogg, full av bilder, mote og daglige oppdateringer fra Siennas liv.. Men den 16 år gamle jenta er også en veldig talentfull skribent, som deler tekstene sine med leserne"- blogg.no


Fin header, ikke sant? Den må jeg skryte på meg at jeg har satt sammen, tihi. Sienna sine bilder så klart!

Leser du bloggen til Sienna?
Vi blogges, Siennas!

Stikkord:
18.12.2011 Foto og Photoshop

Foto: A duck in the ocean

Nå er jeg nesten helt ferdig med teaterloggen min til i morgen! Det er så deilig!!! Jeg har skrevet litt over 18 sider, så ja, jeg er sliten, takk som spør. Derfor får jeg glede dere mer to arkivbilder fra i sommer. Jeg ble egentlig ganske fornøyd med de.




//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs3

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, ducks!

Stikkord:
18.12.2011 Hverdagsliv

Definisjon av meg

Jeg har en søt venninne som sendte meg denne søte meldingen mens jeg var på jobb. Det var skikkelig søtt:


Det vitste seg at hun hadde sent melding til "ADAM" (2326) for å spørre som meg, tihi. Over har dere da definisjonen på Siri Ø. Eriksen.

Naw, du er supersøt Liv Mari!

Har du prøvd ut "Adam" før?
Vi blogges, adams!

Stikkord:
18.12.2011 Foto og Photoshop

Friends never die

They stay in your heart forever....


Ekstremt rå redigering i photoshop også er bilde tatt av mitt fine digitalkamera fra Fujifilm<3

Nå skal jeg jobbetijobbe litt i dag også. Håper det er like mange glade, koselige og blide kunder innom i dag, som det var i går. Jippi.

Hva synes du om bilde?

Hva skal du idag?
Vi blogges, stars!

Stikkord:
17.12.2011 Antrekk

Jobbe, jobbe, jobbe, jobbe

Da tar jeg meg en tur på jobb! Seinere skal jeg ut en tur til ei klassevenninne, sammen med flere andre bra folk! Overskrifta er forresten best som dere synger den høyt med den: Klippe, klipppe, klippe, klippe, klippe, klippe, klippe osv. Fra den pluttipluttipott! Noe sånt noe.


//Et outfit fra ganske mange dager siden, tihi.

Hva skal du i dag?
Vi blogges, workers!

Stikkord:
16.12.2011 Kreativt

Ny ring

Aller først, så må jeg bare si at Jenny vinner IDOL! Eller assa, hun må jo bare det!

Det er noen dager siden jeg lagde denne ringen her, men bedre å legge den ut seint enn aldri, tihi. Må få litt julestemning i klesstilen også, så da blir de juletrær. Jippi. Puttet inn litt glitter i den også jeg, så den ble litt mer julete og litt sånn, glittrende. Åh, jeg er så dyp noen ganger.




SE! Ringen matcher den slitte neglelakken min! Også har jeg fått en ny søt neglelakk som jeg har på lillefingeren min fra NYX, den skal jeg vise dere litt bedre bilde av seinere.

Hva synes du om ringen min?

Hvem tror dere vinner IDOL?
Vi blogges, trees!

Stikkord:
16.12.2011 Foto og Photoshop

Snøkrystaller

Åh, det har snødd i dag! Det er så herlig å se at det snør i steden for regn. Snø er veldig pent i seg selv også, tihi. Håper det kommer masse mere snø før jul også! Kravstor? Jeg? Neida, men assa, jeg liker snø. Nå er det til og med under 1 plussgrad ute, så da kan det hende at snøen blir liggende også!






//Canon EOS 500D- redigert med Photoshop CS5

Er det snø hos deg?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
16.12.2011 Musikk

Someone like you cover

Jeg fant denne coveren av Eirik Gjendomsjø, også kjent som Eirik Gjen. Jeg har hørt mange av sangene hans, som han både har covret og egene, og han er veldig, veldig flink! Sånn for å være helt ærlig, synes jeg dette er en av hans beste coverlåter. Stemmen hans er veldig fin å høre på, og ja, sangen passet bare så bra!


Eirik har egen HJEMMESIDE

Hva synes du om coveren?
Vi blogges, covers!

Stikkord:
15.12.2011 Foto og Photoshop

Bilde; forskjeller i ansiktsuttrykk

Det er kanskje et bilde mange har sett før, men jeg synes fortsatt det er skikkelig morsomt med forskjellene på Emma Watson og Kristen Stewart. Greit, greit, jeg skjønner at det er det samme bilde av Kristen Stewart, men jeg har faktisk fått surret meg til å se Twillightfilmene og hun er ikke veldig varierende med å uttrykke følelsene sine. Åh, jeg elsker å henge meg opp i rare ting!


//Bilde er i fra en tumblr jeg ikke husker navnet på. Tusen takk!

Enig i bilde?
Vi blogges, watsons!

Stikkord:
15.12.2011 Shopping

Shopping; ring som en sløyfe

Siden det nå nærmer seg jul, så skal man kanskje heller prioritere å kjøpe julegaver til andre enn seg selv, men jeg har tatt meg litt tid til begge deler, tihi. Neida! Joda, assa, når man kommer over en så søt ring som det her, så er det lov til å bruke 20kr på den, synes jeg. Jeg må jo bruke noe av pengene jeg tjener, tihi.


Supersøt!




Den fantes i rosa og turkis også, men synes egentlig den svarte var finest med tanke på glitteret, wihii.

Hva synes du om ringen?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
14.12.2011 Foto og Photoshop

Fokus foran eller bak?

Hm, okey den overskriften kan bli feiltolket... Men tolk den som om hvilke bilde som er finest, når det stå mellom det med fokus foran på glitteret eller lengre bak. Sånn er det iallefall ment. Så ikke mistro meg. Pliiis. Jeg mente bare glitteret.


// Canon EOS 500D- redigert i Photoshop cs5

Hva synes du er finest?
Vi blogges, glitters!

Stikkord:
14.12.2011 Shopping

Bijou Brigitte

Har man vært på smykkeshopping i land som blant annet: Tyskland, Nerderland, Spania, Frankrike og slikt, så har dere sikkert sett denne herlige smykkebutikken her:


Dessverre finnes ikke denne i Norge. Før nå! Jeg ble så glad da jeg plutselig gikk forbi inne på Farmanstredet i Tønsberg by, og plutselig fant denne butikken! De har drevet å bygget masse på senteret, men at denne butikken her skulle komme, hadde jeg ikke drømt om en gang. Det er som sagt den eneste butikken i hele Norge, og så velger de Tønsberg! Jeg tror jeg ikke kan gå på skole i Tønsberg lengre... Kommer til å kjøpe butikken...




//Bildene er blant annet HERIFRA

Har du vært innom denne butikken før?
Vi blogges, cmyks!

Stikkord:
13.12.2011 Shopping

Shopping for Christmas

Nå har jeg bare julegavene til de helt nærmeste i familien igjen, men begynner å bli ferdig med dem også. Stolt*  Det er så koselig å gå rundt i byen og se på gamle ektepar med poser fra leketøysbutikker og yngre menn med poser fra søte pyntebutikker. Folk stresser ikke, iallefall ikke de fleste, og folk er rett og slett glade! Herlig.




// Bilder lånt fra google


Som prikken over i'en hadde vært om det kunne ha snødd og ikke regnet! Mye på grunn av at det er ikke det samme med en jul uten snø, samt får jeg besøk av ei jente fra nederland i jula, og det hadde jo vært fint om det hadde snødd litt da, tihi. Så mitt ønske før jul er at det skal snø masse!

Er du ferdig med julegaveshoppingen?
Vi blogges, Christmases!

Stikkord:
12.12.2011 Shopping

Innkjøp; leggvarmere

Siden jeg har vært julenisse for mange andre søte folk, så var jeg litt julenisse for meg selv også, tihi. Derfor gjorde jeg et lite nesten spontankjøp på Cubus og kjøpte meg disse varme og gode leggvarmerne.


Jeg har nevnt på før at jeg har begynt å like å bruke leggvermere, så da passer det jo fint med et par hvite. Jeg vurderer litt om jeg skal sy noe et eller annet pynt på dem også, men vi får se.





Jeg har også pyntet meg med julekuler i ørene, tihi.

God Jul!

Liker du å bruke leggvarmere?
Vi blogges, warmers!

Stikkord:
12.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; sparkling green

Nå er jeg ferdig med nesten alle julegavene! Jeg er egentlig ganske fornøyd med dem også, det eneste er at jeg har litt lyst på alle gavene selv, tihi. Men jeg får være litt julenisse å gi de bort. Egentlig hadde jeg fri i dag, men jeg har vært så flink å dratt på skolen for å øve til tentamen i teater. Flinke meg og de jeg var på gruppe med!


//Canon 500D- redigert i Photoshop CS5

Hva synes du om fotoet?
Vi blogges, greens!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Da jeg var julestjerne

Jeg har spilt mye rart gjennom mine tider med drama og teaterundervisning, og den nyeste rollen jeg har spilt var i det ukjente Juleevangeliet. Da spilte jeg den utfordrende rollen som julestjerne, og sto i bakgrunnen og holdt en julestjerne, mens jeg sto i rosa singlet og to rosa tyllskjørt. Den mest fargerike julestjerna du har sett, tihi. Og folk sier at teater ikke er krevende! Wihii.


Jepp, det var en forestilling for barn.

Har du noen gang spilt Juleevangeliet?
Vi blogges, christmases!

Stikkord:
11.12.2011 Kreativt

To nye sløyfer

Jeg hadde tid til å sy meg to nye søyfer i går. Fra før av så har jeg sydd to sløyfer av de samme stoffene, men det ble litt for store til å bruke sånn til vanlig, så da var det jo kjekt å ha nok stoff til to litt mindre sløyfer også. Det er så kjekt for jeg trenger sånn ca. 10cm av et stoff, og da kan jeg velge nesten hvilke stoff som helst, for det blir sjeldent mer enn maks 30kr for en bit, og da er stoffet dyrt! Så som oftest kommer det på 10kr mer eller mindre. Så det er jo ikke akkurat sånn superdyrt.


Til den litt mer vinterlige årstiden.






Tihi, den sløyfen var litt på gøy. Kiss Kiss

Hva synes du om sløyfene?
Vi blogges, kisses!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Kalendergave; Luke 11

Jeg kom på at jeg ikke har fortalt dere at jeg har noen supersnille foreldre som ahr pakket inn tilsammen 48små gaver til min søster og meg nå i adventstiden. Det er så koselig å åpne en søte liten ting hver dag. Tihi, sånt blir man glad av. Jeg forventer ingen store facny ting, men små, søte og koselige ting er så koselig (åh, det var rart).

I dag fant jeg denne supersøte lille krabaten:


En liten refleks som ser ut som en ugle! Jeg kommer deffinitivt til å bli flinkere til å bruke refleks nå!




Har du adventskalender, isåfall, hvordan?
Vi blogges, owls!

Stikkord:
11.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; frost og snø

Været er sånn skikkelig forskjellig for tida. Regn, regn, regn, snø (:-D), snø, pluss grader, regn, regn, forst... Jeg håper det holder seg til snø og frost de to neste måndene. 






Tatt med mitt fiiine digitalkamera siden min søster har tatt med seg Linse på tur.

Nå skal jeg være flink å skrive teaterlogg, og kanskje lage noen smykker.

Hva synes du om bildene?

Er det vinter hos deg?
Vi blogges, frosts!

Stikkord:
11.12.2011 Hverdagsliv

Tøfflus slår tilbake

"Jul i Skomakergata" er lagt ned for godt. Men tenk om det aldri var blitt lagd. At vi ikke kunne kikke utover den lille rekkehusgrenda vi bor i og tenke at jøye meg, dette likner jo akkurat på fordums barne-tv. Hustakene dekket av hvit, nyfalt snø. Alt gjennomlyst, som om noen har tent veldige lamper under jorda. I bakgrunnen  er skogen ren krystall. Alt er stille og sakte, som i gamle dager, for uendelige 32år siden, da noen fikk ideen til å lage tidenes norske adventskalender. Men tenk om det aldri var blitt gjennomført?"- Teksten over og første under bilde er hentet fra Dagbladet- Fredrik Wandrup

"Brainstorming i NRK 2011. Hvem kan komme på et godt opplegg for unge i desember? En forsagt fyr rekker en finger i været og kremter.

-Hva med å bygge noen gamledagse trebygninger, med gatelykter og snø?
-OK, hva skulle foregå der da?
-Eh... vi kunne ha med en gammel skomaker, med briller på nesa.
-Javel, det hørtes jo ve-e-e-e-eldig spennende ut.
-Også kunne han ha et kosedyr, som han pratet med.
-Kosedyr?
-Ja, for eksempel en tøffel.
-En tøffel?
-Ja, også kunne folk komme på besøk og snakke om jula og tøffelen.
-Det høres jo artig ut. Mer som skjer?
-Vi kunne spe på med små tegnefilmer om Jon Blund. Også et lite innslag om barnas rettigheter.
-Takk skarr'u ha. Takk skarr'u faen meg ha! Flere ideer, anybody?


Jeg er sikker på (!) eller iallefall håper veldig mye at Tøfflus kommer til å komme tilbake igjen på norske tvskjermer. Jul i Skomakergata er en av de kosligste adventskalenderene jeg veit om, og kan ikke en gang sammenliknes med "Barnas jul" eller hva fancy greier de fant på et år... Jeg skjønner jo at det i dag virker helt blåst for mange at noen har villet sitte å se på en skomaker som snakker med en tøffel som spiser kruspersille, men det er jo det som er over halvparten av sjarmen! Det at det hele er gjort så enkelt, så søtt og fint! Og det finnes jo ingen bedre julemelodi enn Skomakergata sin!

Vil du ha Jul i Skomakergata tilbake?
Vi blogges, skomakers!

Stikkord:
10.12.2011 Hverdagsliv

Barskingen

Siden jeg nå har sydd to sløyfer og sitter med noen sjokoladekjeder, øredobber og ringer, så tenkte jeg det kunen passe fint med en liten bloggpause. Derfor tenkte jeg å indrodusere leserene mine for Marius. Marius- lumskblogglesere. Lumskblogglesere- Marius. Siden han spurte så pent her om dagen om jeg ikke kunne blogge om han, så er jeg så snill og skal blogge om han nå.

Så dere veit åssen han ser ut, så kan dere se håret og halve ansiktet hans her, tihi.



Marius er veldig tøff, for han kan kjøre sånn fancy moped, eller lettsykkel tror jeg det heter! Det er noe sånt noe. Det går fort, to hjul og ser veldig barskt og stilig ut. 


Marius er også veldig snill og søt, tihi. Han steller med søte små griser og melker kuer. Også har han laget julekalender til meg i år, som er en koselig melding hver dag^^

Heeelt til høyre. Sigurd i blått er forresten også fet!

Marius er også skikkelig tøff fordi han trener på min fetters treningssenter, haha. Så da blir han skikkelig sterk så han kan kose med stoooore griser også. Så det kan jo hende at noen av leserene min allerede kjenner Marius, og da skal jeg hilde fra han til dere! Og til dere andre som ikke kjenner ham heller.

Kjenner du Marius?
Vi blogges, chocolats!

Stikkord:
10.12.2011 Kreativt

Hva skal du i dag?

I dag hadde jeg tenkt til å være litt kreativ og flink, tihi. Disse bildene kan kanskje gi noen stikkord.










Jippi!

Også skal jeg sy noen sløyfer. Nå har jeg nemlig masse søte stoffer å sy dem i!

Hva skal du i dag?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
09.12.2011 Shopping

Heels fra Topshop

Da er jeg hjemme etter en 8timers skoledag. Ja, åtte klokketimer... Vi har jobbet med tentamen i teater i dag, og skrevet tekster til 5sanger. Så vi har vært effektive!

Så da kommer det store spørsmål, som ikke har noe med teater å gjøre.


Er disse skoene fra Topshop fine?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
08.12.2011 Foto og Photoshop

Sminket i photoshop

Jeg synes det er så gøy at vi har Photoshop på skolepcen! Også CS5 da gitt. Akkurat der er jeg veldig glad for at vi må ha skolepc, for photoshop er sykt gøy! Jeg kan sitte i flere timer og bare surre med forskjellige redigeringer på bilder, og ellers bare prøve ut alle de forskjellige effektene og mulighetene.


Haha, jeg oversminket meg i photoshop. Fine hvite tenner, ikke sant? Forresten, veldig pent kryss.


Hvem har sagt at sminke gjør en pen?

Liker du å redigere i Photoshop?

Hvilke redigeringsprogram bruker du?
Vi blogges, photoshops!

Stikkord:
08.12.2011 Antrekk

Antrekk; leggvarmere

Nå er jeg tilslutt hjemme etter å koret et band og spilt julestjerne (?). Wihii, gøy, gøy! Jeg har funnet ut at det faktisk er ganske digg å gå med leggvarmere. Da blir man mye varmere på resten av kroppen også, og da er det jo helt supert! Det var forresten skikkelig kladt i dag! Vi hadde så lite som 12minus hos oss. Brrrr.




Nå snør det!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, warmers!

Stikkord:
07.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; in front of the camera

Jeg sitter nå og ser på den pene snøen ute, mens jeg gjør ferdig powerpointen min i norsk. Tolkning av boka "Vrengt" om noen har hørt om, eller lest den.

Sienna sin hånd, Vilja sitt videokamera, Jonas i boblejakka. Bilde er tatt med Ingeborg sitt Canon 550D, og bildet er tatt av www.lumsk.blogg.no. Det ble mange navn som ikke sa dere så mye! Men et bilde som mange har vært med på å bidra til, tihi. Jeg veit egentlig ikke helt om Jonas veit jeg tok bilde... Uansett! Koselig, koselig.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, cameras!

Stikkord:
07.12.2011 Musikk

Sweet sixteen

Har dere hørt den nye låta til Medaz- b? "Sweet sixteen" er ferdig innspilt, og er klar for å spilles av på pcen. Du kan høre den flere steder. Blant annet på bloggen min, tihi. Yes, jeg er flink med reklame!




Hva synes du om låta?
Vi blogges, sixteens!

Stikkord:
06.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; people in the snow

La ut dette bilde i stad også, men redigerte litt mer på det. Det er meningen at det skal være ganske skarpt med bluret ut noen flere steder.

Åh, det snør litt smått enda! Har nesten blitt 10cm her. Ææh, jeg liiiker det.


Modeller: Henriette, Mathilde, meg og Ingeborg ♥

Hva synes det om bilde?

Er det snø hos deg?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
06.12.2011 Hverdagsliv

Snø, snø, SNØ!

Åh, endelig kom snøen til oss også! Åh, jeg ble så glad da jeg så det snødde at jeg glemte både sko og jakke og løp ut for å feire, tihi. Heldigvis hadde vi bare sånn "ventetime" så da kunne jeg løpe ut. Hadde vært litt værre om det var matte eller naturfag. Uansett! Åh, det snøøøøør!!







Jippi! Og med Ingeborg sin genser "Au Revoir" (det er fransk, google it), løper jeg ut for å ta bilde av at det snør hjemme her nå også!

Har det kommet snø hos deg de siste dagene?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
05.12.2011 Shopping

Shopping: rose som ring

Ble igjen en time etter skolen i dag, og da fant jeg denne supersøte ringen på Lindex. Jeg liker å surre litt rundt i Tønsberg for man finner så mange koselige folk som du går på skole med eller andre folk som også er herlige selvom du ikke går på skole med dem, haha.






Det er sånn dobbering, som jeg da kan ha på begge fingerene. Tjohei!

Er den ikke fint?
Vi blogges, roses!

Stikkord:
04.12.2011 Videoblogg og video

Vlogg: all you see, is fake

Ta deg tid til å se denne videoen!

Åh, kjenner jeg har lyst til å finne ham, og klemme han til alt går over og blir bra igjen! Kjente tårene trillet da hans egene også gjorde det... Det siste kortet er jeg glad for kom :') Men kuttet seg siden andre klasse! Jeg visste knapt hva en kniv var da.. Håper denne videon vil bli delt verden over! Kanskje det kan hjelpe og få andre folk til å tenke over hvor mye ord har å si...<3

Har du noen tanker å dele?
Vi blogges, folks!

Stikkord:
04.12.2011 Hverdagsliv

Pepperkakerbaking

Det ble pepperkaker på meg i går, ganske så mange også. Deigen var ferdig og jeg tenkte: hm, det her blir vel ikke så mange pepperkaker. Men vi satt fra halv ni til tolv og bakte, så det ble jo noen tilslutt. Nam nam, pepperkaker er godt :-D




Jupp, det er en snelgepepperkake.

Jeg har aldri sett bedre ut på håret. Godt jeg har på meg lue.

Nam nam nam.

Om to timer skal jeg på jobb, så da har jeg bare to timer på å spise opp pepperkakene. Ojoj, her må det henges i! Kos dere på en koselig søndag. Gi meg snø!

Har du bakt pepperkaker i år?
Vi blogges, cakes!

Stikkord:
03.12.2011 Foto og Photoshop

Foto; please look at me

Nå er jeg sliten etter jobbing i dag, og sitter foran en varm peis å blogger litt. Skal snart bake pepperkaker. Idyllisk, ikke sant? Hadde det snødd store fine filler ute nå, så hadde alt vært helt perfekt!


//Canon EOS 500D- redigert i Photoshop CS5 Haha, litt fail med fargen på eyelineren i bunn der.

Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, eyes!

Stikkord:
03.12.2011 Hverdagsliv

Hva skal du i dag?

Nå skal jeg på jobb, og i kveld blir det julekakebaking. Jippi!


Jeg vil ha snø..!

Hva skal du idag?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
02.12.2011 Musikk

How to play piano

Det er så mange bra måter å lære seg å spille piano på. Jeg kan ikke noter noe særlig, men likevel så kan jeg litt piano. Jeg har lært meg starten på "Til Elise" eller "Für Elise" som det så fint kalles, og "River flows in you" på denne måten som jeg skal vise dere under her. Noen er enkle, andre er ganske så vanskelige. Det som er helt supert, er at det finnes videoer i saktere tempo, så da blir det enda enklere å lære!

 

For de som kan spille hender, føtter og hodet.

Mattelæreren min, er moren til en fyr som kan spille denne her. Tihi, kjendis mamma/mattelærer.

Nå sitter jeg å ser på Idol, mens jeg er flink å gjør litt skoleting i samme slengen. Helt supert at de fire favorittene mine er igjen på Idol!

Hva synes du om videoene?

Kan du spille piano?
Vi blogges, pianos!

Stikkord:
02.12.2011 Hverdagsliv

Hvem er i bakgrunnen?

Har dere noen gang tenkt over hvor mange fremmede personer som er i bakgrunnen på et bilde du har hatt? Tenk da over hvor mange bilder til fremmede folk som du er med i bakgrunnen på. Hadde vært gøy om jeg plutselig var i bakgrunnen hos noen kjente som ikke visste at jeg var der eller noe, haha. Men assa, det er litt skummelt å tenke på også.




Har du tenkt over det noen gang?
Vi blogges, people!

Stikkord:
01.12.2011 Hverdagsliv

Sjokolade eller gummigodteri?

Siden det nærmer seg julen veldig, veldig fort, så har jeg en følelse på at det blir litt godteri etterhvert. Derfor lurte jeg på et skikkelig vanskelig spørsmål. Et skikkelig dilemma assa! Hvis dere kunne velge mellom enten sjokolade eller gummigodteri, hva hadde dere valgt? Ooo, the big question!

    
Bildene er ikke mine, forresten!


Dilemmaaaaa :-o

Sjokolade eller gummigodteri?
Vi blogges, candies!

Psst, håper dere alle har hatt en super 1. desember!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits