31.12.2010 Shopping

Nyttårs negler

God Nytt År alle sammen! Til dere som ikke har fikset ferdig neglene deres til i kveld, tenkte jeg at jeg kunne komme med et lite tips om en måte dere kan dekorere de på. Nemlig med å skrive på dem!

Her har jeg først lagt to lag med neglakk fra Maybelline, i fargen 445.


Så tok jeg litt IsaDora 65- smoky grey på det papir og brukte en tannpirker for å tegne på neglene. Lurt å tegne under med penn først, så er det lettere.

Så er det lurt å ta en blank topplokk oppå tilslutt slik at neglene holder seg penere lengre. Du kan egentlig velge hva du vil skrive på dem, men det passet så godt med GODTNYTTÅR , så da ble det det på meg. Har du andre forslag er det bare å komme med dem.
Jeg skal feire nyttår his Maria og Elise, sammen med noen andre folk. Blir koselig!<3
Noen andre forslag på nyttårs- negler?
Hva synes du om disse?
Vi blogges, new years!

30.12.2010 Hverdagsliv

Mystisk lysfenomen på himmelen..!

Wuææ, se på himmelen alle sammen! Litt sånn nord-vest tror jeg. Så hvis du ikke bor sånn alt for langt unna Hof, så kan du nok se det tror jeg. Og har du ikke hørt om Hof, nei da er det ikke sikkert du ser det. Men det er skikkelig merkelig, fordi det er lyseblått også går det sånn fram og tilbake på himmelen. De krysser hverandre liksom.

Prøvde å både ta bilde og filme det til bloggen, men det ble heeeeelt svart... Så derfor viser jeg dere mine photoshop skills og lager et lite bilde.
 

Noe sånt noe som det tror jeg. Det er skikkelig skummelt synes jeg. Selv om det sikkert er en helt vanlig og kjedlig sannhet bak det, så kan det likevel hende at det er romvesner! WiIIiIIIiii

Nå skal jeg ut å leke Galileo Gallilei -det var det han heter, sant?- og studere himmelen, hahah. Pluss at jeg skal bli filosof.
Ser du det?
Har du sett noe liknende før?
Vi blogges, alliens!

29.12.2010 Hverdagsliv

Skravling, bilder, skravling...

Hatt koselig besøk av Liv Mari i dag! Alltid like koselig å treffe henne, spesielt siden jeg ikke har sett henne siden vi sluttet på skolen til juleferie. 
Så hva man gjør en 5. juledag er forskjellig fra person til person, men vår gikk til skravling, bilder, litt tv oooog skravling. WiIIIIiiIIIiii  


Se så søt hun er!


Aw, glad i deg<3


Did you know, that I could reach my tongue with my nose?
Not me either, because I can't...


Ååå lenge leve normalheten..!


Bicose may hard is jors! Noen som kjenner igjen den sangen?
I love my English!
Jaja, sånn kan det gå. Ble ikke bildene bra også? Canon EOS 500D<3
Hva har du gjort i dag?
Gøy med uhøytidlige bilder?
Vi blogges, cameras!

28.12.2010 Antrekk

Antrekk til julemiddag

De fleste av dere har vel enten vært på eller blitt invitert til en julemiddag i år. Selvom det kan være litt seint, så tenke jeg at jeg kunne tipse der litt om et forslag eller litt inspirasjon til noe å ha på dere, hvis dere er tomme for ideer.
Jeg hadde dette på med den ene julemiddagen jeg var på. Holdt på å si at det var til under 100-lappen, så billig var det nok ikke... Men tilsammen ble det under 1000-lappen hvertfall^^


Topp fra H&M
Skinnthights fra GinaTricot
Sko kjøpt på DNA
Jeg har også på meg et smykke fra TopShop og lit diverse smykker.

Hva synes dere?
Noen forslag til antrekk for en julemiddag?
Vi blogges, dinners!

27.12.2010 Shopping

Årets herlige julegaver

Fortalte vel i går eller noe at jeg skulle komme med julegavene mine i går, men dagen ble litt forandret, så da kommer de i dag i stedet.
Jeg er utrolig glad for alle julegavene jeg har fått i år! Har rett og slett lyst til å bruke, pynte med og prøve ut alt på den gang^^ Det kan nok bli litt vrient, men likevel. WiIIiIiiIii
Jeg har ikke tatt nærbilde av alle gavene, siden det ville ha blitt et utrolig langt innlegg med litt for mange bilder.. Men jeg har samlet alle sammen på bilder, så er det bare å spørre hvis det er noe dere vil vite mer om, se nærmere på eller noe slikt!


Se så søte gaver! Aw, jeg blir enda minst like glad av å se dem<3


Åååå, folk er så snille med meg^^


Fra samme bilde over, men tenkte det kunne være greit med litt nærbilde.


Super-herlige sko! De er ikke bare sykt fine, men utrolig deilig å gå i og.


En krølltang jeg fikk sammen med søstra mi. Inneholder tre forskjellige type tykkelser på den stangen, så den kan lage store, mellom store eller små krøller. Jeg har prøvd den og den er skikkelig bra! Annbefales virkerlig. Kanskje det kan bli noe innlegg som den seinere.


Ooooog, vi fikk SPEILREFLEKSkamera! Elsker det allerede! Sier at vi fikk det siden man trenger nå ikke to speilreflekser i en familie sånn sett^^ Men nå blir det nye bilder på bloggen! Kommer nok til å bruke mitt kjære digitalkamera en del fortsatt, men kan nok hende at denne her blir godt brukt også.
Som sagt er jeg super fornøyd! JiPPi!
Er det noe du luerer på?
Hva har du fått til jul i år?
Vi blogges, cupcakes!

25.12.2010 Hverdagsliv

Julen- 2010

Har ikke blitt noe innegg før nå, rett og slett fordi jeg har vært helt på hvilemodus, i dag og har ikke gjort noe store pc-stunt før nå. Men har vært litt i julerus i hele dag. Em... deeeet kan tolkes feil. Nei, ikke beruset rus, men naturlig glad-rus^^ Ååå koselig<3
Onkel er så flink til å pynte å kake!Julekos med mamma og søster Ida<3


Fetter Ronald og Roland er glade i pakker de også^^ Hvem er vel ikke det, egentlig?


Julemiddag, noe av det beste og det mest mettende med julen^^
Elsker julematen til mamma.

Foto//
Litt seint å komme med juleinnlegg så seint 1.juledag.. men regner med at det går greit for dere, siden det gjør det og for meg.
I morgen blir det bilder av litt julegaver^^ WiIIiiIIiIIiii! Har noen fine greier jeg må vise dere.
Hadde du en koselig dag i går?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, Santa Clauses!

24.12.2010 Hverdagsliv

Julestemning, God Jul!

Det er 24. desember i dag!  Vi nisser, vi nisser i låve, fjøs og skjul. Vi gleder oss til JUL! Vi nisser vi nisser i låve, fjøs og skjul, VI GLEDER OSS TIL JUL! Faralla hei, hållalala hoi! Vi gleder oss til jul!<3
Ååå kan enda ikke helt skjønne at det er selve juledagen i dag! Helt sjukt hvor fort tiden går..! Nå sitter jeg å ser på Tre nøtter til Askepott sammen med søstra mi. Koselig<3
I går pyntet vi pepperkakehus. Ble det ikke fint?


Foto//Ida

Hjemme pleier vi å ha en liten tradisjon på julestrømpe. Mamma skriver en lapp til søstra mi og jeg om hvor julestrømpa kan være, også skal vi lete etter den^^ Alltid like gøy.

Foto//Ida

Og i julestrømpa ligger det litt forskjellig godteri, og i år, lå også denne søte kyllingen oppi^^

Foto//Ida
Gleder meg masse til familiebesøk etterpå også^^ Jeg har følelsen på at dette kommer til å bli en kjempe koselig kveld og dag! WiiiIIiiIiiii! 
Har du pyntet pepperkakehus?
Hat du julestrømpe?
God jul!<3

23.12.2010 Hverdagsliv

Juletre og julepynt

Juletreet er pyntet, ribba står i ovnen, det snør for fullt ute og jeg er egentnlig ferdig med å pakke inn og levere julegaver også^^ Ååå, jeg forstår nesten ikke at det er jul i morgen allerede..! Om noen forteller meg at det er 23. november i stedet, tror jeg gladlig på dem. Men har ikke så mye i mot at det er jul i morgen heller akkurat. Det kommer til å bli så koselig å feire sammen med familien^^
Tenkte jeg kunne dele med dere det flotte juletreet vårt da, og litt diverse julepynt^^ (8) Verdens beeeeste juletre haaar vi, det synes Ida, jeg og faaar og morra mi..(8)


Gøy med treig lukkertid^^


PS. jeg er veldig fornøyd med den super fine engelen jeg har laget til høyre her.


Jeg må si at jeg er litt usikker på hvorfor ulldompapper har noe med jul å gjøre, men de er jo veldig søte og da, så har vi dem på juletreet vårt^^
Fine og glame hjorten vår. Den har hengt på juletreet til oldemor i mange, mange år!


Jeg var alltid på mitt mest kreative da jeg var liten, og var visst veldig inspirert av engler og nisser med stor svarte ringer rundt øynene. Men blide var dem.


Elsker denne<3 Den er så søt!


Vi har mange fine fugler på treet vårt.


Og med stjerna på toppen så klart!


Det ligger til og med en del pakker under treet allerede^^ WiiIIiIIiii<3
Hurra for den flyvende pepperkake stjerna!


Slik er treet hjemme hos oss. Jeg blir like glad over å se det hver gang!
Jeg har forresten vært å truffet Asier i dag! En måned siden sist jeg så han, som han har vært i Spania. Kjempe koselig!

Hva synes du om treet vårt?
Har du pyntet treet til jul?
Vi blogges, trees!

22.12.2010 Foto og Photoshop

Header- vinter

Da har jeg tilslutt fått byttet header, det var vel på tide ettersom den forrige hadde blomster i bakgrunn. Ikke akkurat en skikkelig vinter-header^^ Så da har jeg fått surret meg til å lage en ny. Håper dere liker den minst like bra som den forrige.
Siden dere kan se den nye på bloggen, legger jeg heller ut den forrige heaeren min.Hva synes du om den nye headeren min?
Vi blogges, snowflackes!

21.12.2010 Antrekk

Outfit- bukseseler


Har sitti så lenge å redigert dette bilde sååå lenge nå, at det ble greit nok i alle fall.
I dag har jeg på meg en genser som er mamma sin, shorts med seler fra Zara, strømpebukse som også er mamma sin, og ullsokker som jeg har fått i gave.
Selv om det er -18grader ute, så har jeg holdt meg varm i vinterkulda^^

Nå skal juletreet pyntes!
Hva har du på deg i daaag?
Vi blogges, trees!

20.12.2010 Antrekk

Get the look


Foto//Link
What'cha think?

19.12.2010 Hverdagsliv

Julekaker og risboller

Celler, arv og alt annet surr sittet nå på papiret og i hjernen min. Med andre ord, jeg har jobbet med naturfag i hele dag..! Nei, det er ikke spesielt morsomt. Men nå sitter jeg bare å tegner ferdig noen dyreceller, veldig avslappene i forhold^^ Mer enn det har jeg nesten ikke rukket å gjøre i dag. Eller JO! Jeg har så klart fått med meg håndballkampen i dag! Norge er bare best!<3 Digger oss, hahah^^
Nå er jeg så heldig å har en mor som er glad i å bake litt. Så nå har vi fire svært, da mener jeg svære julekaker ferdige som roper om å vli spist etter tur.Den ser kanskje ikke så stor ut på bilde, men den deigen har est! La den i bollen og så plutselig *wooop* så var den blitt kjempe svær!
Jeg blir virkelig imponert om vi klarer å spise opp disse før jul. Tror nok vi vil få masse besøk et par dager framover vertfall, hahah.Risboller har mamma også bakt! Det er så sykt godt. Skikkelig usunn, men hva er vel ikke usunt i jula?^^ Men ja, utolig god!
Nå er det jul, igjen.
Er du ferdig med julebaksten?
Sett på håndballkamp i dag?

Vi blogges, rices!

18.12.2010 Shopping

Har du pakket inn julegavene?

Denne lørdagen har gått mye til å pakke inn julegaver! Synes jeg har vært veldig flink som har blitt ferdig med det, pluss at jeg har skrevt kort også. Veldig stolt akkurat nå^^
Nå har jeg brukt litt lengre tid enn det jeg kanskje hadde trengt siden jeg liker å skjule enda litt mer hva det er, sånn som den snømannen bak der. Kan nok ikke si hva det egentlig er, men nei, det er nok ingen ekte snømann... Men det er litt morsomt å lage litt personlig preg på pakkene^^Har du pakket inn julegavene for i år?
Vi blogges, presanger!

16.12.2010 Musikk

Rå dansevideo til Michael Jackson

Musikkprosjektet vårt er ferdig, og forestillingen med kulturskolen er også over. Da er det bare julen som står igjen! Men jeg tenkte jeg kunne dele med dere dansen som vi opptrådde med i går. Den er filmet med mitt gamle kamra, så kvalitet er det ikke, men dere ser vel noe^^ Det er også generalprøven, derfor ingen andre folk i publikum og så står læreren vår litt i midtgangen foran der.
Tusen takk til Henriette for filming^^
Jeg er hun i den rød t-skjorta og med det svarte buksene, forresten. Tenkte det ville gjøre det lettere for dere å se meg da, hahah.Vi danset til Michael Jackson- They don't care about us
Hva synes du?
Liker du å danse?
Vi blogges, Jacksons!

13.12.2010 Shopping

Hva synes du om disse høyhelte?

Overalt i hver eneste skobuikk jeg er innom omtrent og hver nettside med salg av sko, finner jeg høyhelte sko i denne typen;

 
Men jeg er litt usikker på om jeg faktisk liker disse skoene. De har et litt spesielt utseende, men så finnes det også mange forskjellige typer av disse. Vanskelig!!!
Hva synes du om disse høyhelte?
Vi blogges, heels!12.12.2010 Shopping

Perle- smykker

Jeg har ikke blogget om det før, men jeg fikk inspirasjon fra nettet om å lage smykker av perler. Dette ville jeg prøve ut siden vi har flere bokser fulle av gamle ubrukte perler i kjelleren som gjerne vil brukes til smykker. Så sånn ble det. Noen er laget i dag, mens andre er noen dager gamle. De er heller ikke helt ferdige siden de har ikke fått ring, øredobb hekter, eller kjeder enda. Men det kommer en gang^^
Take a look;


Hvem synes vel ikke at Pacman figurene er kjempe søte^^ Derfor ville jeg lage mine egne. De to "monstrene" på toppen, er øredobber, og pacmannen i bunn, skal bli ring.


Jeg har ikke et eget speilreflekskamera, så da blir det med et perle kamera. Det skal bli kjede.


Converse Allstar sko i rosa. Noe jeg har ønsket meg^^ Jeg har slike sko i andre mønstre og farger, men ikke rosa. Så da kan jeg ha slike i ørene^^


Super- Mario figurene er kjempe søte også! Så da blir det enten ringer, eller øredobber av disse små.


Her blir det cupcake ringer. Skal lage så det blir tre på en hånd til og med^^ Hahah..


Flere cupcake ringer!


Også er det ikke vinteren for ingenting. Derfor endte jeg opp med å lage noen snøstjerner. En skal blir ring, en annen skal bli kjede, nr. tre blir hårpynt og nummer fire skal bli en gave^^ Kan hende noen fler av smykkene blir det samme også, men kan ikke røpe for mye på bloggen^^


Må nok innrømme at det tok ganske lang tid å ta glitter rundt alle de forskjellige perlene^^ Men jeg ble ganske fornøyd med resultatet.

Da ser du hva jeg har fordrevet denne søndagen med. Det har også blirr bakt litt julekaker i hjemmet^^ Nam, nam. Nå skal jeg snart på julekonsert med søstra mi, så da blir det enda mer julestemning!
God Jul!<3
Hva synes du om smykkene?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, snowflakes!

10.12.2010 Musikk

Beat, beat, beat..!

Tredje dag av musikkprosjektet vårt er fullført, og tre til venter. Jeg synes dette er utrolig gøy, og vi lærer mye nytt, og nyttig^^ Nå har vi helga, og to dager til, før det er framføring på onsdag. Det kan nok bli litt skummelt, men også veldig morsomt.
Jeg begynner å få inn dansetrinnene, så nå er det bare sangtekster som henger igjen. Men det kommer nok etter enda et par timers øving.


Aleksander, Eirik, Jeanett og Anniken
Sang- glade sjeler^^ 
 

Søte Liv Mari på gitar<3


Marius er en rock- legende på bass! Eller, kanskje han blir..?


Anniken kler veldig godt å sitte bak trommene^^
Sangen vi i bandet vårt har fått tildelt er "Lunch i det grønne" med DumdumBoys. Hahah, akkurat den sangen jeg er best til å synge også. Enda godt jeg ikke skal synge den helt alene, men er ikke så lett å synge å spille samtidig^^

Nå skal jeg på 10pi i Holmestrand. Liv Mari kommer nok ned snart, så drar vi videre nedover dit. Blir koselig å se de folka igjen også^^
Spiller du et instrument?
Er du glad i musikk?
Vi blogges, drums!

09.12.2010 Antrekk

Make up like an Indian lady

Vi driver med det skuespill med teatergruppa jeg er med i, og denne gangen skal forestillingen være ganske indisk-arabisk inspirert. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne høre med dere om hva dere syntes er litt typisk india- makeup. Kanskje jeg kan få litt inspirasjon i fra dere og^^
Vi prøvde oss fram litt:Ops, sånn går det når man tar bilde i et ganske mørkt rom, med svart genser...
Det er ikke ferdig resultat akkurat, men kanskje noe i nærheten.
Hva forbinder du med en indisk look?
Vi blogges, indians!

08.12.2010 Hverdagsliv

Vinn sløyfekjærleik!

Jeg har i et tidligere innlegg blogget til dere om den super søte og inspirerende bloggen til Marte (håper ikke du skriver med h, i såfall, unnskyld!). Og når hun da har en konkurranse hvor premien er en av hennes supersøte hjemmelagde sløyfer, måtte jeg så klart melde meg på^^
Har du sett dem? De er utrolig søte! 

Derfor synes jeg at du også skal melde deg på. Alt du trenger å gjøre er å kommentere i kommentarfeltet hennes om at du er med, og legge ut bilde på bloggen din, eller et åpentalbum på facebook.
Det gjør jeg nå^^
Er ikke sløyfene søte?
Melder du deg på konkurransen?
Vi blogges, dots!

07.12.2010 Shopping

T-skjorte fra Lanvin

I forrige innlegg nevnte jeg på at jeg hadde bestilt en T-skjorte fra Lanvin for h&m. Og den kom i dag! Den var helt totalt over mine forventninger. Jeg trodde nemlig at den bare hadde litt av sløyfen som hang utenfor på t-skjorten, altså ikke trykk, men det var det ikke. For der var nesten alle fargene var sydd i stoff eller perler utenfor på T-skjorten (se på det nederste bildet). Den er super!
Elsker den allerede<3

Fikk ikke blogget noe i går, siden jeg måtte lese til RLE prøve vi hadde i dag. Er heldigvis ferdig med den nå!
I morgen begynner vi med musikkuke^^
Er den ikke bare superfin?
Har du noe klær fra Lanvin?
Vi blogges, Lanvins!

06.12.2010 Hverdagsliv

Desemberhoroskop for alle jomfruer

Siden jeg selv er født i jomfruen, tenkte jeg at jeg kunne dele denne måneds horoskop med dere andre som er født rundt samme tid som meg.
Tør du lese;

Greie dager: 2. 7. 16. 21. 25. 30.
Utfordrende dager: 4. 11. 19.

Generelt:
Det blir en reflekterende avslutning på året. Grunnen er at din herskende planet Merkur går i såkalt baklengs bevegelse. Det positive er at dette gir en fin anledning til å tenke igjennom hvordan året har artet seg. Noen demper på julefeiringen blir det ikke. Men først til nyttårshelga kommer du for fullt tilbake i vant stil.
Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
Nå prioriterer du kanskje mer den sosiale siden hos deg selv. Du vil ut og leve livet. Det blir julebord og samvær med kollegaer eller gode venner som kommer til å prege tiden. Det er nettopp i en slik sammenkomst at du kan treffe noen som tiltrekker deg. Din kjærlighet er både emosjonell, fysisk og intens.

Yrke, karriere og økonomi:
Sparsommelighet gjelder fortsatt. Du har den strenge, men rettferdige planeten Saturn gående igjennom pengehuset ditt. Selvsagt kan du bruke penger til julegaver, men ikke bruk mer enn du har råd til. Vær klar over at mange av de gavene du både får og gir, kommer til å bli byttet i romjula.

Prioriter: Samvær med de menneskene du er glad i.
Du finner flere horoskop for de andre stjernetegnene HER

Tror du på horoskop?
Hvilke stjernetegn er du?
Vi blogges, stars!

05.12.2010 Shopping

Kristiania- innkjøp

Jeg var i hovedstaden på julegaveshopping i går jeg, sammen med min kjære søster, og mor. Der var det så klart mye spennende å finne.  Vi var innom en skikkelig overfylt, og søt vintage butikk. Tonica Vintage^^ Anbefales på det sterkeste. Det er rett og slett en liten leilighet som er dekorert og fylt med masse gamle klær og andre gjenstander. Skulle ønske det var litt flere smykker, men det holdt lenge med klærne også. De var ikke så fan av å ta bilder inne i butikken, men finner sikkert noe på google^^

Når man først er i Oslo, så blir det litt shopping og da. Spesielt når en er på julegaveshopping^^ Alt jeg kjøpte kan jeg ikke legge ut. Eller joda, jeg kan, men jeg veit at det er noen av leserene mine som ikke burde se bildene. Derfor blir det bare det jeg kjøpte til meeeeg^^


T-skjorte fra Lanvin for H&M<3


Ble overraska over at det forsatt var så mye Lanvin klær i h&m butikkene. Jeg ble skikkelig positivit overraska over T-skjortene. De var så sykt kule! Gleder meg masse til jeg får min i posten.
Skjorts med sæler fra Zara. Synes denne var utrolig kul! Kan bli litt kaldt på vinteren, men får ta på meg tjukke strømper under, så går det sikkert bra.


Hals fra Lindex. Denne er sykt deilig i stoffet, og er ikke mins varm. Digger den!
Det var nå de tingene jeg kunne vise på bloggen.
Nå skal det snart bakes pepperkaker!
Har du vært på TonicaVintage før?
Hva synes du om innkjøpene?
Begynt på julegavene allerede?
Vi blogges, gifts!

03.12.2010 Hverdagsliv

Regine, du er med oss enda

Dere har vel ikke glemt vår kjære Regine Stokke, alle sammen? For akkurat 1år siden idag, tok kreften overhånd på henne, og hun forlot denne verden. Hun har levd et utrolig tøft liv, og etter å ha lese hennes blogg og bok, blir inntrykket enda større. Sterkere jente enn henne er det vanskelig å finne.
She was amazing!

Så i dag, 03/12- 2010 vil jeg at alle dere andre også skal minne Regine Stokke ved å tenne et lys for henne. Hun fortjener det!
Du er et stort forbilde for mange, Regine.
Vi alle savner deg!01.12.2010 Shopping

Jeg trenger DEG!

Jeg trenger et glupt matte- geni som helst har fregner, er ca. 167 høy, halvlangt rød-brun-blondt hår, er av hunkjønn og har tid til å ta seg fri i 6timer i morgen. Er dette noe som passer deg? Legg igjen en beskjed i kommentarfeltet under!

Du skjønner at jeg er så heldig å ha mattetentamen i morgen! Hvem misunner meg? Siden jeg regnet med at det var mange andre der ute som gjerne ville ha vært meg i morgen, skal jeg gi den sjansen til en heldig person -derfor annsonsen over-.
Men for å bli denne heldige super personen, må du svare meg på likningen på bildet under^^ 

Så joda, jeg sitter en kald onsdagskveld og regner matte. Tentamen i 10ende klasse teller en del også, så det blir bare bedre og bedre! 
Vil du hjelpe meg?
Vi blogges, maths!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits