31.12.2009 Musikk

Inna - Love

Markus ville at jeg skulle legge ut denne sangen på bloggen. Han er en stor fan^^


Denne gutten her altså^^


Godt nytt år alle sammen!!
Kommer et nytt innlegg i morgen^^


28.12.2009 Hverdagsliv

Jeg tror det er...

Nå har jeg hatt noen bloggfrie dager, og det har vært veldig deilig faktisk. Slipper å ha det presset på å måtte legge ut et nytt innlegg helst hverdag. Det blir sjeldent hverdag fra min side, men uansett.
Mens jeg sitter på PC'en så stor radion på på kjøkkenet, og der kom den lyden som folk skal gjette på hva er på P4. Lyden blir litt forandret, men den er mulig å gjette for det. Jeg har funnet ut min mening om denne julas lyd. Jeg tror det er... noen som skreller en klementin. Hvis du har hørt denne lyden kan det godt hende at du er uenig, men det er min mening. Den er ganske skarp den lyden, men det kan jo hende for det^^I morgen skal jeg en tur på Sandvika storsenter. Jeg kan ikke huske at jeg har vært der før, men har hørt at det skal være ganske stort og fint^^ En del butikker har begynt med litt salg også, så da er det bare å glede seg!

Har dere hatt det bra så langt i jula?
Hvis dere har hørt lyden på P4. Hva tror dere det er?


23.12.2009 Hverdagsliv

I wish you a Merry Christmas.

Jeg har ikke planer om å bruke tiden min på datan i morgen. Så derfor vil jeg ønske alle lesere, alle på blogg.no og alle andre mennesker en riktig god jul! Håper dere vil ha det kjempe bra i jula, og at dere får et fantastisk godt nytt år! :)) Kos dere masse i jula. Spis god julemat og selvom det ikke er det vitigste så håper jeg dere vil få søte, fine og kanskje litt nyttige gaver til jul.

I wish you a merry christmas, I wish you a merry christmas, I wish you a merry christmas! And a happy new year!^^
Jeg skal ikke gjøre så mye i jula egentlig. Kose meg med familie og venner og kanskje jeg skal prøve å finne frem de gamle skøytene mine. Koselig og deilig blir det nok uansett.
Igjen GOD JUL!

Hva skal dere gjør i jula?


23.12.2009 Hverdagsliv

Blogg VS Blogg.

Jeg er med på Blogg VS Blogg på bloggen til Henriette www.pinkrosa.blogg.no eller nærmere sagt på http://pinkrosa.blogg.no/1261570712_blogg_vs_blogg.html#comment. Kanskje du kan ta deg en tur innom og lese litt^^ Hun har en kjempe bra blogg etter min mening, så det er verdt en titt.
Det var bare det jeg ville si^^
Håper dere har hatt en bra dag i dag :)22.12.2009 Hverdagsliv

Juletre!

Juletre! I dag har jeg og søstra mi pyntet juletre. Da kommer man i julestemning. Det er så utrolig koselig med juletre og bare lukten av gran er helt herlig.
Her står jeg å pynter litt med røde kuler.

Slik ble treet til slutt^^
Grønt og fint, med stjerna i toppen.

Treet er ikke skeivt, det er bare jeg som fikk tatt et skeivt bilde^^
Jeg sitter forran treet å blogger nå. Det er så koselig! Kan ikke få sagt det mange nok ganger^^
Har dere pyntet juletre?

21.12.2009 Antrekk

Dagens outfit.

Nå har jeg også endelig begynt på juleferien. Det er kjempe deilig allerede. På skolen i dag så gjorde vi ikke så mye. Vi så på film, hele ungdomsskolen i kultursalen. Selvfølgelig så kom jeg som en av de siste, og måtte sitte på gulvet i halvannen time. Fikk skikkelig vondt i rompa jeg^^
Filmen vi så var, Epic Movie. Det var en parodi av mange filmer og karakterer, som de hadde satt sammen til en film. Den skulle være en komedie, men jeg må være ærlig å si at det var ikke helt min humor. Det var jo et par morsomme øyeblikk, men ikke så mange som en komedie skal ha for meg. Den var helt grei, ikke så veldig morsom ( etter min humor), men den var ikke sånn veldig kjedelig sånn sett heller.
Vi fikk karakterkortet vårt i dag også. Jeg fikk akkurat samme snitt i år, som det jeg fikk til jul i fjor og til sommeren, bare i forskjellige fag. Men jeg er fornøyd^^
Dette er dagens sisteskoledag outfit.

Genser i fra Body Touch- 299,-
Demin Tights (eller hvordan man skriver det) fra Cubus- 399,-
Stjerne øredobber, gave^^
Kjede med navn, gave^^
Hjerteklokke fra en eller annen butikk i Sverige, jeg husker verken navn på butikken eller prisen^^
Lykkearmebånd, gave det også^^

Slik så jeg ut i dag. I morgen skal jeg ikke gjøre så mye (må jo nyte litt av vi har begynt med ferie), men etter det så må jeg nok gjøre ferdig resten til jul. Jeg tror vi skal pynte juletreet i morgen!^^
Det er julekos det!
Vi blogges.


 
19.12.2009 Hverdagsliv

Noe så kreavtivt som at vi spiser grøt.

I går var det en veldig koselig dag. På skolen hadde vi noe som kalles for "Grøtfest". Det går ut på noe så kreavtivt som at vi spiser grøt i kultursalen, hele ungsomsskolen. Veldig koselig!
Grøt er alltid godt. Det synes Tove Marlene og Henriette også^^

Merete til venstre var burdagsbarn i går! Nå er hun også blitt fjortis^^ Gratulere så masse med dagen i går Merete! Hun synes også at grøt er godt, det gjør jeg og, jeg blir veldig fort mett av det, men jeg klare å spiser det opp som regel for det^^

Merete feiret burdagen sin seinere på kvelden også, det var morsomt! Bilde av Liv Mari til høyre er tatt under gøtfesten på skolen, og bilde av meg til venstre er tatt i bursdagen til Merete. Jeg kunne se meg selv i speilen, merkelig^^

Liv Mari og Tover Marlene i bursdag! Uff, vi blir aldri for gamle til å ta sko/sokke bilder. That's life.

Hva tar Liv Mari bilde av tro? Er det Tove Marlene som har fått i seg litt mye sukker?^^

Jeg har flere bilder, med flere personer med, men det er ikke alle som vil være på bloggen^^
Det var en kjempe koselig dag, og kveld. Måtte bare fortelle litt fra den. 
Håper dere har hatt den fin dag i dag og i går også.
Vi blogges!

16.12.2009 Hverdagsliv

Surkål fan.

Denne uka har vært full av alt som måtte være mulig å fylle opp med. Det har vært så mye å gjøre hele tiden, at jeg har ikke hatt tid til å blogge noe særlig akkurat. Jeg har egenltig ikke så veldig mye tid nå heller, siden jeg har to tegninger jeg må gjøre feridig/begynne på til kunst og håndværken i morgen, men jeg tenkte at nå måtte jeg legge ut et innlegg igjen.
Vi har laget julemiddag på heimkunnskapen i dag. Det var veldig koselig og man kommer litt i julestemning når det snør ute i tillegg.
Hanna Pauline og jeg skulle lage den brune sausen vi skulle ha på maten. Det tok ganske lang tid, men det må det jo når den er kokt og laget med ekte kjærlighet^^ Tror den smakte greit vertfall.
Måtte bare nevne surkålen til Madelen. For meg som ikke er så veldig stor fan av surkål, så var denne veldig god. Den var helt slik som den skal være og den ble laget (som de andre tingene) helt i fra bunn av.


Jeg liker dette bildet her. Også med tanke på det stor smilet og merkelige blikket til Aleksander -bak han i grønt- når han skulle hente medisterkakene. God mat ble det vertfall!
Vi blogges!11.12.2009 Hverdagsliv

Et veldig intressant bilde.Vi har startet med kunst&håndværk igjen. Det er veldig morsomt. Vi tegner^^ Oppgaven er menneskekroppen, så vi har/skal tegnet/tegne menneskekroppen og litt forskjellige deler av den. Vi skal fortsette litt neste uke også. Under her er vi under kunst&håndværk timen og før eller etter, husker ikke helt^^


Jeg prøvde så godt jeg kunne å bli høyere enn Liv Mari, så jeg valgte stå på tå, mens Liv Mari gjorde det litt lettere ved å bøye seg. Gøygøy (intern)^^ 

10ende klasse fremførte musikkprosjektet sitt i dag. Temaet var politiske sanger, så det var sanger fra blant annet Michael Jackson og Bob Dyllan (eller hvordan man skiver navnet hans). De var veldig flinke og det var verdt å se.
musiiiiiikk
De hadde satt sammen til noen band med bass, gitar, trommer, keyboard og sang, felles sanger og danser. Uansett, de var veldig flinke!^^ Jeg gleder meg til vi skal ha musikkprsjekt også.
Konserten generelt var ganske lik den som 10ende hadde i fjor, og året før der også. Men det har nok noe med at de har samme lærere eller noe sånt^^ Flinke var dem uansett.
Etter skolen dro Merete og jeg en tur til Tønsberg, for litt julegave shopping og sånt. Det var som alltid veldig koselig!^^ Nå er jeg så og si ferdig med julegavehandlen, tror jeg vertfall. Jeg kan nok ikke legge it bilder av gavene som jeg har kjøpt ut på bloggen, siden jeg aner ikke hvem som leser bloggen min. Men jeg synes at det var fine julegaver, hvis ikke hadde jeg nok ikke gott dem bort heller XD
Dette bilde kan jeg legge ut:
foto0739
Et veldig intressant bilde av smoothien min som jeg kjøpte. Den kalles for Kryptonitt og var en blanding tropiske frukter, pistasj-is og grønnepleslusj. Jeg er veldig glad i tropiske ting og slikt og denne smothien var bare kjempe god! Fargen var også ganske spesiell med litt lysegrønn farge, og med smak som smaker tropisk og litt kiwi. Namm namm^^
Dette har jeg fordrevet mye av dagen min med.
Vi blogges!
siiiiri
07.12.2009 Hverdagsliv

Entreén som gikk fulstendig galt.

Vi sto klare i kirka til Lysmesse 06/12-2009. De som skulle ha, hadde de store hvite kappene på seg. Lysene våre som vi holdt i hånden ble tent og nå sto vi og hørte på kirkeklokkene kime et par ganger før vi skulle gå ned midtgangen. Vi sto oppe på galleriet, så vi hadde en ganske bratt og lang trapp ned til selve kikrerommet. Jeg sto som nummer to bak ei jente i klassen min, med en annen gutt i klassen på høyre side av meg.
Klokkene ble stille og det var vår tur til å gå ned. Kirkeorgelet begynte å spille, menigheten reiste seg for årets konfirmanter som snart skulle komme ned trappen. Kappene vi hadde på oss var lange, litt for lange til å ikke snuble i dem. De forran meg begynte å gå ned og jeg fulgte etter.
Plutselig kjenner jeg at føttene glepper under meg, kappen henger fast under skoene mine og jeg faller rett ned i trappen med annsiktet først. Selvfølgelig klarer jeg å velte hun forran meg og de som kom bak meg snublet over meg igjen. Lyset jeg holdt i hånden slukket ikke i fallet, men rullet ned til en annen kappe som lå i trappa. Et lysglimt ses og kappen begynner å brenne. Alle konfirmantene og menigheten er i sjokk og ingen får slukket flammen. Flammen sprer seg raskt og vi måtte bare forte oss ut av kirka.

1

Nå vel, det var ikke akkurat det som sjedde under søndagens lysmesse. Det var bare noe ei venninne og jeg fantaserte om før vi skulle gå ned trappen med lange kapper og et brennende stearinlys i hånden.
Lysmessa gikk helt fint den uten fall og rop. Selvom den kunne sikkert fort ha gått sånn som "historien" over her^^ Jeg er så klumsete at man skulle ikke ha sett bort i fra det. Uansett.
Skulle bare fortelle dere om vår entreén som gikk fulstendig galt. Vertfall slik vi hadde tanker om at den gikk, men jeg er veldig glad for at den ikke ble sånn^^
Håper du/dere har hatt en bra dag i dag!
siiiiri
05.12.2009 Hverdagsliv

Regine Stokke

Regine Stokke ble borte for oss 03.desember 2009 14:02. Jeg har ikke fått dette med meg før i dag. Skjønner ikke hvordan jeg ikke kunne få med meg det. Jeg har lest bloggen hennes stadig i flere måneder, men så fikk jeg ikke med meg det.. Det er helt tragisk at hun ble borte, så ung også! Ingen fortjener å få den kreftdiagnosen Regine fikk, og at noen har fått den er enda værre. Nå leser jeg gjennom gamle og nye innlegg på bloggen hennes om hvordan hun har hatt det gjennom de 15månedene.Regine har vært gjennom smerter og opplevelser som jeg ikke en gang kan tenke meg er mulig. Dette kan du leser mere om på http://sinober.blogg.no/  Mange av innleggene hun har skrevet er sterke og tårer i øynene og en klup i halsen er noe du burde være forbredt på å kjenne.
Jeg har som veldig mange andre tent lys for Regine. Har ikke du gjort det enda, så ville hun satt utrolig stor pris på om du hadde gjort det samme. Hun fortjener å bli husket!

for regine stokke

Hvil i fred Regine Stokke. Håper du vil får det bedre nå.

siiiiri
03.12.2009 Hverdagsliv

Krops, billedkunst, band, piano, sang og gitar.

I dag har det vært en kulturskole juleavsluttning for alle folkene på kulturskolen. Alle gruppene bidro med et lite innslag hver. Jeg som er med på drama, var med på å spille vår egen versom av "De tre bukkene bruse" bak et lerret så man bare så skyggene våre^^ Det så sikkert ikke så bra ut, men det var gøy å spille.
Det var mange andre innslag det og. Som krops, billedkunst, band, piano, sang og gitar. Jeg fikk ikke sett alt, siden det var mye som gikk parallelt. Men jeg fikk med med noe da^^
kulturskole
Ikke så veldig bra bilder da, men^^ Satt så langt unna at det ble sånn passe uklare. Jaja, sånt skjer^^ Dere ser vel sånn så og si hva det er bilde av.
Dette er hva jeg har brukt mye av tiden min på^^
siiiiri
01.12.2009 Hverdagsliv

Nå snør det IKKE på bloggen min lengre.

Har sliti veldig med at det skulle "snø" på bloggen min. Og det sjedde så mye rart på den, at jeg like greit valgte å lage et nytt design. Btw, så snør det IKKE på bloggen min lengre. Veldig hurtilaget med gamle bilder, men det får funke så lenge. Jeg skal jobbe mere på det, så kanskje jeg kan bruke det til slutt likevel^^
Vi får se.

heeeader

Hva synes du så langt om det nye designet mitt?
siiiiri


01.12.2009 Hverdagsliv

Nå snør det på bloggen.

Nå snør det på bloggen min! Med link og kode på www.pinkrosa.blogg.no.
Skal prøve å få meg et litt mer "julete" design, men må bare få tatt litt bilder først^^
Enn så lenge, får dere nyte snøen jeg har lagt igjen til dere.
Hvis du også vil ha snø på bloggen din så finner du det her ----> www.pinkrosa.blogg.no
Jeg skal prøve å få til et nytt design snart igjen.

sn

siiiiri
01.12.2009 Hverdagsliv

Hva passer vel bedre enn å dra på konsert med Christian Ingebrigsten og Cecilia Vennersten?

Et sted i forrige innlegg eller det var vel faktisk det før der igjen, vertfall det første innlegget jeg skreiv om søndagen, der sto det at jeg skulle ønske det ville bli kaldere og komme snø snart. Nå er det ca. 15cm med snø og -9grader ute. Brrr, med det var jo det jeg håpet ville skje. Og det gjorde det og^^ Jeg ble veldig glad, og når det snør sånne stor flak, så blir det utrolig pent ute!
Og hva passer vel bedre enn å dra på konsert med Christian Ingebrigsten og Cecilia Vennersten i Y-krika i Holmestrand?
foto0651ll
Christian ønsket meg god jul og! Hurra^^  
Cecilia og Christian er utrolig flink til å synge, og det var en bra konsert. De er på turne rundt i Norge nå med en julekonsert og i går var det premiere på konsertan i Holmestrand. Hvis den kommer til en by i nærheten av der du oppholder deg, så burde du absolutt dra å se den. Verdt å få med seg! -Paint Christmas White- surrer enda rundt oppe i hode mitt. Christian Ingebrigsten er en kjempe flink låtskriver også.
fotooo
Det er jo 1.desember i dag og det har snødd litt i dag og. I løpet av dagen i dag skal jeg ikke gjøre så mye egentlig. Har en del lesker og sånt, men ikke noe mere håper jeg^^ Vi hadde jo konfirmasjonsundervisning i dag. Det er sånn lysmesse til søndagen som kommer, og vi har forbredt litt til den. Jeg skal lese to vers for bibelen. Skummelt! Jeg er ikke den eneste, heldigvis. Det er seks andre også^^
Fikk dere noen morsomme overraskelser i dag, 1.desember?

siiiiri

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits