14.11.2013 Antrekk

Antrekk- de lilla Dr. Martens

Nå er vi i full gang mot skoleoppsetningen "Den skallede sangerinnen" som er et absurd teaterstykke som aboslutt ikke handler om hverken sang eller en skallet sangerinne. Personlig synes jeg det er hysterisk morsomt, fordi ja, det er helt absurd, men likevel så formidler det et artig budskap. Kort sagt skal stykket formidle dette med hvor mange meningsløse samtaler man har i hverdagen. Ja, høres kanskje ikke så fryktelig interessant ut, men tro meg- artige saker.

Ellers begynner temperaturen å synke ute, men jeg trives så godt med skjørt og strømper for tiden, at jeg vil ikke bytte til bukse hver dag ennå. Er det veldig kaldt, så er det jo bare å fylle på med litt ullsokker, skjerf og votter(noe jeg i grunn allerede har begynt med i det små).

Hva fordiver du disse dager med?
Trives du med kjølig vær?

-De observange har muligens lagt merke til litt forandring på bloggen. Nytt design er alltid fint. Tusen takk til Ina.

05.11.2013 Foto og Photoshop

The world through a camera

Inspirasjon. Blogglyst. Glede.
Ganske fine ting.

Jeg har det veldig bra for tiden- ikke at jeg ikke pleier å ha det. Har det i grunn veldig bra ganske så ofte, men jeg har det altså veldig bra nå også.
For 6 dager siden kunne jeg hente mitt nye Canon EOS 6D på postkontoret. Så først etter et brukt Canon EOS 5D mark II, men fant få til god pris i området, så gikk oppover til å finne et brukt 6D. Det er under ett år siden kamera ble lansert, så de som er eier av det, har for det meste ikke begynt å selge det ennå. Så fant jeg et tre måneder gammelt 6D som jeg var virkelig nære på å kjøpe, men samme helg reklamerte ei nettside for nye 6D- kameraer til bare 500,- mer enn det jeg ville ha betalt for det brukte. Etter en rask beslutning kjøpe jeg den nest siste 6D'en som var igjen på tilbudet. Angrer så aboslutt ikke!
Om nøkker finnes i norske elver- så har jeg troen på at en må bo her.
Canon EOS 6D- 50mm f/1.4

Åh, for en deilig følelse å kunne skrive at bildene er tatt med en 6D. Fotografiskmessig er det nok ikke de flotteste bildene dere har sett- men for et kamera! Gleder meg til å utforske det ennå mer i bedre lys.

Har du det bra i dag?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits