30.11.2011 Antrekk

Antrekk; blue and tights

Nå begynner jeg å bli ferdig med innleveringen i engelsk til i morgen, så da er det matteprøve som står for tur. Tjohei!


Dere har kanskje skjønt at jeg liker den blusen/skjorten fra GinaTricot veldig godt, og vel ja, det gjør jeg. Jeg elsker den like mye som jeg digger tightsen min fra Versace (trenger ikke si at det var fra h&m kolleksjonen? Haha). Neida, jeg digger den uansett om den hadde vært kjøpt på Coop OBS!


Skoene er mamma sine, tihi.

Hva synes dere om antrekket mitt?
Vi blogges, tightses!

Stikkord:
30.11.2011 Shopping

Red dress with roses

Fant denne nydelige kjolen på Topshop i dag. Åh, jeg er helt forelska jeg! Den er så fin, og den herlige rødfargen med de søte rosene. Jeg vil haaaa! Det som er litt dumt er nr.1- topshop sender ikke til Norge og nr.2- kjolen koster 165£ som er sånn ca. 1600kr.


Utenom det, hadde det vært en nydelige julekjole!

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
29.11.2011 Negledesign

Negledesign; dotts

Dessverre så er det ikke kjeksen dotts, men prikker. Er ikke så dumt det heller, sånn egentlig. Meningen her er at jeg har en brun-ish neglelakk under med lilla skjær, og mørkelilla prikker på tupper og lyserelilla prikker lengre oppover. Jippi.


Ikke verdens beste lys, men dere ser greia. Kan legge ut bedre bilder hvis noen ønsker det. Bare å rope ut! Eller kommenter under om du vil ;-)

Hva synes du om neglene?
Vi blogges, nailpolishes!

Stikkord:
29.11.2011 Antrekk

Antrekk; shorts og bukseseler

Åh, sliten etter visning på skolen i dag, og så og si alt annet også. Jeg vil bare sove...

Det var klagemeg for i dag. Såå derfor tenkte jeg å vise dere min kledning for dagen. Bildene stemmer ikke helt, fordi jeg var ikke så snill og tok nye bilder, tihi. Så bytt ut den grå sløyfa med en større en, med leopardmønster, hvit strøpmebukse med en grå en, og skoene med et par mørkegrønne, høyre greier. Imagine.


Så må jeg gjøre lekser, før jeg hopper på fotballtrening!

Hva synes du?
Vi blogges, footballs!

Stikkord:
28.11.2011 Antrekk

Genser med hull og sløyfe

Nei, det er ikke det jeg har på meg i dag. I dag har jeg nemlig på meg en hvit og svart stripete genser, med en fancy ensfarget svart tights under. Helt utrolig assa! Uansett, tenke jeg bare skulle vise dere min lille måte å friske opp et antrekk på. Eller assa knall-blått er i seg selv ganske oppfriskende, men om du setter på en sløyfe, blir det ringen over å'en. Jippi!


Det er mitt "se-jeg-har-sløyfe-på-genseren-min"blikk.


Dette er mitt nye "se-så-langt-ned-du-klarer-samtidig-som-du-ser-i-kamera"blikk!

Sååå, hva synes dere?
Vi blogges, bows! (det betyr sløyfer på engelsk)

Stikkord:
27.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; advent

Hm, jeg har en følelse på at jeg er den eneste som har lagt ut bilder av lys og jul i dag. Derfor deler jeg to "adventlige"bilder med dere, siden det er den første søndagen i advent. Begynner virkelig å se frem til juletida nå, men håper i grunn på litt snø snart! Har sett bilder hos andre bloggere hvor det ligger et pent hvitt lag med bomull utendørs. Jeg vil også ha!


//Canon EOS 500D


Hva er det her for noe? Hm...

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, advents!

Stikkord:
27.11.2011 Foto og Photoshop

Photoshoppet reklame

God 1. advent, tihi.

Jeg leste rundt i et blad i stad og så kom ganske tilfeldig over denne reklamen for Boots apotek.


Jeg leste litt på de forskjellige tingene på sidene og plutselig så la jeg merke til noe mer.
Jeg sier ikke dette for å rakke ned på mennesker som kanskje har forskjellige størrelse på leggene, elelr klumpete pupper, men assa, det er ingen tvil om at personen som har stått for redigeringen ikke har vært så veldig nøye, akkurat. Tenkte å vise dere denne reklamen først og fremst for å vise dere en photoshop tabbe. Okey, ikke først derfor. Men fordi det er viktig at dere ikke har som mål å bli like "pen" og "vakker" som de på plakatene. Jeg skal ikke nekte på at modellen på dette bilde ikke er pen og tynn, men det er tydelig at hun er gjort enda tynnere.

Så ikke bli for påvirket av reklame da dere. Som dere ser, så er så og si alle reklamebilder fikset på slik. Dette innelgget var ment mest som en liten påminnelse om at man ikke må bli for betatt av slike perfekte bilder. Og litt reklame for Boots apotek.

Sett slike feil før?

Ser du noen flere feil på bilde?
Vi blogges, photoshops!

Stikkord:
27.11.2011 Foto og Photoshop

Let you know

I just want to let you know, no matter what people say, you areTrue, isn't it?
Vi blogges, lovley!

Stikkord:
26.11.2011 Kreativt

Herlige folk som kjøper smykker

Åh, nå er jeg sliten etter en bra dag! Jeg møtte opp i kirkegata med smykkene mine i håp om at et par stykker hadde lyst til å kjøpe noe av meg, og det ble noen som folk som har fått et par nye øredobber og ny ring i dag. Jeg fikk solgt masse mer enn det jeg hadde forventet! Heldigvis, så hadde laget opp nok ting og tang, men det er fortsatt noen smykker jeg kunne laget enda flere av. Men det er bare kjempegøy at så mange folk har lyst til å bruke smykkene mine.

Jeg ble skikkelig glad da det var ei dame som hadde kjøpt to par øredobber av meg, og så hadde jeg pakket de litt inn for henne. Så gikk hun forbi seinere, og så hadde hun på seg det ene parret! Aw, det var skikkelig koselig! Jeg har til og meg skrevet to autografer, tihi.Så kan jeg ikke få takket Madelen (i midten), Liv Mari (til høyre) og Merete (på bilde under) nok for at de har holdt meg med selskap gjennom hele dagen! Bare at de har vært der og "heiet på meg" var i grunn nok til at dagen min ble vellykket.Åh, dere har hjulpet meg masse gjennom dagen! Kjempekoselig dere andre som har vært innom også. Det er så superkoselig!


Det var jo litt folk der da.


Tjohoo, det her er nesten de smykkene som ble igjen etter dagen. Noen folk er så supersøte mot meg, tihi!

Hvordan har din dag vært?

Var du på marked i Holmestrand?
Vi blogges, shoppers! 

Stikkord:
26.11.2011 Kreativt

Siris "søte" smykker skal selges

I dag er dagen hvor jeg må i slipp på noen av mine smykker... Åh, mamma vil savne dere <3

Haha, måtte bare begynne litt dramatisk. Menne joda, jeg skal for første gang selge noen av smykkene mine på et marked i Holmestrand by (borte ved Y-kirka i kirkegata). Dere må gjerne komme innom dere som kan og vil. Det er superduper koselig assa! Nå har jeg sitti å laget smykker i to dager, så håper det blir bra, tihi.
Jepp, totalt uredigerte bilder.

Nå må jeg straks dra nedover. Jeg får selskap av Liv Mari litt nå først på dagen iallefall, så håper jeg jo det kommer noen flere kjente og ukjente etterhvert.

Hva synes du om smykkene mine?
Vi blogges, cmyks!

Stikkord:
25.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; Vrengt

Kreativoppgave i norsken, blir til litt amatørisk fotoprosjekt. Greia er da tema og budskapet i boka "Vrengt" som vi har lest. Kanskje noen av dere også har lest den?


//Foto: mitt fine gamle digitalkamera. Synes "Jonas-delen" ble litt kul på det bilde her. Litt sånn, skummelt liksom^^ Redigert i Photoshop CS5, forresten.
Modell: Hanna og Jonas- høres profft ut, ikke sant?

Bildene forteller dere kanskje ikke så mye, men det kan være en søt liten tenketanke til dere, tihi. Nå må jeg lage enda litt fler smykker jeg! Så skal jeg videre å treffe litt folk i kveld også. Ha en super fredagskveld!

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, models!

Stikkord:
24.11.2011 Shopping

Ny tights fra Versace

Jeg fikk den superherlige tightsen fra Versace kolleksjonen for H&M i dag! Åh, jeg elsker den! Jeg har enda en gladnyhet til dere om atte jeg skal selge smykkene mine på et marked i Holmestrand til lørdag. Kom og kjøp av meg, tihi!


Åh, jeg elsker den!

Nå må jeg lage smykker, wihii.

Hva synes du om tightsen?
Vi blogges, tights!

Stikkord:
23.11.2011 Hverdagsliv

Face like a monster

Åh, nå har jeg lest ferdig om næringsstoffer og ernæring og helse. Så da er det bare å lære seg det som gjenstår. At jeg ikke forstår at jeg må begynne å lese til prøver tre-fire uker i før... Alt hadde blitt så mye bedre da...

Jaja, jeg ferier naturfag med litt ansiktsmaske. Litt av det ene kapittelet handler om kosmetikk, så kanskje jeg lærer meg det da. Vi kan jo prøve iallefall, tihi. Menne jeg tror at ansiktmaske er noe man bare ser rar ut med. Kanskje de fungerer, men utseendemessig, så er de litt spesielle. Jeg liker de! Den som jeg har på meg nå er hvit og fin. Er keen på å prøve sånn peel-off en gang også, for det må være fett å dra av sitt ekstra hudlag!


Åh, peeene øyebryn.

Nei, jeg liker ansiktsmasker jeg, men det er vel ikke noe jeg bruker offentlig. Merkelig med det assa, men... Uansett! Nå må jeg fortsette med naturfagen! Dere er herlige<3 Ønsk meg lykke til, tihi<3

Liker du å ta på ansiktsmaske?
Vi blogges, faces!

Stikkord:
23.11.2011 Antrekk

Antrekk; bluse med blomster

Jeg må fortelle dere om verdens mest spennende "hjemfraskolentur" som jeg var med på før i dag. Må bare lese naturfag først!

Wops, tok litt tid før det ble noe blogging på meg i dag, det var ikke meningen, men jeg sovna. Sånt skjer når man er trøtt. Uansett, så er jeg så og si våken nå. Ingen hadde tid til å ta bilde av meg i dag, og ikke hadde jeg tid selv til å styre med stativ og sånt, så det er blir et merkelig outfit-innlegg.

Jeg forstår om noen synes det er vanskelig p tilgi meg for dette, og jeg sliter virkelig med det selv også. Antrekkbilde i SPEILET, i gangen, og så skurrete daaa! Uff av meg... Menne jeg hadde mulighet til så mye annet. Unnskyld!Lalala, nå må jeg lese naturfag! Ha en super kveld da, alle sammen! Og håper dere kan tilgi meg for de nydelige bildene... Skal prøve å finne fram til dere snart igjen.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
22.11.2011 Antrekk

Antrekk; red and white

Har dere noen gang opplevd noen dager hvor man bare ikke har lyst til å vise frem ansiktet sitt, og skulle ønske man bare kunne shave av seg alt håret og ta en papirpose over hodet?

En slik dag har jeg det i dag. Ikke fordi at håret i seg selv plager meg, for jeg liker håret mitt veldig godt. Men når det blåser og småregner litt ute, begynner håret og bare bli sånn ekkelt og panneluggen å splitte seg og alt blir bare ubehagelig. Derfor får dere heller ikke se den fine lille røde blomsten jeg har i håret.


Det mest spennende jeg har på meg, må være buksen fra Diesel, og kjedet fra Accessorize. Ellers er toppen fra Cubus. Hurra, jeg liker den! Toppen er forresten ikke helt hvit, men llitt sånn kremfarget hvit.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, jeans!

Stikkord:
22.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; when the atumn leaves

...eller kanskje kommer?

Uansett! Etter å ha prøvd å komme inn på blogg.no 5085ganger, har jeg tilslutt kommet inn. Med andre ord, jeg hadde problemer med innloggingen Sååå jeg har prøvd å redigere dette bilde i litt andre farger enn det jeg pleier, bare sånn for å prøve noe nytt. Forandring fryder, veit dere. Vanligvis har jeg litt sånne varme brun/gul/røde toner i bilde, men nå har jeg prøvd å gjøre det litt mer blått. Det er faktisk litt inspirert fra Odin, som ofte har litt lyseblåtoner i sine bilder. Sjekk ut bildene hans, forresten! De er utrolig nydelige!


//Canon EOS 500D- redigert i Photoshop cs5

Hva synes du om bilde?

Liker du redigeringen?
Vi blogges, leaves!

Stikkord:
21.11.2011 Hverdagsliv

Let's party!

Til de heldige leserne mine som er venner med meg på det geniale nettstedet facebook.com, så kommer jeg til å legge ut noen flere bilder der også.

Joda, bursdagen til Ingeborg om fredagen! Jeg ser at jeg faktisk ikke har med henne på noen av bildene her.. Ikkje bra.. Menne nå var hun ofte litt andre steder også, tihi. Okey, dere trenger ikke forstå den siste setningen der. Se på bildene dere, og klipp dere selv inn i de med photoshop eller noe sånt, så kan dere bli med oss i bursdag. Hurra!


Krykker, irokisk, ikke sant?


Naw, søte Tea og kjekke Greger


Åh, digger det bilde her, haha!


♥ ♥


Søteste Charlotte og Tea


Peace out!


Still peace ♥


Still... Nå med selskap av Markus!


MDD-klasse, trenger jeg si mer...?


Det stoooore fiiine danseplassen. Jeg liker den!

Bilder sier mer enn tusen ord, er det ikke det man sier? Uansett, sånn har jeg valgt å gjøre det nå! En superduper koselig kveld, og jeg ble kjent med noen nye folk også. Kan ikke blir bedre assa ♥

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, birthdays!

Stikkord:
21.11.2011 Foto og Photoshop

Gult eller blått?

Håper dere alle har hatt en bra mandag i dag. Min startet i grunn greit nok med film i fransken, og ble litt stressende da vi gikk over til tentamen i musikk, dans og drama. Vi hadde under tre økter og gjøre det på, og jeg er litt usikker på hvordan det kommer til å bli. Det blir nok brukt noen midttimer og "etterskolen øving", men det får vi ta som det kommer.

Uansett. Jeg storkoste meg i stad og redigerte på et bilde. Bilde i seg selv er ikke superduper nydelig, men det er et foto. Også lurer jeg på hvilke dere synes har finest redigering. Ja, det er meningen at det kommer lys på øyet til høyre der, så man ikke ser de nederste øyevippene.

Gult eller blått-ish?
Vi blogges, eyes!

Stikkord:
20.11.2011 Shopping

Julegavetips fra asos- under 200-lappen


Siden det begynner å nærme seg jul, tenkte jeg å dele noen søte og fine julegavetips med dere fra asos.com. De passer vel best for det kvinnelige kjønn, men for all del. Skal da ikke si at det kun er for jenter.  Jeg har plukket ut litt forskjellige ting og tang til under 200-lappen, så det ikke blir for dyrt, og som en bonus: tollfritt. Wihii. Alt dette finner du på ASOS

   


Søte uglevotter, og skopynt.

Ringholder den til venstre der, og en liten søtis av en veske til høyre.


Synes dette smykket her var veldig pent!

Jeg kunne sikkert ha langet ut med masse til, men dere kan jo heller sjekke ut siden selv, og klikke dere rundt på det dere vil se. Helt supert assa!

Hva synes du?

Har du begynt å tenke på julegaver?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
19.11.2011 Antrekk

Antrekk; kjole med sløyfe

Wjoooom, nå må jeg løpe videre jeg. Menne håper dere har hatt en superdag i dag, og at kvelden deres blir bra den også. Jeg er litt småsliten etter jobb, tihi. Kos dere masse!


Ja, det var det jeg hadde på meg i går, forresten. Det er jo greit å si.
Nå drar jeg til Tønsberg by.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
19.11.2011 Antrekk

Smakebit på outfit

Nå må jeg på jobb etter en veldig koselig kveld i bursdag hos ei venninne i går. I kveld skal jeg på kino med to venninner til å se den nye Twilightfilmen. Jeg gleder meg masse! Nå har jeg litt smådårlig tid, så derfor får dere bare se litt av hva jeg hadde på meg i går.


Resten kommer i kveld.

Hva skal du for noe i dag?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
18.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; takk for alt

Jeg ikke i det depressive hjørnet i dag, assa. Jeg ville bare dele dette bilde med dere for det, tihi. Kanskje jeg får noen tilbakemeldinger på hva dere synes om det til og med?


//Canon EOS 500D- redigert i Photoshop cs5

Nå må jeg snart begynne å pynte med til bursdagen. Hurra! Jeg liker å pynte meg, tihi. Må bare pakke inn gaven og sånt også. Forresten så har jeg vært flink å skrevet masse teaterlogg og begynt litt på presentasjonen min i norsk.

Hva synes du om fotoet?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
18.11.2011 Hverdagsliv

God morgen, snøkrystaller

Jeg er så heldig at jeg har fri i dag jeg. Jippi! Derfor har jeg vært flink og sto opp før halv ti. Jeg skal være enda flinkere å bruke dagen på lekser og annet skolearbeid. Har ikke stort annet valg, for jeg skal i bursdag i kveld, jobbe lørdag og søndag, og på lørdag skal jeg også treffe to venninner og se den nye Twilight filmen! Dette blir en veldig koselig, men litt småslitsom helg, haha. Jeg liker det!


Okey, random bilde som ikke har noe med sammenhengen å gjøre. Men masse fine folk der. HVertfall de på midten, wihii. Foto; Sienna Michelle

Hva skal du i dag?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
17.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; lights in the universe

Haha, jeg har vist dere dette bilde før, men tror ikke jeg har spurt dere hva dere synes om selve bilde. Det er redigert i Photoshop CS5, forresten til de som lurer på det. Også har jeg tatt det med mitt Canon EOS 500D. Elsker det kameraet.


Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
17.11.2011 Shopping

Versace for H&M

I dag klokken 10, ble den nye kolleksjonen med Versace for H&M lansert. Jeg prøvde å komme med inn på siden litt over klokka 9, men da var det allerede for mange folk. Så prøvde jeg igjen halv tre, men det var fortsatt for mange folk. Tilslutt prøvde jeg litt over fire, og daaa kom jeg inn. Men da var alt det fine utsolgt. Heldigvis har jeg en utrolig herlig mamma som klarte å kapre denne fine tightsen til meg, tihi. Er den ikke fin?


Med søte og litt rå nagle/paljett detaljer. Åh, da ble jeg glaaad <3

Hva synes du?

Klarte du å kapre noe fra kolleksjonen?
Vi blogges, tights!

Stikkord:
16.11.2011 Kreativt

Nye cupcakes

Tjohei, tenkte å vise dere de siste cupcakesmykkene som jeg lagde. Det blir nok fler å vise dere også, men jeg må bare lage de først. Blunk, blunk. Jeg har laget to av ringene og sånt, for de skal sannsyligvis brukes av noen andre enn meg. Hvem veit jeg ikke helt. Det får vi finne ut av litt etterhvert.


Øredobber med blå glasus.
Øredobbeeeeer.


Her ser dere fritiden min, haha. Nesten da...

Hva synes du om smykkene?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
16.11.2011 Hverdagsliv

Den dramatiske bussturen

Okey, la oss skru tiden tilbake til kl.6.50 denne morgnenen. Jeg og min søster hadde dårlig tid til bussen som vanlig, og måtte da løpe til bussplassen, som heldigvis er ganske nærme. Klokka på telefonen min viste 06.52, bussen kommer 53, så det skal gå å løpe når klokka er 52. Da veit dere det! Uansett..Vi løper bortover da, og ser bussen komme et lite stykke unna. Jeg flyr det jeg orker med veske, pc og svær dynejakke, og er oppe på sida på bussen (okey, ikke helt ved døra, men fordi den midtdøra) da den lukker igjen døra og kjører. Helt supert!

Dette var da en fin kombinasjon av forseint oppeståing, en utrolig dårlig bussjofør som ikke kan kjøre (tror ikke han kan trafikkreglene) og da en buss som er tidlig ute, akkurat den morgnen vi er litt seiene.


Vi kom oss tilslutt på skolen, så det gikk fint. Det meste gikk fint til jeg var ferdig med engelskprøva mi og måtte løpe til bussen for andre gang. Denne bussen var forsinket, så da måtte jeg først vente i kulda i noen minutter. Så kom den, men da hadde jeg dårlig tid til den andre bussen min fra Tønsberg og hjem, kommer jeg 6minutter etterpå, må jeg vente en time. Hurra for buss til HOF! Etter masse irriternde bussurr, kom jeg meg til slutt på en buss hjemover.  Hadde vært typisk å måttet bli igjen en time i dag som telefonen min så klart er blitt tom for strøm, og ja... skal spare dere for enda mer detaljer.

Bussenene har ikke vært helt med meg i dag, kan man jo kort sagt si.

Tar du mye buss?
Vi blogges, busses!

Stikkord:
15.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; light me

Hm, jeg digger å ha overskrifter på engelsk. Veit ikke hvorfor, men det klinger litt finere på engelsk enn på norsk noen ganger. Eller, ganske ofte egentlig.


// Canon EOS 500D

Wjooom!
Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
15.11.2011 Musikk

The beautiful Native American

Siden jeg sitter så pent å leser til engelskprøve i morgen, så tenke jeg å dele dette fine bilde jeg fant på google i stad med dere. Bakgrunnsmusikken min finner dere under her. En kanon vi skal lære oss til kortimen. Jenter kan flere ting på en gang veit dere. Så her går det i kor, og engelsk samtidig. Det er helt supert!


Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, americans!

Stikkord:
15.11.2011 Antrekk

Antrekk; brune bukseseler

Sove, sove sov... Zz.zzZZZzZZZzz... Wops! Hey! Sorry assa, jeg er ganske trøtt nå med andre ord, og jeg blir ikke mer våken og motivert av å tenke på at det jeg må gjøre i tiden framover. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Det får jeg i grunn ikke heller, så sånn sett er det jo greit. Eller, har jeg noe valg? Jaja, det er ikke så gøy for dere å lese om all den meningsløse klagingen min.

Siden jeg ser ut som en potetsekk idag, så tror jeg dere ikke har noen stor glede av å se hva jeg har på meg for noe i dag. Derfor legger jeg heller ut gårsdagens antrekk. Kanskje det vil glede noen.


Haha, meningen at bilde skulle bli litt grått, men det var da veldig grått også da..
Tadaaa. Bukseselene ble hengende nede denne gangen, ikke så stor funksjon da men, haha.

Nå får jeg begynne å gjøre litt fornuftig før jeg sovner.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
14.11.2011 Kreativt

Kreativt; kopp og juletre

Jeg har hatt tid til å lage noen nye smykker i helga. Da har jeg blant annet laget to ringer som ser ut som kopper, og et par øredobber med juletre på. Har laget litt mer også, men det får dere se i et seinere innlegg.
Fargen er litt sånn kremhvit, og brun på innsiden. Kakao, veit dere.


Wops, litt rare farger her...  På tallerkenen rundt her, så er det små prikker.
Disse har en litt mørkegrønn farge. Sånn juletrefarge.


Prikkene skal være juletrær da, haha.

Hva synes du om de nye smykkene?
Vi blogges, fimos!

Stikkord:
13.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; the rose

Da er jeg hjemme etter åtte timer på jobb, og jeg har lært en ting. Hvis du finner en kartong med vaffelrøre som har blåst seg opp som en ballong, åpne den opp opp/ned i vasken, så slipper du å få vaffelrøre i taket. Bare et lite tips.

Så må jeg bare si at dere er så utrolig søte for tida! Dere kommer med så mange søte og herlige kommentarer til meg at det går jo ikke ann å ikke sitte her å smile! Tusen, tusen, tusen, TUSEN takk!!! Jeg har dessverre vært litt dårlig til å kommentere tilbake til dere, men har bare ikke klart å henge med, haha. Men bare fortsett med det assa. Dere er herlige!


Gratulerer til alle pappaer med farsdag i dag. Jeg er glad i min pappa<3

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, roses!

Stikkord:
13.11.2011 Foto og Photoshop

Inspiration in the morning


Husker ikke hvilken blogg jeg fant dettte bilde hos... Men nydelig er det!

Nå skal jeg løpe en tur på jobb!

Hva synes du om bildene?

Hva skal du idag?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
12.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; light in the darkness

Håper alle har en super lørdagskveld! Jeg bruker den hjemme nesten bare for meg selv, mens jeg er flink å lager litt smykker. Deilig å bare ikke gjøre så mye. Forresten så blir det ikke noe av det markede neste lørdag likevel, bare sånn så dere veit det.


Haha, her står det egentlig Siri. Åh, jeg er dreven assa!


//Canon EOS 500D <3

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
12.11.2011 Negledesign

Negledesign; footprints

Da er jeg kommet hjem fra en dag på jobb, skal på igjen i morgen, så nå skal jeg bare slappe av litt i kveld ettersom jeg skal på igjen i morgen tidlig også. Derfor ferirer vi kvelden med mitt nye negledesign. Nemlig, med noen fotspor. Det var egentlig ikke meningen, men etter at jeg hadde tatt på den rosa underlakken, kom det en liten pusekatt og gikk på neglene mine. Derfor fikk jeg fotspor på dem.


Wjohoo.

Hva synes du om mitt nye negledesign?
Vi blogges, footprints!

Stikkord:
12.11.2011 Kreativt

Vær flink, lag smykker

Nå skal jeg snart en tur på jobb. Jippi. Da har jeg noe koselig å fordrive dagen min med i dag og. Eller man blir jo ganske sliten, så sliten at jeg noen ganger ligger å sover i senga mi mens det kommer kunder jeg hjelper. Jaja, burde fått nattillegg for det, haha.

Menne når jeg kommer hjem, så må jeg faktisk være flink å få laget noen smykker. Det er sjeldent jeg MÅ sette meg ned for å lage smykker, men nå må jeg nesten det, tihi. Jeg har fått spørsmål om jeg kan/vil selge noen av smykkene mine på et sånt lite marked neste lørdag. *nerver* Det hadde jo vært veldig gøy! Men vi får se.


Da må jeg lage mange sånne, tihi.

Hva skal du i dag?

Liker du å lage smykker?
Vi blogges, smycks!

Stikkord:
11.11.2011 Hverdagsliv

Gjettekonkurranse

Håper dere alle hadde det fint 11/11- 2011 kl. 11:11 øykeblikk!

Superduper vanskelig gjettekonkurranse. Hvilken finger har jeg hatt ring på? Vinneren kan få en ny bil og en fancy leilighet i Oslo.
Vanskeliiiiig..!

Hvilken finger har jeg hatt ring på?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
11.11.2011 Foto og Photoshop

The magical 11/11

The magical 11/11-2011 klokka 11:11

Hva gjør du akkurat nå?
Vi blogges, 11s!

Stikkord:
10.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; my luck

Min søte mamma har kjøpt et skrapelodd til meg, tihi. Jeg synes alltid det er like spennende med sånne ting, veit aldri om man vinner eller ikke. Men i mitt tilfellet, så VANT jeg faktisk! Hurra! Det er ikke noe jeg vanligvis gjør, så det var gøy, wohii.  
Sjekk her da! Jeg vant 10.000kr!!! Okey, 20kr da... Men det holder for meg! :-D

Hva synes du om bildene?

Har du mye vinnerflaks?
Vi blogges, flax!

EDIT: Jeg skrapte ett lodd til, og vant 400!!!!! Æh, jeg er kul :-D

Stikkord:
10.11.2011 Hverdagsliv

Run baby, RUN!

Mange folk i klassen min, og sikket alle andre klasser, sitter å spiller dette "Run" spillet. Jeg har aldri skjønt hvorfor det er så utrolig gøy. Du styrer en liten ting som kan løpe til høyre og venstre, og den kan hoppe. Spennende! Men assa, siden jeg kjedet meg veldig, så tenkte jeg "okey, bare 5minutter", og okey da, jeg skjønner hvorfor folk blir hekta. Har jeg først begynt på en bane, så må jeg jo bare bli ferdig med den! Akkurat nå er jeg på level 26. Jeg må få meg et liv i kveld!Æsj av meg... Jeg har så alt for lite å finne på...

Spiller du ofte spill på pcen?
Vi blogges, runs!

Stikkord:
09.11.2011 Shopping

Hva synes du om slike kjoler?

Det er mange kjoler med slik "netting" ute i butikkene, på nettet, på fester og ja, mange steder. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg hva jeg synes om dem. De er jo veldig elegante noen av dem, og veldig pene, men likevel kan de fort se litt "billige" og "løse" ut, og det er ikke noe som jeg ihvertfall har et stort behov om. Dette gjelder kanskje mest de kjolene som har mer netting en stoff da, så klart. Menne likevel!


Alle disse er fra asos.com og er til under 500lappen.

Hva synes du om slike kjoler?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
09.11.2011 Antrekk

Antrekk; blå bluse

Nå sitter jeg å skriver om fedme i naturfag. Noen som vil høre? Det er skikkelig gøy assa! Eller kanskje ikke det å være altfor overvektig, men å skrive om det. Sånn seriøst, det er litt interessant. Jeg sitter å skriver mens jeg har på meg den varme vesten min, med fuskepels i hetta. Så for de oppevåkne, så er det antrekket jeg legger ut nå, ikke fra i går. 10 poeng til dem! En klem til de som veit når jeg brukte det! HINT: i går...
Blusen er ganske så nylig kjøpt, og er i fra GinaTricot. De fine skoene er mamma sine. De er egentlig to nummer for store, men det ser ikke dere, ikke sant?

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, blouses!

Stikkord:
09.11.2011 Hverdagsliv

Hvilken nettside?

Hey! Jeg var ikke hjemme fra kl. 7 til 22. i går, så dessverre så ble det ikke noe blogging på meg.. Men siden jeg har litt smådårlig tid før jeg må løpe til franskprøven (ja, jeg gleder meg masse), så lurte jeg på en liten ting. Hvilke nettside er den første du går innom når du skal på internett. Da tenker jeg ikke på startsida, men sånn facebook, blogg, twitter, topshop, ja, dere skjønner.

Hvilke nettside er du innom først?
Vi blogges, webs!

Stikkord:
07.11.2011 Shopping

Innkjøp: klesbiten

Tenkte å dele med dere de fine klærne og beltet jeg kjøpe i Svergie i helga. Det er vel da jeg skal si at de er kjøpt i de populære vintagebutikkene i Stockholm, og er fra blant annet Dior, Mulberry og Louis Vuitton, bare for å nevne noen. Men dessverre så kostet ingen av plaggene over 300kr, så det er nok ikke mye Dior her nei... Jeg liker det fordetom, tihi.
Denne skjorta her er sykt deilig å ha på seg, elsker stoffet! Den er i fra New Yorker.


Denne toppen er egentlig enarmet og har et bånd over fra høyre til venstre og litt sånn rynker foran. Haha, akkurat sånn! Også fra New Yorker


Denne søte blusen fra GinaTricot er lengre bak en foran.


Okey, singletten er fra GinaTricot, men bletet er fra noe så fett som H&M!!!!! Jeg digger det!


Fiiine og stoooore sløyfen!

Hva synes du om shoppingen min?

Hvilke plagg liker du best?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
07.11.2011 Shopping

Buksene i 2012

Tenkte jeg kunne dele med dere hvordan buksene som vil dekke butikkene i 2012 ser ut. Jeg må være ærlig å si at det er kanskje ingen bukser jeg kommer til bruke mye av, for det ser ut som disse "skjørtebuksene" jeg digget da jeg var seks. Men utenom det så! Det postivie må vel være at.. hm... de kommer i fine farger?
Bildene er stjålet fra søte Pia, tihi.

Hva synes du om disse buksene?

Er dette noe du kommer til å bruke?
Vi blogges, readers!

Stikkord:
07.11.2011 Antrekk

Mitt varme skjerf

Siden jeg ikke var så keen påå kle meg så fryktelig vakkert i dag, så ble det en vanlig blå topp (med hjemmesydde cupcakes på) og skjerf. Hurra! Vi har hatt visning i musikk, dans og drama i dag og jeg tror det gikk ganske bra assa. Jeg burde ha filmet den og vist dere den, men de gjorde jeg ikke, så da får dere ikke sett det likevel, tihi. Men det varme, gode og gamle skjerfet mitt kan dere se.


Har fått flere kommentarer på om jeg har strikket skjerfet selv, så det får jeg ta postivti, hihi.


Hm, hoven leppe ?


Jeg liker det fine skjerfet mitt.

Nå sitter jeg foran stekeovnen og prøve å varme meg på den siste varmen som er igjen der. Brrrr. Nei, nå får jeg hoppe meg videre å gjøre de fiiine leksene min. Ah, jeg digger de!

Liker du skjerfet mitt?

Bruker du ofte skjerf?
Vi blogges, scarves!

Stikkord:
06.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; allehelgensaften

Det er utrolig nydelig å stå å se på alle lysene som er tent ved gravene på en kirkegård nå på allehelgensaften. Jeg synes bare det er så pent å stå å se på alle de levende lysene, og ved tanken på hvorfor de er tent. Jeg tror jeg kunne stått å sett på slike brennende lys i flere timer.

Nei, det er ikke lett å holde kamera stille... Men dere ser jo hvor mange lys det er. Det er også mange lyse man ikke kan se.

Hva synes du om bildene?

Liker du levende lys?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
06.11.2011 Shopping

Innkjøp; sko og sånt

Jippi! Første innkjøpsdel fra Sverige. Resten kommer med klesplaggene. Hurra! Jeg har kjøpt mye fine greier assa, og til en ikke alt for dyr penge heller. Bedre blir det ikke. Vi var bare inne på "Nordby senteret", sånn egentlig.. Vi rakk knapt det, haha. Det er jo blitt så stort der atte jeg holder på å gå meg bort for hver butikk jeg er i. Men det er mange bra butikker å gåseg bort i da så.


Kan begynne med denne pene ringen fra H&M. Sjekk den pene rød/rosa fargen.
Haha, nydelig bilde...


Haha, nei, jeg skal ikke bruke knall rosa sokker i disse skoene. Men de er bare så deilige å ha på seg! Skoene digger jeg!
Kan hende jeg skal bytte ut skolissene, men vi får se.


Også litt Fimo-leire til smykkene mine, tihi.

Nå skal jeg være flink å jobbe litt skole. Tjohei! Ha en super søndag fortsatt. Jeg er så glad i dere, tihi. Dere er virkelig fantastiske som kommer med så mange søte og koselige kommentarer til meg.

Hva synes du om innkjøpet?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
05.11.2011 Hverdagsliv

Shopping i Sverige

Da er jeg kommet hjem fra vårt lille naboland, og ja, jeg er blitt ganske sliten i beina. Så nå sitter jeg å gomler litt godteri med jeg surrer foran TVen med pcen. Hurra! En veldig fin lørdag, tihi. Jeg har kjøpt masse fint også, så dere får glede dere til i morgen, da skal jeg vise dere det. Jippi.


Dette hadde jeg på meg i dag, forresten.


Neida, jeg har ikke på meg strømpebukse. Jeg er bare naturlig brun ;-)

Har du en bra lørdag?
Vi blogges, strympar!

Stikkord:
05.11.2011 Antrekk

Antrekk; blue flower

Nå skal jeg snart ture en tur til vårt kjære naboland, Sverige, å kjøpe billig godteri og kanskje finne noen søte klær, tihi. Ingen dum lørdag. Siden dere ikke få se hva jeg har på meg i dag (enda), så får dere kose dere med bilde av hva jeg hadde på meg i går. Ah, jeg er så dyp...

Jeg skulle opp å spisse blyanten min i fransktimen i går (jeg har sånn fancy liten ting som det er lurt å spisse over en spølekasse), og så sa læreren min : "Siri". Jeg tenkte "Åh, skal hun kommentere at jeg spisser blyanten min så ofte nååå". Men så sa hun: "Så fin du er i dag!" Må vel innrømme at jeg ble litt sjokkert, for hun er ikke helt den typen som kommenterer slikt, men det var jo veldig koselig, tihi. Så skal jeg spisse blyanten min enda mer! Haha.
Sløyfen skal liksom matche genseren litt, men skoene der i mot, er andre planer.

Ha en supersuper dag!
Hva synes du om antrekket?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoes and bows!

Stikkord:
05.11.2011 Hverdagsliv

Vennskapsbilder

Siden jeg er i det litt vennlige humøret i dag, tenkte jeg å legge ut noen vennskapsbilder. Oo, vennlig, vennskapsbilder. Tok dere den? Haha. Humoren min er virkelig på sitt beste i tillegg...


I kveld har jeg vært på en koselig tur hos Merete.
Åh, jeg bare elsker dette bilde! Jeg må bare smile når jeg ser det, tihi.


Haha, skikkelig vennskaplig assa. Neida, men det er den kule maten Merete og jeg lagde før på kvelden. Nam nam. Vi burde bli kokker!Jeg kan ikke huske at jeg tok dette bilde...

Måtte bare dele noen søte bilder med dere, tihi. Så blir dere litt glade og søte også! Bedre blir det ikke assa.I morgen skal jeg på en liten harrytur til Sverige, faktisk. Det blir søtt. Haha, Sverige, godteri, søtt! Den tok dere, ikke sant? Åh, jeg tror ikke jeg burde skrive mere nå...

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, friends, tihi!

Stikkord:
04.11.2011 Foto og Photoshop

Foto; play me

Haha, jada, halvparten av dere har sikkert tolket overskriften på en annen måte enn det jeg har... Men det får være deres problem, tihi. Vi har vært flinke å laget en superbra musikk, dans og drama visning til mandag, og hatt motshow i fransktimen. Jeg har hatt en super dag!


//Canon EOS 500D

Har dagen din vært bra?

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, pianos!

Stikkord:
03.11.2011 Shopping

Hvordan få vekk saltet?

Hey, søteste!

Jeg har kjøpt meg en pose med masse gresskarfrø, jepp masse! Men det er litt kjipt fordi de er så utrolig salte! Jeg liker salte ting assa, men de er er sånn nesten litt altfor salte... Derfor lurte jeg på om dere hadde noen råd om hvordan jeg kan få vekk litt av saltet. Funker det å legge de litt i vann, eller blir de ekkle da? Kanskje det ikke går bort?


Kan nesten se saltet, haha.

Har du et lurt råd til meg?
Vi blogges, salts!

Stikkord:
03.11.2011 Foto og Photoshop

Kjøttetende plante

Jeg har en veldig søt og snill mamma, som noen ganger kommer hjem med søte og små ting, tihi. Og her om dagen hadde hun vært på en liten tur på en blomsterbutikk, der fant hun noe spennende greier. Nemlig, en kjøttetende plante! Den er sykt rå, og veldig snill, tihi. Det har ikke spist på meg enda. Enda...
Super søt!
Jeg digger å putte ting inni den så den lukker seg for å spise det opp, tihi. Helt super å ha på sommeren da, så kan den spise opp myggen ♥

Har du en kjøttetende plante?
Vi blogges, plants!

Stikkord:
03.11.2011 Hverdagsliv

Gi meg en grimase

Jaaa, vi liker webcam bilder.
Søte vi er. Martine og Ilene til høyre for sløyfehodet.

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, webcameras!

Stikkord:
02.11.2011 Foto og Photoshop

Ny header på meg

Bloggen min kommer til å være under oppussing noen dager framover, bare sånn at dere veit det. Jeg likte i grunn den headeren jeg hadde før ganske godt, men den er jo ikke veldig "høst" da, så derfor ble det en litt mer høstlig header nå. Hurra! Kanskje jeg gjør noen småforandringer på header og design etterhvert, men vi får se hva som skjer- klem tv2.

Til dere som ikke så den for nest forrige innlegg siden, hva synes dere om headeren?
Vi blogges, muffins!

Forresten, så er det en supersøt jente som har skrevet supersøtt om meg på bloggen hennes. Stikk innom henne HER

Stikkord:
02.11.2011 Shopping

Innkjøp; ny jakke

Jeg har vært på jakkeshopping. Okey, det er vel kanskje en liten stund siden, men bedre å vise dere seint, enn å ikke vise dere i det hele tatt. Såååå, her er den:


Den er i fra Bikbok, og dere har sikkert sett en liknende før. Den er sånn typisk vinterjakke egentlig, som mange har ganske like av, men den er veldig, veldig varm! Også er pelsen falsk så klart :-D
Så nå kan jeg danse ute i snøen en kald vinterdag.

Hva synes du om jakken min?

Hvordan vinterjakke har du?
Vi blogges, jackets!

Stikkord:
01.11.2011 Foto og Photoshop

Ny header, kanskje?

Jeg har faktisk tid til å surre litt å lage hader i dag, så prøver ut litt forskjellige ting og tang. Har egentlig litt dårlig samvittighet, for jeg har lovet å lage header til ei venninne, men så sitter jeg å lager til meg selv i stedet... Huff av meg, slemme meg... Men Vilja! Jeg skal begynne på din snart assa!

Siden jeg ikke er helt ferdig med den enda, så lurer jeg bare på hva dere synes om den. Kanskje jeg tror den er skikkelig fin, og så er den egentlig kjemperar, eller stygg. Eller værre, dere har en som er nesten akkurat lik. Oooo. Neida, men assa, tenkte jeg kunne høre litt fra dere først. Headeren er redigert i Photoshop CS5, sånn forresten.

 
Hva synes du?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
01.11.2011 Negledesign

Negledesign

Jeg kom over en blogg for ikke så lenge siden, som postet utrolig mange, søte og egenlagde negledesign. Det er sånn seriøst alt mulig assa. Fra fotspor og komunevåpen til løvenes konge og minne om 9/11-2001. Hun her er dreven assa! Sjekk den ut HERSykt fete, ikke sant?
Vi blogges, nail arts!


Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits