31.10.2012 Kreativt

Galaxy Shoes

Mens mange folk er ute å feirer halloween eller ser på skumle filmer, så sitter jeg å maler på skoene mine mens jeg ser på koselige tv- programmer. Det har ikke vært mange småbarn på døra, så vi har nok rett og slett et altfor skummelt hus. Null pynting. Men vi klarte så klart å finne litt gøy til de søte, skumle små.Ellers så startet kvelden med disse her:


Blandet med dette her:


Så endte de litt mer sånn her:

Og neida, de er ikke ferdige ennå. De skal nok få litt stjerner og gøy på seg. Det får dere se daaaa.

Ser du noen skumle filmer i kveld?
Vi blogges, shoes!

30.10.2012 Shopping

Fretex- et nederlag

Kjøper du noen gang brukte klær, eller ser du det som et nederlag å gå, for eksempel, på Fretex? Synes du ikke at det er gøy å lete i mormors gamle klesskap etter herlige skinnvesker eller 50-talls bluser?

Vel, hvertfall om du har svart nei på de to siste spørsmålene, så lurer jeg veldig på hvorfor? Hvorfor må man absolutt ha de nyeste og dyreste klærne? Jaja, alltid gøy å kjøpe noe nytt, før alle andre. Men du får jo likevel noe nytt for deg, selv om du ikke er den første som kjøper plagget. Er det ikke bare fint at noen kan kjøpe noe som andre er blitt lei- istedenfor å bare kaste det? Mye som er hos for eksempel Fretex, er helt nytt og ubrukt også. Prislappen henger i flere tilfeller på! Bare at varen likevel er blitt billigere. Litt mer miljøvennlig er det å kjøpe brukt også.

Denne genseren jeg har på meg i dag, den er i fra Fretex. Den er 100 % ekte ull, og jeg betalte 199kroner, men hadde den vært ny, så kanskje 5-800kroner. Under halve prisen, og man kan ikke se at den er brukt en gang. Jeg har lenge lett etter en fin ullgenser, men finner liksom ikke DEN ullgenseren. Derfor gikk jeg da innom Fretex, det kunne jo hende de hadde noe fint, og borte i manneavdeliga, ja, der han den og ventet så stille på meg- sier vi.


Det fine er jo at jeg da har spart iallefall over 200kroner, og ullen til en sau, som kan gå til en ny genser.

Handler du noen ganger brukt?
Vi blogges, shoppers!

28.10.2012 Foto og Photoshop

Trekant

Nå driver det å styres klart til vi skal få gjester. En liten familiebursdag står på færde, og det er faktisk både min bestemor og jeg som skal feires (der hørtes jeg selvdigger ut). Jeg hadde jo bursdag 1. september, så det er jo en liiiiten stund sidne, men jaaa, bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Det blir nok iallefall veldig koselig at onkler, tanter, bestemor, kusine, fettre og oss samles igjen. Det skjer jo ikke akkurat oftere enn nødvendig. 

Bildet under er nok et resultat av morgen-shooten jeg beveget meg ut på. Jeg synes det er veeeeldig gøy å redigere bilder som det her, men jeg er litt usikker på om hvor heldig selve resultatet er. 


Funker denne redigeringen for dere, eller hva synes du?
Vi blogges, triangles!

28.10.2012 Foto og Photoshop

See the Magic

Si hva enn dere vil om snø og kulde, men ingen kan nekte på at det ikke er pent når frostkrystaller dekker naturen. Når solen skinner gjennom trærne og kaster solstråler på bakken. Når det glitrer i vanndråpene som lyser i alle regnbuensfarger. Dere kan ikke si at det ikke er pent?


Er du glad i kulde og snø?
Vi blogges, straws!

27.10.2012 Foto og Photoshop

When the Snow Falls

Mens fleste parten av de jeg kjenner er ute og har det gøy i kvel, så sitter jeg hjemme og gjør skolearbeid. Ikke nok med at jeg er usosial med venner, men jeg er ikke sosial med familien en gang... Heldigvis blir jeg jo skikkelig smart da. Særlig. Men hey, alle må jo ha noen kjedelige hjemmekvelder! Derfor er det mest underholdene jeg har gjort i dag, å spise middag og redigere disse bildene. Helga skulle hatt en dag til.


Hva gjør du i kveld?

Er det snø hos deg?
Vi blogges, pictures! 

27.10.2012 Antrekk

LOOKBOOK

Er det en nettside jeg kan sitte i flere timer å se på, så må det være lookbook.nu. Det er så mange nydelgie antrekk som man både kan sitte å sikle på, eller prøve å gå til noe liknende selv. Det eneste litt negative, er at der mange av antrekkene er lagt ut i fra, så er nok tempraturene ganske mye varmere enn i Norge, derfor vil nok mye av dette bli litt kaldt for oss. Men hey, det er jo ikke noe verre enn å bruke en tjukkere genser, eller strømpebukse under. Masse nydelig er det iallefall å finne her. For jenter, men så absolutt også for gutter.


//lookbook.nu

Nydelig, ikke sant?
Vi blogges, lookbookers! 

25.10.2012 Antrekk

Haust

Høsten er her nå for fult, og man kan vel egentlig si at vinteren også er på vei. For ikke så mange timer siden, snødde det kraftig ute, samtidig som det blåste "nordavind fra alle kanter". Jeg er usikker på om det kan kalles snø, fordi det så mer ut som "ikke så frossen hagl", meeen vi sier det er snø, hihi.  Jeg tok meg to av mine bloggvenninner ut på en liten og ekstremt uformell photo session ute i skogen her om dagen. Det var vel mer bilder for antrekk, men ja, vi kaller det photo session, hihi. Låter litt kult da veit dere. AnnaIngeborg og Vilja, forresten- sjekk de ut!
Det ble vel i grunn noen flere bilder også. Dere får se de litt sånn etterhvert. Nå skal jeg løpe meg en tur på treningssenteret og leke flink.

Er det høst hos deg? -sansynligvis
Vi blogges, falls!

24.10.2012 Tips og litt skjønnhet

BLINK

Jeg fikk noen spennende greier i fra Like'n Share i dag. Det er forresten ei side hvor du melder jeg inn til å teste forskjellige produkter- valgfritt hvilke du vil teste. Jeg fikk da nå i dag tre supersøte bokser med små pastiller i.

Som sagt så er jo boksene bare herlige! Jeg ville i grunn ha kjøpt dem bare på grunn av designet, hihi. Ellers så har pastillene veldig god og bra smak- av det jeg kan smake tiltross for mine dårlige smaksløker. Jeg har fått smake på tranebær, lakris og eple. Lakrisen må nok være min favoritt ettersom den hadde sterkest smak. Jeg er usikker på når de begynner å selge disse i butikkene (kanskje de har begynt alt), men jeg vil anbefale deg å kjøpe en boks med disse greiene her. Siden boksen er så fin, så kan man jo bruke den til noe annet når det er tomt for pastiller. Helt supert!
La på en liten "blink" på bildet, så passet det liksom litt inn, ehehe. Liksom.

Har du smakt disse pastillene før?
Vi blogges, like'n shares! 

23.10.2012 Tanzania- vennskap nord-sør

JEG SKAL TIL AFRIKAAAA

Okey, okey, jeg prøver fortsatt å la det gå inn på meg. Serriøst, jeg er valgt ut til å dra til Tanzania sammen med fem andre elever og to lærere på skolen min. Søknaden sendte jeg forrige uke, og så var jeg på et intervju i går. 15.59 fikk jeg en e-post med svaret om jeg kom med eller ikke. Jeg satt da på bussen, og turte ikke å sjekke før jeg hadde gått av. Jeg gikk av bussen, og sjekket mailen min på veien hjemover.

"Hei Siri!

 Hei, hei..........

Det har vært en vanskelig jobb å plukke ut deltakere til årets prosjekt, da det var svært mange gode søkere i år. Hvis vi hadde hatt mulighet til å ta med alle sammen, kunne vi gjerne ha gjort det. Men kun seks kan reise hvert år dessverre. 
Jaja, kan jo prøve igjen neste år...
Du er en av de seks vi har plukket ut til å delta."

 Jeg måtte lese igjen.

"Du er en av de seks vi har plukket ut til å delta."

 ... JA!- så løp jeg hjem og begynte å gråte.

Denne teksten er lånt i fra SiennaMichelle som jeg også skal reise sammen med, men jeg følte det akkurat på samme måte. Wuææ, vi er hele firestykker fra min klasse som skal dra, og det var seks klasser som hadde muligheten til å søke. Det er ikke dårlig. Jeg prøver fortsatt og bruke energien min på noe.


Har du vært i Afrika og/eller Tanzania før?
Vi blogges, coolers!

22.10.2012 Antrekk

Denim'n green

Ja, det var liksom et forsøk på et rim da. Meeen! Som jeg skreiv på twitter til morgenen i dag: Du vet det kan bli en bra dag når undertøyet matcher. Så har det i grunn vært en nervepirrende, men veldig bra dag. Min twitter finner du HER, forresten. Høydepunktet av høydepunketene må være at jeg fikk 6'er på matematikkprøven! Jeg pleier vanligvis ikke dele karakterene mine med offentligheten (skulle dere ha mye nytte av det?), men gjorde et lite unntak. Hurra! Det skal jeg feire med mini-gulerøtter og en kopp te i kveld! Kanskje ikke samtidig da, men...
Jeg ser nå at jeg har sett litt tullete ut i dag, ettersom jeg nesten har samme farge på skjorta som jeg har på shortsen, meeeen jaaa, det får dere overleve. Skjorta er fiiin og det er shortsen også, hihi.

Har du hatt en bra dag i dag?
Vi blogges, clocks!

21.10.2012 Foto og Photoshop

DREAM

En bok. En skrivebok. En bok hvor du kan skrive ned alt du måtte tenke på. Planer, drømmer, frykter, ønsker. Notater til deg selv. Notater til andre. Oppmuntrende sitater. Trøstende ord. Din egen drømmeverden. Forseglet mellom to permer. 


Har du en slik bok?
Vi blogges, dreambooks!

20.10.2012 Shopping

The soul would have no rainbow

"The soul would have no rainbow if the eyes had no tears" står det utenpå den nydelig boken jeg fikk av min supersøte mamma. Det er nemlig en almanakk for 2013, som er rett og slett helt kjempefin! Den har i grunn alt. Telefonbok, diverse kalendere, oversikt over helligdager, internasjonale måleenheter osv. Masse nyttige greier, man kanskje ikke helt visste at man trengte.

Nå gleder jeg meg bare til nyttår så jeg kan begynne å bruke den.
Boken er designet av Laurel Burch og ja, den er helt nydelig.

Har du en liknende bok?
Vi blogges, books!

19.10.2012 Kreativt

Melkesjokolade

Jeg satt og fiklet litt med fimoleira her om dagen, og jeg tok meg tid til å lage fem små sjokoladebiter. Nam nam. De er litt lysere enn på bilder, og ikke så uklare, ehehe. Jeg er ikke helt superflink med fokuset med det nye objektivet ennå. Men assa, hey, dere skjønner jo greia.


Jeg skal etterhvert få lagt ut flere bilder av det jeg sitter og lager. Det skal bli en video også om hvordan jeg lager noen av smykkene, så kom gjerne med forslag til hva slags smykker jeg da kan vise dere!

Hva har du lyst til å lære? (med tanke på videoen)
Vi blogges, chocolats!

18.10.2012 Kreativt

Galaxy print

Etter som jeg sjeldent finner klær og mønster akkurat slik jeg vil ha det, så har jeg funnet fram litt tekstilmaling og har planer om å male på et par sko, og muligens en bandeau- bh? Jeg måtte bare prøve meg fram litt sånn kjapt, for å se om det i det hele tatt var mulig å male noe slikt. Det viste seg at det ikke var sååå veeeeldig krevende. Hihi.
Nå skal jeg snart på generalprøve til morgendagensforestilling.

Liker du galaxy print?
Vi blogges, stars!

17.10.2012 Antrekk

ANTREKK 17.10-12

Et nydelig regnvær til morgenen i dag, resulterte til en våt Siri som kom for sent til første time. Regnværet hadde kanskje ikke så mye med det at jeg ankom skolen over klokka åtte, men forsinkede busser er utrolig irriterende. Som et plaster på såret fikk vi nesten fire timer fri midt på dagen, merkelige greier. Skulle ønske jeg heller kunne hatt de fire fritimene hjemme i stedet...
Men vi fikk jo tatt noen fine antrekksbilder i byen da. Det blåse så fælt at de ble litt uklare, men dere ser jo greia. Skjortekragen er litt på tur på noen av bildene, men den er så fiiin!

Hva har du på deg i dag?
Vi blogges, kläder!

16.10.2012 Negledesign

Negldesign: Rosa sløyfe

Rosa er oktoberfargen for å støtte brystkreftaksjonen 2012. Derfor synes jeg at du skal ha på deg så mye rosa som mulig i oktober! Man kan også gi oengestøtte til selve aksjonen, ved for eksempel å kjøpe disse "rosa sløyfe" refleksene eller armbåndene, eller så kan du støtte de gjennom direkte penger. Alt dette kan du lese mere om HER. 1 av 12 kvinner er et skremmende tall. Så hjelp forskningen, slik at du eller noen du er glad i, kan komme frisk ut av det.
Hvordan støtter du brystkreftaksjonen?
Vi blogges, pink bows!

15.10.2012 Tips og litt skjønnhet

LONDON- ting du ikke må gå glipp av

Jeg har blitt supert om ikke jeg kan legge ut til London-guide, om steder og ting man ikke kan gå glipp av. Og det kan jeg jo godt gjøre, og det endte da med dette innelgget. Det kan hende at det blir flere innlegg, for dette går mer på "opplevelser". Men utvalgte musikaler, f.eks og shopping trenger sine egne innlegg.

Aller først, noe man omtrent ikke kan unngå- Starbucks. Uansett om du liker kaffe, frappe eller ikke. Kafeene er utrolig koselige, og de har mange gode smoothies og annen småmat. Første gangen (har bare vært der to ganger assa) jeg var i London, så spiste vi her mange av kveldene. De har nemlig noen veldig godt slags innbakte rundstykker, eller hvordan jeg skal beskrive de, som de varmet og ble supergodt! Kjenner ennå smaken når jeg tenker på det..

Det er ellers masse turistattraksjoner man kan se og være med på. Å se Big Ben (noe som er vanskelig å unngå), Tower Bridge, London eye, Westminster Abbey og Buckingham palace, er også steder du må se. Jeg har selv ikke vært inni Buckingham palace, eller London eye, men har hørt at det er noe som absolutt anbefales! Westminster Abbey er et virkelig nydelig bygg, hvor iallefall jeg synes var veldig spennende å besøke. Kate og William giftet seg jo også her.

Ellers er Madame Tussauds (nei, jeg har faktisk ikke vært der heller) noe jeg tror blir vellykket. Og så klart- du MÅ. SE. EN. MUSIKAL. Reglen er nesten skrevet assa. Nesten uansett hva du ser, så blir det herlig! Kan "fordype" meg i dette i et senere innlegg, men assa, ja, du må bare! The Lion King (ja, den har jeg sett), er favoritten min.

Det eneste "negative" med alle disse stedene, er at det er ofte gaaanske lang kø. Men med gode venner og familie, så går det så fort så.

Hamleys- lekebutikken er også et sted jeg vil råde deg til å besøke. Du er kanskje litt skeptisk når jeg snakker om lekebutikk, men det er en egen verden der inne. Den er på sjuuuu (?) etasjer, og han bokstavligtalt forskjellige verdener. En egen for masse kosedyr, jenteting, gutteting, HarryPotter osv. Helt sykt!

Du må gå gjennom en park! Hyde park eller Regent Park for eksempel. De også er som små paradis-verdner.Dra på marked!

Camden Market er vel det største, og det er veldig, veldig bra. Her finner du mest på lørdager og på sommertider, men er ganske sikker på at det skal være i bruk hele året, og hver dag også. Utvalget varierer. Portobello road market i Notting Hill, er også et veldig søtt og koselig marked.Kom deg opp i høyden! Om det er ved hjelp av London eye, eller et høyt hotell, så er London ovenifra på dagen og spesielt om natten helt nydelig! På bildet under, befinner jeg med i øverste etajse av Hilton Hotell.Notting Hill er som sagt et sted du burde besøke. Det er en så koselig bydel, hvor du også finner x-antall vintagebutikker. Mange muligheter for gode kjøp. Det å
sitte på en kafé langs bygatene er også veldig koselig.
Sånn aller først og med det første, så der det dette jeg kommer på med slike "attraksjoner" som man burde få med seg i London. Mye kommer ellers på interesser og hobbyer, men ja, dette er et must! Om du ikke er inni alle bygningene (det koster jo litt etterhvert også), så prøv å vær på utsiden iallefall. Får man dreisen på undergrunnsbanen er det helt supert! Disse stilige to etasjes bussene og taxiene må man også ha vært i- bare på gøy.

Det kommer flere tips om musikaler og shopping senere. Overnatting og om dere ønsker!

Var dette til hjelp for deg?

Er det noe mer du vil tilføye?
Vi blogges, Londoners!

14.10.2012 Foto og Photoshop

PHOTOGRAPHY

Fikk helt julestemning jeg, når vi var på hyttetur før i dag. Masse snø! Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta med meg kamera ut i snøværet, men jeg fant ut at JO jeg mååå bare! Det var jo så nydelig ute! Kanskje er det like greit at det bare er regn hjemme, enn så lenge, så jeg ikke får julefølelsen helt hele tiden. Kan jo heller bare reise til vinterland innimellom, hihi. Men jeg tror og håper snøen vil komme om ikke så altfor lenge til oss på østlandet også. 


Canon 500D- 50mm 1.4 USM 

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, photographies! 

14.10.2012 Hverdagsliv

Det snør, DET SNØR

Jeg fortalte dere i går at det er snø her, men nå snør det til og med. Åh, det er så herlig! Det snør sånn masse masse! Jeg sitter enn så lenge inne foran en varm peis, og ser på at det snør mens jeg skriver på litt skolearbeid. Det er så mye enklere å skrive når det er så "idyllisk" rundt meg, hihi. Jeg kjenner jeg er skikkelig glad for at det snør, for det er så... wuææ. nydelig!

Mange liker ikke snø så godt, og ja, jeg skjønner det veldig godt. Det er kaldt og man fryser, det blir for vått, tungt å gå i, verden mister de varme fargene og det kladder under skoene når man går. Men er det ikke det som er litt koselig også. For alle har det jo på samme måte og vi kan "slite" oss gjennom vinteren sammen. Og dere må vel alle være enige i at det er veldig koselig å sitte inne i varmen, foran peisen og drikke en kopp med kakao sammen med folk man er glad i.


Snør det hos deg?
Vi blogges, mountains!

13.10.2012 Foto og Photoshop

SNØ

Wuæææ, det er snø her! Helt seriøst! Jeg befinner meg for øyeblikket på en hytte, som er  950meter over havnivå, men likevel,snøøø! Jeg ble så glad når jeg så det, og har vært ute mesteparten av dagen. Da tok jeg med meg mitt nydelige objektiv og kamera for så å gå ut i det nydelige været. Nydelig!

Bildene ble litt lyse, så dere får vippe skjermen litt tilbake, så blir det bedre. Dere skal få sett de litt større etterhvert.


//Canon 500D- 50mm 1.4 USM

Hvordan er været hos deg?

Er det snø der du bor?
Vi blogges, snow flackes! 

Forresten, London- innlegget må dessverre vente til søndag/mandag ettersom jeg glemte minnepennen med bildene hjemme.

13.10.2012 Hverdagsliv

En krabbende middag

Min onkel kom plutselig på døra i går med to fine, rosa bøtter. Inni bøttene kunne man finne ni lys levende krabber! Det vår nå ganske uventet for meg. Han hadde hentet saltvann fra sjøen, slik at krabbene hadde det best mulig før de... ja... Vi hadde de litt i oppvaskkummen også (med sjøvannet) slik at de kunne kravle litt rundt der og ha det kult enn så lenge. Jeg synes det så absolutt ikke var noe gøy at vi måtte koke og spise de etterpå, nå som jeg hadde allerede blitt så glad i de små krabatene... Men joda, de hadde det jo fint så lenge de kunne.


Sirkuskrabben Ole knakk kulepennen!


Det er jo en liten stund siden vi hadde levende krabber i huset- krabber generelt egentlig.

Er du glad i krabber? -Tolk det som du vil.
Vi blogges, crabs!

12.10.2012 Hverdagsliv

Teddy bear

I have a little teddy bear. Who's always there for me. When I need someone to talk to, he listens quietly. I love my little teddy bear. With his cute little face, and if we were more like teddy bears- the world would be a better place. //Unknown


Har du en teddybjørn?
Vi blogges, bears!

11.10.2012 Tips og litt skjønnhet

Kan jeg bomme en snus?

Okey, er det noe jeg virkelig ikke forstår meg på, så er det snusing. Unnskyld meg assa, men ja, jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Greit nok at man skal få et slikt "niko-sjokk", for eksempel for å slappe av. Men har du prøvd å koke deg kakao og sitte under et varmt teppe? Man slapper helt supert av da også. For all del, jeg har aldri snust før, så hva vet vel jeg? Men jeg har ikke planer om det heller. 

Hva positivt kommer ut av det? I følge wikipedia (og da må det jo være sant, ehehe), så inneholder snus 2,500 forskjellige stoffer, og 31 er kreftfremkallende. Hurra. Du får gule, ekle og råtne tenner, kjøttet i munnhulen kan bli rødt og irritert, oppkast er normalt i starten, ved trening kan det fremkalle lettere skader på skjelett og muskler og generelt ja, mye positivt kan man vel ikke trekke fram. En boks koster i underkant av 100-lappen i tillegg, så er det ikke bedre å bruke disse 80kronene på noe annet?

Derfor et mitt budskap til dere. Hold dere snusfrie! Røykfrie og for den del. 


Snuser du?

Hvis du gjør, hvorfor?
Vi blogges, em.. ja...  antisnusere! 

 

Jeg har forresten begynt på dette London-innlegget nå! Så et kommer muligens i morgen, eller lørdag! Jippi.

10.10.2012 Hverdagsliv

La tankene fly

Har du prøvd det i det siste? Når du har hatt mye å gjøre for eksempel og er veldig stresset, så setter du av fem til ti minutter bare for å slappe helt av. Du tenker kanskje ikke på noe spesielt, men bare lar tankene fly og tenke på alt og ingenting. Kanskje hjelper det ennå mer om du bokstaveligtalt lar tankene fly, og du forestiller deg at du flyr over en by eller en skog. Det å fly kan være avslappende for mange.

Prøv det.Har du i det siste drømt deg skikkelig bort?
Vi blogges, dreamers!

09.10.2012 Antrekk

ANTREKK green'n grey

Jeg skulle liksom være litt kreativ med antrekksbildene mine i dag da. Men så ble det ikke sååå vellykkede likevel. Jeg simpelthen elsker det nye objektivet mitt! Men man må bare vende seg til å gå ganske mye lengre unna enn det jeg måtte med standardslinsa, og det blir da litt problematisk når fjernkontrollen ikke rekker så langt unna at jeg kan ta helfigurs bilde. Det overlever dere vel?


Nydelig kroppsholdning. Forresten så skal det festes flere nagler på skjorta, og de var egentlig på linje over begge lommene, men de vil av en eller annen grunn ikke sitte! Så jeg får finne på noe smart, så jeg kan få fikset det!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

08.10.2012 Shopping

NEW SWEATER

Jeg fant denne nydelige genseren om torsdagen da det var åpning av New Yorker i Tønsberg. Det var litt sånn små-kleint at de hadde leid en egen fotograf til å fotografere fra åpningen, men stilig med rød løper og Lise Karlsnes som DJ. Hadde Jan Teigen kommet også, så hadde det vært toppen av riskjeksen! Ehehe, siden han også da er i fra Tønsberg da lisssssom.

Tilbake til denne stilige genseren! Jeg så den først da jeg kikket kjapt gjennom butikken, så måtte jeg bare gå tilbake for å prøve den. Da jeg var ferdig med å prøve, så skulle jeg bare sjekke de andre størrelsene, men da var det bare et par gensere igjen, og de ansatte hadde hengt nye klær foran de. Med andre ord, genseren var nok populær. Men det skjønner jeg jo i grunn godt, tihi.


Nagler, nagler, NAGLER!

Det litt kjipe er at jeg sansynligvis ikke er den eneste i Tønsberg-området som har denne genseren. Hva annet kunne jeg egentlig forvente?

Hva synes dere om genseren?

Liker du klærne fra New Yorker?
Vi blogges, spikes!

07.10.2012 Tips og litt skjønnhet

D.I.Y galaxy print

Jeg synes det er så utrolig mye fint og stilige greier man kan få med slikt galakse mønster på, men ofte så finner man ikke akkurat det rette plagget, eller så koster det altfor mye. Derfor surret jeg litt rundt på youtube.com og kom over disse tre favorittvideoene om hvordan man kan lage sitt eget galakse print. Jeg falt veldig for wedgesene! Men det eneste er jo at man må jo finne et par sko man faktisk kan "ødelegge", og jeg får meg ikke til å kjøpe et par sko til 600kroner, for så å male på de... På en annen side, så blir det jo veeeeldig fint da!


Hva synes du om slikt galaxy print?

Har du prøvd å lage noe slikt selv?
Vi blogges, galaxes!

 

06.10.2012 Antrekk

Look, a bird

Selv om jeg har jobbet i seks timer i dag, samt deltatt på dugnad, så føles det ikke ut som at jeg har gjort så mye nyttig i dag. Jeg tenker stadig på alt skolearbeidet jeg absolutt burde ha gjort, men wuææ, jeg vil ha litt ferie jeg også! Jeg savner da høstferie kun var ferie, nå er det bare skolefri- men langt i fra lesksefri.

Men jeg har tatt med litt fri den siste uka også da, jeg har blant annet sovet med det nye objektivet mitt (nesten) og malt på denne t-skjorten her (nei, det var før ferien).
Eh, ja... Bildene sånn generelt har ingen sammenheng.

Hva har du gjort i høstferien?

Forresten! Jeg har fått spørsmål (for en liten stund siden, så klart) om ikke jeg kunne lage en liten LONDON-GUIDE det kan jeg jo så klart gjøre! Men er det noe spesielt dere lurer på, eller da vil vite om London og rundt det?

Vi blogges, Londoners!

05.10.2012 Foto og Photoshop

Mitt elskede objektiv

Åh, jeg har nesten ikke ord! Jeg fikk nesten ikke sove den natten etter at jeg tilslutt hadde bestemt meg for hvilket objektiv jeg skulle kjøpe. Selv om jeg sitter i en superdeilig genser jeg kjøpte på New Yorker, så må jeg innrømme at det å kunne si at 50mm f/1.4 objektivet er mitt, var en ennå litt kulere følelse. Jeg kan si det en gang til. Jeg er eier av en 50mm f/1.4. Wuæææ.


//Canon 500D- 50mm f/1.4 *hjerteslag*

En herlig følelse! Weeeeee

Hva synes du om dette objektivet?
Vi blogges, lenses!

04.10.2012 Shopping

GOSH- special edition

Jeg var i Tønsberg i går, ikke sant, og så var jeg innom på vita, for det hender jo at de har noe morsomme og fine ting der inne. Det hadde de også, fordi jeg fant det siste eksemplaret av GOSH sin neglelakk, fra special edition. Wuææ, den er jo sykt kul! Den er sånn sølvfarget og grå, samtidig som den har skinn i alle reinbuensfarger. Lekkert!


Dere skal få lov til å ignorere den flotte kanten av neglelakk jeg har søla rundt på fingrene mine.


Det eneste litt kjipe er at hvis man ikke har på topplakk, så vil neglelakken slites av på under en dag ved normalt bruk. Meeen hvis man har på topplakk, så blir det bedre. Tjohei.

Jeg digger denne stilige funksjonen som blogg.no har fått med når innlegget skal postes forresten. Utrolig herlig! Fordiii, jeg sitter ikke hjemme ved pc'en akkurat nå, men likevel, så får dere innlegget. Supert!

03.10.2012 Foto og Photoshop

Roser og stjerner

Jeg dro da inn til Tønsberg by i dag, for å være tidlig ute til å besøke den nye New Yorker butikken. Men det eneste som var litt em.. dumt(?) var at der jeg leste at butikken kom til Tønsberg, så sto det at den åpnet 3. oktober, men på plakaten inne i selve bygget, sto det 4. oktober. Derfor ble det sånn sett en liten bomtur. Til gjengjeld fikk jeg kjøpt litt andre rare ting og tang som jeg kan vise dere i morgen- og jeg tror jeg tilslutt har bestemt meg for et nytt objektiv!

Bildet er tatt på veien hjem fra bussen, og har ellers ingen sammenheng med resten av innlegget- utenom overskriften.

Hvilket av bildene likte du best?

Skal du innom New Yorker i morgen?
Vi blogges, roses!

02.10.2012 Foto og Photoshop

FOTO: Those rainy days

Nå skinner sola, og det er nesten jeg vurderer å legge meg ut for å sole meg. NESTEN. Men til morgenen i dag, så regnet det nesten hull i taket her hjemme. NESTEN. Det er iallefall helt sikkert at det regnet masse. HELT SIKKERT.


Når det blir regn, oooog pene høstfarger- da er det fint da.

Har det regnet hos deg i dag?
Vi blogges, flowers!

01.10.2012 Foto og Photoshop

Looking for fish

Se hva jeg funnet for noe daaa! Det renner en søt, liten bekk utenfor huset, og der hoppet det en liten krabat rundt omkring. Kanskje det kalles en mink? Uansett, så var den jo supersøt! Den holdt på nede i bekken suuuper lenge, og jeg tror den var på fiskejakt. Jeg bor nemlig i et veldig dyrisk strøk- regne dyrehagen!


Wuæææ, så nydelig! Canon 500D- 75- 300mm til de som måtte lure- redigert i Photoshop CS5

Har du noen gang "villdyr" utenfor huset ditt?
Vi blogges, animals!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits