31.10.2011 Kreativt

To nye sløyfer

Jeg hadde faktisk tid til å sy meg to nye sløyfer om lørdagen, det er ikke dårlig assa. For fritid er ikke noe jeg har sånn veldig mye av. Men da får man jo bruke den tiden man har. Jippi. Jeg har kjøpt det svarte silkebåndet for en stund siden, men har bare glemt det bort litt. Det andre fancy stoffet med forskjellige vinmerker (?) på, har jeg hatt en liten stund det også, tihi. Nyttig å vite, ikke sant?


Er litt usikker på hva jeg skal gjøre med de båndene som henger ned der, men vi får se hva det blir til. Noen ideer?


Hurra!

Hva synes dere om sløyfene mine?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
31.10.2011 Hverdagsliv

Kommer julen for tidlig?

Kommer julen for tidlig til butikkene? Det er et spørsmål det er mange ulike meninger om. Noen synes at det er helt greit å kjøpe inn julebrus, peppekaker og annet juleting i oktober og utover, mens andre synes de kan vente til godt ute i november, eller kanskje ikke før desember. Jeg ligger sånn midt i mellom. Så klart synes jeg det er kjempekoselig med jul og julepynt, men det er litt tidlig å begynne allerede i oktober. Man må jo ha noe å glede seg til også. Men å starte med alt 1.desember er kanskje litt stress også, for da blir alle så stressa og irriterte før jul, og det er jo ikke noe koselig heller. Så jeg synes rundt midten av november-ish.


Jeg har alltid vært flink til å lage julepynt! Helt siden barnehagen assa.

Synes du julen kommer for tidlig i butikkene?
Vi blogges, santas!

Stikkord:
30.10.2011 Negledesign

Negledesign; mumie

Det er kanskje litt seint å komme med halloween-negler nå, men det kan jo hende noen skal på mandagsfest, eller noe. Uansett, jeg lagde meg noen skikkelig skumle mumienegler med lysende rosa/glittrende øyne. Jeg har funnet ut at de kan se igjennom ting. Wuæ, skumle greier det assa, haha. Seeee
Oooo. Det ser igrunn ikke så mumiete ut, men litt mer dopapir i virkeligheten, haha.

Hva synes du?
Vi blogges, mumies!

Stikkord:
30.10.2011 Hverdagsliv

Hjernen som sluttet å fungere...

Åh, nå er jeg ganske sliten etter å ha stått i kassa i nesten 8,5timer i dag. Shell har hatt 10år jubileum i dag, så stasjonen vår har vært dekorert med ballonger, og masse 10kr tilbud. Vi har også gitt ut gratis sjokolade og nøtter til kundene. Koselig! Jeg blir glad av at kundene blir glade og setter pris på det. Det hjelper litt mens hjernen surrer sitt eget liv.

"Hei! 67kr blir det da. Supert. Vil du ha med en liten sjokolade på veien videre? Bare hyggelig. Kvitteringen? Hadetbra!" Blir fort til: "Hei! Vil du ha med en liten sjokolade på veien videre? 67kr blir det da. Hei! Kvitteringnen? Bare hyggelig. Supert!  " Ja, dere skjønner? Man blir litt surrete etterhvert. Det er i grunn imponerende at jeg klarer å skrive dette innlegget her...


Og nååå, gleder jeg meg til å sove. Og jeg som skulle gjøre skolearbeid i dag du liksom...

Har du hatt en fin dag?

Blir du litt surrete noen ganger?
Vi blogges, works!

Stikkord:
30.10.2011 Hverdagsliv

Jobb, jobb, jobb

Nå må jeg løpe på jobb jeg... men jeg håper dere alle hadde en super kveld i går, og at dagen deres i dag blir bra den også :-D


Haha, tatt akkurat nå! Ja, særlig...

Har du jobb?
Vi blogges, workers!

Stikkord:
29.10.2011 Hverdagsliv

Min indre vaskedame

Etter å ha vasket en liten sånn brakke-ting som mannfolka på jobben til pappa bruker, så må jeg innrømme at til og med jeg finner frem min indre vaskedame og gjør det jeg kan for å få det reint assa. Det er ikke for å si noe vondt om dem, men de er ikke spesielt flinke til å vaske og gjøre det reint etter seg. Det er kaffeflekker over alt, fotavtrykk inne på gulvet og trenger jeg å nevne oppvaskbenken? Men det er vel bare sånn mannfolk er. Kommer ikke utenom det...


Når man må vaske veggene, så er det vel greit å ta et hint..


Ett minutt etter at dette bilde ble tatt, skallet jeg i den fine skapdøren bak meg. Jepp, masasje for hodebunnen.


Sjekk her da! Jeg matcher gardinene bak meg.

Nå må jeg fikse meg og gjøre meg klar til i kveld. Eller kanskje litt tidlig... Vi får se, jeg kan jo begynne å lakke neglene mine da iallefall.

Er du glad i å vaske?
Vi blogges, cleansers!

29.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; FIMO colors

Jeg kjøpte noen nye små, nye pakker med FIMO-leire i går. Det er sånn leire jeg bruker for å lage smykkene mine, tihi. Så nå kan det bli masse nye smykker. Nå skal jeg snart dra å vaske litt for min far, før jeg etterhvert får litt besøk på kvelden. Koselig.


Digger den knall-røde lappen på den grønne der, haha. Den var av en eller annen grunn på salg, så det er jo greit for meg det.
//Canon EOS 500D- redigert i photoshop CS5

Hva synes du om bildene?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, FIMOs!

Stikkord:
28.10.2011 Kreativt

Le Plaisir en Rose

Vi har laget håndkrem på skolen i dag (som jeg nevnte i forrige innlegg), hurra, det var gøy. Vi blandet kokosfett, parafinolje, stearinsyre, glycerol, trietaniomsklagiskashjaif- ting og vann. Varmet opp og blandet og rørte rundt, jippi! Nå kan dere også lage håndkrem!


Håndkremen til Vilja og meg, ble den best og fineste assa<3


Den er forresten lysrosa i fargen, også lukter den en søtlig blanding av vanilje og sukker, tihi.


Sjekk vårt flotte varkemerke! VS, ooo, strong! Navnet; Le Plaisir en Rose, er fransk og betyr nytelse i rosa, haha. Dypt, ikke sant?

Vilja har blogg, forresten! Stikk innom henne HER, hun er søt, tihi.

Har du laget håndkrem før?
Vi blogges, creames!

Stikkord:
28.10.2011 Antrekk

Dagens antrekk

Vi sluttet så tidlig som klokka elleve på skolen i dag, etter å ha laget en superkul håndkrem som jeg nesten må vise dere etterpå. Den er veldig fin, så gled dere til det. Menne siden vi sluttet så tidlig, så rakk jeg å surre litt i byen før jeg tok veien hjem. Der fikk jeg med meg Martine i klassen min, og vi tok oss en tur innom en ganske jallah og innvanderiskbutikk som solgte masse rare og kule greier. Masse nøtter og juice til en billig penge. Mye annet rart var der også, blant annet en ekse med dette her;
Det er sammenpressete sesamfrø og sukker med kakao. Haha, det er litt rart, men også veldig godt. Ble tipset om det av ei jente i musikk-klassen, og det endte med at jeg måtte kjøpe en sånn ting.


Noe liknende det her, har jeg på meg i dag, forresten.

Hva synes du?

Har du smakt sesamfrø og sukker før?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
27.10.2011 Hverdagsliv

In dah hood

Fordi at jeg har hatt det kjempegøy med å skrive en novelleanalyse av Gro Dahles "Blå Amason" i norsken, og så flink som jeg er, rakk jeg å levere den før vi måtte. Jeg leverte den riktignok tre minutter før, men det er jo før? Så nå vandrer jeg rundt i en superstor hettejakke og lurer på hvilke eventyr jeg skal begi meg ut på i kveld.
Ooo, jeg er nesten fargeløs. Det kan ikke du! Tihi.

Liker du å daffe rundt i hettejakke?
Vi blogges, hoods!

Stikkord:
27.10.2011 Hverdagsliv

Bend it like Beckham

Hei på dere søte, blå biller.

Vi har sett filmen Bend it like Beckham på skolen i dag. Jeg må innrømme at jeg har sett filmen før, men det er fortsatt en søt liten film, som ikke trenger så mye hjernekapasitet. Helt perfekt med andre ord, tihi. Handlingen har de fleste sett før, på forskjellige måter. Hovedpersonen vil bli fotballspiller og er skikkelig flink, men foreldrene vil ikke hun skal det ,osv. Ja, dere skjønner? Men det ender jo bra da så.


Kjente skuespillere er med også.


Også er fotballtreneren litt små-kjekk da.


Ah, elsker alle de pene indiske fargene, tihi.

Tenkte jeg bare kunne fortelle dere om den, hvis dere er ute etter å se en film hvor man slipper å tenke så mye. For meg i dag, passet det helt supert assa.

Har du sett filmen før?
Vi blogges, footballplayers!

26.10.2011 Hverdagsliv

Fruktsalat

Hva er vel bedre enn å ha en supersnill mor som lager en liten fruktsalat til deg mens du iherdig skriver på en novelletolkning? Ikke så mye jeg kommer på iallefall. Tusen takk, søteste mamma! Jeg har forresten vært så flink, at jeg har klart å glemme norskboka mi på skolen...  Men jeg gjør det beste ut av situasjonen for det, tihi. Håper dere har en bra onsdagskveld!
Jeg digger den rosa ulljakka mi. Varmere sak er vanskelig å få ta i.

Liker du fruktsalat?
Vi blogges, fruits!

Stikkord:
26.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; shine for me

Jippi, nå er jeg ferdig med naturfagen, så da får vi gjøre ferdig norsken. Jeg digger å ha mye å gjøre assa. Så nå må jeg neste hoppe meg videre å skrive. Tjohei!


// Canon EOS 500D

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, shines!

Stikkord:
26.10.2011 Hverdagsliv

Sienna Michelle

Min nye og søte klasse venninne, Sienna, var så supersøt og blogget om smykkene mine på bloggen sin i dag, tihi. Derfor vil jeg fortelle dere om henne også. Fordi hennes blogg og person er verdt å titte innom (ikke misforstå meg der...). For det første er hun utrolig grei og hyggelig! For det andre, hun veit godt å kle seg og er inspirerende i sin klesstil. For det tredje, er hun superduper! Kunne ramset opp en masse fler punkter også, men dere kan jo titte innom bloggen hennes og legge til noen fler der. KLIKK HER


Det var Halloween, men likevel er hun søt!
Jippi, kameragøy i norsktimen.

Så stikk innom SiennaMichelle, og få en ny blogg å lese, og en ny person å bli kjent med, tihi.

Leser du bloggen til Sienna?
Vi blogges, sweets!

Stikkord:
25.10.2011 Antrekk

Outfit; glidlås og sløyfe

Åh, nå er jeg lei av alt som heter skolearbeid nå!

Neida, unnskyld. Det er feil innstilling. Nå har jeg sitti med skolearbeid siden klokka fem, og det er fortsatt like gøy! Jeg stortrives akkurat nå, og det er ingenting annet jeg heller ville ha gjort. Jippi! Hurra for at dere ikke kan se ansiktet mitt når jeg skriver dette. Uansett, la oss komme over på andre tanker.
Wohoo, den glidlåsen er kjekk assa!

Nei, nå må jeg klikke meg tilbake til naturfag innlevering, og engelsk framføring. Er jeg ikke heldig? Det synes jeg assa. Det er iallefall lov å late som jeg synes det..!

Hva synes du om antrekket?

Mye å gjøre på skolen for tida?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
25.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; in motion

Fordi at vi har utforsket vegger i bevegelsestimen idag, så passet det fint med litt rare bilder også, tihi. Jeg må vil innrømme at jeg noen ganger forstår litt hvorfor en del av studiespess folka ser på oss som de gjør, haha. Men jeg stortrives med å være litt rar.


//Canon EOS 500D <3

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, motions!

Stikkord:
24.10.2011 Videoblogg og video

Negledesign; regnbue

Siden jeg sleit så med innloggingen på blogg.no, pluss at jeg fortsatt sitter å storkoser meg med lekser og slike fine ting, så får dere se en fin liten video som jeg egentlig har vist dere før, haha. Lenge leve gjenbruk! Neida, men assa, hvis dere ikke er så heldige som meg og har så mye å gjøre, så kan dere jo prøve å lage søte små regnbuer på neglene deres, tihi.


Hva synes du?
Vi blogges, rainbows!

Stikkord:
24.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; litle fuglen

ZzZzZZzz, jeg har av en eller annen merkelig grunn vært veldig trøtt i dag. Rare greier assa, for man blir jo aldri sliten av 9 timer lang skoledag (inkludert buss assa). Men men , da er jeg jo så heldig at jeg har framføringer, lekser og andre innleveringer som ejg kan kose meg med hjemme så lenge.


Det jeg liker godt når det begynner å bli høst, er at det kommer så mange pene fugler og vil ha mat nærme huset. De er søte de, tihi.

Wops, finn en kul ting inne i hekken.


Litle fuglen // Gåte

Hva synes du om bildene?

Fant du det kule i hekken?
Vi blogges, birds!

Stikkord:
23.10.2011 Antrekk

Antrekk; kjole og sløyfe

Bedre seint enn aldri. Derfor tenkte jeg å vise dere den fine kjolen jeg brukte i går. Sløyfen er utlånt av min søster, etter jeg skulle lære henne å sy egne sløyfer. Hurra. Kjolen er kjøpt i Trondheim, men dessverre ikke noe mer spennende enn H&M, men de har jo masse fint de også!


Skoene er i fra NewLook i London, og armbånd er i fra litt her og litt der.
Annledningen var min bursdag, selv om den egentlig var for nesten to måneder siden, tihi. Bilder kommer litt etterhvert de også, men det er jo måte på hva man kan få til å en gang.

Hva synes du om antrekket og kjolen?
Vi blogges, dresses and shoes!

Stikkord:
23.10.2011 Hverdagsliv

Training for the health

Jeg har vært flink å skrevet litt på naturfagen min i dag, pluss at jeg har tatt meg en tur å trent litt. Jippi! Sporty 24 er der jeg har brukt min tid. Til dere litt mer lokale lesere, så er det et treningssenter i Hvittingfoss, Holmestrand og Tønsberg, sånn hvis dere vil ta dere en tur også. Jeg liker meg veldig godt der!

Starter med ca. 20 minutter jogging/ løping på den fete tredemølla, før jeg hopper opp i andre etasje og gjør litt styrke, før jeg snubler ned og løper meg litt ned igjen på slutten. Hurra!


Her viser jeg altså min utrolige joggeglede i mine nye treningssokker. Liker dere de? Fiiine sokkene.

Trener du på treningssenter?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, trainers!

Stikkord:
23.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; Last nigth

Nå har det søndag, men jeg har likevel nok å gjøre til at jeg kunne trodd det var en vanlig skoledag. Naturfagsrapport, norskinnlevering, engelsk presentasjon, teaterlogg, ALT skal skje på en gang! Men utenom det har jeg det fint assa. Dette innlegget ble veldig stemninggsfult ettersom "You raise me up" spilles på radion. Idyllisk. Haha.


Men det var en veldig, veldig koselig kveld i går! Jeg ser disse herlige folkene ganske lite, siden vi er spredd rundt på tre forksjellige skoler i fylket, og selv om Merete til venstre går med meg på Greven, får vi ikke sett mye til hverandre heller... Jeg er utrolig masse glad i dere!

Mye å gjøre for tida?

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
22.10.2011 Hverdagsliv

Out for work

Om en halvtime fra NÅ! skal jeg være på jobb. Wihii, etter å ha prøvd ut de nye kassene i går, så virker de greie, men det tar litt tid, haha. Nå har vi fått sånn fancy skjerm med touch også, så det er vel det som er mest uvandt, men i grunn litt fint også.  :-D


Jeg gleder meg til i kveld også, for da får jeg besøk av fem søte jenter jeg ikke ser så veldig ofte for tida, tihi. Så det blir veldig koselig!

Hva skal du i dag?
Vi blogges, workers!

Stikkord:
21.10.2011 Hverdagsliv

13 timer borte og noen timer hjemme

Åh, nå er jeg sånn passe sliten etter å ha vært på skolen og borte ellers i 13timer i strekk. Man blir litt sliten av det, hvertfall når man har matte heeeele dagen, pluss prøve. Men jeg har fått kjøpt meg en ny jakke i dag og en snapple, tihi. Menne nå skal jeg videre en tur på jobb for å teste de nye kassene vi har fått, før jeg skal skikkelig på jobb i morgen.


Maten min i dag...


Jippi!

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
20.10.2011 Antrekk

Outfit; ny genser med sløyfer

Åh, jeg er allerede blitt skikkelig glad i denne forsåvidt ganske nye genseren min, tihi. Jeg synes fargen var litt spennende, pluss at det er plasser fem søte sløyfer på den, jippi! Forresten, så ender det nok opp med at jeg kjøper den ringen jeg viste dere i det forrige innlegget, tihi. Den er jo søt da :-D


Genser // Sorbet Bukse // BikBok Sko // Esprit


Jeg hadde også på med den nydelige diamantringen min, en rosa cupcake og en kaffe/te/kako-kopp.
Wops, er litt fingeravtrykk i kaffekoppen, haha. Nei, nå må jeg lese til prøve i matematikk i morgen. Uhh, skumle greier. Hadeeee<3

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, coffies!

Stikkord:
20.10.2011 Shopping

Kjøpe, eller ikke?

To buy, or not to buy, that is the question!

Jeg fant denne supersøte ringen på asos.com, og må innrømme at er jeg en smule forelsket. Den koster 80kr, så det er jo ikke sånn veldig ille heller. Men likevel så er jeg usikker på om jeg skal kjøpe den eller ikke, for den er jo ikke så stor, og veit ikke helt hvordan den vil sitte på fingeren. Dere kan se den nå:


Tadaaa

Så, burde jeg kjøpe den, eller ikke?
Hjelp meg!

Vi blogges, rings!

Stikkord:
19.10.2011 Musikk

What makes YOU beautiful

Wihii, er det flere enn bare meg som er helt forelsket i What Makes You Beautiful av One Direction? Jeg er vanligvis ingen veldig stor fan av sånne klissete boyband, men de her er et untak assa. Jeg dør litt smått for hver gang jeg hører den. Ikke bare en sangen søt og fengende, men jeg får så fin sommerstemning av den også. Får så lyst til å bare dra på stranden å drømme meg bort i solen. I tillegg så er de britiske også, så bedre kan det nesten ikke ble! Med mindre de var norske...


Så kan jeg vel heller ikke legge skjul på at Harry med krøllene og blå skjorte er min lille favoritt, tihi. Har dere lagt merke til det superherlige smilet? Også håret da, digger det!

Hva synes du om sangen?
Vi blogges, directions!

Stikkord:
19.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; Canon and Converse

Wops, har prioritert en tur på treningsenteret i dag, rett etter jeg kom fra skolen, så har ikke blitt blogging før nå. Nå sitter jeg med matte og naturfag til i morgen. Jippi! Har egentlig en del andre småting som kunne vært lurt å gjort, men vi får ta to ting om gangen, haha.

Uansett. Canon og Converse. Kan det bli bedre?

Bildet er merkelignok tatt med mitt Canon kamera...

Hva synes du om bilde?

Har du gjort noe kult i dag da?
Vi blogges, canons!

Stikkord:
19.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; play my music

Når fransklæreren er sjuk, og du får fri en økt, så er jo ikke det så dumt. Hadde vært helt supert om vi ikke hadde hatt engelsk etterpå så vi kunne sluttet tidlig, men det er jo bedre med en fritime enn intet fri. Haha, kommer rett fra norsktime... Uansett, håper dere har det bra hvor enn dere befinner dere i verden, og at dere storkoser dere mens dere i skjul leser bloggen min i timen.


// Canon EOS 500D

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, music!

Stikkord:
18.10.2011 Kreativt

Fikset cupcakering

Cupcakes, cupcakenegler, cupcakering, cupcakeøredobb, cupcakeviskelær...

Dette er en av favoritt cupcake-ringene mine, men etterhvert som jeg har brukt den, så har en del av "strøsselet" og den store gode klumpen på toppen av ringen falt av og blitt borte. Da blir cupcaken litt rar, så nå har jeg tilslutt tatt meg tid til å fikse den. Hurra! Det er en første av alle smykkene mine som jeg har brent i ovenen to ganger. Gratulerer til den! Men det fungerte helt fint, og nå er den tilbake med sine fulle mange igjen.
Wjooom.

Hva synes du om ringen?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
18.10.2011 Negledesign

Negledesign; party cupcakes

Disse neglene er inspirert fra min søster, så var nok ikke jeg som kom på ideen der. Mine cupcakes ble litt mislykkede og alt for klumpete og tjukke, men det er mye glasur på, så da er de vel gode, haha. Neida, men dere ser ikke det, ikke sant? Jeg har vært flink å jobber og vasket en del ute og inne. Raket plenen har jeg gjort også, haha. Pluss at jeg har tatt bilder i løvet etterpå.

Se på mine glittrende cupcakes.

Nam nam nam.

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
18.10.2011 Hverdagsliv

Vintage from Colombia

I dag har vi noe som kalles for "Aksjon Colombia". Det er omtrent som OD-dagen som sikkert de fleste heller har hørt om. Forskjellen er bare at det er elever på skolen som styrer prosjektet og derfor er vi sikre på at pengene kommer fram til Colombia. Jippi! Derfor skal jeg hjelpe min far med litt vasking og slikt omkring på plassen han jobber. Jeg kommer til å bli verdensmester i vasking! Noen andre i klassen skal gå med bøsse, og andre skal jobbe på litt mer "ordentlige" jobber, ja det man finner og har lyst til.

Forresten så så jeg etter litt vintage bilder, klær og ting fra Colombia, men det var ikke stort å finne. Så derfor for dere se på mitt liksomvintage bilde i stedet.

Vesken er vitnage da, men det er det.

Hva skal du gjøre i dag?

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, vintages!

Stikkord:
17.10.2011 Hverdagsliv

Familie-shoot og serviettbretting

Var jo bursdagsfeiring her i huset i går. Koselig å se familiefolka igjen! Har en fetter som er i millitæret, men som fikk tatt seg en tur ned til oss. Det ble mye kakespising, serviettbretting (?) og pølser. Vi har vår egen interne tradisjon med pølser i bursdager, uansett alder, tihi. Pølser er alltid fest, haha.


Dyp konsentrert i servietter. Litt usikker på hvordan det startet, men selskapsleker er alltid underholdene.

Det her er nemlig en kjøttetende-plante. Bare se.

Mens den venter på byttet.


Og her skal den sluke glasset. Haha, kreativt, ikke sant? Laget av fetter Roland.


Selv om den egentlig skulle bli en elegantvanlije som denne kusine Ragnhild lagde.


Så har vi hele fine søskenbarnflokken, barnebarn om du vil, og masse andre titler. Kjært barn har mange navn.


Ligger til familien, jeg sier ikke mer...<3

Koselig kveld uansett, og veldig koselig og samles sammen men fettere, kusiner, tanter, unkel, bestemor og ja, heile familien (nesten). Jippi!

Hva synes du om bildene?

Er du god på å brette servietter?
Vi blogges, shoots!

Stikkord:
17.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; give me some light in the darkness

Håper dere har hatt en veldig bra dag i dag også. Det har jeg hvertfall! Selvom jeg er ganske sliten etter tre økter (over halve dagen) med musikk, dans og drama-fag. Men det er så gøy, så man merker ikke der og da at man er sliten, det er først etter på... Men det er det verdt.


// Canon EOS 500D

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, lights!

Stikkord:
16.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; the box

Jeg har ikke vært så teaterlogg-flink i dag, men jeg har vært trenings-flink i dag. Det er litt deilig å trene, eller etter at man har trent, for da kjenner man at man har brukt kroppen fysisk og vært flink, tihi. For å motivere andre burde jeg vel heller si at det er helt fantastisk å trene, og at det rett og sett ikke finnes noe bedre! Men det er opp til person til person. Man blir jo litt sliten også.. Det er vel litt av meningen.


// Canon EOS 500D

Nå kommer det snart gjester som jeg nevnte i forrige innlegg. Det blir kosellig. Men så lenge får dere nyte ananas-bilde mitt, haha. Nydelig, ikke sant?

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
16.10.2011 Hverdagsliv

Bilde x 5

Jeg fikk tatt noen nye bilder fra gårsdagen. Men det var en veldig koselig innflytningsfest hos Hanna i klassen min og hennes søster og kjæreste. Det ble plass til ganske mange i leiligheten vi var på toppen 14-15stk. Veldig koselig var det uansett.


Søteste Sienna. Hun har blogg også. Sjekk den ut HER


Henriette <3Jeg sier ikke mer...


Haha, jeg ser ut som en bortkommen katt, men Sienna er fortsatt like søt<3

I dag har jeg ikke de store planene, men litt sånn forskjellige småting. Kanskje jeg er flink å skriver litt på teaterloggen min. Da hadde jeg vært flink da, tihi! JO! Jeg skal feire bursdag etter på med tanter, unkler, bestemor, kusine, fettere osv. En god og fin familiebursdag med andre ord. Jeg har jo ikke feiret bursdagen min heller enda, og med tanke på at den var 1. september så burde jeg kanskje gjøre det snart... Jaja, bedre seint enn aldri!

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, parties

Stikkord:
15.10.2011 Hverdagsliv

Innflytningsfest

Nå skal jeg til ei i klassen som har flyttet inn i sin egen leilighet, og som skal ha en liten innflytningsfest i kveld. Det blir koselig! Jeg hadde ikke tid til å ta så flotte bilder akkurat nå, så wevcam for funke, haha. Huff av meg.. Må man, så må man... Men jeg har til og med tatt med meg en søt liten innflytningsgave til henne også, jippi! Hun bor i Arbusjedveien 14, hvis dere vil komme dere også. Haha, lykke til med å finne fram.


Nå må jeg løpe!

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, flats!

15.10.2011 Antrekk

Outfit; en halv

God morgen! Tenkte å dele med dere det fantastiske outfittet jeg hadde på meg i går. Men jeg tok bare bilde av halve meg, så derfor "outfit; en halv". Wihii,


Skjorte // Indiska Kjede // Arts & Crafts


Synes ikke det bilde her var så dumt siden jeg klarte å ta det selv, haha. Er ikke så lett å ta bilde når du ikke veit hvor du tar bilde. Den var lett å forstå... Nei, nå skal jeg spise frokost og halvsove litt til. Jeg liker halve ting...

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, arts&crafts!

Stikkord:
14.10.2011 Kreativt

Ringer; speilegg og godteri

Da håper jeg dere alle har hatt en bra fredag! Jeg har småshoppet litt idag, og noe av det får dere nok se etterhvert også. Jeg fikk til og med med meg (haha, med med med med meg...) Jonas på shopping, veldig stolt over det assa! Meeeen la oss ikke glemme det jeg egentlig skulle fortelle dere. Jeg har nemlig laget to ny ringer til. Ingen av dem med cupcakes..!


Haribo-inspirert speilegg, tihi.
Sånn fancy BigBen konfekt/lakris


Ha fortsatt en super fredagskveld da.

Hva synes du om ringene?
Vi blogges, eggs!

Stikkord:
13.10.2011 Shopping

Ny strikk

Haha, nei, jeg har ikke tatt bilde av den nye hårstrikken min. Jeg har ingen ny hårstrikk å ta bilde av heller sånn egentlig, men om jeg hadde hatt, så hadde dere sikkert overlevd uten å ha sett den. Det jeg heller har nytt er en strikket vest fra Zara, som jeg kjøpte da jeg var i Oslo. Jeg liker den veldig godt, og den er varm og god i tillegg. Deilig pels (fusk så klart) i hetta også. Helt supert!

Hva synes du om den nye vesten min?
Vi blogges, wests!

Stikkord:
12.10.2011 Antrekk

Antrekk; bukseseler og hårsløyfe

Det har vært en skikkelig morsom dag i dag, egentlig. Begynte med improvisasjon i dramatimen, noe som jeg synes er noe av det morsomste, og fortsatte dagen med å lære en "colombianskinspirert"dans. Nesten på slutten av dagen hadde vi dramaleker, noe som var veldig, veldig gøy! Det var også sammen med noen fra studiespess. osv. Trodde jeg skulle dø et par ganger, tredje klasse er så flinke!


Haha, finn en feil! Svar: bukseselen er glidd ned...


Den dotten jeg har på hodet er en sløyfe, forresten.


Wihii. Dette har jeg på meg i dag.

Håper dere har hatt en super dag også! Dere er evig søte, forresten. Så mange søte kommentarer dere legger igjen etter dere!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
11.10.2011 Kreativt

Nylaget cupcakering

Jeg har laget meg en ny cupcakering, eller det skal bli ring. Har bare ikke fått festet den på enda, haha. Grunnen til at jeg har valgt å ikke ha sånn skikkelig fancy glasur, er fordi (til de som ikke ser det på bilde) det er glitter i det grå "papiret", så derfor så, tihi.


Ja, den er til å ha på fingeren, sånn hvis noen var i tvil.

Hva synes du om den nye ringen min?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
11.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; into a bottle

Dagen i dag har ikke vært sånn veldig ille, til tross for at vi har hatt teori i heeele dag... Men sånn blir det bare noen ganger. Vi skal ha en sånn fancy dag i morgen, hvor vi skal gjøre forskjellige ting og tang etter hva vi har meldt oss på. Noe av det jeg meldte meg på var dramaleker, for eksempel, og litt sånne ting. Hovedtanken bak dagen er "Aksjon Colombia", det er litt sånn OD-ish, bare at pengene går til Colombia i stedet, haha.

Jo! Også var det det bilde jeg skulle vise dere da. Håper ikke dere har for superhøye forventninger, for så fantastisk er det ikke, men jeg liker å late som, haha.


Tadaaaa!

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, bottles!

Stikkord:
10.10.2011 Hverdagsliv

Ønsk de velkommen

Nå kan dere ønske tre nye kategorier velkommen. Jeg har laget en nelgedesign, videoblogg og en kreativ kategori til. Hurra! Det burde jeg har gjort for kjempemasse lenge siden, men bedre seint enn aldri. Jeg skal prøve å flytte gamle innlegg inn til de forskjellige, men ikke forvent alt for masse sånn med en gang, tihi. Såå flink har jeg ikke vært enda. Men det blir bedre.


I morgen skal jeg poste et litt stilig bilde jeg tok i stad forresten. Haha, skryte litt, sa du?

Har du mange kategorier på din blogg?
Vi blogges, categories!

Stikkord:
10.10.2011 Antrekk

Antrekk: striper

Åh, jeg er egentlig ganske sliten i dag jeg, selv om jeg har hatt musikk, dans og drama i nesten hele dag. Det er jo ikke sånn veldig teoretisk enda, men blir likevel sliten av dansing og annen bevegelse. Men så er det jo veldig, veldig gøy da, tihi!


Se på den nye genseren min som mamma har vært så superdupersøt å kjøpt til meg!
Herlige sko fra Converse


Øredobber fra Primark


Skinnbukse-ish fra Bikbok

Hva synes du om antrekket mitt?
Vi blogges, converses!

PS; jeg må få laget meg flere kategorier på bloggen. Hurra!

Stikkord:
09.10.2011 Musikk

Phantom of the teather

Jeg er fortsatt helt I Phantom of the opera stemning jeg, tihi. Men jeg har vært flink i dag og jeg er nesten ferdig med teaterloggen min, hurra! Jeg liker veldig godt faget, men å skrive logg fra hver time er ikke liiike gøy... Men det må jo gjøres, og nå er jeg jo nesten ferdig. Wihii. Derfor feirer vi det med et bilde fra pausen på Phantom of the opera. Jeg orker ikke skrive sånn masse, sååå klikk HER for å lese litt til, tihi.


Nei, nå må jeg fortsette å skrive...

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, operas!

Stikkord:
08.10.2011 Foto og Photoshop

Foto: smykker

Nå er jeg kommet hjem fra en dag på jobb. Det gikk ganske fort og greit egentlig. Mange blide folk og masse søte unger, tihi. Da blir man glad, og det blir så mye morsommere å jobbe når kundene er glade, tihi.

Nå får jeg snart besøk av Liv Mari, og vi skal ha et lite Skins- marraton, wihii.


Canon EOS 500D // redigert i Photoshop CS5

Hva synes du om bilde?

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, skins, tihi!

Stikkord:
07.10.2011 Negledesign

Negledesign: regnbue

Jippi, nå har jeg vært flink og redigert ferdig videobloggen. Haha, synes videoblogg er et litt merkelig ord akkruat nå... Men hvem veit, kanskje jeg ikke synes det er så rart i morgen. Uansett, håper dere har en fin fredags kveld. Jeg skal ikke gjøre masse, men kanskje trene litt av alle ting faktisk. Det er så utrolig mye mer morsomt å trene på et treningssenter sammen med andre folk, enn alene med seg selv. Hurra!

La oss heller se den fantastiske videoen med alt for mye fuglekvittring i bakgrunn.

Hva synes du om videoen?

Liker du negledesignet?
Vi blogges, rainbows! (sitat: Siri)

Stikkord:
07.10.2011 Hverdagsliv

En dag i hovedstaden

Jeg, sammen med min mor og søster, var i Oslo om onsdagen. Dere har jo alt fått sett noe av deg jeg kjøpte, men jeg har noen godbiter igjen. Nå får dere se bilder fra dagen. Veeeldig fine bilder assa, så det er bare å glede seg, wihii.


Startet dagen med en herlig kakao på Mama Mia inne på OsloCity, siden vi var der før butikkene åpnet, haha.


Nam, skikkelig god salt til lunsj.


Vintage shopping på Tonica Vintage.


Siden jeg digger fjortisbilder. Menne prøverommet på Monki i Bogstadveien er sykt kult da! Selv om man blir en smule forvirret...


Ida ville prøve å få noen fine tester og sånt fra sånne hudkremmennesker.

Haha, følte at ikke dette ble mitt beste innlegg. Men det var en veldig fin dag! I dag skulle jeg egentlig vært i Oslo igjen for å treffe Daniela igjen! <3 så ble det ikke sånn likevel... Oslo kan jo besøkes flere ganger, tihi. Snart kommer det videoblogg med regnbue- negledesign. Jippi!

Hva synes du om bildene?

Har du vært i Oslo før?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
06.10.2011 Shopping

Innkjøp fra OsLo; ting og tang

Fet overskrift, ikke sant? OsLo. Utrolig stolt over den!

Uansett. Tenkte å dele "ting-innkjøpet"mitt fra Oslo i går med dere i dag. Wohoo, den var litt vrien å forstå. Det ble litt shopping fra her og der i Oslo, men jeg kunne jo ha kjøpt mere også da, så vi får se på det sånn, haha. Neida, men assa sååå ille er det ikke. Dere kan se. Litt brukt og vintage, og noe nytt og ubrukt, tihi.


Lipgloss, ja, den er ikke vintage.


Supersøt donutnøkkelring fra Dianas salonger. Herlig vintagebutikk.


Jeg liker best å lage mine egne sløyfer, men ingen regler uten untak, så denne er også kjøpt hos Dianas Salonger.


Sløyfehårstrikker fra H&M. Synes de var litt dyre da, men... Haha. Jeg tenkte å bruke de som ringer, forresten. Tenker jeg da..


Brun strøpebukse fra Kapphal. Kjekk å ha på vinteren.


Herlige bukseseler fra H&M. Jeg må bli flinkere til å bruke det assa. Synes det er litt fett, haha. Har et annet parr fra Primark også, som jeg ikke har fått brukt så mye...


Denne nydelige veksen fra Velouria Vintage. Nydelig, ikke sant?


Litt slitt, men veldig sjarmerende.


Med speil til og med!


Og et superpent mønster i skinn rundt hele veska. Falt så for denne veksa med en gang! Lurte litt, siden det er vintage, så kostet den litt.. Men det var den verdt! Klær og slikt, får dere se litt seinere, forresten!

Hva synes du om innkjøpet mitt?
Vi blogges, vintages!

Stikkord:
06.10.2011 Hverdagsliv

Oslo Shopping

Jeg var på shopping i Oslo i så og si hele går. Vi dro med bussen klokka 08. og kom hjem kl. 23. Shopping i over 12timer er ikke feil! Men må vel kunne få si at jeg ble litt småsliten. Jeg har kjøpt mye fine greier, så gled dere til å se! Men siden jeg ikke får i minnekortet på den pcen her, og jeg ikke orker å begi meg ut på oppdagelsesferd for å finne kabelen, så får dere se et nydelig bilde av neglelakken min, haha.


Dere skal nok få se litt fine bilder utover dagen, tihi. Så følg med!

Hva gjorde du i går?
Vi blogges, oslos!

Stikkord:
04.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; blue flower

Tenke jeg bare kunne fortelle dere at jeg har planer om en liten Oslotur i morgen. Vi skal ta bussen klokka 08.00, så regner nok ikke med at dere er oppegående nok til å lese om jeg blogger da, så da får dere heller vente til jeg kommer hjem en eller annen gang i løpet av dagen.

Jeg har ingen stooore planer for innkjøpene, men litt småting. Kanskje jeg finner noen herlige og fantastiske vintage-kupp også?


//Canon EOS 500D- Jupp, det er meningen at det ikke skal være fokus på blomsten :-)

Hva synes du om bilde?

Har du vært i Oslo?

Vi blogges, flowers!

Stikkord:
04.10.2011 Foto og Photoshop

Friendly photos

Nå har jeg vært flink og trent rundt to timer på treningssenter, både kondisjon og styrke. Wuæ, armene mine er litt små død nå... Men så er det litt deilig også.

Tenkte jeg kunne legge ut noen av de fine bildene jeg tok sammen med Madelen, da hun tok seg en tur hit. De er veldig pene alle sammen assa, så vær forberedt. Selvutløser på mitt Canon EOS 500D kamera, er helt supert! Noe annet hadde det ikke blitt så bra bilder med, for det var ikke overfold av noen som kunne ta bilder av oss, haha. Så derfor er det en nydelig bakgrunn på alle bildene.*Wip my hair, back en forth*


Naw, love you


Sooo sexy with dah hat!


Nei, jeg er litt usikker på hva vi prøver å formidle med det bilde her... Selvtolkning, hurra!

Hva synes du om bildene?

Er du glad i å ta bilder med gode venner?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
04.10.2011 Foto og Photoshop

Photoshop CS5

Haha, rett og slett fordi jeg aboslutt ikke hadde noen ting å gjøre i går kveld. Bilde er da ikke redigert, jeg bare sminket meg litt med forskjellig ting og tang... Eller?


//Photoshop CS5, liiiker.

Nå skal jeg videre til "mekkekurs" på jobben. Når man jobber på en bensinstasjon, så er det kjekt å kunne litt forskjellige bil ting og sånt. Tror det kurset kan være nyttig for meg, for da slipper jeg å spørre noen andre bak kassa når det kommer en kunde å spør.

Hva synes du om bilde?

Hvilke redigeringsprogram bruker du?
Vi blogges, shops!

Stikkord:
03.10.2011 Negledesign

Negledesign: sparkling

Etter et par forsøk, ble jeg tilslutt fornøyd med de "nye" neglene mine. Okei da, neglene mine er de samme, men neglelakken er ny. Under har jeg brukt en brun neglelakk med lillaskjær fra BerryM, og så tatt på et lag med blank neglelakk fra H&M bare, for å så dyppe de i et lilla glitter fra Claire's. Synes i grunn det ikke ble sånn veldig dumt, iallefall.


Jupp, jeg har egentlig grå øyne til vanlig, haha.


Har sølt litt neglelakk rundt omkring på neglene mine, men det ser ikke dere, ikke sant?

Hva synes du om negledesignet?
Vi blogges, nail polishes!

Stikkord:
03.10.2011 Antrekk

Antrekk; musikal

Siden det jeg har på meg nå ikke er så imponerende enn at det gjør noe, så tenkte jeg å legge ut det jeg hadde på meg i går i stedet. For de som enda ikke har fått det med seg (mohaha) så var jeg å så på Phantom Of The Opera som ble sendt live fra London på blant annet SF kino i Tønsberg. Wihii. Jeg visste ikke helt hvor mye man skulle pynte seg, så ble en sånn mellomting.


Topp // H&M Bukse // BikBok Knestrømper // H&M Sko // Bianco


Tihi, vi lånte med oss en plakat hjem som hang på kinoen vi.

Nå skal jeg fortsatt være flink å skrive på teaterloggen min. Jepp, det er en logg fra teatertimene. Det blir litt å skrive etterhvert. Nå har jeg skrevet en side, og er enda ikke ferdig med første timen... Haha, det her låter bra!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, operas!

Stikkord:
03.10.2011 Musikk

Phantom of the opera

Jeg var jo å så "Phantom of the opera" på brygga kino i Tønsberg i går. Det var direktesending fra London, hvor musikalen ble spilt. Jeg gledet meg utrolig masse! For jeg har sett musikalen "The lion king" i London, og den var helt fantastisk, og jeg regnet ikke med at denne var noe dårligere.

Det var helt utrolig å se hvor flinke alle skuespillerene var, både på skuespill, dans og ikke minst sang. Wuæ, det var helt sykt! Selvom vi satt i en kinosal for oss selv, så var jeg nære på å klappe med de nesten 7.000 andre i salen. Stykket ble spilt i Royal Albert Hall, til de som er interesserte i å vite det. Det var rett og slett helt magisk, hvordan de utførte hele greia, med kostymer, rekvisitter og alt! 


Det må være helt sykt å bare få lov til å stå helt innerst oppe i hjørnet.

    


Det var så utrolig fiiint!

Når vi var på vei hjem, tok jeg meg selv flere ganger i å tenke at vi var på vei til hotellet vårt i London, og var klar for en ny London dag i morgen. Litt trist at vi kom tilbake til regnfulle Norge,haha.

Har du sett Phantom of the opera?
Vi blogges, Phantomes!

Stikkord:
02.10.2011 Foto og Photoshop

Bows and a bit vintage

Åh, er det flere enn meg som synes sløyfer er superherlig? Det er så mange fine og forskjellige, at jeg har lyst til å dekke hele meg i sløyfer! Røde, rosa, blå, grønne, hvitre, brune, svarte, grå..! Åh, de er så herlige. Hvis dere ikke har tenkt over det sånn veldig før, så blir omtrent alt supersøtt, bare man fester en liten sløyfe på. Prøv det!

     

     

     

     

     
// WeHeartIt

Hva synes du om bildene?

Liker du sløyfer?
Vi blogges, bows!

Psst; i kveld tar mamma med søsteren min og meg på kinoen på brygga i Tønsberg, hvor vi skal se Phantome Of The Opera live fra London! Åh, gleder meg nesten like mye som jeg elsker sløyfer, tihi. Det blir gøy!

Stikkord:
02.10.2011 Foto og Photoshop

Foto; with friends I love


Aw, Madelen er herlig!

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, friends!

Stikkord:
01.10.2011 Antrekk

Rings and purse

Jeg liiiker å legge ut oufit fra dagen før, haha. Så derfor får dere gårsdagens i dag også. Bedre seint enn aldri. Kunne jo ha lagt ut det antrekket her i går, men da hadde det blitt antrekket fra dagen før i går, og det er jo tungvindt daaa. Så det får funke!

Ellers hadde jeg det veldig koselig å går kveld, da vi var ute i mørket med gode venner, og lekte ute på et bekmørkt jorde. Skummelt, men gøy.


Haha, posering med en lyktestolpe som ikke lyser...
Blondetopp // Cubus Topp // Cubus Bukse // (kremt) Cubus Sko // Bianco Vekse // Grupo Inmobiliario


Smykker og klokke fra litt her og det, tihi. Bare spørr, så skal jeg fortelle hvor hver enkelt er i fra. Hvis dere vil vite det da, så klart.


Hårpynt // gaaave Hm, fikk skikkelig rødt hår på det bilde... Nå kommer Madelen en tur snart. Det blir koselig!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, antrekks!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits