30.09.2011 Antrekk

Antrekk; red cherry

Legger ut gårsdagens outfit i dag jeg, siden det er litt kult synes jeg, haha. Å legge ut gårsdagens i dag, wihoo. Det er jo bare såå i morgen, liksom..!

Uansett. I dag har jeg hatt en hel skoledag med bare drama. Åh, det er så gøy! Jeg liker å ha dramafag, så fire timer med det i uka er ikke så mye assa... Derfor er det fint å ha 8timer på en dag! Vi har gjort mye forskjellige øvelser og lekt litt innimellom. Veldig gøy det også så klart. Vi ahr også blitt litt mer kjent, og hatt det veldig morsomt!


Nå skal jeg snart til Marianne, og treffe litt folk der. Koselig!

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
28.09.2011 Hverdagsliv

Søt, pen, morsom?

Aller først, så må jeg kommentere at dere er så supersøte fortiden! Det er så koselig å få tilbakemeldinger på innleggene mine, og det gjør meg veldig glad. Lesertallet er ikke så fryktelig dumt heller, tihi. Måtte bare la dere vite at hvis jeg kunne, skulle jeg gitt dere alle en DIGER bamseklem.

Det er mange forskjellige adjektiver her i det kule, norske språket vårt.Men hvilket vil vi helst at andre skal bruke på oss? Vil vi være pene, søte, kule, fine, morsomme, vakkre, herlige, eller noen av de andre ordene dere kan komme på? 

Jeg har tenkt litt på det selv, og jeg har funnet ut at jeg tror søt er det ordet jeg helst ville at andre skulle ha beskrevet meg med. Pen synes jeg ligger med på utseende, men søt det kan både være utseende og personlighet. Vakker er også veldig fint, og der ligger både utseende og personlighet. Men jeg synes humor mangler i vakker. Søt, er som å være livlig, søt (haha, ligger litt i de rå kortene), morsom, snill, omtenksom, og i den duren der. Og det er jo ikke så dumt. Menne herlig, er i grunn heller ikke så dumt. Det og søt, kan likne litt der...


Men det hadde vært morsomt å høre hva dere helst vil bli beskrevet som. Kanskje er det litt personlig? Jeg veit ikke... Hvis dere synes det, så ønsk meg heller lykke til på engelskprøva mi i morgen, tihi.

Hva vil du bli beskrevet som?

Hvorfor?
Vi blogges, sweethearts!

Pssst; jeg klarte å være så ufattelig korttenkt og dum, at jeg låste nøkkelen til skapet, mobilen, bankkort, busskort, penger og ja, alt som var, inne i skapet mitt på skolen i dag... Heldigvis har jeg snille venninner som hjalp meg så jeg fikk kontakt til min også snill mor, som hjalp meg med en reservenøkkel. Det er godt jeg har bra folk rundt meg!<3

Stikkord:
28.09.2011 Antrekk

Get the look like Victoria Beckham

Rosaaaa, jeg liker bare ting hvis de er rosa..! Tenkte jeg kunne dele litt rosa med dere, som også kan kobles til Victoria Beckham. Wihii.


Da veit dere hvor dere skal gå om dere vil likne på fru Beckham.

Hva synes du om stilen?
Vi blogges, Beckhams!

Stikkord:
27.09.2011 Antrekk

Antrekk; leopard

Wuhuu, leker skikkelig skummel med leopardmønster og en løve på meg i dag. Men jeg liiiker det. Jeg har hatt en veldig fin (og litt trøtt) dag. Blitt kjent med noen nye folk, og surret rundt på skolen etter riktig klasserom. Sånn går det når man skal være flink å finne veien til et nytt klasserom på den STORE skolen HELT alene. Synes jeg var flink jeg. Jeg var i allefall i riktig etage...


Åh, jeg digger veska miii, tihi. Skinnveske for 200kr er ikke feil! Denim jakke// Cubus, T-skjorte// BikBok, Bukse // BikBok Sko// Topshop/ Converse, Sløyfe// Siri sydd


I'm a leo, leo (8)


Hva synes du om antrekket?

Liker du leopardmønster?
Vi blogges, leos!

Stikkord:
27.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; bokeh at nigth

Av en eller annen merkelig grunn, så overlevde jeg naturfagsprøva mi i dag! Amazing! Men det er gret for meg. Noe annet hadde nemlig vært en smule kjipt... Uansett, siden jeg har tenkt til å være litt småflink i dag, så unnet jeg meg å poste et litt "gammelt" bilde. Det er sånn ca. to år gammelt... Eller to dager. Dere kan velge, haha.


// Canon EOS 500D

Nååå må jeg fortsette på de über kule leksene jeg har. Kanskje jeg kan ta meg den frihet til å gjøre noe litt annet i morgen :-D

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, bokehs!

Stikkord:
26.09.2011 Antrekk

Outfit; cherries

Wihii, nå sitter jeg å surrer rundt med alt annet enn det jeg egentlig burde gjøre, mens jeg samtidig prøver å lese naturfag. Jepp, jeg har naturfagsprøve i morgen, og jeg ser virkelig fram til det (?). Har funnet ut at jeg har litt matematikk og bevegelse (jada, gymish) å gjøre til i morgen også. Så joda, tiden min burde helt klart gå til andre ting, enn å se på charlieissocoollike på youtube... Men sånn kan det gå.

Kanskje mitt søte kirsebær-kjede kan hjelpe meg litt under prøven i morgen.


Vi liker rødt! (jeg og kjedet mitt, og skoene mine, og singletten, også hårpynten)


Ops, stooooor skrift.

Så det, så da, så de... Nei, må tror jeg jeg hørte noen økosystemer (?) som roper på meg, og vil jeg skal lese på dem. Merkelige ting det assa.

Hva synes du?
Vi blogges, cherries!

Stikkord:
26.09.2011 Shopping

Vil du sy for meg?

Det er snart et halvt år siden jeg fant denne kjolen på Høyer avdelingen på NorwegianOutlet i Vestby, men jeg klarer bare ikke å glemme den! Den var så pen! Når jeg til og med legger ut et "speilbilde" for å vise dere hvordan den ser ut, da er den fin da. Siden den sansynligvis er solgt nå, så vurderer jeg omtrent å sy den i stedet. Må bare finne et fancy mønster med riktige mål, tihi. Siden jeg ikke er så veldig dreven på å sy, så tenke jeg kanskje jeg kunne spørre om en av dere ville sy til meg :-D


Det er sikkert ikke sååå vanskelig, tihi. Neida, skal ikke tvinge dere til det. Men så klart, om noen har lyst, så skal jeg ikke nekte dere, tihi. Og ja, det er kanskje ikke den beste BHen å bruke til...

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
25.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; høstblader

Det er helt utrolig hvor fort det blir høst ute nå. Wips, så ble alt grønt, brunt og gult i stedet. Snart skal du ikke se bort i fra at det kommer til å snø også, haha.


Canon EOS 500D // 75- 300mm - redigert i Photoshop cs3

Hva synes du om fotoet?

Begynner det å bli høst hos deg?
Vi blogges, leaves!

Stikkord:
25.09.2011 Hverdagsliv

Godset- ekte kjærlighet

Vi er godset fra Drammen, det er ekte kjærlighet. Godset fra Drammen, i all evighet...

Jeg var med søteste Merete på fotballkamp igår. Det er alltid like morsomt. Både kampen og hele stemningen er verdt å få med seg assa! Strømsgodset spilte mot Stabæk og vant 1-0 over de, så det var jo også veldig fint, tihi. Liker når laget jeg holder med vinner, tihi.
Han her er nok stolt over å komme på bloggen.


Unionen- som de så fint kalles- eller "hovedsupporterne" til godset.


Åh, skulle hatt med speilrefleksen her assa. Flink og litt kjekke spillere.

Okey, sånn egentlig så holder jeg mye med Lillestrøm jeg da, men må dra så langt for å se de kampene, at jeg har sett mange flere Godsetkamper, hihi. Så kan si jeg holder litt med begge. Etter kampen dro vi til Merete og spiste supergod Kinamat. Kan enda smake den gode smaken i munnen, haha. Neida, men assa Kinamat er godt!

Hva synes du om bildene?

Hvilke Tippeligalag holder du med?
Vi blogges, players!

Stikkord:
24.09.2011 Hverdagsliv

Driving around

Jippi, nå har jeg akkurat kommet hjem fra min andre øvelseskjøring. Føler det er litt som å lære å sykle igjen, vanskelig..! Menne det blir kanskje bedre etterhvert, tihi. Eller det må bare det, hvis ikke kommer jeg aldri til å få lappen, haha. Føler meg veldig proff allerededa. Jeg var tross alt opp i 40km/t!! Så jeg er nesten klar for oppkjøring, likevel.


Haha, det var jo fiiiint..!


Wohoo, såå konsentrert. Neimen, jeg er veldig stolt over at jeg nesten var oppe i 40km/t assa. Så det kommer dere nok til å høre om flere ganger. Bare så dere er forberedt på det ;-)

Nå skal jeg gjøre meg klar for fotballkamp. Neida, jeg skal se på. Godset-Stabæk på mairenlyst, sammen med Merete. Det blir braaa!

Kan du kjøre bil?
Vi blogges, cars!

Stikkord:
22.09.2011 Shopping

Hva synes du om skoene?

Jeg synes de skoene her var i grunn sykt rå! Men kan være lurt å ikke ha den mest fancy kjolen til. Holder med en litt enkel en, tihi.


De er i fra Topshop.
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
21.09.2011 Antrekk

Antrekk; vintage

Antrekket mitt for dagen, var meningen skulle være i litt vintage-stil. Jeg må innrømme at jeg elsker den shortsen jeg har på meg, og skulle ønske jeg kunne bruke den hele tiden. Men det er litt vrient å få til... Uansett, nå har jeg den på meg! Haha, ser forresten ikke sååå godt hva jeg har på meg, men dere får tenke ut litt selv hvordan dere vil det skal se ut ;-)


Genser // B.young Shorts // Zara Strympar (sykt bra svensk!) // GinaTricot Sko // Converse Veske // fancymerke/fretex

Nå har jeg vært veldig flink å skrevet en del på en norsknovelle vi skal levere i morgen, pluss at jeg skal lese på en engelskframføring vi også har i morgen. Hurra! Jeg elsker å ha mye å gjøre.

Hva synes du om antrekket mitt?
Vi blogges, outfitters!

Stikkord:
21.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; let it rain

Yepp, det er også en sang fra Eric Clapton. Hør på den, den er fiiin. Menne det var ikke greia. Det regner så sykt mye for tida, at jeg må innrømme at jeg blir en smule lei... Men det kunne jo ha vært værre også da, så klart. Selv om jeg ikke hadde blitt trist om det hadde vært litt sol snart...

Bildene er ikke tatt i dag, men det er ikke sånn kjeeeempelenge siden.


Okey, dere veit jo ikke hvordan det egentlig skal se ut, når det ikke er så mye vann, men krakken står på grasset godt over vannet, og det er en brygge mellom bjørketrærne som er lengst unna, som vanligvis er over en meter over vannet. Den er nesten helt borte under vann. Så jepp, det er litt vann der ja...


Det her er bare en liten bekk sånn til vanlig, som man nesten kan gå over med sko uten å bli våt. Nå må man ha bademadrass.


Haha, får skikkelig liten hage når det er så mye vann^^ Vann er fint.

Det er veldig koselig når det regner også da, selv om vi må ut på tur i naturfagen i morgen og se på økosystemer rundt skolen. Koselig det. Nei, nå må jeg skrive ferdig novella mi, og lære meg en presentasjon utenatt...

Hva synes du om bildene?

Er det mye vann og regn der du bor?
Vi blogges, raincloudes!

Stikkord:
20.09.2011 Hverdagsliv

Med en kopp kakao

Nå sitter jeg å prøver å gjøre meg á jour med alle lekser, framføringer, prøver og innleveringer som vi har til i morgen og torsdag, Rolig start sa du? Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor fransklæreren gir oss åtte oppgaver, tallene fra 1-1000 pluss over 50 andre gloser som vi skal lære oss til prøven i morgen?! Det må da være en bedre måte å lære oss fransk på? De andre fagene er ikke så fryktelig mye bedre de heller. Eller oppgavene i seg selv er ikke så dumme, men når alt skal komme på den gang..!

Heldigvis så har jeg en supersøt mamma som har kokt kakao til meg, sånn skikkelig kakao på melk og sånt. Åh, da blir det litt lettere. Dere er jo også blitt så flinke og søte til å gi med litt respons på innleggene mine! Aw, da blir jeg så glad, og det hjelper masse både når det gjelder blogging og skolearbeid eller også igrunn. Siden blogging er blitt en del av hverdagen min.


Wops, fikks skikkelig rødt hår på det bilde her.

Nei, nå må jeg tilbake til arbeidet! Dere er fortsatt supre. Bare så dere veit det.

Liker du kakao?
Vi blogges, kakaos!

Stikkord:
20.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; the dark rain

Dette bilde beskriver slik jeg føler meg helt motsatt, sånn egentlig. Med andre ord, så har jeg hatt en veldig fin dag. Selvom det har regnet en del i dag også... Men det får gå!

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, windows!

19.09.2011 Shopping

Innkjøp; Fam Irvoll

Okey, helt nytt innkjøp er det vel ikke, men tenkte bedre seint enn aldri, så da får dere se det nå. Jippi. Jeg kjøpte et supersøtt kjede i fra kolleksjonen til Fam Irvoll for Arts&Crafts. Jeg elsker det! Det regner jeg med at dere også gjør når dere ser det. Så derfor er dere sikkert superspente! Det er jeg også. Tenk om kjedet har forandret seg siden sist jeg så på det?! Det kan skje...

Uansett, så på det superherlige kjedet, tihi.
Fiiine og sterke lenken.
Er det ikke fiiint?

Det eneste bittelitt negative med det, er at det er litt tungt, men det gjør i grunn ingenting! Jeg kjøpte deg også for 300kr, noe som ikke er sånn kjempemye, siden det egentlig kostet 1098,- tihi. Tror nok ikke at jeg hadde kjøpt det for full pris, for å si det sånn, haha. Neida, men assa, jeg elsker det :-D

Hva synes du om kjedet?

Liker du Fam Irvoll?
Vi blogges, cherries!

Stikkord:
19.09.2011 Foto og Photoshop

Neglelakk med eller uten?

Haha, tenkte jeg kunne legge ut den nyeste videobloggen min, sånn en gang til, slik at dere alle sammen får sett den, tihi. Jippi!

Ellers så sluttet vi tidligere på skolen i dag, så jeg har allerede vært hjemme en time. Herlig! Litt kjipt å måtte ta en stappfull buss hjem da, men heller det, enn å vente enda en time. Buss er rått!

Hva synes du om videoen?

Hvordan har dagen din vært?
Vi blogges, nailpolishes!

Stikkord:
18.09.2011 Shopping

My lovely purse

Nå er jeg sliten etter en del timer på jobb, men da sover jeg vel enda litt bedre til kvelden, tihi. Tenkte jeg kunne vise dere den nye vesken min som jeg kjøpte meg om fredagen. Så den kjapt på torsdagen, men tenkte at hvis jeg fant den på fredagen også, da skulle jeg kjøpe den. Og den var der på fredagen også, men nå er den der ikke lengre... For nå er den hjemme hos meg! :-D

Se, så fin! 
Massssse fine lommer i den.
Den kan til og med låses, tihi. Kanskje ikke noe jeg kommer til å få tid til å gjøre mye, men likevel!

Vesker er av merket Gruro Inmobiliario, jeg må innrømme at jeg ikke har hørt om det før, men jeg liker det, siden vesken her var så fin! Menne jeg kjøpte den hos Fretex, faktisk. Til bare... hold dere fast... 200kr! Det er helt sykt å kunne kjøpe en ekte skinnveske som er så stor, og har så mange rom til bare to hundere. Jippi! Jeg elsker vesken allerede! Hadde vært gøy å visst hvem som eide den før meg, tihi.

Hva synes du om vesken?

Har du hatt en lik veske før, som du har levert til Fretex?
Vi blogges, purses!

Stikkord:
18.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; good morning

God morgen! Ha en super dag alle herlige lesere. Dere er forresten helt supre til å kommentere og slikt nå. Det er så koselig med litt feedback. Da blir jeg veldig glad, tihi! Så må dere ha det kjempekjempefint selvom det regner i dag. Det er jo litt koselig med regn, wihii.


// Canon EOS 500D <3

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, lamps!

Stikkord:
17.09.2011 Foto og Photoshop

Vblogg; neglelakk med eller uten?

Jippi. I dag har jeg fått skrevet en del på novellen min, og blitt ferdig med det kule videobloggen min. Jippi. Det eneste som er litt ekstra kult med videoen er (som jeg liker å kommentere i videoen) veldig gul, siden det var mørkt ute når jeg spilte den inn, og da ble alt veldig gult. Jeg digger det! Haha. Også ser jeg etterpå at jeg uover i videoen blir dårligere og dårligere til å se i kamera, men det får dere bare droppe å tenke på, tihi. Menne uansett. Videoen finner dere rett under teksen her.

Ha fortsatt en super lørdagskveld! Kos dere masse.

Sååå, hva liker du best?
Vi blogges, nailarts!

Stikkord:
17.09.2011 Musikk

Vblogg; black rainbow nails

Tenkte jeg skulle legge ut en liten neglevideo-ish på bloggen min litt seinere i dag, men den er ikke ferdig redigert/satt sammen enda, sååå derfor legger jeg ut en annen neglelakkvideo som allerede er det. Jepp, den er ikke spilt inn i går, men det får fungere. Ikke alle videoer kan være nyinnspilte for alltid...

Nå må jeg kanskje prøve å gjøre noe fornufting... Skal jobbe i morgen, så jepp, idag må det gjøres lekser. Og blogging. Og videoblogging. Og foto. Og "hjemmespa", haha. Og em... spising!

Hva synes du om videoen?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
15.09.2011 Antrekk

Outfit; marineblå shorts

Startet dagen med å prøve å sove litt på bussen. Det fungerte veldig fint, helt til ei jente poket meg for å spørre om hun kunne sitte. Hadetbra søvn. Neida, men ellers så har jeg klart meg ganske bra uten så altfor mye søvn. Hurra! I morgen skal vi skrive norsk hele dagen, så det blir braa. Kanskje... Vi får håpe det, tihi.


Genser // GinaTricot Shorts // BikBok Sko // Bianco


Ops, uklart bilde. Litt uvandt med så lang panne, haha. Neida, men litt deilig å få vekk panneluggen i blan0t også. Nå skal jeg hoppe en tur i dusjen! og pakke inn en gave :-D

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, clothes!

Stikkord:
14.09.2011 Antrekk

Outfit; yellow top and fruit ring

Følte for å kle meg litt sommerlig i dag jeg, tihi. Så da ble det en knall gul topp. En farge jeg ikke bruker så mye, men jeg liker den godt for det. Glemmer den bare bort litt innimellom.


Topp // BikBok Bukse // Prada (eller Cubus) Sko // Converse
Har også på meg en selvlaget fruktfat-ring, lykkearmbåndet mitt og en klokke fra Seiko.

Nå sitter jeg å hører/ser på Jon Cozart, mens jeg skriver mer på et engelskprosjekt. Har hørt sangene hans altfor mange ganger, men elsker de fortsatt like mye! Åh, hvorfor kan ikke sånne flink folk være norske..! Eller eventuelt han flytte til Vestfold. Det hadde også gått veldig fint, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
14.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; red ring and bow

Hva gjør man når man sitter i timen og venter på internett, og tilfeldigvis har photoshop cs5 på pcen. Jaaa, jeg liker å skryte av at jeg har cs5, wihii. Så noen fordeler er det ved å ikke alltid har internett, da kan man surre med litt andre ting så lenge.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
13.09.2011 Shopping

Gave i posten

Jeg ble møtt med verdens beste oppmuntring når jeg kom hjem i dag. Nemlig en tykk konvolutt, og da veit man at det sannsynligvis er mere enn bare et brev oppe i den :-D

Det var det også. Jeg fikk et supersøtt og håndlaget kort, samt en spennende pakke. Men hvem var gaven i fra? Verdens søteste Daniela!


Matchet meg perfekt!

Og inne i den spennende pakken lå;


Et supersøtt smykke,


og et nydelig armebånd!

Aw, dagen ble så mye bedre med en gang assa, tihi. Har en følelse på at det kommer til å brukes en del. Det var forresten en bursdagsgave, om jeg ikke har nevnt det før, tihi. Liiiker!

Les litt rundt på bloggen til Daniela da, den er virkelig verdt å lese assa!

Hva synes du om den søte gaven min?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
12.09.2011 Foto og Photoshop

Ironisk, er det ikke?


Fra tumblr

Enig?
Vi blogges, lovers!

Stikkord:
12.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; colorful houses

Fiiine husene i NottingHill i London. Var så herlig å gå rundt i Portebello-market og se så fine hus og andre bygninger! Savner det...Hva synes du om bilde?
Vi blogges, houses!

Stikkord:
11.09.2011 Musikk

Vblogg; LadyGaga-ish

Åh, jeg tror ikke jeg veit om en mer genial fyr en Jon Cozart..! Han som har HarryPotter in 99secondsog sånt. Han er så herlig at jeg vurderer å dra til England for å gifte meg med ham. Kanskje jeg burde sende en e-post og fortelle han at jeg kommer først. Men det ofrer jeg! Wohoo.

JonCozart la ut denne nye videoen for to dager siden, og jeg elsker den allerede like mye som de ande! Watch it!

Hørt om Jon Cozart før?

Liker du videoen? (lure spørsmål, du må svare ja...)
Vi blogges, Cozarts

Stikkord:
10.09.2011 Shopping

Innkjøp; Topshop

Haha, bedre seint enn aldri, ikke sant? Som sikkert en del har fått med seg, så var jeg en tur i herlige London i starten av august. Der blir det litt shopping, og jeg har enda ikke fått lagt ut alt jeg har kjøpt. Men det gjør vel ingenting! Derfor tenkte jeg nå å vise dere det jeg har kjøpt i fra Topshop.


Neglelakk fra BarryM. som er brun med et nydelig lillaskjær i seg.
Tørrshampoo, som dufter herlig tropisk.
De conversskoene her, de er så herlige!!! Jeg som egentlig hadde tenkt til å kjøpe meg ens fargede da gitt. Sånn ble det ikke da jeg fant de nydelighetene her. De kostet bare 42pund også og det er under 400norske kroner, og i Norge, ville de(hvis de hadde solgt like) kostet mellom 700-800! Jeg er supersuper fornøyd, tihi. Både med pris, og sko.
Dette kjedet har jeg laget en hårpynt ut av. Kan nok vise dere det seinere.


Synes det toppen her var litt kul jeg. Men det kan jeg ikke si det samme med bilde. Det får gå..!

Jeg var veldig nære på å kjøpe et søtt lyserosa skjørt, med glitter på (veldig alveaktig), men så gjorde jeg det ikke likevel... Litt trist, men vi sier det var lurt!

Nå skal jeg opp til Merete på tur!
Liker du innkjøpene mine?

Er du glad i Topshop?
Vi blogges, topshops!

Stikkord:
10.09.2011 Hverdagsliv

Kom innom meg!

Jeg skal på jobb i dag også, og etter jobben, skal jeg til Merete. Koselig! Men blir nok ikke 30innlegg i dag. Det har jeg ikke gjort noen annen dag heller, men... Uansett. Stikk innom Shell. Det hadde vært superkoselig, tihi!


Håper vi sees der :-D

Gled dere til å se de fine innkjøpene min også, tihi.

Kommer du til å stikke innom meg?

Vi blogges, shells!

Stikkord:
08.09.2011 Hverdagsliv

Ny dobbel kakering

Jeg har laget meg en nye ring i FIMO-leire  Denne gangen ville jeg prøve å lage noe litt annerledes, og tok i bruk litt metall og slikt også. Håper dere liker den!


Så slik ble den. Jeg har gjort det til at det lille kakestykker skal være på pekefingeren, og resten av den store kaken, så ringefingeren. Det går selvfølgelig an å bytte på, men det blir finest, synes jeg, tihi.

Hva synes du om ringen min?
Vi blogges, cakes!

klem www.lumsk.blogg.no

Stikkord:
08.09.2011 Antrekk

Outfit; høstbluse

Ah, det var vært sol og pent vær i dag. Liiiker! Vi har hatt drama med noen 9ende klassinger som var på "hospitering"ish i dag, og jeg "slapp" en matematikk prøve i dag, fordi jeg ikke hadde internett. Tihi, jeg kan ikke klage. I morgen har vi forresten fagdag i fritimer, så det her blir bare bedre og bedre! Da skal jeg på shopping med Merete. Og jobbing på kvelden. Der har dere mine fremtidsplaner.


Blusen er enbursdagsgave fra min søte søster, buske fra cubus, og sko fra primark.


Blomster<3 Den øverste er i fra Daniela.

Hva synes du?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
07.09.2011 Musikk

Moa Lignell - When I Held Ya

Åh, nydelige sangen! Den er skrevet og sunget av svenske Moa Lignell, blant annet når hun deltok på Idol i Sverige i år. Både sangen og stemmen hennes er litt spesiell, det er liksom litt annerledes. Jeg elsker det! Legg merke til at hun bare er 16år forresten.


Hva synes du om sangen?

Hørt om Moa Lignell før?
Vi blogges, songs!

Stikkord:
06.09.2011 Foto og Photoshop

Foto; the rain is falling down

Hva kan jeg si? Det regner...

Hvad tycks? (haha, det var sykt bra svensk!)
Vi blogges, raindrops!

Stikkord:
06.09.2011 Hverdagsliv

Foto; klassebilde

Vi har hatt klasse bilde i dag. Skumle greier, men litt gøy også. Vi hadde bestemt oss for å ha et litt "cowboy og indianer" inspirert bilde, siden vi er jo tross alt dans og drama klasse, tihi. Men det vises ikke akkurat veldig tydelig at det er det vi prøver på, siden det var ikke så mange som "gjennomførte" det, men det får funke^^


Jippi. Jeg er den med flettene, lærbånd rundt hodet, og poncho. Enklere sagt, øverst til høyre, tihi.


Haha, fiiine enkeltbilde.


Også uten hjerte bokeh. Så søte vi er <3

Hva synes du?

Har dere tatt klassebilde i år?
Vi blogges, coolers!

Stikkord:
04.09.2011 Hverdagsliv

Bilder fra 1MDA

Tenkte jeg kunne vise dere bilder av den fine klassen min. Masse herlige folk å finne der assa. Bare så dere veit det! Haha. Vi skal ta klasse bilde til tirsdagen også, så da blir det enda bilder. Jippi.


Charlotte og Tea med muffinsene mine, tihi :-D


Amanda og Greger utforsker en sånnen på naturfagen... haha <3
Frp-vaffel^^


Haha, søte Charlotte igjen.

Kanskje jeg går i klasse med noen som dere kjenner? Uansett, nå skal jeg se på Idol, faktisk. Wohoo. Okey, det begynte for et kvarter siden, men bedre seint enn aldri! Også skal jeg lakke neglene mine. Da veit dere det.

Kjenner du noen i klassen min?

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
04.09.2011 Antrekk

To nye sløyfer

Jeg har sydd meg to nye sløyfer. Hurra! Den ene er ganske enkel og hvit, mens den andre har et søtt leopard-mønster på seg, og med blomster, tihi. Så nå har jeg mange sløyfer jeg kan sette på meg, eller hva man kaller det. Gå med, kanskje? Ja, uansett.


Skeiv sløyfe sa du?


Neimen, det bilde der var jo fint.

I dag har jeg vært så kul og øvelseskjørt for første gang! Jippi. Nå er jeg egentlig klar for oppkjøring! Okey, kanskje ikke... Men jeg var oppe i 20km/t på parkeringsplassen, wohoo. Synes det var mer enn fort nok jeg. Trenger ikke kjøre i 80km/t, 20km/t holder leeeenge.

Hva synes du om sløyfene?

Har du kjørt bil før?
Vi blogges, bows and cars!

Stikkord:
04.09.2011 Foto og Photoshop

Header til Ida Lyrics

Jeg fikk spørsmål fra Ida Lyrics, også kalt for min søster, om jeg hadde lyst til å lage en header til henne. Det har jeg da tilslutt gjort, og det ble to forskjellige resultater. Hun ønsket en header med litt høstlig bakgrunn, også lagde jeg en litt "allårs" header, eller hva du vil kalle det. En header som passer året rundt, haha. De er begge redigert i Photoshop CS5, forresten. Og bildene er tatt med Canon EOS 500D. Da veit dere det.
Men ikke fortell henne at de er ferdige ennå da. Hysj, det er en hemmelighet, tihi.

Hva synes du om headerene?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
03.09.2011 Hverdagsliv

Ett stk bilder

Ett stk. fine bilder fra bursdagen til søteste Henriette.


Bursdagsbarnet i midten <3


Haha, Tove sin "venn" på telefonen.

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, cutiepies!

Stikkord:
03.09.2011 Foto og Photoshop

Photoshop CS5

Åh, jeg dør snart av lykkerus! Photoshop er så gøy!! VI har jo som sagt fått photoshop cs5 på skolepcen, og jeg er helt i 100. Det er så gøy! Jeg er ikke veldig dreven på alle de nye (gamle også for så vidt) funksjonene, for jeg er mest vandt til cs3, men det her er skikkelig gøy. Jeg har funnet et funksjon, som jeg allerede virkelig digger. Nemlig, å lage 3D bilder. Seeee;


Haha, okey, veldig, veldig random, men dere skjønner greia, ikke sant?

Sitter å lager header til søsteren min også, så det er her skikkelig gøy, tihi.
Har du photoshop?

Liker du å redigere bilder og sånt?
Vi blogges, photoshoppers!

Stikkord:
02.09.2011 Antrekk

Antrekk i bursdag

Siden jeg hadde bursdag i går, så var jeg i bursdag i dag. Men til ei venninne, så det var ikke min bursdag (ennå), haha. Neida, jeg må vel feire min snart også, men får se litt når det blir. Det er jo ikke sååå hast enda, tihi. Koselig var det å møte alle de herlige igjen. Ble også kjent med to nye koselige folk. Koselig, tihi.
Dette har jeg kledd meg ut i, ikveld.

Herlig med helg, forresten! Har ingen store planer heller, men finner vel sikkert på et eller annet. Jippi!

Hva synes dere?
Vi blogges, birthdays!

02.09.2011 Hverdagsliv

Rainbow cupcakes

Er ikke jeg heldig som har hatt fri i dag? Vi har fagdag hver fredag og i dag hadde vi fagdag i fritimer. Helt supert! Sovet lenge, og ikke gjort så mye. Om ikke så aaaalt for lenge, så skal jeg i bursdag til Henriette. Her er det bursdager hele tiden skjønner dere. Helt supert det også!

Jeg hadde en veldig koselig dag i går. Med mange klemmer, gaver og gratulasjoner. Tror jeg fikk opp til 220gratulasjoner på facebook. Åh, folk er herlige assa! <3 Som jeg nevnte i forrige innlegg, så tok jeg med meg muffins på skolen i går, og jeg fikk noen spørsmål på hvordan jeg hadde laget de. Så tenkte jeg kunne dele det med dere.


Først lager du en vanlig muffinrøre som du liker godt, men ikke ta opp i fult sååå mye væske.


Så deler du røren i forskjellige kopper/boller, og blander opp i konditorfarge i de fargene du ønsker.

Etter det, tar du litt av hver farge i forskjellige mønster i muffinsformer, og setter de til steking.


10min senere, ser de omtrent sånn ut.


Og 5min etter det igjen, ser de sånn du.
Nam, nam, nam! De smaker like godt som det de ser ut som.


Jippi! Muffinsene passer supert til en hver anledning, og er ikke vanskelige å lage. Det tar bare bitte litt lengre tid en vanlige, men så trenger du jo ikke å pynte de så mye. De blir også supersøte om du lager smørkrem, og lager skikkelige cupcakes ut av dem.

Hva synes du?

Lagd slike muffins før?
Vi blogges, muffins!

Stikkord:
01.09.2011 Antrekk

Bursdags outfit

En ting dere kanskje ikke visste helt om meg, er at jeg har bursdag i dag. Jippi. Tilslutt ble jeg 16år også. Ikke dårlig bare det også, haha. Så jeg ble møtt i klasserommet med en klem fra alle i klassen. Aw, digger de!Jeg hadde også bakt (med litt hjelp fra mamma) muffins som jeg tok med meg til den søte klassen min. Litt fordi jeg hadde lyst til å bake muffins, siden det er siste dagen i uka for oss, og så klart litt fordi at jeg har bursdag også, tihi.


Dette kledde jeg på meg i dag;

Playsuite fra Primark. Enkelt og greit, alt fra Primark^^ Elsker klærnene de har der.


Så jeg har hatt en suuuuper dag! Det er så utrolig mange herlige folk overalt som gjør dagen min lysere hvert sekund! Åh, folk er fantastiske, tihi!<3

Nå sitter jeg å svarer på alle gratulasjonene jeg har fått på facebook. Da blir jeg enda litt gladere, tihi. Aw, Siri er glaaaad :-D

Hva synes du om antrekket mitt?

Når har du bursdag?
Vi blogges, birthdaykids!

PS: Søteste Daniela har også bursdag i dag folkens! Jeg liker at vi har bursdag på samme dag, tihi. Hun er super herlig, og synes dere alle burde bli faste lesere av bloggen hennes! Gratuler henne med dagen!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits