28.09.2009 Hverdagsliv

Her er mitt bidrag til konkurransen

Jeg tenkte at jeg ville være med i en konkurrane på http://secretsbyh.blogg.no/. Den går ut på at jeg skulle poste et bilde av det fineste innkjøpet eller gaven som jeg eier.
Jeg har valgt dette bilde

kjjollllleee

Det er ballkjolen min til skoleballet vårt 09
Den er i fra GinaTricot og er mye mere orange en den ser ut som på bildet.
Det er mamma som har sydd på alt det svart og de hvite perlene.
Er hun ikke flink?^^
Så det er både en gave og innkjøp.
Jeg synes at denne kjolen er veldig fin, blant annet med den sterke orangefargen, sammen med det svarte.
Håper dere liker bidraget mitt.
Og hvis du også vil være med på konkurransen, finner du den på http://secretsbyh.blogg.no/
Vi blogges!

siirii

28.09.2009 Shopping

Tønsbergtur med jentene.

foto0424

Liv Mari, Merete og jeg tok en liten tønsbergtur i dag.
Det var kos. Turen var ikke så veldig lang, men vi fikk gjort mye for det.
Inne på Farmanstredet så selger de en veldig god Smoothie. Jeg kjøpte en med Jordbær.
Litt kjedelig kanskje, men den var veldig god og smakte naturlig.
Den besto av Jordbær, Bingebærslush og Jordbær is. Nam nam^^
Jeg shoppet jo litt også

foto0425

Det ble ikke stor shoppingen i dag, men noe var det å bruke penger på.
Jeg har kjøpt: En lilla rutete skjorte fra H&M 199,-
Pudder fra H&M 39,-
Conciler fra H&M 39,-
Pixie Lott- Turn It Up fra Platekompaniet 119,-

Dette var litt i fra dagen min i dag.
 Til lørdagen skal jeg besøke Daniela på Langhus.
Jeg gleder meg!
Vi blogges!

siirii


26.09.2009 Shopping

Fargebukser, HOT or NOT

poster3l

Jeg liker fargebukser! Bare man kombinerer det med den rette overdelen^^
Hva synes du?

siirii25.09.2009 Hverdagsliv

"Jeg kom til finalen i NorskeTalenter med noe jeg ikke kan"..

Jeg sitter og ser på X-faktor, og så kom denne fyren her:

thomii

Thomi! Jeg var litt overasket over at han kunne synge, siden han var komiker på NorskeTalenter. Men fy søren! Han var kjempe tøff! Thomi var også ikke minst veldig, veldig flink til å synge! Han spilte på en halv gitar som var limt på ei plate på det åpne sida, og med tre strenger. Den ga bra lyd den. Thomi sa verdens beste sitat på direkten også. Han fikk dette spørsmålet: Hvorfor tror du at du vil vinne X-faktor 2009? Dette svarte han: "Jeg kom til finalen i NorskeTalenter med noe jeg ikke kan, så da kan jeg jo vinne X-faktor med noe jeg kan"^^ Han er driit tøff. Jeg holder med denne fyren assa! Håper han vil gjøre det bra senere også.

Hva synes du om Thomi?
Vi blogges!


siirii


25.09.2009 Hverdagsliv

Jeg er blitt vurdert.

Jeg er blitt vurdert igjen! Denne gangen av http://madelencanell.blogg.no

43731091251822810473

Jeg 4+ og er veldig glad for det^^
Tusen takk Madelen!


siirii

25.09.2009 Hverdagsliv

Jeg fant verdens mest sanne bilde.

44970741247587222598n400

Jeg fant verdens mest sanne bilde i dag.
Dette gjelder kanskje ikke 100% alle, men jeg tror nok at en del vil kjenne seg igjen.
Ville bare dele dette bildet med dere.

Hva synes du om dette bildet?
Vi blogges!siirii
22.09.2009 Hverdagsliv

Dagens Outfit

Etter at jeg ble vurdert av http://tnaaa.blogg.no/ så syntes hun at jeg skulle ha litt mere Outfit og HOTorNOT f.eks så da har jeg lagt ut dagens outfit.

foto0402

Bildet ble ganske skurrete og rart, i og med at det egentlig var ganske mørkt.
Jeg har på meg
Bukse i fra Cubus 499- egen lagde hull.
Tyrkis singlet fra b.young 179,-

Jeg skal prøve på litt bedre bilder etterhvert.
Vi blogges!


siirii


 

20.09.2009 Hverdagsliv

Min egen pose.

Nå har jeg også lagd min egen pose med Malaco. Kanskje litt sent med tanke på at jeg ligger veldig langt etter i konkuransen. Anyway. Jeg lagde denne posen med ekstra lakris og litt eksotiske frukter fordi at det er favorittene mine.
Enkelt og greit^^
Navnet er vel ganske merkelig,, jeg håpet på at man kunne ha litt lengere navn. Det for funke for det. Tror nok helt ærlig ikke at denne går til toppen,, men man vet jo heller aldri.
Vil du stemme på posen min?
Der finner du den:

http://www.dinpose.com/#/alla-passar/page=0&order=vote&s=lumsk/18640

Har du din egen pose?
Vi blogges!
sirii
19.09.2009 Hverdagsliv

Jeg har hvertfall gjort to gode gjærninger idag.

I dag har jeg vært med på en dugnad på Heistadmoen. Vi var igang rundt 10.45. Det vi skulle gjøre var å tømme en gammel militær kantine. Jeg forestilte meg at det var en liten kantine som vi har på skolen, litt større kanskje, men rundt den størrelsen som vi skulle tømme for møbler og stoler ++. Men det var et 4 etasjers hus -med kjeller- og masse rom. Vi var 15-16 personer tror jeg, vi klarte å tømme og koste bygningen på ca. 3 timer. Det er vel ikke så dårlig? Vi fikk 20.000,- for arbeidet. En bra timeslønn vil jeg si^^ Pengene vi tjente skal vi spare opp til fotball laget vårt. 
Det er snakk om at vi kanskje skal på en treningsleir til Kemer i Tyrkia. 
Så det er det vi tjener litt penger til.

 foto0379

Se hva vi fant. En liten vareheis^^ Den fungerte ikke,, men det var god å sitte i.

foto0390

Vi har fylt alle disse tre containerene. Huset bak er der vi hentet alt ut fra.

foto0382

Ingvild og Rikke slappet vel fortjent av etter en veldig bra jobb!

Når jeg kom hjem,, trodde jeg at jeg egentlig var feri\dig med arbeid for i dag. Men da ventet pappa med en del ved som skulle stables opp. Det var vel nesten mere slitsomt enn å bære møbler ut i fra det gamle "Velferds bygget". 
jeg har hvertfall gjort to gode gjærninger idag.
Vi blogges!
sirii

18.09.2009 Hverdagsliv

The Lion King

The Lion King- I just can't wait to be kingI det siste har jeg tenkt over hvor utrolig søte og fine disse sangene i fra The Lion King (Løvenes Konge) egentlig er! 
Jeg burde kanskje ha vokst fra meg denne filmen,, men det går ikke assa. Den er utrolig fin!
Og har du egentlig noen gang hørt på stemmen til spessielt han gutten som har stemmen til Simba? Han er flink han! Jeg har faktisk ikke lagt noe veldig merke til det før,, for det er jo så mange som er så flinke. Men denne gutten er ekstremt flink! Han høres ikke så veldig gammel ut heller. Det er ikke mange barn som har slik stemme. Selvfølgelig så kan han jo ha vært 14-15år gammel også,, men det er veldig,, veldig bra for det.
Syntes bare at dere måtte vite mine tanker om dette.
Vi blogges!
sirii

15.09.2009 Hverdagsliv

Tiden flyr

Da har det gått enda noen dager siden forrige innlegg. Tiden flyr og PC har jeg ikke så mye tid til for tiden. Anyway. Som sikkert alle har fått med seg så var det jo Stortingsvalg i går. Det var ArbeiderPartiet som fikk fleste stemmer igjen til manges storefryd og da Jens Stoltenberg som statsminister i fire år til. Jeg har egentlig ikke så veldig mange formeninger om det politiske i Norge,, men jeg tror nok at det vil går bra med AP i de neste fire årene også. Jeg tok en sånn valgautomat test på aftenposten.no om hvilke parti som meningene mine stemmer best med og jeg fikk KrF. Vet ikke om hvor mye den stemmer og slik da,, for som sagt så kan jeg ikke så mye om det,, men jeg fikk nå det da.
I dag har det ikke sjedd så masse på skolen heller egentlig. Vi holder på med prosjekt med klassen som heter Pysisk helse. Det er litt morro. Vi skal ha det i tre timer,, seks ganger utover i ukene fremover. I dag var en av oppgavene våre at vi på gruppa skulle lage et rollespill. Det er veldig gøy,, men vanskelig å finne på ting og handinger. Tema var at vi skulle få en ny gutt i klassen,, Marius,, som skulle ha en litt annerledes klesstil. Vi skulle bli venner med han ogsånt elvom utseende. For de folka jeg var sammen med så var jo veldig enkelt Marius,, Marius. Han spilte bra som rollen som han^^

honningmellon

Nå spiser jeg litt honningmelon. Kaldt og godt^^ Skal gjøre lekser og de klassiske tingene om noen få minutter. Jeg har ikke så mye lekser denne uka,, siden vi holder på med litt andre ting på skolen denne uka.
Vi blogges!

sirii

12.09.2009 Hverdagsliv

Husker dere?

Nå må jeg teste dere på en ting som står på bloggen min,, som jeg skrev for en stund siden. Husker dere at jeg hadde vært statist i kino filmen "Tomme Tønner" som har premiere 8. januar? Vel jeg har jo hvertfall det. Her er det bilde av alle statistene som var med den ene dagen vi filmet på Plata i Oslo. Jeg er hun i grønt der,, som står.

 25454411250790420804n600

Til venstre for meg står Olav,, en koselig fyr vi pratet litt med og til høyre tror jeg at ei jente som heter Ragnhild står,, Ida står ved siden av der igjen. Navnene sa deg nok ikke så masse,, men det var hvertfall sånn^^ Det var en veldig koselig,, morsom og ventende dag.
Vi blogges!

           sirii                                                        


12.09.2009 Hverdagsliv

Tipi er koselig!

Tipi er koselig! Det var vi vel alle enige om etter gårsdagens kveld. I går var vi i Hof-hallen og lekte oss^^ Det pleier egentlig å være i Holmestrand,, men i går var vi "sporty" i Hof-hallen. Som litt oppvarming hadde vi en slitsom løpe ting som gikk ut på at vi var guttene mot jentene.
Poenget var at jentene og guttene stå på vær vår side med masse klæsklyper midt mellom oss. Det var om å gjøre å hente så mange klæsklyper som mulig til sin side på enn viss mulig tid. Når det var tomt for klæsklyper på midten,, skulle vi løpe over til guttane å hente deres. Men man kunne bare hente en om gangen,, så det ble mye løping. Ble skikkelig sliten jeg^^ Guttane vant ganske overlegent. Litt bedre i form enn oss jentene. Hvetfall noen^^
Etter vi hade holdt på med det en stund var det noen som prøvde seg på litt klatring,, fotball og volleyball. Jeg holdt meg unna klatringen,, men fotball og vollyball var morro^^ Vi spilte guttene mot jentene i fotball,, med Sigurd som jente. Det ble med flere og flere gutter etterhvert som tok overtaket på oss jentene,, så Mathias og Trygve kom og hjalp oss litt også^^ Jeg tror faktisk at det ble 3-3,, men jeg har en liten anelse om at guttane kanskje scorte noen flere mål^^ Vi spilte også vollyball. Sigurd og Øystein lærte meg en ny måte å surve på ! Den fungerte veldig bra og jeg fikk den over nettet^^ Jippi!
Jeg har dessverre ikke noen bilder der i fra i går,, men du kan jo forestille deg åssen det så ut^^

prooofil


 

Det var da dette innlegget. I dag så skal jeg ikke noe veldig spessielt egentlig,, ikke som jeg vet om hvertfall. Jeg har noe lekser jeg må gjøre,, men får se om jeg ikke gjør dem i morgen heller.
Vi blogges !
sirii
       


09.09.2009 Hverdagsliv

Hva har jeg å fortelle fra dagene som har gått egentlig?

Det går flere og flere dager mellom hvert innlegg jeg poster,, men nå kommer til slutt et til. Jeg er veldig opptatt for tiden,, vi har jo så masse lekser hele tiden! Hva har jeg å fortelle fra dagene som har gått egentlig? JO! Noe har jeg jo. Vi vant en fotball kamp her forleden. 3-2 over Tømmerholt. Det var veldig moro. Også har jeg overnattet hos Merete i helga. Jeg var med henne på golfbanen. Hun er kjempe flink jeg er ikke så veldig god akkurat,, men så var det første gangen som jeg prøvde å spille også. Merete er veldig flink til å lære bort. Ellers så skjer det ikke så mye for tiden. Som sagt så går det mest i lekser og skole. Håper dere har det bra.

miin

Jeg skal prøve å få blogget mere enn det jeg har gjort i en periode nå. Men jeg vet ikke om jeg får det til. Skal prøver hvetfall. Nå sitter jeg å prøver å få noe greier til telfonen min inn på PC'en.
Jeg er ikke så flink med sånt data ting,, så det tar ganske lang tid.
Vi blogges!

XoxO
-Siri

04.09.2009 Hverdagsliv

Steintreff

Har du hørt om noe som kalles Steintreff før? Det er en slags liten "messe" som holder sted i Eidsfoss. Dette året fra 17.juli-19. juli. Det er der mange forskjellige folk kommer med masse forskjellige vakkre og merklige steiner. Ikke bare rene vamlige stener,, men masse mykker og fossiler etc. også.

stentreff2

Et avtrykk av den kjente fossilen "IDA" var også noe av det man kunne se. Denne var da selvfølgelig ikke til salgs.
Jeg tror at "IDA" var 47millioner år gammel eller noe.
Det var også en slags utstilling av et stort dyr på stranden der. Vet ikke åssen havdyr det var,, men det var ganske stort.
Og det så litt ut som denne:

stentreff

Jeg kan jo fortelle deg at den er ikke å finne levende lenger. Men den har levd under vann. Dette vesnet er 15meter langt,, 4meter høyt og hele 8meter bred! Og se på de tenna. Jeg ville ikke møtt å en sånn en når jeg var ute på svømmetur^^

stentreff3

Som jeg skrev,, så var det også en del smykker man kunne får kjøpt av ekte stein. Ringene her koster 30,- Kjedene 95,- Og de andre anhengene 30,- Noe ganske dyrt,, mens noe også ganske billig.
Det var jo også forskjellige priser på de samme tingene i de forskjellige bodene. Så det er lurt å sammenlikne litt. 
Det var noen sånn armbånd av masse små stein -slik som kjedene der- som kosten 35,- i en bode,,  men bare 20,- i en annen en. 15,- spart hvis man vil^^

stentreff4

Det er jo som sagt masse pene steiner der også. Disse er jo for det meste slipt,, men ikke alle var det.
De steinene som du ser på dettte bilde her,, er ikke farget. Tro det eller ei,, men fargen er helt natulig.
Prisen varierer veldig,, etter størrelse,, hvor sjeldene dem er osv.
Verdt å ta seg en tur!
 Det begynner kl. 10 og varer,, jeg vet ikke,, en stund^^ I dag og i morgen, var i går også.
I Eidsfoss!

XoxO
-Siri

03.09.2009 Hverdagsliv

Det var det jeg hadde å formidle fra meg i dag.

Jeg er ingen god blogger i disse dager. Det går flere dager mellom hvert innlegg komentar- og lesertallet synker stadig mer og mer. Anyway. Tiden går fort og det har skjedd ganske mye de siste dagene.

Jeg har fylt 14år siden sist.
Vi har vunnet en fotball kamp.
Jeg har sett på fotball kamp.
Gledet meg sammen med venner.

Vel,, jeg trodde egentlig at det hadde sjedd mere enn det det hadde men. Det har ikke sjedd så masse nytt heller. Så ja,, det var det jeg hadde å formidle fra meg i dag. Jeg håper virkelig at jeg finner noe mere spennende å blogge om.

foto0307

Hva skal man egentlig gjøre en regnværsdag på skolen?

Men jeg lurer på en ting,, atte går det ann å fjærne gamle kategorier?
Jeg har mange ganske gamle kategorier fra de første dagene som jeg hadde bloggen min,, og jeg vil gjærne fjerne dem. Går det?

XoxO
-Siri
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits