30.08.2012 Shopping

Friis and Company

Så var det da disse herlige skoene som jeg snakket om. Og assa, dere må vel være enige i at når man finner et par sko som først koster 599,- og man sikler etter dem i noen månder, for så å finne de til 179,-da må det vel være i orden å kjøpe de vel? De er ikke dirkete fra Friis and Company- trooor jeg, i såfall er de fra et undermerke eller liknende. Coolway står det iallefall på de, men de er kjøpt i butikken til Friis and Company. Ja, litt komplisert det der, men ta det med ro, det går helt fint om dere ikke skjønte det. Så lenge dere får sett bildene av skoene, tihihihi.
De er ikke så altfor superhøye heller, samt så er hælen laget av ekte treværk sååå det er jo stilig. Kanskje de er litt bedre å gå på da? Jeg må bare få inn teknikken ved å gå på slike tresko før jeg bruker de i offentligheten. Men de er så fine!

Hva synes du om skoene?
Vi blogges, blonds!

29.08.2012 Foto og Photoshop

Dreaming of cake

I dag ble jeg nesten tvunget til å kjøpe et par nye sko. Jeg måtte jo da kjøpe de om jeg skulle få lov til å ferdes på skolen igjen. Liker jeg å late som da... Men assa, når jeg først har siklet på de til 599,- for så å finne de til 180,- da synes jeg det er greit. Tihi. Dere får ikke se de i dag, fordi jeg ikke har tatt bilde av de ennå. Meeen kanskje i morgen daaa?

Enn så lenge, så får dere nøye dere med et bilde av en kanelbolle.


Jeg har sitti å redigert på slike "stjernebilder" i hele dag, men dette var det beste jeg kunne komme med.

Hva har du gjort i dag?

Liker du "stjernebilder"?
Vi blogges, stars!

28.08.2012 Foto og Photoshop

Når en rose drypper

Jeg klarte nesten å kle meg etter været i dag, det eneste var jakken som lå hjemme, men hey, jeg hadde noen fine gummistøvler. Ellers så lurer jeg litt på om ikke bussjoførene i området, også kalt vkt, har snuffet noe rare greier, for det er lenge siden jeg har sitti på med en blid bussjofør(ja, jeg føler meg dum når de bare stirrer rart tilbake på meg når jeg hilser), og i tillegg så kjører de feil ruter. Hadde det ikke vært for min søte mor, så hadde jeg vært stuck halvveis på veien hjem. Tusen takk, VKT!

Dette feirer jeg med noen rose-bilder. 
//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5

Nå skal jeg steke noen rare vafler, før jeg skal videre på fotballtrening. Tror jeg like greit tar med meg shampoo på treningen, så blir jeg nydusjet ettersom det regner så mye. Jeg liker det. Vurderer å ta på meg høye hæler for så å løpe ut og danse litt i regnet.

Hva synes du om bildene?

Hvordan er været hos deg?
Vi blogges, roses!

27.08.2012 Antrekk

Shirt collar

Da er jeg hjemme igjen etter en ganske så vanlig skoledag, samt en koselig grilling på stranda. Det ble altfor kaldt når solen ikke var på himmelen lengre, sååå da dro vi hvert til vårt.

Uansett! I går etter jobb, satt jeg og surret for meg selv, så jeg fant ut at jeg ville sy en skjortekrage. Jeg har jo sett mange forskjellige man kan få kjøpt, men jeg har ikke liksom ikke funnet DEN ennå, utenom den fine med perler. Derfooor har jeg funnet ut at om man ønsker noe man ikke finner i butikkene, så får man lage det selv. Så da tok jeg fram litt stoff og en symaskin. Det fungerte ganske så dårlig, så jeg gikk over til stoff, papp og limpistol. Hurra.Det er ganske vanskelig å få den til å sitte akkurat der den skal sitte i forhold til singletten og blondetoppen, men heldigvis har jeg noen rundt meg som kan hjelpe meg litt.

Hva synes dere om kragen?

Liker du antrekket?
Vi blogges, collars!

Bloggen min har jo FACEBOOK. Klikk HER

25.08.2012 Antrekk

Nagler og perler

Ble litt jobbing på meg i dag -noe det også blir i morgen-, så derfor ble det ikke så altfor mye blogging. Men hey, her kommer det jo antrekksbilder til og med. Jeg kledde meg opp med en blå skjorte, perlekrage, denimjakke med nagler, tights med gullfargede runde nagler og et par blå sko med litt hæler på. Tadaaa. Nei, nå skal jeg se på komiprisen, tihi. Jeg har en sosial kveld med meg og min mor foran tv'en. Koselig.


Nååå gåååår jeg.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, outfits!

24.08.2012 Tips og litt skjønnhet

Kon Tiki

Det har jo vært premiere på den nye norske kinofilmen Kon Tiki i dag, som sikekrt mange av dere har fått med dere. Vi har til og med fått lov til å se den med skolen allerede. Da mener jeg alle 1000elevene (okei, ikek alle på en gang). Må innrømme at det er litt stilig at vi fra Tønsberg får se filmen før elevene på selve Thor Heyerdahl vgs får det. Meeen jeg liker den! Filmen var veldig bra assa.

Før filmen, begynte å se litt av dokumentaren de lagde underveis- sånn i virkeligheten. Det var også ganske stilig. Jeg tror at mye av det som skjedde i filmen kan stemme bra med det som faktisk skjedde, selv om jeg har hørt rykter om at det er noen forandringer her og der. Filmen var i grunn veldig spennende også, for selv om man visste at Thor Heyerdahl kom fram, så visste iallefall ikke jeg om alle de andre ombord gjorde det. Også må jeg jo innrømme at Pål Sverre V. Hagen som spiller hovedrollen, er jo ganske kjekk da.


Jeg anbefaler iallefall veldig å se filmen, assa. Filmen er også veldig virkelighetsnær på den måten at det som skjer ser troverdig ut, og ikke at det bare er en smørje med overnaturlige filmtriks.

Hva synes sett Kon Tiki?
Vi blogges, Tikis! 

23.08.2012 Foto og Photoshop

The colors of the rainbow

Det har vært sånn litt/ganske bra vær i dag, men sånn helt plutselig begynte det å regne. Fra BLÅ himmel- så det ut som. Solen skinte og fra innendørs så man mye blå himmel, men det var nok en stor grå sky over oss, sånn akkurat da. Men da blir det skikkelig pen regnbue ute!

Seriøst, jeg blogger om været igjen. Kanksje jeg skal bli en sånn "værmelder-blogg". Det er det ikke mange som har hørt om. Da kan jeg ta bilde ute i masse rart vær, for så å poste hvordan det ser ut på forskjellige steder i Norge. Det vil nok slå bra an tenker jeg. Så da er det altså værmelder jeg skal bli når jeg blir stooor. En annen litt sånn forresten-ting er at jeg ser bildene mine ikke har så veldig mue kontraster. Jeg synes de ser ganske flate ut, og har ikke så mye liv da, på en måte. Hvis dere skjønner? Men jeg veit ikke helt hva dere synes? Kanskje det bare er jeg som er på tur og ikke skjønner så mye.


//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5

Hva synes dere om bildene?

Synes du de ser litt "flate" ut?
Vi blogges, rainbows!

22.08.2012 Negledesign

Glitter glitter glitter

Jeg bommet ikke så fullstendig på kledningen i dag, som i går. Med shorts og en bluse, kan jeg takle varmen, men er også kledd med knestrømper og skinnjakke for det litt kaldere. Jeg kan være ute i all slags vær i dag. Untatt regn, men det regnet ikek- før nå. Regn er jo da egentlig ganske fint også, hvis man kan være inne å se på det, eller være ute litt for så å kunne gå inn i varmen. Regn..

Uansett! Negler! Jeg har først lagt to strøk med IsaDora sin gule sommerneglelakk som "bakgrunn" for så å på føre noen lag med Carnival fra NYX og litt mini-glitter fra Escense. Det skal se litt tilfeldig ut det med glitteret da, sånn at det på en måte har "rent" nedover. Det synes mye bedre i virkeligheten egentlig. For da ser man glitteret og alt mye klarere. Bildet bedrar.
Meeen dere skjønner jo greia da, ikke sant? Jeg har forresten kjøpt boken til Linnéa Myhre i dag- evig søndag- gleder meg masse til å lese den.

Liker dere "negledesignet"?

Er du glad i neglelakk?
Vi blogges, nails!

21.08.2012 Foto og Photoshop

Kroneis med jordbær

Jeg har overlved den andre skoledagen for dette året. Det tar ikke lang tid med lærerne, full timeplan og lekser allerede- før vi har fått bøker. Hei hvor det går. Det har iallefall vært nydelig vær idag! Jeg trodde det skulle bli regn, så jeg kledde på meg langbukse og genser, men det trengte jeg visst ikke. Underholdene busstur på veien hjem også. Jeg trenger ikke å gå nærmere inn på det enn at jeg er veldig glad i kule fjortisgutter. Men så kjørte vi forbi noen søte små barn som lekte, og da ble jeg glad igjen.


//Canon EOS 500D- EF 18-55mm

Hvilken is er din favoritt?
Vi blogges, ice creams!

20.08.2012 Antrekk

Outfit for school

Da er første skoledagen overstått. Klassen er nesten den samme, men det har blitt mange nye fjes på skolen. Koselig.

Som førsteintrykk til det nye året, valgte jeg å kle meg i en skjorte fra H&M, topp fra New Look, shorts BikBok, sko funnet hos Esprit og vesken er vintage.


Fint blad på grusen der, forresten.

Hvordan var din første skoledag?
Vi blogges, shoes!

19.08.2012 Shopping

My green shoes

Den siste dagen i ferien har jeg tilbring sammen med noen herlige venner og ellers bare sløvet i solen og faktisk ryddet en del. Sløvet i solen var egentlig det jeg gjorde sammen med disse herlige vennene, men assa, uansett. Håper dere alle gleder dere til å starte på skolen igjen. Jeg gjør så klart det, fordi da kan jeg se de andre herlige folkene så og si hver dag- det andre skolegreiene tar vi som det kommer. Ja, jeg kjenner bare herlige folk. Nesten.

Så ihvertfall. My green shoes. De er i fra Nederland og de ble kjøpt i en butikk som heter Lou(?), som hadde en nydelig samling av klær som var akkurat passe feminine og søte i masse herlige farger! Jeg kjøpte også et sykt kult rosa skjørt, som jeg gleder meg til å bruke- en eller annen gang.


Skoene er knall grønne! Sånn som bladene på et bjørketre når det er vår.


Bildet var egentlig ganske uklart, så jeg tenkte å gjøre det ennå mer uklart.
Disse har jeg heller ikke fått brukt ute ennå, så tar gjerne i mot invitasjoner slik at jeg kan bruke de!

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shoes!

19.08.2012 Kreativt

Avkjedsgave

Heisann! Jeg skulle skrevet lenge siden sist, men føler ikke at det har så mye å si fordi dere veit nok at jeg ikke har blogget så mye de siste dagene. Derfor trenger jeg ikke å informere om atte jeg også har funnet ut det. Uansett. Det er sikkert flere enn meg som kjenner folk som skal studere et år i utlandet, eller være utvekslingsstudent for et år som man kanskje også heller kan si. Jeg har blant annet blitt kjent med ei supersøt jente som flyttet til USA for noen dager siden, og da tenkte jeg å gi henne en litt personlig og fin gave. Personlig på den måten at den er hjemmelaget og med et norskt flagg på, så den minner om Norge.


Jeg tenkte at hey, melkesjokolade må jo være en fin norsk gave. Men jeg irriterer meg ganske mye over den streken jeg fikk laget mellom flagget og fuglen. Arrrrrg.

Kjenner du noen som skal bo i utlandet et år? (evt. flere år)
Vi blogges, chocolats!

16.08.2012 Shopping

Blomsterpotte

Etter IKEA turen her om dagen, så ender man alltid opp med å kjøpe litt greier man egentlig ikke har bruk for, men som ser og høres skikkelig smart og nyttig ut. Du er ikke på IKEA og kun holder deg til handlelista. Uskreven regel. Jeg endte blant annet opp med denne søte blomsten og blomsterpotten som begge to er supersøte! Jeg falt pladask (snublet litt iallefall) da jeg så potten i hyllen, også fant jeg plutselig den fine blomsten til å ha oppi også. Nei, det var ikke et planlagt kjøp. Men assa, den er jo så søøøt!
Fotballkampen om tirsdagen gikk i grunn bra med uavgjort, samt gikk jobbedagen min (bra assa). Overnattingen var også veldig koselig. Vi så på film og.. em... skravlet og drakk te. Kreativt, ikke sant?

Handler du mye rare greier på IKEA?
Vi blogges, roses!

14.08.2012 Foto og Photoshop

Water

Ja assa, det her er faktisk en foss assa, så det er ikke denne skumle Frida som står bak. Men at fossen ble en god del større etter regnet, det må jeg si meg enig i. Iallefall, vann er fint. Men nå skinner sola ute, og det er også ganske så fint.


Nå må jeg løpe en tur før vi skal dra en tur til den store kule butikken IKEA, for så å spille en fotballkamp og ha putekrig på pysjparty. Sånn nesten iallefall.

Hva er dine planer for dagen?
Vi blogges, bridges! 

13.08.2012 Foto og Photoshop

The stars

Nå skal jeg straks ut en liten tur for å spise lunsj på den søte kafeen Lille Holmestrand. Det sier kanskje de fleste av dere ganske lite, men jeg synes navnet er så koselig, tihi. Bildene under har ikke så mye sammenheng med hva jeg skal gjøre for noe, men det var noen bilder jeg tok dagen etter fullmånen tror jeg det var. Månen var altså ikke helt full, men mer enn det den er nå. Dagens konklusjon.

Det morsomste her er at det er månen som lyser slik, og at sola ikke er på bildet en gang. Bildene er tatt omkring midtnatt.Jeg har nok sagt det før, men stjernehimmelen er noe av det peneste man kan finne her i verden. Selv om himmelen på en måte ikke er på jorda da... Hm, det ble litt komplisert.

Jaaa, her hadde jeg det bare skikkelig gøy med lang lukkertid.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, stars!

12.08.2012 Hverdagsliv

Kanelboller

Det ble en dag i går hvor jeg faktisk ikke hadde så mye å finne på, så da fant jeg en pakke med gjær og fant ut at jeg ville bake disse her:

Det gjorde jeg og jeg følte meg skikkelig flink, helt tid jeg satte stekeplata på 240grader (okey, ovnen var på 240grader) intill beinet mitt, og resulterte til en nydelig brannsår vedsiden av kneet. Ofrer alt for kakebaking!


Etter å ha vridd meg på gulvet i smerter og tenkt tanker om muligens å måtte amputere beinet kom opp, så dro jeg på meg dette her:


Og dro ut for å treffe de folka her:

-og et par til folk også.

Vi så på den utrolig bra håndballfinalen og de ikke så fult like bra spydkastingene.

Kosebamsen har ikke så mye med OL å gjøre, men siden Nora (på bildet over) skal tilbringe det neste året i USA, så må hun nesten få litt selskap på turen.

Alle bildene ble forresten tatt under denne pene himmelen. Ja, det er liksom stjerner daaa.


Og de to siste bildene som ble tatt, ble seende slik ut:

Jeg vurderer å sende alle disse bildene inn til et modellbyrå, men er ennå litt usikker. Jeg er også litt usikker på om jeg skal poste dette innlegget her, men jaaa, vi gjør det, så kan vi heller angre senere.

Sååå, liker du kanelboller?
Vi blogges, handball players!

11.08.2012 Hverdagsliv

Synkronsvømming

Jeg har virkelig fått øynene opp for noe nytt under OL- nemlig synkronsvømming! Jeg trodde før at det gikk ut på å svømme likt sånn på ryggen og magen og slikt jeg, men det er jo mer turning i vannet egentlig. Sykt stilig er det iallefall å se på. Og wuææ, jeg vil ha sånn badedrakt! Så jeg tror jeg skal begynne med det. 

 


Bare vent, jeg kommer til OL om noen år.

Hvilken OLgren er din favoritt?
Vi blogges, swimmers!

10.08.2012 Foto og Photoshop

Those raindrops

Selv om det i dag har vært skikkelig fint vær, med masse sol, så legger jeg ut litt bilder fra da det ikke var fint vær og masse sol. Fra den dagen hvor Frida (dam dam daaa) fosset over litt her og der.


//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5

Hva synes dere om bildene?

Hva er dine planer for kvelden?
Vi blogges, raindrops!

09.08.2012 Kreativt

Flower crown

Sommeren er ikke over ennå. Iallefall ikke for meg. Jeg må jo ha tid til å bruke de to nye blomsterkransene jeg har laget! De er begge to laget for en liten stund siden (som alt annet), så da passet det fint at dere får se den ene nå. Tjohei. Den første blomsterkransen jeg lagde, er nå demontert, fordi den rett og slett ble altfor stor. Den kunne kanskje gått til sånne inspirasjons- og weheartitbilder, men det er alt. Det var mange pene blomster og sånt assa, så det er ikke det, men ja, det ble for mye av det gode. Derfor ble det denne saken her i stedet.


Rosa, og joda, litt stor, men det er ikke så altfor ille.
Det har vært flere anledninger jeg har hatt lyst til å ha den på, men så har det liksom ikke passet helt sånn. Blomsterkrans og hettegenser ser litt rart ut...


Tadaaa. Blomsterkrans!

Hva synes du om kransen?

Liker du å ha blomster i håret?
Vi blogges, crowns!

08.08.2012 Kreativt

Friskis øredobber

Jeg lagde et par nye øredobber og en ring her om dagen, og tenkte atte hey, de legger jeg ut her. Jeg har jo aldri lagt ut noe liknende, lissssomlissssom. Ehehe. Hvertfall. Dere kan ha rett i at jeg har laget noen liknende øredobber her før, men disse har en liten ny vri. Sebastian (en høy, brunhåret fyr med blå øyne) kom med en idé om at den ene isen kunne ha blitt spist litt av. Tadaaa. Oppdrag utført.
Størrelsen på øredobbene er sånn ca. 3,5x1,5 cm.08.08.2012 Foto og Photoshop

Some say love...

Some say love, it is a river... The rose, daaaa. Jeg synes det er så pent å se på når vanndråper treffer noe mykt nede på bakken, og de ligger som ja, vanndråper på toppen av det de treffer. Det ser mest ut som blanke perler. Derfor tok jeg med en hvit, liten rose ut i regnet. Bare fordi det er så pent å se på.

 
//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5 Jepp, rosen er litt brun på noen av kantene på kronbladene.

Nå skal jeg ut på en liten kjøretur før jeg hopper en tur på jobb. Hurra for Norge som vant gull i roing.

Hva synes dere om bildene?

Liker du regn?
Vi blogges, roses!

07.08.2012 Shopping

A bracelet of candy

Vannet i hagen står fremdeles høyt! Stakkars gress. Heldigvis har det sunket en del fra i går kveld likevel. Siden det da fortsatt er masse vann ute, så tenkte jeg og vise dere et armbånd jeg kjøpte for en liten stund siden. Nei, det har ingen sammenheng.

Uansett! Armbåndet er fra Fam Irvoll kolleksjonen for Arts & Crafts som hun ga ut for rundt et år siden tenker jeg. Så nei, det er jo ikke et veldig nytt armbånd sånn sett. Men jeg så det med en gang kolleksjonen kom ut og syntes det var litt mye, men veldig stilig. Det eneste var at det kostet omkring 1000kr, og jeg hadde ikke planer om å bruke såå mye penger på det. Derfor ventet jeg, til smykkene kom på salg, men da var armbåndet utsolgt. Plutselig så hadde de det inne igjen, og da fant jeg ut at jeg nesten "måtte" kjøpe det, ettersom jeg at siklet på det så lenge.


Jeg vurderer å ta av noen av kjærlighetene for eksempel for så å lage øredobber av de eller noe liknende, slik at armbåndet ikke blir såååå stort.

Hva synes du om armbåndet?

Liker du smykkene til Fam Irvoll?
Vi blogges, candy!

07.08.2012 Hverdagsliv

Go with the flow

Det ble litt regn i går, eller flom som man også kan si. Mye vann ble det iallefall. Det begynte sånn her.Før det etterhvert ble sånn her:

Okei, det sier kanskje ikke dere så veldig mye, men jeg kan si at nei, vi pleier ikke å ha vann opp i hagen.


Der borte som dere ser båten og bjørketreet, der begynner vannet sånn egentlig. Men i går sto grasset 50cm under vann!


Vannet tok også med seg den søte krakken vår, og plankene på brygga. Det var litt trist.

Regnet det hos deg i går?
Vi blogges, rains!

06.08.2012 Kreativt

Cookie monster

Hei der! Ja, assa, det kunne blitt blogging de siste dagen, men jeg tenkte tilslutt ut at det kanskje ikke var så populært med blogging sånn ett- halv to om natten, sååå ja. Jeeej.

Det regner ute. Sånn skikkelig masse. Men jeg liker at det regner. Spesielt når man kan være inne i varmen og se på regnet. Også er det gøy å være ute i regnet, men da er det fint om man kan gå inn under tak etterhvert. Fuglene ute bryr seg ikke om regnet, det er en svææær flokk (det er nesten helt svart av fugler ute i hagen) der ute som flyr litt opp og ned og rundt omkring, mens det pøser ned. Jeg er innendørs og redigerer bilder av kakemonster-ringen jeg har laget.


Ringen var en gave (den er gitt bort assa, så jeg røper ikke en gave-hemmelighet), og ja, kunne så klart ha kjøpt noe også, men jeg synes det er koselig med hjemmelagde gaver. 'Det blir litt mer personlig, på en måte. Samt så varer en ring lengre enn en ekte kakemonstermuffinring.

Hva synes dere om ringen?

Regner det hos deg?
Vi blogges, cookie monsters!

03.08.2012 Foto og Photoshop

Fra ett kamera

Tre bilder. Tre redigeringer. To motiver. To fokus. Fra ett kamera.


Mhm, det skulle låte veldig dypt med teksten over. Det er en rose som ligger på benken på det første bildet. Kameraet er Canon EOS 500D- med standardlinse 18-55mm

Så langt i dag, så har jeg vært ganske produktiv. Jeg har festet låser på en del av smykkene jeg lagde i går, trent en time, øvelseskjørt og skal nå videre på jobb. Noen dager assa.

Hvilket av bildene liker du best?
Vi blogges, roses!

02.08.2012 Foto og Photoshop

Ugle

Denne dagen har bare gått til litt surring hjemme, mens jeg har stirret på Pretty Little Liars og laget litt smykker. Kan nok hende dere får se noen av dem etterhvert også. Jeg har litt forskjellige ting og tang jeg har lyst til å blogge med dere om også, men vi får ta litt etterhvert. Litt blogginnelgg fra her og der om sånn og sånn. 

Bildet under et tatt av min søster Ida, så nei, det er ikke mitt bilde. Jeg har bare redigert og fikset og trikset med det.


-Bildet er tatt i den søte dyreparken i Kristiansand. Jeg har så lyst til å klappe på de fjærene! Elsker forresten blikket dens.

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, owls! 

01.08.2012 Foto og Photoshop

View over Holland

 Dere skal nok få se flere bilder fra Nederlandsturen etterhvert, til de stilige folkene som er venner med meg på facebook, så kommer det til å dukke opp noen bilder der også(muligens flere). Tenkte jeg kunne starte med et bilde over den fine byen, Emerloord, som vi befant oss i nærheten av. Vi er fem etasjer opp i himmelen på dette bildet, og ja, Nederland er flatt, men veldig pent også så klart. Ja, bilde er litt skeivt også, til de som måtte bli forvirret av det.


Jeg har forresten fri i morgen, til de som måtte lure på det også, så da tenkte jeg å være flink å starte dagen med en liten treningsøkt. Så veit dere det også. Mye fornuftige greier jeg forteller dere assa.

Har du vært i Nederland før?
Vi blogges, hollendere! (Nja, veit ikke helt om det er et ord jeg, men...)

01.08.2012 Videoblogg og video

Vlogg: Sy din egen sløyfe

Goood morgen! Håndballkampen surrer rundt på tv'en nå, mens jeg spiser en gulrot og syker meg opp til en runde med øvelseskjøring før det bærer videre på jobb. Kanskje jeg tilogmed skal være litt sosial i kveld? Jeg har for det meste dagsplanen klar iallefall, men jeg tenkte at hvis du har en kjedelig dag, uten noe å gjøre, så kan du jo prøve å sy deg din egen hårsløyfe! Eller en sløyfe du kan feste på skoen eller jakken din. Om du ikke har symaskin, så gjør ikke det noe heller, for det kan fint sys for hånd. 


Se i HD for best kvalitet

Jeg hadde egentlig planer om å vente med å vise dere denne videoen, ettersom mange av de som har spurt etter den ikke vet at jeg blogger igjen, men da kan jeg jo heller legge den ut to ganger eller noe annet gøy.

Har du prøvd deg på å sy før?
Vi blogges, bows! (sløyfe på engelsk for de som lurte) 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits