30.08.2011 Hverdagsliv

On the soccerfield

Nå er jeg hjemme igjen etter en morsom liten fotballtrening. Jeg burde ha vært på fem treninger om dagen, for å komme opp til den formen jeg var før ferien (og nei, den formen var heller ikke veldig imponerende). Men men, jeg kan jo iallefall løpe en liten tur, før jeg må legge meg ned for å dø litt. Det er jo bedre enn ikke noe :-)


Haha,hvit sånn spraymaling til å merke banen med på shortsen. Lekkert!


Kanskje jeg burde bli cheerleade? Eller kanskje ikke...

Nå sitter jeg å prøver å få skolepcen til å fungere som normalt. Jeg må nemlig trykke 16ganger på en knapp for at den skal reagre.. Wuææ, ikke dø fra meg pc..!

Spiller du fotball?

Driver du med noen form for sport?
Vi blogges, soccers!

Stikkord:
30.08.2011 Foto og Photoshop

Foto; wallet

Yay, første blogging fra skolepcen. Nå er jeg skikkelig sliten etter en ganske hard gymish-time, med en god del styrke og litt kondisjon. Men det er skikkelig gøy! Siden det ikke har noe med sammenhengen å gjøre, så poster jeg et bilde av min søte lille lommebok. Jeg har egentlig ganske mange flere lommebøker, men liker denne her også veldig godt, hihi.


Canon EOS 500D// 18mm-55mm

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, wallets!

Stikkord:
29.08.2011 Antrekk

Hva har du på deg?

Akkurat nå, har jeg på meg noe som kan likne dette. Veldig pent med røde øyne, forresten. Bilde er tatt før jeg skulle dra til Berlin i høstferien i fjor, så det er omtrent ett år gammel. Oj, deeeet er en stund siden. Jeg synes i grunn jeg har forandret meg litt jeg. Men panneluggen har jeg fortsatt!


Nå skal jeg hoppe en tur i dusjen!

Hva har du på deg?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
29.08.2011 Hverdagsliv

Babylykke

Gratulerer så masse til Beyonce med et ventende barn, bolle i ovnen, graviditet, eller hva dere foretrekker å kalle det. Koselig er det uansett. Og jeg er sikker på at hun kommer til å bli en super mor!

Hva tror du om at Beyonce er gravid?
Vi blogges, babies!

Stikkord:
28.08.2011 Hverdagsliv

Bildedryss; bursdag

Bilder, jippi! 7bilder sier mer enn tusen ord. Er det ikke det de sier? Det passer ihvertfall godt her, tihi. Det var en kjempekoselig kveld, og vi gjorde masse morsomt sammen. Vi hoppet i strikk, kjørte slalom, og prøvde å styre et SASfly. Okey da, kanskje ikke helt, men nesten. Hahah, eller ja, tolk det som dere vil! Vi hadde det iallefall kjempefint, og det var super koselig!


Pakkeeee <3
Søteste Henriette, tihi.
Awii<3


The akward moment when you see a picture, and think everything is normal, and suddenly you see, it's not... <3


LivMari bursdagsbarn<3 Jeg er så utrolig glad i dere! Menne unnskyld Madelen, for at jeg ikke fikk med hele deg på selvutløseren...

Nå sitter jeg å lærer søstra mi å si sløyfer. Veldig koselig :-D

Hva synes du om bildene?

Hva gjør du akkurat nå?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
28.08.2011 Antrekk

Bursdags antrekk

I går feiret vi bursdagen for Liv Mari. Hurra! Det var kjempekoselig, både kvelden og det å se alle sammen igjen. Vi seks, er nå spredd oss ut på tre forskjellige skoler, så da er det veldig fint at vi fortsatt kan holde sammen, tihi.

Vi gjorde slik som folk flest gjør i bursdager, haha. Altså bare hadde det koselig og gjorde det som falt oss inn. Jeg fikk pyntet meg med noen pumps jeg sjeldent får brukt til hverdags, og en veldig pen og hvit kjole fra London, og jeg fikk truffet masse herlige folk igjen. Jeg stortrives!


Kjole //Atmosphere Pumps //IronFirst   Smykker og slikt er litt fra Topshop, H&M, Kapphal, osv^^


Gaven og kortet til Liv Mari, som inneholdt to søte T-skjorter og et pent lite armbånd fra litt forskjellige butikker i Londons gater.


Wjoom, hadde en super kveld i går! Håper dere har hatt det samme.

Bilder fra bursdagen kommer litt seinere i kveld.

Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, bithdays!

Stikkord:
26.08.2011 Shopping

Ny pc

Haha, blogghistoriens korteste overskrift! Uansett. Vi har jo som sagt fått skolepcene våre i dag. Hurra! De er overraskende fine i grunn, tihi. Størrelsen er heller ikke alt for stor, så det går an å få plass til den i veska. Helt perfekt. Den jobber ganske så fort også.

Det aller beste, med hele pcen tror jeg, er at den har Photoshop CS5. Åh, jeg ble så glad når jeg så det!! Tenkte jeg bare kunne sjekke om den hadde photoshop, også hadde de søren meg CS5 også! Hadde holdt lenge med CS2 for meg, haha. Har prøvd meg litt, men er noe som er litt annerledes fra CS3 som jeg er vandt til. Man kan til og med lage 3D bilder! Ah, I'm in love!<3


Det er forresten en HP, til de som ikke ser det. Jeg veit egentlig ikke åssen type HP, men det er iallefall ikke Asus. Da veit dere det.
Jippi! Jeg har allerede lagt inn en veldig fin bakgrunn også. Se i forrige innlegg, om dere vil se et litt større bilde. Det er skikkelig fint assa.

Jeg er storfornøyd med pcen. Liker veldig godt den jeg har fra før av, men denne er lettere å ta med seg, og litt sånt. Kjekt å ha en sånn ja, skolepc også, haha.

Har du skolepc?

Hvordan pc har du?
Vi blogges, computers!

Stikkord:
26.08.2011 Hverdagsliv

Meet my class

Nå er det fredag, og vi kan feire at dette er mitt første blogginnlegg med den nye pcen! Jippi. Vi har nemlig fått utdelt pcer og bøker i dag, så det er kuuult. Overraskende bra er den også. Dere vil få se bilder og litt sånt i et seinere innlegg.

Siden det er helg, så må jeg vente helt til mandag for å se klassen min igjen. Og da har vi MDDfag heeeele dagen! Utenom 1. økt hvor vi har fransk da, men utenom det!^^ Nå skal dere få se to skikkelige fine bilder av den nye klassen min, tihi. Jepp, vi har akkurat fått utdelt skolepcer, så de fleste er litt opp tatt der. Men heldigvis har vi noen som smiler til kamera mitt. Hurra!


Okey, tid for navne runde! Helt til venstre sit... haha, neida. Har nok med å huske dem selv, tihi.


Fiiine klassen. Ikke alle var der når jeg tok bilde heller da, men...

Da veit dere hvem jeg tilbringer skoledagene sammen med. Helt superdupert assa. Kan ikke klage, haha. I dag sluttet vi halv to til og med, så her er det fiiint.

Har du sett noen av folkene før?

Har du det bra med din klasse?
Vi blogges, students!

25.08.2011 Antrekk

Outfit; bow and shorts

Da var min fjerde skoledag overstått, og jeg blir bare mer og mer glad i klassen min, tihi. De er så herlige alle sammen! Vi hadde vår første dramatime i dag også, det var spennende og veldig morsomt. Jeg kunne ikke valgt noen bedre linje!

Jeg har på meg shorts i dag, forresten.

Sløyfe // selvsydd Genser// B.young Shorts // tidligere Levi's bukse nå klippet til Levi's shorts. Knestrømper // Topshop Sko // Bianco Veske // Accessorize


Wjoom, så dette har jeg på meg i dag.

Hva synes du?

Hva har du på deg i dag?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
25.08.2011 Shopping

Nydelig veske fra Mulberry

Man sier vel ikke nei til en slik en akkurat. Åh, I'm in love with a purse!


Må bare få tak i 4350euro først, haha. Som blir sånn cirka 40.000kr. Jippi!

Liker du den?
Vi blogges, purses!

Stikkord:
24.08.2011 Hverdagsliv

Topp 3 Siri humor

Wjoom, okey jeg kan si på forhånd at dette ikke er noe dyp, alvorlig og seriøst innelgg. Beklager for det, men det var ikke det som falt meg inn akkurat. Skjønte dere den? Seriøst innlegg og falt! Jeg forstår den ikke...

Derfooor kommer litt uskyldig "Sirikjedesegmedbilderavfancykaninerhumor". Jippi!


Huff av meg, jeg burde vel i grunn få meg et liv. Menne disse bildene her er i grunn ganske gamle, så jeg aner ikke hvor jeg har funnet dem. Men det er iallefall link på de to nederste bildene. Hurra!

Nå skal jeg prøve å gjøre noe litt mer fornuftig(?). Kanskje drømme meg bort til OzzyOsbourne musikk...? Nei, vent! Det gjør jeg jo alt. Da får jeg gå utenfor og vanne flodehestene til naboen :-)

Får du også veldig dårlig humor når du kjeder deg?

Har du vannet flodehester før?
Vi blogges, bunnies!

Stikkord:
24.08.2011 Foto og Photoshop

Photo; garden by the wall

Nå er jeg ferdig med min tredje dag i 1.klasse. Jeg begynner virkelig å like meg med den nye klassen min, det samme med skolen og resten^^ Kjempekoselige folk overalt, tihi.


Fiiine huset i London!

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, houses!

Stikkord:
22.08.2011 Antrekk

1.klasse antrekk

1. skoledag er over, og på et eller annet merkeligvis, så har jeg overlevd! Neida, det gikk i grunn veldig fint :-D Jeg går nå i 1MDA. Folkene i klassen min virker kjempekoselige, og jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent med dem. Jeg kjenner jo ingen der fra før av, så jeg har masse nye folk å bli kjent med, haha! Stortrives!

Dette har jeg på meg 1.skoledaaaag.


Kjempestort bilde. Men jeg har på meg en veldig søt bluse fra Primark, buske fra BikBok og sko fra Converse.


Johoo.

Jeg har faktisk allerede klart å dumme meg ut litt. Vi sto på bussplassen fra Greven og skulle ta bussen ned til byen, da jeg var helt sikker på at det var en fyr i fra gamleklassen min som kom forbi(han hadde på seg solbriller, så var ikke så lett å se) så jeg bare"Hey" og han "Hallo" tilbake like blid som det var han. Men så kom han litt nærmere og stemmen var i grunn ikke helt lik. "Shit, han veit jeg ikke hvem er"-tenkte jeg riktignok. Og for sikkerhetsskyld, tar jeg på meg noe ganske andre klær i morgen. Go meg!

Hvordan har din dag vært?
Vi blogges, clothes!

Stikkord:
21.08.2011 Hverdagsliv

Blodsugene sommerfugler

Oj, i morgen blir det 1.skoledag for meg igjen etter ferien. Ny skole, ny klassefolk, nye lærere, nye fag, wuææ, alt er nytt! Føler meg skikkelig som at jeg skal begynne i 1. klasse etter barnehagen, men det skal jeg jo nesten. Bare ungdomsskolen i stedet for barnehagen...^^ Jeg gleder meg til å se noen av de gamle klassefolkene mine på samme skole etter ferien, til å få nye ganger å gå i, litt forandring på lærerene og nye folk i klassen. Men likevel kan jeg ikke legge skjul på at jeg har noen flyvende, blodsugene sommerfugler i magen... Det er vel kanskje sånn det skal være.

Jeg skal forresten begynne på musikk, dans og drama på Greveskogen vgs i Tønsberg, til de som ikke har fått med seg det. Så har jeg blogglesere som skal på samme skole, eller kanskje klasse, så fortell meg det! Kanskje vi møtes en gang?

 

Legger forresten ut den videoen som jeg satt sammen etter Londonturen jeg, siden innlegget jeg la den ut i, ble veldig langt og tungt, så da var det kanskje noen som hoppet over den. Men da kan dere se den så også, jippi!


I dag var Bjørn Johan Muri innom på jobben, wihii. Veldig, veldig koselig. Jan Fredrik Karlsen tok seg også en tur. Skulle fått autografen assa, men blir bittelitt merkelig at en ansatt spørr om det, haha. Kult er det uansett! Jeg har servert pølse til Bjørn Johan Muri!

Skal du begynne på skolen i morgen?

Hva synes du om videoen?
Vi blogges, students!

Stikkord:
20.08.2011 Shopping

London Shopping; Camden Market

Og litt fra Portobello martket, tihi. Menne jeg tenkte jeg kunne begynne å vise dere litt og litt av det jeg har kjøpt i London. Jeg kommer som sagt til å dele det opp litt. Muligens noe slikt; Topshop, acsessories og sko fra Primark, klær fra Primark, New look, og litt fra her og der^^ Eller noe sånt. Ja, da veit dere det iallefall!

Seeee.
Supersøt veske fra Camden Market.


Nydelig klokkekjede. Gjorde et bra kjøp der forresten, fikk tilslutt to klokkekjeder(det ene fikk søstra mi, forresten!) for 20£ pluss et ekstra kjede, i stedet for ett klokkekjede til 20£ wohii :-D

Kamerasmykke jeg fikk med sammen med klokkene.


Herlig "Mulberry"veske.


Buttons til veska miii.


Evig nydelig ring fra Portobello Market i NottingHill.
Og denne supersøte skilpadderingen som også er i fra NottingHill. Ah, me like!

Nå skal jeg straks en tur til Merete søte, wihii. og jeg skal ha på meg den fiiine toppen fra Primark! Dam di dam. Ha en super lørdagskveld!

Hva synes du?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
19.08.2011 Foto og Photoshop

Foto; London by night

Aw, jeg savner London så fælt, men å se gjennom bilder og slikt hjelper en del, tihi. Dette bilde her er tatt av utsikten gjennom vinduet i gangen på Hilton hotell i vår etasje. Det ble en lang og tungvindt setning det! Menne synes det ble litt kult med laaang lukkertid(30sek) og sånt, man kan til og med se blinklysene, haha. Burde ha fått med en politibil, meeen det var ikke så lett.


// Canon EOS 500D- 18mm-55mm

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, cameras!

Stikkord:
18.08.2011 Foto og Photoshop

Life without a friend is wasted


Bilde er her i fra.

Aw, synes det bilde her var så søtt!<3
Vi blogges, eyes!

Stikkord:
17.08.2011 Hverdagsliv

Bursdag, bursdag!

Liv Mari søteste har bursdag i dag! Hurra!

Hun fyller 16år i dag, og er blitt en skikkelig voksen dame. Veldig stolt av henne, tihi. Nå kan hun øvelseskjøre, ta mopenlappen og lappen for litt andre ting som jeg ikke skal gå veldig detaljert i. Uansett, bursdag er fint, og det er alltid koselig når venninner har bursdag. Liv Mari var heldig i år og fikk ikke bursdagen sin 1.skoledag som hun har fått noen år før. Deet er jo ikke verdens beste bursdagsgave..^^ Men det slapp hun jo i år. Hurra!Supersøt!

Nei, det er ikke et juletre i bakgrunn...

Gratuler Liv Mari i kommentarfeltet nedenfor, som dere sikkert har brukt en gang før! Jippi!

Har du gratulerer Liv Mari med dagen?

Når har du bursdag?
Vi blogges, birthdays!

Stikkord:
17.08.2011 Foto og Photoshop

Foto; fairy dust

I dag har jeg vært skikkelig flink å ryddet masse på rommet mitt, og ikke minst kastet ut mye. Uff, jeg virkelig hater å kaste ting, men jeg har faktisk fått ut en del nå. Så må si jeg er litt stolt, tihi. Jeg har også fått satt opp en del av det jeg kjøpte på IKEA sammen med Merete i går. Jippi.


Fiiine sommerfuglen. Bildet er redigert i Photoshop CS3, forresten.

Hva synes du om bilde?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, fairies!

Stikkord:
16.08.2011 Shopping

Kjole i posten

I dag når jeg kom hjem fra Drammen by, fant jeg en liten pakke i postkassen. Og utrolig nok var den til meg, jippi! For det er ganske så sjeldent at ting er. Også inne i pakken lå denne kjolen her;


Kjolen som jeg fikk i fra søte Nazo. Har gledet meg en stund til at den skulle komme flyvende ned i postkassen min, og det gjorde den i dag. Hurra!


Litt vanskelig å se den "ekte" fargen på bilde her, men det er en nydelig kobberfargeish. Står i grunn litt i stil til håret mitt, haha.


Synes kjolen var kjempefin. Så tusen takk igjen Nazo!

Den er i fra Risøe forresten, og den er omtrent lik bak, som foran. Bare at bak, har den ikke paljetter. Digger den! Jeg kom litt for seint hjem i dag til å rekke fotballtreningen, selv om det absolutt hadde gjort seg og vært på den. Av ganske mange grunner egentlig, haha.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
15.08.2011 Hverdagsliv

Vblogg og bilder fra Londontur

Jeg har valgt ut 23bilder og laget en liten video som kan beskrive Londonturen.

Vi dro tidlig mandag 8.august, og da mener jeg tidlig. Eller 03.30 er ganske tidlig for meg. Men etter vi fikk hoppet oss ut i bilden, tok veien videre til Grademoen, hvor vi så tok fly til Gatwick utenfor London og Gatwick-ekspressen til London by.


Vi ville prøve oss på "London underground" også, for det er jo litt kult, men vanskelig. Sykt mye folk, og litt vrient for oss som ikke er så drevene der å komme på riktig ting. Men det ble litt ekstra vanskelig fordi det så klart var stengt litt av ruta som vi skulle på, så vi måtte bytte til buss et lite stykke og sånt. Ja, litt vanskelig, men gøy!


Primark<3 Hva skal jeg si? Det var sykt stort, billig og et fint sted å treffe nye mennesker(?).

Etter mye gåing i gater og sånt, er det fint å drikke litt vann :-D men jeg må si med hånden på hjertet at det norske drikkevannet er best! Søteste søster og mor!<3


Mye fine merker og butikkvinduer rundt omkring.


Herlig kaffe(og må ikke glemme frappe) på Starbucks!


Vi var ikke innom Madame Tussauds, men gikk forbi der en gang. Hosjv, det var lang kø! Det sto skilt langs køen; beregnet ventetid, 2timer. Haha, glad jeg ikke sto der.


Vi gikk gjennom nydelige Regent Park på vei til CamdenMarket.


Vi kom fram til Camden Market^^

Og sjekk de kule bygningene der!Litt mindre folk da vi gikk forbi tilbake igjen.


Digger de røde telefonboksene!


Søte trappen på hotellet.

Jeg har forresten glemt å fortelle dere på hvilket hotell vi lå! Som en liten "oppgradering" fra i fjor, sov vi i år på Hilton hotell, øverst i Edgware Road(en ganske "jallagate", men herlig hotell). Det var ca. 8-9min å gå til Oxford Street og slikt, så det lå veldig sentralt og fint. Kort vei til Taxi, buss og undergrund. 


Veldig snille og søte folk som jobbet der også. Kjempe fra servise og herlig frokost! Frokosten holdt helt til 22.30 en dag.

Snille mannen som passet på bagasjen vår, tihi. Han var veldig glad i kamera mitt også.
Deeeeer bodde vi. Vi hadde dessverre ikke presidentsuiten, men var ikke langt unna, hihi. Vi bodde på baksiden av det på bilde her da, men kronglete å gå bak dit.


Fiiine hotellrommet. Nei, ikke spørr. Det tryggeste er å ikke vite.


Åh, jeg elsker de røde bussene som farer rundt i gatene. De er så kule! Har skikkelig lyst til å ta den som går til "King's Cross", men vi får ta det neste gang. Ja, det er mest fordi jeg vil gå til Platform 9 3/4 :-D


Fint bilde sa du? Man blir ganske sliten av å gå fire dager i strekk omtrent. Men det er veldig gøy, og absolutt verdt det!

Jeg har også mekket en liten video. Tusen takk til min søster Ida til filming.


Jeg har også fått en del spørsmål om vi merket mye til alle opptøyene som var rundt omkring i London området, men jeg har vært helt trygg, kan jeg love dere! Vi merket ikke mye til det heller, for heldigvis skjedde det ikke så mye i det området vi var. Det vi merket det på, var alle avisene, de stilige politifolka som gikk rundt i gatene og at noen av butikkene valgte å stenge tidligere. Det var sykt mye politifolk overalt, veldig koselig så klart. Men tenk; 16.000 poltifolk var blitt sendt ut i alt! Det er mye.
Veit ikke så mye mer om hva jeg skal si om turen, men det var helt herlig. Jeg har sett masse fint(både mennesker, ting og natur), og hatt det helt superdupert! Har du ikke vært i London før, anbefaler jeg på det sterkeste å dra dit. Har du vært i London før, reis igjen! Enkelt og greit. Har dere noen flere spørsmål, om et eller annet, spørr meg!

Hva synes du om bildene?

HVa synes du om videoen?
Vi blogges, lions!

Stikkord:
15.08.2011 Musikk

Ring meg

Nå sitter jeg og forbreder bilder og litt sånt fra London som jeg tenkte jeg kunne vise dere seinere i dag. Men det er så vanskelig fordi jeg sitter og lider meg gjennom jentesmerter, samtidig som jeg har lyst til å være sosial idag, men selv om jeg vil det, så orker jeg ikke..! Ååh, hvorfor må alt være så vanskelig!! Jaja, jeg skal ikke bry dere med alle mine tanker.


Ring meg- Gabrielle

Har du hatt det sånn noen ganger selv?
Vi blogges, telephones!

Stikkord:
14.08.2011 Shopping

Isadoras nye Big Bold Mascara

Isadora lanserer nå en mascaranyhet, nemlig: BigBold mascara! Min første mascara var fra Isadora faktisk, så det hadde vært morsomt å prøvd utviklingen fra den gangen til nå. Den har en ganske tykk kost, noe som kan gi fin volum, og fyldige vipper. Det høres da ikke så dumt ut? Du kan melde deg på du også, så kanskje du blir en av 200 som får lov til å prøve denne ny godbiten.

isadorasample
 
Har du meldt deg på?
 
Liker du produktene til IsaDora?
Vi blogges, mascaras!
Stikkord:
14.08.2011 Foto og Photoshop

Foto; just give me a sign

Tolk overskriften som dere vil, tihi. Bildet er tatt fra NottingHill i London. Aw, det er så fint der!

Her regner det i dag, så det er ganske grått og trist ute. Men det er ganske koselig når det regner ute også. Hm, merkelige greier.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, signs!

Stikkord:
13.08.2011 Hverdagsliv

Heime frå ein herlig tur i London

Wjoom, det føles som i en time siden at vi dro til Gardemoen klokka halv fire en mandags morgen. Men det kan det jo ikke være, fordi det er jo lørdag i dag! Det var en lur tanke.. Uansett. Jeg har hatt noen herlige dager i London, sammen med min søster og mor. Vi har gjort en del forskjellig, og jeg skal nok fortelle dere om det. Men det vil bli et utrolig langt innlegg om jeg skal få med alt på en gang, sååå da deler vi det opp litt.

Åh, jeg savner London utrolig mye allerede. Det er så fint der, og mer hyggelig befolkning skal det litt til for å finne. Selv omman aldri har sett hverander før, betegner man de andre for sir eller madame. Alle er like glade for å hjelpe til med å finne veien eller hjelp til andre ting. På bussen reiser man seg for gamle mennesker og andre som burde få sitte uten om å nøle eller spørre. Ja, dere skjønner. De er utrolig hyggelige.

Men en ting liker jeg ikke... 

De har venstre-kjøring. Wuææ, ingenting stemmer! Bilene kommer fra helt feil side, og det er de på passasjersiden som kjører?! Forvirrende..!

Utenom det, er det helt supert, og de har verdens beste kaffe på Starbucks!


Nydelige parker man kan gå igjennom.


Verdens herligste og beste mor som man kan reise sammen med.

London er superbra!

Gled dere til å se det fine jeg har kjøpt også. Det er mye fint det! Tihi. Nå må jeg gå å sy ferdig en sløyfe jeg holder på med. Lurer på hvordan den kommer til å bli... Men samme det i grunn. London, London, London<3

Hva synes du om bildene?

Gleder du deg til å se hva jeg har kjøpt?
Vi blogges, Englishmen!

Stikkord:
07.08.2011 Hverdagsliv

Ready for London

Nå er jeg nesten ferdigpakket, og klar til å dra til LONDON. Wopsi daysi, har jeg sagt at jeg gleder meg? For det gjør jeg. Som en pusekatt som venter på å bli klødd på magen(?). Jeg har vært flink og ikke pakket med meg så mye også, så da har jeg plass til mere hjem. Jippi! Det eneste jeg ikke gleder meg såå mye til, er å stå opp halv tre i natt. Men hvis jeg tenker på hvorfor jeg står opp før andre har lagt seg, så kommer jeg meg nok fort opp likvel.

Wuææ, om 12timer er jeg i London!!!Så fant jeg fram et vinterbilde som kunne være litt "vintage-London"ish (ikke redigering og sånn assa, men antrekket tenkte jeg på). Sånn for å feire London, tihi.

Wjoom, nå skal jeg hoppe en tur rundt i huset, for å se at jeg har fått med meg det jeg trenger å ha med meg av ting og tang.

Kanskje jeg ser Daniel Radcliffe i London? :-D Kjekke Mitch Hewer, eller Jon Cozart om ikke annet? Okey, det er lov å ønske da, iallefall.

Har du vært i London før?
Vi blogges, Londons!

Psst; dette blir det siste innlegget før jeg drar. Regner nemlig ikke med at dere er oppe halv tre i natt. Eller jo, noen er kanskje det, men uansett. Vi blogges til fredag iallefall. Veit ikke helt om det er nett og sånt på hotellet. Glad i dere!

Stikkord:
07.08.2011 Antrekk

Kjole fra Risøe

For ikke en veeeldig lang stund siden, så var jeg med i en konkurranseish på bloggen til søte Nazo. Selvom jeg omtrent aldri vinner noe, så skjer det jo ihvertfall ikke hvis man ikke er med, så da ble jeg da med. Det er jo flere blogger man kan lese om at noen har ryddet i klesskapet og bestemt seg for å selge noen av klærne sine, men Nazo der i mot, var så søt og snill at hun ville gi dem bort. Så kommenterte hun på bloggen min før i dag at jeg hadde fått lov til å få den ene kjolen hennes! Åååh,det var kjempesnillt.

Slik ser kjolen ut;
Foto// bloggen til Nazo

Synes den var veldig søt og fin. Kan både brukes til å pynte seg veldig, og til å ikke pynte seg sååå mye. Gleder meg masse til å få den hjem til meg, og ha den på, tihi. Men nå må jeg fortsette å pakke meg ferdig. Wuææ, gleder meg som en liten unge, eller en stor unge om du vil.

Hva synes du om kjolen?

Var ikke det kjempesøtt gjort av Nazo?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
07.08.2011 Hverdagsliv

Nail art; little rainbow

Jeg så en søt liten video på youtube.com hvor noen hadde laget et negledesign med regnbuer. Det er en stund siden jeg så den, så husker dessverre ikke hva den het, eller hvem som sto bak ideen, men jeg fikk lyst til å prøve å lage noe liknende selv. Siden jeg skal til London i morgen, er det jo fint å ha noen litt sommerlige negler. Det er fint å ha litt sommerlige negler om man skal være i Norge også, men vi sier at det er ekstra fint hvis man er i London. Wihii.

Advarsel; utrolig bra redigering på bildene! Men prøv å hold fokuset på neglene, til tross for den evig herlige redigeringa.

Sooooomewhear oooveeer the raaaainbooow...
 
Så sånne negler kan du se meg med de neste dagene.Nå sitter jeg bare å prøver å ikke komme borte i noe... Menne kanskje vi sees i London til og med? Det hadde vært fint :-D

Hva synes du?

Forslag til et negledesign til meg?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
06.08.2011 Foto og Photoshop

Se HIT! Nei, DIT!

Jeg tok noen bilder av meg for litt siden som ikke hadde så mye mening i grunn. Bare litt sånn forskjellig bilder. Du har sikkert prøvd det samme en gang. Unasett! Det var først når jeg så gjennom bildene, jeg så at rekkefølgen var en smule merkelig, så måtte bare dele litt merkeligheter med dere. Visste ikke helt hvordan jeg skulle få vist det, og det synes ikke så bra på den videoen her, men ja, litt ser dere jo.


Wjoom. Sykt meningsfullt! Men da veit dere det.

Ha fortsatt en super lørdagskveld!
Hva har du gjort i dag?

Vi blogges, faces!

Stikkord:
05.08.2011 Foto og Photoshop

Photo; cupcake

Wjoom, da drar jeg snart på jobb igjen. Også dere, det er bare tre dager til jeg er i London! Screeeeam!! Gleder meg som en liten unge på julaften.


//Canon EOS 550D- redigert i CS3

Hva synes du om bilde?

Har du en søt lien cupcake?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
04.08.2011 Hverdagsliv

Nylaget kjede

I dag skulle jeg egentlig ha vært en tur opp på Ekebergsletta/NorwayCup sammen noen folk, og blant annet truffet søte Daniela igjen. Men utenom å gå nærmere inn på det, så ble det ikke sånn. Uansett. Jeg har laget et nytt kjede. Holder på å kalle det for et cupcakekjede, men det er jo bare en cupcake på det. Så jeg veit ikke, godterikjede? Hm, veit ikke hva jeg skal kalle det. Men dere kan jo se selv like greit;Sykt bra redigering, ikke sant? Så dette har jeg sitti med. Ikke heeelt i dag, men hysj... det trenger vi ikke å nevne.

Hva synes du om kjedet?

Liker du å lage smykker?
Vi blogges, candies!

Stikkord:
03.08.2011 Shopping

Summer; colorblock from Newlook

Åh, jeg gleder meg masse til jeg skal til London, tihi! Men enn så lenge, får jeg nøye meg med butikknettsidene deres. Det er en del salg her og der, og jeg har funnet noe fine greier fra Newlook.com. Colorblock skal jo være sommerens trend, så hvorfor ikke prøve ut det.
Blir til;

Tadaaa.

Ja, den guletoppen har skikkelig lyst til å være uklar, så jeg lot den få være det. Verdens peneste sammensetning ble det kanskje ikke, men kunne vært verre.

Hva synes du?
Vi blogges, colorblocks!


Stikkord:
02.08.2011 Musikk

Vblogg; Faire du rapping

Nå har jeg allerede rukket å ligge en time ute i sola, og spist en yoghurt. Det har ikke du tenker jeg! Haha. Jeg skal jobbe igjen kl.12, så veit dere det.

Uansett. Overskrifta er forresten skrevet på "fransk", da veit dere det også. Jeg har tenkt litt på at dere ikke har fått vite så fryktelig mye fra avsluttninga vår i 10ende klasse, faktisk ikkenoe omtrent. Flinke Siri hadde planer om å lage et innlegg fra det, men så langt har hun ikke kommet enda.. Så da blir vel en video bedre enn ingenting. Aleksander og jeg lagde nemlig en rap om ja, litt forskjellig gjennom tidene på skolen.

Se den her;


Okey, jeg må si jeg digger at jeg ikke får ut mikrofonen på stativet der... Men seriøst, den satt hardt! Aleksander står for redigering av videoen, forresten. Jeg klarer ikke sånt..

Må vel innrømme at det var litt på gøy med den rappen, og at den kanskje ikke var sånn dyp og seriøs. Men gøy likevel, tihi.

Hva synes du?

Har du rappet i offentligheten før?
Vi blogges, rappers!

Stikkord:
01.08.2011 Foto og Photoshop

Foto; I think flowers have a soul

Det er bare at ikke alle mennesker tror det.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, flowers!

PS: nå skal jeg på jobb! Er dere på vei hjem fra Oslo, eller Drammen, så stopp ved Shell -som ligger ovenfor den kafeen som går over E18- og kjøp en is, tihi.

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits