29.08.2009 Hverdagsliv

Vi utforsket kirken både med øynene åpne og med bind for øynene.

Unnskyld alle sammen ! Nå har jeg ikke blogget på en stund og det skammer jeg meg over. Jeg har ikke hatt tid rett og slett. Det er så mye som skjer hele tiden. Vi har også begynt så vidt med konfirmasjonsmøter nå også.
Jeg har ikke så mye å fortelle egentlig i fra uka nå heller. Vi har spilt et par fotball kamper,, men dem har vi tapt. Det var jo mot Runar den ene kampen,, og dem er veldig gode alle sammen ! Det var borte kamp på kunstgrass også. Ellers så har det ikke sjedd så veldig masse. Som sagt så har vi begynt med noen konfirmasjonsmøter nå også. Jeg skal stå i kirken jeg da.
Det er ganske mange som skal det i år i fra klassen min,, så det er jo koselig^^ Egentlig så pleier konfirmantene å dra på en sånn leir,, men det var fult der i år,, så da skal vi tibringe noen timer andre steder. I dag så var i vi Eidsfoss kirke. Den er veldig pen ! Vi utforsket kirken både med øynene åpne og med bind for øynene. Det er veldig mange rom i slik kirke og med bind for øynene så kan det være litt skumelt opp og ned trappene. Vi var helt oppe i klokketårnet. Der luktet deg veldig vondt av masser av gamle flue lik,, ny fødte fluer og fugledrit. Ikke en herlig lukt. Men vi var jo ikke der hele dagen.

Jada vi er så glade i hverandre så^^

Jo mer skurete, jo bedre^^
Hvor mange folk er det egentlig plass til på en krakk for fire? Det ble litt trangt om plassen,, men det gikk så fint så. Jeg tror egentlig greia var at de prøvde å dytte hverandre av krakken eller noe^^ Men noe måtte vi jo finne på så lenge.
Uansett så var det veldig koselig !

Nå må jeg snart sove litt jeg,, skal tidlig opp i morgen også.
vi blogges !

XoxO
-Siri 

23.08.2009 Shopping

Dragenshule.no

Har du hørt om dragenshule.no før? Ikke? Jeg skjønner godt hvis du ikke har det. Det er en nettbutikk som selger mye klær og ting i etter min mening litt fantasy- og gother stil. Du har kanskje ikke så veldig sans for denne stilen? Jeg har ikke det jeg heller egentlig,, men noen folk kler det bra. Mens andre ser bare helt tåpelige ut. Du må være gjennomført fra inn og ut,, for at det skal se bedre ut hvertfall. Noen kler det ikke uansett hvor mye dem prøver,, for å være ærlig. Folk som klær denne stilen og ikke overdriver kan se skikkelig stilige ut !

Ikke tale om at jeg skal gå med en slik veske! Men ideen bak den er jo kul nok sånn sett^^

649
Korsett veske 649,-

Men merk dere at jeg kan ikke gå i slike klær^^ Kanskje du kan?

Hva synes du om disse klærne?
Har du hvert innom dragenshule.no før?

XoxO
-Siri

21.08.2009 Hverdagsliv

Hva jeg har gjort denne uka.

Beklager så mye for at jeg ikke har blogget siden mandag ! Skolen har begynt igjen og selvom vi ikke har så mye lekser enda,, så har vi fortsatt masse å gjøre !  Eller det er så mye som å ordnes hele tiden og ting jeg skulle ha gjort,, at jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg skal prøve å skjerpe meg,, men nå begynner vi med lekser for fult igjen,, og da blir det enda mere fritid. Da må jeg nok prioritere bort bloggingen fremfor lekser. Jeg liker bedre bloggingen enn leksene,, men jeg tror det er viktigere at jeg gjør skolearbeid enn blogg. Anyway..
Jeg kan jo ta en kjapp oppsumering av hva jeg har gjort denne uka.

Tirsdag:
Første skikkelig jobbe dag på skolen,, med fag. Vi sluttet tidlig også,, så det var deilig. Sjedde ikke så masse mere den dagen egentlig. Guttane spilte 7'er kamp i mot Ivrig. Dem tapte med noen mål. Husker ikke helt hvor mange,, men noen. Synne var også oppe for å se på kampen. Og Marius,, John Håkon,, Sebastian og oss måtte jo finne på litt under kampen etterhvert. Og vi ble "godt kjent" med Ivrigs keeper. Han hadde ikke stort å gjøre stakkar,, så hvorfor ikke ta en prat med noen tilskuere^^ Vi visste ikke navnet hans,, for han ville ikke fortelle oss det. Så vi tippet,, og jeg var nærmest med Mats^^ Det var Morten da men. Morten - Mats ett fett^^

Onsdag:
Vi hadde 7'er kamp mot Ørn/Horten på kvelden. Vi tapte 4-2 etter en god kamp. Å tape 2-0 mot Ørn/Horten som har et veldig bra lag,, pluss mange gamle Sølvkrona spillere,, så synes jeg at det var veldig bra jeg^^ Guttane i klassen spilte 11'er kamp i mot Stag. Jeg fikk ikke sett hele kampen,, men den endte 5-5. Flinke dem !

Torsdag:
Vi hadde mattedag på ungdomsskolen. Det var faktisk ganske morro. Vi var ute hele tiden,, og løste litt mere praktiske oppgaver,, og det var ikke så veldig vanskelig heller. Eller det var en sånn rekke med oppgaver som jeg ikke ante svaret på,, men da er det jo kjekt med noen glupe 10ende klassefolk^^
11'er laget hadde kamp i mot Nanset på kvelden. Den endte med 4-0 tap til oss. Det var få av HH folkene som var på sitt beste,, og vi hadde en dårlig dag dessverre.

Fredag:
Vi dro på sykle tur med klassen til Eikeren camping. Rundt halvannen mil å sykle,, en vei ! Jeg ble utrolig sliten i beina. Når vi kom ned å fikk slappet av litt så var det jo veldig koselig da. Men Vollyball,, bading og alt hva folka fant på^^ Vi skulle bade for å vise at vi kunne bade og litt sånt. Vannet var iskladt ! Vi ble bedt om å svømme fire meter under vann også,, og jeg pleier jo å klare å svømme lengere enn det,, men i dag så sugde jeg^^ Klarte sikkert bare en meter eller noe.

Nå skulle jeg jo ha lastet opp noen bilder og da,, men det ser ikke ut til at jeg får lov til det.

XoxO
-Siri
18.08.2009 Hverdagsliv

Vi er i gang igjen.

Ja,, skolen er har begynt og,, vi er i gang igjen. Nå jeg sitter på benken og jobber allerede med skolearbeid,, føles det ikke ut som at vi har hatt hele to måneder ferie. Utrolig at jeg sier dette,, men jeg synes også at det er litt deilig å komme tilbake igjen. Ikke til alle leksene og hardt og vanskelig skole arbeid,, men ti de gamle rutinene mine igjen. Nå ser jeg jo også mennesker som jeg ikke har sett hele sommer nesten hverdag. Ikke så mye kanskje,, men det hender jo at jeg får et glimt av dem innimellom. 

skoleeen

Jeg har jo rukket å gjøre noe i ferien da
Så i sommer så har jeg

- badet,, ganske mye faktisk
- ligget å sleiket sol også
- vært mye sammen med venner
- spilt på NorwayCup09
- danset med folk jeg ikke vet hvem er
- spist is
- nesten regnet bort,, i perioder
- vært i Kristiansand
- hatt det kos i dyreparken
- vært statist i "TommeTønner" to ganger !
- fått en kjempe nydelig mobil !
- vært på hytte tur
- vært i Grimstad og truffet vennene fra Australia
- vært litt forkjølet
- unngått svineinfulensa^^
- shoppet
- spilt "junkie" på plata i Olso  
- løpt etter Kristoffer Joner^^
- "angerpet" Kim Bodina
- spilt fotball
- lest
- hatt det KJEMPE fint  !

Hva har du gjort i sommer?

XoxO
-Siri16.08.2009 Hverdagsliv

Dyreaktige ting

Jeg fant noen esker med masse gamle ting nede i kjelleren før i dag. Måtte bare legge ut bilde av dem. 
Og dette er hva jeg fant:

my bears

Det er noen dyreaktige ting som jeg har laget for mange år siden^^ Jeg må jo ha hatt serriøse fritidsproblemer. De er laget av noen bommulsliknende baller og piperensere. Uff,, jeg har hatt lite å gjøre. Det er jo gøy å finne slike gamle ting hjemme igjen da. Vekker mange gamle gode minner.

Har du funnet ting hjemme hos deg som du egentlig ikke husket du hadde?

XoxO
-Siri 

16.08.2009 Shopping

Tur til Sverige

Jeg har også vært på en tur til Sverige i sommer ferien. Denne turen ble om torsdagen. Jeg sto opp halv fem om morgnen for å ta syv båten i fra Sandefjord. Jeg skulle i bursdagen til LivMari på kvelden,, så derfor måtte vi ganske tidlig hjem også. Hvertfall,, jeg shoppet jo noe der. Det var litt salg og slikt der også og dette var det jeg endte opp med

shopping

Hvit blomstret skjørt i fra GinaTricot 199,-  jeg kjøpte det for 49,-
Tyriks T-skjorte fra NewYorker 99,-
Fersken farget leggings fra Cubus 79,-
Stiletto Mascara fra Mabylline NewYork 135,-
Fem farget øyenskygge fra Isadora 179,-
Tyrkis Neillakk fra H&M 39,-
Ocean Lounge Parfyme fra Escada 360,-

Disse prisene er for det meste svenske,, men også noen norske.
Hvis du har norske penger i svenske butikker får man også litt rabatt,, 10% tror jeg.
Jeg er fornøyd med innkjøpet mitt hvertfall^^

XoxO
-Siri


16.08.2009 Hverdagsliv

Utfordring fra Ingebjørg.

Jeg har blitt utfordret igjen. Og denne gangen har jeg fått en utfordring fra Ingebjørg. Utfordringen var:

1. Gå på mine bilder/mapper.
2. Velg den 6.mappen.
3. Finn det 6 bildet.
4. Sett det inn på bloggen din og skriv litt om det.
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.
6. Skriv hvem du har blitt utfordret av.


Så det har jeg gjort og dette var det bildet jeg skulle velge:

utfordring

Det er i fra en tippeliga kamp,, mellom Strømsgodset og Rosenborg på Marinlyst. Jeg var med Merete på denne kampen. Godset tapte 1-0.
Til dem som ikke vet det så er Rosenborg dem hvite og svarte,, Godset er hvite og mørkeblå.
Det var en veldig gjevn kamp,, så det kunne like gærne ha vært Godset som fikk 3poeng og ikke Rosenborg.
Jeg kommer ikke på så masse mere nå.
Kan jo legge til at Lillestrøm skal spille mot Vålerenga i dag,, på Ullevål. Det er hovedkampen i dag,, og blir vist på NRK kl. 20.00 tror jeg. Du burde se på den,, hvis ikke du er på kampen da^^
Jeg ble utfordret av www.ingebjorghuso.blogg.no
Nå skal jeg utfordre 6 stykker til,, og dem vil få utfordringen sin i kommentarfeltet.

XoxO
-Siri
15.08.2009 Hverdagsliv

Irlins utfordring.

Utfordringen var at jeg skulle gå inn på der jeg har bildene min. Klikke på den 2. mappen,, og velge det 4. bilde der. Det skulle jeg legge ut og skrive litt om det. Det har jeg gjort,, så du kan se det under her.

utfordring

Dette bilde har jeg tatt ut av vinduet fra rommet der vi sov på på NorwayCup. Det var nabo bygningen vår. Jeg tror det sov noen folk fra bergen eller noe der. Det var veldig koselig på NorwayCup og jeg håper vi kan oppleve noe liknende igjen en gang ! Man kan også se Andreas i rødt der nede på bakken der. Guttane spilte fotball ofc^^
Jeg finner egentlig ikke på noe mere å skrive om bilde,, det er liksom ikke så masse å fortelle.
Men vi får si at det holder for det^^
Jeg har blogget om Norway-cup noen innlegg før her,, så hvis du vil lese mere om NorwayCup finner du det litt under her.

XoxO
-Siri
15.08.2009 Hverdagsliv

Jeg har vært i Kristiansand.

Hejsann,, da har jeg til slutt satt meg ned for å blogge litt igjen. Det nærmer seg en uke siden sist nå. Hver eneste dag har det sjedd ting,, slik at jeg rett og slett har måttet prioritere bort bloggingen min. Men det er jo hvertfall en dag igjen før skole begynner igjen. Anyway.
Jeg var jo en tur i Kristiansand som jeg nevnte før. Det var en koselig tur. Og man blir vel aldri for gammel for å dra i dyreparken. Jeg er egentlig i mot at dyr blir sperret inne i små bur og blir satt til utstilling i dyreparker etc. men de dyrene i Kristiansand ser ut til å har god plass og ha det fint,, med det dem trenger. Så jeg har et bedre forhold til den dyreparken.

Jeg spammet bare ut noen bilder jeg^^

tiger1

He wants to eat you. Does you knew that?

tiger2

Se hva jeg fant,, en Lama ! Tror jeg det var hvertfall.

tiger3

tiger4
tiger5

De var utrolig shønne^^ Dem har et sånt ute sted også,, men siden det regnet så var dem inne litt. Apene var i full fart hele tiden,, skjønner ikke hvordan de klarer det^^ 

tiger6

Jeg fikk meg en ny venn der også. Er han ikke tøff?

tiger7
tiger8

Litt regn stopper ikke denne lille søte saken. Han var jo mye under vann også.
Dette var noen bilder i fra turen. Håper du fikk et lite innblikk av turen^^
Hvis du er i Kristiansand en gang,, så burde du dra innom dyreparken. Riktignok så er jeg snart 14,, men man vokser aldri fra dyreparken for det^^

XoxO
-Siri

10.08.2009 Hverdagsliv

Kristiansand

Nå har jeg kommet hjem i fra en Kristiansand tur jeg. Vi dro tidlig fredag og kom hjem i går. Men i morgen skal jeg tidlig opp,, så jeg får ikke blogget så masse om turen i dag. Jeg vet faktisk ikke når det blir,, for jeg er ganske opptatt de neste dagene. Men jeg skal prøve å få gjort det.
Håper dere har hatt det bra i helga^^

XoxO
-Siri
06.08.2009 Blogg

Blogg.no er klikk

Jeg prøver jo å få vært innom blogg.no sånn nesten hver dag,, siden det er ferie er det målet jeg må holde. Men det er jo litt vanskelig å komme inn,, når man i Blogg.no er klikk. Når jeg skulle inn på bloggen min så måtte jeg slå inn lumsk.blogg.no,, og da ser jeg jo bare det alle andre også ser. Jeg får jo ikke sett i arkivet og slikt. Det er litt dumt,, og jeg får jo heller ikke postet nye innlegg. Så derfor har jeg ikke blogget på to dager. Jeg håper at det vil fikse seg etter hvert,, men når man ser hvor mange folk som blogger,, så er det jo ikke rart at et nettsted henger seg opp i blant. Bare det at blogg.no gjør det ganske ofte.
Jeg måtte bare dele mine tanker om dette^^

XoxO
-Siri
04.08.2009 Hverdagsliv

15 gode grunner til å være singel:

I dag har jeg ikke gjort noen ting. Vært skikkelig slapp og bare sittet ved PC'en,, noe jeg ikke er så stolt over. Men man må jo ha noen sånne dager også.
Derfor tenkte jeg at jeg kunne legge ut 15 gode grunner til å være singel^^ Noe jeg kan si meg enig i at jeg er.

15 gode grunner til å være singel:

1. Du kan ha kvinnelige/mannlige bekjentskaper uten å måtte definere forholdet for gud og hver mann.

2. Toalettsetet står i samme posisjon som da du forlot det sist.

3. Du kan tilbringe så mye tid du ønsker med familie og venner uten at noen maser på deg.

4. Du kan snakke med venner og venninner på telefonen i timevis uten at din bedre halvdel føler seg oversett.

5. Du kan bruke lønna di til hva du vil!

6. Du trenger ikke å bekymre deg for at noen har drukket rett fra melkekartongen i kjøleskapet.

7. Du trenger ikke spørre noen om lov hvis noen ber deg med ut.

8. Du kan fylle kjøleskapet med akkurat hva du vil, ingen kommer til å bemerke at du kun spiser usunt.

9. Du har TV-kontrollen for deg selv.

10. Du kan være fornøyd med den du er, ikke hvem kjæresten din skulle ønske du var.

11. Hvis du deprimert eller sint på verden for et par minutter slipper du timelange analyser i ettertid om hvorfor du er sur på han/henne.

12. Du slipper å avlegge rapport om alt foretar deg.

13. Du kan spise så mye hvitløk du vil uten tenke måtte tenke på å skjule dårlig ånde.

14. Du slipper å høre på snorking halve natta.

15. Du slipper sex, som jo er drit kjedelig^^

Kilde dinside.no eller noe.
04.08.2009 Hverdagsliv

Jada vi reiste ikke helt uten mål

video:dscf0277

Dette målet er fra kampen mot Stranda på 11'er. Jeg filmer^^ Jeg så ikke at det ble mål,, så jeg stoppet den akkuratt da den gikk i mål. Så typisk meg,, men man kan se at den går i mål da^^ Btw,, så er det HH som scorer,, slik at du vet det.
04.08.2009 Hverdagsliv

Jeg har vært statist i en gangsterkomedie

Ja,, jeg har vært statist i en gangsterkomedie. Tomme tønner heter filmen,, og den har premiere 8. januar. Dette kom litt brått på meg at jeg skulle være det,, for det var jo først søstra mi som skulle,, men hun spurte om jeg ville være med så jeg sa jo selvfølgelig ja til det. Jeg er jo snart bare 14år gammel og den yngste av alle statistene som var der. Det var jo forsåvidt en 18års aldersgrense. Men den ble satt etter at vi hadde fått et ja til å være med. Jeg tror ikke at jeg ble med på filmen egentlig,, men jeg har jo vært der selvom jeg ikke kom på film^^ Det ble masse vente tid. Det tok rundt 5-10minutter for hvert opptak og vi sto jo rett opp og ned gjennom alle opptakene. Ble jo litt sliten av det,, men så fikk vi en pause på egentlig bare en halv time som ble til seks timer. Vi var jo ikke alene om det for det var rundt 50 andre statister som også satt og ventet i 6timer.
Det var ikke lov å ta bilder på settet,, men dette bilde har jeg kopiert i fra www.lyrics.blogg.no som har kopiert det fra facebookgruppen til filmen.

25454421249378030014n600

Bildet er tatt av Mina Shaddel. Yess da,, det var flere kjendiser i mengden^^
Det var som han ene sa på slutten av dagen: Jeg har hatt en kjempe bra dag,, snakket med masse hyggelige folk,, vet ikke hva noen av dem heter,, men dem var hyggelige^^ 
Hvis du vil ha en litt bedre forklaring på dagen så kan du lese på www.lyrics.blogg.no,, hun har beskrivet dagen bedre^^
XoxO
-Siri

04.08.2009 Hverdagsliv

Utfordringen fra Ingrid

Dette her er hva jeg skal gjøre.

1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg.
2. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også ut et bilde du liker, og fortell hvorfor.
4. Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det.
5. Så utfordrer du 5 til.

Jeg tror nok mine næreste folk vet om dette,, men det er ikke noe alle vet -tror jeg-

1. Jeg kan være veldig overtroisk til tider.
2. Jeg blir lett såret
3. Jeg kan tenke ganske negativt på ting av og til
4. Jeg kan gå flere dager å tenke på ting jeg aldri vil få svar på
5. Jeg angrer ofte på ting,, både godt og vondt
6. Jeg er mørkeredd
7. Jeg fantaserer ofte om ting jeg grubler over
8. Jeg blir lett påvirket av andres problemer
9. Jeg er ganske sjenert,, egentlig
10. Jeg er redd for døden

Ett av mine beste minner:


norwaycup4

Dette bilde her har jeg valgt ut,, siden jeg traff Daniela igjen. Jeg hadde ikke sett henne på ett år,, og vi har bare holdt kontakten via msn,, teksting og telefonsamtaler. Hun bor ganske landt unna der jeg bor,, så det er derfor vi ikke kan se hverandre så mye. Jeg håper IKKE at det tar et år til før vi ser hverandre igjen.  Dette bilde her er jo tatt på NorwayCup,, og det har sjedd ting der som jeg sent vil glemme.

Jeg liker dette bilde:

utfordringingrid

Dette bilder liker jeg godt for di den har det Yin-Yang tegnet. Det har ikke noe med at jeg har tegnet den å gjøre,, men det var det bilde jeg fant av Yin og Yang. Yin og Yang er jo et tegn om metsetninger. Godt og vondt. Bløtt og hardt. Snilt og slemt osv. Tegnene er veldig pene,, og jeg bare liker det tegnet veldig godt^^

Jeg liker IKKE dette bilde:

sennep

Eller det har ikke så mye med selvebilde å gjøre,, men jeg liker ikke sennep. Jeg vet ikke hvorfor,, men det er bare så ekkelt. Det smaker helt merkelig og det er bare ikke noe godt. Fargen er også ganske uappetittelig egentlig. Ganske dårlig bilde kanskje,, men det var det jeg kom på nå i dag.

Utfordre 5 til:
De fem til jeg velger å utfordre vil få utfordringen i kommentar feltet^^

XoxO
-Siri 

04.08.2009 Hverdagsliv

NorwayCup09

Da er NorwayCup09 ferdig for denne gang. Jeg har tid til å blogge litt om uken i dag,, så da blir det et innlegg om NorwayCup.
Jeg kan jo starte med at det har vært en kjempe fin uke,, og selvom ikke kampene vår gikk så bra,, så har vi hatt en kjempe bra tur^^ HH J 94/95 reiste sammen med Hof G 95 og HSH G 16. HH spilte med et 11'er lag og et 7'er lag. Jeg kom på 7'er laget. Jeg ble veldig glad for det for selvom mange kanskje synes det er mere moro å spille 11'er så liker jeg bedre å spille 7'er. Det er ikke så mye å huske på hele tiden og det er mye enklere på en måte,, selvom man må jo løpe ganske masse og møter jo harde motstandere for det. Jeg ble glad for det^^

Dag 1
Lørdag 25.juli. Dagen vi sto skulle dra hjemme fra og opp på Østensjø skole. Bussen gikk fra Statoil klokka tolv tror jeg det  var. Vi møtte opp ferdig pakket og alle gledet seg like mye oss alle de andre til å dra på NorwayCup2009. Buss turen tok ganske nøyaktig en time. Jeg satt med Merete ved siden av meg,, Liv Mari og August forran meg,, og Silje og Lene bak meg. Mye prating og latter.
Vi kom jo frem tilslutt. Skolen så ut som et utklipp fra HarryPotter,, på utsiden i alle fall.

norwaycup1

Men det var koslig inne der da. Ganske trangt,, men bra. Vi var jo ikke dem eneste som lå på den skolen. Det var et gutte og et jente lag fra Bergen tror jeg det var,, og noen røde, mørke blåe og hvite fra et setd jeg ikke husker hvor var^^ Koslige folk alle sammen.
Vi fikk litt til til å bli kjent med skolen før vi dro opp på Ekeberg sletta for å bla. gå i den NorwayCup paraden. Spiste også middag der oppe. Manger driver å disser maten på NorwayCup ganske så masse. Og jeg er jo forsåvidt enig i at den ikke er blandt det beste jeg har smakt,, for kjøttkaker med poteter i brun saus er jo veldig godt,, men når sausen skiller seg,, potetene er råe og kjøttkakene ikke er skikkelig gjennom stekt,, da er det ikke så veldig godt lengere.

menyno1245154732

Dette her var menyen for NorwayCup uka vår. Namnam

Dag 2
Søndag 26. juli og første kamp dag! Jeg sov dårlig denne natten gledet meg til kampen vi skulle spille klokka 10.00 mot Sauda på 7'er. Kampen endte 2-0 til Sauda,, men vi spilte bra for det synes jeg. Nå het vi jo også jenter 16 btw,, for vi hadde med oss ei jente på 17 år og da måtte vi heve aldersklassen. Det var jo litt kjipt at vi måtte oppover i klassene for vi hadde med oss tre jenter fra 96 laget også,, så da ble dem tre til fire år eldre. Det er ganske masse.
Hof tapte også,, mot Solid 9-0. HSH tapte 2-0 over Constructors Of Peas,, og HH J 16 11'er tapte 5-1 over Kalandseid/Søfteland. Ikke en veldig lys dag for oss.

norwaycup2

Det går bedre med morgen dagen.
Oppe på sletta traff vi også Daniela,, Maria og Betina. Det var veldig koslig! Jeg har ikke sett Daniela siden NorwayCup i fjor,, så det var kjempe gøy å se henne igjen.

norwaycup4

Fra venstre,, Maria,, Daniela,, Betina,, Merete og Liv Mari. Bak linselus.
Håper ikke det går så lenge til neste gang vi treffes.

Dag 3
Madag 27.juli kamp mot Brattvåg kl. 18
. Denne natten sov jeg bedre,, mye bedre. Vi hadde ikke kamå før klokka seks,, så da hadde vi ikke noe press på morgnen. HSH guttane måtte tidligere opp de hadde kamp klokka 08.00 og måtte opp en del tidligere. De vant 2-1 over Frøya FK. HSH er kjempe gode og de fortjente en seier. Hof guttene tapte kampen deres mot Rommen. Men de spilte kjempe bra for det. Rommen er Oslos nest bedte gutte lag,, så 5-2 tap -tror jeg det ble- er veldig bra.
Vi tapte også kampen vår mot Brattvåg 2-0. Man skal ikke klage på dommerene,, men noen ganger skal man få lov assa! Forrige kampen var det også ei sugen dommer. Hun ene fra det andre laget sparken en av våre i magen og veltet helle over ende. Ble det frispark? Nei,, det er lov å presse litt. Herregud! Å sparke noen i magen er ikke å "presse" litt. Og på kampen mot Brattvåg så var det ei ganske så kraftig jente for å si det sånn som dekte meg opp. Hun huka meg i knærna og dytta med forrover helt uten grunn. Ballen var jo ikke der heller,, snakk om å gå etter spillerne. Fikk jeg frispark for det da? Nei,, han sa ingen ting han,, bare sto der og ventet på at keeperen skulle kaste ballen ut. Enset ikke et blikk en gang at dem huker og dytter deg overende. Det er jo lov til å bli irritert!
HH 11'er tapte også,, mot Sunadal. HH spilte veldig bra,, men Surnadal var gode dem også.

Dag 4
Trisdag 28. juli kamp mot Fjotland  klokka 12.00.
11'er laget hadde kamp klokka 09.00 mot Stranda. Det begynte med med veldig gjevn kamp,, men etterhvet tok Stranda over og vant 6-2 tror jeg. Huser ikke så godt alle stillingene,, men jeg tror det var noe rundt der.

norwaycup5

Øverst fa venstre: Rikke,, Mette,, Sandra,, Synne,, Anette,, Hanne,, Pia,, Liv Mari og Mina. Nede fra venstre: Rebekka,, Silje,, Elise,, Lene keeper,, Ingvild,, Trine og Celine. Flinke jenter^^
HSH guttene vant kampen sin i dag også over Eikefjord.  Dem er flinke dem^^ HSH kom til A-slutt spillet. Jeg fikk ikke sett kampen deres,, for den var ikke på Ekeberg og Hof guttane hadde kamp litt etter på på Ekeberg sletta,, så da endte jeg opp med å se på kampen til Hof.
Hof vant dem også,, over Lom/Sjåk og kom til B-sluttspillet. Dem spilte kjempe bra,, og de fortjente å vinne kampen.
Hihi. liker skurrete bilde^^
Dag 5
Begge HH lagene røk ut fra  NorwayCup,, men vi var der for det. Hof kom til b- sluttspillet og HSH kom til a-sluttspillet.
HSH guttane tapte kampen sin,, den første i A-sluttspillet. Det var en gjevnkamp og dem spilte kjempe bra! Bare det at det andre laget spilte litt bedre og endte opp med seieren. Når man taper en kamp i A-sluttspillet røker man ut med en gang. Du må vinne for å komme videre.

norwaycup6

Hof spilte kampen sin mot Hei. De tapte dessverre dem også,, og som i A-sluttspillet ryker du ut etter første tapet. Hei spilte veldig bra,, og selvom guttane vår gjorde det samme,, så ble det ikke seier for Hof. Dem tapte bare 1-0,, noe som er veldig kjipt,, for dem var bare ett kanskje to mål unna for å komme vidre. Dem spilte veldig bra for det.
Senere på dagen gikk til å surre rundt på sletta. Jeg kjøpte meg en hette jakke i fra MXDC sport til 300,- den var satt ned fra 549,- så det var et bra tilbud^^ I G-sport teltet pleier det ofte å komme kjente tippeliga fotball spillere. Og den dagen kom Frode Kippe og Otto Fredrikson fra Lillestrøm dit. Jeg er jo en Lillestrøm supporter,, så det var veldig moro. Jeg fikk autografen deres og de var velldig hyggelige^^ Senere på dagen,, kom også to spillere fra Rosenborg. Tetti og Dimidov elle hva han kalles. Jeg er ikke så flink med spillere på Rosenborg,, uansett. Det var jo en del flere folk rundt serielederene,, men jeg fikk autografen fra begge to for det. Det er kanksje litt barnsllig me autografer,, men jeg synes det er et flott minne å ha^^
Senere på kvelden dro Elise,, Emilie,, Liv Mari og jeg på noe sånt NorwayCup disko på Majorstua. Det var veldig moro. Da vi kom sa de folkene at vi var dem første jentene som kom dit. Og det skremte meg litte granne. Ble litt skeptisk an man jo si. Heldigvis så kom det flere jenter også etterhvert. For du føler deg ganske beglodd. Det var da bare for NorwayCup deltagere,, så det var ikke masse sånne ekle folk. Det var noen gutter der jeg ikke var så fan av. Den var en gutt fra Brasil eller noe som kom bort og tok tak i handa mi for å kysse den. Han var veldig ekkel og jeg prøvde å holde handa mi så langt unna ham så mulig. Men han holdt ganske så hardt,, før han fikk kysset den var det en vakt som så at jeg ikke lite det og han dro bort gutten. Jeg må si jeg syntes det var ganske betryggene å dem der,, vaktene altså. Det var også en gutt til der som kom bort og begynte å danse med meg. Jeg var litt skiptisk,, men jeg kunne ikke bare gå heller. Men han spurte: Can I kiss you? jeg trodde ikke at folk spurte ukjente folk om dette så jeg svarte bare NO. Litt frekt,, men jeg vil ikke kysse en brasliansk gutt jeg aldri har verken har sett er pratet med før. Etter mitt nei fortsatte han med å spørre,  Why not?  Jeg sa det bare rett ut jeg,, Because I don't want to. Og jeg gikk av danse gulvet så for som mulig og bort til folkene "mine". Ekkel gutt!
 Da vi kom tilbake referete vi kvelden til dem som spurte før vi satte oss nrdr i kantina sammen med masse andre folk for å spille kort og slikt. Vi skulle reise hjem dagen etter på,, så Liv Mari,, Elise og jeg la oss vel halv fire tror jeg det ble. Det var noen som døygnet,, men jeg ville sove^^ Blir trøtt om kvelden jeg.

Dag 6
Torsdag 30. juli
var dagen for å dra hjem. Alle måtte være klare med baggene halv ti for å lesse det på bussen når den kom. Vi tok hade med de folkene vi følte vi ville si det til,, før vi tok bussen hjem over. Jeg satt med Liv Mari på veien hjem,, og med Elise og Merete forran oss.

norwaycup7

Det har vært en kjempe bra tur helt fra første minutt,, og jeg er veldig glad for at vi dro til NorwayCup09. Håper at resten av laget har kost seg minst like mye. Tiltross for svineinfulensaen. Som jeg ikke har fått^^

Har du vært på NorwayCup i år?
Vi blogges^^

XoxO
-Siri

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits