14.07.2013 Foto og Photoshop

Sommeren

Dere har vel alle den perioden i løpet av sommeren hvor man tenker- hm...  kanskje jeg skulle oppdatert med noen innlegg på bloggen? Eller - åjaaa, tror jeg burde lese noe fornuftig i dag. Meeen så ser man ut av vinduet, og sola skinner, så det ender det opp med å kave ute i sola uten å gjøre noe fornuftig- i den grad man kan kalle hverdags-blogging fornuftig.

Dette innlegget ble vel heller ikke så veldig fornuftig. Jeg har mistet dette med bloggingen litt. Tenker mye på det. Tar en del bilder til innlegg, men får aldri gjort noe mer med det. Jeg kunne blitt en ekstrem hverdagsblogger, meen det er muligens ikke så interessant  i lengden heller.

Wow, dere har akkurat fått være med på "hvordan fordrive tre minutter på ingenting- med Siri Eriksen!" Hurraaaa.

Ha en fin dag i solskinnet da, dere!
Uansett om dere befinner dere i sydligere strøk eller ferierer i deres egen hage- som meg.

02.07.2013 Foto og Photoshop

En fotopromenad

Da jeg bestemte meg for å tusle en tur over skog og mark for å komme bort til den fine, søte bekken, møtte jeg plutselig på en utfordring. Noen hadde satt opp sauegjerder rundt omkring i hele skogen. Det i seg selv gjorde jo ingenting, for det er jo koselig om det skal begynne å tusle sau der, MEN det sperret veien for å gå inn i skogen. Jeg hadde fire alternativer:

  1. Snu og ta bilde av gresset utenfor huset mitt
  2. Satse på at det ikke var strøm i gjerdet og lure meg imellomtrådene
  3. Krype på skogbunnen under
  4. Gjøre som Lara Croft og hoppe over

Jeeeg gikk for det tredje og kom meg helskinnet fram og tilbake. Det var sansynligvis ikke strøm i gjerdet, men man trenger jo litt spenning når man er på tur.


Hva har du fordrevet dagen i dag med da?

Liker du best den enkleste veien, eller en liten utfordring?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits