31.07.2012 Antrekk

Shoes

Jeg må innrømme at jeg synes det er litt uvandt å blogge igjen. Man blir på en måte vandt til å bare tenke på bloggen, men likevel ikke blogge. Merkelige greier. 

Derfooor, så legger jeg ut bilde av et par sko! Tusen takk til min kjære søster som lånte ut sine sko og sto modell. Nja, jeg skulle egentlig bare ta antrekk-bilde av henne, men så lånte jeg noen til meg selv også. Jippi.


I nuet sitter jeg og drikker en kopp kirsebær-te, mens jeg lader meg opp til en ny jobbedag i morgen. Jeg fryser litt på føttene faktisk. Så kankje jeg henter meg et par fine, varme og pusete sokker om tre minutter og førtito sekunder. Hvem vet..?

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, shoes!

30.07.2012 Hverdagsliv

Here we go again

Neimen, hei der! Som dere kanskje nå har forstått, hei, jeg kommer tilbake igjen! Det har vært litt avslappende å ikke tenkte på bloggen 24/7, men likevel så har jeg savnet det også, så klart. Ettersom jeg nå er hjemme fra Nederland, så har jeg jo litt jobbing, men jeg har funnet ut at jeg vil ta meg tid til litt blogging også. Selv om det nok ikke blir fire innlegg om dagen, så kommer det litt sånn at dere veit at jeg lever.

Sånn egentlig, så hadde jeg planer om å vente enda litt lengre før jeg hopper tilbake til bloggen, men jeg synes det er så superkoselig når folk spørr meg om jeg ikke skal begynne å blogge igjen, og at ja, dere husker at jeg fortsatt blogger. Det varmer et lite blogg-hjerte.


Ja, assa, det jeg skulle fram til med det bilde her, er at det har vært herlig vær i dag, og at det er en fin blå garasje i bakgrunn.

Hva har du gjort i det siste?
Vi blogges, flowers! 

15.07.2012 Hverdagsliv

Upersonlige innlegg

Neimen, hei på dere trofaste og herlige lesere.

Jeg lever fortsatt om dere lurte, og jeg har det ganske så bra i tillegg. Ingen pining med andre ord. Det eneste som piner meg litt, er at jeg har nemlig ganske dårlig samvittighet for det jeg kommer til å fortelle dere... Som dere kanskje har merket, så har bloggen vært veldig halvveis i det siste- ettersom dagsplanene mine er fulle fra morgen til kveld... Også synes jeg det er så kjipt med slike "upersonlige" innlegg, hvor jeg bare kaster inn litt her og der, slik at det kommer en oppdatering i ny og ned. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg skal la bloggen sove en liten stund. Faktisk over ei uke tenker jeg. Jeg har nemlig jobbing hver dag(untatt torsdagen), samt ting og tang på kveldene. Til lørdag drar jeg til Nederland og blir borte i fiiire(?) dager, og etter da tenker jeg at jeg kommer sterkere tilbake.

Bloggen vil jo selvfølgelig stå her, og jeg stikker nok innom deres bloggen for det. Så jeg blir ikke heeelt borte.


Hverdagsoppdatering fra i kveld, forresten. Hurra for Henriette (nummer to fra høyre) som har fylt 17år!

Om dere synes at det blir lenge uten bloggen- noe dere alle selvfølgelig vil savne masse, så har både jeg og bloggen facebook, til og med twitter! Dere kan følge bloggen på facebook HER og meg på twitter HER (EriksenSiri, så finner dere meg).


Ang. denne sløyfe-videoen og slikt, så er den jo ferdig filmet. Derfor vurderer jeg å lime det litt sammen (ble utsatt fordi redigeringen klikket og orket derfor ikke å begynne på nytt) for så å legge ut litt linker på facebook og twitter. Kanskje det kommer på bloggen også. Selve videoen blir lastet opp på youtube. Brukeren min der, kan dere finne HER.

Da tror jeg det skulle være alt. Om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre meg der dere måtte ønske (jeg har også e-post). Til dere som venter på bilder fra meg etter "sammenkomster" så skal jeg bli flinkere til å legge de ut på facebook.

Jeg kommer som sagt ikke til å glemme dere bort for det. Bloggen svirrer rundt i hodet mitt så og si veeeeldig mye av dagen... Så må dere kose dere masse i sommerferien enn så lenge, og ja, bare å følge meg her og der, så kan jeg oppdatere litt mer.

Hva er dine sommerplaner?
Vi blogges, readers!

Forresten, så har min superherligste storesøster bursdag i dag! Gratulerer henne så masse med å fylle 19år!

13.07.2012 Foto og Photoshop

Sun at night

Fredag den trettende da dere. 13 har jeg i grunn aldri sett på som noe spesielt ulykkestall, faktisk, så er det et tall jeg liker godt. Om man skal gå til den tiden man snakket om lykketall, så er 13 mitt. Men så klart, noen ting er 13 fortsatt 13. Man skal ikke være 13 tilbords, tihi. Sånn er det bare.


Slik var lyset så og si halv tolv om natten i Tromsø. Helt nydelig. Det var like lyst der tre på dagen som på natten. Legg merke til den flotte underskriften min, hahaha. Ja, jeg har ikke merket de siste bildene mine som jeg har lagt ut på bloggen, men jeg regner ikke med at noen har planer om å stjele de uansett. Sånt gjør man jo ikke.

Hva synes dere om bildet?

Har du sett midtnattsol før?
Vi blogges, suns!

13.07.2012 Foto og Photoshop

Planlegging er oppskryt

Nå er jeg hjemme igjen fra det fine været - også kalt Tromsø. Det har vært en superduper tur, og dere kan godt få se enda flere bilder om det er ønskelig. Vi har kjørt fly, båt, bil, til og med flyvende kondol (sånn man blir trekt opp etter i lufta), så vi mangler bare tog, så ha vi brukt de fleste fremkomstmidlene. Som sagt så har det vært sol der hele døgnet, noe som også var grunnen til at det var akkurat dit vi dro. I Tromsø var det meldt best vær- planlegging utover det er oppskryt.


Nå må jeg gjøre meg klar til å komme meg på jobb. Det skal jobbes hverdag fram til og med onsdag, før jeg har en dag fri og litt mer jobb, før jeg drar til Nederland med søteste Liv Mari. Hurra. Det blir morrrro. Der har dere dagsplanene mine forresten.

Hva synes dere om bildene?

Hva har du gjort den siste uka?
Vi blogges, samies!

11.07.2012 Antrekk

Antrekk med sløyfen

Dere kommer til å bli lei av alle bildene av Tromsø by de neste dagene, men assa, det er kult. Nå skal vi snart spise friske jordbær (som forresten er veldig billige her oppe) til frokost sammen med kokte egg og rundstykker, Okei, kanskje ikke sammen. Det hørtes ganske ekkelt ut... Meeen ja. Jippi. Jeg får nesten legge fra med pcen litt for å bli litt sosial igjen. Dere må ha en skikkelig fin dag i dag også da. Her skinner som sagt solen hele døgnet og det meste er i grunn helt supert. Hurra.


Masse fine bakgrunner, tihi. Det var forresten ikke antrekket som var det mest spennende, det var mest naturen bak og sånt som jeg skulle vise dere. Meeen to fluer i en smekk. Jippi.

Hva synes dere?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, bows!

10.07.2012 Hverdagsliv

Da man så ned på Tromsø

Nå sitter jeg i den fine lille (nei, den er i grunn ganske stor) leiligheten i Tromsø by. Solen skinner som bare det i dag også, og det gjør meg ingenting at jeg har hørt det regner hjemme i sør-øst. Wihii. Vi har sett Tromsø fra ganske ny vinkel i dag også. Nemlig fra en høøøy fjelltopp (nederste bilde). Det var rimelig stilig å kunne se bort og ned på fly som landet på flyplassen. Ellers så har vi brukt meste av dagen oppe på denne høyden, spist fiskesuppe og prøvd å holde varmen i viden og solen. Selvom himmelen er skfri, er det fortsatt litt kaldt i skyggen, med vind og sånt... Fiiiint er det uansett.  


Utsikten fra soverommet daaaaa. E-he. Jeg er forresten litt usikker på hvordan fargene ser ut borte hos dere, men vi later som at de er skikkelig fine. Jippi.

Har du vært i Tromsø før?
Vi blogges, houses!

09.07.2012 Foto og Photoshop

A cup of coffee in the sun

Nå befinner jeg innenfor Tromsø sine grenser, og solen skinner ute som om den skulle vært tre på dagen. Koselig. Det er en supersøt by, med masse fine hus og koselige små butikker. Dette er da første dagen her oppe i nord, og det var en spennende flytur. Flyturen tok forresten kortere tid enn det tok fra hjemme til flyplassen. Ganske stilig det assa. Jeg har allerede tatt litt for mange bilder, men assa, bedre med for mye enn for lite. Det kan nok hende at det blir en del "bilde-innlegg" på turen, ettersom jeg ikke vil være altfor usosial med bloggingen. "Fotoblogg- uke" HURRA


Jeg fikk ha en liten photoshoot med min søsters kaffekopp- jeg fikk til og med pynte den med sløyfe-ringen min.

Hvor befinner du deg i verden akkurat nå?
Vi blogges, coffees! 

08.07.2012 Shopping

Some blue shoes

Nå har jeg begynt å komme meg over den supersøte jenta i forrige innlegg, og tenkte derfor å legge ut de fiiiine skoene nå. Jippi. De kom i posten sammen med de svarte pumpsene for noen innlegg siden, og er da også fra nelly.com. De er bare sååå fine, og jeg elsker den blågrågrønne fargen! Disse er nok også litt mer middagsselskapssko. Så bare si i fra om det dukker opp noen slike selskaper jeg kan gå i, så jeg kan bruke skoene. Jeg veit ikke helt om dere ser det, men de er ikke helt hverdagssko da. Jeg tror nok ikke at jeg skal bruke de så mye på jobb og sånt.
Wuææ. Elsker de!

Nå må jeg løpe å pakke litt. Tihi, nå kan alle gjette hva jeg pakker til. Nei, jeg tror nok ikke at så mange klarer å gjette det. De som gjetter riktig fortjener en sjokoladekjes. Jeg liker å tipse folk om at de burde spise sjokoladekjeks. Det er jo veldig sunt.

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shoes!

08.07.2012 Musikk

Acoustic cover

Jeg skulle egentlig vise dere et nydelig par med sko på dette tidspunket, men så kom jeg over denne videoen på youtube, og jeg utsatte planene litt. Herregud, så utrolig søt og liten unge! Wuææ. 
"This song is dedicated to both my daughters. A song that keep us together during those tough moments in life".

Hva synes du?
Vi blogges, covers!

08.07.2012 Tips og litt skjønnhet

Crüsli

Åh, jeg kunne seriøst ha levd på Crüsli. Det er bare et eller annet ved det som er sånn skikkelig godt. Om man blander det med nyplukkede jordbær og yoghurt, så blir det jo bare helt supert. En perfekt frokost, lunsj og kveldsmat. Hurra. Okei, hadde jeg bare spist dette hele livet, så hadde jeg nok blitt ganske lei av det. Men siden jeg ikke gjør det, så bruker vi uttrykket at jeg kunne levd på det.


Nå sitter jeg for øyeblikket og fletter et armbånd. Eller kanskje mer knyter? Hey, det er jo med bokstaver og greier! Jada, bilder kommer senere en gang. Men siden det eeeegentlig er en gave, så må dere nok vente til den er gitt bort. Det er nemlig ganske vanskelig å skjule hvem det er til. Spennende.

Liker du Crüsli?

Hvilken mat kunne du aldri levd uten?
Vi blogges, strawberries!

07.07.2012 Hverdagsliv

Selvkronet til budeie

Jeeeeg har vært på skikkelig fjøstur i dag også. Hurra. Jeg er herved selvkronet til budeie. Det er Liv Mari også. Marius er det jo alt- bonde iallefall. Så jeg har hatt en givende dag som startet med en tur på treningssenteret (jeg var forresten heeeelt alene der- ganske skummelt egentlig), for så å fare videre på gårdsbesøk. Der ble det etterhvert født en kalv, og den fikk jeg døpe til Siri. Wuææ, jeg digger den! Den kommer til å bli en skikkelig flink og stooor melkeku en dag! Det er jeg helt sikker på.

Dagens autfait fra Liv Mari, forresten. Buksene er ekte bondebukser. Nydelig skifte rom, forresten igjen også.


Jeg fikk mate fine Master (nevnt i forrige innlegg(eller forrigeforrige)- jippi)
Nåååå får Siri mat.Dette er da nyfødte Siri, med søte Master i bakgrunn. Hva kan man si? Den ser i grunn ganske ekkel ut sånn med en gang...


Sååå vi avsluttet med en skikkelig god middag-ish etter noen varme timer i fjøset. Til de som lurer: ja, jeg lukter fjøs enda, selvom hårshampooen har gjort sitt.

Nå skal vi videre på tur igjen. Ut på nye eventyr (denne gangen uten kuer).

Er du glad i dyr?

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, cows!

07.07.2012 Foto og Photoshop

Stripes

For øyeblikket sitter jeg og spiser jordbær mens jeg stalker sangene til Maroon 5. Hurra. Snart skal jeg på gårdsbesøk og greier, så jeg er ganske så landlig i regnet. Nei, det hadde ingen sammenheng. Uansett. Dere får ha en skikkelig kul dag, og kose dere i regnet (om det er regn hos deg da, så klart). Så tenker jeg at jeg skal bruke morgen dagen på å svare på deres herlige kommentarer. Jeg henger litt etter, rett og slett fordi jeg ikke har vært så mye hjemme og på pcen de siste dagen. Men hey, bedre seint enn aldri!


//Canon EOS 500D

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, stripes!

06.07.2012 Foto og Photoshop

RETRO

Oj, nå har jeg ferie i en hel uke, og jeg aner ikke hva jeg skal bruke den til. Luksusproblem assa. Neida, menne jeg tenkte jeg skulle være skikkelig flink å starte feriedagene med en treningsøkt. Hurra. Derfor sitter jeg i nuet og spiser godteri og jordbær, mens jeg har underholdt (over telefon) herlige Sienna mens hun sitter barnevakt. Forresten. Se hva som møtte meg da jeg var ferdig med pølse- og issalg i dag:


Dette er da utsikten min. Ja, nesten iallefall.

Hva synes dere om bildene?

Hva gjør du i sommer?
Vi blogges, deers! 

06.07.2012 Hverdagsliv

What makes you beautiful

Ja, det er dette min fritid går til da. Skrive inn forskjellige bokstaver i søkemontorer og se hva som dukker opp... Neida, men jeg glemte plutselig hva jeg skulle søke på, så ja, sånn begynte det i dag. Okei, jeg prøvde ikke andre steder en youtube og heller ikke alle bokstavene. Men disse to under her, var på en måte litt forutsigbare, men likevel morsomt. Jeg trykt forresten også inn J. Ikke spørr hvilke navn som kom opp.
Oj, dette var et meningsfullt innlegg.. Men hey, jeg var på grillkveld på en går litt sånn... ja... på landet, og det ble født en kalv underveis på kvelden! Jeg fikk lov til å døpe den til Master! Jeg ville egentlig at den skulle hete Siri, men så klart måtte det være en gutt. En koselig kveld var det iallefall. Nå må jeg løpe til mine pølseklær.

Hva gjør du når du ikke har noe å gjøre?
Vi blogges, youtubers!

05.07.2012 Shopping

Shoes with a butterfly

Jippi. Nå er sånn passe en gang etter jobb, så tadaaa, Puuuuumps. De er i fra nelly.com om noen lurte, og var til en herlig liten pris av 200. Det eneste problemet er at de er sånn ca. 14centimeter høye, og ja, de fungerer best til middagselskaper hvor man går lite. Jeg får prøve å løpe litt rundt i huset før jeg bruker de i offentligheten, tihi.


Siden de var så spennende opp-ned.
Jeg visste ikke helt hva det betydde med Queens (36 er nok størrelsen, det matcher iallefall), men siden det står i et annet par jeg har made in China, så liker jeg å late som at de er laget by Queens. Ehehehe.
Ja, jeg har på meg strømper til de som lurte.

Hva synes dere om skoene?
Vi blogges, shoes.

04.07.2012 Foto og Photoshop

A new pair of shoes

I'm gonna buy me a new pair of shoes
Lace em up tight, and walk out on you
I'm going down town before this day is through
And I'm gonna buy me a new pair of shoes

I've been saving nickels and dimes
Waiting for just the right time
And I woke up this morning
With a pocket of change

- Catherine Britt


Okey, de er allerede kjøpt! Dere skal få se en nærmere titt- en gang etter at jeg er hjemme fra jobb. Jippi. De er skikkelig fine assa. På hælen er den en liten metall-sommerfugl også.

Hva synes du?

Liker du å kjøpe nye sko?
Vi blogges, shoes!

03.07.2012 Hverdagsliv

Kropp mot kropp

Etter noen flere timer på jobb, så begynner jeg å kjenne at beina blir litt slitne. Men det er vel sånn det skal være, jeg har jo uansett noen dager igjen. I går kveld ble jeg bedt på en koselig liten kakekveld som en skikkelig fin restutisjonsmåte etter jobbingen. Hurra. Det var superkoselig, og var sammen med elleve andre herlige mennesker! Vi spise kaker og frukt, så levde ikke baaare på kaker hele kvelden.

De følgende bildene er vel kanskje mest morsomme for de som var der selv, men assa sikkert gøy å se for dere andre også. Forresten, vi lekte denne "kropp mot kropp"leken (kanskje greit å informere om, så ingen tror vi vanligvis klatrer rundt på hverandre) hvor man trekker lapper om hvilke kroppsdeler som skal mot hverandre etter tur. Fot mot øre og nakke mot kinn blir ikke så enkelt når man bare er to. Men absolutt verdt å prøve! Veldig, veldig morsomt, og i grunn ganske så sosialt.

 
Tommel opp her også! Jippi.

Har du lekt denne leken før?

Hva har du fordrevet dagen med i dag?
Vi blogges, body parts!

STEMMER! Bloggen min har facebook forresten. Klikk HER

03.07.2012 Musikk

Istid 4: Kontinenter på avveie

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg har sett den nye oppfølgeren til Istid. Den er minst like bra, søt og morsom som de andre. Om jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk at dette er den beste av de tre oppfølgerene (den første er alltid best). Dere kan lese om filmen både her og der. Bare google litt om dere vil vite mer etter denne ekstremt informative teksten.

Neimen, assa, Istid er sånne filmer som alle bare må like, for det er med så herlige personligheter. Det at det er animasjonsfilmen har ingen påvirkning av den grunn, fordi det hadde blitt mye mer merkelig om de hadde filmet en elefant med masse brun pels og lagt stemmer over. Det hadde nok ikke blitt helt samme opplevelsen. Når du er helt inne i filmen, så tror man at karakterene er ekte og kan gjøre sånne stilige ting som de kan uansett. Istid er jo en film som i grunn passer alle aldre, så ikke bruk som unskyldning at den blir for barnslig. Forresten, så er det med noen norske innspill her og der også, slik som fra Gabrielle og Lars Monsen. Gøy når man kan "kjenne seg igjen".

 


Tip top og tommel opp for Istid!

Har du sett denne filmen?

Hvis du har sett den, hva synes du om den?
Vi blogges, ice ages! 

02.07.2012 Foto og Photoshop

Hva har skjedd med bildet?

Whoho, hva har skjedd med bilde? Bare fordi jeg har det skikkelig kult, så kan dere få lov til å gjette hva jeg har gjort med bildet/hva som har skjedd med det. (HINT det er ikke så veldig vanskelig) Den/de som gjetter riktig, fortjener en kjeks. En kjeks med sjokoladebiter til og med!


Hva tror du har skjedd?
Vi blogges, stars!

 

 

Dere har kommet med mange fine svar assa. En velfortjent kjeks til alle sammen! Det med lukkertid var nok ikke så dumt nei, men det eneste jeg har gjort, er faktisk å ta bilde i glassverandadøren, altså verandadøren vår som er av glass- eller vinduet i døren. Men som sagt, dere fortjener alle sammen å spise en skikkelig god kjeks i dag. Hurra

01.07.2012 Foto og Photoshop

Some yellow flowers

Tjohei. Gratulerer så masse til Spania med EM-sier. Hurra! Det feirer vi med masse gule blomster. 
Så du på EM-finalen?


Hvilket bilde liker du best?
Vi blogges, flowers!

01.07.2012 Hverdagsliv

Til de søte fotballfreaks

Nå er det kort tid til finalen i EM skal spilles, og heller ikke så altfor lenge til den er ferdig og det er kåret en vinner. Sammenliknet med mange er jeg nok ingen veldig stor fotballfreak, men har ikke noe i mot å se på litt kampene til de som er på et liiiiiitt høyere nivå enn der jeg selv spiller.

Jeg må innrømme at jeg synes det er er litt stilig at det er akkurat Italia og Spania som skal møtes i finalen fordi jeg har lenge holdt med Italia (ja, i 7.-8. klasse var jeg besatt), men de spilte så stygt i en periode, at jeg valgte å gå over til Spania i VM. Spania gjorde det jo ganske så bra kan man si i VM, og jeg har ikke glemt dem helt. Men da jeg så Italia spille i EM igjen, så fikk jeg sansen for de tilbake, og de har ikke skuffet meg foreløbig. Hurra. Derfor passer det ypperlig at de skal møtes nå i kveld.


Alle bildene er hentet fra google, og er nok ikke mine (åh, sier du det). Det ble så mange kilder, at kan dere ikke bare søkte på Italy EM 2012 og Spain EM 2012, så finner dere bildene der.


Sååå mitt spørsmål er da til dere fotballglade bloggere/lesere: hvilket lag håper du vinner i kveld?

Til dere som ikke følger med på EM, hva skal dere gjøre i kveld?
Vi blogges, soccers!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits