31.07.2011 Hverdagsliv

Der ble den dårlige samvittigheten borte!

Nå er jeg hjemme igjen etter en 9timers dag på Shell. Neida, jeg er ikke sliten i beina jeg! Greit da, jeg har ikke jobbet fra kl.10 til nå, men hysj... For de som er gode i klokka, så veit dere at det er over 9timer fra kl.10 til kl.21. Sååå okey, jeg slutta kl.19. Uansett, det er dere sikkert ikke så fryktelig interessert i å vite.

Men det er litt kjekt å jobbe litt idag, fordi jeg får juli lønnen min mens jeg er i London. Wihii. Så det er fint å komme hjem med -forhåpentligvis iallefall- mere penger enn det jeg dro med. Tadaa, der ble den dårlige samvittigheten over pengebruken min borte! Ja, nesten da...


Nei, det er ingen vane at jeg tar bilde av meg selv i speilet. Men det er fire grunner til det.

  1. Jeg får vist fram at jeg har speilrefleks.
  2. Det passet ikke for noen i huset å ta bilde av meg. Så klart kunne jeg gått bort til naboen, men det hadde vært en smuuule merkelig i grunn.
  3. Jeg orket ikke å rydde vekk og sette fram plass slik at jeg fikk brukt selvutløseren.
  4. Det heter jo speilrefleks, og da skal de vel brukes i speilet?

Da veit dere det. Coiiink!

Hva har du gjort i dag?

Liker du å ta "speilbilder"?
Vi blogges, mirrors!

Stikkord:
30.07.2011 Foto og Photoshop

Picture; Red hair and a blue dress

Et bilde å bli inspirert av.

 
Synes dette bilde er rå stilig! Men jeg husker dessverre ikke hvor det er i fra... Dere må si i fra hvis dere har sett det før, så kanskje jeg kan finne flere liknende. Wjohoo.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, red hairs!

Stikkord:
30.07.2011 Shopping

Animalprint on some heels

Jeg synes de skoene var sykt rå i grunn. Så klart så er det en del mønster på dem, og du kan ikke ha så altfor mønstrete topp/kjole til, men jeg liker de. De er i fra Topshop, forresten. Ååh, jeg gleder meg så utrolig mye til jeg skal til London, tihi.


Vi blogges, heels!

29.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; The sky and something else

Jeg har nemlig vært på hyttetur de siste dagene. Det tror jeg faktisk ikke jeg har sagt, men nå veit dere det. Derfor har jeg vært sykt treig til å svare på kommentarene deres, og jeg har heller ikke blogget så mye. Det er utrolig nok ikke så veldig bra nett oppe i skauen på fjellet, haha. Uansett.

Den ene dagen tok vi oss en kjøretur rundt og ved Hardangervidda. Vi var sykt helig med været, og det var rett og slett helt nydelig der oppe. Jeg skjønner godt hvorfor det er så mange turister som drar for å se på norsknatur. Den norskenaturen må være noe av verdens peneste! 


Den herlige blå himmelen over vidda der. Ops, jeg tok bilde mens vi kjørte, så neida det er ikke uklart i bunn der. Det er kun innbilning, haha.

Hva synes du om bilde?

Har du vært ved Hardanger før?
Vi blogges, cameras!

Stikkord:
29.07.2011 Antrekk

Nailart; Spongebob

Bedre seint enn aldri, ikke sant? Uansett, jeg prøvde å laste opp bildene i over en time i går, men det fungerte aldri, så jeg ga opp. Men jeg burde vel ikke kunne kreve for mye av et nett oppe i skogen, haha.

Fordi jeg ikke har så veldig mye mer å bruke tiden min til når jeg er på hytta, så har jeg lakket Svampebob på to av neglene mine, wohoo. Kan vel ikke legge skjul på at de ble en smuuule misslykket, men man kommer alltid borte i ting når neglene er nylakkede. Så sånn er det.


Haha, var egentlig ikke meningen at han skulle få briller, men fikk tegnet litt tjukk kant rundt øynene hans, og tadaaa da lager vi briller istedet.

Wjoom, da har dere sett det også.

Hva synes du om Spongebob neglene mine?

Liker du å lakke neglene dine?
Vi blogges, Spongebobs!

Stikkord:
27.07.2011 Antrekk

Dagens søte

Både serie, parr og klær, tihi


What'cha think?
Vi blogges, rings!

I morgen vil dere kanskje få se mine to Svampebob- negler.

Stikkord:
26.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; love is in the air


Ja, det skal være et hjerte i skyene for de som ikke så det, tihi.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, hearts!

Stikkord:
26.07.2011 Antrekk

Negledesign; Alice in Wonderland

Jeg så på Alice in Wonderland her om dagen, pluss en video på youtube.com og ble litt inspirert til å lakke noen negler så de passet litt til filmen. Jeg laget litt min egen versjon av de jeg så på youtube, men det ble nå litt i samme duren. De er i grunn ganske enkle å lage, men det tar litt tid.

Synes hendene mine ble litt merkelige på dette bilde, så måtte bare ta med det også, haha.Jeg har planer om å lakke Svampebob på en ene toa mi i dag også, haha. Da veit dere det.

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, wonderlands!

Stikkord:
25.07.2011 Antrekk

Antrekk i fakkeltog

I kveld har jeg tatt meg en tur ned i Holmestrand by sammen med to andre venninner, for å gå i fakkeltog til minne og for å hedre alle ofrene for Oslo-terroren. Jeg må si at jeg ble helt overrasket over hvor mange som hadde møtt opp! Aner ikke hvor mange, men det var mange flere enn det jeg hadde forventet iallefall. Dere kan jo se på bilde under, vi går sånn omtrent litt under midt i toget, og det går ikke an å se starten heller. Utrolig vakket å se.


Jeg tror det var ordføreren for byen som holdt en tale, før vi begynte å gå. Noen hadde fakler, andre hadde blomster. Det var nydelig å se alle blomstene og lysene som var tent nede ved havna. Jeg kjenner ingen ofre fra hendelsene, men jeg følte likevel at det var fint å gå i fakkeltoget.Det her er forresten det jeg har på meg idag. Enkelt og greit.

Jakke//Vintage, Topp//H&M, Bukse//Bikbok, Sko//Converse

Har du gått i fakkeltog i kveld?

Hva synes du om antrekket mitt?
Vi blogges, roses!

Stikkord:
25.07.2011 Musikk

Video; the once was a boy named Harry...

Liv Mari viste meg denne videoen for noen dager siden, og jeg må si jeg er helt hekta på den, haha. Den er helt utrolig genial, både med teksten de har laget, ikke minst ansiktsutrykkene deres og alt. Og ikke nok med at det er bra, men de er begge veldig flink til å synge. It's monday, I'm in love


Det sier jo litt at de på ca. en uke, har fått nærmere 2millioner views på youtube også.

Hva synes du om videoen?
Vi blogges, Potterheads!

Forresten, så håper jeg dere alle blir med på ett minutts stillhet kl. 12, for alle ofrene for begge terrorangrepene. Det tar dere bare ett minutt, og det eneste dere trenger å gjøre, er å være stille. Det må da alle være med på :-)

Stikkord:
24.07.2011 Foto og Photoshop

Leobow

Jeg har ikke blogglyst helt på topp de siste dagene, for selvom jeg ikke kjenner noen offre fra Utøya og Oslo ellers, så blir jeg likevel påvirket av det som har skjedd. Det er helt grusomt..!

Men for å få tankene på noe annet, så tenkte jeg å vise dere en sløyfe jeg har sydd meg for ca. en uke siden. Sydde den samtidig som de blondene på conversene, om dere husker. Uansett. Sløyfe ble det, og denne gangen med litt leopardmønster på.
Haha, passer jo sykt godt til den kjolen da...

Liker du den nysydde sløyfa mi?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
24.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; raindrop

Jeg satt å redigerte på et bilde jeg tok i regnværet en gang, og ble litt revet med på en måte, haha. Neida, men når jeg kjeder meg, så redigerer jeg fort litt for mye på bilder, til at det blir fint... Men det er så gøy å redigere :-D


Hva synes du om bilde?

Ble det litt for mye redigert?
Vi blogges, splashes!

Stikkord:
23.07.2011 Hverdagsliv

Bilder; sommer i sør

Jeg veit ikke helt om det er feil av meg å legge ut dette innelgget nå, med tanke på alt som foregår rundt omkring i Norge nå. Men jeg tenker som så at vi må tenke litt på alt det gode som skjer i Norge også, og selvom det er helt grusomt det som nå har skjedd, så er det viktig å huske på alle de gode stundene! For hvis vi ikke gjør det, da vil vi jo foralltid bli i bunn og være triste... Derfor kommer det et koselig og litt mer "gladinnlegg" fra meg i dag.

Som de fleste av dere kanskje har fått med dere etterhvert, eller som dere har vært med på selv, så har jeg vært på en leir i Grimstad forrige uke,sammen med masse koselige folk! Det var en kjempebra uke, med mange superherlige stunder, og litt for lite søvn. Akkurat slik en leir skal være! Derfor har jeg lagt ut 13bilder, som kanskje kan si mer enn mine ord.
Den er igrunn litt intern...^^


Haha, ja assa, vi jentene, hadde et piano på doen vår. Veldig koselig med litt bakgrunnsmusikk i ny og ne der inne.

Det har vært en kjempekoselig tur, og jeg har blitt kjent med nye mennesker, og fått supre minner jeg enda kan sitte for meg selv å smile og le av, tihi.

Til dere som er interessert på den måten, så kommer det bilder på facebook litt seiniere i kveld også. Bare sånn at dere veit det, Bedre seint enn aldri, ikke sant?

Hva synes du om bildene?

Var du på sommer i sør?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
23.07.2011 Hverdagsliv

Likevel forsto jeg det ikke helt...

Jeg må få si at da jeg la ut gårsdagens innlegg, så hadde jeg ikke det spor peiling som hva som egentlig hadde skjedd i Oslo-områdene og hvor alvorlig det var. Jeg var på jobb da jeg fikk høre om det, og vi har jo for det meste kunder som kommer fra Oslo innom oss. Det var flere innom som hadde hørt/kjent at det smallt fra byen, og noen hadde faktisk vært inne i selve byen der og. Likevel forsto jeg det ikke helt, at noe så grusomt kan skje i lille Norge, nå tenker jeg også på hendelsen på Utøya.

En mann, har drept over 90mennesker tilsammen, og han har skutt over 80 av dem selv. Jeg klarer bare ikke å forstå det. Hverken at det har skjedd, eller hvordan en mann kan i det hele bare tenke tanken på det?! Jeg har rett og ikke ord. Hadde jeg hatt det så hadde jeg likevel ikke visst hva jeg skulle ha sagt...


Bilde er i fra en facebookprofil

Jeg bare håper så virkelig at jeg ikke kjenner noen som evt. kjenner noen som er pårørende. Og jeg ber for at de pårørende og skadde vil få hjelp til å bli bra igjen. Ikke bare bedre, men ja, BRA! Jeg håper tilsluttt også at de som nå ikke er blant oss lengre, er på et sted, som er mye bedre enn det de hadde.

Nå må jeg straks løpe på jobb igjen, men jeg ser ikke bort i fra at dagen kommer til å bli preget av det som har skjedd. Det sier vel litt at en gruppe mot terror på facebook har fått nærmere 160.000 medlemmer, på under ett døgn. Dette er ikke noe Norge er glade for å "oppleve".

Kondolerer ufattelig mye- fra lumsk.blogg.no

22.07.2011 Antrekk

Take me out tonight

Allerførst, så må jeg også få lov til å kondolere til alle pårørende og sårede i dag, etter de to store og forferdelige hendelsene i Norge..! Mine tanker går til dere.

Ååh, jeg aner virkelig ikke hvorfor i grunn, men jeg har så lyst til å pynte meg for tida. Det eneste er at jeg har jobbet hver dag siden mandag, og har da hverken hatt tid, eller "krefter" til å være så veldig sosial etter jobb. Jeg skal jobbe i morgen også, men da begynner jeg klokka 10 på Shell, så slutter vel da rundt i 17tida, hint hint. Neida, men assa, kan ikke noen ta meg med ut en dag? Jeg har så lyst til å krølle håret mitt, bruke en time på badet, og ta på meg noen fine og sommerlige klær. Kan jo så klart gjøre dette, for å så sitte for meg selv og lese en bok, men det blir av en eller annen merkelig grunn, ikke like gøy.


Okey, kanksje ikke sååå mye pynting, men likevel :-)


Prøv selv å ta bilde med selvutløser i et lite prøverom! Det går ikke...


Haha, det siste var ikke spesielt pyntet, men dere skjønner greia.

Så kan ikke noen av dere ta meg med ut en dag snart. Kanskje vi kan shoppe, hoppe på trampoline, spise grønnsaker, se på film, eller bare være ute litt. Pliiis, tihi.

Har du noen ganger følt at du har veldig lyst til å pynte deg litt?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
21.07.2011 Foto og Photoshop

Sew some laces on your shoes...

Okey da, det er en liten uke siden jeg egentlig sydde litt på skoene mine, men tenkte likevel å dele det med dere.

Om du har et gammelt par med sko hjemme, eller bare et par du har lyst til å freshe opp litt, så har jeg et lite tips til deg. Det passer kanskje best for det kjønn med hofter og bryster, men for all del, det er sikkert kledlig for dem med hår på brystet også. Uansett. Mitt lille tips til deg, er da å sy på noen søte, små blonder på skoene dine. Og vips, så har du omtrent fått deg et par nye sko!

Det koster ikke stort heller, for disse blondene jeg har brukt, kostet meg omkring 30kr og du kan få kjøpt et stort sett med nåler hos SøstreneGrene til 3kr, og tråden kan du rive ut i fra en gammel T-skjorte. Eller bruk en på en trådsnelle, det fungerer nok litt bedre.


Voops, fikk skikkelig store føtter der.


Tadaaa!

Så nå går jeg rundt med noen hvite blonder på de oransje conversene mine, tihi. Det funker veldig fint, og de passer til det meste. Eller kanskje ikke alltid oransje passer sånn superbra, men blondene gjør det.

Hva synes du om "blonder på sko" ideen?

Har du et "skofreshe-tips" til meg?
Vi blogges, laces!

Psssst!!! Jeg trenger i grunn litt hjelp!!! Jeg har kommet bort i ett eller annet på tastaturet mitt, som har gjort at internett sidene, eller assa, skrifta og alt er blitt kjempesmått. Aner ikke hvordan..! Vær så snill og hjelp meg, hvis du har en idè til hvordan jeg kan få det tilbake igjen!

Stikkord:
20.07.2011 Hverdagsliv

Picture; Harry Potter and the Deathly Hallows

Åh, Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 var bare så utrolig, fantastisk, herlig bra! Den gikk i grunn over alle mine forventninger (og ja, de var ganske høye fra min side), og var både spennende, morsom, søt, skummel, trist, ja, alt på en gang!

Selv om jeg ikke liker så godt å sitte å grine i all offentlighet, så ble det litt for mye for meg et par ganger i filmen, og jeg kjente tårene trille nedover kinnene mine.Vanskelig å beskrive hvordan det var, må bare oppleves selv! Det eneste negative med filem, er at det er den siste HarryPotterfimen som kommer til å bli laget. Det er utrolig trist! Men på en måte, kanskje like greit, slik at vi ikke blir lei av han, haha.


Ooo. Liv Mari og jeg så filmen i 3D, og da er det jo kjekt med 3D briller. Derfor kjøpte jeg meg noen som var litt til ære for HarryPotter, tihi. Var de ikke kule?

Av en eller annen grunn, er jeg litt skeptisk til å se "menneskefilmer" i 3D, men det var veldig, veldig greit det. Blir enda litt mer levende og kult. Er veldig glad for at jeg så den med Liv Mari også, for det er alltid fint å ha en hånd å holde i når det blir på det triste, skumle,eller bare for å ha den et sted.

Det første vi klarte å formidle når filmen var ferdig, og tårene ikke fosset like mye, var; Ååh, Fred *snufs*, og; Det var tomt for dopapir, så går på den her i stedet. Meningsfullt, ikke sant? Men nei, jeg hadde rett og slett ikke ord. Filmen var bare helt utrolig!

Hva synes du om bilde, haha?

Har du sett
Harry Potter and the Deathly Hallows?
Vi blogges, Deathly Hallows!

Stikkord:
19.07.2011 Foto og Photoshop

Besøk av Daniel Radcliffe på telttur

Nå, etter 7timer på jobb, skal Liv Mari og jeg til Kilden i Tønsberg å se på den nye Harry Potter filmen. Eller Harry Potter and the Deathly Hallows part 2, om du vil. Gleder meg kjempemasse!!! Men litt trist at det er den siste HarryPotter filmen... Uansett. Har hørt mange har sagt at filmen er bra, så da satser vi på det!


Wohoo, de kom til og med på besøk til oss mens vi telta i hagen. Er vi ikke heldige? HAha, Harry Potter and the order of the phoenix, btw.

Har du sett HarryPotter filmen?

Hva synes du om den?
Vi blogges, Potterheads!

Stikkord:
18.07.2011 Foto og Photoshop

Ett stk. herlig bilde

Haha, fant det er på artige.no. Huff av meg, jeg har alt for dårlig humor.

Liker spesielt sammenlikningen med Justin Bieber!

Okey, jeg sa jeg skulle legge ut bilder fra Grimstad i dag, men har jobbet i hele dag, så dere får smøre dere med tålmodighet, så kommer de etterhvert. I morgen skal jeg først jobbe i noen timer, så skal jeg kanskje se den nye HarryPotter-filmen!!!! Ååh, jeg gleder meg!

Hva synes du om bilde?

Surrer du rundt på artige.no noen ganger?
Vi blogges, funnies!

Stikkord:
18.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; can I come in?

Fordi jeg ikke kom på en så fryktelig mye bedre overskrift.


Så skal jeg snart på jobb i det plaskende regnværet. Heldigvis jobber jeg inne under tak, og det er jeg glad for, haha. Selv om det høres ut som at taket hjemme her, faller sammen hvert øyeblikk på grunn av regnet.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, callers!

Stikkord:
17.07.2011 Hverdagsliv

Nye folk, minner og opplevelser

Nå er jeg superduper trøtt, etter en utrolig bra uke på Sommer i sør, i Grimstad by. Jeg har vært sammen med masse herlige folk, og fått nye minner for livet! En sykt bra uke, med andre ord. Det ble ikke så mye søvn på meg den siste natta, så nå er jeg pas.... ZzzZzZZZzzz.... OPS, unnskyld! Passe trøtt, skulle jeg si. Dere skal nok få litt bilder og slikt også, men håper ikke dere forventer for mye før i morgen.


Wohoo, det var fint!

Uansett. Jeg har blitt kjent med, og vært sammen med utrolig bra, koselige, morsomme, og herlige mennesker, så kan'ke klage.

Har du hatt en fin uke?

Var du på sommer i sør?
Vi blogges, campers!

Stikkord:
14.07.2011 Blogg

Gjesteblogger

Hei søtinger!

Siri er jo på tur, som dere vet. Jeg skulle egentlig ta litt ansvar for bloggingen, men min hønehjerne (som vel og merke har tatt sommerferie) husker aldri avtaler og beskjeder, ved mindre de inneholder is, bading, alkohol eller musikk. Har glemt å oppdatere litt for lillesøster, men ved en nærmere ettertanke, har jeg glemt å oppdatere min egen bligg også. Tenkte å skrive litt her i ny og ne, men før jeg kommer til "ne" er vel Siri hjemme igjen. Uansett så vet jeg at vi kommer til å få noen koselige dager her på Siri sin lille, kreative blogg!Made with love, www.lyrics.blogg.no

11.07.2011 Hverdagsliv

Behind the leaves, and in the tent

Nå drar jeg snart nedover til Grimstad. Der skal jeg bo i telt ei uke, og være sammen med mange herlige folk. Gleder meg kjempemasse! Nett er det nok ikke sååå mye av, så noe uvanlig mye blogging kan dere dessverre ikke forvente, men vi får se litt hva det blir til. Glad i dere jeg uansett. Da vet dere det.


Wohoo, jeg er på skogtur!

Kos dere masse mens jeg er borte!<3 Fortell meg gjerne hva dere skal gjøre mens jeg er borte, så kan jeg tenke på dere.

Hva skal du denne uka?
Vi blogges, campers!

Stikkord:
10.07.2011 Hverdagsliv

Nye, hjemmelagde smykker

Nå har jeg sitti å laget noen nye cupcake og andre type smykker. Har ikke laget alle i dag, men de fleste. Den som tok lengst tid, det var nok "Fruktfat-ringen", den tok omkring 3timer å lage, puh.


Cupcakeøredobber med glitter.


Cupcakekjede med glitter.


Melkesjokoladering, åååh digger lange ord! Men jeg ble litt sulten mens jeg lage den, så det mangler en bit..


Fruktfatringen. Hahah, jeg ser nå at de to eplene, appelsinen og bananene lager et ansikt! Druene kan også være hår. Hahah, jaja, sånn kan det gå.


Wohoo, sånn der jeg ikke ut i dag, men det gjorde jeg for noen dager siden. Var ikke den dyp? Fiiine ballkjolen i bakgrunn også, tihi.

Nå er jeg snart ferdigpakket til Grimstad i morgen.Skal bare finne det jeg skal ha på meg, toalettsaker/smykker og lakke neglene mine, så kan jeg dra. Wihii! Gleder meg kjempemasse!

Hva synes du om smykkene mine?
Vi blogges, jewerly!

Stikkord:
09.07.2011 Hverdagsliv

Bilder fra teltturen

...på verandaen. Jo, assa Liv Mari og jeg skal nedover til Grimstad nå til uka, for å væremed på en leir, kalt sommer i sør. Det er litt forskjellige muligheter til overnatting, men vi har valgt, telt. Siden det er veeeldig lenge siden sist teltet vårt er blitt brukt, så tenkte vi det kunne være greit å prøve å sette det opp en gang først. Både fordi det er litt småflaut, det å ikke kunne slå opp et lite tomanns-telt, pluss at da ser vi at vi har med det vi trenger, og ikke mangler for eksempel teltduk.

Men det regnet ute, hele dagen så og si, og det er litt dumt at teltet blir vått siden vi skal pakke det ned igjen rett etterpå. Så derfor slo vi det opp på den fine, tørre og stoooore verandaen vår.


Er vi ikke flinke? Okey, vi fikk ikke testet helt med teltplugger...
Synes Liv Mari var flink til å ta bilder jeg, spesielt siden hun ikke så hva hun tok bilde av når hun tok det bilde her^^


Dette er ble igrunn ganske kult! Fotograf; Liv Mari


Jeg må få si at jeg er utrolig fornøyd med det bilde her assa. Utrolig vakkert...


Wihii, den sove/luft/pumemadrassen passet helt perfekt inne i teltet!

Så her inne skal Liv Mari og jeg tilbringe de neste 7dagene, men ikke fra i morgen da. Og så skal vi kanskje ikke være her inne hele tida. Men alltid koselig med telttur! <3

Besøk LivMari HER forresten!

Hva synes du om bildene?

Liker du å sove i telt?
Vi blogges, tents!

Stikkord:
09.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; kind of in motion

Fordiii jeg hadde det skikkelig kult da jeg var på hytta. Nei, bildene er ikke redigert i det hele tatt faktisk. Ikke noe fancy innstillinger/effekter på kamera heller. Er i grunn litt usikker på hvorfor bildene ble sånn. Eller assa jeg veit jo at jeg snurret kamera rundt når jeg tok dem, men lukkertiden var ikke sååå lang...


Haha, jeg blir litt smågal av å se for lenge på dem...

Hurra! Pappa har bursdag i dag! Gratuler han i kommentarfeltet :-D

Hva synes du?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
08.07.2011 Musikk

Harry, jeg vil savne deg...

Ååh, jeg kommer virkelig til å savne det å vente at den ny HarryPotter-film skal komme ut på kino. Husker hvordan det var å slutte å vente på at det kom en ny bok, men da hadde jeg filmene å vente på. Nå blir det ikke mer å vente på... Ååh, jeg liker ikke at det ikke blir noe mer HarryPotter. Samtidig som jeg gleder meg til 16. juli, når den nyeste/siste HarryPotter-filmen kommer ut i Norge!


Aww<3

Liker du HarryPotter-serien?
Vi blogges, Potters!

PS; i morgen, skal jeg dele noen skikkelig kule telttur-bilder med dere! Ja, telttur. Følg med!

Stikkord:
07.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; bird in action

Har møtt på to herlige venninner i dag, som begge er ganske så nylig kommet hjem fra land lengre syd. Kjempekoselig å se dem igjen! Nå sitter jeg her og snufser, hoster og nyser, hurra! Skulle tro halsen snart datt ut av meg. Blæ.. Uansett.

Nei, jeg har ikke tatt bilde i dag. Hadde ikke vært så mange fugler som hadde spist av fuglemateren nå på sommeren. Fiiine fuglen. Så foresten at både E og R var visst store i etternavnet mitt på bilde, men lat som dere ikke ser det.

Hva syens du om bilde?
Vi blogges, birds!


Stikkord:
07.07.2011 Foto og Photoshop

Burn like you always done


Nam, rista/sviddbrød er så godt med litt smør på som frokost. Haha, og jeg som lovet meg selv å ikke blogge om frokosten min... Men det får gå.

Hva synes du om bilde?

Liker du ristabrød?
Vi blogges, breads!

06.07.2011 Shopping

Gjett hvor jeg skal...


Bildene fra IdaLyrics<3

Regner med at de fleste skjønner hvor jeg skal fram til^^ Åååh, jeg gleder meg utrolig, fantastisk, sykt mye!!!!

Hvor tror du jeg skal?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
06.07.2011 Hverdagsliv

To be, or not to be

Da har jeg fått vite hvor jeg skal tilbringe en god del av de tre neste årene mine. Nemlig på Greveskogen VGS i Tønsberg, på musikk, dans og drama! Med "fordypning" eller hva jeg skal kalle det, i drama. Det var jo 1.valget mitt også, så jeg stortrives akkurat nå, tihi.


Hurra!

Skal du begynne på Greveskogen?

Hvilke klasse skal du begynne i til høsten?
Vi blogges, actors!

Stikkord:
05.07.2011 Shopping

Innkjøp fra her og der

Jeg sa jo at jeg skulle en kjapp tur til Tønsberg, og en kjapp tur til Horten i dag, og det har jeg vært. Fikk kjøpt meg noen småting, som jeg til og med "trengte" i den grad. Eller ihvertfall kan være nyttig å ha. Ellers har jeg spist litt is. Nam nam.


Denne supersøte lommeboken og mobilmappa kjøpte min også supersøtemamma til meg!^^


Litt stoff jeg skal sy sløyfe av.


Jeg virkelig digger "bruksannvisningen" bak på den til høyre der. "1. FUKT NESEN 2. TA AV" Jeg forstår ikke helt. Skal man ta av nesen?


Søt cupcake-lebepomade fra Cubus.


Kunne trenge en komedie nå på sommeren.


Denne ringen har jeg ikke kjøpt, heller laget. Men det var en gave til søte Christine som jobber på Bianco i Tønsberg. Jeg var innom der for noen uker siden og kjøpte de herlige grønne skoene mine, veit dere, også var hun så søt og likte smykkene mine så godt, at jeg fikk lyst til å lage en liten ting til henne. Så da fikk hun en liten cupcake-ring av meg. Det morsomste var at hun hadde tatt en tattovering av en cupcake for noen dager siden, som faktisk hadde grønnfarge i seg. Passet jo helt perfekt!

Hva synes du om det jeg har kjøpt?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
05.07.2011 Foto og Photoshop

Ny header på plass

Etter litt surr og annet surr, fikk jeg tilslutt laget meg en ny header. Hurra! Var jo ikke sååå ille den jeg hadde, men hadde lyst på noe litt annet. Pluss at den forrige hadde ganske så dårlig klipping og sånt, haha. Men nå tenkte jeg å lage en header hvor jeg ikke har byttet på bakgrunnen. 100%naturlig!

Føler meg ikke helt i form i dag, men skal samle meg opp til en kjapp Tønsberg og Horten tur. Altså, en kjapp tur til Tønsberg og en kjapp tur til Horten. Kult!

Hva synes du om headeren min?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
04.07.2011 Shopping

Mote; bikini fra Iron Fist

Nå er det sommer, og bikini er en fin ting. Siden det fortsatt er folk der ute som enda ikke har en noe brukbart å bade i, tenkte jeg å dele en litt annerledes bikini med dere. Hvorfor må alt være så pent og klassisk hele tida?


//Bikini fra IronFist

Kanskje ikke 1.valget mitt, men for all del, haha. Den er jo litt kul da! Blir iallefall sett i den.

Hva synes du om bikinien?
Vi blogges, swimwears!

Stikkord:
03.07.2011 Hverdagsliv

Snille jordbærmannen

Det er en jordbær-selger utenfor Shell, og som navnet sier, selger han da jordbær. Jordbærene så i grunn ganske gode ut, så da gikk jeg bort for å kjøpe meg en kurv. Men snille jordbærmannen ville ikke ta i mot pengene mine, så fikk jeg jordbærene gratis.Også da jeg skulle dra hjem fra jobben igjen, ropte han på meg, så fikk jeg en kurv til! Kjempesnille mannen! Så da har jeg fått jordbær for 70kr idag, tihi. De var veldig gode, spesielt med litt krem.


Okey, det var egentlig meninga at jeg skulle ha krem på leppene, men det hadde jeg visst ikke så mye av.


Wohoo, jeg har mer krem enn jordbær.

Fra nå av, skal jeg begynne å like jordbær selgere enda mere^^ Spesielt de som gir meg gratis kurver, tihi. Huff, nå hørtes jeg grådig ut. Uansett. Nam nam.

Liker du jordbær?

Fått gratis jordbærkurver før?
Vi blogges, strawberries!

Stikkord:
03.07.2011 Musikk

Herlige Beyonce

Ååh, er det bare meg som synes at denne dama er helt utrolig? Hun er jo så klart helt rå til å synge, men alt det andre også. Veit ikke helt hvilke ord som passer at jeg bruker, men da kan jo videoen under si det meste. Iallefall, jeg synes hun er nydelig! Ikke bare utseende, men personlig, og alt sammen.

Likte du videoen?

Hva synes du om Beyonce?
Vi blogges, singers!

PS; nå er jeg klar for enda noen nye timer på jobb. Jeg jobbet i 10timer i går, og holder på å dø i beina. Men så hadde jeg en veldig koselig kveld hos Merete etter jobben da, så da gikk det bra!^^

Stikkord:
01.07.2011 Foto og Photoshop

Foto; the river

Nå er jeg bitte litt sliten etter 8 og en halv time på jobb, men så var det bruk for meg en stund da, så da ble jeg litt lengre enn tenkt. Rekk opp handa alle som forsto hva jeg mente der! Uansett. Skal på igjen med noen nye timer på jobb i morgen tidlig også.

Synes i grunn at redigeringa på det blide her ble litt spesiell/merkelig, men det får gå.

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
01.07.2011 Hverdagsliv

At the workplace

Nå som jeg har fått tilbake smykkene mine fra Trondheim, er jeg klar for jobb igjen! For jeg kan jo ikke jobbe uten å ha på meg noen av øredobbene mine. Haha. Uansett. Nå skal jeg straks på Shell og tilbringe noen timer der, mens jeg ruller pølser, selger pølser, legger boller på brett, hever boller, steker boller, rydder rundt, setter ut varer, hjelper kunder, ta søppel, ja, dere skjøner.


Åååh, nydelige bilde... Poenget er da øredobbene mine.

Har du jobb?
Vi blogges, shells!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits