31.07.2009 Hverdagsliv

Jeg kom hjem i fra NorwayCup i går jeg

Jeg kom hjem i fra NorwayCup i går jeg. Men jeg var så trøtt atte jeg ikke blogget noe for det. Vi la oss halv fire og sto opp litt på åtte. *Snork* Anyway,, vi hadde en veldig bra tur som jeg tenkte å blogge mere om snart. Jeg skal på hytta nå,, så det blir om noen dager.
Vi blogges da!

XoxO
-Siri

24.07.2009 Hverdagsliv

NorwayCup

I
morgen skal jeg på NorwayCup! Jeg gleder meg skikkelig. Var med i fjord også,, veldig moro. I fjord ble vi puljevinnere,, kom til A-sluttspillet,, røk ut etter første  kampen mot dem som kom på tredjeplass i vår alder. Sandane. I år spiller vi i 16års aldersgruppe,, selvom vi er under 16,, for vi skal ha med to eldre spillere og da må vi opp i høyere aldersgruppe. Men det skal ikke knekke oss! Vi har meldt på et 7'er og et 11'er lag på NorwayCup. Jeg kom på 7'er laget,, det er jeg veldig glad for også,, for jeg liker faktisk best å spille 7'er^^ Mange er sikkert uenige med meg,, men det er meg. Jeg liker 7'er jeg.

fotball2112137061571220614003246x16612206201

Vi skal møte opp halv tolv- kvart på tolv i morgen tidlig på Statoil for å ta bussen til Østersjø skole.
Jeg gleder meg sånn!
Det blir jo da ikke noe blogging fra meg på ett par dager,, men jeg kommer jo hjem igjen etter NorwayCup^^ Så da skal jeg forsette,, slik at dere vet det.

Skal du på NorwayCup i år?

XoxO
-Siri
23.07.2009 Shopping

Oslo shoppingen

Dette er det jeg shoppet i Oslo i går. Ikke store handlen,, men hvorfor må man shoppe seg blakk hver gang man er utenfor hjemdøren?

shopppe

Navnet på butikken hvor disse hvitde brillene er kjøpt,, husker jeg ikke,, men den het noe runde "HandSize" eller noe^^
Jeg falt veldig for de blomstrete solbrillene. De sto bare og ventet på meg!
Har blitt fornøyd med shoppingen!

XoxO
-Siri
23.07.2009 Hverdagsliv

Da må han ha en kloning

-Em,, du Ida,, var det Erlend? Hun smilte og nikket. Der gikk en av norges storestemmer ned over KarlJohans gate.  -Jeg har sett den flinke syngendefargeklatten Erlend Bratland i levende live- tenkte jeg og smilte litt for meg selv. Synes jo det er veldig gøy siden det er jo ikke ofte at man finner kjendiser i lille Hof,, så å se dem i store Oslo var jo veldig gøy for meg.

Jeg var å besøkte vår hovedstad Oslo i går jeg. Dro litt over ni med TimeEkspressen og kom hjem rundt halvtolv. Lang dag,, men den veldig fin dag. Ida,, Helen,, Anne,, mamma og meg dro i samletflokk. Vi kom ganske tidlig til Oslo,, så det var ikke så veldig mange folk nede i gatene. Men det ble da mange etterhvert. Oslo er en stor by for meg. Jeg er ikke vandt til så store byer,, den største som er i nærheten av der jeg bor er Tønsberg,, men jeg klager ikke. Tønsberg er en kjempe flott by!  
Uansett. Vi trasket og gikk i butikker og gater. Shoppet litt og kikket masse. Mat må man jo også ha,, så vi slo oss ned på en søt liten resturant på OsoCity kalt "nam-nam" En liten kinesisk resturant. Maten der var kjempe god,, jeg spiste stekte nudler med kylling. Jeg vet ikke mye rart de hadde puttet oppe i den,, men den smakte mye mindre fett og slikt enn dem du kjøper på butikken.

maatt

Slik så den ut. Jeg tror det kostet 69,- eller noe. Hvis du noen gang har lyst til å besøke denne lille resturanten,, så ligger trappen opp dit ved siden av første etasje av platekompaniet,, mener jeg å huske. Så det er bare å stikke innom.
Det var også mange norske kjendiser rundt i Oslo. Jeg var med på å se noen av dem. Det var blant annet noen av medlemmene i fra UrbanTribe som også var med på NorskeTalenter i år,, hun ene damen i fra de Kid og ICA reklamene. Hun har også vært på skolen vår for en stund siden. Sist men langt i fra minst så jeg Erlend Bratland. Han gikk alene langs KarlJohan,, nå med rosa lugg,, svart hår bak og jeg tror at jeg kunne se litt grønt der også. Jeg skvatt nesten når jeg så ham,, for jeg forventet ikke å se han der. Selvom slike kjendiser går jo rundt sammen med vanlige folk også. Jeg så ham ikke så lenge,, men jeg er nesten 100% sikker på at det var han altså! Hvis ikke det var ham. Da må han ha en kloning! Det er noe jeg ikke er så sikker på at han har,, selvom man kan jo aldri vite^^  Jeg så han en gang til i Oslo også i går. Jeg kom akkurat inn på ByPorte da jeg så en liten fargeklatt på vei inn mot Narvesen. Nesten så jeg ville følge etter,, men nei,, det gjorde jeg ikke.
Siden dette her ser ut som slutten på innlegget mitt,, vil jeg bare friske dere opp med litt Erlend Bratland. Ville egentlig ha auditionen hans til NorskeTalenter,, men den fant jeg ikke. Får heller bruke denne fra en opptreden før NorskeTalenter med Erlend fra UKM i Trondheim.
 
 

Håper dere vil fortsatt ha en kjempe fin dag!
Vi blogges!

XoxO
-Siri
20.07.2009 Hverdagsliv

V- for Ved

I dag har jeg stablet ved for pappa. Ikke bare meg alene,, men sammen med mamma og Ida også! Det er egentlig veldig kjedelig og slitsomt,, men man må bare gjøre det. Nå er vi ferdige for i dag,, og for noen dager. Nå sittter jeg bare og gjør ingenting. Det er deilig!
Til onsdagen skal jeg en tur til Oslo.
Ikke lenge til NorwayCup heller!^^ Jeg gleder meg sånn!

veed

Hva skal du i resten av ferien?

XoxO
-Siri
18.07.2009 Hverdagsliv

HarryPotter And The Half Blood Prince

I går var det premiere på Harry Potter And The Half Blood Prince i Norge. Jeg har ikke fårr sett den enda,, men tro meg,, det vil jeg!
Jeg har vært en så kalt "HarryPotter fan" eller jeg har likt denne serien veldig godt siden jeg leste den første boken Harry Potter Og De Vises Stein. Bøkene er kjempe bra,, alle sammen. Filmene er også veldig gode.  
Jeg holder på med serien nå på nytt igjen for jeg 7.ende eller 8ende gang. Nå jeg på HalvblodsPrinsen også^^

harrypotterhalfbloodprincedumbledorepotter

Jeg gleder meg masse til å se den. Når vet jeg ikke enda,, men jeg vil gjærne se den^^

Vil du se HarryPotter And The Half Blood Prince,, eller har du sett den?

XoxO
-Siri
18.07.2009 Hverdagsliv

Steintreff

Har du hørt om noe som kalles Steintreff før? Det er en slags liten "messe" som holder sted i Eidsfoss. Dette året fra 17.juli-19. juli. Det er der mange forskjellige folk kommer med masse forskjellige vakkre og merklige steiner. Ikke bare rene vamlige stener,, men masse mykker og fossiler etc. også.

stentreff2

Et avtrykk av den kjente fossilen "IDA" var også noe av det man kunne se. Denne var da selvfølgelig ikke til salgs.
Jeg tror at "IDA" var 47millioner år gammel eller noe.
Det var også en slags utstilling av et stort dyr på stranden der. Vet ikke åssen havdyr det var,, men det var ganske stort.
Og det så litt ut som denne:

stentreff

Jeg kan jo fortelle deg at den er ikke å finne levende lenger. Men den har levd under vann. Dette vesnet er 15meter langt,, 4meter høyt og hele 8meter bred! Og se på de tenna. Jeg ville ikke møtt å en sånn en når jeg var ute på svømmetur^^

stentreff3

Som jeg skrev,, så var det også en del smykker man kunne får kjøpt av ekte stein. Ringene her koster 30,- Kjedene 95,- Og de andre anhengene 30,- Noe ganske dyrt,, mens noe også ganske billig.
Det var jo også forskjellige priser på de samme tingene i de forskjellige bodene. Så det er lurt å sammenlikne litt. 
Det var noen sånn armbånd av masse små stein -slik som kjedene der- som kosten 35,- i en bode,,  men bare 20,- i en annen en. 15,- spart hvis man vil^^

stentreff4

Det er jo som sagt masse pene steiner der også. Disse er jo for det meste slipt,, men ikke alle var det.
De steinene som du ser på dettte bilde her,, er ikke farget. Tro det eller ei,, men fargen er helt natulig.
Prisen varierer veldig,, etter størrelse,, hvor sjeldene dem er osv.
Verdt å ta seg en tur!
 Det begynner kl. 10 og varer,, jeg vet ikke,, en stund^^ I dag og i morgen, var i går også.
I Eidsfoss!

XoxO
-Siri

16.07.2009 Musikk

Lonesome Traveller


Denne sangen har surret rundt i hjernen min i flere dager,, men jeg har ikke kunnet navnet på sangen,, ikke teksten og knapt melodien. Men nå har jeg funnet den! Jeg er ikke så veldig fan av all rappingen og det,, men melodien og refrenget liker jeg veldig godt! Vet ikke hvorfor,, det er bare sånn.
Jeg har sett den musikk videoen til sangen,, men jeg likte den ikke,, så da valgte jeg en annen video i stedet.XoxO
-Siri
16.07.2009 Shopping

Jada noe har jeg shoppet

Jada noe har jeg shoppet da jeg var i Kristiansand. Det var salg i nesten alle butikkene,, men jeg shoppet ikke for mere enn 271,50,- tror jeg det ble.      
199,- av dem gikk til en svart strikket jakke i fra Hennes & Mauritz. Ja,, det er sommer enda,, men den er veldig fin til høsten.

grimstad

Jeg kjøpte også et par øredobber i fra Glitter til 10,- Det var nemmelig 75% rabbatt på masse varer i butikken. Disse kostet egentlig 39,- Jeg synes det var ganske billig jeg^^

grimstad1

Hvis du kan se ringen der,, den grønne blomsten så er den også i fra Glitter. Den kostet meg bare 15,- og var også på 75% rabbatt,, men før kostet den 59,- Jeg hadde faktisk tenkt å kjøpe den i Tønsberg en gang,, men først til full pris,, så til halv,, og nå til en fjerde del! Nå er jeg glad for at jeg ventet^^ 

grimstad 2

Hvis du klarer å se hva dette er,, så er det ett par øreringer i fra Accessorize. Det er en bronse farget ring med tre blomster inne i. De har før kostet 95,- men jeg fikk dem til halv pris for 47,50,- Jeg synes dem er veldig fine,, og prisen av ikke så veldig høy heller til tross for at det var Accessorize. Det var et annet par ringer som jeg så der og,, de var helt like bare at den ene blomsten var en sommerfugl og dem kostet 95,- Men jeg syntes jo egentlig at dem her var finere enn dem med sommerfuglen,, selvom dem også var kjempe søte! 
Jeg Elsker Accessorize!  Det er så utrolig masse pent og søtt der. Det eneste er prisen som er ganske høy,, men jeg liker butikken så godt for det!


XoxO
-Siri
15.07.2009 Hverdagsliv

Grimstad fra mandag


Jeg har vært en tur i Grimstad siden mandag jeg. Hvis du har lest bloggen min,, så har du vel lest det der. Jeg sa at jeg skulle prøve å blogge,, men det ble så sent,, så jeg fikk ikke gjort det. Nå ligger jeg egentlig tre innlegg på etterskudd,, noe jeg skal prøve å ta igjen.
Som du sikkert har fått med deg nå,, så har jeg vært i Grimstad. Hva jeg gjorde der? Jo,, mamma har ei venninne som flyttet til Australia for en del år siden. Hun har vært å besøkt oss her i Norge sammen med ungene sine.
"Unger" og "unger" de er 19 og 22. Men det er jo det dem kalles for det,, jeg er jo også en unge^^ En liten "avsporing" bare.
Hvertfall så var dem her i Norge. Vi kom -altså mamma,, Ida og meg- om mandagen. Hvor vi møtte folka til middag som vi spiste sammen. Resten av dagen der gikk til mye prating,, og en tur der vi gikk ned til Grimstad.
Tirsdagen så tok vi en buss til Kristiansand. Der shoppet vi litt og bare koste oss egentlig^^ Jeg shoppet jo noe da,, men det får du se senere.

kate

Kate ble veldig fornøyd med shoppingen sin også. Hun fant kjempe fine kær her som man egentlig ikke kan finne i Australia. Det var også masse salg i nesten alle butikkene,, så det var gøy!
En ting jeg bare må si er at Michael må være verden mest tålmodige gutt!^^ Han var med -frivillig- inn i alle butikkene som vi ville inn i like blid^^ Inn i klesbutikker og alt mulig. En sånn en finner man ikke hver dag^^
Det ble ganske sent i Kristiansand den dagen,, så vi gjorde ikke så mye mere etterpå.
I dag så våknet vi til sol og blå himmel. IDA HAR BURSDAG I DAG! lyrics.blogg.no! Spiste frokost,, og gikk for å ta farvel med folka. Det er litt trist også siden vi ser dem ikke før til neste år kanskje. En stund til. Men vi kom oss i bilen og vinket farvel etter klemming og "bilder".

osssss

Lite samle bilde før vi dro. Mamma tok bilde og er dessverre ikke med på bildet.
Anita,, meg,, Kate,, Ida og Michael^^ Koselige mennesker dem!
Gleder meg til neste år.

Har jeg gått glipp av noe mens jeg har vært borte?

XoxO
-Siri
12.07.2009 Hverdagsliv

Yin og Yang

Jeg rotet litt i kjeleren for noen dager siden,, og i en gammel pose fant jeg mammas gamle blekk og penner. Vet ikke hvor gammelt,, men det fungerte.
Jeg satt på rommet mitt og ville prøve dette blekket med en gammel pennesplitt. Det var ganske så vanskelig å få formet strekene som du ville,, siden den skarpe spissen.
Der satt jeg å strèkte,, og det ble til en slik tegning. 

jingjang

Jeg synes at det Yin og Yang tegnet er så pent. Når jeg ser det i butikker så må jeg bare bort for å kikke. Jeg ønsker meg tegnet i et slags kjede,, men det koser kjempe masse. Hvertfall for meg som ikke er den rikeste personen i verden. Tegningen ble litt merkelig,, men det er det jeg fikk til den dagen^^ 
Så var det det jeg lurte på. Rundt Yin og Yang tegnet så har jeg tegnet noe flamme liknede ting. Den er her hvit,, men jeg lurte på hva synes dere passer best til? Helt vanlig hvit eller

jingijani

"Flammer" med svarte streker,, eventuelt helt svart.

Hva passer best?

I morgen skal jeg en tur til Grimstad. Der skal jeg være frem til onsdag. Jeg har med meg PC'en -tror jeg-,, men jeg skal ikke sitte inne hele dagen med PC'en. Det blir vel bare litt sånn om kvelden eller morran,, eller noe.
Vi blogges vel da!

XoxO
-Siri
11.07.2009 Hverdagsliv

Et lite hasteinnlegg

Dette er et lite hasteinnlegg før jeg skal vekk. Jeg skal ikke så langt vekk,, men en liten tur til Merete. Har ikke sett henne på noen dager,, så det blir kos. Da vet dere hva jeg skal i dag^^

jordbr

Hva skal du i dag?

XoxO
-Siri

09.07.2009 Hverdagsliv

Pappa er 50år i dag

Vet dere hva? Pappa han fyller 50år i dag han. Det er det ikke mange som gjør i dag. Vi satte et bilde i avisa av ham,, men han ville egentlig ikke ha det,, så derfor satte vi inn et fra når han var rudt 20 år gammel. Det gikk nok fint^^ Pappa drar på jobb ganske tidlig,, så for at vi skulle rekke å gi han gaver og gratulere ham,, så sto jeg opp litt over halv seks. Jeg var trøtt! Vekte pappa med bursdagsangen på soverommet,, med kokte egg og kaffe. Jeg hadde ikke vært opp så lenge,, så den bursdagsangen er utrolig krevende når man har vært oppe i 10minutter. Du burde prøve^^ Jeg gikk å la meg rett etter atte han hadde dratt på jobb og sovnet med en gang.

pappakake

Pappa må jo få en skikkelig bløtekake når han ble 50,, så denne kaken har mamma bakt. Jeg og søstra mi var opptatte med å spise pynten som ble til overs^^ Ble den ikke fin?
Telefoner har ringt i hele dag og det har også dørklokka med folk som vil gratulere pappa,, men han var jo på jobb,, så da ble det å fortelle vidre. Pappa er jo så "glad" i pølser,, så hva er vel en bursdag uten pølser? En skikkelig pølsefest! Eller fest og fest^^ Litt senere på kvelden fikk vi besøk av en bror av pappa med kone,, og en fetter. En kusine av meg og mannen hennes kom også for å feire pappa. Pappa ville ikke gjøre så masse ut med selskap,, så det bare noen få folk. En koselig kveld da.

Har du noe moro å fortelle fra i dag?

XoxO
-Siri
09.07.2009 Shopping

Min lille shopping,, og Istid

Nå har jeg kommet hjem i fra en liten shpiingtur med søstra mi. En koslig liten tur i Tønsberg by,, der vi fant en del å handle. Det var fortsatt litt salg i butikkene,, så noe penger er jo også spart,, hvis man kan si det sånn.

handletuur

Bildene ble litt små og skriften utydelig,, så jeg kan jo heller skrive hva det er.
-Øreringer i fra Ginatricot 79,-
-BodyScrub m/hanske fra Saape 89,-
-FaceMask fra Lindex 15,50,-
-Hårbomst fra Hennes & Mauritz 29,50,-

handelturr

De tre spillene her var sånne bruktspill fra GameStop,, og det var sånt tilbud på 3 for 2.
-Harry Potter 59,-
-TombRaider Legend 99,-
-TombRaider Anniversary 169,-
-Slottsfjellfestival CD fra TheGarden 0,-
 Følte meg litt spillgal når søstra mi og jeg kjøpte likson tre spill,, men det er sikkert noen som er værre en oss så^^

Etter den lilleshopping turen vår kom mamma også til Tønsberg. Vi skulle se på Istid3 sammen med Sarah og Anita om to,, tre timer eller noe. Så for å fordrive tiden så gikk vi å spiste på PeppesPizza. Der var det en glad "liten" mann som likte å dele ut ballonger til alle som spiste der. Jeg fikk en hvit ballong med rød skrift,, den matchet kjolen min^^

Istid3 var veldig bra. Jeg er ofte litt skeptisk til 3'ere,, men i Istid så er 3'eren veldig bra. Det var noen sånn ekstra ekstra gullkorn innimellom,, og jeg må si at det er sjeldent jeg ler så mye at jeg nesten griner,, men det gjorde jeg altså her. De er bare så herlige^^
Har du ikke sett denne filmen,, så er det den neste filmen du skal se!

istid3noplakat142420b

Dette innlegget skulle jeg ha postet i går,, men det ble såpass sent,, så det ble nå i stedet.

Hva synes du om Istid3,, hvis du har sett den?

XoxO
-Siri

07.07.2009 Hverdagsliv

Michael Jackson

Nå har jeg sitttet å sett på minnestunden for Michael Jackson. Det var mamge flinke artister som opptrådde,, og joda jeg ble litt rørt jeg også. Minnestunder er jo ganske triste uansett hvem den er til. Greit,, jeg kan ikke si at jeg er Michaels største fan. For det er jeg ikke. Men det betyr ikke at jeg synes det er trist at han er død. Så tidlig også. Han har laget og sunget mange utrolig flotte sanger. Det kan ingen nekte på. Ingen kan si at de ikke liker noen av sangene til Michael Jackson.
Den måten han danser på også er jo helt utrolig! Det er mange kjempe flinke dansere i denne verden,, men jeg tror ikke at noen er så gode som Michael Jackson. Han lager alle -nesten hvertfall-  trinnene helt selv,, og han er kjempe flink. Jeg vet at Irlin og Sebastian,, som dere begge husker fra bla. Norske Talenter er kjempe flinke dansere dem også. Så jo på TV'en at Irlin kunne danse,, og det skikkelig bra! Sebastian ville jo både synge og danse fra Michael Jackson på Norske Talenter,, men han fikk ikke lov! Men har sett ham danse i Tønsberg på Tønsbergdagen,, og han kan danse han også!
Jeg har jo en sang som jeg liker spesielt godt fra Michael Jacksons underværker. Det er Billy Jean. Man kjenner den sangen igjen med en gang bare ved rytmen. Det er helt utrolig.Hvil I Fred Michael Jackson<3

XoxO
-Siri
06.07.2009 Hverdagsliv

Hjemsøkt

Over alt på denne jord finnes det tapte sjeler. Mange blir borte for godt,, mens andre vil leve evig. Kan egentlig sjeler komme og bli sammen med oss levende mennesker selvom kroppen deres er borte? Er disse menneskene som fortsatt har sin sjel her,, dem som vi kaller gjenferd,, egentlig døde?

Gjenferd eller spøkelser har dere vel alle hørt om. Noen har kanskje opplevd episoder med disse paranormale skapningene. Kanskje du har sett ett,, eller følt et nærvær av noe du med ord ikke kan forklare? De fleste har en gang følt en slik følelse. Når du er i et gammelt hus,, i kirken eller bare ute i en hage. Det er mange historier om mennesker som har opplevd dette. Enten de har bodd i et hus,, eller bare vært der.
På søndagene halv ti om kvelden går det et program på TvNorge som heter Hjemsøkt. Det er der mennesker -nå i fra England- forteller sine historier om et hus de har bodd i hvor det har vært krefter som ofte har tatt overhånd på huset. Mange har måttet flytte for de ikke har klart å jage vekk disse gjenverdene sjelene.
Det er mange sterke historier hvor disse åndene har jaktet på små barn,, påvirker oppførselen til mennesker eller har også prøvd å ta livet av beboerene.
Gjenferd er døde mennesker som virkelig har noe de ikke fikk gjort når dem levde. Hvis det har vært et drap på en person -kanskje en uløst drapssak- vil ofte offeret sin sjel bli igjen på jorda for å kanskje hevne seg på drapsmannen. Det går ofte på hevn,, men det er sjeldent glede eller kjærlighet som gjør at en går igjen.
Går du bort lykkelig,, forblir du lykkelig.

Jeg har ikke funnet en episode fra programet Hjemsøkt,, men en video av to damer som forteller om en opplevelse de har hatt. Den er dessverre ikke tekstet,, men den skal være lett å forstå for det.Hva synes du om denne historien?
Har du noen gang opplevd noe liknende?

XoxO
-Siri
06.07.2009 Blogg

Nytt design

I dag har det vært en regnværsdag,, så jeg tenkte at jeg kunne sitte å surre ved PC'en. Det er en stund siden jeg har laget meg et nytt design på bloggen min,, så da prøvde jeg med på det.
Headerbildet mitt er tatt av søstra mi om lørdagen. Jeg har redigert det med PhotoFiltre. Det er ikke verdens beste bilderedigeringsprogram,, men det var det beste gratisprogamet jeg visste om. Efekten jeg brukte er den "Old Photography" eller noe.
Bakgrunnen på innholdet og bakgrunnen generelt er bilder som er hentet fra google.  Det var vel ikke noe mere nytt som jeg har gjort^^
HTML kodene som jeg har brukt,, har jeg fått fra: http://benedictehh.blogg.no

header

Hva synes du om det nye designet mitt?

XoxO
-Siri
04.07.2009 Hverdagsliv

Bading,, men også lyn og torden

Nå er det en stund siden sist jeg blogget. Det har vel rett og seltt med været å gjøre. Man har jo ikke så veldig lyst til å sitte inne med PC'en når det er mellem 30 og 40 grader ute. Jeg prøvde å ta med PC'en ut en dag,, men det er jo så mye pollen også,, og det samler seg inne i skjermen så man ikke får det ut igjen. Så da blogger jeg nå.
I sommerferien skal man ikke gjøre stort. Den skal bare brukes til å slappe av og nyte solen -hvis det er sol da-. Man skal også kose seg med mat og drikke. I denne varmen er det blitt mye drikke,, men jeg klager ikke.

jorddr

I den gamle sandkassen vår har vi plantet små markejordbær. Det er masse av dem! De er ikke så veldig modne enda,, men de kommer seg fort. Vi begynte med en eller to små planter,, men nå har det spredd seg ut hele sandkassen. De er jo ikke så store da,, men det har vel noe med at de er plantet i sand.

svaner

Det var vel for to dager siden at jeg ver med Merete på Eikeren. Vi dro til en del der jeg aldri hadde vært før,, men det var kjempe pent der. Det er ganske bortgjemt der,, for du må krysse veien følge det autovernet litt og inn en liten sti full av mauer inn i skogen før du kommer til steiner og et veldig vakkert vann. Det ligger nesten rett etter fylkesgrensa. Veldig pent sted! Det er ikke så veldig mange folk der heller.
Vannet i Eikeren er nå faktisk ganske varmt,, jeg vet ikke hvordan det er i dag siden det har jo blåst en del og regnet litt i går. Eikeren er veldig klar så du kan se bunnen langt ute på vannet,, selvom det er ganske dypt.
Det er jo noen fugler som liker seg godt i vannet,, og det svømte to svaner og en liten svaneunge bort til oss. De var skikkelig fine da. På bildet jeg tok der så hadde jeg blitt litt mere fornøyd hvis den ungen hadde vært andre veien,, men jeg kunne ikke bare bøye meg ned og snu den,, så det fikk gå som det gikk.

himmelen

I går ble vi invitert bort til noen folk på middag og kos. Det var jo da koselig^^ Vi ble servert reker til middagen og is med selvplukkende jordbær til desert. Jeg er vel nesten mett enda egentlig. De har også morelltrær. Namnam. På den tiden som vi var der så forandret himmelen seg veldig. Både med skyer og vær. Kan du se nissen i skyen? Og annsiktet mellom skyen? Det var et spennede vær. Etter hvert så så man at det bgynte å regne lengere unna,, og lynene var lange og blinkene. Jeg fikk ikke bilde av lynene for det går jo så fort atte man har ikke sjans. De var egentlig veldig pene der de blinket så stort og kraftig at man skulle tro noen holdt på med gigantisk blitzfotografering. Plutselig så du en gulrød kule slå ned mot bakken en stykke unna,, og alt ble svart. Eller alle lysne gikk hvertfall. Skummelt. Etter det begynte det å regne,, men vi kunne sitte ute under taket for det. For varmt var det jo fortsatt.  Det eneste var at jeg måtte gå hjem etterpå. Ventet jo til det holdt opp å regne da så klart. Men det gikk jo greit for det.
Litt senere i dag skal jeg og Liv Mari opp på Eikeren å bade. Vi vet ikke helt hvor på Eikeren vi skal,, men ett eller annet sted blir det vel.

Vi blogges senere!

XoxO
-Siri
01.07.2009 Hverdagsliv

På Vollshagan i varmen

Til morran i dag så begynte  jeg dagen med å se på TV. Kjempe underholdene,, spesielt når det ikke er noe å se på. Så fikk jeg en melding av Merete om jeg ville bli med opp på Vollshagan,, noe som jeg selvfølgelig hadde lyst til. Vi skulle jo opp dit for å spille fotball,, men det er jo så sykt varmt ute at det ble mere prating i skyggen. Noe fotball ble det jo,, men hjernen min klarte ikke å tenke helt klart,, så det gikk ikke så bra. Moro var det jo for det. Merete hadde med seg vannmelon,, nam nam^^ Etter at vi hadde smeltet ned på Vollshagan smeltet vi oss hjem til Merete der vi spiste is og så på film. Hva annet kan en gjøre i denne varmen enn å spise is? Joda,, det er jo masse annet å gjøre,, men det var det vi hadde lyst til i dag. 
Nå sitter jeg ute med PC'en og blogger. Kan ikke gjøre det i evig tid,, så hva jeg skal gjøre etter dette vet jeg ikke. Det kommer vel en idè fallene ned fra himmelen eller noe etter hvert.
Hva har du brukt dagen din på i dag da?

sol

XoxO
-Siri

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits