28.06.2013 Foto og Photoshop

Såpebobler

Såpebobler må være noe av det peneste som finnes! Tenk å kunne bo i en såpeboble. Må være litt kjipt når den sprekker... Men hvis man bodde i en usprekkelig såpeboble og bare kunne flyte over hele verden oppe i lufta- DET måtte ha vært fint det. Oksygentilførselen ville kanskje blitt minimal etter en stund, men det finnes sikkert en løsning på det.

Hoho, sjekk der'a! En måne-boble!

Okei, de som skjønner seg godt på "HDR-bilder" (aner ikke om det egentlig heter det, meeen jeg liker å kalle det det i dag), forstår kanksje hva det er jeg har prøvd på her. Kanskje. Deeet ble vel ikke et helt vellykket forsøk... SÅ LA OSS MOBBE BILDET LITT. Det er gøy.

Unnskyld bilde... Det var ikke pent å mobbe noen. Jeg tar det tilbake...

Jeg fikk forresten 6'er på eksamen. EKSTASE.
Tenkte det var verdt å fortelle om her.
HURRA.

Blåser du ofte såpebobler?
Har du noen gode tips til et "HDR-bilde"?

26.06.2013 Tips og litt skjønnhet

10 ting å gjøre på en regnværsdag

Halve dagen i dag er omtrent gått, men for noen av dere så har dere kanskje akkurat stått opp. Uansett om du har sovet lenge eller er en morgenfugl- jeg fant fram noen ting dere kan surre med i dag. Det regner iallefall hos meg, og det er vel skyer over mange andre steder i verden også. Og om du bor et sted med sol, så kan du likevel ta deg til disse morsome tingene her.

 ♥ Du kan lakke neglene i mange søte farger og mønstre 

 ♥Du kan lage fine og morsomme smykker av FIMO-leire
♥Du kan planlegge hva du skal gjøre en solskinnsdag, eller drømme deg bort i andre planer

 ♥Du kan lese en koselig bok- eller en lærerikbok som bilteori 
♥Du kan drikke en kopp kakao mens du ser på regnet

 ♥Du kan bake en god kake, eller sunne muffins
 ♥Du kan danse som en tulling med høy musikk for deg selv
 ♥Du kan se på mange, mange episoder av One Tree Hill
 ♥Du kan lage en blomsterkrans eller to
 
 ♥Du kan imponere foreldre eller eventuelle samboere med å rydde og vaske rundt i huset

Som et 11. tips, vil jeg si bare FINN PÅ NOE KREATIVT. Jeg kan sitte leeenge å bare se på DIY-videoer på youtube, gjør det du også- og kanskje utfør et par prosjekter. Det er så gøy!

Hva er ditt tips for regnværsdager?

25.06.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

African animals

Til de nydelige og ekstremt trofaste følgerne mine, så er det kanskje noen av dere som husker at jeg var i Tanzania i februar? Jeg har iallefall ikke glemt det, og det kommer til å dukke opp flere innlegg fra turen- litt sånn etterhvert. Dere finner også innleggene jeg har skrevet før under HER. Tilbake til overskriften- da vi befant oss på østsiden av kontinentet, Afrika, dro vi også innom nasjonalparken- Mikumi.

Det nydelige med plassen innenfor i nasjonalparken er at det er ingen gjerder og dyrene går like fritt der som ellers i naturen. Forskjellen er at det er laget veier slik at det blir enklere for bilder å ta seg fram for å se på dyrene og landskapet. Det er sikkert mange som lurer på om hvordan man da kan være sikker på at man vil se dyr der når det ikke er noen innheining, men det er rett og slett en "strøm" eller et område hvor dyrene rett og slett liker å oppholde seg- ihvertfall slik jeg har forstått det. Men gjerne google dette nøyere, for jeg er ikke heeelt sikker. MEN! Ingen mater dyrene eller "oppdrar" dem til hvordan de skal te seg. Med andre ord, er dette noe helt annet enn en dyrepark for eksempel.

Noe av det kuleste med å kjøre rundt sammen med dyrene var akkurat det at det var rett ute i den ville naturen. Altså hvis løven ville spise en impala, så gjorde den det. Og om sjiraffene ville legge seg midt i veien, så ville ingen stoppe dem. Åh, det var nydelig.

Vi var ute på safarien i tilsammen fire timer, men jeg kjørt rundt å beundret dem i flere dager..!

Hvilket dyr er din favoritt av disse?

22.06.2013 Foto og Photoshop

Black, white, freckles and bobbles

Du kan se på det øverste bildet at jeg prøver å få frem fregnene som pryder hele meg på sin beste side.
Det i midten er mer hurra, det er sommerferie.
Det nederste bildet sier mer at jeg prøvde å ta bilder av såpebobler, men at resultatet ikke ble så altfor bra- men at jeg er villig til å prøve flere ganger.

Jeg har jobbet i dag, og jeg jobbet i går. 
Det har vært mange blide og koselige kunder innom.
Det har vært noen fine jobbdager.

Hvilket av bildene likte du best?
Hva er dine planer for sommeren?

19.06.2013 Foto og Photoshop

En bukett i alle fargene

Det var en gang ei jente som var ute og syklet. 
Jenta syklet forbi en eng som var dekket av lupiner.
Lupinene var hvite, lyserosa og blå. Det var noen smørblomst-liknende blomster der også.
Jenta plukket en bukett av blomster i alle fargene.
Hun la dem i sekken og syklet hjem. 

Jenta hadde en bra dag.

Har du det bra i dag?
Hvilken blomst er din favoritt?

14.06.2013 Hverdagsliv

Tulipanos


Lalalaaa, nå er sommerferien nesten her. Jeg var så heldig at jeg slapp muntlig eksamen- overstått teaterhistorie-eksamen i stedet- så derfor har jeg hatt skolefri hele uken. Som er en liten smakebit på sommerferien kan man si. Solen har skint flere dager og jeg har faktisk gjort litt småfornuftige ting og tang innimellom. Innimellom.

Har du vært gjennom noen eksamner i år?
Vi blogges, tulipanos! 

09.06.2013 Kreativt

Kreativt: jordbærkakering

Søndag. Du blir vekket ti over seks av en usynelig mygg som lager en lyd det er umulig å isolere seg mot. Du prøver å legge deg til å sove på sofaen, men du er allerede så våken at det bare er å gi opp. Derfor finner du ut at du spiser litt forkost, før du ti på sju løper ut for å våkne. Førti minutter senere kommer du hjem fra joggeturen. Du spiser litt mer frokost og så ble det en bra morgen likevel.

Siden jeg da plutselig fikk så veldig god tid til å gjøre alt mulig i dag, brukte jeg noe av tiden på å lage to jordbærkakeringer og et matchende par med jordbærkakeøredobber.
Disse natt&dagene er i fra før av, men det er fire ringer satt sammen av mange små blomster- jeg kan vise litt nærbilder et senere innlegg.

Kunne du tenke deg en jordbærkakeringting?

08.06.2013 Musikk

In the end it's all or nothing

Hvem skulle trodd at Christian Ingebrigtsen skulle holde konsert på golfbanen i Hof? De som ikke trodde det, de tok iallefall feil, mohaha. For han troppet opp på en henger på golfbanen og spilte noen sanger. Jeg er forsatt litt starstrucked etter jeg så han spille Marius i Les Miserablés, i 2009. Må innrømme at egentlig var et av mine starcrush på den tiden- helt til jeg fant ut at han var 20 år eldre enn meg... Da begyne det å gå opp for meg at det kaaanskje ikke kunne bli noe mellom oss, dessverre. 

Men nå er han jo sammen med ei på 21 år, og jeg som da fyller 18 år i år, så haaallooo det er kanksje ikke umulig likevel?Jubler de over Christian Ingebrigtsen, sa du? Hm... finn en feil.

Har du hørt Christian Ingebrigtsen synge live før? 
Han sang forresten veldig bra live også- så klart

Hvem er ditt store starcrush for tiden?

05.06.2013 Antrekk

Antrekk- school girl

En solfylt dag i juni tok jeg på meg et skjørt fra Villa, magetopp fra GintaTricot, denimjakke fra BikBok, hårbånd fra H&M, selvmalte sko fra Dinsko og en sekk fra BikBok. Det var så mye sol og varme ute, at i lunsjen på skolen tuslet vi bort til en brygge og spiste maten vår på vannet- forestill dere det med egen kreativitet.


Ut på tur- aldri sur.

Jeg håper det finefine været holder seg. Jeg har mange søte sommerkjoler jeg kan bruke, hihi. 

Hva har du på deg i varmen?

Er det varmt hos deg?
Vi blogges, school boys and girls! 

03.06.2013 Foto og Photoshop

Et kapittel jeg har forelsket meg i

Åh, nå kan man si det er sommer ute. Nå er det faktisk sommer! Det er nydelig. Lette, tynne klær. Lukter av blomster og nyslått gress. Blomsterkranser og solbriller. Jeg er glad i vinteren, men nå passet det fint med sommer. Overskriften er fra Melissa Horn, forresten. Jeg har forelsket meg i sommeren.

Hva synes du er det beste med sommeren?

01.06.2013 Kreativt

Flower crown

Etter omkring 26 dager kommer jeg tilslutt tilbake! På de 26 dagene har jeg hatt en eksamen, diverse tentamner, noen prøver, besøk at to afrikanere, vært på et bryggeri, pakket inn noen bursdagsgaver og laget blomsterkranser. Jeg har også vært vitne til flere søte venners 18 års dag og så er det ei herlig jente som fyller 18 i dag også. Jippi! Det er akkurat tre måneder til det er min tuuur- hurraaaa.Hvertfall- afrikabesøket var veldig spennende og lærerikt, så det skal jeg fortelle mer om seinere- det samme om selve turen da jeg var der, ettersom jeg ikke er heeelt ferdig med å prate om det ennå. Hihi

Men i dag har jeg bestått noen tålmodighetsprøver- jeg har nemlig laget et par blomsterkranseeeer. Wihiiiii.De er naturligvis ikke fra i dag alle sammen- jeg har faktisk bare laget to av dem i dag... Men tok med de andre tre også, fordiii de kunne fylle ut bildet litt mer, hihi.

Men en ting som jeg faktisk har tenkt litt på- mange spør om ikke jeg kan lage en blomsterkrans til dem, men jeg har vært litt sånn njæææ, har så mye skolegreier for tida... Men nå har jeg jo nesten sommerferie!!- nesten. Iallefall,så tenkte jeg kanskje skulle begynne litt smått å selge noen av blomsterkransene jeg har laget- samt lage nye for salg. Kunne det vært noe tror dere?

Assa jeg veit jo ikke heeelt om hvor mange jeg evt. kommer til å lage, for det kommer jo litt an på hvordan reaksjonene deres er. Meeen da har jeg luftet tankene for dere. Tjohei

Hva tror dere om salg av blomsterkransene?
Smask og klem og kyss og sånt til dere! 

 

LUMSKBLOGGEN er på FACEBOOK 

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits