30.06.2012 Foto og Photoshop

Just breathe

Det har ikke blitt så mye blogging nå om dagen, men når jeg jobber nesten hele dagen (sånn dagen- dagen, når det er lyst), så blir det ikke mye tid til andre ting. Jeg skal jobbe hver dag til uken også, sååå ja, vi får se hvordan det blir med bloggingen. Ettersom jeg er litt på etterskudd av ting og tang ganske ofte, så benytter jeg fritiden min så mye som mulig, og derfor er det ikke alltid at bloggingen havner heeeelt øverst. Men hei dere, jeg står stadig vekk opp tidligere for å blogge før jeg skal på jobb da. Hurra.

Enn så lenge, så er ikke været så veldig bra heller. For å være litt irriterende mot alle dere som har fri og lyst til å være ute i solen, så må jeg innrømme at jeg synes det er helt greit med litt dårlig vær. Jeg har ikke tid til å være ute i det fine/ikke så fine været uansett. Men uken etter uken som kommer nå, da kan det godt bli bra vær, tihihi.


Dette er vers 3 til diktet av MoonBee Canady- Ride On The Wind... Forever. Du kan lese hele diktet HER.

29.06.2012 Foto og Photoshop

Along with a pink rose

Jeg var på en veldig koselig "fotballavslutning" i går, med veldig bra folk også. Jeeeg glemte kamera, sååå dere får heller søke de opp på facebook og photoshoppe oss sammen. God idé, og idé. Ellers skal jeg dra å selge litt is og pølser, så må dere ha en super dag! Det er meldt sånn utrolig masse regn i dag, så ha paraplyen og gummistøvlene klare om dere skal ut.
Hvilke av bildene liker du best?

Hva er dine planer for i dag?
Vi blogges, roses!

28.06.2012 Musikk

Syke måker som krangler om en råtten fisk

Musikk er noe vi hører flere ganger om dagen. Nå i disse "festival-tider" er det noe vi omgås ennå mer med. Noen typer musikk liker vi godt, mens andre høres mer ut som syke måker som krangler om en råtten fisk.

Jeg er faktisk en av de som kan høre på de fleste sjangre innen for musikk, men jeg må innrømme at danseband og country ikke er min favoritt akkurat. Ellers kommer det veldig an på stettingen og stemningen. Er man ute og danser med folk, så er kanskje ikke musikalsanger det beste, men skal jeg dra på konsert, så får du meg lettest med om det er heavy metal med inn i bildet. 


Jeg er også glad i litt sær musikk som indie- rock og folkerock, men dubstep er i grunn greit noen ganger det også. Finner du en fyr med litt hes stemme slik som Chris Daugthry, så sier jeg absolutt ikke nei takk da heller. Jeg er i grunn ganske allsidig på den måten. Det meste innenfor musikken går greit, selv om jeg har noen fine favoritter. Ja, så klart kunne jeg ha nevnt alle band og artister jeg liker å høre på, men det kunne fort blitt et veldig langt innlegg?

Hva slags musikk liker du?

Har du forslag til noen bra band eller artister?  
Vi blogges, musics!

Pssst: Skriften har hoppet litt rundt omkring i dette innlegget, men håper dere overlever det.

27.06.2012 Hverdagsliv

Jeg liker hummer, de likner på meg

Har vært på en koselig liten (ikke sååå liten egentlig) strandtur i dag. Veldig koselig. Sola har vært framme nesten hele tiden, og vannet, ja, det kunne vært verre. Når man først hadde kommet ut i vannet så det var over magen, sååå gikk det bedre. Hadde vært kjekt om hele kroppen bare hadde vært bein, for da hadde det ikke vært så ille å gått ut i vannet. Det er magen og skuldrene som er det verste. Meeen men. Jeg syntes jeg hadde vært flink og smurt meg også jeg, men jaaa, det funket ikke så bra. Jeg likner på en rød hummer på ryggen. Elsker å ha rødt hår og fregner assa.


Nydelig bilde assa. Ingen visste helt når bilde ble tatt, såååå ja, tok en sjans daaa. Det er egentlig med en femte person på bildet også, men så kom jeg på litt seint at jeg hadde med kamera da så...

Har du badet i år?
Vi blogges, swimmers!

27.06.2012 Kreativt

Pynt på pc'en

Jeg har pyntet litt på både skolepc'en og min pc (føler meg litt grådig når jeg sier at jeg har to stykker...) med litt is. Nå er det jo sommer, så da burde pc'ene få lov til å pynte seg litt sommerfine også. Jeg kjøpte en pakke med skumgummi iskrem-klistremerker hos en hobbybutikk (Lines hobby?) og det var utrolig mange i posen. Derfor klistrer jeg litt iskrem overalt. Bare å si i fra om jeg skal klistre litt på deg også, tihi.


Mhm, de lukter litt vanilje også.

Nå skal snart hoppe til stranden i lille Holmestrand by. Er litt usikker på selve badingen, men er iallefall på stranden. Jippi.

Hva synes du om iskremene?

Har du pyntet på pc'en din?
Vi blogges, ice creams!

26.06.2012 Foto og Photoshop

Play my guitar

Nå har det lille og koselige besøket mitt dratt sin vei, så nå sitter jeg igjen med forskjellige grønnsaker og stilig dip igjen. Nam nam. Om noen ønsker, så dukker det nok opp noen bilder i morgen. De dukker opp uansett om dere ønsker eller ei, tihi.

Jeg er ikke ferdig med å legge ut bilder fra Maria Mena- konsterten ennå, så nå kommer det to til! Denne gangen ikke av selveste Maria (åja, vi er på fornavn og greier, skjønner dere, ehe), men av Jonas Alaska. Jeg digger han også neeeesten (bare nesten) like mye som Maria Mena. Han er ganske stilig og litt sånn smårar. Helt super! Blir gøy å høre mer av hva han kommer med senere.
Jaaa, digitalkamera daaa. Menne det øverste bildet ble ikke sååå ille. I morgen turer Liv Mari (den ene halvdelen av besøket mitt) og jeg nedover til den søte og koselige byen Holmestrand, for å bade litt. Eller, være der iallefall.

Har du hørt mye på Jonas Alaska eller Maria Mena før?

Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, Alaskas!

EHEY. Bloggen min har jo facebook! Sjekk HER

26.06.2012 Hverdagsliv

Ut i skogen, opp i trærne

Jeg har lekt skikkelig sporty i dag, og har vært på en ganske så lang gå tur. Litt bortover og litt oppover. Helt alene gikk jeg ikke heller, turen var sammen med Liv Mari og det stakk en liten sålorm og noen kuer innom på veien. Alltid koselig med landligselskap.   


Nå må jeg neste hoppe meg videre, for jeg er ganske usosial mot mine to herlige gjester.

Er du glad i skogturer?
Vi blogges, trees!

26.06.2012 Antrekk

Hjerte som hull

Jeg fikk et lite hull i den ene singletten min for en liten stund siden, men jeg synes det nesten var litt fint, siden det har en tydelig form som et hjerte, tihi. Det "fineste" var at den raknet inne på sykehuset da jeg skulle dra på besøk til noen der. Så sånn sett, så er det en litt fin historie bak.


Nå skal jeg på en liten skogtur med søteste Liv Mari, før vi kanskje skal bade litt?

Har dine klær raknet rart noen gang?
Vi blogges, singlets! 

25.06.2012 Antrekk

Playsuit

Siden det nå er sommer (stilig at man kan skrive at det er sommer! Det er sommer, det er sommer, det er sommer) så ville jeg dele en playsuit med dere (som jeg har vist dere før) som i grunn er ganske sommerlig. De fleste playsuiter er sommerlige egentlig. Denne har bare en halv arm, for det er en arm som dere kan se, men det er en split langs hele, så den er ingen fullverdig arm. Den er i fra Primark, forresten. Fargene er sånn innert inne ganske høstlige, men likevel så er den litt sommer. På en normal høst i Norge, blir nok denne for kald uansett.


Litt sånn Tarzan over den, men det er jo stilig. Veldig pen blå garasje også.

Liker du playsuits?
Vi blogges, suits!

25.06.2012 Foto og Photoshop

Flowers

Det er jo pent vær ute! Det er en liten stund siden sist. Jeg har vært på mini-shopping og kjøpt soff i dag, så nå skal det sys skjørt. Jeg holder på med en rar mobilmappe også som jeg tenkte å dele med dere etterhvert også. Hekling er gøy. Tjohei. Siden vi snakker om stoff og garn, så kan jeg jo legge ut to bilder av litt blomster.
Nå skal jeg hoppe tilbake til systuen.

Hva synes du om bildene?

Er du glad i å sy?
Vi blogges, flowers!

24.06.2012 Kreativt

Kreativt: Friendship Bracelet

Jeg har hatt en litt sånn deilig hjemmedag i dag. Mens andre pakker til festival, sååå lager jeg "festival-ish armbånd". Hurra. Jeg husker at jeg satt med disse "Friendship Bracelets" for omtrent 4år siden, men de snirklet seg bare sammen og var ikke så mye å skryte av. Derfor passer det supert at de har kommet tilbake igjen! Nå har jeg oppdaget youtube som gjør det hele mye enklere å lære forskjellige mønster. Dette er det første jeg har laget i nyere tid, og ja, ekstremt imponerende kan man vel ikke si at det er, men det er en start. Jeg så på denne videoen HER.


Skal ikke se bort i fra at det kan dukke opp flere slike armbånd i fremtiden, tihihi.

Hva synes du?

Har du laget noen egne armbånd?
Vi blogges, bracelets!

23.06.2012 Foto og Photoshop

Drops on a carnival

Redigeringen på det nederste bilde ble litt... ja... fargerik, men siden det tok litt tid å holde på meg, så poster jeg det også. Ellers så skal jeg bare sitte hjemme i kveld å sture i veggen for meg selv. Nesten seriøst. Så dere som er sosiale utendørs, dere må ta masse bilder så jeg kan last som at jeg var med selv. Hurra! Jeg håper litt at det skal begynne å regne igjen, så da kan jeg kanskje ta noen flere "dråpebilder". Også er regn så herlig å høre på! 
Wow, dette innlegget ble ikke så veldig positivt og inspirerende... Ha en super kveld, alle sammen!

Hva synes dere om bildene?

Hva er dine planer for kvelden?
Vi blogges, drops!

23.06.2012 Negledesign

Negledesign; blå prikker med sløyfer

God morgen(?) alle søte små og barske store! Evt. søte store og barske små.

I anledning denne flotte lørdagen, også kalt St. Hans, tenkte jeg å dele noen litt prikkete negler med dere. Det er i grunn superenkelt om du bare har en knappenål og litt neglelakk. Men så klart, alt blit lett når man får gjort det noen ganger. De sløyfene, som dere kan se som svarte klumper, er ikke akkurat helt feilfrie. Men assa, hva gjør vel det? Som oftest ser man neglene på avstand.
Tadaaa. Den blå neglelakken fra Topshop har forresten holdt seg utrolig bra! Jeg tok på denne lakken om onsdagen, og den ser ennå slik ut. 10 poeng for Topshop!

Hva synes dere om neglelakken?

Hva er dine planer for i kveld?
Vi blogges, dotts!

22.06.2012 Foto og Photoshop

Straw

Jeg prøvde på litt ny redigering igjen på denne fredagskvelden. Håper ikke det ble altfor overredigert, tihihi. Jeg synes det er så gøy så sitter og fikler med masse rare knapper på Photoshop, også blir det fort litt mye av det gode. Men det er gøy. Hurra.

 


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5, til de som måtte lure på det.

Hva synes dere om bilder/redigeringen?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, straws! 

22.06.2012 Antrekk

Antrekk i sommerkjole

Nå har jeg sommerferie, sånn helt 100% ekte ferie. Hurra. Litt rart egentlig, men veldig bra, tihihi. Derfooor tenkte jeg å dele den fine sommerkjolen min fra den lille (ofte også ganske store) kjedebutikken H&M. Tjohei! I går og før i dag var det skikkelig deilig og varmt sommervær, men nå regner det faktisk litt ute. Regn er koselig det også.

Siden man ikke kan se skoene mine på noen av bildene (selvfølgelig helt bevisst), så tadaaaaa.

Ellers i dag har jeg vært på storshopping på en stilig Kina-butikk og kjøpte mango-, ananas- og honningmelonpudding (gelé). Rare greier.

Hva synes dere om antrekket?

Har du også sommerferie nå?
Vi blogges, dresses!

21.06.2012 Antrekk

Sommerkjolen

Nå har jeg tatt på meg sommerkjolen (en litt mer pyntet, så klart) og er klar for å bli med min søster på hennes vintemålsutdeling. Tjohei. Kjolen har jeg vist dere før, men dere skal få se flere bilder av den likevel, tihi. I farger til og med!


Ehehehe, fine sånne hektetingtang. Jeg liker de... Nå må jeg løpe rundt for å gjøre meg ferdig.

Er du glad i sommerkjoler?
Vi blogges, dresses!

20.06.2012 Foto og Photoshop

Roses, they live everywereNå må jeg løpe på jobb! Hadiii.

19.06.2012 Shopping

Sommerens tips til antrekket

Veit ikke helt om overskriften ble helt riktig formulert, men det jeg skulle fram til, er et lite tips jeg tenkte å dele med dere som har sammenheng med antrekk på sommeren. Dette utrolig, fantastiske og helt vidunderlige tipset er nemlig:


Tadaaa, en denim- skjorte! Gjerne en som sitter litt løst på, og trenger ikke å ha noen spesielle innsvingninger heller. Denne skjorten er i fra gutte/manneavdelingen på H&M, fordi jeg rett og slett ikke fant en slik skjorte som jeg ville ha i dameavdelingen... Sååå ett poeng til gutta! Menne assa, den er helt super til de fleste antrekk.
Har du et litt pyntet sommerantrekk, kan du ta på deg ei skjorte og tone det ned litt, samtidig som det ikke blir liiike feminint. Den varmer også på kjølige sommerkvelder, selv om jeg liker å ha den brettet opp på armene, slik at den ikke blir liiike stor. Skjorten er også super over hvite og myke blonder.

Uansett. Dere finner nok noen flotte antrekk som kan brukes til en slik skjorte. Som sagt, så passer det meste! Dere må gjerne linke meg under om dere har et stilig antrekk med ei skjorte på.

Liker du denimskjorter?
Vi blogges, denims!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

19.06.2012 Foto og Photoshop

Photoshop: The Orange's Roar

Ehehe, jeg hadde det bare skikkelig gøy i photoshop etter å ha vært ute å tatt bilder av en appelsin og et eple. Ja, det ser helt troverdig ut, ikke sant? Hvertfall, noe må man jo ta seg til. Nå skal jeg snart ut på nye eventyr.


//Canon EOS 500D- photoshop cs5

Hva synes dere?

Synes du det er gøy å redigere på bilder?
Vi blogges, apples!

18.06.2012 Musikk

Dance with me

Alle bildene er i fra danseforestillingen med Split Dansekompani, og er tatt med mitt fine, lille digitalkamera. Flink jenter assa. Om bildene skulle vært så mye å skryte av, så burde jeg nok tatt med speilrefleksen, men er så mye å drasse på da, veit dere.


Ja, hvertfall, sånn ble da bildene iallefall. Nå skal jeg superkjapt halvveis sove litt, før jeg løper på fotballkamp.

Liker du å se på danseforestillinger?
Vi blogges, dancers!

18.06.2012 Foto og Photoshop

Maria Mena konsert

Lørdagen gikk blant annet til konsert med Maria Mena på brygga i Tønsberg. Jeg synes hun er så utrolig herlig og flink, det var supergøy å se henne live. Vi kapret noen fine plasser langt fram i tillegg, så jeg kan i grunn ikke klage. Vinneren av Vestfold- talenter (Vestfold sin versjon av Norske- talenter) ble kåret, og det ble den flinkeste og søteste 14åringen jeg har hørt fra Tønsberg som sang og spilte piano. Gratulerer så masse! Jonas Alaska var også innom forresten! Dere kommer nok til å se flere bilder fra kvelden enn dette.


Har du sett Maria Mena live?

Var du på konserten?
Vi blogges, Menas!

16.06.2012 Foto og Photoshop

Ny vri på redigeringen

Nå skal jeg straks dra til den store byen Tønsberg, for å se på Maria Mena. Gleder meg som et lite barn som venter på tannfeen, eller noe. Iallefall, WUÆÆ! Gleder meg masse! Før jeg drar, så lurte jeg på hva dere synes om denne måten å redigere bildene på(med tanke på fargene). Bakgrunnen er jo egentlig helt grønn omtrent, men jeg redigerte det litt slik at det kan se ut som en solnedgang.


Hva synes dere?

Har du sett Maria Mena live før?
Vi blogges, Menas!

15.06.2012 Foto og Photoshop

A field with a rose

Mens jeg sitter å ser på Chicago musikalen på tv, så tenkte jeg å dele tre bilder av en rose med dere. Siden hovedpersonen i musikalen heter Roxie, så har det ingen sammenheng med bildene av en rose. Hurra!


Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, roses!

15.06.2012 Foto og Photoshop

Svak eller sterk header?

Jeg nevnte jo på det i det forrige innlegget, og dere har vel sikkert lagt merke til det selv også, men headeren min er i nuet ganske så ny. Hurra. Jeg prøvde ut litt forskjellige greier, og endte opp slik den nå ser ut. Det eneste jeg for øyeblikket lurer på, er om det hadde vært penest å hatt bakgrunnen (grass, og meg og sånt) i litt mer svart/hvitt enn teksten og bildnee på siden, eller om de skal være i omtrent samme fargestyrke...

Dere må gjerne komme med ideer og tanker! Jeg har forresten ikke med teksten på headeren på bildene under som dere også kanskje ser.
Hva tror du om headeren?

Noen forbedringer du vil dele?
Vi blogges, headers!

14.06.2012 Foto og Photoshop

Prestekrager

Dette er absolutt ikke for å misunne alle dere som har kommet opp i muntlig eksamen (jo, bittelitt), men jeg har ikke kommet opp i muntlig eller skriftlig eksamen i år, og det er utrolig deilig! Jeg har fri helt fram til onsdag, og jeg skal nye fridagene før ferien. Faktisk, så skal jeg en liten tur på skolen i morgen, for å rydde i skapet mitt og levere kalkulatoren (en liten tur ned til byen også). Sååå mye savner jeg skolen alt... Haha, neida, joda, jeg sitter og lager en blomsterkrans i mens min søster skriver foredrag.


Hva synes dere om bildene?

Har du kommet opp i muntligeksamen? - I såfall, hvilket fag?
Vi blogges, flowepowers! 

14.06.2012 Antrekk

Antrekk- BIKBOK

Jeg må innrømme at nesten alt fra gårsdagens antrekk er i fra BikBok. Det er en butikk jeg egentlig ikke handler så mye hos, men de har mye fine greier innimellom. Har dere lagt merke til den nye headeren, forresten? Jeg har hatt fri i dag, så da har tiden gått til fikling med den og en blomsterkrans. Produktiv.


Heihei, jeg er uklar... Så er jeg ikke helt dreven med fjernkontrollen enda.

Forresten, så er bare den hvite toppen og skjørtet fra BikBok. Men det er jo det man legger mest merke til, så da ble det sånn. Hvor strømpene er fra, regnet jeg ikke med var så kult å vite.

Hva synes du om headeren min?

Likte dere antrekket?
Vi blogges, flowers!

13.06.2012 Hverdagsliv

Hvilken is er din favoritt?

Jeg lurer bare på en liten ting. Hvilken is er din favoritt? Det er jo så mange å velge i fra de forskjellige is-diskene rundt omkring, og nå som det er så pent vær, er dette et ganske så viktig spørsmål, tihi.


Så, hvilken is er din favoritt?
Vi blogges, ice creams!

Pssst, dere ser at ringen jeg har på meg, er en kroneis, ikke sant?

12.06.2012 Musikk

One Man Disney Movie

Hva kan man si? Han er jo i grunn ganske(utrolig) flink, sånn innerst inne.


Hva synes du?

Har du sett flere videoer med denne fyren her?
Vi blogges, movies!

12.06.2012 Shopping

Fjernkontroll

Etter å ha hatt så og si fri på skolen i dag, så ble det belønnet med litt shopping, tihihi. Jeg fant litt fine greier på salg hos BikBok, samt litt blomster til blomsterkrans og denne stilige lille dingsen hos Clas Ohlson:


Nemlig en liten fjernkontroll til kamera. Det er utrolig kjekt, for da kan både bilder og videoer (kanskje) bli klarere . Jippi. Eller ihvertfall klarere når jeg skal ta bilde av meg selv. Nyttig, nyttig. Nydelig redigering på bildet under, forresten.


Har du fjernkontroll til ditt kamera?
Vi blogges, controls! 

11.06.2012 Kreativt

Tre nye sløyfer

Jeg fikk spørsmål fra søte Tamara for en stund siden om jeg ikke kunne sy noen søyfer til henne. Etter en liten stund, så har jeg da blitt ferdig med å sy dem. Hurra. Tenkte jeg kunne dele de med dere, så kan dere og ikke minst Tamara se hvordan de ser ut. Det tok litt lengre tid enn planlagt siden det har vært en god del skolearbeid i veien som vanlig, men bedre sent enn aldri!
Nydelig rosa tråd, forresten! (Den henger ikke fast assa)


Det kan hende noen av dere husker en videoblogg jeg har snakket om med hvordan jeg syr sløyfene mine, og den er ferdig spilt inn! Det tar bare litt tid med redigering siden den klikker en god del underveis, så blir den litt for lang,osv... Men den begynner å bli såpass gammel at kanskje jeg spiller inn en ny en også. Vi får se. Dere skal få vite når den dukker opp iallefall.

Hva synes dere om sløyfene?

Vil dere se videoblogg om hvordan man kan sy sløyfer?
Vi blogges, bows!

10.06.2012 Hverdagsliv

A bit blurry

Hurra! Man kan laste opp bilder på blogg.no igjen! Jeg har hatt en veldig koselig tur på Drammensbadet i dag også, så det er enda mer å feire, haha. Menne disse bildene er faktisk fra fredagen hvor vi feiret bursdagen til Mathilde (til høyre på bildet under). Mye fint å feire, tihi. Noen av bildene ble ganske uklare, så derfor overskriften.


Nomin, hei Sverre!

Tenkte bare å dele litt koselige bilder til dere (kanskje kosligst om man var der selv da, men) sånn at dere ser noen av folkene jeg omgåes med. Jeg har til og med tatt litt bilder i dag, så de kommer nok en gang de også. Hurra.

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, bloggers!

10.06.2012 Hverdagsliv

No picture

Ettersom det plutselig ikke går an å laste opp bilder på blogg.no, så får det bli et lite innlegg uten bilder. Det kan være innlegget forsvinner etterhvert, siden jeg liker best å ha bilder i innleggene, men vi får se. Nå skal jeg ihvertfall ut på en liten badetur. Det blir første i år, men det er nok inne, så helt godkjent er det ikke... Koselig blir det nok uansett!

Så får dere ha en superduper dag!

Hva er dine planer for dagen?

Får du lastet opp bilder?
Vi blogges, pictures! 

09.06.2012 Negledesign

Negledesign: natt og dag

Jeg har ikke vært superduper nøye med å skrape vekk det jeg sølte av neglelakken på utsiden, men assa, dere skjønner jo greia iallefall. Det som var litt kult med blomstene, var at de matchet kjolen jeg hadde på meg i går. Wihii.


Hva synes dere om neglene?

Er du glad i neglelakk?
Vi blogges, flowers!

09.06.2012 Hverdagsliv

Sauer og en ponni

Det var en superkoselig bursdagsfeiring i går, og det var veldig fint før bursdagen også. På vei hjem til Mathilde/bursdagsbarnet for å hente noe gøy, så fant vi noen sauer og en ponni! Dagen kunne ikke blitt bedre! Tihihi. Det beste var at de var skikkelig kosete og jeg matet dem litt med brødskiven min. Jeg var til og med så heldig at jeg fikk grått meg til å klappe de litt før vi skulle dra igjen også. Hurra.
Ellers så var det en spennende tur da vi hadde glemt husnøkkelen...

Nå skal jeg sy videre på noen knapper på en sløyfe og kanskje litt blonder på et par sko. En spennende lørdag med andre ord.

Hva skal du gjøre i dag?

Er du glad i dyr?
Vi blogges, animals!

08.06.2012 Foto og Photoshop

To bilder uten sammenheng

Tenkte jeg kunne dele to bilder som absolutt ikke har noe med hverandre å gjøre, men det har vel ikke noe å si? Litt fra når det regnet og litt fra da jeg sydde blonder på skoene mine. Skoene skal dere forresten få se litt senre. Nå skal jeg hjelpe til med å pynte til en koselig bursdag!


Hva skal du gjøre i kveld?
Vi blogges, photos!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN 

06.06.2012 Shopping

Converse

Nå har jeg vært flink å skrevet en analyse på Jeg ser av Sigbjørn Obstfelder, så derfor feirer jeg det med et bilde av det ene parret mitt med converse. Jeg digger de!


Nå tror jeg nesten at jeg skal sove litt.

Er du glad i converse?
Vi blogges, shoes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN 

06.06.2012 Foto og Photoshop

Farger eller svart/hvitt

Jeg tok et bilde for noen dager siden, men klarer ikke helt å bestemme meg for om det er finest i svart/hvitt eller farger. Det er ikke så veldig sterke farger i bildet, men så ser man kontrastene mye bedre i svart/hvitt.Hva likte du best?
Vi blogges, clocks!

05.06.2012 Shopping

Søte smågaver

Etter som jeg kjenner at kroppen begynner å bli mer og mer klar for sommerferie, så trenger jeg litt oppmuntring til det siste skolearbeidet. Det hjalp supersøte HEDDA meg med! Hun hadde en GiveAway på bloggen sin, og jeg tenkte at jeg kunne jo melde meg på med den vinnerlykken min. Og så leste hun opp navnet mitt! Først trodde jeg bare at jeg hadde vunnet en av tingene, men jeg vant alt sammen! Det var utrolig morsomt og superduper koselig gjort av henne! Jeg prøvde å klippe sammen alle tingene som dukket opp i den fine pakken. Redigeringen er ikke så veldig vakker som dere kan se på tørrshampooen. Om dere lurer på hva noe er, så er det bare å spørre, jeg skal forklare, tihi.


Noe av det morsomste med alt dette, er at nesten alt er kinesik eller japansk, og det er veldig gøy å kunne gå med et smykke å si at det er i fra Kina (selv om jeg ikke har vært der selv), tihi. Den hvite under- shortsen tror jeg kan bli kjempefin under en vanlig denim shorts, hvor man bare ser litt blonder under i bunn. Gleder meg skikkelig til å prøve ut løsneglene og! Pandaene henger alt på skapnøkkelen min.

Som sagt, så burde dere stikke innom den supersøte bloggen til Hedda HER. Hun virker som er utrolig søt jente, og hun kan japansk! Er verdt å lese bloggen hennes bare på grunn av det også, tihi. OGså er det mange andre fine og gode grunner itillegg.

Pleier du å vinne i konkurranser og liknende?
Vi blogges, pandas!

 

05.06.2012 Foto og Photoshop

Drop In The Ocean

Det er et eller annet som forandrer seg når det regner ute. Fargene blir så mye klarere, og man kan stadig høre fine lyder når regndråpene treffer vinduet. Det regner ute, og jeg synes det er skikkelig koselig. Om det tordner litt også, så blir det enda litt mer fint. Det var riktignok litt skummelt på skolen i dag når det lynte så nærme at klasserommet vårt, som er ganske så fullt med lys, lyse enda mere opp. Også tordnet det sånn skikkelig rett etterpå, sååå jeg er glad jeg ikke var ute i skogen da, tihihi. Torden er herlig å høre på, men kan bli bittelitt skummelt.


Jeg bare elsker stemmen til mr. Pope! Den er så nydelig og litt sånn småhes og mørk. Æh, herlig, herlig!

Hva synes dere om bildene?

Liker du torden (og lyn)?
Vi blogges, drops!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

 

04.06.2012 Tips og litt skjønnhet

Liker du "Nøttegodt"?

Har dere smakt disse nøttekubene som Polly har kommet med? Jeg må si at jeg digger de klumpene man finner i den gule posen. De man finner i den blå posen var litt mer spesielle i smaken, men for all del, ikke noe dumt de heller. Det var bare litt mye forskjellige spennende smaker, men kanskje de blir bedre etterhvert. De fancy gule tingene var som sagt veldig gode iallefall.
Lager skikkelig nøttereklame her assa.

Har du smakt disse?

Liker du disse fancy greiene?
Vi blogges, nuts!

04.06.2012 Foto og Photoshop

Those raindrops

I dag har det både vært regn og sol, til og med på en gang. Jeg har vært på to skoler på samme dag, og vært sammen med flere gode venner som er litt overalt. Med andre ord, så har det vært en spennende og koselig dag. I tillegg til alt det andre, så har jeg også vært på litt shopping, men det får dere nok se litt senere. Allerførst, så må jeg jo vise dere hvordan det regner her jeg bor. Regndråpene er nok veldig forskjellige regner jeg med. Regner jeg med- noen som tok den?


Hva synes dere om bildene?

Liker du regn?
Vi blogges, raindrops!

03.06.2012 Antrekk

Sommerlig antrekk

Da er jeg hjemme igjen i dag også. Jeg har til og med rukket å sove litt, tihi. Lenge leve power-naps! I går da jeg kom meg hjemover dro jeg videre til min søte Liv Mari. Dette er Liv Mari: 


Hun er ikke vanligvis sånn, hun ville bare passe inn på bloggen.

Da jeg var hos Liv Mari, hadde jeg på meg dette:


Og denne:
Og disse:

Egentlig skulle det også komme noen flere koselig og søte mennesker, men så så de hva jeg skulle ha på meg, og så kom de ikke likevel. Okey, vi later som det var derfor. Det hadde vært kult. Nå sitter jeg å syr fast knapper på sort stoff.

Hva synes dere om antrekket?

Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, birds!

03.06.2012 Foto og Photoshop

The rose

Nå er rosebildene tilbake! Tihi, neidaa dere skal nok ikke bare se bilder av masse roser her på bloggen, men jeg kom på at jeg hadde jo mange bilder igjen som jeg ikke har fått vist dere. Sååå tadaaa. Jeg ser nå mange småting jeg ville gjort med bildet... Men da kan dere heller få se en "forbedret" versjon senere, tihi. Tenkt hvor fint det hadde blitt med noen regndråper på rosen, som ligger som sånne perler på kronbladene...
Også fant jeg litt grass!

Nå skal jeg løpe meg en tur på jobb i dag også. Så da må dere ha en kjempefin dag i dag og, selv om det kanskje blir regn. Jippi.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, flowers!

02.06.2012 Shopping

Øredobber

Nå er jeg hjemme igjen fra jobb, og skal straks videre for å være litt sosial. Før jeg drar videre på tur, så tenkte jeg å dele et av øredobbparrene mine som dere får se litt innimellom ganske ofte på bloggen. Jeg elsker fargen på de, og de glitrer helt nydelig i spotter og sollys. Den ene øredobben har mistet en diamant, noe som er bittelitt trist, men de er fortsatt like kjempepene, tihi.
Hva synes dere om øredobbene?

Liker du å bruke øredobber?
Vi blogges, earrings!

02.06.2012 Antrekk

Antrekk med blomstersko

Nå hopper jeg snart en liten tur på jobb, men tenkte jeg kunne dele junis første antrekk med dere. Det er riktignok ikke det jeg har på med i dag, men gårsdagens kledning.


Jeg liker å rakne strømpene mine... Hva kan jeg si, stolene på skolen er ikke strømpenes bestevenn.

Hva synes dere om antrekket?

Hva er dine planer for dagen?
Vi blogges, outfits!

01.06.2012 Foto og Photoshop

The clock is ticking

Etter som jeg stadig kommer noen minutter for sent, så prøver jeg å forandre dette med å ha seks klokker rundt halsen som kan hjelpe meg litt. Hurra! Kjenner at det fungerer allerede, hahaha.


Tikk takk tikk takk

Hva synes dere om bildet?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, clocks!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

01.06.2012 Shopping

Genseren

Etter en herlig kort skoledag, tenkte jeg å vise dere genseren jeg har kjøpt fra Weekday. Jeg synes den har en veldig pen farge, og selv om den kan se litt kjedelig ut foran, så er den veldig fin bak, tihi. Jeg har begynte å like ting og tang med åpen rygg, og denne hadde en litt morsom vri på det synes nå jeg. Redigeringen av bildene ble ikke like heldig på alle, men hold dere til å se på genseren dere.


Eeeeh, ja, det var dette bildet jeg siktet til...


Så har det vært en koselig ettermiddag med kjentfolk i byen. Først var jeg sammen med ei venninne, før vi fant en fyr vi kjente, mens vi sto å pratet, kom det en fyr til, og så enda ei, og ei til også kom det to til også etterhvert! Blir nesten litt forvirret over at det er så mye folk jeg kjenner overalt. For jeg kjenner jo hele verden..!

Hva synes dere om genseren?
Vi blogges, jumpers!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits