30.06.2011 Hverdagsliv

Bilder fra UKM

Etter 11timer med buss til Trondheim, kom vi tilslutt fram. Der ble vi ledet inn i Trondheim Spektrum, og ble vist til soveplassene våre. Det var to svære haller, som var delt opp i tre deler, og så opp i fire igjen. Så hvert fylke fikk 1/12 av hallen hver, for å være litt matematisk. Ble mye søvn om natta når alle deltakerne sov i samme hall.

Det var litt små skummelt å dra på landsmønstringa, fordi jeg ikke kjente noen av de som skulle være med. Man er jo alltid litt redde for å ikke bli kjent med noen, men det ble absolutt ikke noe problem. Alle folkene der var så lette å prate med, så det å bli kjent med folk, var som å klø seg på nesa (?) Lett da, med andre ord.


Ble blant annet kjent med denne søte jenta her. Frida er sykt flink til å tegne! Det var så bidraget hennes.


CamillaRose ble jeg også kjent med. Hun var utrolig hyggelig, søt og snill. Og hun også er helt syk til å tegne. Hun har også blogg. http://camillarose.blogg.no


Wohoo, her er smykkene mine.


Camilla og Frida <3


Aller først, jeg blunket på bilde, så jeg prøvde å redigere på noen åpne. Nei, det gikk ikke så bra.
Det var så koselig, fordi de fleste av lederene fra hvert fylke hadde på seg supersøte kanindrakter, så skulle de vise oss veien til dit vi skulle. De hoppet rundt, og var kjempesøte!


Edvard og Torfinn spilte folkemusikk. De var utrolig flinke!
Oskar hadde laget sin egen sang og er kjempeflink både til å synge og spille gitar. Også er han også i fra Vestfold, tihi.     


Flinke FadeOut


Blånissene fra Vestfold. De har verdens søteste bandnavn.


Kristin og Madelen var også kjempeflinke med selvskrevet låt. De er åååå fra Vestfold.


Veldig dreven Vestfold rapper.


Søte Trills som også er Vestfoldfolk. De har ei på piano også, som dere ikke kan se på bilde.


Den ene kvelden kom rapperne Gatas Parlament på besøk.


Her feirer vi pære-is smykkene mine med da en pære-is. Enya og PerAnton er kule.


Tilslutt var det et band som lånte kanindraktene til noen av lederene for å være litt søte. Aw, jeg elsker de kanindraktene!

Det var vært en utrolig herlig, og fantastisk helg! Så mange flinke folk på ett sted. Og ikke minst er det bra gjort å samle så mange kjekke, musikalske og kunstneriske gutter på ett sted også. Wohoo, jeg stortrives! Neimen assa, det må bare oppleves. Helt sykt!

Hva synes du om bildene?

Så du meg på UKM? (haha, kan jo hende)
Vi blogges, sweets!

Stikkord:
30.06.2011 Hverdagsliv

Herlige Trondheim

Nå er jeg hjemme igjen etter en herlig langhelg i Trondheim, med UKM. Det har vært så utrolig gøy, lærerikt og ikke minst Norges største inspirasjonskilde! Jeg har blitt kjent med masse bra folk, og er enda i lykkerus i fra alt som har skjedd gjennom helga. Jeg tenkte å legge ut et litt lengre innlegg med litt bilder og slikt i kveld, men måtte bare fortelle at jeg er hjemme igjen.

Her er meg med den lille utstillinga mi

Dette bilde har søteste CamillaRose tatt.

Da blir det lengre innlegg i kveld, så følg med! Utrolig herlig tur har det vært!

Har du vært med på UKM?
Vi blogges, UKMs!

Stikkord:
23.06.2011 Hverdagsliv

Ready for Trondheim

Nå sitter jeg og pakker ferdig til Trondheim i morgen. Håper og tror det kommer til å bli skikkelig morsomt! Eneste litt kjipe er at det kommer til å bli sånn ca. 8timer med buss... Men utenom det helt supert, haha! Håper å bli kjent med masse nye folk og kanskje lære litt nye ting også. Vi skal gjennom tre workshops også, hvor jeg sikkert vil lære litt. Er litt usikker på hva alle går ut på, men gøy blir det nok uansett. Er jo sammen med folk fra hele Norge og, så blir nok folk å være sammen med.

Her om dagen ringte en Jarlsbergavis -journalist meg og mini intervjuet meg litt om UKM. Det var også han som hjemmeintervjuet meg den gangen, til dere som husker det.
Så det her blir nok siste innlegget mitt før kanskje onsdag eller noe når jeg kommer hjem igjen. Så dere får kose dere med det innlegget her og se igjennom gamle innlegg og videoer, så kommer jeg tilbake.

Dere må iallefall kose dere masse mens jeg er på tur! Skal leke journalist, og ta litt bilder for lokalavisa mens jeg er der også. Så gled dere til bilder og slikt når eg kjem heimat. Ååå digger liksomdialekter!


La ut en gammel video som dere kan lære dere utenatt så lenge.

Skal du til Trondheim til helga?

Har du vært i avisa før?
Vi blogges, newspapers!

Pssst; siden jeg regner med å se de fleste av dere i Trondheim, så kom bort å si HEI til meg da! Jeg er hun med pannelugg og merkelige ting i håret, sånn i tilfellet dere lurte. Snakkes der!

Stikkord:
23.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; a bracelet of flower

Det er meningen at det skal være litt støy i bilde.


I dag har jeg vært veldig flink forresten. Jeg har gjort ferdig smykkene mine fra i går, sydd en blå sløyfe, gjort ferdig et annet armbånd og bakt noen rundstykke-ish greier. Hva man gjør når det lyner og tordner så mye at man ikke kan bruke noen elektriske ting. Men så skinner sola igjen. Merkelige greier.

Nå skal jeg lakke neglene mine!

Hva synes du om bilde?

Har du lynt og tordnet hos deg i dag?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
22.06.2011 Foto og Photoshop

Cupcake-smykker

Jeg gleder meg så sykt mye til landsmønstringa med UKM i Trondheim til fredag! Blir utrolig gøy. Litt skummelt siden jeg ikke kjenner noen av de andre som er der, tror jeg i hvertfall. Men får satse på at jeg finner noen jeg kan bli kjent med der^^ Siden jeg kom videre dit med smykkene mine, så har jeg blitt litt inspirert til å lage noen fler.
Denne ringen her (ja, assa det skal bli en ring) var det rektor på skolen min som spurte meg om å lage. Hun ville gi en ring i gave til en annen "rektor-venninne" hun hadde i Oslo. Det var veldig koselig å bli spurt!


De her er blitt noen øredobber.
Disse kakeøredobbene skal jeg faktisk gi fra meg :-( haha, neida. Eller joda-ish. Men det var ei som lurte på om jeg kunne lage et par øredobber til henne, så de ble de her.


Her skal de fleste bli ring tror jeg. Kan hende jeg lager den i midten som en hårpynt på en hårbøyle, men det får vi se. De to turkise skal iallefall bli ringer.

Det her har jeg sitti med i dag da. Etter at jeg har vært på komunestyremøte i Holmestrand(?) og hatt en liten sightseeing rundt borte i hutiheita ved Gullhaug/Holmestrand. Haha, okey da, søstra mi øvelseskjørte, og jeg satt på. Men vi kaller det sightseeing.

Skal du på UKM til helga?

Hva synes du om smykkene?
Vi blogges, accessorizes!

Stikkord:
21.06.2011 Shopping

Innkjøp fra Drammen

Fikk en søt telefon i går fra Merete med hennes søter og mor, om min søster, mamma og jeg ville bli med på shopping i Drammen. Selv om mamma og jeg egentlig akkurat hadde kommet hjem fra shopping i Tønsberg, så ble vi med utover i dag. Så da dro vi først innom sentrum i Drammen, hvor jeg kjøpe meg denne her på H&M;


Har holdt på å kjøpe den før, men så fant jeg den på salg i dag..! Det er ikke bra, for når den bare koster 75kr, ja da kjøper Siri den... Men den er jo supersøt da! I Drammen traff vi på herlige Elise og Amalie også som var på shopping der. Alltid like koselig med kjentfolk!


Så dro vi videre til Gullskogen, hvor jeg fant denne her på BikBok


Disse søte prestekragene her er i fra H&M

Til dere som husker forrige gang jeg var på Gullskogen, så fant jeg noen søte cupcake-bokser fra SøstreneGrene. Siden de fortsatt hadde slike til salgs, så måtte jeg bare kjøpe noen til. De er så herlige!  

Bare de to foreste der.


Nam nam nam.

Jeg har hatt en herlig dag i Drammen med Merete og veldig koselig å treffe på Amalie og Elise igjen også<3 En del salg var det i butikkene der og. Jo! Jeg har fått kjøpt noen nye farger til smykkene mine, tihi. Så da blir det enda flere smykker!

Hva synes du om innkjøpet mitt?

Har du shoppet i det siste?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
21.06.2011 Hverdagsliv

I want to go to London

 Aw, jeg vil til London igjen! Savner så fælt å drikke te om morgenen på hotellet og gå langs Hyde Park. Det er snakk om at vi kanskje skal dra en tur dit i løpet av sommeren. Det hadde vært så bra!
Den superstore og superøste lekebutikken på 5. etasjer!! Ikke undervurder lekebutikker.


Herlig shopping på bla. NewLook, TopShop og Primark<3


Savner å kunne ta på BigBen...
Superkule og søte telefonbokser!

Og tilslutt;

Jeg har aldri før følt for å gråte under et åpningsnummer, men her var jeg ikke langt i fra. The LionKing var rett og slett fantastisk! Får helt gåsehud bare av å tenke på det. Kan nesten ikke beskrives..

Jeg håper iallefall på en London tur igjen! Herlig by. Pluss at jeg elsker den britiske engelsken!! Tror jeg må flytte dit en gang. Herlig, herlig!

Har du vært i London før?

Hva er ditt beste minne fra London?
Vi blogges, London!Stikkord:
20.06.2011 Shopping

Innkjøp fra Tønsberg

Det har vært en herlig dag for litt shopping i dag. Sola skinner, men samtidig så smelter jeg ikke helt bort. Det har kommet noen små regndråper også faktisk. Men jeg har kjøpt mye fint i dag, men jeg har også vært flink å ikke kjøpt alt som jeg kunne tenke meg å kjøpe. Wihii.


Dette armbåndet her fra Accessorize har jeg siklet etter leeeenge, men jeg synes det har kostet litt for mye, og da har jeg vært flink og latt det henge. For det kunne jo hende det kom på salg etterhvert! Og det fant jeg idag, wohoo. Halv pris på alle smykker! Da er jeg fornøyd^^


Neglelakk på penn, eller hva jeg kan si det er. Det er en tusj i fra Lindex, som man kan bruke til negledesign, med å tegne på neglene osv. Det er jo ganske kronglete med den tjukke kosten av og til.


Supersøt kjole fra Only. Den skal nok bli brukt litt i sommer. Jeg må bare få sydd den inn litt først, fordi det var bare L igjen i butikken og det er for stort for meg. Men den var så søt, at jeg måtte bare kjøpe den for det, tihi.
Hårblomst fra Accessorize. Den er skikkelig fin nå på sommeren spesielt.

Og til slutt;

Disse herlige, fantastiske, søte, pene, nydelige skoene fra Bianco. De er så fiiiine, at jeg holder på å dø hver gang jeg ser jeg har dem på meg. De er skikkelig gode å gå i også! Disse skal dere ikke se bort i fra at dere kommer til å se mere av på bloggen.

Hun jeg kjøpte de av på Bianco var også veldig søt, og var i tillegg veldig blid, noe som gjør meg veldig glad også egentlig. Jeg har på meg den rullekakeringen min i dag, som dere kanskje kan se bittelitt av på bilde over. Og det var veldig koselig at ekspitrisen (eller hvordan men skriver det. Hun som jobbet der da ihvertfall) kommenterte den, og virket veldig positiv til smykkene som jeg lager. Jeg måtte faktisk legge igjen bloggadressa mi, så hun kunne se de andre smykkene jeg har laget også. Så hvis du leser dette, så må du bare si i fra, så kan jeg lage noe til deg^^

Hva synes du om innkjøpene mine?

Var hun ikke søt, hun på Bianco?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
20.06.2011 Hverdagsliv

Hva skal du?

Nå skal jeg snart en tur til Tønsberg by i solskinnet. Herlig med litt fint vær igjen. Tror muligens at det er fotballkamp i kveld også, men deeeet veit jeg ikke helt.


Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
19.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; prestekrage


Det er så mange pene blomster ute.

What'cha think?
Vi blogges, priest collars! Ååh, morrohjørnet...

Stikkord:
19.06.2011 Antrekk

Kjole å drømme om

Åh, i dag har jeg kunnet sove leenge! Det har vært fiiint. På den tida så har jeg rukket å drømme om mye rart, og mye fint. Veldig fint. Jeg har blant annet drømt om denne super pene og nydelige kjolen som jeg fant på Høyer, da jeg var på Outlet i Vestby.


Okey, bilde i speilen, bla bla bla. Jeg liker det ikke. Men det var ikke så veldig mange andre muligheter til å få noen til å ta bilde av meg der inne på prøverommet. Det er jo kjolen dere skal se!

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
17.06.2011 Shopping

Supersøt hårbøyle

Da har jeg kommet meg hjemover etter 8timer med jobb. Jepp, jeg er sånn passe sliten i beina. Uansett. Jeg fant en supersøt hårbøyle på topshop.com! Den er rett og slett til å spise opp! Må passe seg litt om man går med denne, for da er det ikke sikkert man kan unngå at noen vil spise de opp, haha.
//Topshop.com

Er den ikke bare helt herlig?
Vi blogges, cherries!


Stikkord:
17.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; kofferter


Det er meninga at det skal vært litt støy og slikt i bilde.

Hva synes du?
Vi blogges, suitcases!

Nå skal jeg straks på jobb.

Stikkord:
16.06.2011 Antrekk

Antrekk for dagen

I dag har jeg rukket å vært en tur nede i Holmestrand by, kjøpt blomst og hatt lydprøve til avsluttningen i kveld. Vi skal ha sånn vitnemålsutdeling, og jeg og en annen fyr i klassen har laget en rap faktisk, som vi da skal framføre i kveld. Det kan bli spennende.

Bildene er blitt ganske uklare, men dere har nok vært gjennom værre ting.
Wohoo. Nå må jeg snart begynne å gjøre meg klar til i kveld egentlig, haha. Siden jeg sjeldent er tidlig ute.

Hva synes du?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
15.06.2011 Hverdagsliv

Out in the forest

Da har jeg kommet hjem fra en herlig hyttetur med klassen. Vi har badet, spilt fotall,kort og kubbespill, og hatt det veldig koselig, kort sagt.  


2 stk. søte Anniken


Merete og Madelen på tur, tihi.


Ååå, haha veldig fint med druer under leppa.


Søte Madelen. Turte ikke legge ut bilde av meg med Merete på ryggen. Jeg har aldri vært flink til å bære folk, haha.

Vi har også slått guttane i kubbespill. Ja, jenter er best!Herlige klassen etter en god natts søvn(?). Uansett, vi er utrolig opplagte.

Hva synes du om bildene?
Har du vært på hyttetur med klassen din?
Vi blogges, folks!

Stikkord:
14.06.2011 Hverdagsliv

Tur til Heisetra

Nå skal jeg snart dra på hyttetur til Heisetra.

Med halvparten av denne herlige gjengen her:

Kunne ikke dra begge klassene fordi det blir for fullt på hytta... Det er jo litt kjipt da, men det får gå. Koselig blir det uansett.


Da blir det en glad meg.

Hurra! Selv om det regner...^^ Nå må jeg gå å pakke ferdig, har funnet ut at det kan vært lurt å begynne på nå snart. Da snakkes vi i morgen (?) sannsynligvis. Regner ikke med at det er internett der da, for å si det sånn, haha.

Hva skal du i dag?
Vi blogges, classes!

Stikkord:
13.06.2011 Hverdagsliv

On the mountain

Vi har en hytte på fjellet, og der har jeg befunnet meg de siste 24timene. Det er så fint der, og deilig å bare være der uten om å gjøre noe. Nå skal jeg faktisk på hyttetur med klassen i morgen også. Det blir åsså veldig koselig, tihi.


Haha nei, bilde er ikke tatt nå... Det er ikke høsten der enda.
Nå skal jeg snart spise vaffler.

Hva synes du om bildene?
Har du hytte?
Vi blogges, cabins!

Stikkord:
12.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; magic sunglasses


Har vært å jobbet litt på Shell igjen i dag, så ble ikke noe blogg før nå. Bedre seint enn aldri.

Hva synes du?
Vi blogges, sunglasses!

Stikkord:
11.06.2011 Musikk

Filmanmeldelse; Killers

Siden jeg så filmen Killers om fredagen, så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hva jeg synes om den. Altså så kult som en filmanmeldelse.

Kort sagt, så handler filmen om to personer som møter hverandre i syden, og så klart blir de da kjærester. De virker som et helt vanlig par, uten om at mannen egentlig er en hemmelig spion, som blant annet dreper folk. Disse to gifter seg etterhvert også. Så kommer det folk som vil drepe spionen, og mer enn det skal jeg ikke si, for da blir det ikke noe gøy lengre.


Ashton Kutcher er som alltid ganske så kjekk og flink. Kathrine Heigl har jeg ikke sett så mye til før, men liker henne i rollen^^


Jeg synes filmen er ganske så bra egentlig. Den er morsom, men den har også en del action og romantikk i seg. Finner ikke så mye å klage på, men i noen av sloss-scenene kan det være litt vel brutalt, og unødvendige mord. I en periode av filmen, så skal omtrent alle personene prøve å drepe Ashton Kutcher, og det kan bli litt kjedelig i lengden. Men det er det eneste negative sånn sett jeg finner.

Har du sett Killers før?
Hva synes du om filmen?
Vi blogges, killers!

Stikkord:
11.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; lonesome camera
Fant mamma og pappa sin gamle speilrefleks. Er det ikke pent?

Ellers i dag har jeg skrevet på en rap. Haha, du leste riktig. Hvis det er sånn rap skrives da, sånn som i å rappe. Uansett.

Hva synes du?
Hvilke bilde liker du best?
Vi blogges, cameras!

Stikkord:
11.06.2011 Musikk

Video; the duck song

Wohoo, fritidsproblemer jeg? Lurer på hvordan jeg kommer til å se ut etter den 6. uka i sommerferien, haha. Uansett, siden jeg postet noen bilder av en and her om dagen, så kan jeg poste en video av en and! Hm, det her høres ikke så lovende ut... Men synes videoen er så teit, at den blir veldig morsom akkurat nå.


Got any grapes?
Vi blogges, ducks!

Stikkord:
10.06.2011 Hverdagsliv

Filmkos og pizza

Da har jeg kommet hjem fra en koselig kveld, med koselige folk. Det høres da ikke så dumt ut? Hadde egentlig planlagt båttur, men litt kjipt når det regner sånn... Derfor ble det filmkos og pizza i stedet. Intet dum erstatning. Blir siste gang jeg ser denne gjengen på en stund, men får se om vi ikke får sett hverandre litt i sommer.


Unnskyld, men kamera mitt fikk ikke med alle sammen...^^ Mange søte mennesker


Det må være den første gangen jeg har tatt bilde av meg selv i speilen, haha. Men assa jeg sleit med å plassere kamera for selvutløser og så var det bare meg hjemme. Så det får funke.

Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
10.06.2011 Antrekk

Negledesign; colorful

Siden det nærmer seg sommer, eller det kan vel regnes som det, så passet det fint med litt farger. Jeg har brukt litt forskjellige billigneglelakker fra H&M, men de fungerer så fint for det. Som toplakk har jeg en med glitter fra E.L.F


Wohoo, så sånn ble det. Farger og glitteret blir litt rart som alltid, men det får gå fint. I kveld skal jeg forresten på båttur i Holmestrand, ut til Langøya med masse herlige folk! Det blir bra.

Hva synes du?
Hvordan ser neglelakken din ut?
Vi blogges, nailpolishes!

09.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; duck in the ocean

Akkurat kommet hjem fra avsluttning med dramagruppa på kulturskolen, sammen med band også forresten. Mange søte og flinke folk som var der^^

Men før vi skulle dra, så fant jeg en and nede i elva vår.
Litt forskjellige redigering og slikt.

Hva synes du?
Hvilke bilde liker du best?
Vi blogges, ducks!

Stikkord:
09.06.2011 Foto og Photoshop

Foto: Happiness is...

What'cha think?
Vi blogges, happiness!


Stikkord:
08.06.2011 Musikk

Ready for a roadtrip

Søte Madelen har vært superflink idag. Hun har nemlig fått scooterlappen! Besto teorien med glans, så da feiret vi den med en is ute i sola. Nå kan hun kjøre rundt der hun vil, og kanskje stikke innom meg på veien noen ganger, tihi?


Aw, stolt av deg!<3 Ps: hun kjører ikke på scooteren nå, for da må man ha hjelmen på. Husk det!


Jeg fikk til og med lov til å prøve litt. Woho. Se så stolt! Ja, jeg liker best å kjøre med beina rett ut, fordi jeg lettere kan ta meg imot om jeg skulle velte. Er jeg ikke smart? Utrolig bra redigering forresten...

Gratuler Madelen i kommentarfeltet!

Har du scooterlappen?
Vi blogges, scooters!


Stikkord:
07.06.2011 Shopping

Ugle i pysjamas

Jeg døde bittelitt da jeg så de her. Utrolig søte, ikke sant? Ingen tvil om at jeg ville ha sovet natta lang i en av disse her, tihi.


Begge fra newlook.com


Supersøte, ikke sant?
Vi blogges, dinosauruses!

Stikkord:
07.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; splash like a drop
// Canon Eos 500D♥

Med andre ord, det regner ute. Da blir det herlig på fotballtreninga etterpå! Vi vant forresten kampen vår i går, 9-0. Det er den første kampen vi har vunnet denne sesongen, så da velger vi å vinne litt skikkelig^^

Hva synes du om bildene?
Regner det hos deg?
Vi blogges, raindrops!

Stikkord:
06.06.2011 Hverdagsliv

Foto; dressed for tonight


Søteste: Liv Mari, Tove Marlene, Madelen, Henriette og Merete<3


Meg og søte bursdagsbarne, tihi.


Alltid like seriøst.
Hva synes du om bildene?
Når har du bursdag?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
05.06.2011 Antrekk

Outfit for birthday

Antrekket jeg hadde på meg i bursdagen til Madelen i går, var den tingen jeg ba dere om å gjette hva var for noe i et tidligere innlegg. Det var da nemlig en kjole, med litt fjær på.
Kjolen er i fra Charlotte Thorstvedt kolleksjonen hun designet for Bikbok. Sandaler fra Zara. Armbåndene er litt i fra her og der. Veska er mamma sin i fra Palma.


Gaven til Madelen! Utvendig og innvendig.

Hurra for Madelen!<3 Idag har jeg jobbet meg sliten på Shell igjen. Tredje jobbdagen på rad. Da blir man litt sliten, haha. Men der er gøy da så.
Hva synes du om antrekket?
Liker du gaven til Madelen?
Vi blogges, gifts!

Stikkord:
04.06.2011 Foto og Photoshop

Header med kamera

Etter å ha lagt ut den nye headeren min, fikk jeg spørsmål av en søt jente, som lurte på om jeg kunne lage en header til henne også. Jeg som synes det er gøy å fikse rundt på bilder og sånt, tok imot oppgaven, og header ble det. Fikk også litt beskrivelse hvordan hun ville ha den, så da ble det sånn:


Hurra!

Nå må jeg løpe i bursdag! Eller ihvertfall løpe og gjøre meg klar til den!
Hva synes du om headeren til Lind?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
04.06.2011 Foto og Photoshop

Filp flops med kirsebær

Okey, så ble det ikke i går jeg fikk lagt ut flipflopsene, men jeg hadde heller ikke planer om å jobbe 7,5timer heller. Men da fikk jeg jo drikki en kopp til med kaffe og karamell da, så da går det fint!

Uansett. Flip flops! Det var de jeg kjøpte på h&m forrige helg, men som var igrunn ganske så kjedelige.


Så da kan man bli litt inspirert av Stella McCartney, og lage noen kirsebær av Fimoleire og sette på. Okey, hennes er nok ikke laget av fimoleire, men det er kirsebær.


Så blir de sånn:

Og da var de ikke så kjedelige lengre. Jeg har også flettet en bruntråd som jeg festet kirsebærene i litt over den som var der fra før av. Det var ikke så fint å kirsebærene helt nede på stortåa.

Nå skal jeg jobbe i fra kl.11, og så blir det bursdag hos Madelen! Jeg har en anelse om at jeg skal gi den kuleste gaven. Wohoo. Neida, bare tuller! Eller kanskje? Uansett.
Hva synes du om flip flopsene?
Vi blogges, cherries!

Stikkord:
02.06.2011 Foto og Photoshop

Ny, blå header

Jeg begynner å bli veldig flink til å holde det jeg sier nå for tida assa. Veldig stolt over det, haha. Neida. Joda.. Uansett, det jeg holdt denne gangen, var å sette inn en ny header. Den ble ganske enkel, men less is more, er det ikke det de sier?La ut bilde av den gamle headeren min også jeg, så kan dere se den også, om dere ikke har sett den før. Var ikke det den beste idéen jeg har hatt på lenge?^^


I morgen skal dere få se sandalene jeg pyntet på. Regner med at der blir i morgen iallefall. Limet må tørke først, haha.

Liker du den nye headeren min?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
02.06.2011 Foto og Photoshop

Foto; painting the ocaen

Hm... jeg lurer litt på hvorfor jeg nesten bare har overskrifter på engelsk i det siste. Men engelsk er et så fint språk, at det gjør ikke noe.

Be inspired;

Link//her

Hva synes du?
Vi blogges, oceans!

Stikkord:
01.06.2011 Hverdagsliv

Can it be any better?

Aller først! Gratulerer så masse med dagen, til den søteste Madelen! Hun fyller 16år idag. Gratuler henne så masse med dagen<3

Lang helg, det er blitt sol, jeg har snart laget en ny header, og veit dere hva? Jeg fikk 6'er på muntligeksamnen min om den kalde krigen i samfunnsfag!!!! Sensoren min var kjempesøt, og når jeg kom inn igjen for å få karakteren sa han: Ja, for du var Siri med den søte sløyfa og med matchende sokker. Seriøst, han hadde lagt merke til cupcakesokkene mine :-D  Haha, han var skikkelig snill, også likned han litt på en eldre versjon av Aksel Hennie.


Wuææ, kan dagen bli noe bedre nå?

Er enda litt i lykkerus jeg^^ Var så utrolig gøy å få en 6'er til å karakterkortet!
Har du hatt en søt og super dag?
Vi blogges, søteste!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits