30.06.2009 Hverdagsliv

Quartfestivalen

I dag begynner Quartfestivalen i Kristiansand. Jeg skulle ønske jeg var der,, men det koster over 700,- for bilett inn dit og reisen koster,, kanskje overnatting blir også. Så det har jeg nok ikke muligheter til. Selvom jeg er litte granne missunnelig på dem som skal dit. Ozzy Osbourne skal synge der i dag! Han synger kanskje rundt nå. Men jeg har skikkelig lyst til å se ham. Han er ikke så ofte i Norge heller.

Det er jo selvfølgelig flere som skal opptre i dag,, blant annet Slash,, Jason Bonham,, Ronnie Wood og Skambankt.  Og Ozzy Osbourne ofc. I morgen skal Marilyn Manson opptre,, og flere folk.
Quart festivalen holder på fra 30. juni til 4. juli.
4. juli er det bare en opptreden,, og den er med Young Jeezy.


ozzyozzy

Ozzy Osbourne. Han kom til Kristiansand i dag sammen med Sharon.
Jeg vil se bilder fra han var her^^

slashusasatin7832

Slash. Digger det tøffe håret. Er det ekte?

jeffpilsonmarkwahlbergjasonbonhamzakkwylde

Jason Bonham. Har ikke hørt så mye på dem,, så jeg vet ikke helt om hvor gammelt bilde og slikt er,, men^^ 

ronniems2909468x584

Ronnie Wood. Han er litt tøff. Og et ekstremt bredt smil.

skambanktavpaalaudestadweb

Skambankt. Jeg har ikke hørt så mye om dem heller,, men norske er dem^^


Quartfestivalen er en musikkfestival som ble arrangert hvert år i Kristiansand fra 1991 til den gikk konkurs før den planlagte festivalen i 2008. Fra 2009 starter virksomheten igjen med nye eiere, Quart Holding AS, under navnet Quart (etter Christian IV, byens grunnlegger.

Festivalen strekker seg over flere dager, og er vanligvis arrangert i begynnelsen av juli. Musikken har vært variert, og inkluderer både pop, rock, metal, hip hop og elektronisk musikk.
Den siste lille teksten du nettopp leste om Quartfestivalen er tatt fra http://no.wikipedia.org/wiki/Quartfestivalen#30._juni hvis du vil lese mere.

Skal du på quartfestivalen i år?

XoxO
-Siri

30.06.2009 Hverdagsliv

Støv

I dag har jeg gjort noe så moro som å tørke støv. Det var i hyllene hos bestemora mi. Det gikk jo ganske så fort da,, og det var ikke så mye å tørke av. Men likevel så gikk timene fort. Jeg rakk ikke hjem til One Tree Hill da. Litt kjipt,, men sånn er det vel. Heldigvis så er ikke bestemor så veldig nøye med den støvtørkingen,, så jeg kunne bare tørke rundt noen saker og slapp å ta alt ut fra hyllene. Sparte masse tid på det. Jippi

38539811239554472781n400

Dette er ikke bestemors sitt støv,, men alle vet jo hvordan støv og hybelkaniner ser ut.
Dette innlegget var ikke noe tess,, men et innlegg er et innlegg^^

XoxO
-Siri
29.06.2009 Musikk

Taylor Swift - Our Song

Jeg har hørt denne sangen flere ganger på nettet,, men nå har jeg begynt å høre på den en del oftere. Jeg er ikke noe sånn veldig fan av Taylor Swift det må jeg innrømme,, men denne sangen setter seg på hjernen og blir der.Hva synes du om denne sangen?

XoxO
-Siri
28.06.2009 Hverdagsliv

Det er jo sommer

Okai,, jeg vet at jeg har vært veldig sløv med bloggingen min i det siste. Jeg har ingen bedre unnskyldning enn at det har blitt sommer! Når man har sommerferie skal man ikke sitte inne med PC'en -selvom jeg også gjør det noen dager- og surre der,, man skal være ute å slappe av og bare kose seg. Så derfor har ikke jeg blogget så mye i det siste. Det betyr jo dessverre atte jeg mister en del lesere,, men uansett så mister man jo lesere om sommeren. For de vil jo ikke sitte inne hele tiden dem heller. Håper dere forstår hvorfor det ikke blir så mye blogging for tiden.
I dag så har jeg vært på en bade tur ved og i Eikeren. Der var jeg i går også faktisk. Vannet er ganske kaldt,, men det er bare det å komme seg ut,, så går det mye bedre med en gang. Jeg liker Eikeren siden det er så klart og fint vann,, men det er ofte veldig kaldt og litt ekkel bånn. Jeg har begynt å like Vikestranda bedre nå også,, vannet der er ikke så veldig herlig,, men det er først litt grass man kan ligge på og litte granne sandstrand. Det er ikke så veldig mange folk der heller så det er deilig. I går var vel en av de varmeste dagene så langt i ferien kjentes det ut som,, så søsteren min,, mamma og jeg ville lage vår egen lille Smoothie.

smothee

Oppe i den har vi brukt,,
En del frossene banan skiver.
Nesquik sjokolade pulver.
Cultura melk,, men jordbær.
Markjordbær i fra hagen vår.
Vanilje is.

Vi så ikke etter noen oppskrift,, så hvor mye vi tok av hver ting,, er ikke likt. Det spørs hvor mye man selv ønsker å ha i.
Håper vi blogges igjen om ikke så lenge. Men hvor lenge vet jeg ikke.

XoxO
-Siri
28.06.2009 Hverdagsliv

PC'en klikka igjen

PC'en klikka igjen,, mens jeg holdt midt opp i et innlegg og skulle faktisk til å klikke på lagre som utkast knappen,, så: laste,, laste,, laste,, lokke ALLE internettsider! Jeg hater serriøst når PC'en holder på sånn!
Nå skal jeg prøve å skrive det samme innlegget  som jeg egentlig nesten var ferdig med! Det blir nok mange detaljer utelatt siden jeg kan jo ikke utenatt det jeg blogger. Men jeg håper det vil gå fint..
27.06.2009 Hverdagsliv

Byturen med Liv Mari

Sånn endelig har jeg fått kunnet blogge om byturen vår. Jeg skulle egentlig blogget om det i går,, men det sjedde så mye så jeg fikk ikke gjort det. Men nå kan jeg jo det.
Vi tok bussen kl. 11.20 og kom frem rundt tolv etter en livlig busstur. Det var veldig varmt i været så vi valgte å gå inn på farmanstredet,, ute på torget var det en masse boder og slik som man kunne både se og kjøpe i. Ganske koselig egentlig. Vi vandret rundt i butikker,, shoppet litt,, men gikk mest å så på alle salgene overalt^^ Til tross for varmen så vandret vi litt ut i gatene og på torget. Jeg viste Liv Mari en av favorittbutikkene mine på torget,, L'Occitane. Det er en litt sånn Body Shop butikk,,bare enda mere naturlig. Det er f.eks en flaske med Appelsin såpe der,, og den luter serriøst som om du hadde luktet på en fersk Appelsin. Det er helt herlig. Har du først gått inn dit,, så kommer du deg nesten ikke ut igjen. Det er så mye fint og godtluktende produkter der!

loccitanepointeo
Liv Mari og jeg vandret litt rundt i gatene i Tønsberg. En koselig liten by. Vi kom til et lite senter,, hvor jeg hadde hvertfall ikke vært der før. Men vi så et skilt på utsiden hvor det sto BamseVerden! Dit må vi inn! sa vi til hverandre og gikk inn for å sjekke^^ Se hva vi fant på utsiden!

livmariogmeg

Er ikke den kosebamsen herlig så vet ikke vi. Den bare satt der utenfor butikken. Så fin da!^^ Vi måtte bare ta bilde av oss med den. Inne i butikken solgte de mye barnekær,, men også masse kosedyr. Det var noe søte greier der inne som jeg ikke visste gikk ann,, men man kunne kjøpe et sånt trekk på en måte til et kosedyr også kunne man fylle på selv med ull eller sånt fyll da. Men kunne også kjøpe klær til kosedyret. Det var litt søtt da^^
Etter hvert tok varmen overånd,, og vi tenkt at vi ville kjøle oss ned med en Smoothie.

livmariogmedsmothe

Liv Mari valgte en smoothie som het Jordbær,, med jordbær,, jodbær is og jordbæe slush. Den smakte veldig naturlig og den var veldig god. Jeg valgte en smoothie som het Peach Paradise den inneholdt tropiskferukter lollipopp is og fersken slush. Den smakte veldig friskt og godt. Jeg syntes det hørtes litt spennede ut med tropiske frukter og det så jeg ville prøve den ut. Smoothien kostet 39,- ganske dyr,, men den var god da. Den kunne sikkert vært solgt i litt midre mengder også,, for det var ikke forlite smoothie i den. Men det er jo bare fint det da også^^
Liv Mari og jeg tok toget hjem ett minutt over seks til holmestrand. Toget kostet 35,- men turen tok sikkert under en halv time. Det var moren til Liv Mari som hentet oss på stasjonen og vi dro hjem til besteforeldrene til Liv Mari på itt vaffler sammen med noen flere folk i familien hennes. Det var veldig koselig^^

I går badet Liv Mari og jeg på Tømerstua. Det var ikke så mange folk der heller og det var jo deilig. Vannet var litt kaldt i begynnelsen,, men etter en kort stund så gikk det veldig fint. Nå er det jo ikke sikkert at det var vannet som var så kaldt også,, for jeg er ganske pysete med kaldt vann^^
Vi blogges!

XoxO
-Siri
25.06.2009 Shopping

Tønsbergtur med Liv Mari

reI dag så har jeg vært en tur i Tønsberg med Liv Mari<3 Det var jo veldig koselig. Vi tok bussen til Tønsberg ikke så langt unna meg,, bussen kostet bare 22,- faktisk. Jeg trodde den skulle koste mere,, men jeg klager ikke^^  Vi kom frem rundt klokka 12 midt i solsteken. Vi hadde jo noen timer å "slå i hjel" så dette her var dagens handel for meg.

tnsberg2

Skriften ble ganske liten og utydelig,,
men det er en flaske på 150ml med Salt water spray fra H&M til 39,-

tnsberg3

Dette er den klassiske Proffes hair spray nå til 29,-
Prisen går mye opp og ned,, for den har vært oppe i over 40,- også,, så 29,- passer fint for meg.

tnsberh1

Det er en T-skjorte i fra Madonna som jeg fikk for bare 100,- Billig,, ikke sant?^^
Liv Mari og jeg fant en søt liten butikk nedenfor torget,, den het noe med Merkebutikken eller no husker ikke helt,, men vi ble dratt mot den siden det var 30-70% rabbat i butikken. Masse fine klær,, og slag!

Menne jeg blogger mere om turen i morgen eller noe. Er så trøtt nå!

XoxO
-Siri 

24.06.2009 Hverdagsliv

Tønsberg i morgen

I morgen skal jeg til Tønsberg med Liv Mari. Det er noe som heter Tønsberg-dagen som er med litt underholdning og slag tror jeg. Hvertfall noe sang,, for Sebastian skal synge der! Jeg gleder meg,, det blir kos<3 Tønsberg er en koslig liten by,, som jeg egentlig liker ganske godt. Den er jo ganske full med masse ting,, men den er også gammel og koselig på sin måte. Jeg liker Tønsberg!
Det er vel det jeg skal bruke hvertfall mye av dagen min på. Sammen med Liv Mari.<3 

800pxtc3b8nsbergc398langgtb

Hva skal du i morgen da?

XoxO
-Siri
24.06.2009 Hverdagsliv

Løvøya

Det ble forandringer i planene i går,, så vi dro visst ikke til Eikeren likevel,, men på Løvøya. Jeg trodde det het Løveøya,, så jeg ble litt skuffet når den het Løvøya. Jeg som syntes Løveøya var så fint! Det ble faktisk ikke noe bål på oss,, men vi så jo noen. Ellers så var det en koselig kveld også. Vi fant oss en fin liten plass litt over vannet. Det var en vakker utsikt.

seilbt

Vet atte man ikke skal ta bilde mot solen,, men sola var så pen.

XoxO
-Siri
23.06.2009 Hverdagsliv

Some Of My Drawings

I dag er det Sankthansaften en koslig og varm dag hvor man tenner bål senere på kvelden. Som jeg akkurat nevnte så har det vært og er en veldig varm dag med over 28grader. Ganske så varmt til Norge å være. Så jeg har vært en tur på den lille stranda i Sundbyfoss. Ellers så har jeg tegnet litt på morgen og sett på One Tree Hill.
Disse tegningene under her er det jo da jeg som har tegnet,, men jeg har ikke scanner så de er tatt med kamera mitt. De har derfor blitt ganske forvrengt,, men jeg håper du ser det meste for det.

mintegning

Denne tegningen satt jeg å tenget ferdig til morran i dag. Jeg har jo tegnet på den i flere dager,, men ble helt ferdig i dag. Det er en litt mere høst tegning,, men på noen trær så har det falt ned noen blader alt. Tegningen har jeg tegnet med en HB og 8B blyant. Mest HB da for 8B er jo veldig mørk,, så den har jeg bare brukt for å forsterke og skygge legge. Jeg har også brukt et Pilotviskelær.

Denne tegningen er en stund siden jeg har tegnet,, men jeg valgte å legge den ut for det siden det er jo sommer! Jeg har blitt innspirert av et fotografi jeg så av en da en mann som kastet ungen sin opp i luften mens de badet og tok ham i mot igjen. Jeg gjorde det om til en kvinne i stedetfor. De hennende hennes ser veldig merkelige ut,, det gjør ungen også egentlig. Den fikk en gigantisk bleie,, men. Denne tegningen har jeg tegnet mest med en HB og 2B blyant. Jeg  har gnidd ut fargene med helt vanlig bløtt papir. Jeg er ikke så flink til å tegne hele kropper,, så det har vært en utfordring når jeg tegnet denne,, men det er jo moro for det. 

miintegning5

Så jeg har vært på Grovstranda i dag,, hva har du gjort i dag da?
Seinere i dag så skal jeg feire Sankthansaftnen ved Eikeren sammen med familien og kanskje noen flere folk. Det blir koselig.
Vi blogges!

XoxO
-Siri
22.06.2009 Hverdagsliv

Sommerhoroskop

Horoskop er litt morsomt,, men også litt skummelt. Jeg har funnet en side med sommerhoroskoper for alle de tolv stjernetegnene. De står ganske rotete men jeg har uthevet stjernetegnene litt så jeg håper du finner det du ser etter.  Horoskopene har jeg funnet på denne bloggen http://florenthynaaa.blogg.no/1245587731_horoskopet_ditt_for_h.html 
Jeg håper ikke du blir skuffet over det du snart vil lese om horoskopet ditt,, men at du gleder deg til resten av sommeren og håper at det som står faktisk vil skje. Mitt horoskop håper jeg vil skje mye av,, for det låt bra^^ Håper det vil det for deg også!

Væren (20. mars-19. april)

Reiser:

Både juni og juli er topp måneder for reiser. Spesielt om du har tenkt å holde ferie innenfor landets grenser. I juli og spesielt i begynnelsen på august kommer dine kjære i fokus. Skal du på ferie da, blir det med familien. Eller at dere tilbringer ferien hjemme. Men det er heller ingen dårlig ide.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 27.

Juli: 2. 12. 17. 22. 26.

August: 11. 16. 20. 25. 30.

Den så absolutt beste tiden for romantikk blir fra tiden rundt solformørkelsen den 22. juli. Da går du inn i en hel måned hvor du kan boltre deg som du vil med flørting, svermeri og erotiske opplevelser. De forhold som starter da, vil føre til noe mer enn bare tilfeldig sommerflørt, om du vil. Det du foretar deg rundt den 22, får stor betydning for kjærlighetslivet i lang tid fremover.

Penger:

I første delen av sommeren blir mye konsentrert om deg og ditt. Dine egne interesser betyr mye. Frem til juli har du også de beste mulighetene for økonomiske anliggende. Skal du bruke penger eller kjøpe noe, er dette et gunstig tidspunkt. Fra 3. august blir det igjen full fart i dine daglige arbeidsoppgaver.

Sommerens leveregel: La kjærligheten seire!

Tyren (20. april-20. mai)
Reiser:

Beste tiden for reiser blir fra den 21. juni til den 23. juli. Deretter får du det hyggeligst ved å være hjemme. Skal du på lange utenlandsreiser, dobbeltsjekk alle detaljer som avgagnstider og hotellreservasjoner. Beregn deg ekstra god tid hvor enn du skal reise. Forsinkelser kan oppstå.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 26.

Juli: 1. 4. 6. 16. 20. 24. 28.

August: 2. 3. 12. 16. 20. 24. 29.

For lidenskapelige sommerbegjær, blir ikke denne sommeren den som du kommer til å huske best.

Familien og hjemmet kommer til å ta mye av din tid. Det betyr ikke at du ikke vil oppleve romantikk og svermeriske øyeblikk. Men du må anstrenge deg langt mer for å oppnå det du vil ha. Fra august blir ømme ord viktig om du vil bedåre din kjære partner eller noen du har et godt øye til.

Penger:

Økonomien blir bra fra 5. juli. Den aller beste perioden blir fra den 12. juli og frem til 1. august. Men den holder seg sterk helt frem til 27. august. Dette skylles at verdiplaneten Venus og aktive Mars, følger hverandre gjennom det solare huset ditt for penger, eiendeler og verdiskapning.

Sommerens leveregel: La det svinge, la det gro.

Tvillingene (21. mai-20. juni)
Reiser:

De mest fruktbare reisene du kan foreta i sommer, har med å sette deg inn i andre mennesker kulturer og levemåter. Utforske nye eksotiske steder på kloden, vil gi deg den største gleden. Har du ikke mulighet til det, ta deg en tur på et av de fine utestedene som det finnes så mange av i sommer Norge.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 20. 24. 29

Juli: 3. 7. 8. 18. 22. 26. 31.

August: 5. 14. 18. 22. 27. 28.

Juni er generelt bra for kjærlighet. Men dette springer først ut i full blomst den 5., og bare forsterker seg fra den 12. juli. Da går den sexy Venus samt den erotiske Mars et parløp i ditt eget stjernetegn. Neste gang det skjer, blir ikke før 2011! Om du er i et fast forhold og har det bra med din kjære, eller du søker en partner, benytt denne skjeden begivenheten til å skape et perfekt sommereventyr.

Penger:

Tiden rundt nymånen den 22. juni, vil gi deg en pekepinne på hvordan økonomien blir fremover.

Men avgjørende blir måne og solformørkelsen den 7. og 22. juli. Alt dette skjer i ditt solare hus for penger og økonomi. At det blir en forandring, kan du regne med. Alt avhenger av din nåværende situasjon.

Sommerens leveregel: Lev livet!

Krepsen (21. juni-22. juli)
Reiser:

Reiser blir noe begrenset i sommer. Om du kan, ta ferien din i slutten av august. Da blir det i hvert fall lettere og få det til. Men på den annen side, skal du ikke se bort i fra at et elle annet overraskende skjer. Det gir deg en fin anledning til å oppleve nye og spennende begivenheter.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 26.

Juli: 1. 6. 11. 16. 24. 28.

August: 2. 7. 12. 20. 24. 29.

Den beste romantikken får du sammen med din partner i sommer. Den 7. og 22. juli blir helt spesielle dager. Er du single, må du smøre deg med tålmodighet frem til begynnelsen av august. Da har du gode muligheter til å treffe den du drømmer om. Ellers blir det en svært aktiv sommer rent sosialt sett. Både i og utenfor ekteskap, vil du oppleve mange hyggelige og interessante stunder.

Penger:

Økonomien forsterke seg fra den 23. juli og ca. en måned fremover. Venter du på en bonus eller en lønnsøkning, kan den godt komme da. I alle fall, fra denne datoen har du egentlig ditt årlige høydepunkt for penger og verdier som kommer igjennom arbeidet eller virksomheten din.

Sommerens leveregel: Ut på tur, aldri sur.

Løven (23. juli-22. august)
Reiser:

For mange Løver, blir det stor reiseaktivitet i forbindelse med jobben helt frem til den 12. juli. Deretter, blir de mer av sosial karakter. Du vil få et stort utbytte av å reise med mennesker som deler de samme interessene som deg selv. I august ta deg tid til ro, hvile og samle krefter.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 18. 22. 30.

Juli: 5. 10. 15. 19. 28.

August: 1. 6. 11. 16. 24. 28.

Ditt astrologiske hus for korte romantiske forhold er ikke sterkt fokusert i sommer. Det behøver ikke bety at du ikke opplever tilfeldige amorøse eventyr. Men den største kjærligheten vil danne seg i parforhold eller sammen med din partner. Er du single og treffer noen hvor lidenskap utvikler seg mellom dere, er det stor sjanse for at forholdet blir til noe langt mer en hendelig sommerflørt.

Penger:

Denne sommeren blir ikke en tid for å utfolde seg ekstravagant når det gjelder økonomien. Ikke at det blir et problem, men du bør være langt mer varsom hvordan og til hva du bruker pengene dine. Det gode er, at fra 3. august løsner det. Du vil få et langt lettere forhold til din økonomi.

Sommerens leveregel: Ta det som det kommer!

Jomfruen (23. august-22. september)
Reiser:

I sommer blir de fleste reiser du foretar deg knyttet opp til yrket eller karrieren på en eller annen måte. Fra 1. august, vil reiser du foretar ha et sterkt sosialt preg med mye gøy og moro. Likevel greier du ikke helt å fri deg fra jobben og dens forplikteleser. Mot slutten av august roer det seg.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 19. 23. 27.

Juli: 1. 6. 16. 20. 24. 29.

August: 3. 12. 17. 21. 25. 30.

Tiden rundt 7. juli bør du merke deg. Det er en magisk tid. Om det er positivt eller ikke, avhenger av din nåværende situasjon. Er den bra, blir det en flott anledning til å feire. Hvis ikke, kan endringer inntreffe. Den deiligste lidenskap og intimitet finner du i forhold som bygger på noe mer enn tilfeldig flørting. En tid du drømmer om den store kjærligheten. Den finner du om du søker.

Penger:

Fra 6. juli vil din økonomi bedre seg gjennom yrket eller karrieren din. Antagelig får du en bonus eller en lønnsøkning. En behagelig og spennende sommerferie er sikkert. Men jobben kommer likevel til å oppta deg, selv om du er på ferie. Du er bundet opp til dine målsettinger og ambisjoner.

Sommerens leveregel: Jeg får det til!

Vekten (23. september-22. oktober)
Reiser:

Juni og frem til første uken i juli, er helt topp. Men egentlig blir hele sommeren og frem til september fylt av reiser med forskjellige formål. Du vil oppleve mange interessante turer. Det blir en lettere blanding av kultur, ferie, romantikk og kjærlighet. En reise til utlandet kan du regne med.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 20. 24.

Juli: 4. 9. 13. 18. 26. 31.

August: 2. 7. 12. 17. 21. 30.

Dette blir en fantastisk sommer for deg som vil leve ut svermeriske og stemningsfylte eventyr. Du har lykkebringeren Jupiter i ditt solare hus for romantikk og forelskelser. Mer enn det, kan du ikke ønske deg. Medaljens bakside er; du har tendens til å drømme om det uoppnåelige. Du lar deg lett forføre av søte ord. Den store styrkeprøven blir 6. august. Om du da har grunn til å feire, er opp til deg selv.

Penger:

Når det gjelder økonomien, bør du være noe restriktiv. Selvsagt kan du tillate deg og bruke noen ekstra kroner i sommer, men ikke sløs med finansene. Selv om det er ferietid, blir juli en tid med fokus på yrket og karriere. Pengene, får du først etter sommeren. Da har du jo noe å se frem til.

Sommerens leveregel: Jeg gleder meg!

Skorpionen (23. oktober-21. november)
Reiser:

Selvsagt kan du dra ut og reise, men det kommer ikke helt enkelt til deg. Du bør i alle fall planlegge alle detaljer nøye. Forsinkelser og misforståelser kan oppstå. Så dobbeltsjekk alle bestillinger og bookinger. De mest fruktbare turene får du sammen med gode venner med felles interesser.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 30.

Juli: 5. 10. 15. 19. 28.

August: 2. 7. 11. 16. 24. 29.

Romantikk og forelskelser blir fellesnevneren denne sommeren. Forhold som starter i juni og vedvarer frem til 13. juli, vil stå enda sterkere. Deretter blir det en utpreget fysiske og erotiske tiltreningskraften er mellom dere. For deg som er fri og frank, vil sommeren bære preg av mange tilfeldige og korte, men intense eventyr. Tendensen er at du er både rastløs og ubesluttsom.

Penger:

Generelt burde økonomien være grei i sommer. Kanskje den meste og beste drahjelpen får du av din partner, privat som yrkesmessig. Det mest fornuftige du kan bruke noen kroner på akkurat nå, er hjemmet ditt. En fin tid for å pusse opp, utvide eller gjøre forandringer. Men vær realistisk.

Sommerens leveregel: Det er sol og det er sommer!

Skytten (22. november-21. desember)
Reiser:

Du vil foreta to typer reiser denne sommeren. Den ene er med din partner. Da vil dere dra langt av sted, muligens til utlandet. Den andre er mer korte, men hyppige reiser. På disse turene vil interessen ligge i å erverve seg ny kunnskap og inspirerende selvutvikling. Begge deler blir topp.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 26.

Juli: 1. 11. 16. 20. 24. 28.

August: 7. 12. 16. 20. 24. 25.

Den største romantikk og forelskelse, opplever du sammen med din partner. Både den vakre og sexy Venus samt den elskov dominerende Mars følger hverandre gjennom ditt solare hus for parforhold. Dette blir en kjempeflott anledning til å bringe kjærligheten opp til nye høyder.

Er du single, og søker en kjæreste, blir tiden fra 6. og spesielt 12. juli helt perfekt for å treffe noen.

Se ukeshoroskop for skytten

Penger:

Juli kommer til å dreie seg om dine egne og din partners penger. Den 7. vil et eller annet bli avklart. Kan være at mer penger kommer inn på konto, men også at uventede utgifter må betales. Derfor ligg litt lavt med økonomien inntil det er avklart. August ser bedre ut og spesielt fra den 23.

Sommerens leveregel: Sommeren er herlig!

Steinbukken (22. desember-19. januar)
Reiser:

Skal du reise til utlandet eller fjerner himmelstrøk, vil august bli den beste måneden for det. Da vi du få de største begivenhetsrike opplevelsene totalt sett. Ellers blir sommeren preget av mange hyggelige, men kortere reiser. Disse turene vil bringe deg mange lykkelige overraskelser.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 23. 28.

Juli: 9. 14. 19. 23. 28.

August: 8. 13. 17. 22. 27.

Helt frem til 18. juli blir det helt topp for korte og begjærlige eventyr. Deretter går interessen din mer over til fastere forhold. Spesielt 7. og 22. vil bli en testperiode for etablerte par. Hva som skjer, avhenger av din nåværende situasjon. Nye forhold kan starte, eller gamle avslutte. Den 22. vil det være masse følelser involvert. August blir en bra måned for kjærlighet og sensuelle eventyr.

Penger:

For de fleste Steinbukker, er økonomien fortsatt sterk. Muligens burde du være noe mer forsiktig eller vurdere tingene før du kjøper noe. Eller for å si det slik; ikke sløs med pengene dine i sommer.

Det går mer på at du kanskje angrer på det du har gjort, enn at du ikke har råd til det.

Sommerens leveregel: Vi har det så bra!

Vannmannen (20. januar-18. februar)
Reiser:

I det store og det hele, blir dette en sommer hvor du kommer til å holde deg mer i ro. Frem til midten av juli blir hjem og familie prioritert. Deretter kan du gjøre mer det du har lyst til samt dyrke dine hobbyer og interesser. Bruk sommeren til det behagelige. Lad opp batteriene dine for høsten.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 21. 25. 30.

Juli: 12. 18. 22. 27.

August: 2. 13. 18. 22. 27.

Dette blir en sommer du sent vil glemme. Du opplever den ene forelskelsen etter den andre. Og det beste er, at det er du selv som kjører løpet. Er du på jakt etter en kjæreste, får du et luksusproblem. Nemmelig, valget kvaler. Hvem av de skal jeg til syvende og sist velge? Bare hold ut. Den 6. august blir alt klarere. Da kan du ta de rette avgjørelsene fra sommerens amorøse og begjærlige eventyr.

Penger:

Det skjer lite i ditt astrologiske hus for penger denne sommeren. Det tolker jeg som at økonomien blir grei. Ingen store forandringer verken på inntekts eller utgiftssiden. Du kan stort sett boltre deg som du vil, så lenge du beholder et større perspektiv for og til hva, du skal bruke ressursene dine.

Sommerens leveregel: Borte bra, men hjemme best!

Fiskene (19. februar-19. mars)
Reiser:

Frem til midten av juli blir den mest aktive perioden for reiser. Deretter ser det ut som om du kommer til å holde deg mest ved teltene. Hjemmet, familien og dine kjære blir prioritert. Om du så drar på ferie, blir det sammen med dine aller nærmeste. En fin tid for å pusse opp eller ominnrede huset ditt.

Kjærlighet:

Beste dager for sommer romantikk:

Juni: 22. 26. 30.

Juli: 5. 10. 19. 23. 27.

August: 1. 6. 16. 20. 24. 29.

En interessant sommer for flørting og forelskelser. Både 7. og 22. juli er to datoer du bør merke deg. Søker du en venn eller en kjæreste, er dette to tidspunkter for interessante stevnemøter. Det kan bli begynnelsen til noe langt mer enn tilfeldige eventyr. I denne tiden vil du oppleve begjærlige og erotiske dragninger mot din partner. I august blir kjærligheten varm, grasiøs og stemningsfylt.

Penger:

Når det gjelder økonomi og bruk av penger, vil det være stort sett en grei sommer. Det er ingen mørke skyer over horisonten. Likevel ville jeg være ? om det var meg ? ikke direkte forsiktig, men heller realistisk i bruken av ressurser. Anvend kun penger på ting som har stor verdi for deg.

Sommerens leveregel: Takk skal du ha!

Håper du har funnet ut noe du er glad for å ha funnet ut^^


XoxO
-Siri

22.06.2009 Hverdagsliv

Jeg må være dømt

Jeg må være dømt til å ikke få sjekket den Ipoden min. Mamma hadde ringt til Expert på Revetal om fredagen eller torsdagen tror jeg og ringt om vi kunne få sjekket den. De folkene sa at det bare var å komme ned å få sjekket den når som helts så vi dro ned om lørdagen. Vi kom ned og fikk beskjed om at han somm kunne slike saker hadde fri eller noe og at vi kunne komme tilbake i dag muligens,, men vi skulle ringe for å sjekke atte han var der først. Så vi ringte ned i dag,, og han hadde visst fri i dag og han,, og han kom til bake i morgen. I morgen er det jo Santansaften og da kan nok ikke vi få dratt ned så. Jeg tror jeg må være dømt til å ikke få sjekket den Ipoden min. Det er jo egentlig bare ganske komisk hele greia også da atte han mannen aldri er der når vi kan. Får bare se humoren i det,, men jeg håper atte Ipoden min blir bra igjen.
Vi blogges vel om seinere i dag!

XoxO
-Siri
21.06.2009 Hverdagsliv

Lillestrøm

Jeg har ingen ting å blogge om i dag,, så da blir det ikke noe særlig til innlegg heller. Jeg har vært en del ute i solen -og regnet- i dag. Det er jo det eneste jeg har gjort så det er ikke så mye mere å fortelle. I morgen skal vi prøve å få sjekket den Ipoden på Revetal igjen. Håper den blir bra igjen. Jeg kan jo legge til at Lillestrøm spilte 1-1 mot Bodø/Glimt. Ett poeng er jo bedre enn ingen,, men de hadde fortjent å vinne 2-1. Siden de spilt best,, men de ble også snytt for en straffe som de muligens hadde scoret på. Mine meninger,, men likevel^^

lsklogo

Hvilket fotball lag holder du med da?

XoxO
-Siri
20.06.2009 Hverdagsliv

Sarah med Kinetic

video:mov00010

Så flott mobil kamera jeg har også da. Sarah og den "instruktøren" som prater^^
Sarah er en gøyal jente og da er det gøy å mimre ting man holdt mye på med før. Her spiller vi Kinetic med Eyetoy. Jeg sugde^^ Men det er moro. Det er jo faktisk ganske så slitsomt i lengden. Når man har holdt på med ett spill der som varer i 10 minutter så blir du faktisk ganske sliten. Yess da,, det er jo moro da^^ Husker vi holdt på med det hele tiden før. Ble nesten litt hekta. Men nå har jeg hatt litt lite tid i det siste på grunn av alt skolearbeidet og sånt. Nå er det ferie og da har jeg tid til mye annet som jeg skulle ha gjort før,, men som jeg endelig får tid til nå^^ Som å male på regelpermen min i matematikk. Det er gøy! Den er ikke helt ferdig enda,, men jeg kan legge ut et bilde av den når jeg blir ferdig.

XoxO
-Siri
20.06.2009 Shopping

En liten shopping

I dag så har jeg vært en tur i Re og hatt besøk av Sarah^^ Det var kos. Grunnen til atte vi dro til Re var atte den Ipoden min ikke er helt god og de folkene der sa at jeg kunne få byttet den der nede. Han "Ipod mannen" var ikke der i dag fant vi ut,, så derfor må vi kommer ned dit igjen til mandagen eller noe. Defor tok vi oss også en tur innom noen butikker på veien blant annet b.young og kappahl. Jeg hadde egentlig ikke noe planer om å kjøpe noe,, men likevel så ble det jo noe.

klaar

T-skjorten var satt ned fra 249,- til 150,- en del billigere^^ Jeg kjøpte også en sånn pakke med 5par sokker 99,- og en blomstret tights til 99,- så fikk vi jo svidd av noen kroner i dag også.
I morgen er det jo søndag. Vet ikke heøt hva jeg skal bruke dagen til,, men noe bilr det vel.
Vi blogges!

XoxO
-Siri
19.06.2009 Hverdagsliv

Fredag den 13.? Heller fredag den 19.

Akkurat nå så føles det som om jeg hater alt av elektroniske ting! Ja,, jeg vet jeg skriver på en nå men det er ikke poenget. Jeg ville bare overføre noen sanger i fra PC'en til telefonen min,, men så endte jeg opp med at nesten ALLE bildene mine på telefonen min ble sletta! Jeg gjorde ingen ting for det! Var ikke i nærheten av delete knappen eller slett! Det er bare så utrolig urettferdig! Greit,, telefonen min er tre år gammel,, men like vel da! Den skal faktisk ikke bare slette ting helt uten vidre! Men skal jo heller ikke bare lagre ting på telefonen og forvente at det skal være der til evig tid,, men den er lagd slik at man kan lagre ting på den uten at den sletter det! Jeg hadde flere hundre minner av bilder på den telefonen og nå er egentlig ALLE borte på under ett sekund?! Hva søren er vitsen?! Noen av sangene er også borte. Alt dette bare for di at jeg ville overføre 3-4 sanger fra ett elektronisk objekt til et annet! Jeg blir bare så utrolig sint og trist på en gang. Sint på telefonen som sletter uten vidre og på PC'en som må ha hjulpet med det! Og trist siden jeg har mistet alle bildene av bestevennene mine,, klassekameratene,, familien,, det gamle kjæledyret vårt,, ferie minner,, klasse minner ALT! Hvorfor vil den meg så vondt?! Hva er det jeg har gjort for å fortjene å miste ja,, alle bildene mine? Det er bilder som jeg aldri vil få igjen! Som er borte for alltid. Nå høres jeg sikkert veldig dramatisk ut,, men det er sant! De er helt borte og jeg vil aldri få dem igjen.. Jeg hadde noe med 600bilder på telefonen og masse minne igjen,, og nå har jeg kun 197 bilder igjen. Og de bildene er noen kamera bilder og bilder som jeg bare lastet ned i fra google. Jeg ville ha gitt så mye mere for å heller miste alle bildene fra google enn å miste alle mine gode minner! Verden er bare så urettferdig noen ganger!

uten navn 

Btw,, så er det denne telefonen jeg har snakket om! Sony Ericsson W550i. -Ikke min telefon på bildet-
Takk for at jeg fikk blogget ut dette. Det hjelper jo noe det også.. Jeg blir bare så irritert på ALT av elektroniske ting!!

-Siri
19.06.2009 Hverdagsliv

Kampen i går ja

Den gikk ikke så veldig bra. Vi tapte 3-1 over Nanset på 7'er. Månejordet var den banen som vi egentlig skulle spille på,, men siden vi ikke fant veien dit,, fikk vi spiller på en annen bane i nærheten. Det var kunstgrass der og jeg suger seriøst på sånt "grass". Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke liker det,, men jeg liker det bare ikke. Vi spilte ikke noe særlig bra noen av oss egentlig,, for vi var jo sånn passe slappe etter en times kjøretur og sånt. Men det blir nok ikke noe kretsmesterskap på oss da,, siden vi kom på 2. plass i serien.
Kjøreturen hjem trodde jeg ville bli ganske lang siden vi var så trøtte å slitene hele gjengen. Men den gikk mye fortere enn opp. Vi var sånn passe overtrøtte. "Vi" er da Emilie,, Mette,, Celine og meg. Det begynte vel med at Celine satt og tullet med hva hun kunne gjøre med tungen sin så ville vi også prøve. Slik fortsatte vi med alt mulig i annsiktet^^ Knipsing var også noe.  Men men,, vi hadde det moro^^

headerlag

Vi blogges!

XoxO
-Siri
19.06.2009 Hverdagsliv

Siste skoledag i går

I går var det siste skole dag for meg på hele to måneder. Det blir deilig,, men litt trist for man vil jo savne folk i ferien også når man ikke ser dem på skolen nesten hver eneste dag. Uansett. Jeg skulle jo ha blogget mere i går,, men det ble ikke noe av siden tiden gikk veldig fort og jeg skulle spille fotballkamp senere på kvelden.
I går på skolen så skulle vi se på film og spise kaker. Det gjorde vi jo også.

kaaakerk

Vi hadde sju forskjellige slag med kaker. Hadde også gelé og sjokolade^^ Det luktet kake på hele ungdomsskolen og da var det flere klasser som også ville ha. De gjorde et tappert forsøk,, og det endte opp med atte de fikk litt kake da,, for vi hadde aldri klart 7 kaker alene.
Filmen vi skulle se var Max Manus. Vi skulle se på den via prosjektoren og PC'en i klasserommet. Bildet fikk vi opp,, men vi slet med lyden. Derfor tenkte Marius at han ville underholde oss mens vi ventet på at den skulle fungere.

mariusogklassen

Max Manus ble ikke noe av siden vi fikk for kort tid til å se hele etterhvert. Så derfor så vi på I Am Legend. Det var den filmen jeg hadde lyst til å se hele tiden egentlig^^ Det var litt kjipt siden vi ikke fikk sett hele filmen da heller,, for vi måtte sette alle pulter og stoler ut i gangen og sånt. Vi skal se filmen på nytt i 9.ende,, men jeg vil se den i sommer.  
Skal prøve å blogge litt mere i dag en gang.
Blogges!

XoxO
-Siri
18.06.2009 Hverdagsliv

Sommer<3

Nå er det endelig sommerferie! Det er deilig,, selvom det ikke helt har gått opp for meg helt enda. Skal prøve å blogge noe mere seinere i dag,, men er ikke helt klar enda. Vi fikk jo karakterkortet vårt i dag da. Jeg ble fornøyd^^ Fikk samme snitt som til jul,, bare forskjellige karakterer i fagene. Gikk opp i noen og ned i andre. Men ble fornøyd^^
Seinere i dag har vi en fotball kamp mot Nanset. Håper det går bra^^

Hvordan har det gått med deg og karakterene i dag da?

Vi blogges!

XoxO
-Siri
17.06.2009 Hverdagsliv

Weeee^^

Jeg fikk ny leser rekord i går jeg^^ Nå er jeg glad. Den kom på 110 lesere,, og 138 sidevisninger. Litt flere enn det jeg pleier kan man jo si. Hvorfor? Det vet jeg ikke helt,, men jeg la jo ut to videoer i går da,, men jeg vet ikke om det har noe å si. Hvertfall så er jeg glad^^

I morgen er det siste skoledag i hele 8ende klasse,, hvis du kan kalle det en skoledag. For vi skal jo bare kose oss hele dagen,, noe som jeg ikke sier nei takk til^^ Vi skal ha tilsammen sju kaker som folk i klassen har bakt. Og vi er bare 22 folk eller noe,, men pluss lærerene. Vi får også lov til å ha med oss noe godteri. Så jeg har en anelse om atte jeg kommer til å være sånn passe usunn i morgen. Men man må jo få lov til det en gang innimellom også.

XoxO
-Siri
16.06.2009 Hverdagsliv

Heiaropet vårt

video:mov00005

Heiaropet vårt. Vi vant kampen^^  Veldig uklar. Fikk ikke med meg hele,, mistet det første HH vi er aller best^^ Trine som roper og resten av laget etter.

Hvis du er med på et lag -hvilke som helt sport- har dere et heiarop?

XoxO
-Siri
16.06.2009 Hverdagsliv

Vi scorte

video:mov00001

Det var vel før kampen mot Nøtterøy at vi ville finne på noe å gjøre når vi scorte. Så fant vi ut at vi ville stupe kråke^^ Og slik har det blitt. Her er det forsvaret med Mette,, Hanne og Rebekka og Ingrid -tror jeg- som feirer det tredje målet.
Sånn passe uklar da men.

Har du noen "rutiner" når noe går din vei på banen?

XoxO
-Siri
16.06.2009 Hverdagsliv

Fotball!

I dag så har vi hatt sånn balldag på skolen. Det går ut på at klassene 5.-10ende kan stille et håndball lag og eller et fotball lag. De fleste klassene stiller jo begge. Man må ikke være med da,, men jeg ville være med. Jeg spilte fotball sammen med Eirik,, Emilie,, John Håkon,, Øystein,, Anniken,, Aleksander og Christian. Det måtte være tre av hvert kjønn på banen. Vi vant første kampen over 9a 5-1 til oss. Vi startet med ett mål da,, men. Mot 10ende spilte vi 3-2 til oss,, jippi. Men mot den for så vidt viktigste kampen vi spilte tapte vi 2-1 mot a klassen vår,, som vant for ungdomskolen. Vi kom på andre plass da. Vi spilte også mot 9b,, da vant vi 4-0 tror jeg. De var flinke da. Emilie snublet og tryna bokstavelig talt rett på grusen og fikk litt skrubbsår her og der. Så ikke så godt ut. Jeg holdt meg på beina alle kampene faktisk,, men en gang var jeg "faretruende" nær. Markus og jeg ville ta ballen samtidig,, men traff hverandre sine bein i stedet. Holdt på å snuble meg ned til grusen,, men det gikk fint,, Markus holdt seg oppe han og^^
Det var jo 8a og 7b som vant for elevene og de fikk spille mot lærerene. Lærerene vant jo da,, selvfølgelig,, men vi scorte vi også. Ellers har det ikke sjedd så veldig mye på skolen.
Etter en fotball dag på skolen, hadde vi fotball kamp i mot Store Bergan som vi vant 4-2^^ Jeg var ikke med å spille,, men jeg så på.

dsc00373

Biildekvaliteten suger. Siden det er tatt med mitt 1.3 mega pixels mobil kamera. Men du ser vel noe for det. Ingvild har 25 på drakta si og så ser du Synne nesten midt på bilde. Vi skal spille borte mot Nanset 7'er til torsdagen.

I morgen skal vi rydde og levere bøker på bibloteket. Blogges vel!

Hva har du gjort i dag da?

XoxO
-Siri
15.06.2009 Hverdagsliv

Vikestranda

Idag var vi på Vikestranda sammen med klassen. Det var kos da^^ Vi var der ut hele dagen i solen og i vannet.
Tiden gikk mye til kortspilling,, fotball,, grilling og bading. Vi måtte ute i vannet -med unntak- så jeg har badet for første gang i år.
Vannet var ganske kaldt,, men når jeg først kom meg med vann til skuldrene og det første svømmetaket så gikk det bedre. Vi skulle jo få sånn svømmetrening av Geir -forran på bildet-.
Han skulle se om vi kunne brystsvømme,, ryggsvømme -uten armer- og sånn kråling.
Jeg bruker mye armene når jeg svømmer,, så den på ryggen fikk jeg ikke helt til^^
Vanja prøvde å vise meg,, det gikk noe bedre da.

sany0033o

Jeg liker hvite prikker^^
Mat må man ha. Så her står vi en del rundt fire engangs griller.
Det tok sin tid,, men de ble varme til slutt^^
John Håkon sitter og venter på at pølsa si skal bli varm -i høyre hjørne-. Han fikk god dreisen på det med grillinga etterhvert også^^

sany0003i

Her sitter vi på begynnelsen av dagen med Mette og Marthe som prøver seg på bondesjakk,, og Merete og meg som ivrige tilskuere^^
Mette vant flest ganger,, men Marthe var ikke langt i fra hun heller.

kaker

Etter en så "slitsom" dag,, slappet vi også av med noen UFO kjekks på stranda^^
Jeg hadde ikke smakt dem før,, men de var skikkelig gode.
Du burde smake på dem.

Btw,, i går så gikk dagen til å jobbe i hagen. Jeg vasket verandaen og kostet den etc. Fikk spilt litt fotball også da^^
I morgen skal vi ha balldag på skolen. Jeg skal spille fotball^^ Og 9b,, vi skal slå dere^^ Så det så.
Eller vi skal hvertfall prøve. 
Vi blogges^^

XoxO
-Siri

 
14.06.2009 Hverdagsliv

Byteateret

I går var vi å så på Byteateret i Holmestrand. De hadde laget en forestilling som het -Bøller i bakgården-
En av de morsomste de har hatt,, synes jeg hvertfall^^ Det eneste som var litt kjipt var at ikke alle var med av de "gamle" gode folka. Men de var kjempe flinke for det!
De bruker kjente melodier som de fleste har hørt før,, og lager ny tekst til sangen.
En av sangene var jo selvfølgelig -Fairytale- av Alexander Rybak.

folk

Nei,, det er ikke Fairytale som holder på på det bildet over,, men Olsenbanden^^
Det har jo vært en del branner i Holmestrand også,, så her prøver tre tappre brannmenn å få slukket brannen.
Riktig nok så brukte han rosa brannmannen -Spilt av Kjell-Åge Rosenborg- en vann kanne
for å slukke brannen. Menmen,, det gikk visst bra^^

braaaan

Etter Revyen med Byteateret,, spiste vi en pizza på Pizza.
Nam.. Den var god den^^ 

pizza

Fant meg et nytt favoritt krydder^^ Ganske så sterkt,, men godt.
Aner ikke hva det heter. De små kulene var best,, men umulige å tygge.

dscf9514

Det var dagen min i går. Jeg var også ute å spilte litt fotball. Weee^^
I dag vet jeg ikke heøt hva jeg skal gjøre. Får ta litt som det kommer,, noe jeg pleier å gjøre.
I morgen skal vi på tur til Vikestranda med klassen. Egentlig skulle vi ha mattedag,, men vi hadde for får
lærere,, så den ble avlyst. Vi fikk valget mellom å ha vanlig skole eller å dra til Vikestranda,, og selvfølgelig
drar vi til Vike^^ 9ende og 10ende har fri i morgen. Heldige de. Men vi har funnet ut at
det er jo like greit å dra med klassen til Vike,, enn å bare sitte hjemme å sture,, som mange av oss sikkert ville ha gjort. Så jeg gleder meg til i morgen.

Hva skal du i dag da?

Vi blogges
XoxO
-Siri
14.06.2009 Hverdagsliv

Hvordan ser bloggen ut hos deg?

Jeg har hatt litt prolemer med bloggen min på PC'en min. Skriften er stor og headeren min er blitt kortere så den begynner på nytt lengere bort. Noe som irriterer meg! Men på en annen PC,, så er bloggen min som vanlig,, bare uten den hvite bakgrunnen bak innleggene. Så derfor lurte jeg på:

Hvordan ser bloggen min ut hos deg?
Bare sånn at jeg vet åssen den er. Om jeg burde forandre noe etc.
Tusen takk hvis du vil si i fra^^

XoxO
-Siri
14.06.2009 Hverdagsliv

Oj,, hva har sjedd med bloggen min?

Jeg fikk ikke blogget i går,, så jeg så det ikke før nå. Bloggen min er jo helt snudd på hue. Headeren min er mindere og skriften mye større.. Hvorfor det? Jeg skal prøve å få ordnet opp i det.

XoxO
-Siri
12.06.2009 Musikk

Lifeswitch

Lifeswitch<3 Med -It doesn't matter- skrevet av Ronald Øverland. De er skikkelig flinke,, uansett hva du synes^^ Men jeg vet at du også liker dem,, så da er vi enige om at de er flinke. De har også -You Throw Me Away- som musikkvideo,, som jeg har lagt ut på bloggen min før. De har også flere sanger uten musikkvideo. Du må høre mere på dem!
 
12.06.2009 Hverdagsliv

Fanthomas?

Okay,, nesten alle rundt på skolen snakker om Fanthomas,, en sånn "nettserie" som mange følger med på. Kommer nye episode hver fredag tror jeg jeg har fått med meg. Siden ja,, nesten alle snakker om det,, tenkte jeg at jeg skulle se på det jeg også,, så jeg veit hva de prater om. Folk kommer med kommentarer som folk synes er kjempe morosomme,, mens jeg ikke skjønner helt poenget med. Det viste seg at de kommentarerne var i fra Fanthomas.
Mye av grunnen til at jeg ikke har sett så mye akkurat på Fanthomas er noe med at det er ikke alt som er helt min humor. Det er jo noen bra kommentarer innimellom da. Jeg sitter ikke her å disser Fanthomas assa. For det gjør jeg ikke,, jeg synes det er bra at noen har lagd en nettserie som mange synes er gøy å følge med på.
Jeg har hørt at det har kommet ut en ny episode av Fanthomas i dag,, så jeg la ut den ene 8ende episoden eller noe på bloggen min.


Spørsmål: Hva synes du om Fanthomas?

 XoxO
    -Siri
11.06.2009 Hverdagsliv

Må huske RLE

Nå har jeg kommet hjem fra drama med kulturskolen. Siste gangen for dette terminet. Det er litt trist da,, men vi kommer til neste år^^ Nå skal jeg lese RLE-leksa mi og dusje. Sånn atte dere vet det. HaHAHah. Men det var ikke det jeg skulle blogge om. Jeg skulle spørre om  dere hadde noen tips til hvordan det er lettere å huske det man leser? For når jeg leser leksa mi kvelden før,, og læreren hører oss dagen etter,, er det sjeldent jeg husker så mye. Det er litt irriterende,, for jeg har jo lest! Så hvis dere har ett råd eller noe.

Spørsmål: Har du noen gode råd til hvordan man kan huske en tekst bedre?

Håper å høre fra deg^^

       XoxO
  -Siri
11.06.2009 Hverdagsliv

Varg Veum

I dag har vi sett ferdig den filmen om Varg Veum -Falene engler. Den der --> 

vargveumfalnecove325b

Den var veldig spennende og jeg kan anbefale deg å se den.  Jeg vil ikke røpe åssen den ender,, men den var litt overaskende hvem det var som hengte alle kvinnene og barna. Det sjedde mye på slutten og den var forsåvidt spennende hele veien.

Jeg fant en sånn slags handlingsgang om filmen,, tatt i fra Wikipedia:


En kvinne kommer hjem og finner sin 18 år gamle datter hengt i trappen ikledd en hvit kjole.

Varg Veum støter på en gammel venninne, Rebecca, og bestemmer seg for å gå på konsert med det bandet til den gamle vennegjengen. Bestekompisen betror seg til Varg og forteller at han tror kona Rebecca er utro. Han vil at Varg skal skygge henne og finne ut hva det er hun driver på med. Rebecca merker at Varg forfølger henne og hun inviterer han med hjem. Varg drar fra Rebecca, men bestemmer seg for å dra tilbake. Da står det allerede en ny bil i oppkjørselen og han tar med seg kameraet ditt for å finne ut hva det er Rebecca driver med. Han oppdager en mann kledd i svart, som drar en livløs Rebecca gjennom huset. Hun blir funnet hengt i en hvit kjole.

Varg har en teori om at dette er bibelske henrettelser. En person har tatt på seg jobben å straffe syndige kvinner som selger kroppene sine til menn; Falne Engler. Men når en 8 år gammel jente dør på samme måten ryker teorien. Varg finner en sammenheng mellom jenta og Rebecca og drapene knyttes tilbake det bandet.

Mere vil jeg ikke si,, for hva blir spennende med filmen hvis du vet alt som skjer? Men du burde se den eller noen av de andre filmene om Varg Veum. Det spørs jo om hvilken smak du har for forskjellige filmer også,, for det er jo ikke alle som liker slike filmer.

Nå har jeg ikke så mye mere å blogge om enda,, men det kommer vel mere.

   XoxO
 -Siri

10.06.2009 Hverdagsliv

Skulder? Jeg trodde det kaltes arm

Nå er kampen spilt. Og landskamp holder på. Kampen vår mot Nanset ble en 4--3 seier til Nanset. Noe -som etter min mening- ikke var helt rettferdig. Nanset er jo kjempe gode,, det kan man ikke nekte på,, men jeg synes at dommeren kunne legge merke til hva det andre laget gjorde også og ikke dømme oss for ting som ikke er noe å dømme for. En i fra Nanset spent bein på Rikke,, ble det frispark? Nei,, han merket det ikke en gang! Ei i fra laget vårt presset med skulderen -noe som faktis er lov- mot ei jente fra det andre laget,, blir det frispark mot oss? Å jadda,, og det ble faktisk mål også. De scorte på offside også,, noe som dommeren ikke "så". De presset,, nei de dyttet faktisk med armen langt ute fra kroppen- Dommeren: Hun presset med skulderen.     
HVA ?!  Jeg tror jeg må lære meg hvor de forskjellige kroppsdelene er på kroppen forresten,, for jeg var sikker på at det var armen som var den lange saken som jeg bruker hver eneste dag. Men jeg har fått oppklart i dag at det kalles skulder.
Nå høres jeg sikkert ut som en veldig dårlig taper,, men det er sant det jeg sier altså. Han dømte Nanset sin vei,, hele kampen. Spessielt etter pause da vi ledet 2-1
Det ser ikke ut som at det går så bra med Norge-Nedland heller. Forløbi 2-0 til Nederland.

        XoxO
 -Siri
10.06.2009 Hverdagsliv

Vi vant fotballkampen i morgen

Ja,, det gjorde vi faktisk. Vi skulle egentlig spille 7'er kamp i mot Nesjar i morgen,, men den ble avlyst. Kampen skulle egentlig blitt spilt forrige uke eller noe,, men Nesjar flyttet den til i morgen,, og så avlyste de den i dag. Derfor vant vi på walkover. Det er jo morsomere å spille kampen,, men noen ting kan man ikke forandre på. Vi fikk jo 3 poeng da,, og vi ligger øverst på tabellen^^ Hurra^^ Vi skal spille kamp i dag på Vollshagan da. 11'er kamp. Nå skal du komme å se på! Hvis du kan da^^ Men det kan du! Kampen begynner halv åtte,, altså kl. 19.30 på Vollshagan. Du vil nok se oss når/hvis du kommer dit.

lage

Du kan bare se etter denne gjengen her^^ Da finner du oss.
Som sagt 11'er kamp på Vollahagan kl. 19.30

På skolen i dag så har vi egentlig bare sett på film,, untatt to timer for da hadde vi gym. I norsken så vi på Varg Veum- fallene engler. I engelsken så vi på Bend it like Beckham,, og i fransktimen så vi på en eller annen Taxi film tror jeg den het. Husker ikke helt. Ikke noe mere å fortelle akkurat nå.
Vi blogges jo.

XoxO
-Siri

09.06.2009 Hverdagsliv

Silje


Nå kom bilde av Silje som jeg nevnte i forrige,, forrige innlegget.
Jeg liker det bilde. Det er veldig pent<3
Og hvis du ikke fikk med deg det så er det Silje^^ Med Celine bak og Mina helt bak der.
Kjempe flinke hele gjengen!

silje
 
XoxO

-Siri
09.06.2009 Hverdagsliv

Forrige Innlegg

Ops! Det forrige innlegget om kampen i går kom litt seint det. Jeg skrev det i går,, men det kom ikke før i dag. Jaja,, det kom hvertfall^^
I dag har jeg vært å prøvd eller målt sånne mål til bunad. Jeg er sikker på at den blir kjempe pen<3
Bare et lite innlegg om det forrige innlegget^^

XoxO
-Siri

08.06.2009 Hverdagsliv

Fotball kampen

Nå er kampen ferdig. Den endte 4-0 til oss^^ Ramnes spilte veldig bra de også da.
Var du å så på ?? Det var ikke såå mange der,, men..

 kaamp

Her spiller dem i vei. Ikke så lett å se hvem det er,, men vi er dem svart med røde striper.
Ramnes er blå med hvitt.

fruukt

I pausen skjærer vi opp litt frukt. Det gir god energi^^
Skoene til Liv Mari i toppen av bildet.
Tøffe røde sko,, med hvite striper.

Skulle jo få lastet opp et bilde av Silje også da,, men blogg.no vil visst ikke laste opp flere bilder.
Får ta det seinere.


XoxO
-Siri
08.06.2009 Hverdagsliv

Fotball kamp

Nå er det under 20min til kampen Hof7Hvittingfoss-Ramnes starter på Vollshagan. Du rekker og komme deg opp dit veit du^^
08.06.2009 Hverdagsliv

Et lite innlegg

Jeg har ikke blogget på en stund jeg,, har hatt så mye annet å gjøre og slikt. Men så har jeg ikke gjort så mye å blogge om heller. I helga så var jeg en tur i Tønsberg. Fikk jo brukt litt penger også da. Søndagen var jeg hjemme og nerdet  TheSims^^ Det er jo morro da,, selvom det er ganske merkelig egentlig.
På skolen i dag har vi hatt fremføring av det samfunnsfagprosjektet om overtro og folketro,, sammen med Emilie. Jeg tror det gikk ganske bra,, selvom jeg syntes selv at jeg snakket veldig fort og bare surra. Vi fikk hvertfall positive tilbakemeldinger.
Vi fikk besøk av noen herlige vesner på skolen i dag også. Som en Lama.

salama

Jeg syntes litt synd på dem egentlig,, for dem sto ute hvor alle så og hang på dem.  Fikk ikke spise i fred en gang. Men det er vel en del av sirkuslivet.. De var jo utrolig herlige også da. Det skal visst være sirkus i Hof i dag. Derfor alle dyra og sånt var der da

grisekt

Fant en liten kamerat jeg. En stor svart gris. Han var utrolig herlig. Jeg så han først på avstand,, og jeg trodde først at han var en svart stein eller noe siden den så stille på bakken,, men så så jeg at det var en herlig gris^^ Den fulgte etter oss når vi gikk. Herlig dyr<3 Han var ikke så plaget av så mange folk som lamaen,, siden han var litt mer gjemt og for mange ikke så intresant. Men fortsatt herlig!<3


Halv åtte har vi 11'er kamp på Vollshagan. Vil du komme å se på? ^^ Håper å se deg der.

XoxoxO
-Siri
04.06.2009 Hverdagsliv

Jeg har drattpåsykkel- tur

I dag har vi drattpåsykkel tur med klassen. Sånn ja,, vi dro sykkelen mere enn vi syklet. Nesten hvertfall. Vi var jo så flinke atte vi syklet feil også. Eller vi skulle sykle til Ravnåskollen og rundt Vikevannet,, og det gikk to veier dit. Ingen var særlig gode på veiene,, så vi valgte den ene som gikk i skogen. Den var jo mye lengere og vi måtte sykle over bratte sider og løfte syklene våre over to strømgjerder. Og jeg er veldig glad for atte guttane i klassen er så snille som de er og hjelper oss med å løfte sykkelene over  det høye strømgjerdet. Det eneste var atte vi fant ut etter på atte det ikke var strøm i gjerdet. Typisk klassen vår^^

Jeg liker hvitt så godt^^
Vi er godt på vei her. Stoppet ved krysset her for å samle alle. Rett etter her gikk den nedover. Veldig nedover. Og det var i skauen med en tynn sti,, masse steiner og utstående røtter. Og jeg har aldri syklet nedover i en så bratt og humplete bakke før,, men vi kom oss helskinnet hjem.
Når vi nesten var rundt Vikevannet,, skulle vi jo opp på Ravnåskollen. Slitsomt!
Men det gikk faktisk bedre enn det vi trodde.
Den siste biten før vi kom til stranda var tung,, men ikke i forhold til det vi alt hadde syklet.
Når vi vel var fremme valgte folk å slappe av på flere måter. Kubbe spill,, fiske -faktisk med fisk-,, fotball etc. eller sitte å slappe av på brygga ssom Tove Marlene og Marthe gjør her.

 martheogtove

Det var også andre måter de slappet av på,, som Anniken her,, med bading.
Det så litt kaldt ut men^^

anniken

Noe som var veldig gøy da,, var at vi fant noe merkelig i buskene. Ganske fargerikt og fint,, men ikke noe som man finner hver dag ute.

skoo

Masse fora clogs! Aner ikke hve de skulle der,, men noe må det ha vært.
De var foret alle sammen og vi hadde det morro med å prøve dem. Jeg tror faktisk atte de ikke var brukt før også,, for de hang sammen og hadde på eg prislapper uten pris^^
Men de hadde også en sprekk i enden på hver sko,, kanskje noe produksjons feil eller noe.
Men det var gøy for det.
Det var noen skikkelige shønne rosa der. I størelse 28! De var herlige da,, men ikke min størrelse.

Til slutt så vil jeg bare legge til atte ja,, jeg var der.
dscf9444

Og at stranda er veldig pen selvom det er Vikestranda jeg har blogget om.
Hvertfall så liker jeg sanden der og da.
Nå skal jeg snart på drama,, en av de siste gangene før ferien.
Takk for turen klassen!<3
Vi blogges.

XoxoxO

- Siri

03.06.2009 Hverdagsliv

Ikke tid

Jeg hadde ikke tid til å blogge i går jeg. Har veldig dårlig tid for tiden,, men jeg får mere og mere fritid nå da. I går så kom jeg hjem,, så på one tree hill -gamle episoder,, litt gøy da- før jeg måtte begynne på lekser. Greit vi har nesten ikke hatt lekser denne uka,, men de har vært ganske lange. Pluss atte vi hadde borte kamp mot Runar i går. Runar ligger borteved Sandefjord. Ca. en time å kjøre,, men vi skulle møte opp en time før kampen også,, så da skulle vi dra her i fra halv seks og kom hjem rundt halv elve. Det ble litt forsinkelser på veien hjem på grunn av noen ikke særlig koslige ting,, men det er vel en del av livet..

soccerKampen tapte vi 5- eller 4-3 det var også mulig at det ble 5-4. Jeg husker ikke helt. Runar var veldig gode da. Han som dømte kampen begynte å dømme ganske bra,, men etter hvert så blåste han etter hvert eneste spark i fordel for Runar. Ikke langt i fra hvertfall. Vi begynte å spille med 4'er ball også,, noe om dommeren ikke sa noe på og vi skal spille med 4'er ball! Ble litt irritert over at han ikke gad ballen tilbake til Runar og fikk en 4'er ball med en gang,, men. Han målte også feil på en straffe -som egentlig ikke skulle ha vært straffe etter min mening- så hun som skøyt sto nærmere enn det hun skulle. Hun scorte jo da,, og det ble 2-0 til Runar etter ganske kort tid. 2-2 ble det til pause. Det er ikke for å kritisere kampen og dommeren jeg blogger om dette,, men jeg må bare få det ut av meg.. Nå skal jeg på fotball trening. Har ikke mere tid til å blogge i dag. 
       
               xoxoxo
  - Siri
01.06.2009 Hverdagsliv

Har ikke noen overskrift i dag

Kommet hjem i fra hytta nå jeg. Dro tidlig om lørdagen og kom hjem i dag. Det var vært masse sol i helga og det har vært deilig. Jeg har egentlig ikke gjort noen ting i hele helga,, bare ligget ute å lest. Var ikke så mye ute i sola i dag da,, siden jeg rakk ikke så mye før vi dro også har jeg blitt bitte litte granne solbrent,, menne det synes nesten ikke. Ellers så har jeg ikke gjort så mye som jeg nevnte i stad. Boka jeg leser er Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Har ikke kommet så veldig langt,, men jeg liker boka for det. Har lest den 6-7 ganger før da,, men jeg er ikke lei av den^^
Det er veldig deilig å ha fri på en mandag og denne uka vil gå ganske fort,, for vi har prosjekt i hele morgen,, prosjekt de tre første timene på onsdag,, en time engelsk og to timer fransk. På torsdag skal vi på sykkel tur -heldig oss- til Ravnåskollen. Tror det skal bli regn også,, så det blir jo kjempe fint. På fredag har vi noe som heter jobbskyggng. Det tror jeg går ut på at vi bare skal være med noen på jobb,, og se hvordan det kan være i arbeidslivet. Vi må være ute fra skolen torsdag og fredag på grunn av muntelig eksamen.
Ellers har jeg ikke så mye mere å fortelle. Jo! I morgen har vi 11'er kamp i mot Runar. Borte da. Menne så har vi 7'er kamp i mot Nesjar på Vollshagan 19.30 til onsdagen. Komme å se^^ ONSDAG 19.30,, altså 3. juni halv åtte.
Det var det jeg vill bry dere med så lenge.
   
        XoxoxO
  -Siri
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits