31.05.2014 Hverdagsliv

Kramperuss- Tomorrowland

Midt i eksamenstider og vel.. alt.. så kommer det blogginnlegg litt sånn her og der innimellom. Jeg har vel aldri kommet helt i gang etter jeg begynte å slurve litt for halvannet år siden, men litt er jo bedre enn ingenting. Pluss at jeg har fått sååå mye mer fritid- som jeg kan bruke på fotografi til bloggen. Yay.

Sååå! Russetid, tjohei. 
Det var virkelig noen supre uker. Hadde en perfekt balanse mellom alt og ja, hatt det kjempefint- til og med nye mennesker(ekstremt uvanlig).
Det eneste større treffet van-jentene og jeg har vært på var landstreffet i Stavanger, ellers har vi kost oss rundt i Tønsberg-området.
Noe av det tristeste med at tiden er forbi er å selge den fine vanen vår. Har aldri før følt en slik nærhet til en bil før, haha, men håper den blir solgt til noen fine nye eiere.
Bare å si i fra om noen ønsker å se bilder av den. Over gjennomsnittlig fin vil jeg tørre å si- med dobbeltseng og greier!  
Yay, russetoget i Tønsberg. Hver russebil fikk hver sin hendelse fra 1814 til i dag.
Hehe, disneyprinsessene, ikke sant?
Gjettekonkurranse! Hvem tror dere jeg tror jeg er?

Wohoo, UNIFLY- unicorn + butterfly = uniflyyy

Har du hatt en fin russetid? -Hvilket år blir/var du russ?

14.05.2014 Foto og Photoshop

LONDON

Bedre sent enn aldri og i disse mai-uker er det vel heller ikke så overraskende at bloggingen for kommer litt i annen rekke. MEN det betyr jo ikke at tiden har stått stille og kamera har ligget under et laken. Mye har skjedd, mye skjer, mange bilder har blitt tatt og mange bilder skal bli tatt. I morgen får vi vite skriftlig eksamen og det er få dager igjen av russetiden og tiden igjen på videregående. 

Landstreffet til Stavanger var gøy,og rulleturer ute med vanen er også veldig gøy. Tomorrowland(TRYKK) har de fire andre søte jentene og jeg døpt russebilen vår til. Jeg er skikkelig glad i den, det er som et lite kjæledyr- eller noe sånt.

Men jo! London! Uken før påske dro vi i klassen på studietur til den nydelige byen og så en ny side av London som jeg ikke har lagt like mye merke til før. Jeg har vært i London til sammen tre ganger, men de to første har vært mer som turist og shopping. Den siste gangen her, bodde vi i et mer "nøytralt" strøk, tok lærte oss undergrunnen og dro til deler av byen jeg aldri hadde vært i før. Det var en tur med en fin kombinasjon av sosialt, kultur, fotografi, shopping og turisme- som kanskje går innunder kultur.

Vi har sett hele tre forestillinger.
En typisk britisk komedie, 39 steps, en nydelig teaterforestilling, War Horse, og en fantastisk musikal, Les Miserabeles.Det har vært så herlig å hatt med kamera mitt til London. Hadde med Canon 500D'en til London andre gangen, men det nydelige 6D gir jo noen helt andre muligheter. Nå skal jeg ikke legge ut aaalle bildene- for det hadde måttet bli en egen blogg-, men noen flere vil nok dukke opp etterhvert.

Har du vært i London før?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits