05.05.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

Tanzania kommer hit

Jeg må innrømme at jeg stadig drømmer meg tilbake til februar tider og Tanzania. Det føles så lenge siden, noen ganger som om det faktisk bare var en drøm, mens andre ganger, når jeg ser gjennom alle bildene, får jeg gåsehud og tårer i øynene. Det var en fantastisk tur! Dere skal få høre ennå mer om den etterhvert.

Men det som står øverst på planen, er nemlig et gjen- og hjembesøk av fire av de afrikanske elevene og to av lærerne. Vi skal hente de på flyplassen om en times tid, så skal de veksle på å bo hos oss i de forskjellige familiene. Derfor håper jeg at dere har forståelse for at lumskbloggen ikke blir første prioritert de neste to ukene. Men det kommer jo til å masse artig å fortelle etterpå! 

 
Nå må jeg nesten løpe og gjøre klart resten av huset til vi får besøk.

Hva gjør du i dag?

Vi blogges, sunsets!

01.05.2013 Antrekk

Nagler og space print

Solen skinner, gresset blir grønnere, hvitveisen blomstrer og det meste er egentlig supert! Må innrømme at jeg nok av ting å bruke fridagen på, for fridag fra skolen er ikke det samme som fridag fra skolearbeid- selv om dette skal være en fridag for alt av arbeid. Snåle greier akkurat det der.

Jeg så igjennom de nydelige antrekksbildene og hvis dere lurer på hvorfor ikke absolutt ikke skal se i kamera, så er det fordi sola skinte rett i øynene. Bare sånn hvis noen syntes det var rart.
Vesten er en gammel olajakke- se den HER, genser/Cubus, bukse/H&M og sko/Esprit

Hva synes du om antrekket?

Hva bruker du 1.mai på?
Vi blogges, spaces!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits