30.05.2012 Foto og Photoshop

Mitt møte med Justin Bieber

Jeg hadde først planer om å være blant de eneste bloggerne som nå ikke har blogget om Justin Bieber, men så kom jeg på at jeg har et veldig, veldig fint bilde her, og da måtte jeg nesten dele det med dere. Det var fra vårt koselig møte i Skien da han var i Norge for første gang! Turen var så klart hemmelig, så det var nesten bare jeg som hadde fått vite om det. Etter det har vi hatt et ganske skjult forhold, så det er derfor jeg er hjemme i kveld for å ikke vekke noen mistanker.


Til de som ikke måtte forstå ironi, så kommer sikkert mange til å lure på hvilken type hjerneskade jeg har, men ta det med ro, det var fra den tiden jeg photoshoppet det som var å shoppe (på den måten).Jeg må si at jeg er virkelig imponert over hva jeg får til assa! Hahahah, den vampyren er jo neeesten bra. Nesten. Men photoshop er gøy!

 Er du/har du vært i Oslo i dag?

Liker du å redigere bilder?
Vi blogges, Bibers!

30.05.2012 Antrekk

Antrekk med skjørt og sløyfe

På starten av dagen var det skikkelig kaldt og gråvær, men så kom sola. Hurra. Derfor er antrekket mitt en kombinasjon av fint og ikke så fint vær. Ellers så er det skikkelig uvandt at vi ikke har lekser. Men så har vi fått en del innleveringer og framføringer å gjøre i stedet. Selv om tida har gått sikkelig fort, så er jeg glad det snart blir sommerferie. Det er vel de fleste regner jeg med.


Akkurat nå skinner solen ute! Og nå, skinner den ikke like mye... Ja, den er her litt innimellom.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

29.05.2012 Foto og Photoshop

Flyvende løvetann

Jeg må bare starte innlegget med å fortelle dere at jeg fikk 5/6 og 5+ på tentamen i musikk, dans og drama! Det var totalt uventet, og veldig, veldig gøy! Tanken hadde ikke streifet meg en gang at det skulel gå så bra. Tideligere har jeg ikke fått noe mer enn 4 på visningene, og denne hadde jeg på følelsen var litt halvveis, men det gikk jo helt superbra! Så det var utrolig gøy!

Så vekk fra skrytehjørnet, så håper jeg alle 3. klassinger er fornøyde med deres norskeksamnen. Hurra. Dette feirer jeg med et bilde av en løvetann.


Hva synes dere om bildet?

Har du eksamen i år?
Vi blogges,  pictures!

28.05.2012 Hverdagsliv

Supersnegle

Plutselig så var det en giiiga-snegle i hagen vår. Wow, det er nesten som man kan ringe til VG om! Den var så stor at den faktisk nesten var litt søt. Nesten. Den minte meg litt om den seglen i Svampebob, om noen hukser han? Om jeg har en leser som er snegle-ekspert, så gjerne del vidre om denne er en mutant eller en snegle som stammer fra dinosaur- tiden og har vært fryst i mange 10 000 000 000år!
Nesten dådyrøyene på han her (hvor er egentlig øynene?)


Jeg tror egentlig at det var en SuperSnegle som var på et skikkelig kult og hemmelig superhelt oppdrag!

Oj, jeg merker at jeg har vært for mye inne i dag...

Er dette en vanlig snegle?
Vi blogges, snails!

28.05.2012 Foto og Photoshop

Foto: A magic dandelion

Først i dag hvor jeg hadde lagt planer om å sitte ute i solen med skolearbeid, så er det ikke noe varm sol å sitte i. Det er litt trist.. Men det har jo vært noen utrolig herlige og varme dager før, så kan nesten ikke klage. I går var jeg ute i noen timer bare i en lett sommerkjole for å ta litt bilder av ting og tang. Jeg var litt korttenkt å la meg ned på grasset for å ta noen bilder og det er vel ikke akkurat det beste med pollenallergi og sånt, men assa, det kunne vært verre. Noen av bildene ble litt bra iallefall (håper jeg).

Det ble i grunn ganske underholdene å ta bilde av sånne "utgåtte" løvetenner som man kan blåse på, så flyr frøene rundt. Jeg tror halvparten av bildene jeg tok, var av den typen... Men det ble jo litt lungetrening også da!


Hva synes dere om bildet?

Hva er dine planer for dagen?
Vi blogges, dandelions!

LIK lumskbloggen på FACEBOOK HER

27.05.2012 Foto og Photoshop

I'm a bee

I'm a bee, I'm a bee, I'm a, I'm a, I'm a bee, I'm a bee, bee, bee, bee, I'm a bee!

Jeg stalket en veps ute i stad. Den var veldig fin, men så tror jeg den følte seg litt etterfulgt, og så fløy den laaangt vekk... Men assa, veps er fine greier. De flyr rundt fra blomst til blomst, og det er skikkelig stilig å se på når de ruller rundt i pollenet, tihi.


Håper alle har en herlig kveld i det nydelige været!

Hva synes dere om bildet?

Liker dere veps?
Vi blogges, bees! 

27.05.2012 Foto og Photoshop

Bed of roses

Hei, alle søte! Nå har jeg tatt meg en liten tur inn, for jeg tror faktisk at kroppen min har fått nok sol for i dag. Sånn er det når man er rødhåret med fregner... Må ha litt andre regler, tihi. Men ellers så har jeg tatt bilde av en superpen rosa rose. Rosa Rose- veldig gøy å si. Rosa rose, rosa rose, rosa rose, ros...
Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, roses!

27.05.2012 Antrekk

Antrekk i grønt

Det var en veldig koselig kveld hvor vi var samlet for å se på MGP og så klart for å heie på Norge! Det som sikkert mange veit, så gikk det jo ikke så bra med Norge, men Svergies "Maria Mena" gjorde det veldig, veldig bra, tihi. Hurra for Sverige! Kamera mitt ligger på Nøtterøy og derfor så ble det ikke så mange bilder fra kvelden. Antrekket kan dere se da. Men det ser litt rart ut, siden halvparten av bildene var tatt i går etter jeg kom hjem, og resten for 20minutter siden. Men assa, det har vel ikke sååå mye å si, tihi.


Disse skoene har til og meg teaterlæreren min og vaskedamene på skolen kommentert(!), så jeg veit ikke heeelt om hvordan jeg skal tolke det... Men jeg liker de, hahah.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, shoes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

26.05.2012 Antrekk

Kledning for sommeren

Man må vel kunne si at sommeren virkelig begynner å komme nå. Tenkt om det holder seg slik helt fram til sommerferien! Det hadde vært herlig. Enn så lenge, så får vi nyte været mens vi kan løpe rundt i lette sommerklær og spise is i solen. Får skikkelig somemrfølelse jeg! Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele litt herlige saker fra NastyGal med dere. De har så mye fine, og litt spesielle klær. Ikke alle er like sommerlige, men de er alle like nydelige, tihi.


Nå skal jeg utover for å se på MGPfinalen. Spennende greier det der assa.

Hva synes dere om klærne?

Liker dere NastyGal?
Vi blogges, clothes!

26.05.2012 Foto og Photoshop

Stjerner i håret

Jeg prøvde å redigere litt på et bilde, men jeg må nok innrømme at utfallet ikke ble så veldig heldig... Det ser igrunn ganske rart ut der jeg står med lilla og stjernete hår... Men det ble nå sånn da, og før jeg skal hoppe ut i solen, så tenkte jeg å dele dette og det neste bidle med dere. Det nederste bildet er nok litt mer heldig. Hurra! Forresten, så skal jeg hilse fra kjekke Sverre som jeg møtte i går. Jeg tenkte at jeg måtte presentere han for dere siden har er veldig søt, snill og så klart superkjekk. Sverre leser nemlig innom bloggen min innimellom, oftest ved et uhell, men så må han jo først lese når det kommer opp. Nå har bloggen og Sverre blitt bestevenner! (Joda, på en måte så kan man si at de fire siste setningene er en annonse, haha).Men eller så var det en koselig kveld i går! Jeg har bilder, men jeg har nok ikke kamera her... Så da blir det mer bilder for å mimre, tihi. Det er jo ganske fint det også, så klart.

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, roses!

25.05.2012 Antrekk

Antrekk- skjørt og sløyfe

Jeg har hatt fri i dag! Utrolig! Oooog kjempeherlig! Vi hadde egentlig bare én økt, så da fikk vi lov til å ta den fri. Jippi. Kan ikke klage! Også i dette herlige været også. Det er 30grader i skyggen akkurat nå. I skyggen! Det er ganske fint og sjukt.  


Det er masse prikker på skjørtet forresten. Man kan bare ikke se det så veldig bra.

Nå skal jeg snart videre til Tønsberg/Nøtterøy en tur. Tjohei. Dere må kose dere masse i kveld og i morgen, og alle andre dager også, hihi (selv om vi snakkes nok før den tid). Nyt den herlige solen, men husk solkrem! Solen er sterk assa, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, bows!

24.05.2012 Musikk

Graffiti

Mens jeg sitter å stirrer på MGP, skriver naturfag/engelskoppgave og tenker på min søte venn som har eksamen i morgen, så måtte jeg dele musikken til Kat Graham på denne musikalske aften. Kat Graham er vel best kjent fra The Vampire Diaries, som søte, lille og sterke Bonnie, så derfor var denne videoen og sangen litt annet enn det jeg forventet sånn sett. Men jeg synes hun er veldig flink, og hun kler forskjellige sider, tihi.


Hva synes dere om sangen?

Ser du på MGP i kveld?
Vi blogges, graffitis! 

24.05.2012 Foto og Photoshop

Tenk om jeg var en blomst

Tenk om man var en blomst, og kunne dukke opp på et nytt sted hvert år, eller kanskje man ble plukket av et søtt lite barn som skulle glede bestemoren sin? Man hadde stor familie, hvor de liknet veldig på hverandre. Da hadde en kunne hatt alle verdens farger, og kanskje kombinert flere forskjellige? Som blomst kunne man vært både natt og dag, stemor eller en tulipan. Man kunne vokst ute i skogen, i en hage, eller kanskje blitt plantet i potter inne hos skrullete tanter med en katt.


Det finnes så mange forskjellige blomster med forskjellige historier. Tenk om blomster kunne snakke! Mange av dem har nok sett mye rart...

Hvilken blomst liker du best?

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, flowers!

23.05.2012 Foto og Photoshop

Bench of roses

Roooosebilder! Nå dukket rosen plutselig opp på benken, og der trivdes den fint (liker jeg å tro iallefall). Det er sykt varmt i dag og, og det er kjempeherlig! Når det til og med er varmt å gå i skjørt (det kan dere se litt på etterpå), da er det varmt da! Vi hadde fransk ute i solen i dag (riktignok fordi det ikke var noe ledige rom pga. eksamen) og har med andre ord vært en del ute i det nydelige været i dag også. Jeg må være flink å skrive på naturfag/engelsk oppgaven min, men det hjelper litt på en måte at det er pent vær.


//Redigert i photoshop cs5

Hva synes dere om bildene?

Har du vært ute i solen i dag?
Vi blogges, roses! 

22.05.2012 Foto og Photoshop

Rose

Jeg kommer til å gi dere skikkelig dilla på roser en stund framover i tid, tihi. Rose på båt, rose i vann, rose i åker, rose i tre, ros... Ja, mange bilder med roser her og der. Jippi. Jeg må bare formidle til dere at å avslutte dagen med en kald dusj etter en utrolig varm fotballtrening, er veldig, veldig herlig. Absolutt å anbefale! Har man mulighet til knekkebrød med brunost og melk i tillegg, er det prikken over i'en. Det var mine visdomsord for dagen!


Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, roses!

22.05.2012 Shopping

Hodeskalle med diamanter

Åh, har dere kjent hvor herlig vær det er ute? Det er helt nydelig! Nesten bittelitt for varmt, men nei, jeg klager absolutt ikke. Jeg kjenner at om dette været fortsetter, så må jeg nok finne fram litt skjørt og lette topper. Herlig!

Jeg har sett på et smykke fra A&C ganske lenge, og har vært skikkelig usikker på om jeg skal kjøpe det eller ikke. Det var ganske dilemma for det er lit groteskt, men samtidig veldig, veldig pent og stilig! Det endte med at det i dag ble med meg hjem, og jeg angrer ikke, tihi. Når det til fullpris var 598(!!), så er jeg glad det var på 70% Noen ting (ganske mange) må man nok se på prisen før man kan bestemme seg helt.


Jeg synes det var så utrolig stilig! Det er da diamanter på øynene, neseborene og tennene- resten er metall-ish.

Hva synes dere om kjedet?

Det er vel pent vær hos dere også?
Vi blogges, skulls!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

21.05.2012 Foto og Photoshop

Foto: The rose on a boat

Jeg har overlevd visning og muntlighøring i musik, dans og drama i dag! Det skulle man ikke trodd! Etter å ha laget siste delen til tentamen et par minutter før visning, er ikke et veldig godt tegn... Men nå er vi ferdige med det. Dere må forresten unnskylde rosen på bildet under, for den begynte å bli ganske slitten da bildet ble tatt. Å bli dratt rundt omkring på photoshoot sliter ut små roser også. Utenom det er det veldig rosa og fin da, tihi. Den ligger på en båt og forresten, til de som måtte lure. Man kan se den bedre på orginalbildet, men da hadde ikke bildet blitt likt, sååå ja. Nydelig overskrift også! Jippi.


//Canon EOS 500D- EF 75-300mm 

Nå skal jeg videre å spille kamp i Åsgårdstrand. Ønsk meg lykke til, tihi!

Hva synes dere om bildet?

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, boats! 

20.05.2012 Antrekk

Antrekk; blomstrende kjole

Det er utrolig nydelig vær ute idag, og jeg har hatt min første grillmiddag hjemme. Hurra. Jeg var ute en time i stad og tok litt bilder også, så de skal dere nok få se litt til sånn innimellom. Det er naturbilder, så det blir nok ikke noe mer enn kanskje skyggen min å se av emg på bildene. Men assa, det er jo kult! Fant en fotogen humle og litt sånt.

17. mai er nok forbi for i år, og inkl. pysjamasen min, så skiftet hadde jeg på meg fire forskjellige antrekk den dagen. Buanden min er nok det peneste av dem, men jeg turte ikke ha den på meg i russetoget, og så ble det litt feil å ha den på under grilling på kvelden. Derfor ble det en blomstrende kjole som jeg hadde på meg sånn midt på dagen-ish. Jippi.


Hahahah, posér!
Til de som måtte lure, så er kjolen fra H&M. Jippi.

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Lik LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

20.05.2012 Kreativt

Kreativt: smykkesamling

Siden jeg sydde en sløyfe i går, og skal på jobb i dag, så tenkte jeg å dele litt forskjellige smykker som jeg har laget med dere. Det er en stund siden jeg har fått laget noe nytt nå, for det har rett og slett vært for mye annet å gjøre... Derfor gleder jeg meg til sommeren hvor jeg forhåpentligvis får mere tid til å lage litt ting og tang, tihi.
Denne ringen over her, brukte jeg 17. mai, forresten. Tenkte at den kunne passe litt til anledningen.

Ellers så håper jeg at dere vil få en kjempefin dag! Solen skinner utenfor her, så det må jo bare bli bra. Er dere på biltur, stopp innom en bensinstasjon og kjøp en is- det er koselig og veldig smakfult, tihi. Uansett! Ha det fint!

Hva synes dere om smykkene?
Vi blogges, ice creams!

PSSSST: Gratulerer så masse til alle som står konfirmasjon i dag!

19.05.2012 Foto og Photoshop

If I was a bird

If I was a bird...
...I would fly to a warmer place whenever I wanted.

Hvis du var en fugl, hva ville du ha gjort?
Vi blogges, birds!

19.05.2012 Hverdagsliv

Med bunad, kjole og russedress

Man kan på en måte si at dette er fortsettelsen på det forrige innlegget. Eller noe liknende rundt der. Uansett, så var 17.mai feiringen i år veldig, veldig koselig! Jeg feiret den sammen med familien venner fra den gamle klassen min, og venner fra min nåværende klasse. Det beste fra alt! Den startet med regn i hjembygda, med tog og masse koselig gamle kjente (oj, nå hørtes jeg gammel ut..), videre til Tønsberg og russetog, for så å ta turen tilbake igjen for grilling med gode venner. En helt supert dag!

Ehehe, ikke se på den slurvete redigeringen på bildene under...
Noe av det søteste ved russetoget var at uansett hvor fult det ble med russekort på bakken, tok det bare noen få sekunder før alle var plukket opp av småbarn.


Det gir i grunn mening at Maestro 2012 vant for bra lyd. Det er to stativ på sidene med ekstra høytallere, så joda, de lever opp til navnet.Jeeeeg turte ikke gå i bunad da vi så på russetoget... Redd for vann, tihi.


 Så jodaså, det var en veldig fin dag! Nå sitter jeg å mimrer litt, mens jeg skal begynne på litt skolearbeid... Jippi. Naturfag er en ting, men når man skal skrive naturfag på englesk?! Kan det bli bedre? Ja, avgjort!

Hvordan var din 17. mai?

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, trains!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

18.05.2012 Hverdagsliv

I bunad og kjole

Nå løper jeg på jobb! Men håper dere alle hadde en superduper 17. mai feiring- det hadde jeg!


Liv Mari er superdupersøt!

Hvordan feiret du 17. mai i går?
Vi blogges, maies! 

16.05.2012 Hverdagsliv

Et koselig bitt i leggen

Etter å ha kommet hjem fra skolen klokka seks, så må jeg innrømme at det er ganske deilig å ikke gjøre noen ting, akkurat nå. Vi har sett på elevproduserte filmer på "GullGreven" i dag, noe som var ganske stilig å se seg selv på skjermen i Tønsbergs største kinosal, haha. Stemmen min er av en eller annen grunn veldig elendig i dag i grunn, for jeg klarer bare å formidle annen hvert ord jeg sier, så ja, den er ganske hes... Men men, jeg har jo alltid syntes at hes stemme er skikkelig kult (til en viss grad så klart). Om det blir sånn, så dukker jeg opp på blogg.no 17.mai også, men vi får se! Hvis det ikke blit tid, så GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, ALLE SØTE OG FINE DERE!


Ganske tilfeldige bilder alle sammen egentlig, men det er kult!

Forresten, så fikk jeg vite da jeg kom hjem at russen hadde planer om å binde meg fast til en flaggstang på skolen i dag, så da var det visste kanskje like greit at vi hadde dratt til kinoen alt. Et lite koselig bitt i leggen var som sagt bare koselig, tihi. Jeg burde vel ha skreket og brukt mine dramaferdigheter litt mer, men tanken kom ikke helt med en gang. Man forventer sånn egentlig ikke å bli bitt i leggen, sååå...

Hva har du gjort i dag?

Hvordan skal du feire 17. mai?
Vi blogges, bloggers! 

15.05.2012 Antrekk

Rosa jakke

Jeg kom ikke opp i eksamen i dag! Wihii! Ikke noe skriftlig etter-eller-annet på meg. Det er enda sjans for muntlig så klart, men mye heller det enn skriftlig! Dagen ble koselig i dag også, med at søte Liv Mari kom en tur etter at hun sluttet tidlig. Og ellers har vi sett på en franskforestilling på fransk med franskeelver som skuespillere. Jepp, det var ganske franskt... De var veldig flinke da, og jeg tror handlingen og slikt var bra! Jeg forsto bare ikke alt...

Ellers har jeg hatt på meg den litt mer sommerlige jakken min i dag. Jeg har fått kommentarer på at jeg ser litt ut som en pepperkake, noe jeg i grunn sier meg enig i, siden med den hvite kanten, så ser den ganske "pepperkakete" ut. Men jeg liker den, tihi.


Det var faktisk en fremmed jente/dame som syklet forbi meg som snudde seg og sa: "Så utrolig søt jakke du har!" Kjempekoselig å få kommentarer fra ukjente folk også, tihi.

Hva synes dere om jakken?

Har du kommet opp i eksamen i dag?
Vi blogges, jackets!

Liiiik jakken og bloggen på FACEBOOK

14.05.2012 Foto og Photoshop

Vannfall

Jeg kjenner at kroppen min kjennes nesten helt uslitt ut, men samtidig så har jeg jo ikke så stor grunn til det. Det er kanskje mer phsykisk sliten av å ha så mye press hele tiden, og alt som man skal få tid til på en gang... Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert om noen ber meg si ting to ganger, og er sliten generelt av å prate. Smålyder er helt grusomt, og konsentrasjonen min til naturfagsprøven er på bunn. Det hjelper meg ikke akkurat så mye at vi får vite eksamen i morgen heller... Derfor hadde det vært fint å kunne vært en vanndråpe som bare fulgte strømmen og dit den ble sendt. De trenger ikke å tenke på så mye annet.
Har du slike dager innimellom?

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, water falls!

13.05.2012 Foto og Photoshop

Water Drops

Det har blåst sånn supermasse idag, og jeg er egentlig ganske glad for at jeg har vært på jobb slik at jeg ikke har kjent vindværet så mye, tihi. Jeg har i grunn fått litt ut av dagen, for jeg har da solgt masse is og pølser, nesten gått rett på Aksel Hennig, snakket med en danske og skylt kaffekannen til en mann med zalo. Der har dere livet mitt.


//Okey, helt gjennomført er nok ikke bildet, så dere skal ikke se bort i fra at jeg fikser litt på det, og legger det ut igjen senere når det er blitt litt penere. Men det får fungere enn så lenge.

Hva synes dere om bildet?

Hva gjør dere i kveld?
Vi blogges, water drops!

13.05.2012 Foto og Photoshop

I'm walking with my house

Så kjekt det måtte være å kunne gå rundt med huset sitt på ryggen hele tiden... Kanskje litt tungt for oss, men likevel! Bakdelen er at det ikke går så veldig fort bortover med disse sneglene, men utenom det, så er det helt supert, tihi. Så kult det hadde vært om man var en snegle. Men litt ekkelt også, for man er ganske slimete.
Hva synes dere om bildene?

Hvilke insekt ville du ha vært?
Vi blogges, snails!

12.05.2012 Hverdagsliv

Happiness can always be found

Det ble visst jobbejobbing på meg i dag likevel. Lenge siden jeg har vært så sliten egentlig, men nå skal jeg lese naturfag! Happy lørdagskveld! Men joda, man kan alltid finne glede, tihi.


//Sitatet er i fra Humlesnurr i Harry Potter, men siden Steven Kloves er manusforfatter så blir det mest han sine ord, tihi.

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, lights!

12.05.2012 Foto og Photoshop

Trees to the field

Det kan jo ikke være fint vær hele tiden, så da får man bruke den tiden det er litt dårligvær, til å gjøre ting man ikke gjør når det er fint vær. Som å drikke kako, for eksempel! Men det kan man i grunn gjøre når været er fint også... Solen skinner utenfor akkurat nå, men er litt usikker på om det er nok sol til å ligge ute i, siden det er en del skyer og sånne rare ting i tillegg... Det finner vi sikkert ut av! Planen for dagen var egentlig jobbing, men så blir det nok jobbing med naturfag i stedet. Kanskje jeg får satt på litt flere nagler på jakken min også.


//Støyet i bildet er med mening- redigert i photoshop cs5

Hva synes dere om bildet?

Er det bra vær hos deg?
Vi blogges, skies!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

11.05.2012 Antrekk

Antrekk- konfirmasjon

Long time, no see... Okey, det var bare i går det ikke ble noe blogging, men jeg håper dere forstår meg, når jeg sier at jeg hadde matematikktentamen i dag, var i 50årslag og konfirmasjon i går, og skulle egentlig spilt fotballkamp og vært på teater i tillegg... Sååå ja, det er måte på hva man skal ha tid til. I dag har jeg vært kul å jobbet, men akkurat nå sitter jeg å halvsover litt mens andre folk i huset er sosiale. Så veit dere det.

Siden det var 50 årslag og konfirmasjon på meg i går, så kan jeg jo dele mitt fantastiske antrekk med dere! Psst, så og si alle bildene ble litt forskarpe, men ikke tenk så mye på det.
Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, outfits!

09.05.2012 Hverdagsliv

Er det irriterende?

Jeg lurte bare på en ting, først og fremst til de jeg er venner med på facebook- er det irriterende at det dukker opp at jeg har postet et nytt innlegg på bloggen min på nyhetsoppdateringen deres? Jeg bare lurer som sagt, for jeg skjønner om det er slitsomt for de som ikke leser bloggen min. Mens andre synes det er kjempekjekt, og synes det er enklere å følge bloggen min da... Derfor er det nemlig litt dilemma for meg, tihi.

Også var det til dere andre søte bloggere. Pleier dere å dele innleggene deres på facebook? Det kan nemlig godt hende at jeg er litt spesiell og er den eneste som holder på med noe sykt irriterende, eller om det er helt vanlig...


Er det irriterende med bloggen som "popper-opp"?

Pleirer du å dele blogginnleggene?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

09.05.2012 Foto og Photoshop

Hva synes dere om rosa vann?

 Jeg bare fikset litt sånn ekstra på redigeringen, for jeg må nok innrømme at ja, bildet under er redigert... Det hadde vært ganske så stilig med sånt vann i bekken der, men det er nok litt vanskelig å få til med det første. Sååå da får vi bruke Photoshop å få rosa vann der i fra. Jaja, nok om det rosa og blå vannet.


Hva synes dere om bildet?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, bridges!

08.05.2012 Antrekk

Antrekk- tjueåttende

Jeg overlevde dagens tentamen også. Alltid like gøy... Nå har jeg hele to dager uten tentamen før neste er på fredag. Hurra. Jeg elsker denne uken! Jaaaja, jeg lærer jo litt da, iallefall... Sier vi. Men for å gjøre denne solfyllte dagen litt mer rosa, så tenkte jeg å dele antrekket mitt (som riktignok er for en uke siden) med dere. Jeg må bare tilføye at jeg ser nå at det hadde vært mye penere med lyse strømper, og skoene var der bare for å ikke stå i bare strømpene (de er jo så klart veldig fine også).
Hårpynten ble laget i bilden til dit jeg skulle, så det er bare surret en sytråd rundt, så det ser ut som en sløyfe.
Skjørt av Marc by Marc Jacobs, faktisk! Fra en vintage-butikk i London, så prisen var ikke likehøy som det hadde vært nå, tihi.


Nå skal jeg skrive englesk presentasjon, og pugge matematikk. Fri, sa du? Særlig. Ikke i livet mitt.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør dere i dag?
Vi blogges, marcs!

07.05.2012 Negledesign

Negledesign; deborah lippmann

Bedre seint enn aldri! Tilslutt kommer negledesignet med Deborah Lippmann neglelakken jeg snakket om! Pluss fargen fra søte Naomi. Om dere synes neglene på noen av bildene er litt rare, så stemmer det. Neglelakken hadde begynt å bli ganske slitt da jeg tok bildene, og jeg prøvde derfor å redigere litt slik at dere så heltheten bedre. Jippi. Det er ikke et veldig krevende og imponerende design, men kanskje det kan gi litt inspirasjon eller noe kult.


Eheee, skjeiv stolpe...


Jeg leker kul og leser engelsk og drikker vann. Munnen min er av en eller annen grunn veldig sår, så alt jeg heller i meg gjør i grunn veldig vondt. Men kanskje jeg ikke småspiser så mye da så...

Hva synes dere om negledesignet?
Vi blogges, designs!

07.05.2012 Foto og Photoshop

Flowers of spring

Siden jeg har fått noen kommentarer på at jeg er flink med foto, så får jeg nesten litt presentasjonsagnst jeg! Tihi, neida, joda... Menne det er utrolig koselig assa å høre at dere synes det! Så klart er det gøy å høre kjempefint bilde også, men det er enda litt mer gøy å høre at man er flink med foto generelt og at det ikke bare var et bilde man var heldig med. Så tusen takk, alle dere herlige!

Vårblomstene er kommet for fult og det er så koselig! Tror jeg nevner det i hvert eneste innlegg nå, men det er helt sant. Det er skikkelig pent! Åh, forresten! Jeg overlevde prøven i musikk, dans og drama i dag. Da er det bare den praktiske visningen igjen. Der er jeg blant annet sammen med den sykt kule Kjetil som er musikkelev, så det må jo bare bli bra.
Nå sitter jeg å forbreder meg til engelsktentamen, før jeg kanskje skal plotte inn litt matematikk i tillegg. Kos dere masse i kveld! Jeg tror det kan bli regn, så det er bare å glede seg. Tjohei!

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, flowers!

06.05.2012 Hverdagsliv

Jordbær og vårstemning

Jeg vet nesten ikke om man kan kalle det vårstemning en gang, for det er vel nesten mer sommerstemning. Åh, herlig! Jeg har lest til tentamen i musikk, dans og drama i hele dag sooom vi skal ha i morgen, og er snart ferdig med boka. Må skryte litt av meg selv for å bli helt ferdig, tihi. Menne det har gått så mye lettere å lese, når det har vært så nydelig vær ute. Jeg har ligget flere timer i sola, og veit dere hva? Rødhårete og fregnete lille meg, er ikke blitt solbrent heller! Sykt kult!

Prøvepuggingen gikk mye lettere når jeg hadde litt morste jordbær fra fredagen å spise på.

Forresten, så må dere alle stikke innom søte Camilla. Hun er ei utrolig søt og stilig jente, som også har skrevet noen herlige ord om bloggen min, tihi. Jeg er glad i flere uker framover i tid!


De ser veldig delikate ut etter en dag i veksa... Men smaken var der, absolutt!


De nederlandske tulipanene mine har begynt å springe ut også. Det er skikkelig koselig! Får meg til å tenke på Naomi og Loes, fra Nederland, tihi.

Nå må jeg nesten lese ferdig jeg, så skal jeg sove skikkelig godt i natt, tjohei.
Hva har du gjort i fin-været i dag?
Vi blogges, tulips!

PS: Tuuuusen takk, til Liv Mari som var supersnill og jobbet for meg i dag! Uten deg hadde jeg ikke turt å tenke på når jeg skulle lest til MDD-prøven!

06.05.2012 Negledesign

Deborah Lippmann

Jeg har en Deborah Lippmann- neglelakk i huset! Kan vel ikke si annet enn at jeg elsker den! Nydelige farger på de alle. Jeg er eier av Forget you som er ganske sort med rundt glitter i mange forskjellige farger og størrelser. Flaskene er på 15ml, så det er ganske så mye neglelakk også. Noe som er ganske fint, for da kan jeg bruke den en stund utenom å være redd for at den skal bli tom. På bildet under, så har jeg gjort et litt "svart-hvitt" og fargen på glitteret kommer ikke helt fram. Men sannsynligvis, så skal jeg dele utseende på englene mine i løpet av dagen, og der har jeg den på! Så da kan dere jo se den der.


Jeg kan legge til at neglelakken i grunn ikke holder så veldig lenge uten topcoat, men om du har en bra topcoat, så er det nok ikke noe problem likevel, tihi. Tenkte jeg kunne spre ordet videre.

Liker du Deborah Lippmann- neglelakkene?

Har du en Deborah Lippmann?
Vi blogges, lippmanns!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

05.05.2012 Foto og Photoshop

Fotografi

Da er jeg hjemme igjen etter en sjutimers arbeidsdag. Oj, nå hørtes jeg voksen og litt smågammel ut... Uansett! Jeg tok et bilde for noen dager siden, og det har jo gått igjennom Photoshop da... Men jeg lurrer på hvilket av de to redigeringene som dere synes er finest! Redigeringen er lik på mange måter, samtidig som den er ganske forskjellig.
Hva synes du?

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, trees!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

05.05.2012 Shopping

Trenden med skjorte

Jeg begynner å se mindre av det nå, en for noen måneder siden, men det kan så klart hende det er fordi det begynner å bli varmere i været, og derfor blir det jo ganske så varmt å ha både skjorte og genser. Likevel synes jeg dette er en ganske fin måte å bruke gensere på, og skjortene, så klart. Skjortekragene er på langt nær borte! Man ser bare ikke skjortearmene så ofte.


Hva synes du om denne måten å bruke skjorten på?

Bruker du "skjortetrenden" enda?
Vi blogges, shirts!

04.05.2012 Antrekk

Antrekk- sløyfe og nagler

Nå er jeg hjemme etter å ha sett en liten teaterforestilling i kveld. Det var et veldig spennende stykke med "Teatera", som er regissert av ei lokal jente, med flere "smålokale" aktrører. Kjempeflinke! Jeg skulle også bloggetiblogge litt før vi dro, men så fungerer jo ikke blogg.no alltid, så da blir det nå istedet. Jippi. Ellers i dag så har det vært bra. Overlevd åtte timer med naturfag, men vært sammen med masse herlige folk. Alltid like fint!
Nå sitter jeg og ser på the Voice, selv om jeg må innrømme at det er vel mest fordi man kan finne Sondre Lerche der, meeeen likevel, tihi.

Hva synes du om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, shoes!

03.05.2012 Shopping

Summer outfits

Jeg tenkte jeg skulle dele noen utrolig fine sommerantrekk fra Abercrombie & Fitch. Det positive med dette merket er at de har supernydelige og søte klær, samtidig som de har et litt orginalt preg på varene. Jeg liker at man kan finne alt fra da supersøte sommerklær til litt mer røffere, og stilige klær. Litt av alt! Herlig, herlig. De litt mer negative er at prisene er ganske høye... Men så klart, så er det jo ikke sååå fryktelig dyrt. Det kunne absolutt vært verre! Men man må nok regne med å legge ut litt mer enn man gjør på Cubus.

Jeg ser nå at jeg har skjært ut bildene i forskjellige størrelser. Jeg unnskylder for det, og håper dere kan tilgi meg, tihi.Se mere fine ting HER

Hva synes dere om antrekkene og Abercrombie & Fitch?
Vi blogges, fitches!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

03.05.2012 Foto og Photoshop

I found a river

Dari-dari-dam-dam-dada-dam. Det er meldt regn i dag, hvis noen lurte. Jeg må innrømme at det tror jeg ikke kommer til å skje med det første, men så klart, hvem veit hva som skjer... Meeen enn så lenge, så skinner sola. Jippi.
Nei, sangen har absolutt ingenting med bildet å gjøre, men den svirrer så mye oppe i hodet mitt, så jeg måtte bare dele den, tihi.

Hva synes dere om bildet?

Hvordan er været hos deg?
Vi blogges, rivers!

02.05.2012 Antrekk

Antrekk- andre mai

Nå er det jo sånn at jeg liker uklare bilder veldig godt da, så derfor fortsetter vi med det i dag også. Okey da, det var igrunn et uhell at jeg så gjennom bildene på pcen og fant ut at nesten alle var uklare. Uvisst hvorfor... Meeen det har vel i grunn ikke noe å si, sånn på den måten. Dere klarer vel å se at jeg har på meg en hvit skjorte, kjede med masse klokker, shorts, og en denimjakke. Tadaaa... På conversene mine, står det forresten: This is not a shoe- It is a mania, til de som lurte på det.


Trestubber er ganske så underholdene.

Hva synes dere om antrekket?

Hva har du på deg i dag? (SEND GJERNE LINK)
Vi blogges, clothes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

02.05.2012 Hverdagsliv

I am behind you, but still beautiful

Åh, så dyp jeg er..! I dag skinner solen også, og det er så utrolig herlig. Elsker det! Jeg har valgt å ikke være så "lettkledd" i dag, ettersom gårsdagens sol var nok en liten stund. Så veit dere det. Men jeg har vært ute i den fine solen for det.

Nagler sitter på denimjakken min, men det skal enda bli litt fler. Jeg har til og med brukt den i dag, tjoehi. Men joda, nå skal jeg være flink pike å gjøre ferdig morgendagens lekser, slik at jeg kanskje kan gjøre  noe gøy utover kvelden. Dere vet, sånn som å hoppe tau! Eller noe liknende...


Til de som måtte lure, så er det Hvitveis det hvite foran der, og bak så er det en Bekkeblom, eller noe annet kult. Den er iallefall gul, er ved en bekk og er en blomst. Jeg har dessverre ikke noe mer kunnskaper om temaet enn det.

Hva synes dere om bildet?

Er det bra vær hos deg?
Vi blogges, flowers!

01.05.2012 Foto og Photoshop

Den første i år

Jeg har sett årets første løvetann i dag! Plenen prydes av hvitveis, påskeliljer på trappen, natt og dag langs gårdsplassen og tulipaner i hagen. Nydelig. Elsker at det er så mye blomster ute. Vi har jo så klart litt av hvert av blomster inne også, men "naturlige" uteblomster betyr enda litt mer vår. Jeg sovnet ute i solen i dag, og har allerede klart å bli litt solbrent. En følelse som er litt deilig, men også ganske slitsom og irriterende... Men solen er så herlig så.


Denne søte lille fant jeg i en "grøftekant" på vei ned mot en liten bekk.

Jeg har nesten blitt ferdig med å sette nagler på dongerijakken min! Dere skal nok få se etterhvert. Nå skal jeg lakke neglene mine, før jeg skal på fotballtrening i varmen. Til de som vil vite det, så tror jeg nok ikke at det blir t-skjorte på meg selvom gradestokken viser 35grader (okei da, den står i sola)- rosa armer er litt ubehagelig... Ha en super kveld, tihi.

Har du sett løvetenner?

Er det mye blomster hos deg?
Vi blogges, flowers!

01.05.2012 Antrekk

Donut og dongeri

God morgen, alle søte morgenfugler! Nå skinner sola ute, og jeg kan nesten ikke vente med å sette meg ut å nyte solen. Dessverre må jeg nyte den sammen med skolebøkene mine, men sol er sol- må benyttes.

Antrekket var bokstaveligtalt kastet på i siste liten før jeg hoppet i en russebil(?). Håper iallefall all russ som har vært på Tryvann, har kommet seg trygt og fint hjem, og at barna som fikk is og russekort i barnehagen ble veldig glade. Jippi.


Se på meg! Jeg står og drar i genseren min!

Nå skal jeg snart lakke neglene mine også. Intet annen enn Deborah Lippmann skal brukes. Tjohei! Dere skal nok få se. Er jeg skikkelig produktiv i dag, så får dongerijakken min nagler på seg, og om jeg overrasker skikkelig, så planlegger jeg hvordan jeg skal fikse på et par ballerinasko. Hvem veit hva dagen vil bringe?

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, dongeris! (Japp, det ordet fant jeg på akkurat nå).

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits