31.05.2011 Shopping

Shoes

Mens jeg sitter å leser for å lære meg 7sider utenatt, en del om rike og fattige land, pluss alle de andre emnene jeg ikke fikk med blant de 15min jeg kunne holde presentasjonen, så fant jeg noen søte sko. Eller jeg synes de var skikkelig søte!
Fikk nesten litt lyst til å spise opp det parret her.

Nå må jeg pugge mer om kald krig, kald krig, kald krig, kald krig... Ønsk meg lykke til i morgen!
Hva synes du om skoene?
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
30.05.2011 Hverdagsliv

Do you want some tea?

Okey, det er sjeldent jeg henger meg oppe i hvordan farge det er på teen jeg drikker, men seriøst tilgi meg! Jeg har eeegentlig sitti med samfunnsfagen i mange timer nå, da er det ikke rart i at jeg gleder meg over at teen min er oransje i steden for mer gul/brun?

Jeg synes iallefall at det var en nydelig farge på te, og synes absolutt at jeg blir mye mer motivert til å skrive når jeg drikker en slik te. God var den også.

Nam nam nam!

Liker du te?
Vi blogges, teas!

Stikkord:
30.05.2011 Hverdagsliv

The cold war

Wuæ, jeg kom opp i samfunnsdag på muntlig eksamen, med Den kalde krigen som underemne..! Jeg kommer til å dø...

Okey, så utrolig ille er det ikke. Jeg kan prate på norsk, og lage powerpoint. Heldige meg! Jeg liker bare å gjøre ting litt verre enn det det er. Wohoo, noen må jo gjøre det også.

Stalin sier: Tenk om Truman angriper, da må vi angripe tilbake !
Truman sier: Tenk om Stalin angriper, da må vi angripe tilbake !
Siri sier: Hva med meg da? :(

Da vet dere hva de neste 48timene mine skal gå ut på.
Har du kommet opp i muntlig?
Isåfall, hva kom du opp i?
Vi blogges, warriors!

Stikkord:
29.05.2011 Foto og Photoshop

Hjemmelagde smykker

Jeg sa jo at jeg skulle gjøre noe fornuftig i dag, men som også sagt, ble det ikke sånn veeeldig fornuftig. Men jeg liker det! Å ligge ute i sola, ble ikke noe av, fordi en halvtime etter jeg postet forrige innlegg, begynte det å hølje-regne (eller åssen du vil skrive det). Så da ble det ikke mye sløving i sola.

Da gikk dagen til å lage noen flere smykker.

En liten kakaokopp som skal bli ring.


Kirsebær som skal på sandal/flippfloppsene mine. Fargen på de er egentlig litt mørkere. Bladene er ikke helt blå, haha.


Og en rullekake som skal bli ring, den også.

Dette har jeg da fordrevet dagen min med. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på muntligeksamen. Det blir skummelt! Men nå får jeg noen nye smykker jeg kan pynte meg med da, så da går det nok bra.

Hva synes du om smykkene mine?
Liker du å lage smykker?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
29.05.2011 Photoshop

Innkjøp fra Gullskogen

Etter å ha klart å knuse to neglelakkflasker ut over gulvet og vært i et bryllup, ble det litt shopping på Gullskogen sammen med storesøster og mamma. Var der ikke lange tida, men fant likevel litt å ta med meg hjemover. Som et par brune slippers fra h&m. De skal få kirsebær på seg, tihi.
Jeg døde litt da jeg så de fantastisk søte boksene her! Har fått en fra før av fra Madelen, og nå har jeg to til i samlingen min, wihii!  


Fra søstrene Grenes forresten
Nydelig bikini fra H&M. Den herlige blåfargen mot det gulle.


Masse nåler fra Søstrene Grenes. De kostet serriøst bare 2,50!!


En morsom ting jeg skal vise dere seinere. Hva tror du det er?


En mintgrønn skjorte fra BikBok. Bamsen min liker den også veldig godt.


Ja, den er sånn EGENTLIG mintgrønn, selv om den ser ganske hvit ut, haha.

Nå skal jeg ut i sola og gjøre noe fornuftig.  Jeg bare tulla. Fornuftig er vel litt å overdrive. Men noe finner jeg nok på å gjøre.
Hva synes du om innkjøpet mitt?
Hva skal du idag?
Vi blogges, rosa elefanter!

Stikkord:
27.05.2011 Hverdagsliv

For tog og buss = em...

Kroppsdel+konsonant....   for tog og buss... =stedsnavn i Holmestrandby. Vi har hatt bilrebus rundt i Holmestrand sammen med masse søte og glade flok. Liv Mari, jeg og de veldig-fotogene Trygve og Marius var helt klart best, av alle lagene som var med. Vi var best av de som ikke var med også, egentlig, tihi.

Uansett, gøy var det^^ Og bilrebus, må så klart gjøres i bil.


Så har vi supersøte MarieDe herlige Liv Mari og Marie


Boblebilde med Liv Mari, Marie, Stine (som fikk lappen idag. Hurra!!!) og Sigrun.

En kjempekoselig fredagskveld, iallefall.
Har du vært med på bilrebus før?
Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, cars!

Psst: Jeg må få meg ny header snart! M¨å bare fortelle dere det, så jeg kanskje får surra meg til å lage en snart.

Stikkord:
27.05.2011 Antrekk

Negledesign; sløyfer

Hadde litt lyst til å lage noen litt sommerlige og søte negler. Så da ble det rosa, med noen svarte sløyfer og litt sånt, tihi. Litt vrient å legge sløyfene på høyehånda, men tror jeg fikk det til sånn greit.

Se her:


Så sånn ble det. Passer ikke helt med skilpadderingen, men det får gå. Nå skal jeg snart snart til Holmestrand å være sammen med litt forskjellige herlige folk.

Hva synes du?
Hva skal du i kveld?
Vi blogges, naildesigns!

Stikkord:
26.05.2011 Foto og Photoshop

Foto: a hidden flowerHva synes du?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
24.05.2011 Hverdagsliv

Eg er flink i nynorsk

No har den siste skriftlige eksamensdagen kommet. Ihvertfall for i år. I morgen har eg nemlig eksamen i nynorsk, noko som eg synes er litt skummelt. Det forstår dykk kanskje ved å se på nynorsken min, den er ikkje mykje å skryte av. Derfor tenkje eg å blogge på nynorsk i dag, berre så eg får inn litt nynorsk også. Gjerne rett på meg om du ser noko feil. Eg setter pris på det! For eg trenger det meste av hjelp eg kan få^^


Det er fortsatt så fjærnt for meg at vi har gått på skulen i hele 10år for å da denne eine prøva, eller to da, siden eg kom opp i norsk. Dei flaggar jamvel for oss på skulen også. Da blir ein litt ekstra glad, haha. Eg overlevde dagens bokmåleksamen, så da venter berre den i morgen, og eg er ferdig! Helt til muntligeksamen neste veke...

No må eg fortsette å forbedre nynorsken min!
Har du eksamen i morgen?
Er du like flink i nynorsk som eg?
Då blogges vi, nynorskelskarar!

Stikkord:
23.05.2011 Shopping

Pakken i posten

Denne pakken kom vel egentlig om torsdagen, men så har jeg vært litt opptatt og masse annet surr, så da ble det bilder i dag, tihi. Det tok rundt en uke fra bestilling, til det dumpet ned i postkassa mi.

Se her:

Et supersøtt smykke med to papegøyer på.
Ankelkjede litt indianserish med englefjær.


Et flyvende sommerfuglearmåbånd.

Alt er i fra asos.com til litt under 300kr tilsammen. Det er da ikke så ille?

HVa synes du?
Hvr du bestilt noe fra asos.com før?
Vi blogges, packs!


Stikkord:
22.05.2011 Hverdagsliv

15 meter med kø i en halvtime

Nå er jeg sånn passe sliten etter min tredje dag på jobb denne helga. Sånn egentlig hadde jeg fri i dag, men så fikk jeg en telefon og måtte ta en tur ned på Shell for det. Så sånn ble det. Litt kjekt og da, for da fikk jeg tankene på litt andre ting ihvertfall.

Ganske så slitsomt når det først kom en haug med små turn-jenter som skulle kjøpe en masse forskjellig små godteriting, og så klart kom de med stoooore penger som robbet oss for vekslepenger... Etter det, kom det to busser -den ene med to etasjer riktig nok- med masse andre barn fra 5.klasse og oppover som handlet omtrent det samme som turn-jentene. 15 meters kø i over en halvtime, da blir man litt sliten...


Nå gleder jeg meg til en hel dag med norsk i morgen, før eksamen i norsk på trisdag og onsdag. Er virkelig overlykkelig over tema for i år også. Ord, ord, ord. Ååja, det gir utrolig mye mening... Ikke en gang læreren vår forsto hva de mente med det. Jaja, nå skal jeg slutte å klage. Jeg har jo på meg tøffler!

Har du jobb?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, Shells!

Stikkord:
21.05.2011 Hverdagsliv

I still repeat the words


//write-it-out.tumblr.com
Kan ikke nekte på det, nei. Både postivit og negativt egentlig. Men akkurat nå, mest negativt... :-)

Kjenner du deg igjen?
Vi blogges, heads!

Stikkord:
21.05.2011 Shopping

Den rosa ballkjolen til Askepott

Ble jobb på meg i går, og det samme blir det i dag, så da blir det et lite morgeninnlegg. God Morgen! Siden jeg sitter å spiser frokost akkurat nå før jeg skal dra, så lurte jeg på om hva dere syntes om ballkjolen til Askepott^^ Veit ikke helt hvor den ideen kom i fra, men må jo blogge om noe litt annet i blant. 


Det er kanskje ikke noe jeg hadde valgt først å gå med på et ball, men den er veldig søt da, og veldig typisk disneyprinsesse^^ Bakdelen er at det ikke passer så godt med glassko til, slik at jeg kan miste en på ballet, og en prins kommer med den tilbake. Men men, da får vi finne andre måter.
Hva synes du om den rosa ballkjolen til Askepott?
Vi blogges, Cinderellas!

Stikkord:
19.05.2011 Foto og Photoshop

Foto; Hush


Hva synes du?
Vi blogges, secrets!

Pssst: kom netsen akkurat hjem fra fotballkamp med damelaget til Svarstad. Vi tapte 4-0 da, men ellers gikk det bra, haha.

Stikkord:
18.05.2011 Hverdagsliv

Bilder fra 17. mai 2011

Min 17. mai feiring var nok ganske så lik som mange andre sin, men den var iallefall helt superkoselig! Vi spiste is og gikk i tog. Kreativt, ikke sant? Uansett, jeg har plukket ut 6bilder, som sikkert sier like mye som det jeg kunne ha surret meg til å formidlet.

Hof sitt 17. mai tog er det råeste av dem alle. Fordi vi kan gå på veien, og det er skikkelig kult! Hurra!Søteste Henriette, Madelen, Liv Mari og Tove Marlene<3 Is er superfint!


Laaalalaaaa (8) Søstre på tur.


Som også er en supersuper søster, som jeg er supersuper glad i^^<3


High- five for det!


Hurra for 17. mai! Haha, ser ut som jeg jubler skikkelig! Jeg glemte flagget mitt... Det var litt små trist, men det var så mange andre søte flagg der, så da gikk det bra.

Hva synes du om bildene?
Hvordan var din 17. mai feiring?
Vi blogges, flags!

Stikkord:
16.05.2011 Musikk

Once in my life- cover

Eirik Gjendemsjø har kommet med sin nye sangvideo, og det er vel ikke å legge skjul på at den gutten her kan synge. Og ikke bare har han stemmen, men den utstrålingen er nesten bare nok i seg selv^^ Jeg blir så glad av å høre i stemmen hans at han virkelig liker det han driver med, og sangen også betyr mye.

Hør selv:

Følg nøye med på 0.49 sek og 2.30, tihi.

Jeg fikk en melding fra Liv Mari at jeg skulle se den nye sangvideoen hans i går, og følge med på bildene. Tenkte at han sikkert hadde tatt noen skikkelig bra bilder selv og lagt til, men så kom det plutselig opp bilder av oss to der. Tihi, hun er så søt!<3

Hva synes du om videoen hans?
Er du med i videon til Eirik?
Vi blogges, singers!

16.05.2011 Shopping

Fugl i posten

Jeg feiret 50års bursdag for min kule onkel i går, så derfor har dere ikke hørt noe fra meg før nå. Kan bare begynne med bilde av en av to fettere og en av en søster som v også feiret i går.Og såååå til den superråe overskrifta;

Nemlig et kjempesøtt håndsmykke fra asos.com. Er det ikke fint?


Kan ha det på mange forskjellige måter.
Pip pip (8)

Venter et par andre søte ting fra asos også, men av en eller annen grunn, så har de sendt dem i forskjellige pakker. Jaja, godt der er gratis frakt, haha.

Hva synes dere om håndsmykket?
Hvilke måte å ha det på liker dere best?
Vi blogges, birds!

Stikkord:
15.05.2011 Hverdagsliv

Smartikalt innlegg

Så mye bedre seint enn aldri. Derfor tar vi litt fradagsbilder på en søndag, er ikke det fint? Nå sitter jeg i pysjen min fortsatt og ikledd min rosa fjortisjakke, den er vaaarm. Tenkte det kunne være greit for dere å vite siden det regner ute. Ååja, jeg har mye smartikalt å si.

Sånn som at boller er godt!


At kamera lisa er litt for liten til å ta bilder av fire stykker i en sofa.


At det bilde er av Marianne og Marie er 5413% seriøst.


Og at Marie klarer å ha begge hendene bak nakken. Ops, det er kanskje litt mer imponerende med begge beina, noe som hun også får til.


Da regner jeg med at dere alle har blitt mye smartere etter å ha lest dette innlegget, og at dere derfor vil gå ut å lage søleslott i vanndammer, mens dere synger på Popular- med Eric Saade.

Har du noen planer for dagen?
Vi blogges, marsmellows!

Stikkord:
13.05.2011 Foto og Photoshop

Foto; The kiss


from a rose...

What' cha think?
Vi blogges, roses!

Pssst; Jeg kom opp i Norsk på eksamen i dag. Det er sånn første gang på 321år at noen på Hof skole har kommet opp i det, haha. Hva kom du opp i på eksamen?

Stikkord:
12.05.2011 Foto og Photoshop

Vblogg; negledesign

Nå må jeg fortelle dere hvor flink jeg har vært. Nr1: jeg løp over et minutt treigere på 3km i gymmen i dag enn det jeg pleier (ååjaaadaaaa, jeg er utrolig glad for det).
Nr2: jeg ligger faktisk ganske bra an med samfunnsfagsinnleveringa vår til i morgen.
Nr3: jeg ble ferdig med videobloggen som jeg lovet dere til tida.
Nr4: jeg hadde tålmodighet nok til å vente på at den skulle laste seg opp på youtube.

Og sååå til filmen:

Finner alltid ting jeg ikke er fornøyd med når jeg har lagret filmen, sånn som at det er umulig å lese skrifta omtrent på det rosa og sånt, men så god tålmodighet har jeg ikke til å lagre den på nytt. Forresten så digger jeg den fantastiske beatboxinga på starten der assa.

Hva synes du om filmen?
Liker du negledesignet?
Vi blogges, nails! -sitat fra Siri Ø. Eriksen

OPS: Sier i filmen at stripene blir tynnere om du tar den på siden. Haha, det er feil, men stripene blir rettere.

Stikkord:
11.05.2011 Hverdagsliv

Reinbuenegler og fjær

Nå er jeg snart helt død i mitt huet, på grunn av alt for mye samfunnsfag... Hurra! Vi elsker store innleveringer rett før eksamenstida!<3 Ironisk, jeg? Uansett, jeg har en liten glad nyhet til dere. Jeg har nemlig prøvd å ta meg tid til å lage en liten videoblogg til dere, wohoo. For 5734dager siden var det en del av dere som lurte på hvordan jeg laget de regnbueneglene mine. Så da blir det videoblogg med regnbuer og negler! Når dere får se den, er jeg ikke helt sikker på enda, men om ikke så lenge tror jeg nok.


Jeg må bare fortelle dere at jeg har fått noen spørsmål om hvor jeg har kjøpt øredobbene mine i dag også, tihi. Det tar jeg jo positivt ettersom de er laget av gamle perler, armbånd og fastelavensrisfjær.

Vil du se hvordan reinbueneglene mine blir laget?
Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
10.05.2011 Foto og Photoshop

Hairstyle; like an animal

Litt sliten etter en alltid like morsom fotballtrening, så da feirer vi det med noen stilige hårsveiser. De er alle designet og laget av Eyola Adede.


 

Link//
Synes disse egentlig var sykt råe! Men ser vel kanskje best ut på bilder. Ihvertfall ingen hverdagssveis for meg, haha.

Hva synes du?
Noe du kunne tenkt deg?
Vi blogges, hairstyles!

Stikkord:
09.05.2011 Shopping

Outlet innkjøp

Nå var jeg ganske kjapp med innkjøpsbildene synes jeg, tihi. Ikke det at de ble så fryktelige kreative og fancy bilder, men dere ser hva jeg har kjøpt. Men jeg anbeflaer dere virkelig å dra på Norwegian Outlet i Vestby assa! Det er så mye fint og det er så søtt og koselig der, at du blir rett og slett veldig glad bare av å gå i gata der^^


Denne genseren her er i fra Samsøe, eller Samsøe Samsøe om du vil.


Knallrød buske fra Diesel. Må bare si at den kostet egentlig 1500,- men jeg kjøpte den for 300,- hurra!


En ganske klassisk fjortisjakke egentlig, men den var så utrolig deilig å ha på seg at jeg måtte bare ha den! (eller min supersøte mor sponset meg på den) Rosaaa. Den er forresten kjøpt på Vans butikken der.


En liten fugl som jeg skal hekte på et kjede, så jeg får et søtt, lit fuglekjede. Den var i fra Victoria of Sweden


Herlige skilpadderinger fra Arts&Crafts. Den til venstre er mamma sin da, men er de ikke bare helt nydelige?


De hadde også armbånd med skilpadder som også var utroooolig søtt, at det måtte bare bli med meg hjem det også, tihi.


Jeg fant også et par søte øredobber som passet fint både til skilpaddene mine, og til masse annet. Hurra, de er kjempesøte^^<3 Arts & Crafts også forresten.


Jeg kjøpte også en bok faktisk, da følte jeg meg smart. Er på outlet og kjøper bok, men den passer meg helt perfekt! Fordi det er bare masse unyttig kunnskap i den, som man en eller annen gang kaaaanskje får bruk for. Slik som at fela er det offesielle instrumentet i staten Sør- Dakota i Amerika, eller at de fleste bilder tuter i F.

Jeg er iallefall veldig fornøyd med innkjøpene mine, tihi.
Hva synes du?
Noe du liker litt eeeekstra godt?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
08.05.2011 Foto og Photoshop

Foto; shopping


Nå har jeg overlevd kulturskoleforestilling også. Jeg var konferansier og greier, tihi.

Hva synes du om bilde?
Enig?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
08.05.2011 Shopping

Outlet i Vestby

Kom hjem litt seint fra Vestby i går, så da blir det bilder i dag, jippi! Meeen det jeg endte opp med å kjøpe, får dere ikke se før litt seinere. Hurra, jeg å la dere vente!
Hele outletet var bygd som en liten by^^ Kjempe koselig, og veldig stort også! Oooo, flekk på kamera linsa.


Dette var en av de super søte og fine klærne man kunne finne på Høyer. Synes den var så utrolig søt! Men kunne nesten ikke kjøpe den selv om den var nedsatt med 1600kr, veit ikke heeelt når jeg skal få brukt den...


Wihii, shoppingposer.


Siri liker shopping! Lenge siden jeg har brukt så mye penger egentlig, haha. Men jeg liker det :-D

Har du vært på outlet i Vestby før?
Vil du se innkjøpene mine?
Vi blogges, outlets!

Stikkord:
06.05.2011 Shopping

A dress from Topshop

Jeg fant en kjole på Topshop.com som jeg har litt forskjellige meninger om, og hadde lyst til å høre deres! Synes kjolen er veldig søt, og får litt "havfrue" feeling av overdelen på den. Samtidig kan den se litt for mye ut med så mye overlapping og "krepping".


Den er i fra topshop.com som sagt.

Hva synes du om kjolen?
Vi blogges, dresses!

Psst, i morgen skal jeg til Norwegian Outlet i Vestby. Gleder meg skikkelig!!

Stikkord:
05.05.2011 Antrekk

Outfit; røde blomster

En utrolig kreativ overskrift, men det er jo det det er da så. Det er så herlig å ha en dag hvor man ikke skal gjøre så mye, har hatt teater og litt sånt, men det er jo bare gøy. Nå sitter jeg å halvsover litt for meg selv, mens jeg leker superstjerne. Hm, tror nok ikke at noe av det i setningen over stemmer, men det er sånt man ikke skal si. Fy meg!


Klærne er fra litt her og der. En del vanlig sånn som Cubus, H&M og B.young.

Hva synes du?
Hva har du på deg i dag?
 
Vi blogges, clothes!

Stikkord:
04.05.2011 Blogg

Blogg- award

Jeg er blitt blogg- awarded fra den søte Sandra, som er bloggeren bak http://crawling.blogg.no/. Tenkte jeg like greit kunne svare på det med en gang siden jeg elsker å glemme ting..!

Reglene er som følger: Link til den du fikk awarden fra, svar på 10 spørsmål og send videre til 10 bloggere :) 

1. Hvorfor startet du å blogge?
Det startet vel først med at søstra mi hadde blogg, også ble jeg litt nysgjerrig da og ville prøve det ut. Jeg kjente ikke mange som blogget, men tok sjansen på å skrive litt på nettet. Etterhvert har bloggen blitt en ganske så stor del av hverdagen min.

2. Hvilke bloggere følger du?
Jeg leser en del blogger assa, noen oftere enn andre så klart. CarolineMaria har jeg fulgt en stund, det samme med EirikGjendemsjø. Odingutt, har jeg begynt å følge litt nå i det siste. Nemorosa, Idonn (Idunn), og Aktivist er også noen av bloggene jeg er innom. Det er så klart enda flere til, men det ville ha blitt et veldig langt innlegg.

3. Favoritt makeup-merke?
Oj, den er vrien. Jeg har ikke noe spesielt favorittmerke, jeg godtar det meste egentlig. Men jeg fant et merke som heter Kiko i Tyskland, det merket var ikke så dyrt, men liker det veldig godt! Litt kjipt å dra til Tyskland da, bare for å kjøpe sminke^^

4. Favoritt klesmerke?
Jeg har nok ikke noe spesielt klesmerke heller nei, men kjøper heller litt klær her og der som jeg liker. Men butikker som GinaTricot, Floyd, VeroModa og kanskje litt BikBok er veldig fint, tihi.

5. Ditt må-ha makeup-produkt?
Det må nok bli mascaraen. Jeg synes det gir litt mer liv til annsiktet , ihvertfall for meg som har ganske lyse vipper fra før av. Også liker jeg veldig godt å ha på litt eyeliner på lyelokket, men er ikke sååå stor fan av å ha det under øyet.

6. Favorittfarge?
Marineblå, eller blåfarger generelt er veldig fint. Men der også, er jeg veldig glad i alle slags farger, kommer an på hva fargene brukes til.

7. Parfyme?
Jeg er glad i litt søte parfymer, som kanskje har litt svak lukt av vanilje. Men har du en parfyme som lukter litt sitrus kanskje, eller litt i den duren, sier jeg ikke nei, takk til det heller.

8. Favorittfilm(er)?
Der og, jeg er så glad i mange filmer, så det er så vanskelig å velge, men har alltid vært en liten HarryPotter fan da, tihi.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Åååå, mange land! Land som Italia, Frankrike, Storbritannia, USA, Mexico, Romania, Tjekkia, Australia, Finnland, Russland, Spania, Argentina, Egypt, Sør- Afrika, Zimbawe, ja, dere skjønner greia. Jeg har så mange land jeg vil reise til!

10. Spørsmål til meg selv:
Skal du være flink å gjøre matematikken og samfunnsfagen før siste kvelden?
Jeg skal være flink å prøve så godt jeg kan, men det er så sykt mye for tida, så kan ikke være helt sikker. Men som sagt, jeg skal være super flink å prøve å gjøre det litt tidligere^^ 

 10 bloggere som får denne awarden fra meg:
http://nemorosa.blogg.no/
http://idonn.blogg.no/
http://pinkrosa.blogg.no/
http://maianns.blogg.no/
http://ninad.blogg.no/
http://smad.blogg.no/
http://ezel.blogg.no/
http://kristineam.blogg.no/
http://tuviiis.blogg.no/
http://daycastle.blogg.no/
Ja, jeg valgte bloggere fra litt her og litt der. Gjerne si i fra når dere har skrevet den, så jeg kan komme inn å lese litt.

Har du blitt "Blogg-awarded" før?
Vi blogges, blogg-awards!

Stikkord:
02.05.2011 Hverdagsliv

Farger og Tyler Hilton i hodet

Wohoo, nå er jeg enda mer glad i lys og farger enn det jeg var i går, fordi nå lærer jeg meg presentasjonen min utenatt. Det eneste problemet mitt er at den skal være på ca. 7min, men jeg har laget den så den er på ca. 10, såå ja, jeg må kutte den ned. Først skrevet tilslutt en presentasjon ferdig, også må jeg ta vekk en del av det også. Haha, livet skal ikke være lett.

Så nå sitter jeg da å pugger lys og farger, mens jeg tar litt pauser innimellom og hører på Tyler Hilton. Jeg liker ikke karakteren hans i One Tree Hill, men de sangene hans er helt herlige! Pst, digger webcam bilder, forresten.Hva gjør du for noe?
Har du hatt presentasjon om lys og farger før?
Vi blogges, colors!

Stikkord:
02.05.2011 Foto og Photoshop

Inspiration by sugar

     

     

      

     
Weheartit.com <3
Jeg overlevde opptaksprøven i dag! Det var litt skummelt å framføre en monolog med innlevelse forran to ukjente lærere, men jeg overlevde utrolig nok. Da blir det naturfag..!

What do you think?
Vi blogges, sugars!

Stikkord:
01.05.2011 Hverdagsliv

Lys og farger

Hurra for de fantastiske helgene hvor man må sitte inne å jobbe med skole, hvor man så mye heller vil være ute med venner, jippi! 3x3 hurra for dem! Nå har jeg sittet i hele dag å skrevet på prøveeksamenen min i naturfag, og begynner i grunn å bli rimelg lei av alle disse lysene, fargene og hvilke ekle safter og ting vi har inne i øyet vårt. Jada jada, vi får sikkert bruk for det en gang, men hvorfor må jeg lære meg det nå? Kan jeg ikke heller finne ut av det den dagen jeg får et lyn i hodet og vil bli optiker?


Hm, skuldrene blir store når man leser naturfag.


Og det som er problemet mitt nå, er at jeg har skrevet en presentasjon som er forlang, slik at jeg må kutte ned på den. Livet skal virkelig ikke være lett.

Har jeg sagt at jeg skal på opptaksprøve på Grevskogen i morgen forresten? Jeg har lært meg en 3min lang monolog uten stikkord og sånt til i morgen, mens jeg har prøvemuntligeksamen dagen etter.

Har du også mye å gjøre for tida?
Vi blogges, naturfags!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits