29.05.2009 Hverdagsliv

Lenge siden

Nå har jeg ikke blogget på noen dager,, og jeg har fått færre lesere. Uff da. Menne jeg har ikke hatt tid,, rett og slett.  Siste innleg var vel mandag eller noe. Tirsdagen gikk til den historia mi i engelsken. Onsdagen hadde vi fotball kamp i mot Spo/Hed/Kve. Vi vant 5-3 etter en hard kamp^^ Dagen etter hadde vi mattetentamen,, så det var derfor jeg ikke fikk blogget noe da heller. I går hadde vi forestilling men drama gruppa på kulturskolen. Jeg var på skolen i fra da halv ni på morgnen -skole dagen altså- til klokka ni på kvelden. Først hadde vi generalprøve og så så vi på de andre på kulturskolen,, før vi selv hadde forestilling. Det var jo den pusikalen som vi hadde som vi fremførte da. Det gikk vel sånn helt greit tror jeg,, fikk positive tilbakemeldinger,, så det er positivt^^ Hvis du så generalprøven vår først,, så ble iallefall forestillinga vår veldig bra. For generalprøven sugde. Det merket vi til og med selv. Men det er vel sånn at hvis generalprøven går dårlig,, så blir forestillingen bra,, er det noe som sier^^ Så jeg håper det gikk fint. Mamma filmet hele forestillingen,, og vi så etter på atte den ene åpningssangen vår gikk ikke så veldig bra. *kremt* Men det var gøy da. Det var bare det at ikke alle kunne teksten tror jeg,, så mange sang tulleengelsk. De 1. klassingene og de minste er jo veldig søte da,, men ganske innpåslitene i blandt også.
untitled 4
Katte sminke^^ Den hadde begynt å gå vekk da,, men. Etter forestillingen,, bare sånn atte du veit det.
Jeg skulle være en guttekatt som hadde spilt hårball kamp sammen med Liv Mari og Lisa. På veien hjem så ei jentekatte som vi skulle sloss om da. Jeg vant^^ Så skulle jeg gifte meg med Stine som var jentekatta. Masse ting på en gang,, men det var moro. Den sminkingen ble ikke så veeldig bra,, for jeg måtte sminke meg selv. Jeg sminket noen andre folk også,, men det tok så lang tid etterhvert så jeg rakk så vidt å sminke meg selv^^
Vi blogges senere.

       xoxoxo
  -Siri

25.05.2009 Hverdagsliv

Okay,, noen ganger skal man få lov å bli irritert!

Jeg bare må få ut av meg dette. Jeg skal skrive den engelske historia mi til onsdagen og jeg tenkte at jeg kunne skrive litt nå, før jeg skal føre det inn skriftelig senere. Men når jeg sitter å skriver og aner fred og ingen farer,, klarer jo selvfølgeig denne *** PC'en klikke slik at siden ikke vil vises og ikke svarer! Og jeg måtte skrive nesten alt på nytt! Greit,, jeg veit jo at jeg burde ha lagret,, men likevel da,, den skal jo ikke bare gjøre sånt! Jeg blir bare så..! Bare noe jeg måtte å dette ut av meg. Takk for jeg fikk blogget det ut.
         xoxoxo
   -Siri
25.05.2009 Hverdagsliv

Haste innlegg

Nå skal jeg egentlig spise middag før jeg skal på fotball trening. Jeg måtte bare blogge et lite innlegg først. Tenkte at dere skulle få se et bilde av laget vårt siden jeg har blogget litt om det^^ Vi var ikke så veldig heldige med bilde,, men det får gå.
lageet
Dette bilde er tatt etter en 11'er kamp i mot Nøtterøy. Vi vant faktisk 16-0 også^^ Måtte bare si det.
Nå må jeg spise.
    xoxoxo
  -Siri
24.05.2009 Hverdagsliv

Konfirmasjon og Peter

I dag skal de kristene konfirmantene konfirmere seg. 24. mai 2009. Jeg ville bare ønske dem god konfirmasjon alle sammen og at de skal kose seg masse på dagen sin^^ Det var egentlig bare det jeg ville si.
Jeg har i lekse å skrive en historie på engelsk. Vi fikk bestemme selv hva den skulle handle om,, og min skal handle om en gutt som heter Peter -klassisk navn men- som får ett oppdrag om å vekk opp en sånn beskytter over lyset med en mgisk stein som vekker døde til liv igjen. Men så er det jo selvfølgelig en slem fyr som vil ha steinen for å vekke opp sin onde svarte "sjef". Jeg suger i å forklare,, men det er noe sånt noe som skal skje.

Spørsmål: Har du noen gode tips til skriving?
                 Hvis du er god på titler,, har du en god tittel til historia mi?
  
        xoxoxo
     -Siri
23.05.2009 Hverdagsliv

Ute i dag

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle blogge noe mere i dag,, for jeg har ikke vært helt i blogg humør før i dag. Men nå har jeg vært ute i frisk luft,, så nå vil jeg blogge.^^
Jeg har vært ute som jeg sa,, og jeg tok med kamera mitt som hadde under en strek igjen med strøm. Noen blider fikk jeg like vel tatt. Naturen rundet huset er egentlig veldig pen -synes jeg- siden vi bor ved ei litta elv og det er masse små blomster her og der^^

dscf9190

Vi har også noen veldig pene trær ute i grasset.
Bildet her er ikke redigert bare satt på ramme og tekst i bunn til høyre.
Jeg liker kamera mitt veldig godt,, det er bare litt vanskelig å få fokus på de riktige objektene.
Eller det er ingen feile objekter,, men de jeg vil ha fokus på da.

dscf9199k

Jeg er ikke så dreven på å redigere,, men jeg prøver meg litt.
Jeg har ikke noe bedre enn PhotoFiltre,, så det er vel noe med det også.
Men ja,, det fungere vel
Elva "vår" er veldig pen da. Det er masse pollen,, pinner og blader ute i vannet nå,,
men den er fortsatt like pen når himmelen speiler seg i vannet.

dsc00359i

Kan du se åssen blader det er?
Hvis du tror det er bjørk fikk du riktig.
Oj,, det var vanskelig.^^
Blå himmel. Den var ikke like blå.

xoxoxo
- Siri


23.05.2009 Hverdagsliv

Kanskje?


I dag bare surrer jeg rundt på blogg.no. Aner ikke hvor mange blogger jeg har lest osv. Men likevel så har jeg ingen ting å blogge til deg om. Nå spiser jeg et rundstykke med gulost på og snart skal jeg ut i hagan å spille litt fotball. Jeg kunne ikke komme på treninga om onsdagen,, så derfor vil jeg ta igjen det nå.
Så nå bare blogger jeg om at jeg ikke har noe å blogge om. Det er jo så intresant å lese om også da. Yess da. Sånn er livet. Det er ikke alltid man kommer på de gode tingene når man vil. I dette tilfellet mener jeg da om hva jeg skal blogge om. 
 
questiondraw2

Kanskje jeg rett og slett ikke skulle ha blogget om noe av dette? Det er jo ikke så mange som vil lese dette uansett,, men det kan jo hende. Jeg ønsker jo lesere,, men jeg blogger ikke for lesere eller kommentarer. Jeg blogger fordi at jeg liker det. Selvom det er jo veldig koslig når folk vil ta seg tid til å komentere,, men jeg kan ikke tvinge deg heller. Hvem blogger jeg til nå,, egentlig? Blogger jeg det jeg tenker til meg selv nå,, eller har jeg blogget til leserene mine? Det vet jeg ikke selv. Vet du?
Synes du jeg skal slutte å blogge om at jeg ikke har noe å blogge om,, kanskje?
Skal jeg gjøre det?
For i dag,, hvertfall. Ikke for alltid.
Alltid er lenge. Alltid er jo for evig det. Og evig,, det er et stort ord.

Blogges vi?
Vi gjør nok det.

Xoxoxo
-Siri
 22.05.2009 Hverdagsliv

Kjoler og sånt

Blogg,, blogg,, blogg. Vet ikke,, vet ikke,, vet ikke. Okai,, i dag aner jeg ikke hva jeg skal blogge om. Det har ikke sjedd så mye heller å blogge om,, for det mest "spennende" jeg har å blogge om nå er at jeg er forkjølet,, noe som ikke er noe veldig intresant å lese om.
Derfor tenkte jeg at jeg skulle last opp tre bilder av noen kjoler som jeg iker / ikke liker kanskje og si min mening om dem. Hvis jeg er heldig,, så kan jeg jo spørre om hva du synes og kanskje du vil legge igjen en kommentar på det.
obj

Denne kjolen er veldig søt med masse prikker. Kjørtet er ganke voldsomt,, men det passer bra til kjolen. Jeg synes kanskje ikke at -hva heter det- der hvor stroppene sitter fast til kjolen ikke var så veldig pent,, men det er jo min mening. Hårpynten matcher bra kjolen,, litt stor til hverdagslig bruk,, men fin for det.^^

bluepromdresses

Fra stort,, til litt mindre. Denne kjolen har er veldig pen blåfarge. Ganske enkel og en pen ballkjole. Kjørtet på denne kjolen er passe langt og pent med litt "skrukker". Øverste delen ser egentlig ut som et trangt undertøy,, men bort i fra det så er kjolen veldig pen^^ Hvor vidt jeg hadde kledd å gå i den er jo noe annet da. Men jeg liker den!


21438

Denne kjolen er også veldig søt med striper. Ganske kort,, men det spørs jo hva du kombinerer det med. Den er veldig pen gjennom hele og selvom strømpene ble kanskje litt mye,, så er den veldig søt. Den passer best til dem som er lyse i huden siden at da blir den ikke like voldsom på en måte,, men de som er litt mørkere i huden må fint bruke dem de også. Det blit veldig pent det også^^

Det var min mening.


Spørsmål: Hva synes du om kjolene?
                 Hvem av den liker du best?

          Vi blogges
 XOXOXO
                         -Siri
21.05.2009 Hverdagsliv

Jeg har koret Alexander Rybak!


Ja,, det har jeg^^ Riktig nok så var det blandt publikum *kremt*,, men jeg har koret ham^^
Jeg tror faktisk at det var
på det bildet under her at han skal lære oss det vi skulle kore ham på^^ 
Det gikk ikke så bra første gangen når 10.000 skal synge
det samme,,
men andre gangen gikk det mye bedre^^

dscf9119

Se på det smilet!<3
Jeg er ikke den eneste med kamera,, HaHAHah^^
Det var en god del med kamerar og telefoner gjennom hele konserten egentlig.
Men det var det verdt^^

dscf9138

Du måtte bare ha vært der!
Han er kjempe flink,, men så er han jo ikke så værst kjekk heller da^^
Publikum heiv opp en del ting til ham på scenen også som blandt annet en teddybjørn som du se bak han ene i "Frikar",, roser og masse søte ting.
Det kosligste var jo at han også la merke til dem -hvis du skjønner- med at han satte pris på at det heiv opps slike ting til ham.
Det er ikke mange kjedis folk som gjør.

21.05.2009 Hverdagsliv

Alexander i Tønsberg

Både han og jeg var på tønsberg-messa i går. Jeg var der for å se Alexsander Rybak og hans fairytale sang,, mens han skulle synge den.^^ Skal blogge mere om han,, men skal bare legge inn litt bilder og sånt først.
Så lenge så kan jeg jo fortelle at vi vant 16-0 over Nøtterøy på 11'er om tirsdagen^^ Det er jo moro. Vi begynte å lede ganske tidlig,, men etter andre om gang så begynte de fleste på laget til nøtterøy å gi opp.. Men kampen var gøy for det!^^
dscf9118

Alexander Rybak<3

XOXOXO
   -Siri

18.05.2009 Hverdagsliv

I går var det 17.mai

I går var det 17. mai,, og jeg blogget ikke. Jeg nevnte det i forrige innlegg også da at jeg muligens ikke fikk blogget. Menmen. Noe av det gøyeste var jo som sikkert alle vet -i Norge hvertfall- at Alexander Rybak vant MGP^^<3 Jeg liker låta hans veldig godt,, og det ser ut som at resten av Europa gjør det samme.^^ Alexander<3 Han er jo kjempe flink da.
17. mai var jo også en koslig dag. Jeg feiret den oppe på Hof som mange andre i Hof kommune. Det skjer ikke sånn veldig mye der oppe,, men det er koslig.^^
dscf9043
Jeg har ikke såå mange flotte bilder der i fra,, så jeg la ut et bilde av Merete,, Tove Marlene og meg -Liv Mari fotograf-^^

Jeg så jo også at jeg skulle finne et bilde av med 17. mai. Der jeg hadde på meg kjolen,, hårbåndet og skoene mine.
dscf9082
Jeg nevnte vell i det forrige innlegget om hva slags plagg det var,, så jeg trenger vel ikke å blogge¨om det igjen. Var ikke så fryktelig heldig med det bildet,, men.

Nå har jeg ikke tid til å blogge mere for nå. Håper du hadde en god 17.mai i går.

Spørsmål: Hva gjorde du 17.mai i går?

             XOXOXO
    -Siri

 
16.05.2009 Hverdagsliv

Så det.

Jeg har ikke fått blogget på noen dager nå og unnskyld for det,, men blogg.no har jo vært nede og da så. Men i dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Var ute og spilte litt fotball når det var sol ute,, og ellers så ha jeg sittet mest forran TV'en sammen med søstra mi.^^ Jeg har jo gjort litt mere,, men ikke noe veldig intresante ting. Så det. Nå skal jeg spise middag og snart skal jeg se på Aleksander Rybak! 580rybak120

I morgen skal jeg feire 17.mai.^^ Gå i tog,, spise is,, og kose meg. Det håper jeg du skal også. Vet ikke om jeg blogger noe i morra,, men det finner du og jeg ut i morgen.^^
God 17. mai hvertfall,, og heia Aleksander Rybak! <3

Spørsmål: Skal du se på MGP?
                     Hva skal du i morgen da,, når det er 17. mai?

               XOXOXO
     -Siri
14.05.2009 Hverdagsliv

Exel? Nei,, lese!

I dag så har vi trent litt på exel som vi må bruke under heldagsen 28. mai. Jeg er ikke så veldig flink på exel,, men jeg prøver^^  Ellers så har vi hatt en sånn lese time der vi skal lese i hver vår skjønnliterære bok. Vi får også lov til å finne oss behagelige stillinger rundt om i klasserommet. dsc00361
Madelen og Axel har funnet seg en fin plass under noen pulter og stoler. På bildet her,, har jeg funnet med en god liten
plass under pulten min og Alf Petter sin. Ganske fint under der egentlig.  Jeg leste i en ganske spennede bok,, så for meg er det veldig fint å bruke noen timer til det. Men for f.eks Marius er det kanskje ikke like underholdene for han sovnet under timen^^ Det så ganske behagelig ut egentlig.
Etter skolen i dag,, ble jeg med Liv Mari hjem i fra skolen i ca. en halvtime før vi skulle opp til skolen igjen å ha langøvelse på dramaen. Som før nevnt skal vi sette opp en Pusical 28.mai kl.18 i kultursalen i Hof -komme å se- så det blir gøy. Jeg skal spille en katt som spiller hårball og sloss om hjertet til en blondine i korte trekk. Liv Mari og jeg skulle egentlig spille 7'er kamp mot Helgerød i dag,, men vi kunne ikke ta fri fra dramaen heller.. De vant 14-0 da har jeg hørt.^^ Det er kjempe bra!
Nå ser jeg på MGP. Aleksander Rybak!<3
 
Spørsmål: Har du noen gode exel tips?

                   XOXOXO
     -Siri

13.05.2009 Hverdagsliv

Tirsdagen

Jaja,, jeg har ikke noe bedre å blogge om for tiden,, så da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt fra i går. Da sjedde det mye rart. Eller ikke.. Men jeg kan blogge om i går for det.^^  I går så begynte vi dagen med kunst & håndverk. Vi er ferdige med det som vi skal gjøre for 8. klasse,, så vi har begynt på det vi skal gjøre i 9. klasse. Det er å tegne skolen som jeg har nevnt nedenfor. Men nå er jeg ferdig med å tegne den over på A3 ark. Og sånn ble den.dsc00353

OPS,, ser nå at jeg har glemt å farge vinduene. Yess da,, det går nok fint.^^ Den likner ikke noe sånn ekstremt heller men.
Etter på dagen så hadde vi fotball 11'er kamp i mot Teie. Kampen begynte ganske dårlig med 1-0 til Teie etter maks. 15 sekunder. Men det tok ikke mange minuttene før vi var oppe i 1-1. Så ledet vi 2-1 til pause -tror jeg det var- og kampen endte 6-2 til oss.^^ Det var veldig gøy! Noe som også var veldig koslig,, var at treneren til Teie kom bort til oss etter kampen og så at vi hadde spilt kjempe bra og at det var den beste kampen til Teie på en stund,, men han var veldig stolt over oss.^^ Sånne folk er koslige.^^ dsc00358


Meg og mitt flotte mobil kamera på 1.3 megapixler.  Hof/Hvittingfoss er svarte med røde striper,, Teie er blå med gult.  Fra Hof og Hvittingfoss,, ser du Pia som nr. 7 Hanne -tror jeg det er- nr. 14 Sandra på andre siden og Anette pluss Trine -Kapteinen vår- som er nr. 3^^  Kampen ble spilt på Vivestad 12 mai.


dsc00347
Måtte bare legge til et blide til jeg av et veldig pent tre i området. Bildet er tatt mandag 11. mai,, på vei hjem i fra fotball trening i Vivestad.

Spørsmål: Hva gjorde du om tirsdagen?

              XOXOXO
    -Siri

13.05.2009 Hverdagsliv

Jeg må slutte å blogge^^

Jeg har ikke blogget på noen dager nå siden det har gått i ett hele tiden,, menne jeg har funnet ut at jeg burde slutte å blogge. Neida,, jeg skal ikke det med det første. Men jeg har fått flere lesere enn det jeg har hatt før.^^ Det er jo litt merkelig siden atte når man ikke blogger,, skal jo leser tallene gå ned,, men hos meg har dem faktisk gått opp. Jaja..
Vi blogges
       -Siri
10.05.2009 Hverdagsliv

6. sans

I dag er det finale på den 6. sans. Jeg lurer på hvem som vinner -de med rød ring rundt hodet- .^^ De er skummelt flinke alle sammen. Det er veldig skumelt når de klarer sånne oppgaver veldig bra,, spessielt med sånne dødsulykker og mord osv. Jeg har egentlig ingen favoritt,, for de er så flinke alle sammen. Men hun Terese -hun i rød genser- er veldig flink på de siste oppgavene med "de døde". Hun ser veldig sånn 6. sansete ut også.^^ De er så flinke på hver sin måte atte det er vanskelig å velge.  Naai,, jeg har ringet rundt feil dame ser jeg på bildet. Hun blonde er ute av serien hun,, for hun måtte trekke seg. Dybeke som hun heter er ikke på bildet,, men hun kan likne på hun blonde.
Før pausene så har de jo sånn "Har du den 6. sans?" og med svaret etter pausen. Der har jeg faktisk gjettet riktig mange av gangene.^^ Vet ikke helt hvor mange,, men en del. Skryte skryte skryte.^^ Jeg har fått noen feil også da. Det begynner nå snart også,, så vi blogges vel seinere.

1236174575000ons52klaretild2460082m

Spørsmål: Ser du på den 6. sans? Hvis du gjør,, hvem tror du vinner?

             XOXOXO
      -Siri
10.05.2009 Hverdagsliv

LeseeeeI dag begynte jeg dagen med å gjøre lekser. Slik at jeg ligger litt forran til uka,, da får jeg litt fritid. Fransk leksene gikk greit. Det var litt repetisjon og sånt. Matten er med likninger. Det er egentlig ganske enkelt,, men det er veldig lett med noen små tullefeil slik at det ikke stemmer like vel. Når noen lekser var gjort gikk jeg til boka mi. Den har jeg lest i cirka hver dag siden forrige lørdag. Jeg liker boka veldig godt,, så det er vel noe med det. Boka jeg leser heter "Nissedreperen" og er skrevet av Sigbjørn Mostue. Som jeg skreiv i det forrige innlegget så er boka litt barnslig og lettlest,, men det er en fantasy bok så da går det greit. Fra før av,, har jeg lest en annen av bok av Sigbjørn Mostue,, "Krakens gap" som er den tredje og siste boken i trilogien "Alvetegnet". Jeg har vært litt dum da,, for jeg leste først den tredje boka,, så den andre boka og til slutt den første.^^ Men men,, jeg har jo fått med meg handlingen for det.
Som jeg nevnte i stad så liker hvertfall jeg bøkene veldig godt,, så hvis du også er glad i fantasy,, burde du lese disse bøkene. Menne en ting- begynn med den første boka,, og ikke den siste.^^
gravbygen vkner9788204136169krakgap711884  Alvetegnet. Du må lese dem!

Spørsmål: Har du en bok eller en bokserie som du liker godt å lese ??


09.05.2009 Hverdagsliv

Får ikke se!^^

Jeg har ikke blogget så mye i det siste. Siste gang var vel tirsdagen. Menne jeg har ikke hatt så mye tid til det heller. Om torsdagen vant Hof/Hvittingfoss + Svartstad  14-0 over Stag. Et lag i fra Larvik. Det var moro.^^ Vi fikk bare spille en omgang hver alle sammen for vi var akkurat 14 stykker -vi har et 7'er lag også- men det var moro for det.
Fredagen begynte med at vi fikk is på skolen. Is er godt. Menne siden vi fikk det måtte vi ut å plukke søppel i skolegården mens det regnet og var skikkelig herlig vær -ironsik-. Ellers så hadde vi en engelsk fremføring. Jeg håper det gikk bra. Det eneste var at jeg synes selv at jeg snakket litt fort og snublet litt i orda,, men men. Etter skolen dro mamma,, Ida og jeg til tønsberg en tur. Det skulle egentlig bare bli en liten tur,, eller det ble jo det,, men ganske kostbar. Jeg fant 17. mai klær.^^ Du får ikke se enda,, må vente til etter 17. mai. Får ikke se!^^ Menne ellers så kjøpte jeg en:
Conciler
og
Bok
Concileren var litt sånn for å prøve. Kostet ikke så veldig mye så. Boken som jeg kjøpte heter "Gravbøygen våkner". Det er den første boken i trilogien "Alvetegnet". Bøkene er jo litt barnslige,, men jeg liker serien for det.^^ Liker litt sånn fantasy jeg.   
Jeg så på finalen av Norske Talenter i går også jeg. Jeg holdt jo selvfølgelig med Sebastian,,  han er jo kjempe flink til å synge også er han jo i fra Tønsberg.^^ Det var valdig mange flinke med i går da,, og jeg unner Quick seieren masse! De var dansgruppefavoritten min helt i fra audition. Tre brødre og en bestevenn.^^ Han lille Brian som tryller var jo bare herlig også da. Når har skulle skjære med bamsen sin og alt. Han er jo bare så shønn.^^ Pluss at han er jo kjempe flink også.
I dag har jeg bare gått rundt  i mine kjempe fine klær til 1.mai,, sett litt på "One Tree Hill" og lest. Nå blogger jeg og hva ellers jeg skal gjøre i dag får vi se litt som det kommer.
 
05.05.2009 Hverdagsliv

Tegne skole- vanskelig

Skolen må være bygd vanskelig. Vi skulle tegne en del av skolen i kunst og håndverken,, og det er moro å tegne,, men skolen må være lagd slik at elever ikke skal kunne avbilde den. Eller det virkes slik. Vi skulle ut å tegne en skisse av et sted vi syntes var pent. Jeg og Liv Mari fant et pent sted hvor vi kunne sitte i sola. Deilig vær da hvertfall.^^ Menne vi fant ut når vi hadde begynt å tegne atte det var et ganske vanskelig sted vi ville tegne,, men trapp og sånt. Høres ikke så vrient ut,, menne det var det.^^ Har ikke noe bilde nå,, men det kommer vel snart eller no. Ellers har vi ikke gjort noe spessielt på skolen. Vi skal ha et samfunsfag prosjekt der jeg er sammen med Anniken og Alf Petter. Vi skal framføre om to dager og vi har ikke begynt å øve en gang. Og ikke har vi flere timer igjen på skolen. Jeg vat ikke hva de andre har skrivd om en gang. Men men,, håper ikke at det teller så veldig mye,, for jeg må være ærlig å si at jeg er litt nærvøs for hvordan det vil gå. Har sagt det maaaange ganger før men. I morgen har vi en fortsettelse på styrke test  gymmen. Jeg ble veldig fornøyd med den første delen av styrketesten med sitt-ups og push-ups,, men litt redd for bommen. Jeg er ikke akkurat blandt de sterkeste i den øvelsen i klassen,, men men. Det får gå.
Nå så har jeg det ganske bra for tiden,,noen ting kunne sikkert vært forandret,, men kanskje det kommer med tiden,, så jeg har det fint.^^ Mamma lager kjempe gode vaffeler nå,, og om den halv time begynner C.S.I. Du lurer sikkert på om hvorfor jeg ikke ser på Paradise Hotel som veeeldig mange andre,, men jeg har sett en og en halv episode en gang og det er ikke sånn fryktelig underholdene synes jeg. Men til dere som liker å se på det bare se assa,, det plager ikke meg at andre ser på det. Det er jo fint at vi ikke liker det samme i blandt.^^

Spørsmål: Hva har du gjort i dag ??
                           
                XOXOXOXO
    -Siri  
03.05.2009 Hverdagsliv

Vet du?

Okai,, jeg sliter med å blogge for tiden. Eller jeg sliter ikke med å blogge,, men det å ha noe å blogge om. Føler meg ganske umotivert til å blogge,, så det blir liksom bare om hva jeg har gjort i dag,, i går eller skal i morgen og det er jo ikke så veldig underholdene å lese om alltid. Så selvom jeg ikke er den som har og får så fryktelig mange kommentarer akkurat,, så har du et forslag om noe spennende å blogge om? Tar gjerne i mot egentlig hva som helst av forslag.

        XOXOXO
  -Siri
01.05.2009 Hverdagsliv

Heiya'

Nå har jeg fått igjen de tegningene mine som jeg leverte til rapport i kunst og håndverk. Jeg må være ærlig å si at jeg ble litt fornøyd med noen av dem.^^ Men jeg synes at lærerene kunne ha behandlet dem litt bedre. For portrett tegningen min var riftet opp på siden og fått noen små bretter her og der,, noe som jeg ikke har gjort. Menmen,, de hadde hvertfall latt den være som den var selve tegningen. Jeg har ikke tatt bilde av alle -bare den ene-,, åsså har jeg lagt til et bilde av en alv eller noe. Det er ikke så lett å se hva det er,, men det skal nå være det.^^ Jeg har heller ikke noen ramme på bildene,, menne det håper jeg går bra for det. dscf8980


dscf8981


                    XOXOXO
     -Siri
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits