30.04.2013 Foto og Photoshop

Ingen antrekksbilder

Fordi jeg ikke rakk å redigere antrekksbildene ferdig, så får dere se en nydelig liten bekk i stedet. Nesten det samme, ikke sant? Ehehe. Neida, menne joda, skal snike meg inn i skogen i morgen for å ta neon flere bilder av bekken- noen som kanskje er ennå litt klarere. Enn så lenge får dette som sagt fungere, men anbefaler dere virkelig å sjekke ut antrekket som jeg legger ut seinere, for det er nemlig noen nagler og en del av universet i seg. Ganske stilig!


Nu skal jeg på varetelling. Noen fester bort kroner i kveld, jeg teller inn. Ehehe, artig dobbelbetydning. Neidaaa, vi skal nok ikke telle heeelt til klokka tre i natt. 

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, waters! 

29.04.2013 Tips og litt skjønnhet

Red dipdye

Det er en artig liten ting jeg ikke har fortalt dere. Nemlig... trommevirvel... jeg har farget rød dipdye i håret mitt. Wuæææ. Jeg har tenkt på det lenge, men måtte nesten vente til vi var ferdige med forestillingene. Tusen takk til mamman min som hjalp meg, for det hadde sansynligvis blitt ganske vanskelig å gjøre det selv. Må innrømme at jeg ble ganske fornøyd assa, men nå ser man ekstra godt hvor slitte tupper jeg har. Men det ser jo ikke deeereeee. Ihihi
Hva kan man si, jeg liker å late som jeg ikke har et høyre øye...

Ble det godkjent med håret?

Har du farget håret ditt nylig?
Vi blogges, redheads!

28.04.2013 Foto og Photoshop

Siri i skyene

Om det er noen oppmerksomme sjeler der ute som plutselig tenkte- hæ, Siri står jo ikke å blåser bokstaver på headeren hennes?! Så stemmer det ganske bra. Av en eller annen grunn fikk jeg grøsninger og en trang til å løpe vekk hver gang jeg klikket meg inn på min egen blogg, og valgte derfor å gjøre litt forandring. Det er mulig dette designet forsvinner etterhvert også, men enn så lenge så ble det mye bedre. Om en liten stund har jeg sikkert funnet nok feil ved headeren min til at jeg bytter den ut... Meeeen ja, hurraaa! Siri i skyene.


Så tusen takk til søte Ingvild.

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, skyes! 

27.04.2013 Foto og Photoshop

A view of nature
Jeg så gjennom bildene og plutselig bare- åj der er Tingeling! Fantastisk.

Er du glad i å gå i skogen?
Vi blogges, natures!

26.04.2013 Foto og Photoshop

Naturens lyder

Ehehe, det artige med dette innlegget her, er at dere får ikke høre noen naturlyder. Sååårry. Dere finner nok noen naturiske ting og tang på youtube, eller så kan dere bare gå ut døren utgangsdøren. Meeen, dere skal få se en rennende bekk, med ekte kaldt vann. Tenk om det var fake vann da. Ehehe, det hadde vært rart. Rennende gelé kanskje! 

Image and video hosting by TinyPic
J
eg ruslet en tur ut i hagen for å ta noen bilder, men endte med at jeg forvillet meg langt bort i skummel synkesøle. Det var nesten så jeg ble borte i gjørma.

Hvordan har dagen din vært i dag?

Synes du det var en kul rennende bekk?
Vi blogges, waterfalls! 

23.04.2013 Foto og Photoshop

Vad är din favorit blomma?

Etter de tre fantastiske forestillingene vi hadde forrige uke, fikk jeg tre pene roser og en sommerfugl i en bukett fra min fine familie. De står i vann på kjøkkenbordet slik at jeg kan se på dem heeele tiden. Nydelige.

I kveld skal jeg forresten få vite om når jeg får en eller kanskje to afrikanere på besøk. Det blir spennende! Det er den siste delen av Vennskap nord-sør prosjektet, dette med hjembesøket. Artig.


Canon EOS 500D- 50mm f/1.4 USM, redigert i Photoshop CS5

Er du glad i å få blomster?

Vad är din favorit blomma?
Vi blogges, flowers!

22.04.2013 Negledesign

Negldesign: FRUITS

Nå som jeg er ferdig med forestillingene og helgens jobbing, så kan jeg lakke neglene mine igjen! Hurraaa! Da jeg spilte Petra i "En folkefiende", så sa det seg kanskje selv at det hadde vært rart med masse fancy neglelakk. Eller det kunne kanskje blitt kult...? Og på bensinstasjonen så blir neglelakken bare slitt av uansett, så det er liksom ikke så mye poeng i å fikse de før en jobbhelg.

Ukens tema er fruuuukt(er ikke sikkert det er for hele uka, eller kanskje det er for to). Jeg har ikke prøvd disse artige fruktskivene før, men det er jo mulig at de sitter lenge. 


Ååååh, see! Bildet er lyst som en pære!

Har du neglelakk på dine negler?

Hvilken farge har du på?
Vi blogges, fruits!

20.04.2013 Hverdagsliv

Da jeg møtte JB

Folk skriker hele tiden om å ha vært på Justin Bieber-konsert, men HALLOOO jeg møtte Jarle Bernhoft i dag. Det er faktisk ganske så kult. Veldig kult! For en kjekk kar! Han er faktisk ennå litt kjekkere i virkeligheten, fordi han er ganske så høy. Håret er fortsatt like stilig, og ihihi han ser så artig ut i ansiktet. Det var et skikkelig koselig møte.

Også spurte han om vi kunne ta et bilde. Så da gjorde vi det.Jarle sendte det til meg i stad. Han hadde redigert på litt stjerner sa han, og jeg må innrømme at resultatet ble ganske bra. Skikkelig klissete og romantisk bilde daaa. Siri Bernhoft- låter bra! Eg høyer kyrkjeklokkene.

Har du møtt noen kuuule folk i dag? Justin Bieber f.eks?
Vi blogges, Bernhofts! 

19.04.2013 Foto og Photoshop

Hold me

Etter 17 skoledager i strekk og flere dager med over 9 timers lange skoledager, to tentamner i avgangsfag og tre forestillinger, trenger jeg virkelig en varm og god klem. Heldigvis skinner det noen solstråler gjennom skyene og fuglene kvitrer utenfor vinduet- det hjelper på humøret.


Jeg har aller mest lyst til å sove i 67 timer...

Har du mye å gjøre nå på våren?

13.04.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

Tanzaniansk gamlehjem

Neida, jeg er ikke ferdig med å fortelle dere om Tanzania. Tenkte kanskje dere ville høre om da vi var på et gamlehjem i Tanga?

Dette med gamlehjemmet var nemlig en veldig spesiell opplevelse. Vi fikk jo tross alt møte og snakke med noen av de siste gjenværende slavene fra kolonitiden. Jeg hadde kanskje håpet på at de skulle fortalt ennå mer av historiene sine, slik vi fikk høre de hadde gjort året før, men bare det å vite at de hadde blitt så mye svakere det siste året av en sterk opplevelse i seg selv.Likevel følte jeg vi fikk vite mye av hvordan de hadde hatt det da de var yngre, og det var tydelig at de var gode venner alle sammen. De hadde små vitser og skøyet og lo med hverandre, det var veldig koselig og rørende å se- selv om vi ikke fikk oversatt alt. Men de var så gjestfrie og ga oss alle en god og varm velkomst.De bodde bare fem stykker på dette gamlehjemmet. De var sju i fjor.
Det å ta bilder for oss, faller i grunn helt naturlig, men det vi etterhvert kom på, er at det er sansynligvis første gangen de noen gang har sett seg selv uten om i et speil. De har nok iallefall ikke sett et bilde av seg selv så kort tid etter at de ble tatt.

Det var en spennende opplevelse. Så nydelige gamle mennesker. De ble godt tatt vare på, men fengslene i Norge har usammenliknbar høyere standard. Noen av fotografiene her er Sienna sine.

Har du vært med på noe liknende før?
Love, Siri

12.04.2013 Antrekk

Oversized

Jeg var på kostymelageret på skolen for å finne noe kostymer (wow!) til forestillingen, ikke sant? Og så kom ei annen jente i klassen over vår lærers gamle olajakke. Sånn skikkelig 80-talles, veit dere? Den var jo bare driiit kul og jeg har siklet etter en liknende i laaang tid. Så da jeg kom hjem, fortalte jeg min opplevelse til moren min og hun bare "jamen en sånn har jo pappa". Men deeeen har jeg nå lånt permanent. Pappa sin altså. Åh, hvem skulle tro pappa hadde så kule klær i kjelleren?Dette var to litt artige uttrykk. Så jeg tok med de.

Hvis du nå lurer "hva er det Siri har i jakkelomma?"- så er det mobilen min. Den ser ut som en turkis gris med blæie, og jeg glemte å ta den ut av lomma da jeg tok bildene. Den artige dingsen i høyre hånd er fjernkontrollen til kamera. Tadaaa.

Har du en slik stilig jakke?

Ville du hatt en slik stilig jakke?
Vi blogges, denims!

Lumskbloggen er på FACEBOOK

11.04.2013 Foto og Photoshop

Messy love

Slik er det:

Ta en kopp, julelys og vimpler- helst i pastellfarger. Legg det på et teppe, eller saueskinn. Ta et bilde av dette, og rediger det ennå lysere enn det alt var. Skriv en dyyyyp overskrift. Sett inn link til en dyp sangtekst om kjærlighet- eller annet viktig tema. Legg gjerne ut sangen i bunnen av innlegget. Og VOILÀ

Your just thhe kind of boy, the girls like me enjoy. You act like your so straight, baby, I can tempt your fate. Come on now, mr Clean, honey, I know where you've been. I can tell you and I, we fould fly...


Det ble tross alt et nydelig innlegg, ikke sant?

Okei, nå mobber jeg mye bare meg selv. Jeg synes det er kjempepent med lyse bilder i pastellfarger, fine tekster med mening og et fotografi som kanksje har et budskap. Og jeg elsker bare de nye vimplene jeg kjøpte i dag! Så. mange. pene. farger! Koppen er full av Love Hearts, forresten, og lysene og vimplene er lagt rotete rundt. Derfor messy love- tok du den? Det er forresten med inspirasjon fra Herr. Ugle- den kan dere lure på om dere vil det.

Hva synes du om slike fotografier?
Vi blogges, lovers! 

Liiiiik LUMSKBLOGGEN på facebook her

10.04.2013 Foto og Photoshop

EN FOLKEFIENDE

Det er da nemlig dette jeg bruker så og si all min fritid, og tid generelt på for tiden. Vi setter opp en modernisert versjon av Henrik Ibsens "En folkefiende" på dramalinja på Greveskogen vgs. Om noen av dere bor i Vestfold-områdene og har tid på tirsdag eller onsdag til uka, så er dette absolutt noe dere burde få med dere. Okei, det hadde iallefall vært veldig koselig med noen flere publikumere.

Jeg spiller Petra Stockmann, som er den eldste datteren i huset og datter av Doktor Trine og forfatter Kristian Stockmann. Til dere som kjenner stykket, så er Tomas Stockmann, blitt Trine, og Kathrine blitt Kristian. Dette er mye grunnet vår mangel på gutter i klassen, itillegg til at det får fram en moderne feminisme. Hurra.


Gjerne kom med tilbakemeldinger på plakaten! Den er det blant annet jeg som står bak, så hvis dere er kjappe(sendes snart til trykking), så rekker jeg å evt. forandre på noe om dere har noen artige ønsker eller tilvendinger. 

Dere finner arrangementet HER

Hva synes du om plakaten?

Er du glad i teater?
Vi blogges, players! 

09.04.2013 Antrekk

Antrekk- tulipantopp

Åh, endelig fant jeg en pen tulipantopp jeg også! Jeg har lett og lett etter å finne en skikkelig fin en, som både er enkel, pen og helst ikke så altfor høy i pris. Denne søte tingen fant jeg hos Only, til under 200-lappen! Det er så nydelig være ute også, forresten. Synd vi ikke kan flytte skoleundervisningen ut i sola. Det hadde vært fint.


Ja, jeg klonet meg selv og bakgrunnen. Men bakgrunnen hang seg litt opp i kloningen og ser litt artig ut.

Om ei uke er det kveldsforestillingspremiere på En folkefiende akkurat NÅ!

Hvordan er været hos deg?
Vi blogges, tulips!


Bloggen min er på FACEBOOK

08.04.2013 Hverdagsliv

Blå neglelakk

Hei. Dette er meg. Det er slik jeg ser ut med hestehale. Uten annet en fuktighetskrem i ansiktet. Ingen sminke. Fregner fra sola. Det er ikke min naturlige øyenfarge bildene. Og heller ikke min naturlige neglefarge. Jeg har blå neglelakk på fingrene.Har du neglelakk på dine negler?
Vi blogges, nails!

07.04.2013 Foto og Photoshop

Alle kaldblodige og de andre med kalde hender

Dette innlegget er for de som har hatt en kald helg, kaldblodige, de med dårlig blodomløp, men også alle de varme i t-skjorte. Jeg er en av de varme i ullgenser- rart akkurat det der. Jeg har forresten brukt hele helgen min på øving mot en forestilling vi skal ha med klassen- noe dere ikke vet, fordi jeg ikke har fortalt dere det før nå. Vi setter opp En folkefiende av Henrik Ibsen, og vi har forestillinger 16. og 17. april- meeen det kan vi snakke mere om seinere.

 Nå tenkte jeg jeg skulle spre litt varme til alle dere som leser bloggen i ny og ned, uansett om dere sitter med mobilen på bussen, eller i stua foran tv'en med pc'en. Se på bildet under, og dere blir vaaaarmeeeee. Magisk.

Image and video hosting by TinyPic
A
ngrer på at jeg ikke grillet marshmallows på bildet...

Har du holdt deg varm i helga?
Vi blogges, fires! 

04.04.2013 Foto og Photoshop

I en regndråpe er verden oppnedDet visste dere kanskje ikke! Eller gjorde dere kanskje det? Uansett om dere visste det, eller ei, så er verden kopiert og presset inn oppned i en vanndråpe. Alle vanndråper har en egen liten verden inni seg. Ofte er den bare for liten til at vi klarer å se det. Samtidig som den drypper for raskt for det vi oppfatter.

Har du noen gang lagt merke til hvor pene vanndråper er?
Vi blogges, waterdrops!

03.04.2013 Hverdagsliv

Liket på loftet

Et gråhvitt, vammelt støv stod opp som en sku fra kisten- og en særpreget, råttensøt duft slo mot oss. Vi trakk oss bort fra kisten i èn felles bevegelse, og jeg ble kveld. Det var noe med denne duften... Det var ikke bare lukten av loft- det var lukten av noe sterke, farligere. Det var lukten av påskeegg med melkekrem.
Dam dam daaaa!

Javel da, deeeet var ikke min tekst. Okei, den siste setningen der var min, men alt det andre har Gunnar Staalesen skrevet. Jeg veit ikke hvem Staalesen er, men det var en artig tekst. Tusen takk for lånet.

Siden vi snakker påskeegg, er du glad i påskeegg med melkekrem?

Har du lest en spennende krim i påsken?
Vi blogges, eggs!

02.04.2013 Kreativt

Drink me

Er det noe som fascinerer meg, så må det være de pene disney prinsessene. Åh, bare tenk på å kunne kle seg opp med kjolene fra filmene og leve ut historien fra bøkene, bare for noen dager. Hihi, det vil nok alltid være en jentedrøm for meg det.

I min drømme-seg-bort-i-disneyland-tid, så fant jeg ut at det kunne være gøy å lage noe litt enkelt om forsåvidt litt søtt fra filmen Alice i eventyrland. Hun var vel i grunn ingen prinsesse, men absolutt en klassiker. Dere som har sett filmen- eller filmene faktisk- husker kanskje den lille søte flasken som gjør deg bitteliten? Vel, nå har jeg en slik en også! Nei, jeg har ikke turt å drikke den ennå, men hallooo med den fantasiske kombinasjonen av konditorfarge, vann og glitter, så må den bare fungere!


Jeg har planer å lage et kjede av denne saken her- meeen har ikke kommet sååå langt ennå da.


Canon EOS 500D // 50mm- f/1.4

Ville du drukket en slik om det var for en dag eller to?
Vi blogges, drinks!

 

19. mars hadde lumskbloggen bursdag, forresten! 4x4 hurra, fordi bloggen fyller 4år! Gi en bursdagsgave vel å finne bloggen på facebook

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits