30.04.2012 Antrekk

Litt antrekk

Da har jeg brukt opp 62 av 50-øringene mine. Kassedamen ble ganske sur etterhvert, noe jeg synes var ganske unødvendig siden vi hadde det så gøy, men for all del.

Jeg skulle egentlig vise dere heeele antekket mitt i dag, men siden jeg fikk litt dårlig tid før jobb, så må dere nok vente litt. Ja, mens andre skal ut med festligheter, så skal jeg telle varer. Men fordelen er at jeg tjener penger, mens de andre bruker. Man må da se positivt på ting!


Hva skal du i kveld?

Har du noen 50-øringer igjen?
Vi blogges, coins!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

30.04.2012 Foto og Photoshop

Apple

Husk å bruke opp alle 50-øringer i dag. Tjohiii. Jeg skal en tur snart for å kjøpe noe gøy for de jeg har, jippi. Jeg absolutt ingen tittel på bildene i dag, det var bare ingenting som ga mening. Så da får det holde med APPLE. Kreativt, ikke sant?
//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5

Hva synes dere om bildene?

Har du mange 50-øringer?
Vi blogges, apples!

29.04.2012 Kreativt

Øredobber

Nå må jeg løpe på jobb, men dere må ha en super dag, alle søte små, tihi! Siden det er så herlig vær ute i dag, så deler jeg disse øredobbene med dere. Jippi.


Hva synes dere om de?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, cupcakes!

29.04.2012 Hverdagsliv

De små øyeblikkene

Det er de små øyeblikkene. Ikke glem de. De små øyeblikkene som gir deg noen sekunders glede, triumf eller kanskje sinne, mens du står og ser på 22 mannfolk løpe rundt på en bane og sparke en ball til hverandre. Det er de øyebilkkene som gjør at det er gøy å se på en fotballkamp. Når du står sammen med  flere tusen andre mennesker, som alle vil det samme som deg. At deres lag skal vinne kampen. Det er når man står på tribunen og hører publikum rope i kor du virkelig kjenner samholdet på en fotballkamp. Slikt kjenner du ikke på tv. Alle disse små øyeblikkene, lager store øyebilkk som folk ikke glemmer meg en gang kampen er slutt.
Min første kamp på Åråsen stadion i Lillestrøm var i går. Åh, det var så utrolig gøy! Jeg har lenge håpet på å kunne få se en Lillestrømkamp i virkeligheten og ikke bare på tv. I august kommer Lillestrøm til Drammen, og jeg gledet meg til å se de. Men da jeg ble spurt om å være med til selve Lillestrøm, for å se på fotballkamp der, så var det igrunn ingen tvil. Det eneste litt merkelige, var at for å komme oss dit på en enkel og grei måte, så dro vi sammen med Strømsgodset-supporterne og vi måtte også derfor stå sammen med de hele kampen. Jeg hadde til og med på meg en blå drakt for å gli inn i mengden sammen med min godset-venninne. Men jeg må innrømme at helt innerst inne, så holdt jeg med Lillestrøm, som jeg alltid har gjort.

Hva synes dere om bildene?

Har du sett på en fotballkamp før?
Vi blogges, footballs!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

28.04.2012 Foto og Photoshop

Just a bridge

Det var en utrolig morsom og koselig dag på Åråsen, tihi. Super stemning, masse herlige fotball-øyeblikk og restultatet var helt greit (kunne godt ha vært 1-0 til Lillestrøm...). Jeg har tatt en del bilder som jeg kan dele videre, men jeg tror vi tar det i morgen, og jeg kjenner at jeg er ganske trøtt nå. Men som sagt, så gjør det ikke så mye, for det har vært en så bra dag at det går fint.


Så at bildet nå fikk litt kjedelige farger, men det kunne da nå ha vært verre også.

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, bridges!

27.04.2012 Foto og Photoshop

Et stk. fotografier

Nå turer jeg snart videre fra jobb til Liv Mari, jippi. Skulle bare dele to bilder jeg tok da jeg var ute i går. Håper dere alle har hatt en superdag så lang, og at kvelden også blir bra!
//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildene?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, photos!

LIK min lille blogg på FACEBOOK

27.04.2012 Shopping

Floral heels

Jeg har fri i dag! Hvor herlig er ikke det? Nå blir det skikkelig laaaanghelg. Det blir faktisk lengre helg, enn vi har vært på skolen denne uka. Wow, det hørtes mye ut... Men det er helt sant, tihi. Jeg liker det! Dagene mine skal for det meste gå til jobbing, men det er ikke så dumt det. Om jeg ikke hadde jobbet, så hadde jeg kanskje ikke hatt råd til disse søte små som jeg dere nå skal få se.

Jeg fikk nemlig et herlig par sko i posten et par dager etter påske, og jeg tenkte at jeg kunne vise dere de i dag. Jippi. Med en hæl på 13cm (jeg måle meg fram til 12cm...), så jeg skal nok bruke de litt hjemme før jeg beveger meg ut i offentligheten med dem, men det er så utrolig nydelige!
Supersøtt blomstermønster i silkestoff.


Disse skal nok bli brukt litt framover, tihi. Da jeg bestilte de, trodde jeg de var helt matte i fargen, slik at det ble litt mer "hverdagssko", men de var blanke i det silkeaktigstoff. Det gjør i grunn ingenting, for en god del av folk jeg kjenner har bursdag på denne tiden av året, så da har jeg muligheter til å bruke dem da, tihi. Fiiiine er de i allefall!

Hva synes dere om skoene?

Er du glad i sko?
Vi blogges, shooes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

26.04.2012 Foto og Photoshop

Green grass

Det har regnet masse i hele dag, utenom da jeg snek meg ut en tur for å ta litt bilder. Det er en stilig foss i nærheten som er blitt enda større etter alt regnet, så det er ganske fasinerende å se på, tihi. Jeg fikk til og med en random tabilde-kompis, som kom litt lengre vekk-i-fra for også å ta bilde av fossen. Veldig koselig å møte ukjente ved en foss. Litt skummelt, men fint med litt selskap. 

Forresten, så fant jeg ut av bolleposelukker-mysteriet! Det heter visst "sånneplastdingsermansetterpåbolleposenforåholdedenlukket" noe som jeg synes gir veldig god mening. Tusen takk!Det som er fint når det har regnet ute, er at det er så pene vanndråper overalt. 

Hva synes dere om bildet?

Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, grass! 

26.04.2012 Tips og litt skjønnhet

Hva kalles disse?

DERE..! Jeg trenger skikkelig deres hjelp akkurat nå! Jeg fant denne hvite tingen som man fester bolleposer og slikt igjen med, men jeg veit ikke hva det heter. Jeg  tror det er litt av samme greia som plastikken på tuppen av skolissene som folk heller ikke kan navnet på. Men ja, jeg trenger virkelig hjelp til å vite hva den slik en heter:


Så klart, så skal jeg nok komme meg igjennom livet ellers også, men jeg får sove mye bedre i natt om jeg veit hva de kalles. Hadde vært supert om noen kunne gitt meg bedre nattessøvn, tihi.

Vet du hva disse kalles?
Vi blogges, things!

25.04.2012 Antrekk

Denim Jacket

Det er i grunn bittelittegranne trist at jeg det kun henger én denimjakke i skapet mitt, fordi jeg har nemlig tenkt til å putte på litt nagler på denne ene. Da har jeg derfor ingen denimjakke som er helt vanlig uten noe fancy greier på, men samtidig så er jeg villig til å ofre det. Jeg ser etter denimjakke eller skjorte på Fretex innimellom, men jeg vil ha den litt oversized, slik at den blir skikkelig stor og fin, tihi. Men det er ikke så dumt å ha en som sitter mer inntil heller. Ja, takk, uansett! Tihi.

Hvertfall..! Jeg skulle da sette på litt nagler i kveld hadde jeg tenkt, men så passet det ikke så bra likevel. Derfor har jeg benyttet sjansen til å ta litt bilder av jakken før forandringen treffer inn. Tjohei!


Tadaaaa. Ekte denim jakke- fra Cubus. Kule greier!

Hva synes dere om jakken?

Liker dere bildene?
Vi blogges, denims! 

25.04.2012 Negledesign

Negl vs negl

Jeg har i dag vært vitne til en russeknute, kjøpt yoghurtnøtter, frivillig leid en engelsk bok på biblioteket og drukket opp en hel halvliter med sjokolademelk. Og folk tror at jeg ikke har et utrolig kult liv... Tro om igjen! Okei, nå var jeg litt ironisk kanskje. Beklager... Meeen ja, skjedd masse kule ting i dag assa.

Forresten, hvilken av disse negldesignene synes dere er finest? Det øverste er litt mer "party"negler, mens de andre er litt mer vintage-ish. 


Hva synes du?
Vi blogges, nails!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

24.04.2012 Foto og Photoshop

Turn up the radio

Nå har jeg kommet hjem igjen etter en fotballkamp som foregikk enda mer på landet enn der jeg alt bor- og da mener jeg øde! Hvordan den gikk, er en annen sak, men jeg er nu da hjemme. Før jeg hopper en tur i min seng for å prøve å gni inn litt skjønnhetssøvn, så deler jeg et lite bilde med dere som er tatt for 2012 år siden! Wow! Bare sjekk datoen!  


Hva jeg mente med dette bildet, er også en annen sak, men da har dere noe skikkelig idyllisk å sove til.

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, radios!

24.04.2012 Videoblogg og video

Vlogg; Yggdrasil- livets tre

Siden jeg ikke er ferdig enda med min sløyfete-videoblogg, så kunne jeg jo dele min søster sin i stedet. De er riktig nok om to helt forskjellige ting, men Livets tre- en saga om liv og kjærlighet har jeg jo selv vært med på, så derfor tenkte jeg å dele den med dere. Assa, jeg deler den ikke kun fordi jeg er med, men ja, den ligger nå under her til de som vil lese den. Se om dere kan finne med der også daaa, tihi. Jeg dukker opp litt her og der, så se etter en liten rødhåret jente med pannelugg. Altså så er det lyrics.blogg.no som står for filmingen.


Så der har dere livet mitt forrige uke oppsumert  på 10min. Jippi.

Hva synes dere om filmen?

Hva har duuu gjort i dag?
Vi blogges, trees!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

23.04.2012 Hverdagsliv

Summer feelings

Tusen takk til JustGirlyThings som gjør dagen så mye lysere med små, søte gleder, tihi.Hva gleder du deg mest til i sommer?
Vi blogges, summers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

23.04.2012 Shopping

Ear cuff

Jeg kan starte med å gratulere alle dere flinke folkene som har kommet videre til landsmønstringen i UKM! Faktisk, så ble jeg gratulert med å komme videre i ukm i dag også. Riktig nok, så kom jeg ikke lengre enn lokalmønstringen (noe som går ut på at man bare melder seg på), men setter så klart stor pris på det uansett. Jeg tror det bare hadde kommet opp fra  noe resultater i fjor eller noe, for da stemte det faktisk, tihi. I hvertfall!

Jeeeg har kjøpt meg en ny ear cuff, og jeg veit at dere kommer til å like den, tihi. Jeg må innrømme å si at det er en av de fineste ear cuffene (heter det cuffene?) som jeg har sett, fordi den var så søt med englevinge og sånt, tjohei.
I kveld skal jeg kanskje lage grove valfer- det er så mye mer morsomt å spise enn brød. Mer tror jeg ikke at jeg har tid til, for jeg har nemlig med meg matteboken min hjem, så vi skal bli bestevenner!

Hva synes dere om ear cuffen?

Har du vært med på UKM?
Vi blogges, cuffs!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

22.04.2012 Foto og Photoshop

Lys i mørket

Nå er jeg hjemme igjen etter litt jobbing. Formen er nok ikke helt på topp i dag, men det er vel i grunn helt normalt etter en ganske så slitsom uke... Bare å krysse fingrene for at den kommende uken ikke blir altfor slitsom. Jeg holder meg varm på beina, drikker mye vann, og har läkeroler rundt meg, så da må det vel begynne å hjelpe.


Kan vel ikke legge skjul på at det er et arkivbilde, siden det er ikke så mye snø ute lengre. Men jeg tok meg en liten tur for noen måneder siden og fant et koselig byggefelt, tihi.

Hva har du gjort i dag?

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, workers! 

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

22.04.2012 Hverdagsliv

Hvilket profilbilde?

Jeg må innrømme at jeg alltid har syntes at det er litt teit å spørre blogglesere om hvilket profilbilde/header/design osv. som de synes er finest. Derfor har jeg kommet opp i den situasjon selv, at jeg rett og slett ikke klarer å bestemme meg for hvilket profilbilde jeg skal ha. Det er skikkelig dilemma for meg! Jeg har i grunn ikke sagt at jeg kun kommer til å velge etter hva andre synes, men litt tilbakemeldinger er jo alltid fint, tihi.
Sååå hvilket bilde liker du best?
Vi blogges, pictures!

Lik www.facebook.com/lumskbloggen

21.04.2012 Hverdagsliv

A boat of diamonds

Akkurat nå sitter jeg i sofaen nede ved garderoben vår på Biorama, mens vi har pause før forestilling. Jeg har litt koselig selskap til bloggingen av flere flinke dramafolk. Nå må vi snart hoppe tilbake til litt snar øving før vi er helt klare.


Lekker båt, ikke sant?


Et stk. Askeladd, konge, notespier og meg.


Nydelige prinsesse.


Nå må vi løpe for å skifte litt. Skal hilse fra flinke Ivar, Aadne, Lisa og Aksel.

Hva fordriver du tiden med?
Vi blogges, theaters!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

21.04.2012 Antrekk

Antrekk- med en hatt

Nå farer jeg snart ned til Holmestrandby og skal tilbringe de neste 9-10timene der nede. Kulturskole- oppsetning i kveld, så da blir det generalprøve og litt slikt før på dagen. Det har man jo blitt vandt med nå, tihi. Jeg skal forresten være en gammel, skrulete mann og en maler. Tjohei. Siden jeg ikke fikk delt det i går, så får dere se gårsdagens antrekk i dag. Jeg har på meg hatt!
Seee, jeg kan neeesten smile med lukket munn!
Sååå joda så. Om noen vil vite det, så er hatten og genseren fra BIKBOK, buksen fra TOPSHOP og skoene fra NEW YORKER

Hva synes du om antrekket?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, hats!

www.facebook.com/lumskbloggen

20.04.2012 Kreativt

Smoothie- banan, kiwi, vaniljeis og et lite hint av eple

Jeg skulle som sagt lage smoothie (om mandagen), noe jeg da har gjort. Det ble en smoothie med banan, kiwi, vaniljeis og et lite hint av eple. Nam nam. Det kunne som sagt vært litt mer eple, men det er jo bare å kutte opp et eple til eller to, så smaker det mer eple. Tadaaa.

Om noen av dere vil prøve å lage en smoooooothie, så har jeg brukt:

2 bananer (kuttet opp i biter- fryst ned- puttet i mikseren.Ett eple.


2 kiwier
Så mye vaniljeis du vil ha.


Jeg har også brukt litt lettmelk, sånn for å tynne den ut litt.

Så setter du på blenderen (ja, du trenger en blender), og tadaaaa:


Så har du ganske så mye smoothie (over to glass).


Der har dere min fantastiske oppskrift!

Nå lurer dere sikkert litt på hvordan forestillingene har gått. De har som sagt gått veldig bra synes jeg. Dere skal ikke se bort i fra at jeg deler litt med dere senere. Skal på'n igjen med en annen forestilling i morgen, så har mye rart å drive på med jeg.

Hva tror du om smoothien?

Liker du smoothie?
Vi blogges, smoothies!

20.04.2012 Hverdagsliv

Hva har dere fordrevet tiden med?

Hei, verden! To hele dager uten blogg, og ute forvasel..! Det er neste litt drøyt synes jeg... Men her er jeg! Nå skal jeg snart fare en tur til Holmestrand, så fri og helg er ikke noe gøy. Gjør så mye som mulig hele tiden. Jippi. Forestillingene har gått veldig bra, forresten- takk som spørr. Den siste gikk i grunn best, men de funket de andre også. Nå må jeg egentlig fare videre alt... Men jeg har noen fiiine innlegg til dere snart,så følg med litt senere i kveld!


Hva har dere fordrevet tiden med?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

17.04.2012 Foto og Photoshop

Younger than spring time

Hva kan man si... Dagene blir lange når man øver teater, og har holdt på med det hver dag siden lørdag, samt i morgen og torsdag. Heldigvis er det veldig koselig og morsomt også, så det er ikke baaaare slitsomt. Vi har premiere i morgen på "Livets tre- en saga om liv og kjærlighet", så det er bare å dukke opp om dere vil, tihi. Siden jeg skal overnatte hos ei venninne i klassen i morgen også (jepp, hun bor et godt stykke nærmere kulturhuset enn meg), så får vi se hva det blir av blogging i morgen, meeen jeg skal lage smoothie i kvleld, så da går det fint! Tjohei.


Det er litt sykt at det er blitt såååå grønt ute allerede, men til morgenen i går, så snødde det... Så våren er her ikke heeelt enda, men nå tror jeg den er kommet for å bli. Hurra.

Hva synes dere om bildene?

Har du mye å gjøre for tiden?
Vi blogges, trees!

16.04.2012 Musikk

Livets tre- en saga om liv og kjærlighet

Nå er jeg hjemme igjen etter enda en øvingssdag mot forestillingen vår. Vi har nå begynte å jobbe inne på selve kulturhuset der vi skal, noe som er ganske kjekt ettersom scenen og det meste er veldig annerledes enn det vi har øvd med. Alltid kjekt. Scenografien (hvordan alt er på scenen) er også på plass, og der ble jeg utrolig positivt overrasket! Det blir superfint, tihi!

Derfor tenkte jeg å dele noen bilder fra øvelsene i den flotte og svette gymsalen. Alle foto// GUDMUND NESE


Litt søte tusser på tur.
Der har dere den ene av scenene vi er med på da. Fantastisk.


Her danser vi også!


Sjekk hun til venstre der a'!
Det er jo sånt som alle kan... Jeg sier bare WOW


Jeg må bare legge til at der dere ser en lekker stige, er det egentlig et tre.

Om noen vil komme å se, så er det bare å melde i fra, så kan jeg gi dere tid og sted, tihi. Veldig koselig om masse folk kommer. Det er jo over 130stykker med på produksjonen, så det blir så bra atte, tihi.

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, faires!

15.04.2012 Hverdagsliv

Bursdag og litt overnatting

Dagen i går gikk til øvelse til Livets tre- en saga om liv og kjærlighet, som i grunn gikk veldig bra. Det er jo slitsomt når vi er 130folk som jobber oppepå hverandre, men det er også veldig koselig og gøy. Helg, har det ikke blitt så mye av, for vi har hatt øvelser som er like lange som skoledager... Meen gårsdagen var veldig koselig! Sienna søte hadde bursdag, så vi dro ut å spiste litt og feiret den videre hos Vilja, hvor vi senere overnattet over. Vi fikk til og med litt søvn. Vilja har forresten verdens kuleste pappegøye og en superduperultramegasøtogherlig chiuaua!

 


Draugedans!


På shopping på Kiwi.


Søteste!

Nå sitter jeg å ser litt på fotballkamp, og har akkurat sovet litt. Vurderer å lage meg noe kul iskaffe eller noe gøy, meeen vi får se! Jeg gir meg selv lov til å ikke gjøre så mye i kveld.

Hva synes dere om bildene?

Har dere hatt en fin dag?
Vi blogges, bloggers!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

15.04.2012 Hverdagsliv

Helg, sa du?

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig og slitsom helg. Det har vært mye å gjøre og tenke på, men det har også vært mye morsomt under øvingene til forestillingen. Jeg har tatt litt bilder også, så da kan dere glede dere, tihi. Det blir nok litt å høre fra meg utover kvelden også, men nå tror jeg jeg skal sove litt og spise litt. Der har dere livsstilen min! Sov og spis evt. spis og sov. Tadaaa.


Se så solfargede armer jeg har! Skulle nesten tro jeg bodde ved ekvator!

Hva har dere fordrevet tiden med?
Vi blogges, pinks!

15.04.2012 Foto og Photoshop

Spring feeling

Nå er jeg hos søte Vilja, med Ingeborg og Sienna for litt natting, før skolen i morgen også. Skole i helga er gøy assa! Jeg sitter med Vilja sin utrolig herlige hund på fanget. Verdens søteste! Gled dere til å se bilder, tihi. Herlige Sienna har forresten bursdag i dag! Gratulerer henne så masse i kommentarfeltet! HURRA!


Nå må jeg hoppe tilbake å bli litt sosial igjen, tihi.

Hva synes dere om bildet?

Hva gjøre dere i kveld?
Vi blogges, flowers! 

13.04.2012 Antrekk

Antrekk- fredagdentrettende

Oj, oj, det er fredag den trettende i dag! Jeg synes egentlig ikke at det er så skummelt, ettersom tallet 13 er litt lykketall for meg, egentlig. Tihi. Eller hva kan man si, jeg har snudd det litt om til et bra tall for meg, og jeg liker tallet tretten. Det var mitt gamle nummer på fotballdrakta mi, bussen min går fra spor tretten, klokka tretten over, om man slår sammen bursdagsdatoen til mamma og måneden hun er født, blir det tretten, tihi. Ja, mye forskjellig. Frode Kippe er forresten også nummer 13 hos Lillestrøm SK.
Sløyfen jeg har på meg, er den jeg sydde i videoen jeg har til dere. Den er da ferdig spillt inn, så da er det bare redigeringen igjen. Kommer snaaaart, tjohei.


Solen begynte å skinne i dag! Det er så superkoselig.

Håper dere alle har hatt og har en super kveld! Jeg har skrevet ferdig en innleveringsoppgave, og sitter nå å blogger litt for dere, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, bows!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

Stikkord:
12.04.2012 Foto og Photoshop

TEA SPLASH

Jeg er egentlig flink å skriver engelsk itillegg assa! Synes jeg er litt flink som blogger nå, to ganger, når jeg "egentlig" ikke skal blogge på torsdager, tihi. Jeg kunne ikke dra på fotballkamp i dag heller, siden det må litt øving til før en forestilling, pluss denne engelsken og, jaaa. Hei, der her dere livet mitt!


Jeg ble ikke liiike fornøyd med dette bildet, som det andre jeg har lagt ut før, men det kunne jo ha vært verre også. I tillegg, har jeg litt annen redigering her. Håper dere liker det, og har en koselig kveld!

Hva synes dere?
Vi blogges, splashes!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

Stikkord:
12.04.2012 Foto og Photoshop

Foto: winter bridge

Jeg må vel innrømme at bildet ikke passer så bra til årstiden nå, men jeg tok det da det var snø ute, så da får det bli et bilde med litt snø, tihi. Akkurat nå, sitter jeg på gulvet i gangen og blogger litt. Gulv er faktisk veldig deilig å sitte på, om det ikke blir for lenge. Sånn at dere veit det! Det var mørkt ute da bildet ble tatt, så lukkertiden er på rundt 25sek. Hurra for stativ!


Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, bridges!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

11.04.2012 Hverdagsliv

Åh, kunne jeg tegne...

Noen ganger (veldig ofte) skulle jeg ønske at jeg kunne tegne. Sånn skikkelig fint, mener jeg. Alle kan jo tegne til en viss grad, men assa, jaaa. Jeg tegnet litt før, men etter jeg var å så på kunsten på landsmøstringa i ukm, så må jeg innrømme at jeg mistet inspirasjonen litt, tihi. Neida, det er kanskje feil det å "gi seg" etter å se andre utrolig flinke folk, men lysten ble litt borte. Nå var det kanskje ikke bare det, men jeg har ikke så mye tid til overs lengre, samtidig som det går mye til FIMO-leire i stedenfor. Likevel, hadde det vært utrolig gøy å være like flink som tegningen under, eller camillarose.blogg.no


Jeg husker dessverre ikke hvor jeg har funnet dette bildet, men jeg kan si så pass, at det er nok ikke mitt. Hadde ikke gjort noe om det var det, men nei, dessverre.

Liker du å tegne?
Vi blogges, drawings!

Forresten, så har jeg bittelitt dårlig samvittighet for det forrige innlegget, tihi, Det var nok en del av dere som håpet på et skikkelig hårtips, men assa, det kommer ann på hvordan man ser på det. Jeg beklager til alle dere jeg skuffet.

11.04.2012 Tips og litt skjønnhet

Lengre hår på 1-2-3

Her kommer enda et av mine utrolig, fantastiske fine tips! Det er jo mange jenter som vil ha laaaaangt hår, ikke sant, og ikke alle har råd/vil ta seg rå til å kjøpe slike fancy extensions (som dessuten er utrolig ufølsomt å bruke hvis det er ekte hår). Det er absolutt ikke skadelig for håret, og er gjort på 1-2-3. Derfor har jeg et superbra tips til alle dere.

Du trenger:

  1. Et stk. deg selv    2. Håret til personen


    3. En fuksjonell hånd

 

Du gjør:

 

1.       Så foran et speil

 

2.       Ta en del av håret ditt som henger langt nede (gjerne det som ligger ytterst, men som rekker langt ned, om dere skjønner).

3.       Løft denne lange stripen av hår, ca. 83grader ut i fra det andre håret.


4. Vips så ser håret sååå mye lengre ut. Jippi.

Tihi, det er seriøst! Håret ser veldig mye lengre ut når du bare løfter det litt mer ut i fra alt det andre (med tanke på for eksempel hodet). Bare å prøve det selv! Det funker assa. Det eneste er at når du legger håret ned igjen, vil det få samme lengde som før... Men assa, bare spray litt hårspray og det blir så fint så, tihi.

Fikk du lengre hår?

Har du noen andre tips?
Vi blogges, hairs!

 

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

 

10.04.2012 Hverdagsliv

Røde lepper og krøllet hår

Jeg fant noen fantastiske bilder fra i påsken i fjor, og jeg tenkte jeg kunne dele de med dere. Påsken er jo sånn sett "ferdig" for i år, men assa, hvorfor ikke drøye den så lenge som mulig, tihi. Nå må jeg løpe til fotballtrening!
Sååå ja. Tadaaa...

Har du hatt en bra påske?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, rabbits!

Stikkord:
10.04.2012 Foto og Photoshop

An angel was here

Et fantastisk vær å begynne på skolen til! Jeg må innrømme at det ble en helt super start! Ja, nesten... Naturen kunne trenge litt vann, så det var vel sånn sett bare fint! Nå leser jeg iherdig til franskprøve i morgen, mens jeg prøver å finne på noe annet gøy å gjøre, slik at livet mitt høres interessant ut. Morro. Ihvertfall, jeg trooorr det var en liten, rosa engel hos meg i stad, tihi. Eller så var det jeg som fant en pose med fjær og la et på kneet mitt? Hvem vet... 


//Canon EOS 500D- redigert i Photoshop CS5

Hva synes dere om bildet?

Har dere hatt en bra start på skolen?
Vi blogges, feathers!

Pssst, jeg glemte å si at det var veldig koselig å se igjen alle folkene i klassen min igjen, så klart. Det er en herlig liten gjeng, tihi.

09.04.2012 Foto og Photoshop

Flour

Assa da jeg bake de grove muffinsene, så var ikke alt jeg hadde i røra skikkelig ekkelt, tihi. Melet så ganske fint ut, før jeg blandet i alt det andre... Men ja, før det, var det hvitt og fint!


Nå regner jeg med at dere alle er flinke og klare for skolestart igjen i morgen? Jeg har til og med lest litt til en prøve vi skal ha til onsdag, så jeg har vært skikkelig flink! Nå er det bare å pakke veska igjen, så er jeg nesten heeeelt klar!

Hva synes dere om bildet?

Er du klar for skolen i morgen?
Vi blogges, flours! 

BLOGGEN MIN ER PÅ FACEBOOK

09.04.2012 Hverdagsliv

Noen som husker disse?

Flykten fra Dyreskogen, er nok et barnetv-program alle har sett. Det finnes ikke noe bedre eksempler på hva barn burde vokse opp med av tv-program enn slik som denne serien, Noahs øy, Ole Brumm og Mumitrollet (uten den fancy animasjonen), og ja, dere veit hva jeg snakker om. Den gangen jeg skal vise barn barne-tv, skal jeg finne gamle opptak av disse, istedenfor disse skumle greiene som barn nå vokser opp med...
Liker dere best "gamle" barne-tv?
Vi blogges, children!

08.04.2012 Shopping

Mintgrønn bluse

Åh, jeg elsker denne nye blusen min, tihi. Den han en så utrolig herlig farge, den sitter supert, og passer både til pynt og til en fin hverdag. Rett og slett, helt supert! Den var noe av det som lå i posen til de som husker innlegget PASTELLER.


Fantastisk nydelig med vått hår og kun mascara, men hva kan man forvente når man akkurat har kommet hjem fra jobb.
Hva synes dere om blusen?
Vi blogges, sweethearts!

Psssst, nå turer jeg til Liv Mari.

Stikkord:
08.04.2012 Hverdagsliv

Et musikalskt påskeegg

Jeg var så heldig i går, at jeg hadde påskeharen på besøk! Jeg synes det er superkoselg hvert år, tihi. I år måtte jeg lete leeenge, for det var skikkelig godt gjemt. Kan dere se det?
Men jeg fant det tilslutt.
Jeg delte litt med påskekyllingene mine.
Men så begynte de å gå på pianoet, og jeg skjønte at de kanskje hadde fått nok...

Der har dere min påske, tihi. Koselig! I dag skal jeg hoppe en tur på jobb igjen, før jeg skal en tur til søte Liv Mari enda litt senere i kveld. Superkoselig!

Fikk du påskeegg?

Hva skal du fordrive dagen i dag med?
Vi blogges, easter eggs!

LIK BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK: WWW.FACEBOOK.NO/LUMSKBLOGEN

08.04.2012 Foto og Photoshop

Sunset

Nå burde jeg egentlig sove litt, men før jeg sier god natt og god påske, så ville jeg dele noen bilder med en veldig pen solnedgang, tihi. Selv om jeg ikke akkurat lever bylivet, så er det veldig koselig med jorder ut av vinduet, tihi.
//Canon EOS 500D

God natti, alle søte små, og GOD PÅSKE!

Hva synes dere om bildene?

Har du hatt en bra påskefeiring?
Vi blogges, easters! 

07.04.2012 Hverdagsliv

Just can't get enough

"Bursdagen" til Jonas ble mer en vellykked, og det var en utrolig koselig kveld. Når det kun finnes herlige folk, kan det i grunn ikke bli annet enn bra, tihi. Jeg sitter fortsatt å smiler for meg selv mens jeg ser på bildene.


Ingeborg & Sienna, søteste!


Åj, jeg elsker dette bildet! Det er bare supersøtt!
Fordi det blir mye gøy ut av litt maling i ansiktet.


Herlig kveld, herlige folk, herlige minner.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, pics!

06.04.2012 Foto og Photoshop

Turkis

Jeg er så glad i begge disse ringene, og jeg har forelsket meg helt i fargen på neglelakken fra Topahop, tihi. Vesken er fra New Yorker og jeg digger den også, tjohei. Jeg sitter å mimrer litt fra gårskvelden, og smiler enda for meg selv.


Vår (selv om det snødde til morgenen i dag)!

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, nails! 

Stikkord:
06.04.2012 Hverdagsliv

En sløyfete videoblogg

Jeg har nå sitti å redigert på denne videobloggen, men jeg føler fortsatt ikke at den er blitt noe kortere. Jeg har snart ikke mer å klippe på, og filmen varer i 20minutter..! Det skjønner jeg godt om dere ikke har lyst til å sitte å se på. Visste ikke at jeg brukte 20minutter på å sy en sløyfe en gang... Men men. Nå går det mange tanker rundt i hodet mitt, og jeg merker at språket mitt er litt negativt av en eller annen grunn. Kanskje fordi jeg prøver å konsentrere meg mens alle andre rundt meg skal ha oppmerksomhet hele tiden? Jeg veit ikke jeg. Det er ikke meningen heller assa... Uansett!

Det er når jeg ser slike bilder som det under, at jeg skulle ønske jeg var blond.


En bitte liten sniktitt.

Vil dere se videobloggen?

Liker dere sløyfer?
Vi blogges, bows!

06.04.2012 Foto og Photoshop

Egg og bacon

Nå sitter jeg å spiser en herlig frokost etter en utrolig koselig kveld. Frokosten har min supersøte mamma laget, og jeg tror jeg har spist egg til frokost nesten hver dag denne uka. Påsken skal jo ha egg, tihi. Ellers skal jeg bruke dagen min til å svare på en superduper lang melding, og en liten melding på engelsk til og med. Hvis jeg er skikkelig flink, skal jeg legge ut litt bilder på facebook, fra jul og utover (ja, jeg henger litt etter). Det eneste jeg sliter litt med er navn på albumet som er på den tiden rundt nå, så har dere et forslag, så bare å komme med det.
Har du forslag på album-navn?

Skal du gjøre noe gøy i dag?
Vi blogges, bacons!

05.04.2012 Antrekk

Antrekk

Jeg må nesten løpe nå, for jeg skal hoppe videre i en bursdag. Så siden dere må vente med å se dagens antrekk, får dere se et litt gammelt et i stedet, tihi. Håper dere alle får en helt super dag videre.
Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Lik bloggen min på FACEBOOK

05.04.2012 Blogg

Lumskbloggen - egen side

Tenkte jeg bare måtte dele med dere på morgenkvisten at bloggen min har fått en "egen" side på facebook. Nå kan dere skrive inn facebook.com/lumskbloggen og så kommer dere rett inn, i stedet for å fomle med masse skumle tall og tegn. Hurra! 


Så i denne facebookens stund, er det bare å hoppe innom å LIKE siden, tihi.

Jeg gjentar: noe så enkelt som facebook.no/lumskbloggen

Har bloggen din en egen "like" side?
Vi blogges, likes! 

04.04.2012 Foto og Photoshop

FOTO: Muffin

Nå sitter jeg å spiser en av muffinsene jeg bakte i stad. Dere som leser bloggen min for første gang i dag, må tro jeg spiser muffins oftere enn jeg tar på meg sokker, men jeg har spist en muffin i dag! Hurra.


Ja, jeg tok av båndet da jeg spiste den, tihi.

Hva synes dere om bildet?

Liker du muffins?
Vi blogges, muffins!

Stikkord:
04.04.2012 Kreativt

Grove muffins

Etter at jeg bladde meg ferdig i mamma sin muffinsbok, fikk jeg lyst til å bake noen muffins også. Men det er jo litt "kjedelig" å lage sånne vanlige, søte og pynte de med melis, så jeg har bakt: Grove muffins med revet appelsinskall, rosiner, most banan og nypresset appelsinsaft. Dette bruker jeg påskeferien min på da. De ble skikkelig gode assa! Men utseende, sånn underveis, var litt ekkelt...


Dette her er bananmos og melk.


...og rosiner i appelsinsaft.
Muffinrøre, sa du?
Selv om ikke røra underveis så så god ut, så ble de da veldig gode i smaken og utseende ble ikke så fryktelig ille det heller. Jippi.

Nå skal jeg byggge et "Grove muffins med revet appelsinskall, rosiner, most banan og nypresset appelsinsaft-hus" av kvister og tørre blader.

Hva synes du om muffinsene?

Liker du å bake?
Vi blogges, muffins!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

04.04.2012 Foto og Photoshop

Stjerner

Hejsann. Da håper jeg dere alle behandlet Sienna bra i går. Var hun ikke flink? Utrolig søte bilder av pusekattene! Hun reddet bloggdagen min, tihi.

Før jeg skal være flink å stikke en tur på treningssenteret, så tenkte jeg å dele et bilde med dere som er litt kult, fordi de to planetene som er på bildet, står så nærme hverandre hvert 84756495793år. Ja, sjeldent da... Kult er det uansett, haha. Menne for dere som liker å forske på horoskoper og slikt, så betyr nok dette ganske så mye lykke at Jupiter og Venus er så nærme. Jippi.


Hva synes dere om bildet?

Har dere merket noe ekstra lykke?
Vi blogges, stars! 

03.04.2012 Foto og Photoshop

HEJ, SIENNA HER

Hej, Lumsk-lesere! Mitt navn er Sienna og jeg går i klassen til Siri. Hun kommer ikke hjem før sent, så hun lurte på om jeg kunne blogge for henne. Da sa jeg selvølgelig nei. 

Problemet med gjesteblogging er alltid temaet, så jeg tenkte jeg bare skulle vise dere noen bilder av noen søte pusebebier. De er nesten like søte som Siri, så det passer til bloggen. Bare se: 

 
Foto: Sienna Michelle

Søte, ja? :D 

 

Sjekk gjerne bloggen min også: www.siennamichelle.blogg.no

02.04.2012 Shopping

Pasteller

Det er vel ikke noe poeng i å late som man ikke elsker vårensfarger. Pateller. Åh, jeg blir så glad av å gå rundt i butikker, for det er så herlige farger! Mintgrønt er min favoritt, men sier ikke nei det noe av det andre heller, tihi. Jeg shoppet litt her om dagen, og posen min fikk så pene farger at jeg måtte dele det med dere.


Dere skal nok få se det brettet ut også. Kanskje i morgen?

Hva synes dere om pasteller?
Vi blogges, pastels!

02.04.2012 Hverdagsliv

LUMSK er her

Hei folkii! Har dere savnet meg? Selv om dere kanskje ikke skulle tro det, så har jeg savnet bloggen også. Tankene mine går stadig vekk innom bloggen og hva jeg kan blogge om, helt til jeg kommer på at jeg ikke "trenger" å blogge. Det har vært noen utrolig hektiske dager, hvor jeg knapt har hatt tid til å sove... Men nå er det påskeferie!

Jeg skulle egentlig komme tilbake til dere i går, men siden det har vært noe hacking på blogg.no, var ikke det så enkelt. Ganske kjekt at sånne ting skjer når jeg ikke "trenger" blogg.no. Men selv om jeg ikke har blogget selv, så har jeg stukket litt innom bloggene deres, noe dere kanskje har sett, tihi.


Jeg har fått litt spørsmål om jeg kan lage en video om hvordan jeg syr sløyfene mine, samt lager smykkene mine, derfor skal jeg prøve å få gjort det i løpet av ferien også. Den som venter på noe fint, venter ikke forgjeves.

Forresten, så er det veldig koselig at så mange av dere har vært innom bloggen min, selv om det ikke har skjedd så mye der, tihi.

Har dere hatt en bra så lenge?
Vi blogges, bloggers!

PSSSST: Lik LUMSKBLOGGEN på facebook

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits