30.04.2011 Foto og Photoshop

Foto; That one person


Tatt med mitt elskede Canon EOS 500D<3

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, pearls!

Psst; ha en fin kveld/natt til 1.mai da dere ;-)

Stikkord:
29.04.2011 Antrekk

Dagens antrekk

In dah shadow:


In dah sun:

Jeg har på meg litt klassiske klær med genser fraBikBok og shorts fra organic cotton kolleksjonen fra H&M. Strømpebuksa er fra Indiska tror jeg, også er skoene fra et så utrolig merke at jeg ikke husker, haha.

Hva synes du?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
28.04.2011 Foto og Photoshop

The arabish style

Da har jeg kommet tilbake fra den arabiskeverden, og med andre ord: jeg har overlevd forestillingen vår. Eller assa, jeg har blitt drep en gang i løpet av den, men sånt skjer. Koselig at det kommer litt kjentfolk og ser på også, tihi.

Wohoo, vi er fargerike. Er ikke meninga at vi skal være synkrone assa. Jeg er den røde forresten.


En sekk med gull er kult!


Tnaa, frieri og greier.

Neida, jeg har hvertfall ikke rotert bilde til venstre, haha sorry vi tar det litt lettvint noen ganger.

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, arabishes!

28.04.2011 Hverdagsliv

Behind the scenes

Nå skal jeg straks opp til kultursalen og sminke meg på arabisk, og ha på meg litt arabisk-ish klær. Vi skal nemlig ha forestilling i dag! 1001 natt skal spilles av teatergruppa ved Hof kulturskole i dag, kl. 18.00 i kultursalen i Hof til de som ønsker å få det med seg.


Kl. 18.00 i kultursalen i Hof assa, gratis inngang og.

Nå må jeg løpe og lære meg arabisk(?)
Vil du se forestillingen vår?
Hørt om 1001 natt før?
Vi blogges, players!

Pssst, jeg kom opp i naturfag på prøvemuntlig! Lys og farge. Jaja, greit nok, jeg får iallefall snakke på norsk.

Stikkord:
27.04.2011 Hverdagsliv

Jeg er i avisa, wihii

Oo, forsida i VG og greier. Em, neida kanskje ikke. Det var vel heller ei side i lokalavisa, men ganske stort for meg likevel, tihi. Dere husker kanskje at jeg nevnte på at en Jarlsberg- journalistmann skulle komme hjem og intervjue meg? Vel, der er ihvertfall det intervjuet-ish som står i Jarlsberg.


Man skal kanskje ikke klage på bilder av seg selv, men akkurat det her kan jeg vel ikke si meg spesielt fornøyd med... Han ville nemlig at jeg skulle ha håret bak ørene slik at man så øredobbene. Så klart skjønner jo at det er greit at de synes på bildet, men huff av meg, følte meg ikke vel med alt håret bak ørene...


Det var veldig søtt og koselig skrevet. Så om du vil lese hele intervjuet, få tak i en Jarlsberg avis fra i går, der står det nok.

Har du vært i avisa noen gang?
Vi blogges, newspapers!

Stikkord:
26.04.2011 Hverdagsliv

The scary movie

Endte opp med å se en skrekk/grøsser/thriller film på kino igår jeg. Hvem skulle trodd at noen kunne få meg med på å se en skrekkfilm, og på kino i tillegg! Men siden jeg blogger til dere nå, så har jeg overlevd, selv om veldig få av karakterene i filmen gjorde det... Jeg fikk menlig surret meg på kino i Tønsberg sammen med Vegard i går kveld. En veldig bra slutt på påskeferien.

Filmen vi så, var forresten Skrik 4. Overraskende nok var den ikke sånn veeeldig skummel, men jada, jeg skvatt et par ganger, også var den litt blodig. Ganske blodig egentlig... Men den var bra^^Sjekk den bruningen til høyre! Det er april, og det ser allerede ut som at Vegard har vært ei uke i Italia. Nå har han faktisk vært ei uke i Italia også da, men likevel, tihi!

Har du sett Scream 4?
Vært på kino i det siste?
Vi blogges, screams!

Stikkord:
25.04.2011 Hverdagsliv

Homemade bow

Siri leter i mammas overfyllte, gamle syskap og finner en boks med masse knapper. Hun får lyst til å gjøre noe ut av disse knappene. Så finner hun et hvitt stoff hun syr en sløyfe ut av, og syr på en del av knappene. Så tar hun bilde av den, og legger den ut på bloggen.


Hva synes dere om sløyfa mi?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
24.04.2011 Foto og Photoshop

Foto; søte små hagekjæledyr

Tenkte jeg kunne dele noen bilder av de søte påskekjæledyra mine, tihi. De er utrolig søte og veldig fotogene, så de poserer gladlig forran meg med kamera.

Se på dem;

De er nemlig påskekyllinger!Så vandrer de rundt i hagan og ikke gjør så mye.
Glemte jeg å si at de spiser hvitveis? Vel, det gjør de.

Psssst; se på den lille linselusa på påskekyllingen min. Det er en liten gresshoppe, skikkelig sommerfeeling av det assa.

Måtte bare dele de med dere, 1. påskedag. God Påske!
Har du søte påskekyllinger i hagan?
Vi blogges, chickens!

Stikkord:
23.04.2011 Foto og Photoshop

Har du feiret en søt påskedag?

*Gasp* I think I saw something...


...Did I see right?...

...Wow, I did!...


...Yeah, it is, it is...


...It is the Easter bunny!<3

Happy Easter by the way :-) Ja, jeg liker litt rare og randomme bilder.

Har du feiret en søt påskedag?
Vi blogges, bunnies!

Stikkord:
23.04.2011 Hverdagsliv

Påskeharen som hoppet inn i stua

Jeg har hatt Påskeharebesøk i daaaag, hurra. Påskeharen hadde hoppet seg inn i stua og lagt fra seg påskeeggene sine under teppet. Var ikke det snilt av den? Må være herlig påskevær for en påskehare i dag også, siden sola skinner, og det er allerede nesten 16grader ute i skyggen.Påskehaaaareeeen!<3

Jeg skal tilbringe det meste av dagen på jobb, noe jeg har gjort mye i det siste, haha. Også skal jeg glede meg til i kveld igjen. En veldig fin påskedag (det kunne kanskje tolkes ironisk, men seriøst, jeg mente det assa).

Har Påskeharen vært hos deg i dag?
Hva skal du for noe i dag?
Vi blogges, bunnies!

Stikkord:
22.04.2011 Foto og Photoshop

Foto og litt sånt

Aw, det er så herlig vær ute for tida, jeg blir så glad av det, tihi, Jeg har ikke fått nytet sola sååå mye de siste, ettersom jeg har jobbet i to dager nå, og har en igjen i morgen. Men sol er sol, og det er bra. Har fått tatt litt bilder i det pene været og, så håper dere liker dem også. Nyt siste helga i påsken da alle sammen, wihii! Det skal nemlig jeg.
Nå sitter jeg å ser på Tomme Tønner etter en 7timers arbeidsdag. Har også rukket å sett den nyeste Harry Potter filmen i dag, ååå elsker de filmene.

Hva synes du om bildene?
Har du jobb?
Vi blogges, sunshines!

Stikkord:
20.04.2011 Shopping

Øredobber av perler og fjær

Ja, assa jeg har siklet etter et par øredobber fra GinaTricot, som jeg ikke har fått meg til å kjøpe enda, og i dag har jeg ikke hatt noe å gjøre. Da ender det opp med å finne fram lit fjær fra mammas gamle fastelavensris, og mine gamle perler, og lage noen egne i stedet.  

Det startet med dette;


Så etter noen timer ute med smykkelaging i sola, ble det sånn;


Så fester vi på noen fjær, og det blir øredobber ut av det

Det har dagen min gått til, haha. Noe må man da gjøre i påsken. Har jobbing i tre dager framover nå, så da får jeg ikke gjort sååå mye annet.

Hva synes du om øredobbene?
Liker du å lage dine egne smykker?
Vi blogges, earrings!

19.04.2011 Shopping

Innkjøp fra Tønsberg

Nå var jeg ganske så flink til å gjøre det jeg sier, fordi nå kommer innkjøpene som jeg lovte ville komme imorgen i går, haha lykke til med å forstå det, men det kommer nå i dag da i hvert fall. Det er ikke sååå mye som jeg har kjøpt, og jeg synes jeg har vært veldig flink som blant annet ikke har kjøpt et superpent par med øredobber fra GinaTricot, eller en herlig playsuite fra JC. Må bare fortelle dere det, så dere også får høre hvor flink jeg var, tihi.


Denne fine ringen er fra JC. Har siklet etter den lenge, men det har bare vært forstore ringer igjen, men i går fant jeg en som passer. Jippi!

Harry Potter og Dødstalismanene Del 1, elsker de filmene.
Et supersøtt kjede fra CMYK som -tro det eller ei- bare kostet 69,- uten om å være på salg. Måtte sjekke de andre like kjedene bak for å være sikker på at det ikke var feilmerka.


Disse var det ikke jeg som kjøpte da, men søstra mi som var i Oslo med noen venninner. De er også helt herlige! Se hvordan de ser ut på, på bildet under.


Toppen er fra Floyd, skjørtet er fra H&M.

Kjøpte alle tingene hver for seg, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at alt sammen passet sammen veldig godt egentlig. Til og med skoene Ida hadde kjøpt til meg, passet sammen.

Hva synes du om innkjøpet?
Hva/hvilke er din favoritt?
Vi blogges, shoppers!

Stikkord:
18.04.2011 Hverdagsliv

Shopping, wihii

Har vært en tur i Tønsbergby i dag, sammen med de søte Madelen og Merete jentene mine. Litt shopping har det også blitt, men så snill som jeg er, så får dere ikke se dem før i morgen, tihi. Været har vært helt herlig i dag også, med skikkelig varm sol heledagen. Så da blir det innkjøp i morgen og sukkersøte tanker til dere.


I morgen får jeg forresten besøk av en Jarlsberg- journalistmann, som skal snakke med meg om UKM og sånt, tihi det blir spennende. Og bitte litt skummelt, haha.

Hva har du gjort i dag?
Vil du se innkjøpene mine?
Vi blogges, sugars!

Stikkord:
17.04.2011 Foto og Photoshop

Morning mood


God morgen, forresten!
Hva synes du?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
16.04.2011 Shopping

Lookbook by Topshop

Saturdayafteroon with some inspiration by Topshop on www.lumsk.blogg.no, hørtes ikke det kult ut? Haha, men jo, det er ganske bra assa, synes jeg da. Er litt sliten etter jobb i dag, så da er det deilig å bra surre litt rundt og kanskje samle litt inspirasjon som jeg kan dele med dere.

Swedish summer


Graduation

Alle bildene er fra topshop.com
Hva synes du?
Noe å bli inspirert av?
Vi blogges, inspirations!

Stikkord:
16.04.2011 Hverdagsliv

Webcameravenner

Da er jeg klar for en ny dag på jobb. Aner ikke hvor lenge det blir i dag, men jobb er alltid kjekt. Også kommer det så mange spennende kunder innom, masse forskjellige folk å finne der. Kjendiser til og med! Wohoo, da er jeg fornøyd, haha.


Da feirer vi det sammen med mine webcameravenner. Hurra!
Har du jobb?
Hva skal du idag?
Vi blogges, shells!

Stikkord:
15.04.2011 Antrekk

Outfit; sløyfe i håret

Okey, helt outfit for i dag er det ikke, fordi jeg brukte en fjær på skolen i stedet, men vi godtar den. Jeg hadde jo egentlig tenkt å ha sløyfa i håret, jeg kom bare ikke så langt, haha. Bildet under her er utrolig fort og amatørphotoshopet (yes, vi digger lange ord), noe som dere kan se ved at jeg tilfeldig ikke har genser noen steder og sånt, haha. Men det får funke for denne gang.


Wihii. Bare å spørre om det er et plagg dere lurer på hvor er fra.  Men jeg kan si at øredobbene og sløyfen er selvlagde, slik at dere slipper å lure på det.
Hva synes du?
Et plagg du lurer på hvor er fra, tihi?
Vi blogges, bows!

God påske forresten! Herlig med påskeferie, ikke sant?

Stikkord:
13.04.2011 Musikk

Bohemian Rhapsody

Åå jeg sånn seriøst bare elsker denne sangen! Den er så herlig. Queen er ikke noen jeg sånn egentlig hører så masse på, men den her går det ikke an å ikke like. Aw, elsker den.Hva synes du om sangen?

Vi blogges, queens!

Stikkord:
13.04.2011 Foto og Photoshop

Foto; Spring is in the air


Can you feel the sping in the air?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
12.04.2011 Hverdagsliv

Inspiration; Love

    

    

    

    
Synes disse var litt søte jeg da.
Noen spesielle du tenkte på når du så på bildene, tihi?
Hvilke er din favoritt?
Vi blogges, lovers!

Stikkord:
12.04.2011 Hverdagsliv

Kilden til C-vitamin

*Atsjooo* og det er omtrent det eneste noen har hørt fra meg i dag. Jippi, I've been catch a cold, som det så fint heter på engelsk. Jeg har også hatt framføring i engelsk, noe som passet utrolig bra med den herlige snufsingen min..! Tilbakemeldingene vi fikk var ganske så bra, men jeg snakket litt utydelig da. Ikke noen veldig sjokkerende kommentar ettersom jeg prater litt utydelig uansett egentlig, men det er jo ikke noe bedre i dag, da for å si det sånn.

Så sitter jeg å trøstespiser en appelsin med litt rosiner og nøtter for å få i meg litt C-vitamin og bli frisk. Nei, dere får ikke bilde av meg, haha. Fordi dere sannsyneligvis ikke vil komme innom bloggen min igjen da... Hva har du gjort i dag?
Holder du deg frisk for tida?
Vi blogges, oranges!

Stikkord:
11.04.2011 Hverdagsliv

Bildedryss fra Hafjell

Seks bilder som forteller det meste.


Einar og Anders på skitur


Anders lærte meg å ta t-kroken utenom å tryne. Veldig stolt over at jeg klarte det!


Litt spisetid med Trude, Marianne og Vegard.


Amalie og Einar etter litt taco.


Haha, Ingunn er herlig^^


Amalie på busstur hjem fra Hafjell. Aw, hun er søt<3
Hva synes du om bildene?
Har du vært på Hafjell før?
Vi blogges, bloggers!

PS: siden jeg er så glad i å utsette ting, kommer det enda flere bilder på facebook i morgen

Stikkord:
11.04.2011 Foto og Photoshop

"Søte" smykker på UKM

Det var jo ikke helt tilfeldig at jeg var ute å så på UKM i går, fordi de som har fulgt bloggen min en stund, vet kanskje at jeg har deltatt med noen av smykkene jeg har laget og en kjole. Jeg kom jo også videre til Fylkesmønstringen som var i går. Det morsomste var at etter Fylkesmøstringen, er det Landsmønstring, hvor det er fire innslag fra kunsten som går videre.

Og den éne av de fire, er meg med smykkene mine! Jeg ble så utrolig sjokka og glad da juryen ropte opp de som gikk videre. Navnet mitt var den siste de ropte opp, så jeg må innrømme at jeg ikke trodde jeg kom videre da det som sagt bare var én plass igjen. Men så Siri Øverland Eriksen med "søte smykker"! Det eneste jeg husker var Amalie som ropte JAAA ved siden av meg -aw, hun er så søt<3-, men ellers er det ganske blankt. 


Ops, blitzen ville ikke skru seg på...


Så slik så utstillingen min med smykkene ut.

Da blir det Trondheims tur i juni da. Har aldri vært der, så det vil bli utrolig spennende! Gleder meg masse, masse alerede.
Hva synes du om smykkene mine?
Vært i Trondheim før?
Vi blogges, accsseories

10.04.2011 Hverdagsliv

Det er ikke så dumt det assa

Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig herlig tur, med masse bra folk! En helg på Hafjell er ikke så dumt det assa. Jeg må nok inrømme at jeg er ganske trøtt nå, så dere får vente til i morgen med bilder. Det er UKM i dag også, så skal snart dra ut dit å se litt. Gleder meg til det også. Men har hatt litt annet å gjøre før etter jeg kom hjem, så har ikke fått dratt ut enda. Håper AktiveCity fra Holmestrand går videre^^

Bilder kommer i morgen, men så lenge så har jeg et jeg kan vise dere;


Trude, Marianne og Vegard! <3

Vi liker hjelmsveis etter en dag i slalåmbakkene. Det var kjempe morsomt der også. Marianne har laget en litt spesiell film der i fra, så det kan nok veldig hende dere må følge litt til for å se den etterhvert også.

Nå skal jeg snart dra på UKM i tønsberg!
Har du vært i Lillehammer før?
Er du med på UKM?
Vi blogges, skies!

08.04.2011 Foto og Photoshop

Negledesign; The Golden Tiger

Jeg fikk av en eller annen grunn ikke logget meg inn på blogg.no i går, det fungerte bare ikke.... Så da får dere se de nylakkede neglene mine idag.

Ideen fikk jeg fra en annen blogg, som jeg dessverre ikke husker adressa til... Men der hadde bloggeren laget Zebra- striper på neglene sine. Jeg hadde lyst til å prøve noe liknende, men jeg er veldig glad i å variere fargebruken litt, så jeg valgte derfor å ha gull-neglelakk i bunnen, og da male svarte striper etterpå med en tannpirker. Jeg så fort at det ikke likned såå mye på en Zebra lengre, så da ble det Tiger^^


Så sånn ble de.


Så må jeg fortelle dere at jeg skal bort i helga, og kommer ikke hjem før søndag. Har jeg sagt det? Det husker jeg ikke... Men iallefall, så skal jeg på tur til Hafjell med en masse herligefolk!<3 Gleder meg masse! men det er nok ikke nett der, så blir nok lite blogging, men får se hva jeg får til når jeg kommer hjem. Det er ikke sååå lenge til påsken heller, så da blir det bedre blogging fra lumsk.blogg.no

Hva synes du om negledesignet?
Har du vært på Hafjell før?
Vi blogges, tigers!

Stikkord:
06.04.2011 Foto og Photoshop

Summerfeeling

Ååå gradestokken på veggen viste hele 24grader i stad! Det er rikitgnok i solveggen da, og sola skinte rett på den, men likevel. Begynner å få en skikkelig sommefølelse nå, det er rett og slett helt herlig! Eneste problemet mitt, er at jeg må sitte inne å lese til mattetentamen i morgen, og til framføring i engelsk til fredag. Framføringa er dessuten veldig med på å bestemme om jeg skal få 4 eller 5 i englesk, så jeg vil jo gjøre det bra på den også..!

Så derfor får dere nøye dere med et sommerligbilde, med en veeeldig skurrete bakgrunn.

Sommer<3

Nå må jeg lære meg matematikk, og bli skikkelig flink! Tihi.
Er det summerfeeling hos deg?
Vi blogges, maths!

Stikkord:
05.04.2011 Hverdagsliv

Vblogg; Executions

Etter sånn ca. 2-3timers lasting, kom videoen tillslutt opp på youtube. Det eneste problemet var at omtrent all informasjonen rundt filmen, altså NAVN, kategori, beskrivelse osv. var totalt feil..! men tror det har blitt ganske så greit igjen nå, i så fall si i fra om dere finner noe merkelig, så skal det forandres.

Kan være lurt å ha på litt lyd, hvis ikke gir ikke filmen mye mening, i hvert fall ikke den første eller andre henrettelsen.


Med de innleide og proffe skuespillerene Liv Mari, Madelen og Siri
Ikke ta oss for seriøse, for nei, det er ikke ment som en film som oppmuntrer for dødsstraff, det er ment mer tvert i mot. Sånn at dere veit det. Ikke anmeld oss for det, haha.

Hva synes du om filmen?
Vi blogges, chambers!

Stikkord:
04.04.2011 Hverdagsliv

Det man ikke veit...

Har hatt herlig besøk av to av de supersøte venninene mine i dag. Vi har nemlig vært forran kamera mesteparten av dagen, så nå er vi blitt skikkelig fotogene, haha. Neida, men vi har filmet til et engelskprosjekt som vi skal fremføre til fredag, hvor vi blant annet skal ha om dødsstraff i USA. Hvordan dødsstraff fungerer er litt vrient å vise uten litt filmtriks og sånt, så da fant vi ut at det måtte ende med en film.


Fjorttisss in dah mirrår..!


Det man ikke veit, har man ikke vondt av...


Liv Mari og Madelene søtnosene. Ikke tenk på at Liv Mari har tenkt til å henge Madelen her, det ødelegger idyllen litt...

Filmen skal dere få se etterhvert også, må bare få lastet den opp på youtube og litt sånt noe. Men så tålmodige dere trofaste lesere er, så tåler dere nok å vente litt med å få se den.
Liker du å lage filmer til prosjekter?
Noen gang blitt henrettet, haha?
Vi blogges, prisoners! 

Stikkord:
03.04.2011 Hverdagsliv

Sløyfe on dah work

Nu farar eg snart på jobb igjen. Blir hele tredje jobbedagen min i dag, så stikk innom Shell om en time, så møtes vi. Wihii. Begynner klokka to, så da blir jeg ikke å se hjemme i hvert fall ikke noe før halv ni, tror jeg. Men det er jo søndag, og da er det mye å gjøre der borte, så får nok en del å drive på med, haha. Har forresten booket neste helg. Først er det Hafjell tur med en gjeng herlige folk, så er det UKM med flere herlige folk!<3 Perfect!


Så da håper jeg så klart at dere vil ha en fortryllende søndag videre! Kos dere massse.
Hva skal du i dag?
Vi blogges, hippos!

Stikkord:
02.04.2011 Shopping

Liker du disse skoene?

Jeg må si jeg er litt usikker, fordi de er jo egentlig skikkelig søte!^^ Men tror nok ikke at jeg hadde gått så pent på dem, hadde ihvertfall trengt litt trening for å si det sånn, haha. De er litt sånn 50tallish, noe som gjør de litt ekstra søte og kule, selv om de er litt merkelige siden de er helt tåspiss.


Liker du disse skoene?
Ha en super lørdags kveld videre!
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
02.04.2011 Foto og Photoshop

Foto; Little monster


Canon EOS 500D<3

What cha' think?
Vi blogges, little monsters!

Stikkord:
01.04.2011 Hverdagsliv

Hjelpe- jobb

For en time siden kom jeg hjem etter 6timers arbeidsdag! Det hadde dere nok ikke trodd. Meeen joda, jeg har faktisk fått meg en jobb, tro det eller ei, haha. Var andre dagen min i dag, og nei, jeg har ikke fortalt dere det før. Jobben jeg har fått med er inne på bensinstasjonen. Selv om jeg bare har jobbet to dager nå, så trives jeg veldig godt! Kjempe koselige folk som jeg jobber med, og det er veldig greie ting å gjøre også. Jeg har til og med fått meg enge jobbeklær;


Jaaa, jeg er ganske sliten og trøtt på bilde....

Så da er det bare å si i fra om dere skal innom Shell, så møtes vi kanskje der en gang? Uansett så skal jeg bli en skikkelig flink Shell- jente! Hihi, jeg har store mål.

Har du jobb?
Er du innom Shell?

Vi blogges, shells!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits