30.04.2009 Hverdagsliv

Mye og lite ting

I dag så har det vært en ganske vanlig dag på skolen. Tull og tøys,, men også teorifag. Før lærerene kommer til timen,, så må vi jo kunne benytte sjangsen til å pynte tavlen.^^  Som Madelen med sine flotte kunstverk!^^
dsc00330dsc00332
dsc00333dsc00334
Madelen er flink!^^
Ellers har vi ikke gjort stort. Etter skolen i dag var jeg med Liv Mari hjem i ca en halvtime før vi skulle opp på skolen igjen. Vi hadde lang øvelse på drama med alle gruppene. Vi skal sette opp en pussical,, 28mai -komme å se^^- og vi trenger en del øving. Riktig nok ble det ikke så  mye øving på scenen jeg var med på,, men det skal vi neste gang eller no. Etter øvelsen så ble jeg med Liv Mari tilbake til huset igjen,, for Ida og mamma var å å på en forestilling på Grevskogen. Jeg kunne ikke få ta meg fri den ene timen til  være med men.. De hadde sett han Ole var med i norske talenter. Det var han som spilte piano. Kjempe flink gutt.^^ Hos Liv Mari så satt vi mest å pratet som vanlig og sjekket hverandres mobiler.^^ Litt fritids men..^^  Nå blogger jeg litt før jeg skal sove. Jeg er skikkelig trøtt nå,, så det blir deilig med søvn og langhelg.^^  God helg mine lesere,, og god natt.<3
                   XOXOXO
   -Siri
29.04.2009 Hverdagsliv

Jeg har kondis som en vaffel

Et sitat i fra Anniken.^^  Hun har ikke det da,, men vi spilte fotball i friminuttet i går,, og jentene føler seg i ganske dårlig form opp i mot guttane. Eller de fleste jentene,, ikke alle. Men jeg er en av dem som ikke kan måle seg opp mot guttane. Vi hadde yo-yo testen i dag i gymmen. Kommer ikke på noe mer slitsomt en den testen. Dere har vel alle hørt om,, så den er tung. Jeg røyk ut på 9.7 og det er jeg fornøyd med. Den beste gutten i klassen - Eirik- kom opp på 12,, nesten 13. Men han har jo så bra kondis atte.^^ 9. klasse hadde sience fair i dag. Så vi var nede å så på det i norsk timen i dag. De fleste var veldig flinke,, men -ikke for å henge ut dem- ikke alle gjorde det like bra med framføringen. De som gjorde det best, var jo -etter min mening- de som hadde litt å vise,, kunne det meste utenatt og snakket til deg liksom. Ikke de som bare så ned i arket,, eller bare satt der,, de var ikke så intresante. Vi hadde en time med engelsprosjekt,, før vi skulle ned å se på en "konsert". Husker ikke helt hva dem het,, men de var jo sånn passe flinke. Litt "wanna be" i blandt,, men de var jo flinke. Vokalisten likte å ta seg en tur rundt i salen,, stå på litt benker og ligge over jentene her og der og sånt. Jeg må jo si at jeg lurte litt da,, når han plutselig bare la seg over Tove Marlene og Liv Mari. Han hadde det ene beinet sitt på fanget mitt også,, merkelig vokalist. Yess da.
Nå sitter jeg å blogger før middagen og lekser. Forballtrening senere i dag.^^
uten navnklTil deg Anniken,, som ikke har kondis som en vaffel.^^  XOXOXO
   -Siri
28.04.2009 Hverdagsliv

Liten tid,, mye å gjøre

En stunf siden forrige innleg nå. Jeg har hatt så mye å gjøre hele tiden atte jeg ikke har hatt tid. Eller jeg har jo noe tid,, men den må bli brukt til enda mere skolearbeid. Det forrige innlegget ble vel om lørdagen. Så om søndagen satt jeg med lekser hele dagen. Det var mye norsk for vi hadde heldags i norsk om mandagen. Jeg tror at det gikk ganske bra,, men jeg er litt redd for stilen. Jeg vil holde på 5'eren min i norsk! Utover dagen så hadde jeg fotball trening i Hvittingfoss. Det var tre Svarstadjenter der ogsa, Ingvild, Rikke og Ingvild. De skal veldig sikkert begynne på laget vårt. De er veldig flinke.^^ Etter trening så ble det å fortsette på kunst & håndverk rapport. Jeg lager eller har laget kniv. Det har vært moro. Ble ferdig i dag med alt sammen. Jeg var egentlig ferdig forrige gang,, så i dag har jeg sittet og pratet sammen de andre som var ferdige. Eller jeg har polert knivskaftet enda mere også. Den har blitt skikkelig blank. Ellers så hadde jeg matte,, fransk og naturfag. I naturfag timen så fikk vi igjen hemmeoppgaven vår og prøven vår om stoffer. Læreren hadde ikke fått rettet min og tre andre sin prøve,, men han rakk alle untatt Hanna Pauline sin. Jeg ble veldig fornøyd med begge prøvene vi fikk igjen. Jeg fikk 5+ på begge.^^ Det var noe jeg serriøst ikke hadde trodd,, for jeg var ganske så usikker på den prøva. Men jeg er også litt ei meg,, for det flinke surrehue mitt har klart å glemme vekk mobilen sin. Ja,, glemme vekk,, for jeg glemte den. Jeg får den ikke før i morgen,, eller jeg håper jeg finner den tilbake da. Hvis ikke noen vaskedamer har tatt den. Og det er slemt hvis de gjør. Det er derfor jeg ikke har så noen særlig bilder,, for jeg får ikke tatt dem. Nå sitter jeg med engelsk lekser og pcen,, eller engelsk leksa er på pcen så derfor jeg jeg på begge. Klassen vår skal ha et prsjekt om London. Vi eller gruppa mi,, skal har et lite skuespill om og fra Madame Tussau's. Jeg skal spille Daniel Radcliffe. Og vi er jo så like. Bare se --->danielradcliffe85518495499007004955300 meeg8  Vell,, ikke så like,, menne vi kan jo late som.
             
       XOXOXO
    -Siri
25.04.2009 Hverdagsliv

Sol og 10pi^^

Varm dag i dag. Det er deilig. Jeg har ligget ute i sola i nesten hele dag fram til nå. Blitt litte granne solbrent,, men jeg kjenner det nesten ikke. Jeg har gjort litt mattelekser i dag også. Helga er bare skolefri,, ikke leksefri. Men å har vi norsk heldags til mandagen og. Hvertfall,, i går så var jeg med Liv Mari på 10pi. Det er en liten ungdomsklubb i Holmestrand,, veldig koselig der.^^  Heneriette og Merete var også med i fra Hof. Ellers så er det mest Holmestrandinger,, sikkert  fordi at det er i Holmestrand. Vi spilte bordtennis,, kubbespill,, kort og spiste pizza. Det begynte først med oss fire i fra Hof,, men det endte med atte vi ble 9-10 stykker.^^ Det var moro. Det var litt vanskelig også for det var ikke nok sånne slå greier til alle så de måtte bruker henda,, og så spilte vi med tre baller. Liv Mari og Trygve var veldig flinke til å treffe andre folk rundt da,, men jeg traff Tyrgve en gang også. Unnskyld Trygve.^^  Den var bare en liten ping-pong ball da.
Vi spilte kubbespill også utover kvelden. Jentene mot guttene. Vi ledet lenge,, men så gikk det ikke så bra lengere for det sto så nærme oss.^^ Men jeg synes vi var finke jeg.^^ Pizzan vi spiste etter på var god. Vi sang litt til piano etter på også,, det var koselig. Etter mat og sang,, gikk Amalie,, Sondre,, Trygve og jeg ned å spilte kort. Silje ble med etter hvert. Vi spilte "Boms". Jeg er vandt til atte det ikke går så bra med meg i spill,, men denne gangen så vant jeg noen ganger faktisk,, og kom på andre plass.^^ Noe som er ganske nytt for meg. Tiden fløy med kortspill og musikk så tiden kom jo til da vi måtte dra. Hjemme gjorde jeg ikke stort før jeg la meg. Jeg var veldig trøtt og sliten etter hele skoleuka vår.
Og i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn mattelekser og ligget ute i sola.^^  
          XOXOXOX
   -Siri
23.04.2009 Hverdagsliv

Here I come again

Heyhey,, nå  har jeg ikke blogget på noen dager,, mistet lesere har jeg også. Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre hele tiden atte jeg har rett og slett ikke hatt tid. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta en kjapp oppsumering av hele uka så lang. Mandagen begynte ganske greit med film de tre første timene. Vi måtte ha vikar for læreren var i syden. Vi så på Elling 2 eller 3 den ,,Elsk meg i morgen". Filmen hakket noe grusomt,, men filmen er litt søt da.^^ I fjerde time så vi på rikskonsert i kultursalen. Den handlet om "frøken Margrethe" som skulle være læreren vår i en biologi time. Hun som spilte Margrethe er hun ene damen i de Kid reklamene på TV og noen andre reklamer. Hun var jo ganske funny da.^^ Riktig nok så var det er ganske dårlig humor i det,, men det har jo hele ungdomsskolen vår egentlig,, så det var vel derfor atte den ble ganske morosom.^^ Det var en av de bedre rikskonsertene vi har hatt på skolen. De neste timene hadde vi samfunnsfag og matte. Etter skolen,, rundt halv sju,, skulle vi spille fotballkamp mot Holmestrand. De er jo så og si erkerivalene våre siden vi er nabo komuner,, så det det er jo en kamp vi har EKSTREMT lyst til å gjøre bra. Men det er bare det at Holmestrand er veldig gode,, og det er ikke lett å slå dem. Til pause sto det 2-1 til Holmestrand,, noe som vi egentlig var velidg fornøyde med etter at vi før har ligget 7/10-0 til pause mot samme laget. Kampen endte 4-4 til vår fryd,, for det er det ikke mange lag som får til.^^ Jeg skriver vi jeg,, for selvom jeg ikke var med på å spille kampen,, så er vi jo fortsatt et lag.^^  
Dagen etter var vi i godt humør for serriøst vi fikk uavgjort mot Holmestrand.^^ Vi begynte med tre timer Kunst og Håndverk. Det er et fag jeg liker godt. Nå lager jeg en kniv. Eller knivskaft da,, for jeg får ikke lagt knivbladet. Jeg ble faktisk ferdig om tirsdagen,, så nå har jeg bare rapport igjen.dsc00323 Knivskaftet mitt. Det er rødbrun farge på det egetntlig,, men den har blitt mere brun.
dsc00320 Rødbrun. Ikke så mye å ta bilde av men.^^

Tirsdagkveld sjedde det ikke noe mere spennende enn at jeg gjorde lekser. Onsdags dagen sjedde det heller ikke noe uvanelig morosomt. Men på kvelden så jeg og Liv Mari på en sånn forestilling som 7. klassen hadde laget. Den var jo fin den,, og den handlet om atte dem skulle åpne et oprahus i Hof,, og åpningen og sånt. Etter den hadde vi fotball trening på grusbanen i Hof.
I dag har jeg heller ikke gjort så fryktelig mye,, på kvelden var jeg på teater på kulturskolen. Vi skal sette opp en musical om katter.^^ Vi er i gang med manus,, og det er ikke lenge før vi skal fram føre den.
Nå sitter jeg å blogger litt mens jeg spiser en appelsin.^^
Vi blogges.
  XOXOXOXO
     -Siri
19.04.2009 Blogg

Kriiitt.I dag har vært en dag med masse sol,, og deilig vær. Jeg har vært en del ute med både fotball,, og volleyball. Men jeg skulle hente noen sko i skapet og der fant jeg kritt.^^ Det er mange år siden jeg har tegnet med,, så jeg ville prøve å tegne. Følte meg litt som en litta jente der jeg satt,, men noe måtte jeg jo finne på.
dscf8898  Hjerte på asfalten <3

dscf8900  Italia. Jeg liker Italia.

dscf8902  Norge! Det er Norge i rosa,, hvitt og tyrkis. Jeg har ikke så
                                                                                                         mye annet å ta meg til.
dscf8907  En gul liten mann,, med blåe øyne. dscf8914  Han fikk en lilla venn!^^

dscf8905 Sommer! Jeg forbinder ikke seiling og båt med
                                                                                                                         sommer sånn egentlig,, men de er på vannet og i
                                                                                                                         vannet kan man bade.^^
dscf8909 I want sun! Den ser litt skummel ut men.^^

dscf8921   Danmark,, Itaila og Island tror jeg. Husket ikke helt flagget til Island,,
                                                                                       men jeg prøvde.^^Jeg ville bare legge ut noen av kritt bildene mine -skikkelig stolt-^^  Nå skal jeg se på "Den 6. Sans"  

- Ser du på "Den 6. sans" ?
  
 XOXOXO
             -Siri 
18.04.2009 Hverdagsliv

Meg

DET MANGE VET OM DEG
- Navn: Siri
- Etternavn: Ja
- Hårfarge: rødbrun
- Egentlige: rødbrun
- Øyenfarge: Blå
- Født: 1. september 1995
- Vokst opp: Hjemme i huset mitt
- Høyde: 1,,64
- Stjernetegn: Fortsatt jomfruen

FAMILIEN DIN
- Har du søsken: Mm
- Bror: nei
- Søster: ja
- Stesøsken: nei
- Har du dyr: ja
- Hvilke: hybelkaniner
- Stoler du på foreldrene dine: Mhm
- Prater dere om alt: Nei,, ikke alt..
- Vet de alt om deg: Jeg veit ikke alt om meg selv jeg engang

HVEM
- Klemte du sist: Mette <3
- Så du sist: Mamma
- Ringte på telefonen sist: Mora til Petter
- Fikk du sist melding av: Daniela<3
- Sendte du sist melding til: Daniela<3
- Pratet du sist med på MSN: Marius
-Sin side var du sist inne på på nettby: Martin
- Savnet du sist: Daniela :'(

FAVORITT

- Mat: Mamma sin pizza
- Sang: Lumsk- Alvvis
- Dyr: Em.. hybelkaniner<3
- Årstid: sommer
- Måned: januar og juli
- Spill: fotball
- Fotball-lag: Lillestrøm <3
- Serie: One Tree Hill <3
- Feriested: Italia
- Brus: Julebrus :*
- Saft: Saft

SVAR ÆRLIG

- Har du kjæreste: nei
- Snuser du: nei
- Røyker du: nei
- Drikker du: vann
- Har du blitt brukt: næj.
- Har du knust noen sitt hjerte: trur da ikke det
- Hater du noen: Noop
- Savner du noen: ja :'(
- Hvem ser du opp til: Ganske mange,, jeg er ikke såå høy..


BLIR DU
- Fort sjalu: Tjaa..
- Fort kald: ikke på henda
- Fort sur: mer irritert
- Fort glad: ja
- Fort stressa: ganske,, noen ganger
- Fort glad i folk: Mm ^^

HAR DU
- Operert: nei
- Vært utenfor Europa: Tyrkia
- Opptred for mange folk: Ja,, skummelt
- Sloss: Nop- Slått noen: Ja,, jeg har jo det :/  
- Grått over noen: ja!
- Snust: nei..
- Røyka: nei.
- Drukket: NEI!
- Vært sjalu: Det har vel alle..

HVA GJORDE DU
- Forrige onsdag: Fotball- trening <3
- I går: Skole
- For to timer siden: Spiste maat.
- Forrige fredag: Hytaaa
- Forrige torsdag: Drama & fotball<3
- Et år siden: Seriøst,, det husker jeg ikke
 - For 7 timer siden: Sov Z_z 

SPØRSMÅL

- Hva har du på deg: Klær
- Bruker du sminke: Mhm
- Bruker du dyre klær: noen ja
- Har du en bestevenn: Ja og flere<3
- Har du solet deg før : ja
- Har du baksnakket noen: ja jeg har jo det :/
- Har du sagt det til personen isteden for å gå bak ryggen til hun/han: Joda
- Har du fått noen til å gråte før: Håper ikke det.
- Har du banka noen: nei,, krangla,, men ikke sloss!
- Er du sur på noen nå: nei.
- Har du egen bil: noen år til det
- Hva skal du i dag: Veit ikke enda,, tar det som det kommer 
- Bruker du undertøy nå: Selvfølgelig
- Hvilken dag er det i dag: Lørdag
- Hvor mye er klokka: 14.54
18.04.2009 Hverdagsliv

Lifeswitch<3

 
I love them!<3
18.04.2009 Blogg

): | :D

Uff,, jeg burde ikke love å blogge. Jeg klarer aldri å holde det,, for når jeg i går sa at jeg skulle blogge om dagen min,, men måtte spise så jeg skulle fortsette å blogge etter mat,, så ble ikke det noe av heller for da begynte "TV kvelden" og jeg fikk ikke tid til å blogge noe særlig i går. Så derfor har jeg bestemt meg for,, at jeg ikke skal love å blogge innen da & da,, for jeg glemmer det eller så får jeg så mye annet i stedet. Jeg ska i hvertfall prøve å ikke love det.
Bare det jeg ville si fra i går. Nå husker jeg egentlig ikke så mye av det som jeg gjorde i går,, men det sjedde ikke noe sånn über spennede,, for da ville jeg ha skrevet om det. JO! Jeg husker noe som jeg vil skryte litt av,, jeg fikk 5 på RLE prøven om Islam i går.^^ Måtte bare skryte litt for selvom jeg faktisk ligger på 5 i RLE såhar jeg bare fått 4+ på prøvene,, men nå fikk jeg min første 5''er.^^ Jeg ble skikkelig glad,, for den prøven var jeg ganske usikker på,, siden jeg ikke husket så mye av det jeg hadde lest til den. Men det gikk visst bra for det.^^ Det var bare litt jeg følte for å skryte over. Det er sikkert ikke så spennende å lese om mine karakterer,, men det er heller ingen tvang å lese det. Jeg måtte bare blogge det.

XOXOXO
      -Siri
17.04.2009 Blogg

I dag.

Heyhey! Jeg har ikke blogget så mye i det siste,, siden  jeg har jo ikke tid for tiden og så har jeg ikke hatt så mye å blogge om. Så derfor vil jeg blogge om i dag,, altså skoledagen min og litt sånt. Jeg begynte morgnen med at klokka ringte ett minutt på halv sju. Var sånn passe trøtt så jeg sov 11minutter til,, da måtte jeg stå opp. Idag valget jeg å ha på meg en slags strikket tunika i fra Indiska -399kr - små tupert hår med et blått fingerheklet hårbånd,, jeans fra Floyd -799kr - og blå Converse All Star -599kr-  Ops,, kom ikke lengere med innlegget mitt nå.^^ Skal spise litt jeg. Men det kommer mere seinere i dag.^^
14.04.2009 Blogg

Det er pent på fjellet da,, bare jeg som har dårlig kamera.


Det her var noen av bildene i fra skituren til Ida og meg på påskeaften.^^ Det er veldig pent der,, bare jeg som har elendig kamera på en snart tre år gammel telefon.
Som du også ser så har det smeltet noe snø,, men det er fortsatt masse igjen.^^


   dsc00315
dsc00312

14.04.2009 Blogg

Nå har jeg skrevet om hytteturen.

Nå har jeg endelig litt tid til blogg. Menne det er bare litt da,, for jeg har en del lekser til i morgen og naturfagprøve snart. Jeg var skikkelig glad da,, for nå har jeg levert den hjemmeoppgaven i dag,, men så kommer læreren vår å sier atte vi skal ha prøve til torsdagen! Det er så mye å gjøre hele tiden at i helgene så er det jo ikke fri,, det er bare fri i fra selve skolen,, men du slipper jo ikke skolearbeid. Menmen,, skolen er jo noe som vi alle må igjenom. Nå har jeg surret litt med mine små frustrasjoner rundt skolearbeid,, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hytte turen.^^
Ja,, som jeg skrev på forrige innlegg eller forrige forrige,, så kom vi opp rundt halv tre om dagen. Vi bærte inn fra bilen til hytta,, og ellers satt bare ute. Til middag grillet vi pølser. Enkel mat på hytta. Kvelden kom og vi gikk inn etterhvert siden det ble ganske kaldt. Kvelden vår gikk til å spille Yatzy.^^ Jeg tapte begge rundene som vi spilte,, typisk meg det. Men er det ikke et ordtak som sier at ulykke i spill er hell i kjærlighet? ^^
Neste dag,, altså fredagen,, våknet jeg flere ganger på morgnen. Det er litt slitsomt når du først våkner tidlig,, sovner,, våkner,, sovner,, våkner,, står opp,, og finner ut at klokka fortsatt bare er rundt 7-8 tiden? Jeg sto opp da for det,, mens jeg satt å leste litt i ei bok jeg må bli ferdig med. Boka er veldig fin,, men den er på ganske vansklig engelsk,, så den tar tid. Etter frokost skulle vi ut på skitur. Det pleier å være litt kjipt,, men den dagen var jeg ganske motivert og da bir det lettere.^^ Det eneste problemet var at pappa hadde gått tom får sånt klister som vi skulle ha brukt,, og måtte bruke noe annet. Det andre han brukte var jo ikke det helt riktige så det endte med bakglatte ski. Det er tungt det. Når du må gå "fiskebein" i nedoverbakke for å ikke gli tilbake. Nå vel,, så ille var det vel ikke,, men det var bakglatte nok,, så vi fant ut at det nesten fungerte bedre å gå baklengs.^^  Heldig vis så fant pappa litt annet klister i lommen under skituren,, og det fungerte MYE bedre. Jeg ble ikke sånn fryktelig sliten av skituren faktisk,, men det var stekvarmt ute,, med svart jakke,, skjerf,, bukse og alt ble kjempe varmt,, så det var deilig med litt drikke.^^ Etter at vi hadde slappet av litt etter skituren kom naboene våre forbi på ski. Vi har jo sett dem før,, men sist gang som vi pratet med dem var vel når jeg gikk i 1. eller 2. klasse. Det var vært litt styr med selling av hytter og så har ikke vi vært på fjellet når de har vært der og sånt. Men hvertfall,, det begynte vel egentlig med at faren der hadde et kart over fjellet som pappa var inntresert med å se på,, og da ble det utviklet en ganske lang samtale. Jeg fant ut at nabo jenta som jeg faktisk har lekt med for mange år siden,, noe som jeg nesten hadde glemt,, hun het Ingeborg og har fylt 13år i år,, og hun har en bror på 17år som heter Halvor. Koslige folk hele gjengen egentlig.^^  Men de måtte jo dra vidre til hytta dems siden de hadde vært på en enda lengere skitur enn det som vi hadde vært på også,, så når de hadde dratt satt vi oss ned med litt suppe. Suppen var god,, sånn ferdig liten pose i fra Toro eller noe,, og smakte utmerket med å lese Nemi ved siden av. Jeg liker Nemi.^^ Stripene har mange gode poeng og det er gøy. På kvelden spiste vi gryterett til middag,, med noe pasta i. Og kveldens spill var et ordspill som heter Alias. Det er litt morro,, men jeg blir skikkelig stressa av det.^^ Så ville jeg sove til neste dag.
Jeg våknet,, PÅSKEAFTEN. Det betyr også påskeharen,, og påskeharen har med seg påske egg!^^ Jeg ville vente med å lete etter påskeegget mitt til søstra mi sto opp,, for det er jo en del av en tradisjon da,, med påskeegg påskeaften.^^ Vi lette en stund på alle mulige steder,, men fant dem ikke før etter en stund. Mitt lå bak en sånn propanovn som vi har,, og Ida sitt lå helt oppe på skapet.^^ Det var masse godteri i egget så påskeharen har vært veeldig snill i år!^^
Ut på dagen så ville jeg og Ida ut på ski den dagen også,, så vi kledde på oss og gikk ut på tur,, aldri sur!^^ Vi gikk en stund,, over tregrensa og det gikk oppover hele veien. Men det var gøy for det. Det er veldig pent rundt på fjellet også så det var en fin tur. Men det blåste en del oppe på fjellet da,, så det ble opp med hetta og på med vanter. Vi gikk nesten opp til den første toppen,, men det blåste slik at vi bestemte oss for å snu og ga tilbake igjen. Nedover tok nesten like lang tid som oppover. Snøen av veldig ujavn og jeg lå en del nede i snøen ja. Det var ikke lett å stå på beina ned hele bakken.^^ Det gikk en sving eller to,, men så gikk det rett ned på trynet.^^ Men vi kom oss tilbake igjen.
Når vi kom hjem,, satte vi oss ned med påskeegget vårt og vann. Fy flate å jeg var tørst etter turen. Men vann slukker tørsten.

Kvelden kom og påskeaften ringet inn. Vi har jo ikke all verdens muligheter på hytta vår,, så vi hadde kylling til middag. Men mamma hadde bakt en kjempe god ostekake,, så desserten var ikke noe å klage over,, men det var ikke middagen heller altså!^^   Vo spilte Alias om kvelden nå også,, og det var like gøy å stressendes som forrige dagen.^^

Neste dag gikk jeg og Ida enda en skitur,, dennne gangen kortere enn forrige gangen for det var elendig føre,, men det ble en tur.^^ Mamma hadde lagd saft til oss nåe vi kom hjem og det var skikkelig luksus.^^ Vi skulle hjem samme dag,, så det ble en del pakking før vi dro hjem 1. påskedag. På veien hjem var det en del kø,, men pappa er litt kjent så han tok en lik vei bare litt lengere bort,, og der var det ingen kø. Så det gikk helt fint.

Jeg har lyst til å skrive så mye mere om turen,, men leksene roper høyt på meg,, så det får gå. Fortsatt god påske til alle dere som vil lese,, selvom påsken er slutt.^^

XOXOXO
-       Siri
13.04.2009 Blogg

Å jeg som hadde lovet å blogge langt i dag..

Unnskyld alle mine lesere i dag,, men på grunn av en kjip naturfag innlevering har jeg ikke fått fulgt opp løftet mitt med hyttetur- blogginnleggget. Jeg har ikke så veldig mye igjen av den,, men så skal jeg dusje også. Akkurat nå så ser jeg på fotballkamp Lillestrøm-Vålerenga. Det står 0-1 nå.. Det var selvmål av Oliver Occean i første omgang. Men nå i andre omgang,, har Lillestrøm tatt seg opp igjen,, og de har hatt mange målsjanger.^^ Det eneste er atte dem ikke fikk ballen i mål. Sitter nå her med Lillestrøm skjerf og naturfag innlevering. Ikke at jeg tror naturfagen bringer lykke,, men det gjør skjerfet mitt.^^
Jeg håper at jeg får skrevet hytte innleget snart,, men jeg må bare finne tid til det.
Heia LILLESTRØM!^^

XOXOXO
                - Siri
12.04.2009 Blogg

Hjemme igjen!

I'm back. Nå har jeg vært på hytta jeg. I hele helga og torsdagen. Ja,, vi dro hjemme fra ganske nøyaktig klokka tolv om morgenen,, og var oppe rundt halv tre tre tiden. Hytta vår ligger oppe på fjellet i et koslig lite sted som heter Uvdal.^^ Der oppe er det fortsatt en god del snø,, men det var varmt i været for det. Satt ute i solen når vi kom opp. På kvelden spilte vi Yatzy. Det er jo gøy. Jeg tapt begge gangene da,, men ulykke i spill gir hell i kjærlighet,, er det ikke sånn.^^ Menne nå beggyner noe jeg vil se på TV,, så jeg skal blogge mere om hytte turen i morgen.
Blogges da.

-SIri
08.04.2009 Blogg

Maten min i fra Jordbær

Nå fikk jeg lastet opp bilde av maten jeg spiste. Det var masse mat. Det ser ikke så mye ut,, men det er i en skål,, ganske dyå skål. Du kan se litt av "sjokolade sausen" bortest i høyre hjørne an skålen. Det er litt skinke og tomater også,, og masse annet.^^ Men som sagt,, det smakte veldig godt da.^^
08.04.2009 Blogg

Sandefjord

Jeg fikk ikke tid til å blogge i går jeg. Var i Sandefjord nesten hele dagen. Eller vi dro hjemme fra rundt halv elve eller tolv,, men så er det en times kjøring,, så vi var fremme i ett tiden. Da må vi ha reist i tolv tiden da.^^ Men hvertfall. De som dro var søstra mi,, moren min,, Helen som går i klassen til søstra mi,, mora til Helen også venn av mamma og meg. Det var en koslig tur,, og vi fikk kjøpt litt ting åsså da.^^ Jeg fant blandt annet en bukse i fra Floyd 799,-,, men jeg var heldig for den var satt helt ned til 199,- (har ikke bilde), ett hvitt belte fra Lindex 99,- helt enkelt hvitt,, en orange kort strikket cardigans 198,-

Lys plomme  <---- Min orange^^

 (får ikke kopiert noe bedre bilde),, og ett litt sånn blomstrete skjerf 198,-^^  Jo! Også en sånn neilfil polerings sak 29,-. Vet ikke helt hva den heter,, men det er en sånn en. Jeg så etter et nytt par med solbriller. Fant noen veldig fine på GinaTricot,, men jeg kjøpte dem ikke,, for JEG kledde dem ikke. Det var svarte og ganske store. Litt feil for meg,, selvom jeg likte dem.^^  Det var vel selve shoppingen min.
Vi spiste på en Kafè som heter Jordbær. Jeg har et bilde av det,, men jeg får ikke kopiert det inn. Jeg bestilte en enkel saltat,, for jeg var ikke sånn veldig sulten,, men salaten jeg fikk var reine  middagen.^^ Den smakte jo veldig godt da. Og det var masse forskjellig oppe i den. Kylling,, pasta,, salater,, bønnespirer og masse mer.^^ Maten det var hvertfall skikkelig god. Du burde smake den en gang. Også var den en saus som du fikk på,, den liknet sjokolade saus. Lurte litt før jeg smakte på den,, men det var ikke sjokoladesaus da. Det var en helt enkel nesten soyasaus eller no. Men den var god,, den også.^^
På veien hjem,, stoppet vi på Revetal for å handle mat. Inne på Meny der,, er det nesten alltid smaksprøver. Ida og jeg fant først en smakprøve på jodsbærmossue. Den var kjempe god! Skikkelig søt,, men god.^^ Vi gikk vidre,, så fant vi smaksprøve på potetsalat med eple i steden for potet med karbonade. Kjenner smaken enda.^^ Uff,, nei nå ble jeg sulten av alt mat pratet. Jeg avslutter emnet med at vi også smakte på druer (smaksprøve). Grønne druer,, ikke blå,, rød,, lilla   dem var det ikke smaksprøve på.
Når vi kom hjem og dro hvert til vårt,, hadde mamma kjøpt den nye James Bond filmen til pappa.^^ Det virket som om han likte den og vi så på den samme kveld. I går altså. Filmen var bra den da. Jeg skjønte ikke så mye siden jeg var sånn passe trøtt halv elve om kvelden,, men noe fikk jeg jo med meg.^^  Så jeg synes den er verdt å se. Han i butikken som vi kjøpte den av sa også at den var bra,, selvom det er vel ogå noe av jobben deres å fortelle hvor godt de liker alt.^^
Det var verdt turen og dagen hvertfall. En god tirsdag i Påsken!

Idag har jeg gjort litt mattelekser faktisk,, jeg har litt å ta igjen.. Ellers så har jeg sett på Ida rydde rommet.^^ Hun er jo storesøstra mi og hun synes det er veldig gøy å legge alt det hun ikke vil ha,, men ikke har hjerte til å kaste,, inn på rommet mitt. Det minner meg på atte jeg må sjekke hva hun har lagt inn der nå.^^ Det har vært en haug med plakater,, sminke og det meste egentlig. Så nå må jeg rydde på rommet mitt også snart igjen. Jaja,, rydde rommet er bare noe som man må gjøre,, selvom man vil eller ei. Ida fant noe skikkelig gamle tatoveringer. Så nå har vi tatovert oss.^^ De er jo bare sånn,, ta av plasten og press på vann,, så sitter den i noen vasker. Vi har nesten like da. For vi er jo søsken.^^ Min har seks små blå og lilla sommerfugler,, med glitter på kanten. Og Ida sin har en stor blå og lilla sommerfugel med litt glitter på.^^ Der er så tøffe. Så nå går vi rundt og er skikkelig stolte over våre flotte, kreative tatoveringer.

Nå skal jeg nyte resten av påskeferien.^^
Kanskje kommer påskeharen med egg til lørdagen?^^  Jeg håper hvertfall at det blir bra vær,, for i dag har det regnet. Det regner nå også faktisk. Men for å se noe lyst på det,, så smelter jo snøen.^^

Hva skal du i påsken? Eller hva har du gjort i påsken?^^

06.04.2009 Blogg

06.apr.2009

   nggshow Kraken var vansklig,, men det var en veldig simpel løsning. Det var bare det at vi aldri fant den.^^
tombraiderunderworld007 Nå var jeg i Thailand. Det var fint og koslig der. Jeg likte meg der.^^

Her var noen av stedene hvor jeg har vært i dag.^^ Jeg er bare på begynnelsen av spillet,, for vi har ikke hatt det så lenge.06.04.2009 Blogg

Snøen blir borte!

I dag har det vært en dag med masse fint og varmt vær.^^ Det er skikkelig deilig å se snøen smelte,, mens du selv går i knebukse og T-shorte. Snøen blir borte.^^ Det er bra,, for nå har den vært her lenge nok. Men så har jeg ikke vært ute i hele dag da. For jeg begynte dagen med å spille litt Tomb Raider Underworld. Jeg har nesten blitt litt hekta. Det er veldig moro,, men det er litt skummel musikk da.^^ Og jeg er ganske så lettskremt. Det er veldig bra grafikk på spillet så du lever deg helt inn i hva som skjer.^^ Ellers så har jeg jo vært ute. Veldig deilig ute i sola. Jeg har også spilt litt volleyball  med søstra mi,, ute på verandaen.^^ Hun er jo en god del bedre enn meg,, men da lærer jo hun meg nye ting som jeg ikke visste.^^ Det er mange fordeler med søsken.^^  Den ballen som vi spilte med sugde jo ganske hardt,, men den var jo fortsatt rund da,, så da fikk det gå som det gikk.   Mamma har sydd ferdig en kjole som hun har sydd til meg. Den er skikkelig søt.^^ Blå med fine små blomster. Jeg liker den veldig godt! Og jeg gleder meg til jeg kan vise den frem til flere folk,, for det er den verdt.^^
Nå skal jeg,, ja.. hva skal jeg egntlig nå? Jo,, nei.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal nå jeg. Vise frem den fine kjolen til pappa som akkurat kom inn døra kanskje.^^

04.04.2009 Blogg

Kjole!^^

I dag har jeg vært med mamma på stoff og stil i Drammen. Vi skulle kjøpe stoff til å sy en kjole.^^ Vi fant et kjempe pent blått stoff med små hvite blomster. Vi sto sikkert i over en halvtime i sånn kø for å få klipt opp stoffet vi skulle kjøpe. Det var noen forran oss som sikkert skulle ha 20 forskjellige stoff typer. Kanskje ikke så mye,, men det tok lang tid. Kjolen blir skikkelig søt.^^ Jeg gleder meg til den blir ferdig.^^  Ellers har det ikke sjedd så mye annet i dag. Jeg har sittet og surret på PC'en og det er vel det. Håper jeg snart får noe mere spennende å blogge om.^^
03.04.2009 Blogg

03.apr.2009


Hanna Pauline var åsså å så på kampen.^^    Jeg synes det bildet er så fint!        Det var ikke meningen at bilde skulle bli sånn,, men jeg synes det er så fint for det! ^^

03.04.2009 Blogg

03.apr.2009


Jeg tror ikke de spiller her,, men Tina har ballen i hendene hvertfall.^^
03.04.2009 Blogg

Volleyballkamp^^

I dag startet jeg dagen med en RLE prøve. Det var bare Merete og jeg som skulle ta prøven,, for vi var på vei til Danmark,, når de andre tok prøven, Vi ble satt på hvert vårt rom da,, så vi ikke skulle prate sammen. Kan jo aldri vite hva som skjer. Menne hvertfall 9b så på film elns,, så derfor skulle jeg sitte i klasserommet dems,, og Merete på grupperommer dems. Det var iskaldt der inne,, og ganske kjipt å sitte der alene,, åsså fløy folk ut og inne mye av tiden.^^ Men jeg håper prøven gikk bra. Det eneste var et spørsmål om fundamentalisme som jeg ikke helt husket men.^^ Etter tre timer med RLE hadde vi et frimenutt som vi spilte volleyball.^^ Det var 8. og 9. som spilte sammen. Så hadde vi en time naturfag,, før vi skulle se på volleyball kamp. Elever mot lærere.^^  Det var morro da,, vi har hatt en sånn volleyballturnering alle klassene mot hverandre og det var de som vant turneringen for jenter og gutter skulle slå sammen et lag som skulle spille mot lærerene.^^ De ble jo ganske bra grust av lærerene,, men det var gøy å se på da.^^
Påskeferie! Det blir så synsykt deilig.^^ Liker å ha skoleferie jeg.^^
Nå er det Norske Talenter på TV2. Det skal jeg se på.^^
Ser du på norske talenter ??
01.04.2009 Blogg

April snar!^^

I dag har jeg hatt engelsk tentamen. Det var litt stress,, men jeg håper det gikk bra.^^ Som alle vet så er det 1. April i dag og lærerne våre måtte jo ha det moro med å lure oss elevene. De gad oss en tekst vi skulle oversette til Norsk,, den handlet om Prosa elns,, den var kjempe vansklig. Jaja,, tenkte vi hvis dette var oppgaven så må vi bare gjøre det beste ut av det og begynte. Vi måtte bokstavelig talt slå opp hvert eneste ord unntatt ord som a, an, of, all etc. Hele klassen ble bare mere og mere fortvila om hvordan dette ville gå. Men så kom læreren og spurte oss om vi syntes det var vanskelig,, alle bare- JA!  og lærerne: APRIL SNAR! ^^ Så fikk vi en mye lettere del,, eller den var jo vansklig nok den,, men ikke på langt nær så ille.^^ Stilen jeg skrev håper jeg ble bra. Jeg har jobbet mye med den,, så jeg håper det vil gi bra resultater.^^   Ellers i dag så har jeg vært på fotball trening.^^ Alltid like gøy,, selv om i dag fungerte det IKKE for meg! Jeg bare lot sånn fisle små baller trille sakte forbi meg,, uten at jeg klarte å stoppe den.. Det er jo kjipt da,, men det får gå.^^ Vi hadde åsså litt skuddtrening og finter.^^ Fintene går greit å bruke når du trener på dem,, men når man kommer ut i kamp,, er de lette å glemme.   
Spiller du fotball ??
Er du god på finter og taklinger ??

Menmen,, nå må jeg gå å sove i ca. 8 og en halv time,, før det er påen igjen.^^
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits