21.03.2012 Antrekk

Antrekk 20/03

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig bra forestilling med Sjøbodteateret. De setter opp "Skjønnheten og Udyret" og den er absolutt verdt å se! De har premiere i morgen (jepp, jeg så generalprøven), så hvis du er i Tønsberg-området i morgen, så stikk innom. Eller på fredag, lørdag eller søndag.

Jeg har kommet fram til at jeg tror jeg rett og slett må prøve å være en uke uten blogging nå. Det skjer saker og ting hver eneste dag (altså, det har det gjort de siste dagene også, men nå skjer det enda litt viktigere ting), så jeg kan rett og slett ikke prioritere bloggingen... Dere må fortsatt veldig gjerne stikke innom bloggen min for det, og jeg skal prøve å lese deres blogger også. Men dere må nok vente litt med å få innlegg fra meg med en gang :-)
I natt skal jeg drømme om en trylleformel som kan stoppe tiden slik at jeg kan gjøre flere ting på en gang!

Hva synes dere om antrekket?

Har du mye å gjøre for tiden?
Vi blogges, things!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK (TRYKK)

21.03.2012 Kreativt

Coloured hair

Jeg har litt lyst til å dip dye håret mitt, men veit ikke helt om jeg tørr, og heller ikke hvilken farge det skulle ha vært. Men vi får se. Jeg har kjøpt en hårmascara, så det får fungere så lenge, tihi.


Nå sitter jeg på kafé med noen koselige folk, og skal snart på generalprøven til Sjøbodteateret. Gleder meg masse!

Hva synes dere om dip dying?
Vi blogges, dips! 

20.03.2012 Videoblogg og video

Utfordring til deg

Om noen av dere ser hele, eller iallefall biter av denne videoen, så utfordrer jeg dere til å ikke begynne å le eller smile i løpet av det du ser. Jeg må si at det ikke fungerte på meg, fordi de pusekattene er bare så altfor søte!


Smilte du litt?
Vi blogges, cats!

20.03.2012 Foto og Photoshop

Glidelås

Jeg har vært en flink jente og hadde null hull da jeg var hos tannlegen i dag, og skoledagen har gått veldig fort. Nå har jeg tatt litt bilder ute (ja, dere skal nok få se) og skal være enda litt flinkere å skrive teaterlogg. Kanskje jeg er superduper flinkere å leser til naturfagsprøve i tillegg. Da burde jeg nesten får en medalje, tihi.


//Tusen takk til min kule søster som modell, tihi.

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, pictures!

LIK LUMSK PÅ FACEBOOK

19.03.2012 Hverdagsliv

GRATULERER MED DAGEN

I dag er en ganske så stor dag for lumskblogg / lumskbloggen / lumsk.blogg.no (og alle de andre lite varierte navnene man kan kalle bloggen min for), fordiiii den fyller nemlig 3år i dag! HURRA! Det er ikke dårlig assa, tihi.

På disse tre årene har jeg postet 1060innlegg, noe som er i gjennomsnitt NESTEN ett hverdag. Nå er det nå noen bloggpauser innimellom her, men vi teller med dem for det. Jeg har også fått 7928 kommentarer, noe som (hvis vi runder av litt kult, opp og ned) er ca, 8kommentarer for hvert innlegg (okei 7,845653467895445678 da). Jeg har også akkurat 700venner! Jeg er bestevenner med alle, så klart, tihi. Men det er litt rart, for jeg har hatt 700venner ganske lenge egentlig, og jeg har godtatt litt forespørsler. Men men, samme det. Jeg har i løpet av de siste 90dagene, hatt 12 401 sidevisninger, men det har i grunn ingenting med saken å gjøre.
 
3X3 HURRA FOR BLOGGEN

Gi bloggen en bursdagsgave og lik den på facebook HER

Om du har blogg, hvor gammel er din?
Vi blogges, bloggs!

Pssst: føler meg egentlig litt småslem som kaller bloggen min for DEN, men det er vel i grunn nermest en jente, tihi.

19.03.2012 Shopping

Innkjøp: skjorte krage

Vi sluttet litt tidligere på skolen i dag, så da brukte jeg litt av fritiden min til å se litt i butikkene med så pene farger. Åh, jeg elsker alle pastellfargene som er i butikkene! Jeg endte opp med denne "skjorte kragen". Jeg var egentlig på utkikk etter en supersøt tunika, men så ropte denne så pent på meg, og da kan man jo nesten ikke si nei, når den er såååå fin!
Denne pene kragen/kjedet kan gi omtrent alle antrekk en ny glød, tihi.

Hva synes dere om kragen?
Vi blogges, shirts!

LIK BLOGGEN PÅ FACEBOOK

18.03.2012 Foto og Photoshop

Foto: Tea splash

Jeg har vært skikkelig flink, å skrevet masse skolearbeid i dag! Nå skal jeg til og med prøve å rydde litt. Den joggeturen derimot...

Tok med en liten pause under skrivingen og jeg må innrømme at jeg ble faktisk ganske fornøyd med dette bildet! Kanskje jeg kunne ha byttet bakgrunnen, også er det bittelitt små irriterende at jeg bommet på fokuset, koppen ble jo ikke sååå uklar. Uansett, tusen takk nypete.


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, teabags! 

LIK LUMSK PÅ FACEBOOK

18.03.2012 Kreativt

Nytt armbånd

Det er en liten stund siden jeg lagde dette armbåndet her, men jeg tenkte jeg kunne vise dere det nå. Jeg brukte i grunn en dag på det, så det tok litt tid. Helt effektiv jobbing var det kanskje ikke helt, men var små mye sånne smågreier som måtte gjøres. Men så ble jeg jo ferdig tilslutt.


Til de som måtte lure, så er bokstavene valgt ut siden det er to av initialene mine. Det er dessverre ikke noe mer spennende bakgrunn enn det.
Et lite fargerikt armbånd til meg. Jippi.

Hva synes dere om armbåndet?
Vi blogges, cookies!

LIK LUMSKBLOGG PÅ FACEBOOK (TRYKK)

18.03.2012 Foto og Photoshop

Morgen stund med egg i munn

Okei, overskrifta hørtes egentlig litt ekkel ut... Men samme det. Som jeg skrev i forrige innlegg, sto dagen i dag mellom å dra til Tønsberg å filme, eller trene litt og rydde. Den har ikke gått til noen av delene for her sitter jeg og skriver teaterlogg. Meget underholdende... Elsker å bruke de få fridagene mine på å gjøre skolearbeid!

For å muntre opp dagen litt, så kokte min pappa egg. Så veit dere det. Bildet er tatt av min søte søster TRYKK.


Nam nam.

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, eggs!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

17.03.2012 Hverdagsliv

Coraline

Nå er jeg hjemme igjen etter en overstått forestilling. Det gikk jo i grunn ganske bra. Litt småting her og der som ikke funker helt, det er jo bare sånt som skjer det. Men ingen sjukdom eller ødlagte ben, så da kan vi vel igrunn ikke klage. Flinke folk som holdt forestilling før oss også.


SEEE! Det er meg til venstre der. Jeg har knapper i øynene, hvis noen lurte.
Hvis dere ikke ser på at det er et uklart bilde, sååå er det enda fler med knappeøyne, tihi.


Jeg så gjennom bildene etter forestillingen og tenkte: "Hvem søren er det som har på seg turban på scenen?!" Også fant jeg ut at det var visst meg med mitt puddel-hår.

Nå har jeg en helt kveld jeg ikke skal gjøre noe! Og i morgen skal jeg heller ikke gjøre noe, eller så skal jeg til Tønsberg å filme litt. Hvem veit hva som skjer.

Hva har du fordrevet dagen din med i dag?
Vi blogges, roles!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

17.03.2012 Hverdagsliv

Forestilling- Coraline

Nå skal jeg straksløpe opp til kulturhuset for å gjøre meg klar til forestilling. Selve forestillingen begynner ikke før klokka halv fem, men det skjer litt saker og ting der hele dagen, så da skal vi opp der nå. Det blir spennende. Håper forestillingen går bra også, tihi. Jeg var så heldig at jeg har laget plakaten vår. Jippi. Det var egentlig ikke helt planglagt, men jeg laget bare en på gøy, også ble det den som ble brukt. Koselig det.


Så nå må jeg nesten løpe avsted! (Allerede litt seint ute...)

Skal du se på forestillingen vår?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, Coralines!

LIK LUMSKBLOGGEN PÅ FACEBOOK

16.03.2012 Videoblogg og video

Lumskbloggen på TV

Nå har jeg hatt en ganske usosial kveld egentlig. Jeg har sittet for meg selv på kjøkkenet og sydd sløyfer mens jeg har stalket sangene til Tyler Hilton. Vi har forestilling med teateret i morgen, så det anbefales å komme å se på i kultursalen i Hof, tihi. Halv fem! Kom daaa.

Så jo! Jeg har jo fortalt dere at jeg fikk TV-Vestfold på besøk om tirsdagen, og i går ble det lagt ut. Må innrømme at det er litt smårart å se seg selv sånn, men det er jo gøy også da, tihi. Det mest irriterende er at jeg hele tiden gjør sånne småting jeg ser veldig godt selv..! Men om jeg ikke sier det til dere, så kanskje dere ikke merker det, haha. Dere kan se klippet HER! Forresten, så var det kanskej litt overdrevent å si at LUMSKBLOGGEN er på tv, for bloggen ble ikke nevnt. Men siden jeg blogger her, og jeg var der, så ble det litt sånn, tihi. Men han TV-fyren kommenterte faktisk at jeg hadde blogg. Google.


Dere kan også klikke HER for å se klippet, tihi.

Har du vært på TV før?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, tvs!

Lik LUMSKBLOGGEN på facebook

16.03.2012 Antrekk

Antrekk 16/03

Jippi! Jeg synes jeg begynner å blir flink til å ta antrekksbilder nå, tihi. Men jeg må innrømme at hvis jeg skulle ha tatt bildene på nytt, så hadde jeg dyttet toppen oppe i shortsen, fordi det var ikke så pent når den hang på utsiden. Da har jeg noe å gjøre neste gang.

Ellers har jeg vært flink jente å hjulpet min søster før hun skulle på ball idag. Pene søstra mi, tihi. Halvparten av bildene er tatt av herlige Sienna.
Okey, den er ikke egentlig så rosa/lilla...


Jeg har faktisk ingenting jeg gjør i kveld! Helt utrolig! Jeg aner ikke hva jeg skal fordrive tiden med, men jeg skal iallefall ikke gjøre noe av fornuft, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

LIK lumskblogg på FACEBOOK

14.03.2012 Hverdagsliv

Blue shirt

Til alle kule vestfoldinger som har TV-vestfold (og til dere andre gøye folk som også har TV-vestfold) så må dere se på det i morgen! Fordiiii jeg kommer der. Tjohei. Jeg aner ikke når, men det er iløpet av det programmet som heter BRUS. Haha, koselig navn. Jeg liker det. Uansett! Se på BRUS i morgen, tihi. Eller så kommer det visst ut på nettet etterhvert også.


Nå står bollene til heving, og jeg skal bare rulle dem ut, og putte de i steikeovnen før de er ferdige. Jippi! I mellomtiden drikker jeg vann og leser på engelsken min. Boller og brus- noen som tok den?

Har du TV-Vestfold?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, shirts!

LIK lumsk på FACEBOOK

Stikkord:
14.03.2012 Antrekk

Antrekk med blonder

Jeg følte meg skikkelig flink da jeg takket nei til en liten bytur idag. Siri var flink og prioriterte engelskframføringen. Det kan være fordi engelsk er avgangsfag, men det er jo ikke shopping. Selvom jeg liker å være flink i shopping også, tihi. Om jeg er ekstra flink i dag, så skal jeg løpe en tur og bake boller også. Jippi.
Nå skal jeg være flink å fortsette. Hm, jeg lurer på hvor mange ganger jeg har brukt ordet "flink" i dette innlegget. Jaja, koselig ord! Man blir allitd glad av å være flink. Ellers så har dagen i dag vært super også, forresten!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, photos!

13.03.2012 Foto og Photoshop

PHOTO

Nå leker jeg skikkelig flink og skriver engelsk. Jeg ahr ca. to minutter nå, så da er det bare tre igjen! Åh, jeg kommer til å ha det gøy...


Kan vel ikke si annet enn at det er et arkiv bilde. Til de som lurte, fuglen er midt i bildet.

Hva synes dere om fotoet?
Vi blogges, birds!

Lik lumsk.blogg på FACEBOOK

13.03.2012 Antrekk

Antrekk 13/03

Etter et gjennomført intervju med TV-Vestfold (ja, dere hørte riktig. Jeg skal på TV), så er jeg klar for å blogge litt. TV-Vestfold er nok litt mindre enn TV2, men det er likevel litt kult, tihi. Så jeg satt å pratet litt med han kompisen som kom, han filmet smykkene mine litt og at jeg lagde en cupcake. Gøygøy! Det blir iallefall spennende å se hvordan det blir.

Det har vært helt herlig vær i dag også. Bakdelen ved det er at den utrolig nydelige skinnjakka til mamma, begynner å bli ganske så varm... Det er litt trist, for den er så fiiin..! Men kanskje det kommer noen kalde netter etterhvert, tihi.
Nå må jeg være flink å skrive engelskframføring..! Ble litt forandringer i planene, så jeg får være kjip å hoppe over fotballtreninga i dag og heller gjøre morsomt skolearbeid. Jippi... Da veit dere det!

Hva synes dere om antrekket?

Har du vært på TV før?
Vi blogges, outfits! 

LIK lumsk.blogg.no på FACEBOOK

12.03.2012 Tips og litt skjønnhet

What I do wear

Litt fin inspirasjon en mandagskveld. Jeg prøver å være flink å skriver litt på en framføring i engelsken, mens jeg samtidig mimer litt fra en herlig dag!


Alle bilder fra // WHATIDOWEAR
Nå sitter jeg å drikker varm melk med honning, mens jeg skriver dette, og det andre som jeg snakket om over her, tihi. Jeg har også på meg noen superdeilige mikrotøfler, som dere sikkert ikke veit helt hva er enda. Det skal dere få vite av meg etterhvert, eller så kan dere google det. Eller begge deler!

Hva synes du?
Vi blogges, outfits!

LIK LUMSKbloggen på FACEBOOK

12.03.2012 Negledesign

Nail art: spring in vintage

Jeg hadde litt tid etter jobb i går til å male på neglene mine. Okey, kanskje det heller passer å si at jeg lakket dem, man assa uansett. Jeg klæsja på litt neglelakk. Jeg så et bilde på nettet som var litt vintage-inspirert, så derfor fikk jeg lyst til å gjøre noe av det samme-ish. Byttet ut noen farger og litt slikt.


Hva synes dere om negledesignet?
Vi blogges, nails!

11.03.2012 Shopping

Litt mye, eller søte?

Jeg fant disse søte skoene fra asos.com, og må innrømme at jeg falt litt for dem. De var supersøte og veldig sommerlige, synes nå jeg. Men samtidig, så er de ganske mye.


Hva synes dere?
Vi blogges, shoes!

11.03.2012 Foto og Photoshop

Sometimes with the moon


Det var overskyet da det var fullmåne, så da ble det et nestenfullmåne-bilde i stedet.

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, moons!

10.03.2012 Shopping

Ear cuff

Da er man hjemme igjen fra jobb og slikt da. Tjohei. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere en ear cuff jeg kjøpte på TopShop da vi var i Tjekkia. Jeg falt skikkelig for den. Det eneste som er litt dumt, er at den er litt stor, så den glir ned... Meeen jeg skal prøve å stramme den inn litt. Jippi.
Hva synes du om ear cuffen? Haha, "cuffen"
Vi blogges, cuffs!

Lik LUMSKBLOGG på FACEBOOK

10.03.2012 Kreativt

"Søte" smykker

Nå er jeg ferdig med utstillingen min av smykkene til UKM. Vi har lokalmønstring i morgen, så det blir gøy! Kom på Bakenteigen i Horten å se! Er sikker på at det blir mange fine scene innslag!
Se! Jeg har med litt påske- og julesmykker også.


Ehey, jeg kan jo nesten smile med munnen igjen!

Nå må jeg løpe på jobb! Ønsker alle som skal være med på UKM i Tønsberg i dag, masse break a leg, tihi.

Hva synes du om smykkene?

Hva skal du i dag?

Vi blogges, smykks!

LIK LUMSK PÅ FACEBOOK

Stikkord:
09.03.2012 Foto og Photoshop

Forestilling

Har akkurat vært å sett på forestilling med noen skikkelig flinke folk! Jeg ble skikkelig imponert, samtidig som jeg lo så jeg holdt på å dette av stolen. Takk for armelener! Det kommer nok noen flere bilder seinere, men en sånn liten smakebit, tihi.


Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, players!

09.03.2012 Foto og Photoshop

FOTO: retro stair

Nå har vi hatt og har en helt dag med matematikk. 8timer matte. Da blir man litt susete i hodet... Men det er godt vi har fri til å surre litt på twitter innimellom, tihi. Kommet mye fint der.

Jeg kommer nok litt seint hjem i dag i tillegg, for jeg skal nemlig se på teaterforestilling i dag. Masse (4stk) kjentfolk som skal spille, så det blir gøy! Gleder meg masse, tihi. Det er i Tønsberg på Papirhuset, om noen måtte lure.


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?

Hva har du gjort så langt i dag?
Vi blogges, stairs!

LIK LUMSK PÅ FACEBOOK HEEER

Stikkord:
07.03.2012 Videoblogg og video

99% vet ikke om dette

De fleste har vel det siste døgnet hørt om KONY2012, men det er kanskje ikke alle som har tatt den halvtimen til å se videoen. Med en gang må jeg innrømme jeg tenkte at jeg bare kunne titte litt kjapt, og så heller se resten senere. Men da jeg først hadde begynt å se, så måtte jeg bare se resten. Det er spennende(på den måten) å høre om, og Jason Russell som forteller, er utrolig dyktig i tillegg!


Det kom fram mange forskjellige følelser fra meg gjennom denne filmen, men alt jeg vil nå, er å bidra så godt jeg kan til det bedre!

Hva du sett denne videoen?
Vi blogges, films!

Ta deg tid til å se denne filmen! Del den gjerne videre :-)

 Jeg skal forresten svare på alle deres herlige kommentarer i morgen! Da blir det ikke blogging, så da passer det med litt svar, tihi.

07.03.2012 Foto og Photoshop

FOTO: coloured stripes

Da vi kom hjem fra Praha, så var det jo helt mørkt ute. Det gjorde at noen bilder ble irriterende uklare og ikke noe fine, mens andre ble litt stilige. Dette var ett av de stilige, tihi. Jeg veit ikke helt hva annet jeg kan si, enn at det er masse fine farger langs en flystripe om natten.


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, stripes!

Lik LUMSKBLOGG på FACEBOOK (TRYKK)

Stikkord:
07.03.2012 Shopping

FLOYD

Det er flyttesalg på FLOYD i Tønsberg nå. Er en god del fine greier, ooooog det er skikkelig billig! Jeg kjøpte en bukse (buksen under), en shorts og en nydelig topp for 500kr. Buksen koster egentlig 600. Jippi. Det er nok dessverre bare i Tønsberg det er salg, men Floyd er fint uansett.


Maria Mena skal ha konsert på Nøtterøy i kveld..! Jeg har så utrolig lyst til å dra at jeg nesten ikke veit hvor jeg skal gjøre av meg... Det hjelper ikke at hun twitter: "GLEDER MEG STORT TIL UTSOLGT KONSERT PÅ NØTTERØY I KVELD! åååååååååååååå det bliiiiiiir såååååååå gøyyyyyy for meeeeeeena! <3" Haha, nå fikk jeg stor skrift! Men jeg retweetet henne, siden hun retweetet meg! Tihi, jeg har kanskje ikke fortalt dere det, men Maria Mena retweetet meg! Okei, nå må jeg slutte... Folk vil snart tro jeg er hemmelig forelsket...

Hva synes dere om buksen min?
Vi blogges, jeans! 

LIK LUMSKBLOGG på facebook

06.03.2012 Musikk

My mother changed my name

Åh, jeg føler at folk begynner å bli litt lei av mitt snakk om Maria Mena akkurat nå, men jeg har så lyst til å dra på konserten hennes som er på Nøtterøy i morgen! Men med utsolgt konsert er det ikke så mye å få gjort noe med... Åh, jeg vil dra! Siden jeg etterhvert må forstå at jeg muligens ikke kan dra, så sitter jeg å trøster meg med den fine og ganske så nye musikkvideoen hennes til Victoria.


Hva synes dere om videoen?

Har du vært på konsert med Maria Mena?
Vi blogges, menas!

LIK LUMSKBLOGG på facebook

06.03.2012 Kreativt

Homemade: smykker

Fordi jeg har det skikkelig gøy med skolearbeid akkurat nå, så tenke jeg å dele noen bilder av smykkene som jeg har laget. Har laget en liten samling av noe av det. Er litt jeg ikke har tatt med også, men er noe forskjellige greier her daaa.


Hva synes dere om smykkene mine?
Vi blogges, cupcakes!

Lik LUMSKBLOGG på FACEBOOK

05.03.2012 Kreativt

Hvis du skulle ha vært en gjenstand?

En liten sånn tenketanke på kvelden. Hvis du skulle vært en gjenstand, hva som helst: postkasse, hus, telefon, sofa, bok, gardin, hva ville du ha vært? Om du vil, legg ved en liten begrunnelse av hvorfor du vil være akkurat det. Fordi det er gøy!


Hva ville du ha vært?
Vi blogges, things!

Du kan like LUMSKBLOGG på FACEBOOK

05.03.2012 Foto og Photoshop

Mitt ønske


Ganske ofte egentlig...

Hva synes dere om bildet?

Hva er ditt ønske for tiden?
Vi blogges, dreamers!

04.03.2012 Foto og Photoshop

FOTO

Fordi jeg ikke kom på noen veldig stilig tittel til dette bildet, tihi. Det er så herlig at våren har begynt å komme! Grasset er grønt under snøen og nesten så man kan se hestehov i grøftekantene. Meg liker!


Hva synes du om bildet?
Vi blogges, photos!

Stikkord:
04.03.2012 Shopping

Marionett

Tjekkia er et land som blant annet er kjent for sine marionette-dukker, derfor måtte jeg jo kjøpe med meg en liten ting hjem, tihi. Først tenkte jeg å bare kjøpe en liten pynte-marionett-dukke på sånn, 10cm høy, men så var vi innom og ganske stor butikk med masse nydelige dukker, og da endte det med at jeg måtte ta med meg en havfrue hjem i kofferten.
Hun har jo bare nydelige grønne øyne, tihi.
Hun er litt vanskelig å styre, og kommer nok til å henge en god del som pynt, men det er gøy, tihi. Tusen takk til mamma som håndmodell.


Åh, jeg falt så for alle grønnfargene, det garnet hun er surret rundt i og de pene blomstene. Hun er rett og slett bare helt nydelig!

Hva synes dere om havfruen min?

Har du en marionett-dukke?
Vi blogges, marionetts!

03.03.2012 Foto og Photoshop

FOTO: Prague

Åh, jeg savner Praha!  Det var en så herlig by, med utrolig nydelige bygninger og skulpturer. Det bildet her er tatt på Karlsbroen og av slottet og en nydelig kirke. Med noen fine tjekkiske duer.


//Canon EOS 500D

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, pragues!

03.03.2012 Antrekk

Carnival Costume

Jeg har vært på carnival i år, tihi. Veldig koselig assa. Masse fine kostymer var der, blant annet tok Karius&Baktus seg en tur, hemmelige spioner kom, Jack Sparrow (<3<3<3<3) og en melkekartong. Dere skal nok få se litt fler bilder seinere. Jeg valgte å late som jeg var en pirat, med et ganske fargerikt hårbånd og tatovering.
Dyrene jeg har rundt armen har jeg fanget selv, ved hjelp denne kniven.

Nå sitter jeg å lager litt smykker, noe jeg egentlig har gjort i hele dag. Begynner å bli ferdig med det jeg skal lage til UKM tror jeg, men heldivis er det en dag i morgen også.

Hva synes dere om kostymet mitt?

Har du vært på carnival i år?
Vi blogges, pirates!

03.03.2012 Shopping

Nye øredobber

Disse øredobbene er kjøpt i Praha, og jeg synes de er så nydelige! Jeg må innrømme at jeg har fått skikkelig sans for fjær i det siste, og når man da kan få "drømmefangere" i tillegg, så er jo det bare helt supert! De var ikke så alt for dyre heller, tihi. Oooog, de er kjøpt i en butikk, og ikke i en bod langs elva. Fine greier.
Er de ikke bare nydelige?
Vi blogges, feathers!

LIK LUMSK på facebook

02.03.2012 Antrekk

Dagens outfit

Nå må jeg løpe å kle meg ut som en pirat, tihi. Nå kan dere lure nå, tjohiii.Jeg har også vært på litt shopping i dag, så nå kan dere klede dere til det også.
Jepp, jeg har et "packman-spøkelse" i begge ørene.


Hva synes du om antrekket?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits