31.03.2011 Foto og Photoshop

Pictures from the summer

Ååå fikk skikkelig sommerfølelse når jeg så gjennom noen bilder fra sommeren i fjor, men så så jeg ut vinduet og HEI snøvær. Ja, jeg trodde det skulle bli vår nå snart jeg, men neida, her snør det nesten 7cm på én dag bare..! wuæ, det er ikke noe gøy lengre! Jeg elsker å se på snøen falle fra himmelen, men at den legger seg nå helt i slutten av mars er litt kjipt. Kan gjerne ha litt snø på fjella og sånt, her nede kan det begynne å bli litt bart.

Bildene er tatt med det 4-5år gamle kompaktkamera mitt, men jeg synes nå det tar ganske så bra bilder til å være så gammelt jeg. Haha,det er redigeringen fra i sommer, så pliiis ikke tenkt så alt for mye på den.Kamera mitt er ganske bra assa, haha. Gleder meg til å kunne ta slike bilder igjen! Aah, sommer kom til meg!
Men nå får jeg lage en powerpoint til norskframføring.

Hva synes du om bildene?
Åssen vær har det vært der du bor?
Vi blogges, summers!

Stikkord:
30.03.2011 Musikk

Hvem er du?

Lesere varierer jo fra dag til dag. Noen ganger er det fler og andre færre, men selv om lesertallet varierer, så har jeg funnet ut at det er noen faste innom her i blant også. Jeg setter utrolig stor pris på både faste og ikke- faste lesere. Herlige er dere uansett! ♥ Så var det bare en ting jeg lurte på da, for jeg er så nysgjerrig på hvem dere alle er. Jeg mener ikke at dere skal legge igjen en cv her assa, men bare fornavn i en kommentar eller noe.

Hadde vært så fint å kunnet vite hvem jeg setter så stor pris på ♥
Så legg igjen fornavnet ditt eller hva du vil i en kommentar, det hadde som sagt vært helt superduper koselig gjort av dere! Love you! ♥
Såå, hva heter du?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
29.03.2011 Foto og Photoshop

Videoblogg; 100 eyes

Noen av dere husker kanskje at jeg fortalte dere om disse øynene som vi skulle i gi Carolinemaria? Vel, i hvert fall så har hun gjort den ferdig nå, og jeg må si jeg ble veldig imponert! I starten skjønte jeg ikke helt hva som kunne være sånn veldig spennende med masse øyne, men valgte så å gi henne mine. Men det  kan bli utrolig pent og vakkert med masse øyne. Sangen Caroline Maria har valgt, passer også veldig, veldig bra, og redigeringa hun har gjort, gjør hele videoen veldig vakker egentlig. Sjeldent jeg bruker det ordet, men det beskriver best.

Se den her;

Sendte du inn øynene til CarolineMaria?
Hva synes du om videoen?
Vi blogges, eyes!

Stikkord:
28.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; The clock is ticking


Inspirasjon fra da vi stilte klokka i går, haha. Også var det litt gøy med redigering på bildene i photoshop btw, wohoo. Klokker er alltid kjekt å ha.

Hva synes du om bildene?
Vi blogges, clocks!

Stikkord:
27.03.2011 Musikk

J'aime Edith Piaf

Min søndag har jeg tilbringt sammen med den franske sangerinnen Edith Piaf. Vi har nemlig fått en oppgave i fransken å lage et ca. 10minutters langt foredrag om henne, på fransk naturligvis. Selv om det kanskje ikke høres så mye ut, så er 10minutter på fransk om ei dame for ei jente som bare har hatt fransk i 2 og et halvt år, ganske mye. Men jeg har vært flink og skrevet nesten helt ferdig presentasjonen og laget nesten ferdig powerpointen. Jeg som til og med suger i å lage powerpointer!


Wuhuu, hadde det litt gøy med en avsporing fra skrivingen til litt redigering.

Je m'appelle Siri, et j'aime Edith Piaf et France! Dagens konklusjon...
Hvilke språk har du som et "ekstra" språk?
Hørt om Edith Piaf før?
Noe du lurer på om Edith Piaf?
Vi blogges, piafs!

PS; Piaf er fransk for gråspurv, og nei, Piaf er ikke det ekte navnet til Edith Piaf heller, haha.

Stikkord:
26.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; Apple


Canon EOS 500D love
Inspirsjon fra Appel- logoen, og redigert i Photoshop CS3

What cha' think?
Vi blogges, apple Ipods!

Stikkord:
25.03.2011 Shopping

Hvilken kjole skal jeg kjøpe?


Topshop.com//
Synes alle hadde så herlige farger!
Vi blogges, dresses!

PS; Bloggen min fyller 2år og ei uke idag! Gratulerer den så masse<3

Stikkord:
23.03.2011 Hverdagsliv

Med en blomst i håret

Med en blomst i håret, på øredobbene og på genseren, da må det bare bli en sommerlig følelse. Det treffer ganske godt, for himmelen har vært knallblå i hele dag, og solen har lyst hverdagen opp. Det har riktignok blåst en del i dag, ganske så mye egentlig, men utenom det, helt supert! Det er så deilig med onsdager også, for da har jeg ingenting å gjøre, for ja, det er faktisk veldig deilig, haha. Da kan jeg utrolig nok ha litt tid til å tegne på tegningen av Madelen f.eks eller bare slippe å tenke på alt skolepresset hele dagen.


With some flowers in your hair, the happiness will come.
Hvordan har dagen din vært?
Har himmelen vært blå hos deg i dag?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
23.03.2011 Antrekk

From Japanese streets

Helt grusomt alt det som har skjedd i Japan den siste tiden... Så vi begynner med dette;
Men i alle slike triste stunder, er det viktig og finne fram litt oppmuntrende ting der i fra også. Nå mener jeg ikke å si at litt mote kan gjøre tsunami og jordskjelv bra igjen, men jeg regner med dere skjønner hva jeg mener for det.Alle bildene er her i fra//
Ble bare to søte idag, selv om det er så utrolig mange søt til! Men det hadde jo blitt et veldig langt innlegg om jeg skulle vist fram alle herlige. Disse stilene er kanskje litt overdrevne til tider, men inspirasjon er det masse av. Likevel får jeg helt vondt inni meg av alle de i Japan som ikke har muligheten til å se og eller gå blant slike igjen. Huff av meg...<3

Hva synes du om gatemote fra Japan?
Har du vært i Japan før?
Vi blogges, streetstyles!

Stikkord:
22.03.2011 Foto og Photoshop

Butterfly ring


Canon EOS 500D <3
En super herlig julegave fra min søte kusine og hennes kjæreste. Synes den passet veldig godt til den fine blå himmelen og den herlige varmen i dag. I believe in summer!

Liker du ringen min?
Hva synes du om bildene?
Vi blogges, butterflies!

Stikkord:
21.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; You are beautiful like a flower


Canon EOS 500D <3
What cha' think?
Vi blogges, flowers!

 

Stikkord:
20.03.2011 Hverdagsliv

Bildedryss

Fordi jeg synes at "bildedryss" er det veldig fint navn, og fordi at det faktisk er det der er. Enkelt og greit, haha. Men samlet likegreit noen bilder fra fredagskvelden og lørdagskvelden i ett innlegg, så bilder det masse fine bilder. En kjempe koselig fredagskveld sammen med tipifolka, og en kjempe koselig lørdagskveld hos Trygve.


Aw, Stine og Marie.


so suprised..!


digger virkelig grimasebildet her, spesielt den til Vegard og Eirik på sidene er veldig imponerende. Men Marius sin i midten er også veldig fin assa.


Søte Liv Mari, og em... Ivar i bakgrunn.


Vegard! psst, digger skjorta, haha.


Bildet til Anders som han virkelig var stolt over


og der er Anders, med meg foran der da. Jeg har forresten ny sløyfe, tihi. 


Søte Liv Mari igjen!<3 unnskyld for at du ble alene på bildet, men kunne ikke ha med det merkelige annsiktet vedsiden av deg.


En veldig kul nachos ting, med kjøttdeig og ost på! var helt sikker på at det var pizza jeg, jeg til jeg så at den ikke hadde pizzabunn. Flink Ingrid, Elise og Trygve som har laget den.


Ingrid, Anders, Vegard, Elise og Trygve, kjempekoselig!<3

Ble mange bilder på en gang, men som dere veit, 10bilder sier mer enn 1000 ord, haha.
Hva synes du?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
19.03.2011 Foto og Photoshop

Inspiration by tumblrAlle disse søte bildene er hentet fra Liv Mari sin tumblr.

Aw inspirasjon på en lørdagsformiddag fylt med franskframføring..! Blir koselig i kveld da, blir vel noen bilder der i fra, samt fra i går kveld^^
Hva synes du?
Har du tumblr?
Vi blogges, tumblrs!

Stikkord:
17.03.2011 Musikk

Camila - Alejate De Mi


Ååå den sangen er så nydelig!

Jeg skjønner ikke noe av det han synger om, siden jeg ikke kan spansk, haha, men det gjør ikke noe.
Har du hørt noe av Camila før?
Hva synes du om sangen?
Vi blogges, songs!

Stikkord:
16.03.2011 Foto og Photoshop

Bilder fra UKM 2011

Bedre seint enn aldri igjen, er vel det de sier, haha. Men i hvert fall, jeg tilbringte en koselig søndag sammen med noen kjente deltakere fra UKM, jeg var vel egentlig sammen med noen jeg ikke kjente så godt og når jeg tenker meg og, men koselig var det! Jeg tok også sjansen på å ta med det herlige speilreflekskamera mitt, så da blir det ganske så bra bilder.

Eneste som var litt vrient var å få dem klare, for hvis jeg hadde på blitz, ble de helt mørke, og hvis jeg ikke hadde den på, så ble de fort uklare. Men har prøvd å redigere i litt klarere bilder og farger.
Haha, disse folka hadde laget en norsk verson av Waca waca, utrolig morsomt! Flinke var dem og.


Extrico fra Sande. Ååå de var skikkelig flinke!


The Armada of Damnation fra Holmestrand spilte Paranoid, en sang jeg liker veldig, veldig godt, så jeg hadde det helt supert, haha^^ Vegard på trommer forresten, fliink!


Wihii, jeg hadde det litt morsomt med redigering. Han tilhører bandet over.


Han her var skikkelig flink! Steffen Moen eller noe tror jeg det var, men har hadde skikkelig fin stemme, også hadde han skrevet sangen selv. Fliink!


Umulig å få et klart bilde av de kreative guttane her. Se Hortens russerevy så skjønner du hva jeg mener.


og i pausen mellom innslagene og da de hadde bestemt hvem som gikk videre og ikke, kunne vi spille litt sjakk. Eller, Anders og Linn spiller sjakk.


Søte Silje var også der!<3


Også fikk vi som kom videre komme opp på scenen. Wihii der er jeg! Utrolig stolt. Silje som tok bilde forresten. Hun var så søt når de dreiv å skulle rope opp de som gikk videre, spurte om hun skulle ta tingene mine, allerede før det hadde sagt noe om at jeg gikk videre^^

Hva synes du om bildene? Hvilke liker du best?
Så du på UKM? Eller så du noen av disse innslagene?
Vi blogges, artists!

Stikkord:
16.03.2011 Hverdagsliv

Jeg har lært meg 5 nyttige ting i dag;

Kongsbergbakkene har vært opptatt av Hof- folk i dag! Så  med 150elever pluss noen fra andre skoler, kan jeg vel ikke si at det har vært spesielt overbefolka. Sola varmet hele dagen, og som dere ser på bildet under, var det knallblå himmel gjennom hele dagen.


Liv Mari, Madelen og Merete søtingene<3

Også er det vel naturlig at man blir litt slitne utoverdagen.


Jeg har også lært meg 5 nyttige ting i dag;

  1. Det er kaldt å kjøre slalom uten noen ting på hendene *kremt* Madelen...
  2. Sikkerhetsnettet i skogløypa er der av en grunn
  3. Sikkerhetsnetter i skogløypa fungerer som det skal.
  4. Hvis du ikke klarer å stoppe, og *kremt igjen* ikke har noe sikkerhetsnett å hilse på, sett deg ned på rompa og kjør inn i og velt to av de du kjører sammen med. Fordi at da stopper du og den tredje vennen kommer til å ha det veldig morsomt.
  5. Kjør sammen med noen søte venner som venter på deg hvis du liker å bruke lang tid og kjører bakerst.

Tenkte det kunne være greit for dere også å vite, men super koselig har det vært!
Hva har du gjort i dag?
Liker du å stå i bakken?
Vi blogges, skies!

Stikkord:
15.03.2011 Hverdagsliv

Bilder; 16års bursdag

Wihii, om lørdagen var det burdagsfest for den 16års søte venninna mi, Tove Marlene. Hurra! Og så surrete som jeg er, så kommer ikke bildene på bloggen før nå, noe som minner meg på at jeg har litt fra UKM å legge ut også. Jaja, det kommer når det kommer.

Kan vel starte med bursdagsgaven min til Tove;


Guttane som kom hadde laget og veldig pent kort, som jeg vil si at de virkelig hadde lagt sjela sin i.


Også har du oss da, men mangler bursdagsbarnet selv, og Liv Mari på bilde... Men sjekk vi matcher med hvite overdeler og mørke bukser!

Merete, meg, Henriette og Madelen. Ja, Henriette er alltid like søt<3

Så de her delte vi også kvelden sammen med, og ja, det var litt for få sitteplasser i forhold til folk, og da må man bygge i høyden...

Marius, Stian på toppen, John Håkon og Mathias

Kom på at jeg ikke har bilde av Tove Marlenebursdagsbarnet enda, og her poserer hun med litt av den søte gaven hun fikk fra guttesiden.


Som en annen del av gaven fra guttane, var de så søte og snille at de hadde tatt med en gitar og spilt bursdagsangen! Gitaren hadde riktignok bare fire strenger, men det har vel ikke noe å si.

Jaa, Marius har en veldig fin klesklype i øret, og Tove Marlene tegner på en ballong. Hverdagskost for oss det.

Veldig koselig var det i alle fall. Vi så på en litt skummel og ekkel film, surra rundt og slikt man ofte gjør i en burdag. Ikke så mye med andre ord, men veldig koselig^^

Liker du å feire bursdager?
Når har du bursdag?
Vi blogges, birthdaysongs!

14.03.2011 Hverdagsliv

Bilder fra utstilling av smykker og kjole

Bakkenteigen arrangerte UKM i går, og jeg sa vel kanskje at jeg skulle delta, tror jeg? Det gjorde jeg i hvert fall, men ikke på scenen. Jeg var nemlig på utstillinga med kunst og sånt veit dere. Til dere som har lest bloggen min en stund, eller bladd gjennom eldre innlegg så er jeg veldig glad i å lage smykker, og litt annet hobbyting. Så det er da noen av smykkene jeg har laget som jeg blant annet utstillte. 


Wuæ, det armbåndet her tok laaang tid å lage...Også stillte jeg ut en kjole som er laget av emallasje;Utstillingsdokka er lånt fra b.young i Holmestrand. Tusen takk!

Og noe av det mest morsomme er at jeg gikk videre og var en av de atten av femtito som får lov til å stille det ut på fylkesmønstringen i Tønsberg. Det var utrolig gøy at begge tingene mine kom videre også! Det var helt seriøst ganske så uventet. Men har fått utrolig mange super søte kommentarer på dem fra kjente som var der.

Tre av de andre deltakerene fra Hof kom også videre, med sang alle tre, også kom en teatergruppe fra Holmestrand med. Gleder meg masse til å se de i Tønsberg!

Er du med i UKM?
Hva synes du om utstillinga mi?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
13.03.2011 Antrekk

Outfit for birthday

Ble en bursdagsfeiring på meg i går. Min søte veinninne Tove Marlene fyllte 16år for én måned og tretten dager siden *kremt*, men feiret den tilslutt i går. En veldig koselig kveld! Kjenner jeg kamera mitt rett, så kommer det vel noen bilder etterhvert også. Men siden de ikke ligger på pcen enda, så får dere nøye dere med noen bilder av det jeg hadde på meg i går. Også den blå og rosa pakken jeg ga til henne.


Jippi, med ballong! jaja, gulenegler passer ikke så godt da, men....
Skjørt fra Primark <3 og Skjorte fra Cubus. Jeg fant faktisk ut at jeg ikke hadde på meg øredobber på bildet. Men de er hvertfall runde med en diamant i midten, haha.

Håper dere hadde en super kveld i går også! Det hadde jeg^^ og i dag skal jeg videre å se på UKM litt utover dagen. Jeg har til og med bidratt litt til utstillingen, men bilder fra det, får dere også se etterpå.
Hva synes du om antrekket?
Skal du se på/delta på UKM på Bakenteigen i år?
Vi blogges, birthdays!

Stikkord:
11.03.2011 Hverdagsliv

Søteste skuespiller

Ååå jeg bare elsker Hermine i den første filmen fra HarryPotter serien! Herligere skuespiller jente, eller rolle er vanskelig å finne. Hun er bare til å spise opp.Også er lærern Slur rå også da;

Haha, dør!
Det siste bildet er hentet HER, hos søte Liv Mari

Liker du HarryPotter?
Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, Harry Potters!

Stikkord:
10.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; We fit together


Hva synes duuu?
Vi blogges, waffels!

Stikkord:
09.03.2011 Antrekk

Negledesign; gule smil

Hvis du vil ha negler som lyser opp dagen, og oppmuntrer deg bare ved at du ser på dem, se hit NÅ! Jeg har nemlig lakket neglene mine gule, og tegnet svarte smil på dem. Jippi! Det tar ikke spesielt lang tid og lage, og selvom det er litt vritent for de høyrehendte å tegne med venstre på høyrehånda og omvendt, så er det bare å ikke stresse for mye og ta livet med ro mens du lakker.Nå har jeg mye fine, gule neglelakkflekker utenfor neglene mine, men det er bare å skrape vekk når neglelakken tørker skikkelig.


Slik gjorde jeg det:
Aller først så tok jeg et lag med gul neglelakk på alle fingrene mine. Og ventet til det laget tørket.
Så tok jeg på et nytt lag, og ventet til det tørket. Og det gjorde jeg til jeg ble fornøyd med fargen. Ble faktisk tre lang denne gangen.
Etter at det hadde tørket skikkelig, tok en jeg tannpirker i svart neglelakk, og tegnet på smilene.
Ventet til det tørket, og tadaa!


SMIIIL!

Hva synes du?
Har du laget noe liknende før?
Vi blogges, smileys!

Stikkord:
09.03.2011 Hverdagsliv

Haglesluddsnøregn

Så var vi på vei inn i bussen og himmelen og verden rundt var ganske så grå. Og da vi hadde kommet inn på busse var verden blitt hvit. Nei, jeg begynner ikke å bli blind, meeeen det pøset ned av en blanding av snø, sludd, hagel og regn. Så det er utrolig morsomt å gå hjem fra bussplassen i snøhagelsluddregn.

Og her kommer et skikkelig pent bilde av noen som har gått ca. 500 skritt hjemover i hagleregn. Haha, ja, noe må jeg gjøre mens jeg løper hjemover, fant ut at det er ca. 500 skritt hjem. Veldig kjekt å vite, ikke sant?Og slik ser det ut nå.

Er ikke så lett å holde styr på været, haha. Nå skinner sola som bare det, men for kort tid siden, regnetsluddethagletsnødde det. Jaja, er vel meninga at vi ikke skal skjønne så mye av det.
Hvordan er været hos dere?
Skifter været fort der dere bor?
Vi blogges, rains!

Stikkord:
08.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; the sky is burning


Linken til bloggen min ble så svær på det første bilde...
It is so beautiful!
Hva synes du om bildene?
Liker du når himmelen blir rosa, nesten rød?
Vi blogges, skys!

Stikkord:
08.03.2011 Foto og Photoshop

Inspiration come at night


Do you agree?
What you think about the picture?
Vi blogges, ideas!

Haha, har engelsktentamen i morgen, så joda her ble det skikkelig mye engelsk..!

Stikkord:
07.03.2011 Foto og Photoshop

Store, gode, usunne boller med krem

I går var det fastelavenssøndag, den dagen hvor vi spise store, gode, usunne boller med krem,  veit dere.  En veldig fin dag, egentlig, selv om jeg ikke har så godt av den... Men én dag, kan vel ikke gjøre så mye? I dag kunne jeg egentlig trengt en skikkelig skukkerbombe, etter som jeg har omtrent sittet å sovet i alle skoletimene i dag. Veldig kjekt å kunne lese *kremt* litt under pulten for eksempel. Natta!

Uansett. Tenkte å få dere i litt faststemning!
Bolle!
Fastelavensris er litt av greia med fastelaven. Alltid like koselig med fjær, kvister og annet dill og dall, haha. Søte er de da.

Spiste du boller i går?
Har du fastelavensris i heimen?
Vi blogges, fastelavensris!

Stikkord:
06.03.2011 Hverdagsliv

Et lite stykke Hemsedal i Tønsberg

Har vel nevnt på at Liv Mari og jeg skulle treffe Ingebjørg fra Hemsedal i Tønsberg i dag? Det har vi også gjort, noe som så klart var kjempe koselig. Det eneste som var litt skummelt var toget Liv Mari og jeg tok fra Holmestrand. Kunne fort tro vi var på vei til Galtvort, egentlig... Regnet jo med at vi kom til å ta et vanlig NSB tog, eller vi gjorde jo på en måte det, men dette toget var delt opp i kupéer, med brune, harde skinnseter, gule vegger og nettinghylle over hodet til bagasjen. Skummelt.


Jada, jada, jeg har klippet inn meg selv på bildet. Er ikke så lett å få noen til å ta bilde av oss når vi sitter alene i en egen kupé.


Litt annerledes enn de blå setene det vanligvis er. Men var jo veldig koselig å sitte litt mer for oss selv da, så vi kunne rope og skrike så mye vi ville. Kjempe kjekt.


Så møtte vi på Ingebjørg etterhvert da, og så fant vi en søt, liten, åpen kafé som vi satt og drakk islatte og noe eplemos greier med krem. Veldig koselig, veldig godt.


På den kaféen solgte de også noen super gode nederlandske vaffler, sånne som vi hadde fått av Naomi og Loes, da vi var i Nederland! Skikkelig flash- back at vi måtte bare kjøpe en pakke. Wihiii.


Så kom til etterhvert tilbake til Holmestrand og gikk opp til Liv Maris mormor, som kunne kjøre oss hjem. Å gå opp dit var ikke så langt, men det tok vel dobbelt så lang tid fra min side, fordi jeg hadde noen så glatte sko, at jeg omtrent måtte base oppe i snøen ved siden av bakkene for å komme meg opp. Men det gikk til slutt!

Hva har du gjort i dag?
Opplevd glatta i vinter du også?
Vi blogges, Waffels!

Stikkord:
05.03.2011 Shopping

Vintage og JC- innkjøp

Ble en liten Horten tur i dag. Først og fremst fordi min søte søster og herlige mamma hadde funnet en brukt/vintage butikk litt gjemt oppe i den ene gata i sentrum(?) av byen. Den var veldig søt, ganske liten og med masse, masse klær og annet gamlet ting og tang. Akkurat sånn som jeg liker, haha. Masse rart på en gang. Selv om vi ikke var der hele dagen lang, fant jeg likevel noen godbiter.Den søte skinnjakka her f.eks til 75kr, billig sa du?

Turen dro også videre til Sjøsiden for å finne meg en bukse, ettersom jeg ikke har så mange av dem lengre.

Denne her fant jeg på JC. Satt ned i pris og greier.


Jeg fant også denne søte jakka på den brukt/vintage butikken. Den kostet meg 45kr, så neida, jeg er ikke blakk enda, haha. Den har et super søtt blomster mønster i seg, men er litt vrient å se på bilde. Zoom inn!


Jeg endte faktsik opp med to bukser fra JC. Én mer enn planlagt, men de var så utrolig fine begge to, at jeg ikke klarte å velge. Herlige farger på dem og.

I den søte brukt/vintage butikken, kjøpte jeg også et skjørt med en matchende vest, men fasong og slikt er litt merkelig, så dere får ikke se det før jeg kanskje skal få sydd de om litt. Kanskje jeg får en kjole ut av den, i stedet for et skjørt?

Hva synes du om innkjøpet mitt?
Hvis du skjønner hvilke butikk jeg mener i Horten, har du vært der?
Vi blogges, shoppings!

Stikkord:
05.03.2011 Hverdagsliv

Herlig start på helga

Har hatt en herlig start på helga sammen med noen veldig, veldig bra folk! Vi så på filme, spiste pizza, surra og hadde det kjempe koselig som alltid. Hva mer kan jeg si? Jeg kom jo litt etter dem andre, og det er så utrolig koselig når så mange roper navnet mitt og gir meg en klem. Aw, dere gjør dagen så bra også!


Silje og Amalie<3 Burde vel ha fått tatt noen fler bilder og, men er ikke så lett når jeg kommer på kamera etter alle har dratt, haha. Selv om jeg synes de er så søte de her at det ikke gjør noe.

Har ikke lagt så mange planer for helga enda, eller ikke for lørdagen hvertfall. Til søndag skal jeg være med Liv Mari til Tønsberg og treffe Ingebjørg fra kalde Hemsedal ^^ Det blir også koselig! Har ikke sett Ingebjørg på over et år ca. så det blir bra.

Håper dere har og fortsatt vil ha en super kveld!
Har dere planer for helga?
Vi blogges, sunshines!

Stikkord:
04.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; My eyes

Har dere hørt at CarolineMaria prøver å samle øyer? Okey, så dramatisk er det ikke som det høres ut som, for det holder med et bilde. Trenger ikke å sende sine egne i posten, bare sånn at dere veit det hvis noen av dere har ønske om å bli med. Hele øyesamlingen hun får, skal tilslutt ende opp med en video med da masse øyne! Utrolig kreativt av henne, ikke sant?

Jeg har hvertfall planer om å bli med på det her, men visste ikke hvilke bilde som passet best til de andre, så da la jeg like greit ut to. Selv om jeg tror jeg er litt mer fornøyd med redigeringa på det nederste bilde. Det eneste er at det alltid er like vanskelig å holde styr på panneluggen min, men tror det har gått sånn ganske greit, haha.


Just so you know, I can see you...

Hva synes du om bildene? Hvem av dem tror dere vil passe best?
Har noen av dere gitt øynene deres til CarolineMaria?
Vi blogges, eyes!

Stikkord:
03.03.2011 Foto og Photoshop

Foto; Cupcakebox

I have a box, like a cupcake......and in the box...


...I can hide my secrets...


...I know it won't tell the other cupcake friends about my secret...


...because, as far as I know...

...cupcakes can't speak...
Or do they?
Liker du bildene mine?
Vi blogges, cupcakes!

Stikkord:
02.03.2011 Blogg

Det kommer!

Siden jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvordan jeg lakker, lager og pynter ting og slikt, så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere at jeg har skikkelig lyst til å vise dere det også, og lage innlegg om det. Men det er ganske mye stress med skole og alt slikt for tiden også, som jeg kanskje heller burde prioritere å få gjort. For det tar ganske lang tid å fikse bilder og kanskje video(!) til en slik forklaring, ettersom at jeg da egentlig burde lage det en gang til for å vise. Men det skal bli noe av etterhvert!  


Så dere får bare smøre dere godt inn med tålmodighet, så kommer det når jeg får tid!

Er det noe du kunne tenke deg jeg skulle svare på, vise eller noe slikt?
Vi blogges, fishes!

Stikkord:
01.03.2011 Hverdagsliv

Muffingenser- hjemmedesignet

Min søteste mamma har bursdag i dag! Gratulerer så masse til min elskede mor!<3
 

I det forrige innkjøpsinnlegget mitt, så skreiv jeg nederst at jeg hadde kjøpt en lyseblå genser, som jeg skulle sy sløyfer på. Det gjorde jeg på en måte og, men jeg fant ikke sløyfene som jeg skulle sy på, så da måtte jeg finne en annen løsning. Slik farge har genseren forresten;Siden jeg har hatt lyst litt klær med cupcake og ikke bare smykker, så tenkte jeg at da kan jeg vel heller prøve å finne noen gamle restestoffer i kjelleren og se om jeg kan lage noen cupcakes ut av det. Og sånn ble det også. Tre flate cupcakes i forskjellige farger og størrelse ble da sydd på den nye genseren min.


Og slik ble hele genseren tilslutt, da jeg har fått sydd på alle sammenDet er veldig koselig også for jeg har fått så mange søte kommentarer om det på skolen i dag og ^^ Det er til og med noen som har spurt om hvor jeg har kjøpt den, haha. Så det får jeg jo ta positivt, at den merkelige symåten min for hånd, kan se ut som den kunne vært solgt fra butikker^^

Hva synes du om genseren min?
Kunne du tenke deg en slik genser selv?
Vi blogges, muffins!

Stikkord:
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits