10.02.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

Neste steg på reisen til Tanzania

Nå kan jeg telle minutter til jeg har tatt neste steg på reisen til Tanzania. Jeg har sovet vel... tre og en halv time... men har sjeldent følt meg mer våken. Jeg fryser litt på grunn av åtte minusgradene som er ute, men jeg tenker på at jeg om tjuefire timer er framme i et land hvor lang bukse og genser blir for varmt. Mens jeg sitter å skriver her, går det akkurat seks rådyr og to elger forbi litt bortenfor huset mitt. Hvis du tviler- bare spør, jeg har bilder. Så nå har jeg sett det mest typisk norske (unntagen troll), og er derfor helt klar for en ny kultur.

Jeg finner ingen ord å beskrive det jeg vil si.Om en time og 51 minutter går toget. Flyet går om 5timer og 50 minutter. Jeg gleder meg!

Sees om to og en halv uke!

Har du noen artige planer for vinterferien?
Vi blogges, sweeties!

08.02.2013 Musikk

GREVEFESTIVALEN 2013

Nå starter straks andre dag av Grevefestivalen 2013. Hva er Grevefestivalen- tenker du sannsynligvis, og det kan jeg jo i grunn fortelle deg. Det er en festival som går over tre dager og er arrangert av musikk, dans og drama-linjene ved Greveskogen vgs. Vi er da tilsammen seks klasser som bidrar på hver våre måter inder festivalen. Noen opptrer på scenen, andre jobber bak scenen og de siste har jobbet mest i forkant. Jeg er med både på scenen og har også jobbet i forkant med blant annet sponsorer i tillegg til plakaten og programmet som vi bruker til festivalen.
Så befinner du deg i Tønsberg-områdene i dag eller i morgen, stikk innom Haugarock, eller Greveskogen! Insane er forestillingen jeg er med på, og den er ganske annerledes enn de andre forestillingene. Kanskje vi sees i kveld?

Er du glad i å opptre på scenen?
Vi blogges, programs!

05.02.2013 Foto og Photoshop

RAW

Jeg skulle prøve ut noe nye greier i dag, nemlig å ta RAW-bilde. Jeg bruker som oftest S-kvaliteten på kamera, fordi de skal jo bare på pcen og nettet for det meste, men jeg veit at hvis man bruker RAW+L, så det er også noen litt ektra-innstillinger i Photoshop. Derfor prøvde jeg ut dette. Selve resultatene ble vel så om så, men dere kan jo veldig godt komme med inspill, eller gode råd!


Selve fotografiene var ikke så veldig gjennomtenkte heller, må jeg innrømme- riiiimelig spontane av det jeg kunne finne.

Ble det for mye støy i bildene?

Har du noen gode tips?
Vi blogges, raws!

03.02.2013 Tanzania- vennskap nord-sør

TANZANIA

Akkurat nå, om ei uke, sitter jeg på flyet til Doha i Qatar, for så å fly videre fra Doha til Dar Es Salaam, Tanzanias gamle hovedstad.

Det går tusen tanker rundt i hodet mitt for øyeblikket. Alt fra hva jeg må ha med i baggen til setninger på swahili og landskapet i Tanzania. Det begynner smått å gå opp for meg at det er under ei uke til vi er i gang med reisen. Helt sykt. Jeg husker at det var 64 dager fra den første dagen jeg begynte å telle ned. Det er lenge siden. Nå er det neste uke.

Jeg gleder meg helt sykt.


Canon EOS 500D f/1.4 50mm

Har du vært i Afrika før?
Vi blogges, travellers!

02.02.2013 Kreativt

Cup of dreams

Alle har en drøm her i verden. Enten om det er å bli en superstjerne eller å få en hund. Et stort ønske har alle. Noen trenger kanskje et speil som i Harry Potter, andre kompasset til Jack Sparrow, mens noen ternger kun en kopp te eller en bløt soffa. Uansett, hva er din innerste drøm?

Hva er din store drøm?
Vi blogges, dreams!

01.02.2013 Foto og Photoshop

Puuuusekatt

Neimen, heihei!

Jeg trenger vel ikke å legge ut med laaange forklaringer, unnskyldninger og hallelujah om hvorfor jeg ikke har blogget på ei uke og to dager. Det var ikke planlagt, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det er så mye skole som i grunn tar all energien min for tida, så da har dessverre bloggen blitt satt litt i andre rekke. Men det aller mest koselige med å ikke blogge, er de som kommenterer at jeg ikke gjør det. Okei, det ble rart. Assa, at noen legger merke til at jeg er bort, som igjen vil si at de har vært innom bloggen og vel... "bryr seg" om at jeg ikke blogger. Tja, dette ble vrient. Ja, dere skjønner vel hva jeg mener..!

Den egentlig sanheten er at jeg har tatt bildet av pusekatten til naboen. Den møtte meg på vei hjem fra skolen, og en mer kosete pusekatt tror jeg er vanskelig å finne.
Canon 500D // f/1.4 50mm

Det ble mange pusebilder, men de fleste ble en smuuule skurrete. Katter er visst ikke så glad i å posere... Men samme deeeet. Det er jo bare 9 dager til jeg drar til Afrika! Helt sykt.

Er du glad i pusekatter?
Vi blogges, kitties!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits