29.02.2012 Antrekk

Dagens antrekk: røde skinnbukser

Selv om stemmen min bare kan lage lyd ved annenhvert ord, og alt jeg vil gjøre er å få smakssansen min tilbake og spise mango, så har jeg spilt Huldra idag. Om det forvirrer dere, så hopp over resten av dette avsnittet, men for dere som henger med, så kan jeg fortelle at vi har hatt tentamen i teater i dag, og jeg har spilt den kule rollen som Huldra, tihi. Alt gikk veldig fint, helt til hovedrollen-ish valgte å ikke møte opp, og vi derfor måtte spille mot en annen i klassen, som fikk kastet på seg et manus. Masse takk til Big Ugle, tihi!

Jeg har jo ikke fått vist dere så mye av det jeg tok med meg hjem fra Praha, men da kan vi jo starte litt nå. Denne røde skinnbuksen jeg har på meg under her, kostet meg sånn ca. 83 norske kroner, tihi. Det er helt fint det assa. De søte sølv-uggsene er min søster sine.
Bare sånn for å "sprite opp" bildet litt.


Faaaktisk, så har jeg hatt masse blomster i håret i dag, sånn massssse blomster, men jeg ble så sliten av å ha de der, så nå ligger de på bordet vedsiden av meg.


Akkurat nå, prøver jeg å finne ut hvordan jeg kan lage en kloning som kan hjelpe meg gjennom hverdagen.

Gjøre liste: masse lekser og skolearbeid, lage smykker, bli frisk, komme med tanker til søknad, skrive søknad, muntlig i teater, øve teater til ukm, kulturskolen, en annen oppsettning på kulturskolen og enda en oppsettning på skolen, jobb, film-prosjekt. Dette er det jeg kommer på nå, som jeg må gjøre, så kommer alt det andre jeg har lyst til å gjøre. Okei, det er mye av det jeg har skrevet opp som jeg har lyst til også, men likevel, hvordan er det mulig å få til alt?! Folk krever så mye hele tiden!

Over til noe koselig: Hva synes dere om antrekket?

Noen gang fått tak i noe som er skikkelig på salg?
Vi blogges, skins!

LIK LUMSK på FACEBOOK

Stikkord:
29.02.2012 Negledesign

Negl vs. Negl


Hvilke negledesign liker du best?
Vi blogges, nails!

28.02.2012 Musikk

B- e-a-utiful

Jeg kjenner at jeg blir litt glad av denne sangen, tihi. Den er så søt! Eller det er vel også mye fordi at Megan Nicole er så søt, tihi. Neida, menne alle jenter kan vel kjenne seg litt igjen i denne sangen.

Hva synes du om sangen til Megan Nicole?
Vi blogges, Nicoles!

28.02.2012 Tips og litt skjønnhet

Hairstyles

Jeg blir så inspirert til å være flink med hår når jeg ser slike fine frisyrer, tihi. Det er noen ganger jeg vurderer å la panneluggen min vokse seg lang, men så er jeg blitt så vandt til å ha den der, også er det blitt litt "meg" på en måte, og jeg vil jo ikke ta bort meg! Derfor blir den værende en liten stund til iallefall.


//Alle bildene er i fra weheartit

Selv om formen er ganske så dårlig i dag også, så skal jeg hoppe til fotballtrening. Kroppen min føles som en blanding av gelé og en støl fisk, så jeg kan trenge litt trening, selvom jeg eeegentlig ikke har tid. Jaja, tid får jeg ta igjen når jeg blir pensjonist.

Liker dere å style håret deres?
Vi blogges, hairstyles!

 

Liiiik bloggen min på FACEBOOK

27.02.2012 Foto og Photoshop

Foto: all the way

"Beina mine verker, jeg er helt tett i hodet, vondt i halsen og stiv i musklene"- sitat fra forrige innlegg. Dette stemmer i dag også, bare at nå kjennes det ut som at noen stikker brede nåler rundt i kroppen min, mens de vrir rundt. Hodet er spesielt utsatt. Det hjalp vel ikke akkurat at jeg tryna (japp, bokstavelig talt) på vei til skolen i dag. Det hadde snødd, og det var blank is under snøen, og vips så ligger man der full av snø, og en hel del nye blåmerker.

Sånn da var jeg ferdig med klagerunden min. For å muntre opp humøret mitt, så ser jeg på bilder fra Praha. Da blir hverdagen litt koseligere igjen.


//Canon EOS 500D- nei, bildet er ikke tatt med noen fotografiske baktanker, men jeg må si jeg og min familie er sporty når vi valgte å gå i steden for heisen. Lenge leve de bittesmå gledene i livet!

Hva synes dere om bildet?

Hvordan er formen deres i dag?
Vi blogges, stairs!

26.02.2012 Shopping

Green Jeans

Akkurat nå, vil jeg ta en Tornerose-ish og sove ei uke eller to. Beina mine verker, jeg er helt tett i hodet, vondt i halsen og stiv i musklene, og dette er etter ferien. Man kan vel ikke akkurat si at jeg er så veldig uthvilt og klar for noen enda mer slitsomme skoleuker. Åh, positiviteten er på topp!

Det fine som jeg skal dele med dere nå, er at jeg har kjøpt meg ei skikkelig grønn bukse i Praha, og etter å ha tittet litt rundt på nettet, så fant jeg ut at det ikke var så dumt, tihi. Mintgrønne bukser og topper og alt er også kjempepent! Det kan ha noe med at jeg elsker mintgrønt, tihi. Fint er det uansett.

 
Gjør som de gjør på nelly.com, eller som Anna Kendrick.

Nå skal jeg stupe i seng før jeg faller sammen på kjøkkengulvet. Åååånei, varsko her! Uansett. Dere heldige Buskerud-folkene og andre folk med vinterferie får kose dere masse med Oscarutdelingen i natt, mens jeg leter etter en reprise i morgen...

Hva synes dere om grønne bukser?

Har du vinterferie nå?
Vi blogges, greens!

26.02.2012 Foto og Photoshop

Reading a magazine

Nå stikker jeg snart på jobb igjen. Siden jeg egentlig kunne sove leeenge i dag, så våknet jeg klokka ni (?), og nei, fikk ikke sove igjen. Derfor har jeg hoppet rundt i nabolaget på rulleskøyter. Om jeg bare hadde hatt rulleskøyter og kondisjon nok til å hoppe rundt på dem.


Canon EOS 500D- litt merkelig redigering, men det er kult!

Hva synes dere om bildet?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, magazines!

25.02.2012 Foto og Photoshop

When I met Harry Potter

I was like this:


Tihi, jeg møtte han jo da! Han var ikke så pratsom dessverre...

Hva synes dere om bildet?

Har dere møtt en kjendis noen gang?
Vi blogges, Harrys!

25.02.2012 Hverdagsliv

Hjemme fra Praha

Nå har jeg vært lenge borte nå, og jeg har savnet dere masse så klart! Flyet landet på Gardemoen sånn klokka sju-ish på kvelden og vi var hjemme halv ti. Derfor ventet jeg like gjerne meg å blogge til i dag. Jeg har forresten jobbet 6,5timer i dag også, så avslappning er oppskrytt!

Jeg/vi/oss har hatt en superduper tur! Praha er en nydelig by, med utrolige bygninger, søte souvenir-butikker og gjevnt over koselige folk. Litt shopping har det blitt og 1106 bilder. For deres skyld, skal jeg nok ikke legge ut ALLE bildene her, men dere må nok tåle å se en del, tihi. Shopping ting og tang kommer også. Jeg skulle sånn egentlig bare formidle at jeg er kommet trygt hjem på norsk jord igjen, så blir dere "spammet" med litt Prahaske tingtang senere, tihi.


Jeeeg har gått på langtur i høyden!

Nå sitter jeg å studerer og leker (?) med de fine tingene fra Praha, tihi. Gøygøy!

Hva har dere gjort denne uka?
Vi blogges, Prahas!

Stikkord:
20.02.2012 Hverdagsliv

Nesten ferdigpakket

Nå er jeg nesten ferdigpakket for Praha i morgen. Jeg gleder meg utrolig masse, og kan nesten ikke vente, tihi. Det har i grunn ikke gått helt opp for meg enda heller, men jeg har en følelse på at det er sant likevel. Æh, gøy, gøy, gøy! Nå må jeg nesten løpe å pakke toalettmappa mi også.

Mitt siste dilemma er å velge ut hvilke smykker jeg skal ta med. DET er vanskelig det!Tjohoo, arkiv bursdagsbilde.

Det kommer nok ut et innlegg til dere til morgentidlig også. Jippi. Masse god vinterferie til dere så lenge. Dere fortjener en skikkelig fin ferie, tihi.

Skal du ut å reise i ferien?
Vi blogges, travellers!

Stikkord:
20.02.2012 Kreativt

Ny ring

Siden jeg ikke har hatt energi til å gjøre så fryktelig masse i dag, sååå har jeg laget noen nye smykker. Dere får ikke se alle nå, men en liten titt på den ene ringen iallefall. Det er en halv kroneis som ligger flatt på fingeren. Hm, det høres litt spesielt ut... Ja, dere kan se den nedenunder. 
Så sånn ble den. Jeg laget også noen hamburger-øredobber og et kjede med et annheng som en kjeks med sløyfe på hodet. Juhooo.

Hva synes dere om isen?
Vi blogges, ice creams!

Stikkord:
20.02.2012 Musikk

THE LION KING

Nå sitter jeg og prøver å bli frisk til morgendagen. Jeg ser på herlige klipp fra nydelige musikaler og drømmer meg bort litt, mens jeg lager litt smykker innimellom. Snytepapiret er ved min side og ja, jeg har jo litt vondt i halsen. Jeg nøys 12 ganger på rad i stad! Wow, det er jo helt sykt kult for dere å vite.

Okei, jeg burde nok slutte å skrive masse tull nå, men jeg kan dele disse fine videoene med dere. De er så herlige! Begynner å gråte bare av å tenke på Circle of Life. At noe kan bli så.... nei, jeg har ikke ord...


Alle måtene de har valgt å gjøre alt på med tanke på kostymer og alt. Ææ, jeg veit ikke hva jeg skal si...

Hva synes dere om videoene?

Hva skal dere i dag?
Vi blogges, lions!

Stikkord:
19.02.2012 Foto og Photoshop

Boller og blomster

God fastelaven, alle søte små! Jeg har en skikkelig fint ting å fortelle dere! Eller for meg er den fin, tihi. Fordiii jeg skal nemlig en tur til Praha i Tjekkia i vinterfeiren. Jippi. Måtte bare dele det med dere. Gleder meg masse. Derfor feirer jeg det med fastelavensboller som mamma har bakt. Nam nam.


Har du spist fastelavensboller i dag?
Vi blogges, flowers!

19.02.2012 Hverdagsliv

De beste bildene

Det var en veldig koselig kveld og morgen hos Ingeborg da i går og i dag. Åh, dagens formulering! Uansett, vi gjorde masse forskjellige og koselige ting. Jeg trodde jeg hatt tatt sånn masse bilder, men halvparten av de bildene kan vel ikke regnes som bilder. DERFOR har jeg plukket ut noen av de brukbare, tihi.


Assa det her var jo ganske koselig, bare at vi ble litt blurete.
Kveldens desidert beste bilde! Tihi, digger det!

Noe av det beste er at jeg har virkelig ikke følelsen av at det er vinterferie. Jeg tror jeg må opp på skolen i morgen, meeen jeg har fri! Jippi.

Hva synes dere om bildene?

Hva gjorde dere i går kveld?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
19.02.2012 Foto og Photoshop

Cupcakes in the mirror

Nå sitter jeg sammen med masse herlige folk i stua til søteste Ingeborg. Veldig koselig kveld, tihi. Nå skal vi snart spise egg og bacon. Åh, for et meningsfullt innlegg!


Foto// INGEBORG

Hva synes dere om bilde?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, cupcakes! 

18.02.2012 Hverdagsliv

Se nøye på bildene

Jeg lånte disse to bildene fra en annen sin blogg, og jeg må si jeg skvatt ganske mye da jeg så det... Æsj, super skummelt og ekkelt!
Så dere det?
Vi blogges, minds!

17.02.2012 Foto og Photoshop

Foto; the moon

Jeg har hatt en veldig koselig kveld, med masse koselige og herlige folk, tihi. Nå er jeg i grunn supertrøtt, og gleder meg masssse til i morgen også. Jeg er så variert i ordbruken nå...


Jada, dere har vel sett det bilde her før, men jeg liker månen.

Hva synes dere om bildet?

Hva har dere gjrot i kveld?
Vi blogges, moons!

17.02.2012 Kreativt

Tegning

Søteste Vilja(TRYKK) i klassen min, har tegnet en kjempfin tegning av meg, tihi. Hun er superduper søt og veldig flink assa. Liten intern tradisjon er at hun skal tegne en søt, liten tegning for hver mattetime. Tjohiiii.
Nei, jeg veit ikke heeelt hva jeg driver med her...

Nå er det endelig vinterferie, noe jeg synes er vel fortjent etter at jeg har slitt meg 35432 for mange ganger ut de siste ukene. Litt sjuk begynner jeg å bli og. Åh, så fint. Neida, men ferie er jo i grunn ganske fint!

Liker dere å tegne?
Vi blogges, drawings!

15.02.2012 Negledesign

Negledesign; blått med glitter

Åh, jeg bare elsker den glittrende neglelakken fra NYX! Den er så herlig, og det glittrer i så mange pene farger og fasonger, tihi. Den mørkeblå fargen i bunnen var en neglelakk jeg fikk i fra min søte venninne Naomi, og det er også en nydelig blåfarge! Jeg vil ikke ta av denne neglelakken på en stund, tihi.


Wops, så skarpt at man nesten skjærer seg...


Så slik ser da mine negler ut for tiden. Det er så koselig at jeg allerede har fått masse kommentarer på de også, tihi. Alltid like superduperherligfantastiskmegakultkoselig når folk gir deg komplimenter. Jippi

Hva synes dere om neglene?
Vi blogges, glitters!

Stikkord:
15.02.2012 Shopping

River Island- exact stripe

Jeg fant disse skoene fra River Island hos asos.com, og jeg må innrømme at jeg ble litt forelsket. Jeg trengte en liten opptur etter en ganske dum dag. Høydepunktene er vel at jeg ikke føler meg helt i form i dag, og klarte derfor knapt å lese før i dag, jeg har aldri gjort det så dårlig i engelsk som det jeg gjør nå som det faktisk teller en god del, og jeg sov så lenge at en fyr på bussen vekte meg fordi han husket at jeg skulle av. Heldigvis så våknet jeg, og begynte ikke derfor å slå han i søvne. HURRA! 


Jeg er sikker på at alt hadde gått mye bedre om jeg bare hadde hatt disse fine skoene på meg, tihi. Men det er jo egentlig ikke såååå synd på meg, for jeg har jo superbra folk rundt meg så og si hele tiden. De er jeg glad i, tihi.

Hvordan har din dag vært i dag?

Hva synes dere om skoene?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
14.02.2012 Foto og Photoshop

Sløyfe tattoo

Nå er jeg hos Henriette søte sammen med fine Ingeborg og vi skal snart bli filmstjerner foran kamera. Jippi. Hollywood.


Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, tattoos!

13.02.2012 Shopping

Smykker på en tallerken

Fordi jeg skulle være flink å rydde litt av smykkene mine som jeg har litt overalt, tihi. Jeg er også veldig flink å leser til prøve i morgen. Forresten, så tok jeg meg også tid til å se et program på tv som handlet om hvor slemme eller ondskapsfulle menneskene i dag er. Det var skikkelig gøy (på den måten) å se, men ja, også litt skremmende... 


Jeg prøvde et bilde med blitz for da ble alt så mye mer skarpt, men fargene blir liksom ikke helt det samme...

Hva synes dere om smykkene?
Vi blogges, cmyks!

LIK bloggen min på FACEBOOK

Stikkord:
13.02.2012 Foto og Photoshop

Stay

Jeg kan vel bare si til de som måtte lure, bildet er ikke veldig personlig mot meg selv. Jeg fikk bare litt inspirasjon, tihi.


Hva synes dere om bildet?

Kjenner dere dere igjen i teksten og bildet?
Vi blogges, stayers!

12.02.2012 Antrekk

Antrekk; blå kjole

Åh, jeg føler meg ganske så kreativ når det gjelder overskrifter.

Min søte venninne ToveMarlene feiret sin 17års bursdag i går. Hurra! Det var veldig koselig, og jeg håper hun også hadde en fin dag. Jeg fikk litt (veldig) dårlig før vi skulle dra, siden jeg sluttet så seint på jobb, men jeg ble ferdig! Heldigvis hadde jeg vært flink å tenkt ut hva jeg skulle ha på meg, tihi. 30minutter spart!


Jeg har litt lyst til å kunne smile med munnen igjen, sånn for å få litt variajon, men jeg synes det blir så sånn unaturlig og fake....
Ja, bildet er klippet ut av et større bilde, og da ble det litt kornete da.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

12.02.2012 Foto og Photoshop

Lovely sun

Det er så herlig vær ute at jeg veit nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Okey, det høres rart ut... Neida, menne det er så pent! Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad, nesten som man er litt småforelsket når det er så pent vær, tihi. Nå har jeg vært flink å gjort litt skolearbeid også, så nå vurderer jeg om jeg skal "belønne" meg selv, men å lage litt smykker.
Himmelen er så pen og blåååå.

Hvordan er været hos deg?

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, pictures!

Lik BLOGGEN MIN på FACEBOOK

12.02.2012 Antrekk

Hårfrisyren

Det var en veldig koselig bursdagsfeiring hos ei venninne i går. Jippi. Koselig å treffe alle folkene igjen, siden vi går på forskjellige skoler og sånt, så er det litt forskjell fra å se hverandre hver dag som vi er vandt til. Så da blir det jo litt ekstra koselig. Jeg tenkte å vise dere hele antrekket mitt i går, men dere får se håret mitt først. Tjoho, hår!
Jeg tror ikke jeg har så rødt hår som på bildene, haha. Det bare ble veldig rødt, litt sånn på gøy av lyset eller noe annet kult.


Dessverre fake...


Joda, så der har dere mitt fantastiske hår. Det ble gjort litt fort for jeg var hjemme fra jobb litt på halv seks, og jeg ble hentet ti på halv seks. Dusje-tørke-sminke-hår. Det blir ikke mye tid tilovers...

Hva synes dere?

Hadde dere en koselig kveld i går?
Vi blogges, flowers!

11.02.2012 Musikk

Hvis det kun var ÉN musikksjanger

Jeg bare lurte på en ting, før jeg farer på jobb. Jo, hvis Barack Obama plutselig får sånn totalt verdensherredømme og sletter all form for musikk, untatt ÉN sjanger. Denne sjangeren var DU så heldig å kunne bestemme hvilken var. Hvilke musikksjanger hadde du da valgt?

Jeg ville absolutt hatt rocken/heavy metal. Så klart blir man lei av det etterhvert også, men det tar tid, tihi. Sånn Ozzy Osbourne, The Cure (ja, de har litt av hvert), Black Sabbath osv. Liiiker det! Men om man kunne lurt med litt Nickleback/Daugthry inn også, hadde det vært helt supert!

Hvilken musikksjanger hadde du valgt?
Vi blogges, notes!

10.02.2012 Foto og Photoshop

Cupcake

Nå sitter jeg med min peel-off ansiktsmaske halvveis av. For å gjøre det hele litt delikat, så kjennes det ut som om jeg drar av et ekstra hudlag, som har litt pent grønnskjær. Merkelig. Derfor er cupcakes fine og søte å se på, tihi. Disse er riktignok spist opp nå, men jeg må innrømme jeg var litt stolt over dem.

Hva synes dere om bildet?

Hva fordriver dere kvelden med?
Vi blogges, cupcakes!

Pssst, jeg ligger litt etter med å svare på de herlige kommentarene deres, men det kommer, tihi.

LIK bloggen min på FACEBOOK

10.02.2012 Videoblogg og video

How to be hotWhat'cha think?
Vi blogges, jennas!

09.02.2012 Hverdagsliv

Pancakes

Siden torsdagene mine ikke har så mye fritid, så har jeg bestemt meg for å ta en bloggfri dag på torsdagene, enn så lenge. Kan det funke for dere? Det blir nok noen unntak innimellom, for det kommer jo da an på om jeg har masse å gjøre eller ikke. Men bare sånn atte dere er forbredt på det, tihi.

Forresten, så spise jeg pannekaker med masse sukker og syltetøy på i stad.


Sååå mye at leppene mine ble lilla! Tjohei

Hva tror dere om bloggfrie torsdager?

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, pancakes!

Stikkord:
08.02.2012 Foto og Photoshop

The owls are watching me

Jeg liker denne søte ugleboken min veldig godt. Jeg blir så glad av alle de nydelige små på forsiden i de fine fargene, tihi. Det gjør matten nesten litt morsom! Nesten...


Bilde er til glede for Big Ugle ♥
Hva synes dere om bildet?

Hva fordriver dere tiden med i kveld?
Vi blogges, owls!

Stikkord:
08.02.2012 Foto og Photoshop

Cars on the road

Fordi jeg liker å late som at jeg kan ta sånne bilder, tihi. Hvis dere ikke tenker på alle de merkelige husene, den skjeve lyktestolpen, og alt det andre skjveive greiene, så er bilde ganske rødt. Tjohei, jeg har matteprøve i morgen, og jeg holder på å sovne for hvert 10000dels sekund som går. Da veit dere det.


Brooooom, brooom, brooooooom. Åh, jeg burde ikke blogge i den tilstanden jeg er i akkurat nå. Stakkars de som måtte finne på å lese dette. Jeg er trøtt.

Hva synes dere om bilde?

Har dere hatt en våken og bra dag?
Vi blogges, cars!

08.02.2012 Foto og Photoshop

Light in the dark

Dette var faktisk et av de bildene som ikke ble så altfor dumme da jeg kledde på meg for å ta bilder ute i kulden. Bilde er tatt nesten rett utenfor døra, så nei, jeg hadde visst ikke trengt å gå så fryktelig langt inn i skogen og i en halvmeter med snø for å ta mørke rare bilder. Men man lærer så lenge man lever, haha. Jeg fikk meg jo en fin gåtur daaa.


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?

Liker du å ta bilder?
Vi blogges, lights!

07.02.2012 Antrekk

Antrekk; rosa jakke

Jakken kan vel kanskje ikke gå helt under kategorien rosa, men den er mer rosa en grønn så. Den er forresten vintage fra Ralph Lauren, så derfor de litt småbrede skulderene. Egentlig var det med puter i dem og greier, men akkurat da jeg tok bildene, så tok jeg de av.
Ellers så er skoene det meste spennende kanskje, de er i fra Eurosko.


Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, outfits!

God natt, søteste lesere, tihi.


Stikkord:
07.02.2012 Shopping

New skull ring

Det er sånn skikkelig billig salg på Ginta Tricot nå, eller det er vel kanskje så ferdig, men det er likevel litt fine greier igjen. Jeg fant blant annet denne fete ringen her!


Jeg har lurt litt på om jeg skulle kjøpe den før den kom på slag, men så gjorde jeg det ikke... Men da den kom til kun én tiendel av prisen, da synes jeg det var greit, tihi.


Den liker seg godt sammen med pingvinene mine.
Jeg ble iallefall veldig glad da jeg fant denne ringen til bare 10kroner, tihi. Fin og billig! Kan det bli bedre? Sånn over til noe helt annet, så skal jeg straks på fotballtrening.

Hva synes dere om ringen?

Handelt mye på salg i det siste?
Vi blogges, skulls!

Stikkord:
07.02.2012 Hverdagsliv

Hvis du hadde vært et skilt...

Det har vært en kjempefin dag i snøen i dag, tihi.

Menne atte, jeg kom til å tenke på noe her om dagen, hvis du hadde vært et skilt, sånne som er langs veien, hvilket skilt ville du da ha vært?

Jeg tror jeg ville ha vært et blått opplysningsskilt som viser at det er 100 meter til en bensinstasjon, slik at familier kan stoppe opp, strekke på beina og kjøpe is langs ved veien. Det er et koselig skilt.


Hvilke skilt ville du vært?
Vi blogges, signs!

Lik Lumskbloggen på FACEBOOK

07.02.2012 Foto og Photoshop

Donut

Tidelidi, nå skal vi på en slalomtur med skolen. Siden jeg bor på veien til dit vi skal, kunne jeg sove en og en halv time lengre enn vanlig. Åh, herlig! Dere får kose dere med denne donutten så lenge tihi. Den ser bra ut, og lukter godt, men tror ikke smaken er såååå god...


Hva skal dere i dag?
Vi bogges, donuts!

Stikkord:
06.02.2012 Foto og Photoshop

Livsfare

Have respect for the sign! Just saying...


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, photos!

Lik LUMSK på FACEBOOK

Stikkord:
06.02.2012 Foto og Photoshop

Hvilken farge liker du best?

Jeg lurer bare på en ting. Det er jo maaaange forskjellige farger man kan få tak i rundt omkring. Så derfor lurte jeg på hvilken som er deres favoritt (vi teller med svart også). Jeg har alltid likt grønn, men nå har fargene gått mer over til pastellfarger for min del, og mintgrønn er nok min favoritt.


Ironisk at jeg har på meg rosa og blått da, men, tihi.

Hvilke farge er din favoritt?
Vi blogges, colors!

Stikkord:
05.02.2012 Foto og Photoshop

Under ombygging

Jeg har tenkt til å fiksfakse litt på bloggen min i kveld, så det kan hende den ser litt rar og uferdig ut hos dere, men ikke tenk på det. Stikk innom igjen om noen timer, så blir den nok bedre skal dere se. Dere er best, tihi.


Et superkult arkivbilde.

Hva tror dere skal bygges om på bloggen?
Vi blogges, bloggers!

Stikkord:
05.02.2012 Negledesign

Negledesign: pingviner

Siden jeg har vært flink å skrevet over 1000ord på en teaterlogg, så tok jeg meg en liten pause som jeg vil fylle med blogging. Forresten, så må jeg bare si at det var ganske mange som leste det forrige innlegget mitt, men det var også en del som ikke gjorde det. Jeg tok meg ikke så veldig nær av de som ikke leste det akkurat, jeg synes det egentlig bare var gøy. Kanskje litt slemt mot de som ikke leste innlegget, men assa, innleggene er jo til å leses, så det var jo ikke bare slemt av meg,tihi.

Uansett. Jeg hadde litt ledig tid i går, og pyntet neglene mine med noen pingviner.


Han ene gråter litt fordi topplakken var litt for sterk for ham...


En liten pingvinkolloni på neglene mine.
Han her ser dobbelt, tihi.


Så nå har jeg selskap uansett hvor jeg går. Jippi.

Nå sitter jeg egentlig å venter på at håret mitt skal tørke, så jeg kan snike meg ut i kulden og ta noen bilder. Da kan jo vinter negledesignet med pingvinene kose seg litt også, tihi.

Hva synes dere om pingvinene?
Vi blogges, pingvins!

Stikkord:
05.02.2012 Hverdagsliv

Jeg har bursdag

Dette innlegget her var mest for å sjekke om folk virkelig leser innleggene mine, for jeg har ikke bursdag. Jeg har egentlig bursdag 1.september, og jeg skal på ingen måte snike meg til en ekstra bursdag, tihi. 

Det er bare litt gøy å sjekke fordi noen ganger, så merker man på kommentarene man får at folk virkelig leser innlegget ditt, mens andre ganger, gjør de det så absolutt ikke. Derfor -bare litt på gøy- ville jeg bare sjekke om hvor mange søte som leser denne kule skriften.


I dag skal jeg være skikkelig flink å gjøre masse skolearbeid (kanskje trene litt også?).

Når har du bursdag?

Har du noen planer for dagen?
Vi blogges, birthdays! 

Stikkord:
04.02.2012 Foto og Photoshop

Ny header- blå og rosa

Mens jeg sitter å ser på gullfisken, så har jeg laget meg en nye header som jeg lurer litt på å bruke. Det er egentlig litt flaut at den headeren jeg har er såpass "høstete", så det er vel greit å forandre litt på den etterhvert. Derfor er denne jeg har laget nå litt mer vinterlig.


Hva synes dere om headeren?

Hva synes dere om fargene og slikt?
Vi blogges, headers!

Lik meg på FACEBOOK

Stikkord:
04.02.2012 Musikk

If you tolerate this...

Jeg må innrømme at jeg er ikke den som har slike kjedis-crusher, sånn egentlig, men da jeg kom over reprisen av programmen The Voice fra i går, og hørte den fyren her (!), dunk- dunk- dunk. Åh, jeg bare elsker stemmen hans, stilen hans, og han er norsk! Jeg tror jeg må begynne å følge mere med på dette programmet assa, tihi.


 
Marius Beck, mine søte damer og stilfulle herrer. -IKKE stjel ham, tihi.

Hva synes dere om stemmen hans?
Vi blogges, voices!

Stikkord:
04.02.2012 Foto og Photoshop

Nikon S6200

Jeg har kjøpt meg nytt kamera i dag! Åh, jeg er superduper fornøyd med det! Det er et Nikon CoolPix S6200, forresten. Så ja, det er et kompaktkamera, men bildene er ikke langt unna speilrefleksnivå, tihi. Kamera har 16megapixler og har 10x zooooom, masse fancy funksjoner og herlige bilder. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd.


//Bildene er uredigerte fra Canon EOS 500D- herlig kamera det også.

Vanligvis når man skal kjøpe et kamera som tar BRA bilder, så må man ofte enda høyere opp i pris, men dette kamera her tar superbra bilder, og har heller ikke så alt for høy pris. Kan det bli bedre? Dessverre ligger det på lading for øyeblikket, men det blir nok ikke siste gangen dere ser dette kamera på bloggen.

Hva tror du om dette kameraet?

Hvilke kamera har du?
Vi blogges, cameras!

Lik bloggen min på facebook, TRYKK

Stikkord:
04.02.2012 Foto og Photoshop

My angel

Hoppet over en dag med blogging i går jeg, rett og slett fordi jeg bare hadde en halvtime hjemme, og da hadde jeg ikke så mye tid. Derfor blir det kanskje litt ekstra mye blogg i dag, jippi!


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?

Har du noen planer for i dag?
Vi blogges, angels! 

Stikkord:
02.02.2012 Foto og Photoshop

Slowly sueside

Bildet til Maren Vik forteller mer en 54267ord kan gjøre. Jeg må innrømme til dere søte blogglesere at noen tårer falt fra meg, da jeg så dette bilde...
Hva tenker dere rundt bildet?

Stikkord:
02.02.2012 Foto og Photoshop

Fly bird, FLY!

Fiiine fugleringen min, tihi.


Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, birds!

01.02.2012 Hverdagsliv

Denim sløyfe

Siden jeg nå akkurat ha tatt meg en aldri så liten pause fra naturfags øving (igjen), tenke jeg å vise dere sløyfen jeg hadde på meg i dag. Jeg har ikke brukt den ute, sånn i offentligheten før, men jeg liker den, tihi. Den av sydd av mammas gamle buksebein og er fylt med bomull. Når jeg tenker meg om, så har jeg vist dere den før, men så kan dere se den på hodet mitt også. Det er kult!


Det derrrre hvite greiene som flyr rundt meg, kalles for snø. Vi har mye av det rundt i bygda her. Jeg liker snø!

Nå er pausen min over!
Hva synes dere om bildet og sløyfen?
Vi blogges, bows!

Lik bloggen min på facebook, tihi

01.02.2012 Antrekk

Skjorte under genser?

De fleste har vel vært borte i det å ha en skjorte under en vanlig tykkere genser, men hva synes dere egentlig om det? Jeg må si at jeg digger det! Det er litt sånn gammeldags, og nerdete, men likevel så utrolig stilfult og kult. Har du en genser du begynner å bli litt lei av, putt en skjorte under den, og vips! - Nytt antrekk.


Det er bevisst mye støy i bildet.

Hva synes du om skjorter under genseren?
Vi blogges, shirts!

01.02.2012 Foto og Photoshop

Foto; accessories

Bildet er vel i grunn ganske gammelt, men det funker vel fint for det, tihi. Jeg liker smykker og annet tilbehør. Dere får se den nysydde sløyfen min av olastoff snart også. Eller, dere har vel egentlig sett den en gang før, men alle ting er bedre enn en! Ja, noe sånt...


//Canon 500D

Hva synes du om bildet?

Er du glad i smykker?
Vi blogges, accessories!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits