28.02.2011 Antrekk

Negler; Black Rainbow

Jeg har lakket meg nye negler for uken, og slik ble de denne gangen;


Gikk for noen litt mer fargerike denne gangen. La oss ta en nærmere titt:

Dette var da de forskjellige neglelakkene jeg brukte, men det går så klart an å bruke andre farger fra andre merker også hvis det er ønsket
Jeg har ikke de dyreste lakkene akkurat, men de fungerer veldig bra synes jeg. Og jeg trenger heller ikke neglelakk fra Dior til rundt 200,- per flaske, haha.

Tenker at hvis dere ser litt nøye, så ser dere hvordan jeg har gjort det, men det er bare å spørre så kan jeg sikkert vise, eller vertfall forklare hvordan jeg har laget det. Og ja, den graffite lakken fra IsaDora er veldig kul og bra!

Hva synes du om min nye "neglelakkdesign"?
Vil du vite hvordan jeg gjorde det, eller har du noen spørsmål om det?
Vi blogges, nails!

Stikkord:
27.02.2011 Foto og Photoshop

Love me, when I need it...


What'cha think?
Vi blogges, flowers!

Ps: jaa, jeg liker å skrive jeg på engelsk med liten i, haha.

Stikkord:
27.02.2011 Shopping

1 stk. fine sko


Funnet disse på nelly.com
Eller hva synes du?
Vi blogges, shoes!

PS: Sitter å ser på skibytterennet for mannfolka i VM. Heia Norge!

Stikkord:
26.02.2011 Foto og Photoshop

Foto; Colors in the darkness


Fordi jeg har en gammel, lysende og fargerik lampeaktig lampe som hadde veldig lyst til å bli tatt bilde av med mitt herlige speilreflekskamera.
Hva synes du om bildene mine?
Vi blogges, bokehs!

Stikkord:
26.02.2011 Hverdagsliv

Fake HarryPotter conversations

Jeg hadde besøk av ei venninne her om dagen, som viste meg en utrolig morsom side, ja, etter min mening da vertfall. Det er nemlig ei side med -veit ikke helt hva jeg skal kalle det- fake Harry Potter bruker på facebook da, på en måte. Hvor noen da har lagd f.eks facebook statuser til noen av karakterene i HarryPotter, hvor da andre av karakterene har kommentert. 

Før jeg begynte å lese var jeg ganske skeptisk egentlig, for trodde ikke at det kunne være så fryktelig morsomt, men har funnet ut at jeg liker de veldig godt nå, haha. Har lagt ut noen av mine favoritter^^ PS; litt liten og uklar skrift på noen av dem, men zoom inn, eller finn en annen måte, så ordner det seg nok.Alle samtalene er hentet HER I FRA.

Jeg synes de er ganske så morsomme noen av dem jeg da, men kan jeg kanskje ha litt sær humor til tider og, haha. Måtte bare dele siden med dere. Altså http://fakeharrypotterconvos.tumblr.com/ stikk innom der.
Liker du dem? Har du vært innom siden før?
Vi blogges, HarryPotters!

Stikkord:
25.02.2011 Foto og Photoshop

Ny glittrende header

Da har tilslutt fått laget meg en ny header, og et nytt design. Designet skal nok bli enda litt mer forandret på etterhvert, men det kommer litt nytt innimellom, så be continued. Så til headeren.

Jeg valgte nå å ha en litt mer allårig header, hvis jeg kan kalle den det, med litt stjerner og verdensrom i bakgrunn. Så håper dere liker den. Legger ved et lite snø bilde også jeg. Det bilde er forresten tatt da jeg tok bildene til den forrige headeren, så tild dere som ikke husker den forrige, så får dere vertfall sett det jeg hadde på meg, haha. Veldig detaljert og fint...


Liker du min nye header?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
25.02.2011 Shopping

My new earrings


Med redigeringstips fra CarolineMaria


Kjøpt fra noe så enkelt som Cubus, men fine er de.
Nå skal jeg begynne litt smått på utfordringen fra min Madelen, nemlig å tegne henne! haha, håper virkelig ikke hun tar seg nær av at den sansyligvis ikke kommer til å se ut som henne...

Liker du de? Hva skal du i dag?
Vi blogges, earrings!

Stikkord:
24.02.2011 Shopping

The key is a påskeegg

Har tilbringt en herlig dag i Tønsberg sammen med Madelen i dag. Siden jeg og var i Tønsberg om mandagen, ble det ikke så mye shopping fra min side, men det er jo koselig å bare titte litt rundt omkring for det. Tok bussen innover og levde på påskeegg med melkekrem fram til vi skulle hjem, haha.

Også fant vi en venn;

Ja, assa selvutløser på et kjøpesenter fugerer ikke så bra, så da photoshopper vi inn meg i stedet. Jeg tulla ikke med påskeeggene.
Snu litt på de søte hodene deres, så ser dere bedre. Men det er altså en supersøt liten nøkkelring fra Kremmerhuset- Ting & Sånt. Egentlig en litt klissete valentine gave, men tenkte jeg kunne kjøpe den og bruke den til noe annet. Kanskje et kjede?

Jeg kjøpte også et par øredobber som dere skal få se seinere, og en genser. Men genseren kommer i et nytt innlegg seinere, muligens litt dekorert. Så følg med! haha.
Nå skal jeg ut på fotballtrening!
Hva synes du? Har du vært i Tønsberg før?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, keys!

Stikkord:
23.02.2011 Hverdagsliv

Aleine i Ormenlange

Har vært i slalombakken i Kongsberg i dag, og har tilslutt begynt å få igjen varmen i kroppen. Seriøst, det var sykt kaldt ute! Men vi holdt ut dagen, og da var det ekstra deilig å kunne varme seg på en god kopp med te når vi kom ned til bilen igjen.

Det var veldig deilig i bakken også for selvom det er vel en av buskeruds større skianlegg (jada, Hemsedal og de stedene er større), så var det ganske få folk. Slapp å stå et kvarter i kø for å komme seg til stolheisen, for å så kræsje i de 150 andre folkene som er på vei ned samme bakke som en selv. Når vi kjørte ned Ormenlange (alle bakkene har veldig fine navn) var vi nesten de eneste der. Kom et og annet menneske i blant, men kan ikke kalle det overbefolket.


Wihii, slalom er gøy! Haha, ikke mobb det flotte skiantrekket mitt.

Så en herlig dag i bakken har det vært! Selv om jeg ikke kunne føle fingrene og tærne mine da vi gikk til bilen. Jeg holder meg til vanlige slalomski jeg da, som dere sikkert ser på bildet. Det holder lenge for meg. Det hadde vært morsomt å prøvd brett en gang, men så langt har jeg ikke kommet enda, haha.

Har du vært i Kongsbergbakkene før?
Liker du å stå på slalom? Har du ski eller brett?
Vi blogges, skiies!

Stikkord:
22.02.2011 Hverdagsliv

Vinn en nydelig FuzzyHead

Jeg har meldt meg på en konkurranse hos FRK. CANDY, og oppfordrer deg til å gjøre det samme. Hvorfor jeg synes du burde velge denne konkurransen framfor andre, er fordi at premien du kan vinne her, også støtter et veldig godt formål! Den er nemlig balnt annet med på å støtte eller få fram fuskepels i stedet for ekte, og samtidig gjøre det bedre for villedyr. Du kan også lese om det HER. Så det man da altså kan vinne, er en ekte og super nydelig FuzzyHead lue!

Forresten viktig detalj! Disse luene er kun laget av fuskepels! Ikke noe ekte pels og dyreplageri her. 

For dere som ikke helt veit åssen de kan se ut -mange forskjellige typer- så ta en titt her;

     

    
Hvis jeg skulle valgt meg en lue, måtte det ha blitt den 1. eller den ulvelua da. Den er for det første utrolig nydelig, samtidig som ulver også er et dyr som trenger å bli støttet litt, siden de både er utrydningstruet og mange folk er i mot dem fordi de lever etter instinktene sine... Men mine meninger om ulver skal vi ikke blogge om nå. Fuzzy Head passer bedre.

5 gode grunner til å ville ha en FuzzyHead lue;

 • De er utrolig herlige og nydelige!
 • Å kjøpe en støtter også en veldig god sak.
 • Du vil garantert få utrolig mange postivie kommentarer på lua di.
 • Folk vil legge merke til den, og kanskje ønske seg lik som deg
 • Det drar gutter, for tenk så mange som har lyst til å klappe deg.

  Så med andre ord, meld deg på konkurransen hos FRK. CANDY. Du vil ikke angre!
  Har du meldt meg på konkurransen hennes? Har du lyst på en FuzzyHead?
  Vi blogges, Fuzzyheads!
Stikkord:
22.02.2011 Foto og Photoshop

Foto; Mango Madness
Fordiii, jeg er glad i Snapple.
Liker du Snapple? Hvilken er din favoritt?
Vi blogges, mangos!

Stikkord:
21.02.2011 Shopping

Shopping 21. februar

Jeg har jo da vært på shopping i dag da, og det var egentlig ikke meninga å shoppe noe veldig store greier, men ble litt på meg likevel.

Blant annet så fant jeg noen neglelakker på Cubus. Synes de fra maybelinne er så bra, at jeg måtte bare kjøpe noen til. Litt usikker på når jeg skal få brukt den gule da, men.


Nyeste bok i min herlige vampyrserie.


To nye farger i Cernitt leire. Nå kan de bli flere smykker^^
Og litt tynn kjetting som jeg kan henge annheng på^^ veldig kjekt det assa.


Og noen herlige sko fra DNA! serriøst, jeg elsker dem sykt mye allerede! De er jo bare helt nydelige. Også sto de til og med til 70% rabbat, så jeg fikk de til litt over 200kr. Så dem først, og da hadde de for stor størrelse, men så litt lengre inn, så hadde de 36! heaven!

Så da veit dere hva jeg har brukt penger på i dag. I morgen skal vi på en hyttetur tror jeg. Da får jeg god bruk for den nye boka mi.
Hva synes du?
Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, hearts!

Stikkord:
21.02.2011 Hverdagsliv

Hjerte på sko har gull i munn


Canon EOS 500D <3
God morgen alle vinterferiesyvsovere der ute. Håper dere sover godt. Eller har sovet... Men dere veit, morgenstund har gull i munn. Nå skal jeg straks en liten tur til Tønsberg by, og få tak i et par ting og litt annet surr. Wihii

Hva synes du om bilde mitt?
Vært i Tønsberg før? Hva skal du i dag?
Vi blogges, shoes!

Stikkord:
20.02.2011 Foto og Photoshop

Your heart aches...


Canon EOS 500D ¢¾
What you think?
Vi blogges, hearts!

Stikkord:
20.02.2011 Musikk

River Flows in you

En litt treig, men deilig slappe av søndag tidlig i vinterferien går vel for mange til pc, tv, eller annet surr. Det går det vel egentlig til for meg og, men jeg la ved piano også. Jeg har spilt piano før, men aldri etter noter, så det kan jeg faktisk ikke... Men da er det jo kjekt å kunne lære seg å spille piano uten å kunne noter, ha en pianolærer eller PIANO! Okei, kanskje det er greit å ha et piano da, men resten skal gå fint uten.

Regner med at de fleste av dere har sett Twilight- filmene, kanskje både 1, 2 og 3, så da kan den melodien jeg har sitti med i dag, kobles med nr. 2 tror jeg det er. "River Flows in you".
Så bare se, det går ann å lære seg uten noter og lærer.


Jeg har brukt versjonen i 50% da, som går en del saktere enn denne versjonen. I tillegg må jeg legge til at jeg bare har lært med de først 20sekundene på denne her... Men jeg synes jeg har vært flink jeg. Skal prøve å lære meg resten etterhvert og.

For et par helger siden, eller uker om du vil, satt jeg og lærte meg den kjente Für Elise av Beethoven også. Men her også lære jeg meg bare den første delen. Men synes det er vanskelig nok for en amatør som meg.

Det finnes mange forskjellige slike videoer på youtube.com, så er du interissert finner du nesten 100% garantert det du leter etter. Kanskje det ikke er en helt slik video, men de fleste sanger er det noen som lærer deg på youtube. Prøv i vei!
Men ikke forvent at det skal låte så sammenhengede de første gangene. Tok lang tid før jeg selv skjønte melodien i det jeg spilte...

Spiller du piano? Lært deg piano via youtube.com før?
Vi blogges, pianos!

Stikkord:
19.02.2011 Hverdagsliv

Den magiske katt

Du burde virkelig koste på denne videoen ett minutt av livet ditt, for det er den verdt. En super søt katt som også kan trylle! Liker jeg å tro da vertfall, haha.


Utrolig søt, ikke sant?
Vi blogges, cats!

Stikkord:
19.02.2011 Antrekk

Kjole og slikt

På forhånd vil jeg bare advare dere om at du vil se mange bilder av meg, så om du har noe stort i mot bilder av meg på bloggen min, så er dette dessverre ikke innlegget for deg. Sånn at du veit det bare, haha.

Nevnte vel på et eget innlegg om kjolen min og litt sånt, så da syntes jeg det passet bra å ta nå. Det ble litt forskjellige bilder fra både før og etter ballet. Hvem som er fra hver, kan dere sikkert se på sveisen. Ellers er det ikke så mye forskjell. Jo! Bildene er tatt av min kjære søster, Ida, og min herlige mamma!
Lipgloss må på også veit dere.
Slik var skoene jeg hadde på meg forresten, de fra Tamaris. Også dem jeg hadde på de litt mer uklare bildene to innlegg eller noe lengre ned. Hælen er heldigvis ikke så høy, så jeg klarer å gå på dem. Det eneste var at den er så tynn, så da blir det litt vanskeligere igjen...


Snøringen i ryggen som jeg snakket om.


Mamma som hjalp meg med å finne disse supersøte silkerosene. Også hennes idé med den vakre diamanten der.


Hei du! Tror dette var et litt "in motion" bilde.


Sitte bilde med kjolen min.

Jeg ble utrolig fornøyd med kjolen, skoene, håret, smykker og vesken (vises ikke på bildene). Kunne ikke vært mer perfekt ^^ Håper jeg blir bedt med på flere anledninger hvor jeg kan pynte meg med kjolen og slikt igjen etterhvert *hint hint* tihih.

Synes du jeg var heldig med kjolen min? Er du glad i pynte deg?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
18.02.2011 Hverdagsliv

Prom 2011

Kom sliten og hes hjem i går etter et herlig ball! Skoleball er alltid like koselig, fordi det er jo veldig sosialt da, alle har tatt på finstasen og ja, det er rett og slett helt supert!

Teamet for årets ball var Valentine, så en fin mulighet til å flørte litt med kjekkasen på dansegulvet til de som var interissert i det, haha. Jeg har i allefall lært meg hvordan hjerteformen ser ut, for deeet har jeg sett mye av. Men det er jo en pen form det så, er ikke så dumt å kunne.


Madelen, Tove Marlene, Henriette og Liv Mari
Herlige jentene mine!<3 Savner Merete da, men hun ligger på en strand i Thailand og soler seg.

^
Uklare bilder er fiiint! Synne og Kristina søtingene<3


Den klassiske "spis opp lakrissnoren uten heder" leken.


Og etter et par "formelle" danser, ble det litt mer, em.. annen dans.
Haha, denne gutten var forresten kavaleren og dansepartnen min for kvelden. Men nei, han ble nok ikke bært rundt i en stol hele kvelden ^^

Jeg har også hørt at flere har vært spente på kjolen min, så da skal dere nok få lov til å se litt på den også.

Tadaa!
Selve den brune kjolen er kjøpt hos Floyd. Men det rosa, altså underskjørt og silkeroser, er sydd på hjemme med hjelp fra min herlige mamma!<3 Kjolen har også snøring bak i ryggen, men det kan dere få se i et seinere innlegg tenke jeg.

Jeg er vertfall super fornøyd med kvelden, kjolen, skoene, folkene, dansingen og ALT egentlig. En herlig kveld med herlige folk!

Hva synes du?
Har du vært på ball i år? Hvilke tema hadde dere?
Vi blogges, proms!

Forresten, så har Marlind vært så utorlig søt og vudert bloggen min. Sjekk ut bloggen hennes, og les vurderingen her

Stikkord:
16.02.2011 Foto og Photoshop

Foto; You're my best friend


Har du en bestevenn?
Vi blogges, friends!

Stikkord:
15.02.2011 Hverdagsliv

Tegning; The Joker

De som har fulgt bloggen min en stund, eller bare lest gjennom de gamle innleggene mine, har vel kanskje sett innlegget hvor jeg prøver å tegne the Joker fra Batman filmene? Vel, uansett. Den tegningen jeg la ut da, var mens jeg holdt på å tegne den, men nå er jeg tilslutt ferdig. Tror jeg vertfall. Føler meg aldri 100% ferdig med en tegning, men ferdig nok, haha.

Nå er disse bildene tatt med det 5år gamle digitalkamera mitt, så noen fine kontraster og skygger, er det dessverre ikke mening å lete etter. Men dere får se det sånn ca. bra. Bedre enn ikke noe, er det vel noe som heter. Også er jeg heller ingen kunstnerisk mester til å tegne, så pliiis ikke ha for høye forhåpninger om meg.


Haha, ja, jeg har tegnet ham med en litt annen hårsveis enn det han egentlig har. Men hvis vi andre folk kan variere hårsveis, kan vel han og?
Ooog ja, Batman er vanskelig å tegne..!


Nå er det sånn at jeg heller ikke har sett noen av Batman filmene, men har hørt at de er bra. Så om noen av dere herlige lesere har, gjerne informer meg litt ^^ Madelen har forresten gitt meg et nytt tegne oppdrag, nemlig å tegne henne! Yes, det kan bli spennende ^^ da har jeg vertfall litt å sitte med i vinterferien.

Nå må jeg tilbake å kose meg med samfunnsfagframføring. Jippi..! 10minutter om uførepensjon, finnes det så mye stoff i det hele tatt?!

Hva synes du om tegningen min?
Har du sett noen av Batman filmene? Hvis du har, er de å anbefale?
Vi blogges, jokers!

Stikkord:
14.02.2011 Shopping

Årets ballsko

Om lørdagen fikk jeg kjøpt meg sko til ballet vi skal ha på torsdag. Men så sær som jeg er, så vil jeg ikke vise dere klart bilde, haha. Noe skal jo være hemmelig før ballet. Så ikke tro at dere får se kjolen min før 17. februar, wiiiiii.  Men jeg kan fortelle dere at skoene er fra Tamaris.


Hva synes du om bildene?
Hvordan tror du skoene ser ut?
Vi blogges, balls!Stikkord:
13.02.2011 Shopping

Skomodell

Aller først, gratulerer så masse med morsdagen til min herligste mamma! <3

Jeg har funnet ut at jeg har lyst til å bli modell for sko^^ litt sånn random på en leksefull søndag, men har funnet ut at det ikke ville vært så dumt. Fordi at de som er modell for sko, har ofte på seg så mange fine klær! mye finere enn de som er modell for klær. Eller de er jo fine de også, men det er ofte mer fancy og kreative de som brukes til bilder for sko.

Jeg fant ikke helt alle de bildene jeg så etter, men de får funke.
Jippi!
Ser du, er så mye fint som man kan ha på seg selv om det er skoene som egentlig er i fokus, haha.
Da vet dere mine nåværende fremtidsplaner. Nå må jeg jobbe videre med alle tusende leksene, og framføringene mine.

Ville du likt å bli skomodell?
Liker du sko?
Vi blogges, shoes!

PS: jeg skal få lagt ut bildene fra jentekvelden i går, men tar bare litt tid.

Stikkord:
11.02.2011 Foto og Photoshop

Advarsel; passer ikke for epleallergikere

Advarsel;  passer ikke for eplealergikere

Haha, utrolige nyttige bilder, men hva kan man komme med etter en trøtt dag?
Gjort noe morsomt i dag?
Vi blogges, appels!

Stikkord:
10.02.2011 Foto og Photoshop

Monterkake eller kakemonster?
Canon EOS 500D
What'cha think?
Vi blogges, cakes!

Ps;  jeg fjærnet det forrige innlegget mitt, pga. ting som kunne feiltolkes på en måte jeg ikke ville det. I tilfellet noen som lurer.

Stikkord:
09.02.2011 Foto og Photoshop

Bilde i tre

Vi, som sikkert mange andre skoler har kunst og håndverk, og det siste prosjektet vi har hatt er å lage et bilde av tre i tre. Altså, et trebilde. Tema ellers er ganske fritt, men det skal være arkitektur med i bilde, eller en bygning da med enklere ord. Men bygning kan tolkes i fele betydninger, og en utedo er vel en bygning det og? Så av alle ting, er det det jeg har valgt å lage.


Det er jo kjekt å ha litt mere på bilde enn bare bygningen også, så jeg  valgte å skjære ut og male blader som jeg skal ha foran.


Og hvert blad skal pusses vekk for flis og annet merkelige greier.


Med maling blir det noe rundt sånn.


Og slik ble hele bilde mitt. Okey, det ser litt merkelig ut med fargene og sånt fordi det er tatt med et 5megapixel mobilkamera, men det får funke så lenge, haha. Da er det bare rapporten igjen, som jeg ikke har begynt på. Flaks at vi kan levere den til neste uke.

Nå skal jeg gå å dø fordi jeg ikke skjønner noe av uførepensjonen i samfunnsfagen til i morgen, wohoo!

Hva synes du om bilde mitt?
Har du gjort noe liknende før?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
07.02.2011 Foto og Photoshop

My sister's bracelet


Er det ikke pent? Det er Ida sitt
Hva synes du om bildene og armbåndet?
Vi blogges, bracelets!


Stikkord:
06.02.2011 Hverdagsliv

1-0 blir til 1-1, som blir til 1-2...

Da var vi hjemme igjen fra Skien i dag også. Som det sto i forrige innlegg, kom vi til B-sluttspillet i fotballcuppen som vi var med på. Riktig nok så tapte vi alle kampene, men er et så fryktelig viktig da, haha. Kan jo ikke vinne alt heller. Selv om vi tapt de kampene i går, kom vi da videre for det, og dro til Skien i dag også.


So team møte! Kan du se meg?
Jeg er nr. 7. Ja, vi møtte et lag som og var røde, og når vi da var bortelag, måtte vi ha vester.


Tro det eller ei, men ja, jeg har en mening med å surre oppi borti der for meg selv.


Let's do some oppvarming!


Den kampen her tapte vi 6-2...

I sluttspillet er det sånn at når man taper en kamp, er man ute. Vinn eller forsvinn, nesten bokstaveligtalt... Og vi ledet 1-0 til det var gått ca. 14 minutter. Så ble det plutselig 1-1, 1-2, 1-3 ooooog kampen endte 1-4. Kampene vi spilte var på 20minutter, forresten. Så sånn gikk det. Men det er jo morsomt da ^^

Har du vært på cup før?
Liker du å spille/se på fotball?
Vi blogges, soccers!

 

Stikkord:
05.02.2011 Shopping

En traktor av vaffler

Jeg har funnet noe av det morsomste og kuleste merketing på lenge! Nemlig et vaffeljern fra Moods of Norway. Har du ikke sett det før, skjønner du kanskje ikke hva som er så fantastisk med et merkevaffeljern, men jo, det er sykt kult. For det lager ikke vanlige vaffler med hjerter, men en traktor. Bare se, utrolig søtt!


Gjett om jeg ønsker meg et sånt et! Jeg trenger bare 990kr først...

Også har jeg og HSH vært på fotballcup i Skien i dag. Det var veldig morsomt!^^ Vi tapte alle kampene da, men... haha. Vi kom videre til B-sluttspillet i morgen for det da, så da blir det å stå opp klokka sju da og. Får håpe det går litt bedre i morgen. Men så spilte vi mot fjorårets juniornorgesmestre.

Var ikke det bare super søtt?
Har du vært på cup i Skien i dag?
Vi blogges, waffels!

Stikkord:
04.02.2011 Antrekk

Dagens kledningDen søte grå genseren jeg har på meg, er mamma sin, og kan tilhøre under kategorien vintage. Skinntightsen er fra Gina Tricot. Jeg har også på meg en hatt fra Glitter og øredobber som jeg ikke huske hvor jeg har kjøpt, men fine er de ^^

I morgen skal jeg på fotballcup i Skien, så det blir spennede. 
Hva synes du?
Vi blogges, trees!

Stikkord:
02.02.2011 Shopping

Du hadde snudd deg


Link på bilder. Nå sier jeg ikke at alle skal gå rundt sånn, men dere må være enige i at dere hadde snudd dere og sett to ganger om dere hadde sett denne fyren^^

Enig der?
Vi blogges, streetstyles!

Stikkord:
01.02.2011 Foto og Photoshop

En hoppende og glisende kanin, som er forelsket...

Det hele startet i naturfagstimen 1. februar 2011, da 10B satt i klasserommet og diskuterte om verdensrommet, planeter, forurensing og tiltrekningskraft. Da plutselig noen utbrøt- så vi er egentlig noen prøvekaniner som er satt ut for å se om vi kan da vare på jorda? Og hva annet kan man gjøre når man sitter med en penn i hånden, et ark foran seg og hører, KANIN. Jo, da tegner man en kanin.

En kanin blir fort til en glad kanin, til en hoppende kanin og til en forelsket kanin. Men hva kan kaninen være forelsket i? Joda, en gulerot. Ja, da tegner man en hoppende og glisende kanin, som er forelsket i en gulerot.


Nå er jeg sikker på at alle dere kommer til å få 6'er på neste naturfagsprøve. Bare å tegne en kanin veit du.
Nå må jeg skifte til fotballklær og dra på trening!

Forresten så har bildeopplastingen på blogg.no klikka, igjen! men ett bilde er vel bedre enn ingen ting.
Er du glad i naturfag?
Vi blogges, rabbits!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits