28.02.2010 Musikk

Boys don't cry...

De som har lest bloggen min før -og kanskje litt til- vet at jeg har mine perioder hvor forskjellige artister, grupper og/eller sanger ligger øverst på spotifyspillisten min. For tiden er det gruppa "The Cure" som fanger min oppmerksomhet. Jeg har valgt ut "Boys don't cry" å spille for dere, men de har veldig mange andre sanger jeg synes du burde høre og.
Feirer litt med bilde av den nye headeren min. Jeg er ikke akkurat verdensmester på å lage headere, men den får funke en stund.
 


Hva synes du om The Cure?
Hører du ofte på sanger fra The Cure?25.02.2010 Hverdagsliv

Den fantastiske "når jeg vil" bloggingen.

Den fantastiske "når jeg vil" bloggingen min fortsetter. Det kommer et nytt innlegg nå og da, sånn som det passer med hverdagen min. Så her kommer innlegg fra mine dager.
Siden helga har jeg begynt å snufse og snyte meg mer og mer for hverdag. Det man enkelt og greit kan kalles for forkjølelse. Slitsomt er det jo, men så må man bare tenkte på at det går jo over igjen. I går ble det litt bedre og vi hadde egentlig tenkt til å dra en tur i slalombakken i Kongsberg, men ettersom gradestokken viste over -20, så ble det en IKEA tur i stedet. Ikke noe dumt valg synes jeg^^
IKEA er et spennende sted, der kan man finne mye rart om kanskje litt nytting ting og. De har veldig mange sine utstillinger også, blant annet denne som jeg synes var vedlig fin.

Legg merke til den stilige lampen i taket^^ Den var tøff. Rommet var så lyst og fint, slik at man måtte bare legge merke til det. Jeg fant et veldig fint bilde også av Paris faktisk, med en del bygninger i svart-hvitt og Eifeltårnet som lyste litt ekstra opp. Det var veldig, veldig fint! Men prisen av over 1500,- så jeg må nok hvertfall vente en stund før jeg får kjøpt meg det.
Selvom jeg ikke kjøpte bildet, så kjøpte jeg en del andre morsomme saker. Kaktuser blant annet er gøy, sammen med mange rammer og flytelys. For mange er dette kanskje ikke så nyttig, men jeg liker det^^
Når man kommer på IKEA får man så mange ideer, og man får så lyst til å pusse opp og sånt, så i dag har jeg rydda en del på rommet mitt. Jeg har ikke planer om å direkte pusse opp, men rommet mitt trengs å ryddes en del. Da veit dere det^^

Har du vært på IKEA før?
Blir du fort innspirert når du ser mange fine designer rom?
Vi blogges folka!<319.02.2010 Hverdagsliv

Ready for tonight?

I går, den 18. februar var det Hof skole sin tur til å ha skoleball. Siden jeg som ikke så overraskende da går på Hofskole, var jeg blant de mange andre elevene som tok på seg "finstasen" for anledningen. Jeg gledet meg selvfølgelig veldig til kvelden, det var veldig morsomt og koselig i fjor, og det var en god grunn til å glede seg til ballet i år også.
Mens jeg prøver å sminke meg så fort jeg kan -klokka gikk veeeeeldig fort- har min søster det veldig morsomt med å ta bilder av meg. Man kan se bakhodet og ansiktet mitt på bildene, men Ida som poserer men hun tar bilder i bakgrunn^^

Ready for tonight? Oh yes, here we go!
Selve kjolen er kjøpt på Lindex av alle steder til 399,- mens mamma har sydd på stropper, roser, diamanter og rosa og lilla underkjørt^^ Jeg synes den ble/er KJEMPE FIN.
I år var jeg hos Monas frisør som ordnet håret mitt. Det ble også kjempe fint^^ Det eneste som var ganske typisk var jo det at det var over en halvtime forsinkelse, så jeg hadde bare et kvarter på meg til å sminke meg, ta på kjole, og spise litt før Madelen kom. Men det gikk fint.
De to bildene her er tatt etter ballet, hadde ikke tid før^^

Madelen og meg øverst, og Merete og meg nederst.

Vi fant resten av gjengen der oppe også.
Merete, LivMari, ToveMarlene og Henriette<3 Er de ikke fine?

På skolen var har lærerene funnet ut at vi ikke får velge selv hvilke partner vi er med på ballet. Jeg ser ikke helt problemet med å velge selv, men det går jo greit for det.
Dansepartneren min ble Sabah i 10ende. Han er en koselig og livlig gutt^^ Så jeg var heldig med partneren min i år.
LivMari er i godt humør hun og der hun danser ute på gulvet. Dans er gøy.

Se så søtt<3 Under den siste dansen.

Det var en veldig koselig kveld og en av høyde punktene i løpet av skoleåret.
Bloggingen min er ikke på sitt sterkeste for tiden -skrevet i et tidligere innlegg-, men jeg skal prøve å komme sterkere tilbake igjen.

Stay sweet, Sweeties<3
Vi blogges!


14.02.2010 Hverdagsliv

Hjerter for at jeg er glad i mamman min, boller for fastelaven^^

Min kjære venninne ToveMarlene har "mast" på meg i de siste dager når mitt neste innlegg på bloggen blir. Hihi, neida hun har ikke mast, men hun er så søt som motiverer meg til å blogge<3
Så her sitter jeg nå da, med et internett som går av og på helt som den vil selv -det er og en av grunnene til lite blogging-, det eneste spørsmålet jeg har -hvertfall ett av dem- er, hva skal jeg blogge om?

I dag er det mors- valentinsdag og fastelaven, så hvorfor ikke gjøre som rundt 4861 andre blogger, og lage et innlegg om det.
Aller først vil jeg gratulere alle mødre med morsdagen, inkludert MIN MAMMA<3
Gratulerer med morsdagen mamma!<3
I morsdags gave har jeg gitt mamma to par sokker som jeg har tegnet på og skrivd på selv^^

Vi har bakt mors-valentin-faselavenboller i dag. Ble de ikke søte? 
Hjerter for at jeg er glad i mamman min, boller for fastelaven^^

De vi ikka skal ha krem i, tenkte vi at vi kunne fylle med Non-stop.
Det ble litt merkelig, men det smakte veldig godt!^^ Mange fine farger er det på dem og.

I morgen starter uken igjen, men lekser og alt. Det er bare 4dager igjen til skoleball. Jeg gleder meg, men er litt eller okei VELDIG spent på hvem jeg kommer sammen med som partner. Vi får nemlig ikke veldig selv, lærerene setter sammen par og vi får vite hvem vi kommer sammen med på selve ballet! Jeg var heldig i fjor, og håper jeg blir det i år og^^
Ønsk meg lykke til :D

Det kommer nok et innlegg av og til etterhvert. Vet ikke når, men når jeg har tid og motivasjon til det :)
Vi blogges!04.02.2010 Hverdagsliv

Vi er blitt fylkesvinnere, men ikke med SoloSitron.

Jeg sa at jeg kom til å blogge litt innimellom og ikke ha en rein bloggpause, så her kommer et flonka nytt innlegg.

I år går jeg jo i 9ende klasse, og det er en slags tradisjon for de fleste 9ende klassene i Norge å bli med på en mattekonkurranse (eller hvordan man skriver det) som kalles KappAbel. Det går ut på at du får åtte oppgaver med problemløsninger som vi skal løse på 80min. Gruppa vår gjorde det bra første runden og fikk 80/80poeng, andre runden fikk vi 80/80poeng da også. Så vi er blitt fylkesvinnere og skal delta i en semifinale i Arendal i April en gang sammen med de 18andre fylkesvinnerne.
Vi i klassen trodde ikke at det var noen særlig stor greie, men der tok vi visst litt feil^^ Tønsbergblad kom om tirsdagen og vi fikk en side med bilde og tekst. I går kom ordføreren med blomster og gratulasjoner, og jarlsberg avis hvor vi fikk to sider. Og som toppen av kranse kaka (nesten bokstavelig talt) hadde mattelæreren vår bestilt en utrolig fin og god kake til oss som "premie".

Det er veldig morsomt. Man går rundt i gangene på skolen og blir gratulert av lærere, og folk snakker om det overalt. Nesten litt flaut til tider XD Dette må ikke tas som smisking, men jeg tror at grunnen til at vi har klart oss såpass bra er mye på grunn av mattelæreren vår. Han er veldig motiverende og hjelper deg med hva enn du lurer på og står fast med (ikke i KappAbel da, det må vi løse selv), det har hjulpet en masse!

I går ettermiddag og kveld var jeg og de folkene i klassen som skal på Berlin/konsentrasjonsleir tur på dugnad i Drammen, på AASS bryggeri. Vi skulle fylle kasser med tomme flasker og plassere dem oppe på hverandre. Begynte å bli litt lei etterhvert, men vi tjente litt på det da. Dette er det siste "lasset" vi stablet, og det var det minste. Så det var litt av en jobb, men det gikk ganske så greit for det. Det er stablet fire kasser i høyden, med ti flasker i hver.

Man må jo bare ta det med et smil^^ Det var jo koselig det vi sto over 30stykker og flyttet flasker fra et sted, til et annet^^
Vi fikk gratis brus da XD Jeg smakte en type sole jeg ikke har smakt før. SoloSitron, den var veldig god. Ganske så sur, men fortsatt kjempe god. Smakte ganske likt som FantaLemon, sikkert noe med at det er sitron i begge^^

Det har sjedd mye i de siste dagene, vi spilte 3-3 mot Ørn/Horten og. Jeg er ikke helt sikker på når neste innlegg kommer, men dere får følge med så finner vi ut av det^^

Har du vært med på KappAbel før?
Har du gjort dugnad på AASS bryggeri før?
Vi blogges igjen, Sweethearts.

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits