25.01.2014 Shopping

Spontankjøp- rutete kjole

Jeg må starte med å fortelle dere at grisen kom tilbake igjen! 
Altfor lang historie til å fortelle hele igjen, meeen den er i beste velgående og det var så herlig å ha den sammen med meg igjen.
Da kan jeg også ta flere bilder av meg selv med den i hånda (fjernutløser).

Jeg kjøpte en ny kjole her om dagen- megaspontankjøp.
Hadde ti minutter før bussen gikk, men er så innmari kjedelig å bare sitte og vente, så jeg tuslet bare litt rundt så lenge. Så jeg stakk hodet innom Lace, og jaggu så hadde de ikke masse slag på fine kjoler. Så så jeg tilfeldigvis denne rutete saker her blant alle penkjolene. Da løp jeg inn i prøverommet og kastet den på meg og kastet den av meg og turet frem til kassen for å legge fra meg 100-lappen for kjolen på disken.
Det hørtes kanskje litt brutalt ut. Det var ikke så ille. Men hadde ikke så mye betenkingstid da, iallefall.
Eller noe sånt. 

Sjekk de flotte solstrålene a'!
Prøvde bare å gjøre bildene litt mer spennende eller noe sånt. Lyset ellers var ikke helt på topp da jeg tok bildene i fire-tida, sååå måtte ty til litt reserve Photoshop-belysning.
Kan diskutere resultatet, men okeiii, var kjolen som var hovedpoenget!

Hva er ditt BESTE spontankjøp?
Hva er ditt VERSTE spontankjøp? 

21.01.2014 Hverdagsliv

Savnet gris

SAVNET

Min søte, lille følgesvenn forsvunnet i dag fra meg... Tirsdag 21. januar, tok jeg kl. 06.50 120-bussen fra Hof til Tønsberg- uviten om at vi ikke skulle få sove ved siden av hverandre natten som fulgte. Da vkt- buss nr. 282 kom til Tønsberg omtrent kl. 07.53 gikk jeg av ved tog- stasjonen med en dårlig følelse på at jeg ikke visste eksakt hvor min søte gris var hen. Jeg sjekket til og med under setet for sikkerhetsskyld, men da jeg ikke fant den der, tenkte jeg at det sikkert bare lå trygt i veska. Derfor tuslet jeg videre, men lette i veska hele veien, men fant fremdeles ingen gris...

Har vært innom hos vkt flere ganger i dag, grisen er ennå savnet. Mobilen har flere karakteristiske trekk, så lett å kjenne igjen både mobil(merker etter spirtusj fra busskortet, løs plastikk på skjermen på høyre topp og et par små luftbobler på hver side) og deksel(høyre øre sitter løst, og tuppen på halen mangler) om noen skulle ha lyst til å finne på noe tull..! Netcom har sperret for utgående samtaler(send heller melding til min mor 92051073 eller til meg på facebook- Siri Ø. Eriksen). 

Om du er den fine personen som har funnet en turkis gris i dag, så håper jeg du er så snill og forstår hvor vondt det er å miste en god venn og at du er enig i at det beste er å gi telefonen tilbake til den som eier den, fremfor og beholde en mobil som blir ubrukelig for deg. Spill en runde Candy Crush mens du tenker over saken, eller se på fine bilder på instagram, men jeg håper virkelig at du tar motet til deg og tar kontakt så den kommer tilbake der den hører hjemme 

Finnerlønn vil selvfølgelig bli gitt ut!

Bildene av mobilen er tatt da grisen møtte mobilen for første gang. Bildet av meg, er tatt for noen timer siden- etter grisen hadde vært savnet en stund...

Bor du i Tønsberg eller området rundt?
Har du noen gang mistet noe som har vært viktig for deg? 

20.01.2014 Antrekk

Antrekk- varmt og kooosete

Tralalaaa, neimen, nesten en måned siden sist innlegg jo!
God nyttår!
Min fraværende tid har gått til å være sosial med familie og venner, terminslutt og derfor masse morsomt og tidkrevende skolearbeid, kjøre bil på vinterføre, ta bilder av meg selv og skogen, sitte på bussen til og fra skolen, drikke te, selge boller og brus, fundere over folkehøyskoler og videre utdanning og spise masse (kanskje litt mye) god mat.

Men så ble det plutselig ei uke nå med ikke så aaaltfor mye skolearbeid, og jeg rakk til og med å ta bilder ute før det ble mørkt.
Det har vært en riktig så fin dag i dag. 


Jeg elsker å gå i strømpebukser. 
De er varme, fine og ikke-stramme slik at jeg kan gå i spagaten om jeg vil det! -ikke at jeg gjør det så ofte


Mobilen er med på alle bildene fordi mitt nydelige Canon 6D kan styres gjennom wifi på mobilen, og derfor kan mobilen brukes som fjernutløser- innmari kjekt! Verdt et par tusen kroner bare den funksjonen.

Genseren er et spontankjøp fra Only, skjørt fra H&M, strømper fra en eller annen butikk som selger strømpebukser og skoene er min søsters søte, gamle.

Kanskje det vil dukke opp flere innlegg fra meg etterhvert?
Men dere vet, siste året på videregående og generelt en ganske hektisk hverdag...
Uansett, er dere skikkelig fine og søte som tar dere tid til å skrive inn bloggadressen min i nettsideskrivelinjen(?) støtt og stadig.

Hvordan er været hos deg i dag?
Har du lagt planer for fremtiden?

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits