23.01.2013 Foto og Photoshop

White like a mask

Tenkte jeg skulle være litt kreativ, å legge en maske over en masse noteark- for det har jo ingen gjort før. Men det er jo pent å se på da. Det blir liksom veldig... jeg veit ikke... musikalskt (hvis er det et ord man kan bruke), og kanksje litt kunstnerisk. En klisjé kan man vel si, men samma det veeel. Det er jo ikke sikkert at aaaalle leserene mine har sett et slikt bilde før? Uansett, så har INGEN sett akkurat DISSE bildene før, mohahaha.


//Canon EOS 500D- f/1.4 50mm

Liker du slike "maskebilder"?

Ble det øverste bildet litt for skarpt?
Vi blogges, masks!

21.01.2013 Kreativt

Egendesignet kopp

De siste dagene har jeg blant annet sitter og surret med bildedesign på termokoppen min. Det er orginalt en kopp i fra Starbuck (førtimillioner hjerter bak), men den var litt kul, fordi man kunne nemlig ta ut den gamle etiketten, for så å bytte den med en egen en. Jeg hadde først planer om å klippe ut bilder for hånd, men så kom jeg på at Photoshop gjør det litt enklere. Sååå tadaaaa:


Det er ennå noen fine folk jeg mangler på koppen min, men kanskje de dukker opp etterhvert.
Bildet er da redigert i Photoshop CS5

Har du en slik kopp?

Er du glad i te?
Vi blogges, pictures!

17.01.2013 Shopping

Kjedet fra naturen

Åh, jeg fant dette nydelige kjedet hos Accessorize, og jeg ble ganske forelsket. Er det ikke bare superpent? Det passet så pent med "gullfargen", sammen med de fine dyrene og den eikenøtta var jo bare supersøt! Pigsvinget, ugla og ekornet gjorde også kjedet helt nydelig.Har du et favoritt kjede?- hvordan ser det ut?
Vi blogges, nacklaces!

16.01.2013 Foto og Photoshop

Bygden i flammer

Wohoho, okei, dette var egentlig et forsøk på å ta bilde av de pene stjernene på himmelen. Men ettersom jeg ikke zoooomet inn, så det kún ble bilde av stjernene, fikk jeg med litt hus og trær og slikt også. Lukkertiden er på omkring 20sekunder, og vel ja, da blir det omtrent sånn her. Jeg fra min side, synes egentlig at det var litt kult med de fargene, for det er på mange måter ut som av det brenner. Wuæææ. Selv om det gjerne skulle ha vært litt mer fokus på stjernene...


//Canon EOS 500d- f/1.4 50mm

Har du noen gode "stjernebilder"-tips?
Vi blogges, flames!

14.01.2013 Foto og Photoshop

GOLDEN

Laaaalalaaa, jeg fant en nydelig liten juleplante, hvor noen av em... stråene, var lakket i gull. Det var også med noen søte, pene røde roser, men ettersom de begynte å gå sin vei, så var jo fortsatt de grønne bladene og gullfargede stråene veldig pene. Tjohei. Det var vel ikke fordi jeg skulle fortelle om blomsterbuketten at jeg delte dette fotografiet med dere, men jeg prøvde en ny, liten vri på redigeringen- veit ikke heeelt om dere ser det, men ihvertfall, variasjonen er der.


Jeg har forresten en følelse på at dette kommer til å bli en veldig bra uke! Jeg har følt meg våken og opplagt i hele dag, hadde god tid til bussen, begge gangene i dag, jeg forstår matematikkoppgavene vi holder på med, vi har kommet i gang med produksjonen i teatertimene og jaaa, jeg tror rett og slett det blir bra! -Sett bort i fra at flere av mine gode venner har tatt veien til varmere strøk...

Hva synes du om fotografiet?

Hva tror du om uken som kommer?
Vi blogges, golden flowers! 

13.01.2013 Hverdagsliv

Kjæledyr

Jeg har tenkt litt på det å ha dyr i bur hjemme, eller bare å ha dyr som kjæledyr generelt. Det er på en måte litt rart, fint og ikke så veldig snilt alltid heller. Alle dyr er ment til å være frie, men samtidig så er det kanskje flere dyr som har det bedre hjemme hos noen, enn det de hadde hatt ute i naturen. Kaniner for eksempel er jo ofte byttedyr for blant annet rev, og da vi kanskje kaninene ha det tryggere i et bur hos en menneskelig familie- hvis denne familien behandler kaninen bra, så klart.

Men slik som fugler, de er jo ment til å kunne fly overalt og over stooore avstander. Men det får de jo ikke gjort i et bur. Kanskje det beste er å lukke alle vinduer i huset, for så å slippe ut fuglen til å fly litt innimellom? Eller er det slik at siden den er født innendørs (sannsyligvis), så veit den liksom ikke om resten av verden, og tror at den eneste virkeligheten er inne i buret?


Dette kjedet som jeg ga til en god venninne av meg, synes jeg var ganske fint, rett og slett mye fordi at fuglen sitter ikke heeelt inni buret, så den er fri, selv om den sitter "inne" i et bur. Kjedet var veldig pent ellers med diamanter og greier også da, så klart.
Men jeg synes ikke det er noe feil i å ha et kjæledyr i huset, så lenge man behandler det bra. Mange barn og voksne kan dessuten finne mye trøst i et dyr, og ingen dyr viser vel mer glede når du kommer hjem enn en hund?

Liker du kjedet?

Hva synes du om å ha kjæledyr?
Viii blogges, birds!

12.01.2013 Foto og Photoshop

Fremtiden

Hey dereeee! Skole og jobb tar det meste av fritiden, så det er derfor jeg dukker innom til dere litt mere innimellom. Men litt er bedre enn absolutt ingenting! Jeg har det fett for tida assa, og har akkurat installert The Sims 2 på pc'en. Wuæææ, det er så gøy, og det vekker bare sååå mange gamle og gode minner. Prøvde å få igang det første Sims-spillet også, men manglet en CD, så hvis noen av dere der ute har den selve installerings CD'en til The Sims double deluxe, så riiiing meeeeg- eller send en e-post. Lånes med takk! Ehehe.


Skulle være litt dyp med dette bildet daaa. Fremtiden ligger i våre hender. Det er litt klisjé, men fortsatt sant! Oooho, glitter.

Hva har du gjort de siste dagene?

Liker du bildet?
Vi blogges, trees! 

08.01.2013 Foto og Photoshop

THE MASK

Jeg veit ikke om dere har det på samme måten, men når jeg sitter og redigerer på et bilde, så klarer jeg sjeldent å komme fram til bare én løsning som jeg blir fornøyd med. Jeg kommer frem til et greit nok resultat, men så er det likevel andre ting som også kunne vært stilig. Derfor tenkte jeg å legge ut flere forskjellige redigeringer, sånn at dere kanskje kan si hvilken av de som dere evt. liker best, sååå kanskje jeg klarer å komme frem til en litt mer fast redigeringsmåte. Kanskje kanskje. Eller så er det jo også fint med litt variasjon. Uansett, tell me!


Okei, de øynene er litt så som så.. Men ikke tenk så aaaaltfor mye på det daaaa.

Hvilken likte du bedre?
Vi blogges, masks!

05.01.2013 Foto og Photoshop

BUTTERFLY

Hoping to catch your eye. Circling around you, oh my butterfly, butterfly, come into the light. Oh, what a beautiful sight! Flying so gracefully into the sky, the butterfly. -Sharon Adamson.
Neidaaa, sommerfuglene er jo ikke redigert på deee daaaa. De er jo heeelt ekte!

Liker du sommerfugler?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, butterflies!

04.01.2013 Antrekk

TIGER

Jeg fikk en forsinket, men supersøt julegave til fra min fine mamma- en kjempefin og glittrende genser med print av en tiger på! Jeg digger den! Akkurat passe "for stor", og i grunn ganske god og varm også. Glitteret også digger jeg. Kjøpte forresten glitter til neglene mine i dag ooog. Neglene må jo kunne glitre selv om det ikke feires nyttår? Tjoheiii.

Oj, see, Siri tror hun er noe.

Det er forresten bare 37 dager til jeg drar til Tanzania. Det er og blir helt sykt!

Liker du genseren?

Er du glad i tigere?
Vi blogges, tigers!

02.01.2013 Hverdagsliv

SPARKLERS

Nå kan jeg vel offisielt si GODT NYTTÅR til dere? Sååå hurra, og godt nyttår! Håper dere alle hadde en superkoselig feiring sammen med venner og familie. I morgen starter vel de fleste på skolen igjen, så da vil jeg ønske dere masse lykke til med alt dere måtte havne oppi der. Føler meg litt sånn ikke helt inn i bloggingen igjen, fordiii det har rett og slett vært andre ting som har tatt opp min tid i ferien. Det er det vel hos dere også?

Min nyttårskveld foregikk hos ei søt venninne, sammen med litt andre fine folk.


Nå skal jeg planlegge mange kule blogg-innlegg til tiden framover. Liker jeg å late som iallefall.

Hvordan var din nyttårsfeiring?
Vi blogges, sparklers!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits