31.01.2012 Hverdagsliv

Til Elise

Midt oppe i engelsk oppgaven min og morsomme GIF's som ikke fungerer (!!!!), så må jeg fortelle dere om en herlig liten blogger. Nemlig Elise Olsen. Hun er superduper søt, og ikke minst en flink blogger. Hun skriver om mye forskjellig fine ting og tang som skjer i livet og dukker opp i hodet hennes. Synes det er like koselig hver gang hun legger ut noe på bloggen, tihi.


TRYKK PÅ BILDET

Derfor tenkte jeg å gi dere dette lille tipset om å besøke bloggen til Elise. Det vil dere ikke angre på! Forresten, så er hun veldig dreven på fotografering og bloggdesign i tillegg!

Leser du bloggen til Elise?
Vi blogges, Elises!

Vil du få mine blogg-oppdateringer på facebook? TRYKK HER

31.01.2012 Foto og Photoshop

Istapper- GIF

Her skulle jeg egentlig vært skikkelig stolt over å vise dere min første GIF, hurra! Men i stedenfor sitter jeg her og har sløst med masse tid på noe som absolutt ikke fungerer! Æh, jeg dør snart..! Nei, jeg håper ikke det... Men irriterende det er det! Derfor får dere heller klikke HER å se den der.

Hadde vært mye bedre om den kom i selve innlegget, men men...

Det er ikke noen av dere som veit hvordan man laster GIF'er opp på bloggen?

Hva synes dere om denne GIF'en?
Vi blogges, ices! 

30.01.2012 Shopping

Søt med ugler

Jeg fant verdens søteste kjole hos asos.com nå nettopp. Den er så utrolig herlig at jeg måtte bare vise dere den med en gang!Den er dekket med ugler, og har en brun/grå farge. Herlig! Nei, jeg har ikke ord. Dere må bare se selv:

    

    
Det triste er at du må nok dessverre legge ut nesten 2000kr for denne herligheten, men så klart, investering?

Trykk HER for å like min facebook- side

Hva synes dere om kjolen?
Vi blogges, owls!

Stikkord:
30.01.2012 Foto og Photoshop

Foto; toothbrush

Fordi jeg er litt random i dag, så kommer det nå to fine bilder av tannbørsten min og den fasinerende tannkremen. Neimen, seriøst tannkremen er blank, med en blå stripe og masse glitter i, tihi. Den er veldig søt assa. Hele munnen min glittrer etter at jeg har pusset tennene (liker jeg å tro).
Besøk min kule side på facebook TRYKK

Hva synes dere om bildene?
Vi blogges, toothbrushes!

Stikkord:
30.01.2012 Tips og litt skjønnhet

Tips til de som er lei buss

Æh, ekkel skrift! Ekkel skrift!

Jeg tar jo to timer med buss hver dag, noe som er veldig slitsomt og jeg må innrømme at jeg er ganske så lei av det. Buss er et helt supert transportmiddel og det er jo mye mer miljøvennlig enn å kjøre masse bil, men det tar så lang tid og er litt småekkelt noen ganger. Å kjøre til Tønsberg med bil, tar ganske så nøyaktig en halvtime, men med buss tar det en time. Det er ganske så mye forskjell. I tillegg er bussene forsinket og andre fancy komplikasjoner dukker opp.

Om det er flere enn meg der ute som sliter med det samme ?bussproblemet? som meg, så har jeg funnet et lite tips til dere. Tenk dere at bussene bare er laaange og ganske så stooore, hvite (for de som bor i Vestfold) limousiner! Da garanterer jeg at det fort blir mye morsommere assa, tihi.


Dette fete bilde, er lånt i fra TB.no

Det er kanskje ikke den samme fine servisen, og du tar som oftest limousinen sammen med en haug andre fremmede mennesker, men uten om det, er det ikke sååå mye forskjell.

Tenkte dette kunne hjelpe dere som er "bussleie".

Tar du mye buss?
Vi blogges, busses!

 

Hopp innom her

29.01.2012 Hverdagsliv

Nyttårs

Tihi, bedre seint enn aldri. Assa fire uker fra eller til, nå får dere se noen bilder fra min nyttårfeiring. Siden kamera mitt streiket egentlig på starten av kvelden, så ble det ikke noe andre bilder enn de jeg har fra før vi dro. Det er jo bedre enn ingenting.
Søstra mi som er supersnill å jobber, krøller håret til søte Naomi.


Naomi, Liv Mari, Madelen og meg dro videre til Trygve fra Holmestrand og feiret sammen med han og noen flere koselige folk.


Fikse siste på håret.


Så var vi klare til å dra. Søte jentene, tihi.

Vi spiste god taco, surret rundt og så på fiiine fyrverkeri. En veldig koselig kveld! Jeg skal prøve å ha et brukbart kamera til neste år, haha.

Hva synes dere om bildene?

Hvordan var deres nyttårsfeiring?
Vi blogges, fireworks!

Lik min fiiine side på facebook

Stikkord:
29.01.2012 Kreativt

Har jeg vist dere sløyfen?

Jeg hadde en super "jentekveld" hos Mathilde i går. Det kommer nok noen bilder også, men dere får være litt tålmodige, tihi. Snaaaaart. Jeg har enda ikke fikset meg noe nytt digitalkamera, så da er jeg heldig at jeg har noen supre klassefolk som har med fiiint kamera. Jippi!

Bare sånn for å skifte tema litt, så sydde jeg en sløyfe for sånn ikke sååå lenge siden, men jeg husker ikke om jeg viste dere den, eller ikke. Om jeg har vist dere den før, så er det kuleste som skjer at dere får se den en gang til. Hurra!


Fylt meg litt bomull.


Ja, noen ganger er jeg bare skikkelig lekker på bilde, men jeg synes det var så koselig bilde, så jeg måtte bare ta det med fordet, tihi. Fotograf og bilde lånt fra Plingborg

Hva synes dere om sløyfen?

Hadde du en bra kveld i går?
Vi blogges, bows!

Psst, jeg fant ut at jeg kan legge ut sånn fancy link til Facebookpagen min, tihi. TRYKK

Stikkord:
28.01.2012 Shopping

New SHOES

Tihi, heeelt nye er de kanskje ikke, men jeg har ikke fått lagt de ut før (tror jeg). Derfoooor tenkte jeg det kunne være fint å legge de ut nå, siden det snør så pent ute. Skoene er iallefall fra "Lille vinkel sko" i Oslo, og jeg liker de skikkelig godt! Hadde vært fint å kunne bruke de hver dag, tihi.

Jeg hadde de på meg på nyttårsaften, og det var folk som gjettet at det var mine sko, selv om de ikke hadde noen grunn på den måten til å vite at det var mine. Så det betyr vel at de bare var laget for å være hos meg, tihi.Er de ikke fine?
Vi blogges, flowers!

Stikkord:
27.01.2012 Foto og Photoshop

Armbånd med godteri

Jeg har funnet dette supersøte armbåndet hos Bijo Brigitte, og jeg falt litt i bakken med en gang jeg så det. Det var bare så nydelig, tihi!


//Canon EOS 500D

Hva synes dere om bildet?

Liker dere armbåndet?
Vi blogges, candies!

Ha en super fredagskveld videre!

Stikkord:
27.01.2012 Antrekk

Antrekk; skjorte og sløyfe

Jeg har hatt en ganske full dag, med dobbelt så mange timer som vanlig, sånn egentlig, men så var vi heldige og sluttet to timer tidligere, tihi. Så da har jeg bare surret rundt i byen med bra klassefolk. Deilig å bare ikke gjøre noe. Samt har jeg ikke brukt ei krone i dag heller! Hadde først planer, men så var jeg flink, tihi. Det var nok sløyfen som hjalp meg!


Tihi, de UGGsene er så deilige og varme.
 
Sangen har absolutt ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg liker den bare såååå godt!

Hva synes dere om antrekket?

Har du hatt den bra dag?
Vi blogges, outfits!

Stikkord:
26.01.2012 Antrekk

Sløyfe

Da jeg egentlig skulle møte min mor i byen etter skolen i dag, hoppet jeg kjapt innom en butikk på veien. I den fancy butikken, så fant jeg plutselig denne sløyfa her:


Den var så søt, at jeg måtte bare kjøpe den, tihi.


Jeg lurer på om jeg skal ta av hårbøylen og bruke sløyen med spenne, slik som jeg liker de best, men vi får se. Den er jo fin med hårbøylen også, tihi.


Nå må dere gjette prisen!

Hva tror dere den kostet?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
26.01.2012 Antrekk

Kledning- med en donut i håret

Da er jeg endelig hjemme igjen etter en lang dag. Ikke det at skolen varte så mye lengre, men av forskjellige grunner så kom jeg ikke hjem før litt over sju. Kjekt å få med seg.

I morgen har vi en spennende dag med masssse enkelttimer. Virkelig underholdene.


Wops, det bilde her ble grått. Men den fine, prikkete blusen var en supersøt gave fra min søster, da hun hadde tilbringt noen dager i London.
Jeg har også denne donuten i håret. Det var litt penere til morgenen i dag, men når folk leker med den (ikke spørr), så blir det sånn. Meeeeen dere skjønner jo greia, tihi.

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, donuts!

Stikkord:
26.01.2012 Hverdagsliv

Hva har du gjort i dag?

Nå sitter jeg på nettet til den gamle skolen min, tihi. Venter egentlig på at vi skal begynne på teater, og hadde med meg pcen, såååå blogg. Tjohei. Jeg har kjøpt en supersøt og ganske stor sløyfe i dag, Den skal dere få se etterpå.

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, folks! 

25.01.2012 Negledesign

Negledesign: abstrakt soloppgang

Da jeg tok på denne neglelakken, så hadde jeg egentlig litt soloppgang i tankene mine. Men jeg har sett (og fått kommentarer på) i ettertid, at det kan i grunn likne på mye forskjellig. Det gule trenger ikke være en sol, det kan være en strand, med blått hav rundt. Eller det kan være "sort of" maleri. Det er mange muligheter, tihi. Derfor navnet abstrakt også.


Haha, ser ut som jeg har sykt mange fingre! Men det er bare ti. Jeg lover!


Nå er jeg skikkelig flink å leser til franskprøve som vi skal ha på mandag! Tjohei. Har funnet ut at vi har ganske så mye å gjøre til uka, så derfor leker jeg flink og begynner litt tidlig.

Hva synes dere om designet?
Vi blogges, sunrises!

Stikkord:
25.01.2012 Hverdagsliv

Hun heter Amalie

Jeg har ei venninne som bor i nabobyen (haha, nå høres det ut som at jeg bor i en by), og hun er i grunn super, tihi. Hun heter Amalie, og er ei jente jeg synes de fleste burde bli kjent med! Det ville kanskje bli litt slitsomt for henne om hun skulle bli kjent med ALLE, men assa, dere burde iallefall treffe ei jente som er like herlig som Amalie en gang(hvis det er mulig da så klart). Jeg og Amalie har kjent hverandre i to og et halvt år nå, tror jeg, og jeg husker fortsatt første gangen vi møttes. Da jeg traff Amalie første gang, var jeg sikker på at hun var minst et år eller to eldre enn meg, noe som kan skyldes hennes herlige åpenhet mot nye mennesker, og hennes kule klesstil.Amalie er utrolig flink til å ta bilder.
Elise på bilde er forresten en annen supersøt jente, tihi.


Amalie er herlig på alle mulige måter, snill, koselig, morsom, supersøt, tøff og litt smågal. Akkurat slik jeg liker mennesker, tihi.


Bilde fra en leir på sommeren hvor vi bodde i telt(campingvogn) en uke, derfor mitt pene antrekk og det fine, ryddige bordet. 


Amalie er (tihi, jeg liker å skrive: Amalie er) også en veldig god venninne å ha. Hun er der om du trenger henne, og kommer alltid til unnsetning om det trengs.

Kort sagt, Amalie er super! Og hun har en kjempeheldig type også (de er forresten utrolig søte sammen), tihi. Om du treffer på Amalie en gang, er jeg sikker på at hun møter deg med masse pene, store smil, og et stooooort varmt hjerte.

Kjenner du Amalie?
Vi blogges, Amalies, tihi!

Stikkord:
24.01.2012 Antrekk

Antrekk; rosaaa

Siden jeg hadde så mye annet fett å blogge om i går (videoblogg og sånt), så tok jeg meg ikke tid til å poste hva jeg hadde på meg også. Derfooor, får dere se det utrolig fine antrekket mitt i dag. Jeg kom på at jeg forresten ikke har blogget om nyttårsaften enda.... Deeet SKAL jeg gjøre i løpet av uka. Bedre sent, enn aldri, tihi.
Jeg offesielt digger den genseren her, forresten. Den er stooooooor, varm og elsker den lakserød/rosa fargen! Hurra for billige priser, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Liker dere også stooore, varme og fintfargede gensere?
Vi blogges, pinks!

Stikkord:
24.01.2012 Foto og Photoshop

Foto: fugler

Åh, jeg elsker fugler som flyr! Det gir meg litt sånn inntrykk av frihet, og da nesten uendelig med muligheter. Det hadde vært gøy (og kanskje litt slitsomt) å kunne fly.

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, birds!

Stikkord:
23.01.2012 Videoblogg og video

Vlogg; masse surrete og kule greier

Jeg har vært så utrolig kul å laget en liten videoblogg! Tjohei. Den der min første snikksnakk videoblogg, så vær snill med meg i kommentarfeltet, tihi. Jeg spilte inn videoen om onsdagen, så derfor er snakker jeg om an fancy dramatime som da var om onsdagen, bare sånn at dere veit det.

Bittelitt snåkjipt at youtube har gjort kvaliteten en smule mer dårlig, men hva kan man forlange?

Sååå, noen tilbakemeldinger, eller noe sånt?
Vi blogges, vloggs! 

Stikkord:
23.01.2012 Kreativt

Hva er dette?

Tihi, jeg satt og lagde litt flere smykketing i helga, men jeg er litt usikker på om dere skjønner hva den ene tingen her er... Jeg kan si såpass at jeg tror det skal bli en ring. 

- Tenkte jeg kunne gi dere svaret på hva det jeg har bilde av faktisk er. Så og si alle som gjettet på noe gjettet riktig. Nemlig godteri/smågodt! Tjohei. Så flinke dere er, tihi.Hva tror dere ringen viser/er?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
22.01.2012 Kreativt

Ville du vært liten?

Okey, dere må ikke spørre meg om hvordan jeg egentlig kom på dette spørsmålet-ish, men dette var da en tanke som falt meg inn da jeg var på jobb. Hvis du kunne ha valgt, ville du vært liten? Assa, da mener jeg sånn liten liten, sånn bitteliten. Ikke bare sånn 1,24m, men kanskje 10- 20cm. Sånn som det:


Jeg tror det hadde vært kult å vært det noen ganger. Mye lettere å bli fraktet rundt omkring, sparer penger på mat siden du blir mett av en smule, og du opplever verden i et ganske så nytt perspektiv. Men samtidig så blir jo så og si ALT for stort for deg, og du er nesten avhennig av at noen kan bære på deg ute på gaten.


Dilemma altså!

Hvis du kunne ha valgt, ville du vært liten?
Vi blogges, small ones!

Stikkord:
22.01.2012 Videoblogg og video

Videoblogg; HVOR(DAN) FÅR GENIER DE GODE IDEENE?

Denne videoen er lånt fra verdens kuleste Sienna og Ingeborg. Må si jeg døde litt da jeg så denne filmen. Utrolig kreativt, tihi. Stolt over å gå i klasse med dem assa!

Nå skal jeg løpe en tur på jobb jeg.

Hva synes dere om filmen dem sin?
Vi blogges, genies! 

Stikkord:
21.01.2012 Kreativt

Kjede av popcorn

Det er så mye morsommere å lage eget popcorn, enn å poppe det i microbølgeovenen. Riktignok så tar det gaaanske så mye lengre tid, men det holer jo lengre da. Popcorn av leire blir ikke så fort gammel som popcorn av mais. Smaken er ikke helt lik da, men DETALJER...!Det har snødd sånn sykt masse i dag! Jeg skulle egentlig være sosial, men siden jeg ikke hadde så lyst til å gå flere kilometer i snøen, sååå lagde jeg popcorn i stedet. Tjohei!

Hva synes dere om kjedet?
Vi blogges, popcorns!

Stikkord:
21.01.2012 Foto og Photoshop

Det snør!

Nå snør det sånn masssssse ute! Det er så pent å se på, og vi har over 20cm snø. Jippi. Det hadde vært helt supert om snøen hadde kommet en måned før, men assa, jeg kan ikke klage for det. Jul ble det jo selv om det ikke var så mye snø også. Fiiine snøen.


Nei, bilde er ikke tatt nå. Nå er det mye mer em... hvitt..?

Er det mye snø hos deg?
Vi blogges, snowflackes!

Stikkord:
20.01.2012 Videoblogg og video

Nom nom nom

Verdens søteste små, tihi.

Nå skal jeg snart dra ut en tur!

Er du glad i dyr?
Vi blogges, pets! 

Stikkord:
20.01.2012 Foto og Photoshop

Cupcakes med jordbær

Blogglysten forsvant litt å går (trenger ikke å gå nærmere inn på det og forstyrre deres søte hoder), og for å få tankene på noe annet i dag, så laget jeg noen cupcakes. I motsetning til de cupcakene jeg pleier å lage, så kan de her faktisk spises. Nam nam.


Tuse takk til "ferdigpakke-pulveret", tihi.

Hva synes dere om bilde?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, cupcakes! 

19.01.2012 Foto og Photoshop

Suddenly, the world turns...

19.01.2012 Shopping

Versace shorts

Versace sin nye kolleksjon for H&M ble lansert i dag! Jeg ahr funnet meg en liten favoritt, men jeg tror nok dessverre ikke at den blir min nå men en gang,tihi. Men no må man jo sikle etter også!

   
Har du sikret deg et kjøp fra Versace kolleksjonen?
Vi blogges, shorts!

Stikkord:
18.01.2012 Videoblogg og video

How to get ready for a date

Åh, jeg dør av henne! "FENDI"


Sjekk ut de andre videoene til Jenna Marbels også!

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, videos! 

Stikkord:
18.01.2012 Antrekk

Saueskinn i snøen

Merkelig vær i dag assa. På skolen så regnet det mens det var minusgrader, og hjemme snødde det. Herlig dag å velge wedges på. Men jeg har lånt mamma sin vintage Alexander jakke, så da gikk det fint, tihi. Jeg har også på meg de fiiine nye skoene mine (yupp, det var de glatte fine nevnt to setninger før).


Eeeehe, ja, jeg trodde det snødde eller noe annet rart. Kanskje det var knappenåler som falt fra himmelen?

Hva synes dere om antrekket mitt?
Vi blogges, jackets!

Stikkord:
17.01.2012 Antrekk

Antrekk; klokker

Tjohei! Nå kan dere se det fine, nye, litt vintage-ish kjedet som jeg kjøpte i går. Det er superfint! Det hadde vært enda litt tøffere om klokkene hadde virket, men jeg tror jeg hadde blitt litt smågal i lengden hvis de skulle tikke-takke alle sammen.


Genseren har litt gullskjær i seg, så det stemmer det hvis noen av dere synes det ser slik ut.
Nå må jeg løpe på fotballtrening! Nei, dette er ikke det jeg har på meg for treningen.

Hva synes dere om antrekket?

Hva synes dere om kjedet mitt?
Vi blogges, clocks! 

17.01.2012 Shopping

A bracelet of keys

Jeg har hatt en veldig bra skoledag i dag, til tross for at jeg verken rakk bussen min til skolen eller hjem... Til skolen kom bussen fortidlig, og jeg var med andre ord ikke der 10minutter før tida, men heldigvis så har jeg en super mor som kjørte meg et stykke, så vi tok igjen bussen. Hjem over må jeg bytte buss, og vi måtte stå å vente på to tog og tre røde lys før jeg kunne bytte til en buss som da alt hadde kjørt. Da måtte jeg løpe på en annen buss som kjører nesten samme rute som den jeg egentlig må ta, og rakk å ta igjen bussen for andre gang på en dag. Puh, jeg er lei av buss....

Uansett! Det er masse fint salg på Accessorize nå, og jeg fant meg blant annet et kjede (som dere skal få se seinere i dag) og dette armbåndet:
Masse fiiiiine nøkler! Det var helt perfekt fordi atte jeg fant dette armbåndet til fullpris, men synes det var litt for dyrt... Så kom det på 50% men jeg var fortsatt flink og ikke kjøpte det. Tilslutt kom det nå på 70% og da hadde jeg ingen unnskyldning lengre, tihi. Fiiine armbåndet!

Hva synes dere om bildene?

Liker dere armbåndet?
Vi blogges, keys!

Stikkord:
16.01.2012 Hverdagsliv

Hårfarge; brunt eller naturlig?

Jeg har egentlig tenkt lenge på å farge håret mitt litt mørkere, men jeg har enda ikke turt, tihi. Men jeg har likevel ikke heeeelt bestemt meg... Derfor tenke jeg å bare høre med dere før jeg gjør noe for drastiske tiltak. Jeg ahr prøvd å redigere meg med litt mørkere hår, men assa, jeg er ikke sååå flink i photoshop akkurat, så dere får bruke kreativiteten litt i tillegg.

Jeg har ikke heeelt denne fargen som naturlig heller, for den er bittelitt redigert også.

Hva tror du er finest, brunt eller natulig?
Vi blogges, hairs!

Stikkord:
16.01.2012 Antrekk

Antrekk; nagler og sløyfer

Bedre seint enn aldri, så kommer fredagensantrekk nå, tihi. Jeg har enda litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget om nyttåraften enda, men assa 1. februar, da er det jo en måned siden, så passer jo fint da. Eller om det kanskje blir litt før. Vi får se.


Blusen som er sort og litt hard (inkl. runde nagler), men elegant med en arm og litt søt med sløyfene, tihi. Sier ikke at jeg akkurat ble så utrolig elegant, tøff og søt med den da, haha.


Fiiine gitaren og planten!

Nå skal jeg være flink å gjøre skolearbeid. Dere er sånn helt seriøst de beste!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
15.01.2012 Foto og Photoshop

Dark cuteness

Under alt "Mokkamann"hysteriet, tenkte jeg å legge ut en liten ting som måde er mørk og søt. Okey, det hadde ikke mye sammenheng, men uansett! Jeg tenkte å dele en bit av et helt antrekk som dere skal få se etterhvert, som nemlig er litt elegant, tøft og søtt på en gang. Tjohei, det er kult! Så bare følg med litt seinere, så kommer det etterhvert en gang. Enn så lenge, får dere ha det fint med dette bilde som en liten "teaser" til antrekket.


Nå kan dere gjette hvordan hele ser ut!

Hva synes dere om bilde/antrekk-biten?

Vil dere se resten av antrekket?
Vi blogges, bows!

Stikkord:
15.01.2012 Musikk

Forever Yours

Åh, jeg dør nesten litt av musikkvideoen til Charlie McDonnell og Alex Day. Den er så kreativ og teit (meningen, så klart) at nei, det er bare gøy, tihi. Sangen er jo også supersøt!

Hva synes du om sangen og musikkvideoen?
Vi blogges, zombies! 

Stikkord:
14.01.2012 Foto og Photoshop

House of cupcakes

Mimer litt fra London turen med IDA.


Jeg burde ha hamstret med meg masse slike hjem da jeg var i London! Men kofferten blir jo full en gang...

Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, cupcakes! 

Stikkord:
14.01.2012 Tips og litt skjønnhet

Få pene øyevipper over natten

Som en liten introduksjon til den nye kategorien min Tips og litt skjønnhet, tenkte jeg å dele et innlegg med dere som ligger under begge navnene i kategorien. Jeg skal nemlig gi dere et lite skjønnhetstips om hvordan man kan tilføre øyevippene masse fuktighet og gjøre de sterkere, fyldigere og kanskje lengre, kun over natten!

Det du trenger er:
Et øye med vipper uten mascara (ditt eget er en god start)Kløver Vaseline


En rein mascarakost (dvs. mascarakost uten mascara).


Du starter med å snurre mascarakosten nede i vaselinen, slik at vaselinen ligger som et lag mascara rundt den.


Så tar du dette øye med øyevippene,


og påfører vaselinen som om du skulle tatt på deg mascara. Det er bare å "klæshe" på- foran og bak på vippene.


Da har de kanskje blitt litt sammenklistret og fine, med et nydelig hvitt lag rundt seg. Hurra! Du har gjort det riktig!
 

Dette lar du ligge på så lenge du vil, men det er veldig kjekt å gjøre dette før du legger deg, for da har vaselinen god tid på å trekke inn i vippene.

Når du våkner igjen, eller bestemmer deg for å sminke deg med mascara, er det ganske så lurt å vaske/tørke av vaselinen. Hvis ikke, tørker mascaran så og si ikke.

Jeg gjør dette innimellom når jeg har tid, og husker på det. Jeg synes selv at det hjelper, men det er kanskje mye pysisk også? Uansett om de blir lengre eller fyldigere, så får de iallefall masse ny fuktighet, og det trenger øyevippene som alt annet hår. Det kan hende at dere må gjøre dette ofte og gjevnlig for å få noe effekt, men det kommer helt an på vippene dine. Håper dette kunne være et godt tips til noen!

Hva synes du om dette tipset?

Har du prøvd dette før? Fikk du noe resultat?
Vi blogges, wipes!

Stikkord:
14.01.2012 Foto og Photoshop

I love you, friend

Nå skal jeg løpe en tur på jobben i dag. Tjohei! Derfor får dere kose dere med et lite "vennebilde", mens jeg er på jobben. Dere kan også lære dere de gamle innleggene mine utenatt om dere ønsker det. Bare å bla rundt i arkivet, tihi.


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs3

Hva synes dere om bilde?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, loves!

13.01.2012 Shopping

Ring

Åh, jeg liker den ringen her skikkelig godt! Elsker den rosa stenen i midten, og den pene gullkanten rundt. Det eneste negative er at jeg bare kan bruke den på pekefingeren, fordi den er for stor til de andre... Men de hadde ikke noe mindre, så da får det gå bra.Nydelig er den uansett.


Nå skal jeg løpe en tur på treningssenteret!

Hva synes du om ringen min?

Liker du å gå med ringer?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
13.01.2012 Foto og Photoshop

Hvilken redigering?

Jeg sitter på den gamleste pcen min akkurat nå, og så kom jeg over et bilde jeg tok noen dager etter at vi fikk speilreflekskamera til jul for to år siden. Bilde var redigert ganske mørkt og gult, og kanskje ikke helt i den stilen jeg ville ha gjort det nå. Derfor tenke jeg å redigere litt på det. Det er vanskelig å redigere et så mørkt bilde lyst, men jeg prøvde litt forskjellig. Derfor tenke jeg å spørre dere om dere liker den nye redigeringen best,
eller den gamle "orginalen".

Hvilke redigering liker dere best?
Vi blogges, pictures!

Stikkord:
12.01.2012 Foto og Photoshop

The time is all wrong

Tikk-takk-tikk-takk.


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5

Hva synes dere om bilde?
Vi blogges, clokcks!

Stikkord:
12.01.2012 Antrekk

The black dress

Tusen takk for masse søte kommentarer på forrige innlegg, tihi. Dere er helt seriøst best! 

Jeg kom plutselig på at jeg helt har glemt å vise dere "kvelds julekjolen" min! Jeg hadde jo de store bloggplanene i juleferien, men med omtanke for besøket mitt, så utsatte jeg det litt. Derfor kan dere få se min pene, svarte, halvlange julekjole nå. Den er i fra B.young, forresten.


Jepp, vi har en utrolig fet juletreskog hjemme, og rå, hvite ledninger.

Hva synes dere om kjolen?

Hva har du på deg i dag?
Vi blogges, dresses!

Stikkord:
12.01.2012 Hverdagsliv

Gøy, gøy, GØY!

Jo assa, nå skal dere høre. Vi hadde matematikktentamen forrige fredag, ikke sant? Da jeg leverte den, så hadde jeg en ganske god følelse, men så gikk vi gjennom noen av oppgavene før vi fikk tilbake prøva, og da så det ikke like lysende ut... Det er sjeldent jeg gruer meg til å få igjen prøver, men dette er en av de!

Så kom timen i dag hvor vi fikk tilbake prøva. Jeg satt der og hadde bittelitt lyst til å løpe ut av klasserommet og gjemme meg, men av mangel på gjemmested, ble jeg sittende. Ganske tidlig i utdelingen (det høres veldig formelt ut), fikk jeg prøven i hånda. Mattelæreren sa: BRA SIRI! og jeg tenke okey, kaaanskje det ble en 5'er?


Men det ble ingen rein 5'er... Det sto 5/6 på den?! Verdens stoppet opp et lite øyeblikk, og det er en av de aller mest uventede karakterene jeg har fått på en prøve noen gang! Åh, jeg ble skikkelig glad, tihi! Gøy, gøy, GØY! Derfor feirer jeg det med fri i morgen (vel, alle i klassen har fri i morgen)!

Har du fått igjen noen prøver du er fornøyd med i det siste?
Vi blogges, tests!

Stikkord:
11.01.2012 Antrekk

Antrekk; L a n v i n

Naturfag er noe av det morsomste man kan gjøre en onsdagskveld, og jeg storkoser meg virkelig! Håper dere også gjør det! Men at dere kanskje kan ta dere til noe som er litt mer gøy å sitte med. Slik som å lese bloggen min for eksempel, tihi.


Noen som husker denne toppen fra gjestekolleksjonen til H&M fra Lanvin? Den er iallefall der i fra, og jeg digger den(nesten like mye som jeg digger naturfag)!

Hva synes dere om antrekket?
Vi blogges, Lanvins! 

Stikkord:
11.01.2012 Foto og Photoshop

Birds fly over the rainbow

Tjohei! Jeg må innrømme at dette har ikke vært min beste dag, men det var den ikke i går heller egentlig, så da er det jo greit. Neida, helt har ikke gått galt, jeg har hatt mange fine ting med meg også, men litt kjipe greier har det vært. Men som dem sier, det ordner seg for de snille.

Siden jeg var så heldig å sluttet tidlig om mandagen, var det lyst da jeg kom hjem. Jippi. Derfor hoppet jeg ut i gårdsplassen og fant noen fugler som var midt i middagstiden.


Åh, fugler er så fine!

Hva synes dere om bilde?

Har dere hatt en bra dag i dag?
Vi blogges, birds! 

Stikkord:
10.01.2012 Shopping

England in pink

Tjohei, jeg har kjøpt meg verdens herligste, feteste, søteste, kuleste og aller mest fargerike pcmappen fra Accessorize! Jeg er blitt veldig glad i den allerede, og gleder meg masse til å bære pcen min rundt i den. Nå det jo finest å bære pcen på utsiden og ikke trøkke den oppe i veska. Jippi.
Hva synes du om pcmappen min?

Har du en pcmappe?
Vi blogges, mapps!

Stikkord:
10.01.2012 Foto og Photoshop

Grå eller rosa?

Okey, nå skal jeg snart slutte med disse månebildene min, men ikke helt enda, tihi. Jeg har hatt det utrolig underholdene, så da har jeg redigert litt på den fine månen vår. Tjohei. Det ene er "naturlig", mens det andre er litt mer em... rosa.

Hvilke bilde liker dere best?
Vi blogges, moons!

Stikkord:
09.01.2012 Foto og Photoshop

The moon and stars

Jeg tok (som dere som så bilde jeg postet i går kveld veit) noen bilder av månen, og jeg fikk til og med bilde av stjernene! Det var skikkelig gøy! Men jeg så når jeg fikk de inn på pcen at de ikke ble sååå klare som jeg trodde. Uansett, så er det ikke såååå mange som får tatt bilde av stjernene. Lukkertiden på alle bildene utenom månen er på 30sekunder. Stjerne i boka for stativ!


Seeee, et fly!


Fiiine månen, og kule logo/signatur-ish.
Aner ikke hvorfor de tøffe strekene her kom, men jeg liker de. Kanskje det er UFO'er?
10poeng til de som ser hvilke bit av stjernetegn dette er!

Hva synes dere om bildene?

Hvilke bilde liker dere best?
Vi blogges, stars!

Stikkord:
09.01.2012 Antrekk

Antrekk; beige cardigan

Åh, det har snødd sånn masssssse i hele dag. Glad! Jeg føler meg som en liten unge når det snør, men seriøst, det er så nydelig å se på! Se masse hvite krystaller falle ned fra ingenstedsfra og legge seg som et hvitt pudder på bakker, og ikke minst i trærne og på hustakene. I love snow, I love snow, I love snow- det låter bedre om dere synger på "Let it snow" inne i hodet deres mens dere leser den siste setningen.


Det kom noe merkelige hvite flekker på bilde til høyre. Merkelig...
Nå ser jeg skikkelig ginger ut. Enda mer enn vanlig, tihi.

Hva synes dere om antrekket?

Snør det hos dere?
Vi blogges, cardigans!

Stikkord:
09.01.2012 Hverdagsliv

Liker du meg?

Jeg har hatt en veldig bra dag i dag. Vi begynte på skolen til vanlig tid, og slutter halvannen time etter. Altså, jeg var ferdig på skolen halv ti. Tjohei. Akkurat passe skoledag. Jeg synes jeg var et flinkt englebarn å dro på skolen og ikke var "sjuk", selv om jeg har til sammen to timer med buss, og så er jeg på skolen en halvtime kortere. Lengre tid å dra dit, enn å være der, med andre ord.

Uansett! Det jeg skulle fram til, det var at jeg har jo en sånn skikkelig fancy "like" side på facebook. Og da tenkte jeg at jeg kan jo hjelpe dere med å fylle opp den siste fritiden dere har, med å "like" meg på. Tihi. KLIKK


Skummelt skarpe øyne, tihi. 

KLIKK HER og lik meg! Legg igjen navnet ditt, eller din "likeadresse" så skal jeg like deg også.

Hva er din "likeside", hvis du har?
Vi blogges, likes! 

Stikkord:
08.01.2012 Foto og Photoshop

En liten sniktitt

Nå kan dere gjette hva jeg har tatt bilde av. Oooo, 1milliondollarsspørsmålet!


God natta!

Vi blogges, moons!

Stikkord:
08.01.2012 Foto og Photoshop

Dark angel

Nå sitter jeg å rydder litt opp i gamle bilder på pcen. Serriøst, jeg har 88GB med bilder..! Derfor sletter jeg litt. Rare greier. Uansett. Mens jeg ryddet og hadde det gøy, fant jeg et bilde jeg husker jeg var veldig stolt over da jeg tok det. Hadde skikkelig dilla på å ta bilder med den lampetingen i bakgrunn med masse farger, men jeg ser nå at nesten alle bildene var uklare. Uklart er fint!


Dette er meg når det er fullmåne, også en stilig plante i bakgrunn.

Hva synes dere om bilde?

Liker dere å rote i gamle bildemapper?
Vi blogges, angels!

Stikkord:
08.01.2012 Foto og Photoshop

Signatur

Jeg har laget meg en ny logo/signatur-ish til å ha på bildene mine. Tjohei. Selv om det ikke ser sånn ut, så tok det litt tid assa, for nå er jo ikke jeg den mest drevne photoshopperen heller... Jeg er ikke sååå flink til å kjøpe bilder. Åh, morro-hjørnet. Var ikke morsomt en gang...

Uansett, jeg satt på logo/signaturen-ish mange ganger på bilde, under. Tror ikke jeg skal dekke alle bildene mine sånn... Selv om det hadde jo vært fælt om noen hadde stjålet bilde mitt med alle de fine regnbuene...


Hva synes du om signaturen?

Har du en egen "logo/signatur-ish" på bildene dine?
Vi blogges, logos!

Stikkord:
08.01.2012 Foto og Photoshop

I want to go to


Hva synes du om fotoet?

Hvor vil du reise til?
Vi blogges, Londons!

Pssst: Hurra for flinke, norske skifolk! Jeg synes at 2. 3. 3. 5. og  9. plass er ganske så bra jeg.

Stikkord:
08.01.2012 Foto og Photoshop

Et utrolig sterkt bilde

Maren Vik er en av verdens sterkeste bloggere. Hun er et forbilde for så mange, og jeg beundrer henne og ikke minst styrken hennes utrolig mye..! Dette bilde fikk meg til å felle tårer.


Hvilke følelser fikk du av bilde?

Leser du bloggen til MarenVik?
Vi blogges, pictures! 

Stikkord:
07.01.2012 Kreativt

Kreativt; cupcake med sløyfe som ring

Jeg føler meg i grunn skikkelig i det kreative hjørnet i dag! Har allerede (ja, i den grad allerede) sydd tre nye sløyfer, og jeg lurer på om jeg skal sette meg ned å lage litt smykker også. Derfor tenkte jeg det kunne passe fint å vise dere denne ringen jeg lagde en gang i juletider.

Den kan nå sees på fingeren til bloggeren Idunn/Idonn/Idønn, alt etter hva dere kjenner hun som, haha. Men iallefall, den og et par med øredobber, var en liten gave som hun fikk i fra meg.
Yes, bildene blir så bra med blitz... Men uten, så bli de så uklare at dere ikke ser hva der er, så da er det best at fargene er litt rare.Hva synes dere om ringen?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
07.01.2012 Foto og Photoshop

Sometimes I dream I am a ballerina

Åh, det har snødd i natt, og det er skikkelig pent å se på. Jeg har lagt en plan for dagen, og det er å ikke gjøre noen ting(!) og bare ta for meg det som faller meg inn. Da veit dere det.


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5, tihi, jeg er virkelig dreven på dette tåspissgreiene assa!

Hva synes dere om bilde?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, ballerinas! 

Stikkord:
06.01.2012 Negledesign

Negledesign; carnival

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan blogge litt om nyttårsaften, og hvor, hvordan og hvem jeg feiret den med, så det har jeg tenkt til å fortelle dere! Bare ikke helt enda, tihi. Dere får få en liten smakebit på nyttårsneglene mine i stedet, sånn så lenge. 


Jeg har brukt neglelakk fra IsaDora, NYX og NailSplash.
Tjohei! I bakgrunnen ser dere også litt av kjolen jeg hadde på meg, tihi. Den er fiiin!

Hva synes du om neglene mine?
Vi blogges, nail polishes!

Stikkord:
06.01.2012 Foto og Photoshop

Foto: an angel was here

Jeg har overlevd matematikktentamen i dag! Det gikk nok ikke sånn superduper bra, men helt greit nok tror jeg. Vi sier det gikk skikkelig bra vi!


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5

Hva synes du om bilde?
Vi blogges, feathers!

Stikkord:
05.01.2012 Kreativt

Du veit mer enn du veit

Min søte, morsomme og utrolig rå klassevenninne, Sienna(klikketiklikk), fikk meg på en liten tanke her om dagen. Tenk hvor mye vi veit, men som vi ikke egentlig veit at vi veit. Da tenker jeg ikke på sånn faglig (eller jo, litt der og), men mest med slike andre ting og tang. Bare tenk på hvor mange samtaler du overhører i løpet av en dag, uansett om du vil høre på samtalen, eller ikke.

Når du sitter på bussen og sover, så tenker du egentlig ikke over at du sitter å hører på samtalen som foregår i setet bak deg. Når du våkner, husker du nok ikke noe av samtalen, men om du prater med noen om samme tema (som de bak deg på bussen), så kan det hende at du plutselig kommer på at DENNE praten har du vært med på før! Selv om du ikke har vært med på den i det hele tatt. Okey, det er vrient å forklare, men kanskje noen av dere henger med?


Jepp, "Siri-leker-tankefull"

Har du noen gang tenkt over det?
Vi blogges, talks! 

Stikkord:
05.01.2012 Shopping

BikBok by Jenny Skavlan

Jeg liker godt at den nyeste (i den grad ny da) kolleksjonen til Jenny Skavlan er på salg hos BikBok. Jeg har nemlig sikkret meg et plagg og det var så gøy å være på shopping de første dagene av julesalgene, siden det ikke var rukket å bli så utplukket allerede. Tjohei. Jeg liker salg, nesten like mye som jeg liker å starte nesten hver eneste med JEG, haha.


Cardigan // BikBok- til de som ikke skjønte det.


Jeg digger stoffet, og lengden. Det er så deilig at den er så lang! 

Hva synes du?

Har du et plagg fra Jenny Skavlan?
Vi blogges, Skavlans! 

Stikkord:
04.01.2012 Hverdagsliv

Pretty japanese

Kom over dette pene bilde mens jeg sitter og er flink å leser til matematikkentamen, tjohei. Elsker matte assa! Uansett, jeg synes denne jenta var bare så søt! Veldig søtt og spennende hår, enkelt og pent sminket og jeg ELSKER fargen på blusen! Det er også veldig pent med de hvite perlene mot det mintgrønne.


//Bilde er her i fra

 Noen ganger hadde det vært gøy å bo i Japan, for det er så utrolig mye forskjellige og inspirerende stiler der!

Hva synes du?
Vi blogges, japaneses! 

Stikkord:
04.01.2012 Shopping

Pels på mer enn vintersko

Jeg fant disse skoene her, og må si jeg egentlig falt litt for dem. Det er jo masse forskjellige pels- greier på sko og jakker, men jeg synes egentlig disse her var litt fete! Jeg husker dessverre ikke hvor jeg fant dem hen, men om dere snubler over de en gang- TELL ME! Det eneste litt utfordrende er at de er gaaanske så høye da. Men kjøkkengulvet er til for å gå på.


Fusk, så klart.

Hva synes dere?
Vi blogges, heels!

Stikkord:
03.01.2012 Shopping

Billig og fint- River Island

Måtte bare vise dere litt fine ting og tang fra River Island. Jeg har selv vært i en av butikkene i London, men det er noe litt annet å se det på nettet også. Litt mer ryddig, på en måte. Uansett, masse fint assa! Jeg har spesielt falt for de supersøte ørevarmerene med sløyfe på!Hva synes du?

Har du vært innom River Island før?
Vi blogges, clothes!

Stikkord:
03.01.2012 Kreativt

Ring: engelsk konfekt


Æh, det snør ute! Hurra!

Hva synes dere om den ringen her som jeg har laget?
Vi blogges, rings!

Stikkord:
03.01.2012 Shopping

Er denne kjolen litt mye?

Jeg fant denne kjolen hos asos.com, og jeg lurte på hva dere sånn egentlig synes om den. Jeg klarer nemlig ikke helt å bestemme meg, for den er jo stilig, litt annerledes og kul, men samtidig så er det ganske mye med alle firkantene, pluss at de skinner sånn... Veit nok ikke helt om dette blir en kjole som henger i skapet mitt, men på bloggen passer den fint, tihi.

      

Er kjolen litt mye, eller er den fin?
Vi blogges, asoses! 

Stikkord:
02.01.2012 Hverdagsliv

Selveste dagen

I dag er selveste den utrolig fantastiske, utrolige, uvirkelige, kuleste og aller mest heftige dagen hvor jeg dukker opp igjen på blogg.no. Tjohei! Nå har jeg ikke blogget siden 28.desember, men nå finner dere meg igjen. Naomi har dratt sin vei, og er snart hjemme i Nederland. Jeg må fortelle dere masse om alt det kule jeg har fordrevet tiden min med så lenge, men jeg må innrømme at jeg har savnet bloggingen litt, tihi. Det er likesom noe som mangler. Menne dere har vært kjempeflinke og søte og vært innom bloggen min for det, tihi.


Juuuuletre! Jeg har på meg en ny genser forresten! Den er kulere bak da, tihi.

Hva har dere fordrevet tiden med så lenge?
Vi blogges, bloggers!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits