31.01.2011 Antrekk

Because I like it curly

En av julegavene jeg fikk til jul, var jo til dere som har fulgt bloggen min en stund -og dere andre og så klart- en krølltang, med tre forskjellige tykkelser. En tynn en, en mellom stor, og en tjukk som passer bra til store fine krøller. Jeg har prøvd den tynneste for å se litt om det kan brukes til skoleballet vi har i februar.

Det eneste er at jeg ennå ikke tørr å gjøre det selv enda, etter at jeg fikk et passe pent brannsår etter første gangen jeg brukte den... Så da er det jo kjekt å ha en mor som hjelper til! Det blir jo uansett ofte penere når noen gjør det for meg, siden de ser jo ganske mye bedre i bakhodet og sånt. Dere kjenner sikkert til det selv.


Krølltoppen.Alltid gøy med "kaste på håret" bilder.

Jeg kan trekke opp det meste, bare å si i fra.

Det er da den minste av dem som jeg har brukt, den gir skikkelige korketrekkere. Elsker den!♥ Ballfrisyren min er ikke helt klar enda, men på god vei. Da er det bare kjolen som skal fikses på ferdig. Og kanskje sko.. Når jeg tenker meg om, burde jeg kanskje bestemme meg for veske snart også. HJELP jeg er ikke så langt på vei like vel..!

Hva synes du om krøllene?
Har du krølltang selv?
Vi blogges, curls!


Stikkord:
30.01.2011 Photoshop

Header til Ida Lyrics

Denne lørdagen har gått til lekser og skolearbeid. Jeg skulle også være flink og øve til samfunnsfagsprøva på tirsdag, men så flink som jeg er, har jeg tatt med meg feil bok hjem, så da får det ble intensøving i morgen. Jaja, meg i et nøtteskall. Jeg liker å være i et nøtteskall, meeen det er ikke alltid like bra, haha.

Men jeg har en søt søster som er ganske så sjuk og dårlig i dag, og for å muntre henne opp så har jeg laget en header til henne. Hun har riktig nok spurt meg om jeg kan lage en før, men tenkte at det passet bra at jeg kunne være litt snill å gjøre det i dag. Har uansett ikke så mye tid før neste helg igjen, så... Men nei, nå hørtes jeg negativ ut til å lage header... Det er jeg ikke! Jeg synes det er kjempe gøy å lage headere, og andre bilder, spesielt når det jeg lager blitt godt satt pris på ^^  Da er det enda morsommere.


Slik ble den. Litt magisk og vinterling, samtidig ikke for vinter, bare litt mørk. Headeren er laget i Adobe Photoshop CS3, til dere som lurer.

Hva synes dere om headere?
Liker du å lage headere?
Vi blogges, headers!

Stikkord:
29.01.2011 Hverdagsliv

Super Mario og håndball

Jeg må så at jeg tror jeg har sett den morsomste opptrednen på "Det stor korslaget" i går enn det jeg har sett på lenge -eller kanskje noen gang-. Det Super Mario nummeret til Erik og Kriss var bare helt genialt og utrolig morsomt! Og ikke nok med at det var kreativt og gøy, men koret sang utrolig bra i tillegg. De måtte jo bare gå videre da, noe de også gjorde.

Jeg tenkte å dele videoen med dere, men av en eller annen grunn fungerte det ikke... Så kan dere ikke heller stikke innom bloggen til Eirik Gjendemsjø, han har lagt ut opptrednen, og er dessuten med i koret. Han er utrolig flink til å synge, og sikkert derfor det ikke var noe problem å komme inn i koret for han ^^

Men opptredenen deres var ikke bare morsom og bra og høre på, men også inspirerende. Det fikk meg til å ville gjøre ferdig Super- Mario ringene mine, som jeg begynte på før jul. Og til å lage øredobber til.

Har ikke fått surret meg til å lage øredobbene enda, ettersom de ligger heeeelt nede i kjelleren.... Men en gang!

Jeg har også sett på håndballkamp. Hele tre stykker til og med. Både jentene og guttane i klassen pluss noen jener som er et år og to yngere.

Jeg synes nå de er skikkelig flinke, selv om alle tre lagene tapte kampene sine ^^ Men de løper hele tiden og hopper og kaster.  


Team møte i pausen.


Er litt usikker på hvor ballen er på det bilde her, men flink er de i alle fall.

Hva synes du om opptredenen til Erik og Kriss?
Er du glad i håndball? Spiller du?
Vi blogges, handballs, and Super Marios!

Stikkord:
28.01.2011 Hverdagsliv

Do you believe in magic?

 
 
 
 
 
Well, I do..
Do you?

PS: i dag har jeg vært på hospitering på Grevskogen vidregåendeskole, så rekk opp en hånd hvis du er en av de 1000 som går der. Jeg hospiterte på Musikk, Dans og Drama, og jeg utrolig lyst til å gå dramalinja, men er likevel litte granne usikker på hva jeg skal velge^^ Skolen er kjempefin i allefall. Det eneste er at alt ser helt likt ut, så jeg kommer nok ikke til å finne fram til riktig rom med det første.
Vi blogges, witches!

Stikkord:
26.01.2011 Shopping

Vintage ring


Jeg har laget ferdig en vintage ring. Eller veit ikke helt hvor mye vintage den kan kalles ettersom jeg har laget den selv... Men knappen er fra TonicaVintage, så den er vertfall vintage. Og da er det jo bare en "ikke- vintage" ståltråd... Derfor synes jeg, jeg kan kalle den for en vintage ring^^
 
Men siden det er en knapp, har den sikker sittet på et eller annet for lenge siden, og siden den er fra TonicaVintage, er det jo vintage, altså merke. Så si i fra hvis noen veit hvilke merke den er fra! *nysgjerrig*

Hva synes du om ringen min?
Kjenner du igjen merket?
Liker du vintage?
Vi blogges, rings!

25.01.2011 Shopping

Lag din egen silkesløyfe!

Dere som er innom bloggen min noen ganger og husker mine litt eldre innlegg, kan kanskje huske den nyeste bytruren med Merete, hvor jeg kjøpte noen slikebånd? Vel, vertfall det gjorde jeg, og jeg nevnte på at jeg skulle lage sløyfer ut av dem, noe jeg også nå har gjort. Det er vel riktig nok et par uker siden jeg lagde sløyfene, men det tar en stund før bildene får krabbet seg inn på datan og finner fram til bloggen.

Aller føst. 5 gode grunner til å lage en silkesløyfe: 

  • Du blir glad av å gå med sløyfe
  • Andre blir glade av å se deg med sløyfe
  • Du kan bruke den både når du skal pynte deg og til hverdag
  • Du blir veldig fin med sløyfe, noe som øker selvtilliten din, og du tørr å gjøre ting du vanligvis kanskje ikke hadde turt. Som f.eks å prate med han drit kjekke gutten på skolen din.
  • Og til dere gutter, det er lov for dere og å bruke sløyfe. Men hvis dere fortsatt vil beholde maskuliniteten deres på topp, ikke velg en for rosa en.


Det første du trenger er da et sløyfe bånd i den fargen du selv vil. Det holder med ca. 50cm, men det er fritt valg ettersom du selv velger hvor stor du vil ha den.


Så klipper du av en liten bit du kan sy over knuten så den blir litt penere. PS; ikke alltid nødvendig


Så knyter du en skøyfe ut av båndet, noe som jeg regner med dere klarer. Som dere ser på den sløyfa her, har jeg valgt å ikke sy på noe over på knuten. Jeg synes den så ganske bra ut uten og.


Men hvis du vil ha det, tar du en sytråd -som har ca. samme farge som båndet- og en nål.


Så bretter du inn kantene på den lille biten, og syr på rundt. Det er dessuten også lurt å sy litt i selve knuta, slik at den ikke går opp hvis du hekter deg fast i noe.


Sikkerhetsnål er lurt å bruke hvis du vil lage en sløyfe du kan feste på klær og slikt, hvis ikke kan du sy på en hårspenne f.eks.


Så syr du denne godt fast, så den helst ikke glir for mye fram og tilbake.


Kan hende det blir seende noe sånt ut?


Og sløyfa er ferdig! Brukte søstra mi som modell for sløyfa mi, haha.
Riktig nok ikke så enkelt å se sløyfa, men hvis du lager en selv, kan du se på den åssen den ser ut.

Da har jeg fått vist dere at jeg gjør faktisk noe av det jeg sier jeg skal gjøre med kjeder, ringer og sånt som jeg kjøper. Det tar bare litt tid...

Hva synes du?
Er det noe du ikke forsto? Hva?
Vi blogges, fra lumsk.blogg.no

24.01.2011 Antrekk

Cupcake- sokker

Jeg har på meg fiine sokker i dag. Nå kan dere lure på hvem tulling det er som gidder å legge ut sokkene sine på bloggen, men for at dere skal slippe å lure, den tullingen, det er meg... Men alt for tulling er jeg ikke, fordi at sokkene mine er i allefall veldig søte, ikke sant? Jeg kunne ha lagt ut noe svarte og kjedelige sokker, men jeg synes at rosa med cupcakes er mye mer spennende.
Ååå meningsfullt! ♥
Joda, så... Søte er de i allefall.

Hva synes du om sokkene mine?
Har du cupcake- sokker?
Vi blogges, socks!

Stikkord:
23.01.2011 Hverdagsliv

Photoshoot på aketur?

Nevnte vel på noen bilder fra i går, ikke sant? Da jeg var hos Liv Mari assa. Det ble litt seint i går, så da kommer det bilder i dag i stedet, men de er da ganske så like som de var i går. Uansett bilder kommer det.

Og så er det veldig deilig å være litt små barnslige, (hvis man ser på aking som barnslig da) så for de som ikke skjønte det, akte vi i kirikebakken. Det er litt morsomt å ake der siden det er så mange humper og bratte bakker, får litt ekstra god fart, haha. 


Og med et perfekt Telemark-nedslag...


...feirer vi at Liv Mari og Madelen er herlige<3


Hm, skulle ønske jeg hadde like god ballanse som Liv Mari...
Vennskaps koppen<3


og når vi var kalde fra en morsom aketur, var Liv Mari så søt at hun laget kako til oss.


<3
Forresten ser dere gravstøttene i bakgrunn? Nei, tenkte meg det... Men vi tok oss en tur på kirkegården utepå kvelden, skummelt!


Her også står vi utenfor krikegården, dam dam daaaa! vi så ingen spøkelser da... Men så gikk vi ikke inn på den gamleste delen av krikegården, med de gamleste gravene!

En utrolig koselig kveld vertfall! Deilig å bare slappe av, ha det morsomt og ikke ha det stress med skolearbeid og alt det der...
Også må jeg legge til at dere er så søte fortiden leserne mine!<3 Dere kommenterer så søtt og er innom bloggen min og alt sammen!! Jeg blir så utrolig glad av dere.

Hva synes dere om bildene?
Har dere noen ganger aketurer med venner?
Har dere sett spøkelser før?
Vi blogges, ghosts!

 

Stikkord:
22.01.2011 Hverdagsliv

Bilder fra i gååår

Jeg sa vel i innlegget i går at jeg og Liv Mari skulle ut å treffe noen folk fra Holmestrad? Vel, vertfall det gjorde vi, og det var koslig som alltd. Har ikke sett noen av folkene på over en måned nå, så det var fiiint. Liv Mari og Marius hadde bakt kake, som vi spiste og ble en del prating og latter og sånt.

Amaile søta<3Silje og Elise<3 oog Trygve ^^


Lenge leve Marianne, Marie og Amalie!
 

Prøvde å få et samlet bilde av alle sammen, noe som ikke er spesielt lett.. Men dette ble det beste jeg fikk til utenom å stå å ta bilder i en time, haha.

Nå skal jeg snart opp til Liv Mari og ake! Wiiii<3 også skal vi se på grand prix og drikke kakao.
Forresten så har jeg kjeder meg litt i dag, så jeg har lært meg "Für Elise" på piano, haha føler meg skikkelig fink nå assa!
Hva gjorde du i går?
Hva skal du i dag?
Kan du spille piano?
Vi blogges, Elises!

21.01.2011 Antrekk

Jeg er tilbake med sløyfe i håret

Nå er heldigvis dette skoleårest (forhåpentligvis) verste og mest stressende skoleuke over, og jeg kan ta tilbake til bloggingen. Jeg må innrømme at jeg tror nesten ikke at jeg har vært så ofte innom blogg.no før enn det jeg har vært nå når jeg ikke har hatt tid til det. Litt ironisk egentlig.. og det sies jo at når en er borte fra noe, først da merker en hvor mye en er glad i det, sååå joda.

Jeg tenkte jeg kunne feire dagen med bare en RLE-prøve og slutten på denne skoleuka med en liten sløyfe i håret. For å gi litt god steming i klassen, hahah. Utrolig hva en sløyfe kan gjøre? neida, men jeg blir litt gladere av det.

Det ble bare en liten en, siden jeg egentlig har litt for langt hår til å lage en sånn en. Da vil den bare henge formløst rett ned, ikke så veldig sløyfete.

For å få en enda bedre slutt på fredagen skal jeg og Liv Mari dra til Holmestrand for å treffe noen av folkene der igjen. Det blir koselig! Gleder meg masse til å se dem igjen også.

Hva synes dere om sløyfetehår?
Jeg er så glad i dere leserne mine<3 Og så dere som til og med har ventet på meg inne på bloggen, selv om jeg ikke skulle blogge^^ Herlige dere.
Vi blogges, hairs!

Stikkord:
17.01.2011 Hverdagsliv

Noen som lider av det samme som meg?

Jeg har funnet ut at det er så sykt mye å gjøre denne uka, men ta det med ro, jeg har ikke tenkt til å ramse opp alt igjen, for det tror jeg dere begynner å bli ganske så lei av å lese ^^ Det har I allefall jeg blitt... Uansett, jeg har derfor bestemt meg for å gjøre ferdig denne uka før jeg fortsetter med bloggingen. Altså, jeg tar en liten bloggpause. Den er ganske så liten, siden den sannynligvis bare blir på ei uke, men dere vil nok ikke høre fra meg på et par dager... Grunnet, alt for mye skolearbeid..!


Slik ser jeg ut 2. uke dag- hvis du regner med at  søndag er første dagen i uka. Eller så var det det jeg hadde på meg 2. juledag... hm, tror jeg går for den siste.

Da snakkes vi igjen når jeg er ferdig med alle prøver, innleveringer og framføringer! Gleder meg til det. Kommer nok til å bli litt tomt uten bloggingen... Men jeg får fylle den opp med skolearbeid. Jippi!
Noen som lider av det samme som meg? -altså alt for mye skolearbeid ^^
Vi blogges om ei uke, christmastrees!

Love, www.lumsk.blogg.no

Stikkord:
16.01.2011 Hverdagsliv

Den onde viljen og meg

Som jeg skreiv i innelegget i går, har jeg gjort skolearbeid i hele dag, og det må jeg fortsette med også... Jeg blir virkelig stolt og glad hvis jeg overlever uka som kommer. Det er helt seriøst, vi har noe hver dag hele neste uke! Greit nok, jeg går i 10ende, men likevel..

Nå nærmer jeg meg ferdig med en fordypningsoppgave i norsk. Er på min 10ende side nå, så ja, jeg begynner å bli ganske så lei. Heldigvis kunne jeg ta meg en liten pause å redigere et bilde til forsiden på oppgaven, av Karin Fossum, Den onde viljen, og meg. Den onde viljen er boken jeg har lest og skriver om nå, forresten. Tenkte det kunne være greit for dere å vite det ^^

Helt naturlig, haha.

Nå skal jeg lese til matteprøva vi har i morgen, før jeg skal begynne å skrive på en naturfagsinnelvering. Perfekt måte å bruke søndagen på!

Mye å gjøre på skolen for dere også?
Har du lest Den onde viljen?
Klem, lumsk.blogg.no

Vi blogges, books!

Stikkord:
15.01.2011 Hverdagsliv

Litt innimellom

Siden jeg ikke føler meg så pigg i dag, lider litt av jente-smerter og sånt, så kan jeg nok ikke skryte så mye over at jeg har gjort noe nyttig i dag. Selv om jeg burde, siden jeg har prøver, fremføringer, og innleveringer hverdag til uka! Lærerne våre kan vel umulig ville at vi skal få bra karakterer, når de setter såå mye på hverandre på en gang! Jajah...

Som sagt, siden jeg er litt småsjuk i dag, så har jeg tillatt meg å spise noe usunne og gode greier. Det er vel egentlig det eneste jeg har spist i dag, når jeg tenker meg om...

Men det er vel lov å skjære ut litt innimellom?

Forresten så må jeg legge til at dere er så søte og snille til å kommentere for tiden^^ Jeg blir så glad av dere<3 Dere gjør dagene virkelig mye lettere!

Har du dager hvor du ikke orker å gjøre noe nyttig?
Liker du nudler?
 
Vi blogges, nudels!

Stikkord:
14.01.2011 Foto og Photoshop

It was not my lips...


Hva synes du?
Vi blogges, loves!

13.01.2011 Antrekk

Matt neglelakk

Jeg blogget om for et par dager siden, om pakken jeg fikk fra E.L.F, og oppe i der så det blant annet en toplakk som gjorde at neglene ble matte. Det synes jeg var veldig morsomt, så jeg ville så klart da prøve den ganske fort^^ Men det er lurt å ha en annen farge på neglelakken under så klart, for hvis ikke synes det nesten ikke at den er matt.

Jeg valgt denne gangen å bruke to lag med Smoky Grey fra IsaDora under.
 

Så lot jeg det tørke helt tørt før jeg tok på et lag med topplakken.Dette lot jeg tørke, skrapet av det jeg hadde lagt på utsiden av neglene *kremt*

Og slik ble det.

Synes det ble litt stilig jeg^^ Morsomt med litt variasjon fra kun det blanke.
Hva synes du?
Har du prøvd en slik neglelakk før?
Vi blogges, topcoats!

Stikkord:
12.01.2011 Foto og Photoshop

Hjemmelaget animasjonsfilm

Ved "Den kulturelle skolesekken" som er noe prosjekt greier i skolesystemet, så skulle vi i dag få kurs i å lage vår egen animasjonsfilm. Men på en dag, så rekker vi ikke å lære oss skikkelig høyteknologisk dataanimasjon, så da får det gå med plastelina figurer. WIIiIiiIIIiii

Dere skal nok få se filmen vår, men den er ikke lagt ut enda.


Anniken og Marius har gått for bondegårds animajon^^


Hahah, er ikke de sauene bare super søte?


Mens Hanna Pauline lager plastelinafigurer så de nesten ser ekte ut!


Skikkelig gårdsstemning her assa. men synes litt synd på den sauen der...


Our movie in action!

Det var veldig morsomt å prøve oss på og lage film på den måten^^ Den legger jeg ut for dere etterhvert. Må bare laste den ned og litt sånt først.
Resten av kvelden og dagen, skal jeg bruke på å lese samfunnsfag IGJEN!! har selve prøva i morgen, og innlevering i norsk på fredag. Ooog matteprøve på mandag... Aaah, elsker skolen akkurat nå!

Har du prøvd å lage slik film før?
Mye å gjøre på skolen for deg også?
Vi blogges, plastelinas!

Stikkord:
10.01.2011 Hverdagsliv

Tegning; Joker- in progress

Jeg har begynt på en tegning for litt siden, og jeg veit ikke hvorfor, men den er av The Joker, fra Batman filmene. Hahah, jeg må innrømme å si at jeg aldri har sett en av filmene, men har likevel hørt om Jokern, og ville prøve å tegne han.

Men jeg fant ut at håret jeg har tegnet på ham, ikke er slik han vanligvis har det... men nå har jo han som alle andre lov til å forandre frisyren i blant.


Den er som sagt ikke ferdig enda, ganske langt fra egenltig, men jeg er på vei. Jeg skal bli ferdig med den innen 2011 er slutt i allefall.

Nå spinner tankene mine mest rundt om geografi, siden vi skal ha prøve i det til torsdag. serriøst, skjønner ikke hvordan jeg skal klare å lære meg alt sammen..! Men får bare pugge enda mer, og litt til så får jeg håpe jeg lærer meg hovedstaden i Kina i vertfall.

Hva synes du?
Har du sett filmene om  Batman?
Vi blogges, jokers!

Stikkord:
10.01.2011 Shopping

E.L.F i posten

Og dere som trodde jeg var ferdig med shoppingen min, phft... hahah, den slutter nok aldri. Men forrige uke så bestilte jeg litt forskjellige saker fra E.L.F. Jippi! Jeg er så glad i E.L.F siden de selger ganske så billig sminke, men også veldig bra! Kan det da bli bedre?

Hurra for E.L.F<3

Hei, trøttingen -.-

Og i pakken lå det;

LipGloss i fargen Nasville, bronze shimmer eyeliner, en matt top coat, concealer, glitterneglelakk, og enda en shimmer eyeliner, men nå i hvit. Foran ligger en mineral eyeliner i fargen Ash^^ Grå og fin!
Denne her gleder jeg meg veldig til å prøve, tror kanskje jeg skal gjøre det i kveld alt. Det er jo en topplakk da, men den er matt, så neglene blir da faktisk ikke blanke. Det er litt kult da synes jeg^^ 


Denne lipglossen er nesten blank, men veldig, veldig pen.  Også smaker den godt^^

Så da har jeg fått en super oppmuntring før jeg begynner med leksene! Er sikker på at det kommer til å gå mye bedre nå^^ Kanskje jeg lager meg en kopp te til og med.

Har du bestilt noe fra E.L.F før?
Er du fornøyd med disse produktene?
Vi blogges, glaskisses!

Stikkord:
09.01.2011 Shopping

Siri har vært på shopping

Jeg lovet jo så fint i går at jeg skulle poste det jeg kjøpte i Tønsberg, og nå liker jeg å holde det jeg lover, så wiIIiiIIii
Det ble litt mer enn det jeg hadde tenkt til, men så kjøpte jeg mye fint, pluss at jeg er jente, så da er det ikke noe problem. Selv om det meste jule-salget er over nå, så fant jeg likevel litt. Men det kan du få se selv, bare å lese seg nedover.

Jeg kjøpte en ring i fra Glitter. Den var egentlig meningen at jeg skulle lage en annen pynt på, siden det er så vanskelig å lage dobbelt ring. Men så begynte jeg å like den ganske godt, så det kan nok hende den blir som det den er.
 


Et søtt smykke fra Accessorize. Tenke at jeg kunne dele opp dette smykket og bruke noen av pyntene til ringer, f.eks eller kanksje øredobber.


Silkebånd jeg skal lage sløyfer av. Jeg har ikke sagt når... *kremt*


En liten knapp, jeg skal prøve å lage ring ut av.


Elvis Costello- The best of- The first 10 years


One Tree Hill sesong 4. Nei, den søte julenissen ved siden av, er ikke kjøpt nå


Noen søte fjærøredobber fra Glitter.
Flere enn meg som synes det er utrolig kult med lilla hud?


Bluse med sløyfe fra VeroModa


Og en veeeeldig hullete strikkegenser fra GinaTricot.
Synes den var så super siden den både kan brukes på vinteren og sommeren.

Forresten så må dere gjerne gi meg litt insirasjon til å jobbe enda litt mer i dag. Jeg sitter nemlig med en utrolig morsom bokannalyse som skal leveres til fredag... minimum 5-6 sider. Livet er herlig! Pluss at vi har samfunnsfag prøve på torsdag, og vi har lekser til samme time..!

Hva synes du om det jeg har kjøpt?
Har du noe liknende?
Vi blogges, lipsticks!

Stikkord:
08.01.2011 Hverdagsliv

Tropisk is i byen

Aller først må jeg takke dere alle herlige leserne mine for at dere er så flink til å kommentere! Jeg setter utroooolig stor pris på det. Dere er herlige<3

I dag var jeg og Merete en shopping tur i Tønsberg. Alltid like koselig det. Men fristet ikke så veldig å gå ute i gatene akkurat, for fy søren og det har snødd i dag! Helt sykt- Men da er det jo godt at vi kan shoppe inne også. Og inne fant vi noen søte små som danset inne på Farmanstredet. De var kjempe flink og søte!Merete!<3
Vi spiste også på en søt og overfylt kafé, Jordbær pikene. Salaten der er å anbefale^^ 


Og jeg har smakt sånn fancy is jeg ikke husker navnet på! WiiIIiIIiIiiii, den var sykt god. Så god at jeg gjemte den i veska så jeg kunne spise den opp på bussen.
En veldig koselig og fin dag^^

I morgen blir det å vise fram litt innkjøp. Og det ble en del egentlig..^^
Har du vært på shopping i det siste?
Glad i salat?
Vi blogges, ice creams!

07.01.2011 Foto og Photoshop

Videoblogg; Smykkelaging av perler

I går fikk jeg en super søt kommentar fra Miriam;

Miriam- Hei jeg leste gjennom bloggen din å så de supersøte perle smykkene dine også lurer jeg på hvordan lager du det sånn at det blir ringer og smykker.. hvor får du tak i ringen eller kjedet og hvordan fester du det??.. :) elsker bloggen din btw.. <3<3

For det første ble jeg jo utrolig glad for den fine kommentaren! og så klart vil jeg svare på denne kommentaren. Men i stedet for å skrive et vanlig innlegg, så prøvde jeg meg på en videoblogg. Dette er første gang jeg lager en videoblogg, så ikke forvent for mye, men jeg prøvde.

 
Håper dere fikk noe nyttig ut av den.
Da fikk du se litt av hvordan jeg lager noen av smykkene mine, Miriam. De har ikke den beste kvaliteten enda, men nå er jeg jo bare 15år^^

Hva synes du?
Noe du lurte på med videon?
Vi blogges, heartmakers!

Stikkord:
06.01.2011 Hverdagsliv

Gris med diamantøyne

Jeg har en mamma som er veldig glad i å handle julegaver^^ Så glad at hun allerede hadde kjøpt en julegave i sommerferien, men detter nesten 6måneder, er det ikke så lett å huske alt man har kjøpt... Derfor fant hun igjen en julegave som hun ikke hadde fått lagt under juletreet. I stedet for å vente helt til neste jul, var hun så søt at jeg fikk en liten julegave igjen for ikke så lenge siden. Jula er så absolutt ikke over enda!

Og det som lå inne i pakken var:


En supersøt, diamantete og herlig sparegris!


Så søt da gitt<3

Hiih, kjempe koselig! Jeg blir så glad av uventede gaver^^
Jippi! Jeg fikk også en annen sparesko til jul, så jeg får ta det som et hint om at jeg må begynne å spare penger, hahah.
Ellers i dag har jeg vært på sammen med teater gruppa i daaag, veldig morsomt som alltid^^ Er to uker siden nå, så det var koslig.

I morgen kommer det et innlegg om perlesmykkene mine, fra et leserspørsmål!
Be continued!
Har du en liknede sparegris?
Er du flink til å spare pengene dine?

Vi blogges, diamants!

05.01.2011 Hverdagsliv

Søt og forsinket julegave

Ble møtt av en skikkelig koselig overraskelse når jeg kom hjem i dag. Det var en pakke! Ikke en pakke fra hvem som helst, men fra søte Daniela! Ååå jeg ble skikkelig glad!<3 Det var en litt forsinket julegave, men det er egentlig ganske så fint, for det er minst like gøy å pakke opp gaver 5. januar som en annen dag, så den kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt^^  

Og oppe i pakken, lå det et super søtt, og håndlaget kort, pluss en såpe som lukter så utrolig godt! Det var en slags type økologisk såpe, med helt naturlige varer. 

Jippi!
Dette gjorde dagen min helt klart mye, mye bedre. Jeg er så glad i den jenta^^<3 Men jeg savner henne veldig også, siden vi bor over en time fra hverandre, eller på hver vår side av Oslo omtrent...
Du er best, Daniela!
Har du også fått en julegave i posten?
Vi blogges, hearts!

Stikkord:
03.01.2011 Foto og Photoshop

Nail Polish that inspire me

 
 
 
 
 
//we♥it
Vad tycker ni?
Vi blogges, polishes!

02.01.2011 Hverdagsliv

En dag uten navn

Jeg kom over noe ganske rart sa jeg gikk inn på nettet i dag, og så at ingen hadde navnedag i dag. Litt random egentlig, men kom liksom bare over det. Jeg trodde egentlig at det alltid var noen som hadde navne dag. Men da er det visst ikke det, likevel. Alle navn har jo "rett" til å ha en dag for seg selv og et annet navn, så da har kanskje de som laget når navnedagene skulle være, gått tom for navn...
Bare se, det står det;
Ingen har navnedag i dag...


Null redigering her.
Er det bare sol som har gjort en feil?
Eller er det dager uten "navnedager"?
Når har du navne dag?
Vi blogges, names!

02.01.2011 Foto og Photoshop

Bilde; Nespresso


Tatt med mitt elskede Canon EOS 500D
What ya think?
Vi blogges, coffies!

Stikkord:
01.01.2011 Hverdagsliv

Avsluttiningen på 2010

Ble en utrolig koselig kveld i går. Vanskelig å feire nyttårsaften på en bedre måte enn med de folkene jeg feiret med i går. Navn sier vel dere ikke så mye, men vi oppholdt oss hos Maria og Elise. Kvelden gikk mye til skravling og litt sånt. Vi spiste også verdens beste sjokolademossé^^ En veldig bra slutt på 2010!


Marius og Frøydis^^


Sofa kooos<3
Silje, Anne, Vegard, Trygve Andre og Marius.


Her står det egentlig 2011.
Sigurd, Sigrun, Stine og Julie<3


Aw, pene jentene<3
Liv Mari, Jenny og Trude.

Som sagt, så kan jeg ikke finne på en bedre måte å avslutte 2010, enn med denne herlige gjengen^^ Det ble også litt fyrverkeri utover kvelden. Kjempepent^^
Også vil jeg unnskylde  til alle de jeg ikke har fått ønsket godt nyttår, men mobilen og det nettverket er ikke helt på topp...
Godt Nyttår alle mine herlige lesere!
Hvordan feiret du gårsdagen?
Hatt et bra 2010?
Vi blogges, herligheter!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits