14.05.2014 Foto og Photoshop

LONDON

Bedre sent enn aldri og i disse mai-uker er det vel heller ikke så overraskende at bloggingen for kommer litt i annen rekke. MEN det betyr jo ikke at tiden har stått stille og kamera har ligget under et laken. Mye har skjedd, mye skjer, mange bilder har blitt tatt og mange bilder skal bli tatt. I morgen får vi vite skriftlig eksamen og det er få dager igjen av russetiden og tiden igjen på videregående. 

Landstreffet til Stavanger var gøy,og rulleturer ute med vanen er også veldig gøy. Tomorrowland(TRYKK) har de fire andre søte jentene og jeg døpt russebilen vår til. Jeg er skikkelig glad i den, det er som et lite kjæledyr- eller noe sånt.

Men jo! London! Uken før påske dro vi i klassen på studietur til den nydelige byen og så en ny side av London som jeg ikke har lagt like mye merke til før. Jeg har vært i London til sammen tre ganger, men de to første har vært mer som turist og shopping. Den siste gangen her, bodde vi i et mer "nøytralt" strøk, tok lærte oss undergrunnen og dro til deler av byen jeg aldri hadde vært i før. Det var en tur med en fin kombinasjon av sosialt, kultur, fotografi, shopping og turisme- som kanskje går innunder kultur.

Vi har sett hele tre forestillinger.
En typisk britisk komedie, 39 steps, en nydelig teaterforestilling, War Horse, og en fantastisk musikal, Les Miserabeles.Det har vært så herlig å hatt med kamera mitt til London. Hadde med Canon 500D'en til London andre gangen, men det nydelige 6D gir jo noen helt andre muligheter. Nå skal jeg ikke legge ut aaalle bildene- for det hadde måttet bli en egen blogg-, men noen flere vil nok dukke opp etterhvert.

Har du vært i London før?

19.02.2014 Foto og Photoshop

Street photography Oslo

Jeg hadde en veldig fin dag i Oslo i går- både sosialt og fotografisk.
Elsker å tulse rundt for bare å ta bilder- men så klart, er litt skummelt også.
Skulle ønske jeg turte å spørre flere folk om portretter, men ja, nei, det er liksom litt skummelt. Men derfor ble jeg veldig glad da en flaskesamler spurte meg om jeg kunen ta bilde av han. Det var jo bare innmari fint, hihi. Jeg burde kanskje holdt på han og spurt om han ville vært med på flere bilder, men ble litt satt ut.

Så en romantisk røykepause mellom en statue(ja, sånn i sølvklær som står helt stille, veit dere) og en tigger.

Er så gøy å bare sitte nede ved en t-banestasjon også- ikke for å ta den, men er det ganske stilig sted å ta bilder. Men var ikke så mye folk, så ja, ble ikke helt som håpet, men brukbart. Tok også noen bilder med selve t-banen, så kanskje de kommer seinere.
Veit ikke om det er noe noen ville reagert på at jeg har flest bilder av de som ikke bare er i Oslo for å dra på shopping- men assa, det er jo mye mer spennende med de som gjør litt andre ting enn bare å løpe rundt fra butikk til butikk. Mange shoppere er dessuten mye mer skeptiske til kameraer.

Liker du å fordrive noen timer i Oslo?

Er du flink til å tørre å ta bilde av fremmede mennesker?

14.02.2014 Foto og Photoshop

Rött och rosa

Etter å ha undervist en søt og vilter 3. klasse i matematikk kom jeg plutselig på at det er jo den fantastiske valentinsdagen i dag!
Må innrømme at jeg aldri har feiret det noe særlig. Eller assa det var jo innmari gøy det var på barneskolen, å løpe rundt med rosa lapper og klistre på guttene i klassen. Ingenting som setter en stopper for at jeg ikke kan gjøre det nå også, meeen ja, nei, har egentlig ikke noe argument for å ikke gjøre det nå heller. Kanskje jeg skal begynne med det igjen.. 

Denne sjokoladen her hadde jeg en artig opplevelse med forresten! Mamma kjøpte den da hun hadde vært på tur for en stund siden, men den var så søt at jeg ikke ville spise av den. Men i dag passet den fint til bildene tenkte jeg, så jeg åpnet den, menne siden den har ligget på rommet så lenge tenkte jeg at det var greit å sjekke ut utløpsdatoen.

Og nå må dere gjette hva den var!!


Okei, jeg må si det!! 14. 02. 2014- sykt gøy og sykt tilfeldig!

Lagde bare en morsom blanding av masse rosa bilder.
Glemte bilde av de rosa og glitrende neglene mine med diamanter pååå- for anlednigen så klart- men bare forestill dere de!

Hvordan feirer du valentinsdagen?

03.02.2014 Foto og Photoshop

B&W selfie

Ordet selfie er et ord jeg i svært liten grad bruker.
Men ettersom jeg er en del av nåtidens ungdomsgenerasjon, så burde jeg kanskje begynne å bruke det mer aktivt. 
Derfor puttet jeg det i overskriften- da kan man fort tro jeg bruker det hele tiden.
Jeg har ikke helt bestemt meg ennå om bildene under er OK eller kleine, men foreløpig står jeg på OK.

Fikk forresten en veldig rar skygge på leppene da lyset fra vinduet liksom kom neden i fra. Kunne sett ut som jeg hadde puttet noe rare greier inn i leppa- men e-he-he nei, deeet vil jeg helst unngå å gjøre. 

 

Jeg fikk forresten svar fra Skjeberg folkehøyskole i dag, om at jeg har fått plass hos dem neste skoleår på grafisk design!
Det er jo litt gøy daaa. 
Så da er det meget mulig jeg ender opp der borte et år.

Tar du mye selfies?
Hvordan fungerte sort/hvitt-bildene her synes du? 

05.11.2013 Foto og Photoshop

The world through a camera

Inspirasjon. Blogglyst. Glede.
Ganske fine ting.

Jeg har det veldig bra for tiden- ikke at jeg ikke pleier å ha det. Har det i grunn veldig bra ganske så ofte, men jeg har det altså veldig bra nå også.
For 6 dager siden kunne jeg hente mitt nye Canon EOS 6D på postkontoret. Så først etter et brukt Canon EOS 5D mark II, men fant få til god pris i området, så gikk oppover til å finne et brukt 6D. Det er under ett år siden kamera ble lansert, så de som er eier av det, har for det meste ikke begynt å selge det ennå. Så fant jeg et tre måneder gammelt 6D som jeg var virkelig nære på å kjøpe, men samme helg reklamerte ei nettside for nye 6D- kameraer til bare 500,- mer enn det jeg ville ha betalt for det brukte. Etter en rask beslutning kjøpe jeg den nest siste 6D'en som var igjen på tilbudet. Angrer så aboslutt ikke!
Om nøkker finnes i norske elver- så har jeg troen på at en må bo her.
Canon EOS 6D- 50mm f/1.4

Åh, for en deilig følelse å kunne skrive at bildene er tatt med en 6D. Fotografiskmessig er det nok ikke de flotteste bildene dere har sett- men for et kamera! Gleder meg til å utforske det ennå mer i bedre lys.

Har du det bra i dag?

15.10.2013 Foto og Photoshop

Grønne krystaller på himmelen

I går kveld kunne man se et grønt lys spille over himmelen i Vestfold-områdene. Jeg kan ikke huske å ha sett nordlys på noe annet enn bilder før- så å se det så tydelig i virkeligheten og fra egen hage, det var ganske nydelig! Nordlyset var akkurat slik man ser på film og bilder- en bred remsle grønt lys som sirker som et bånd i vinden på himmelen. 
Fotografiskmessig var nok ikke dette de beste fotografiene verken dere eller jeg har sett, men dere skjønner litt av greia, pluss at jeg i grunn bare var fornøyd at jeg klarte å fange opp nordlyset i det hele tatt på kamera. Det var i grunn bare flaks at det ikke ble borte på tiden jeg spurtet for å samle sammen kamera og stativ.

Jeg skal heller love noen bedre bilder om jeg skal til nordlandet under mørketiden. 


Har du sett nordlys før?
Så du nordlyset i går?

11.10.2013 Foto og Photoshop

Epleslang

Norske epler er godt.
Og når de er i fra naboens epletre er de ekstra gode.
Epleslang er gøy!

Men nå fikk jeg i grunn tilbudet om jeg ville plukke eplene av naboen, så det er vel ikke 100% kvalifisert som epleslang.. Likevel er det å plukke epler rett i fra epletreet en skikkelig fin høstting og gir en av de beste høstfølelsene. Alltid gøy å kunne ta med seg et eple fra treet i farta.


Hvilken frukt er din favoritt?

Si 5 fine ting fra høsten!

03.09.2013 Foto og Photoshop

Høst

Hæ, har du blogg Siri? Det visste jeg ikke! Den har du vel ikke oppdatert så mye i det siste vel?

Neida, så jodasåååå! Den siste tiden har jeg hatt det veldig bra assa- mulig det er derfor jeg har valgt å bruke tiden på mye rart i stedenfor den fine pc'en..? Men jeg har hatt en SUUUPER sommerferie! Mange gode venner har fylt 18år- JEG har fylt 18år (på søndaaag) og jaggu så har jeg ikke fått førerkortet også (i går)! Jeg har fortsatt ikke helt fått inn at jeg startet med kjøretimer, men nå har jeg plutselig lappen også. Snål, men en veldig veldig god følelse! Når sant skal sies, så var jeg veldig heldig med kjøreskole og ikke minst kjørelærer + motivasjon fra venner og familie- så da gikk det plutselig an å få lappen på akkurat under 2måneder! Jeg har virkelig ingenting å klage over!


Beklager, men jeg synes bare det er så gøy at jeg kan kjøre bil med akkurat hvem jeg vil- når jeg vil, aaat jeg må fortelle det til alle jeg møter på (nesten).


Ellers begynner høsten sakte, men sikkert å snike seg på- selv om sola varmer ennå.


Sensommerlys er det vaktreste!

Hva har du fordrevet tiden med i det siste?

Har du noe dreis på bilkjøring? 

14.07.2013 Foto og Photoshop

Sommeren

Dere har vel alle den perioden i løpet av sommeren hvor man tenker- hm...  kanskje jeg skulle oppdatert med noen innlegg på bloggen? Eller - åjaaa, tror jeg burde lese noe fornuftig i dag. Meeen så ser man ut av vinduet, og sola skinner, så det ender det opp med å kave ute i sola uten å gjøre noe fornuftig- i den grad man kan kalle hverdags-blogging fornuftig.

Dette innlegget ble vel heller ikke så veldig fornuftig. Jeg har mistet dette med bloggingen litt. Tenker mye på det. Tar en del bilder til innlegg, men får aldri gjort noe mer med det. Jeg kunne blitt en ekstrem hverdagsblogger, meen det er muligens ikke så interessant  i lengden heller.

Wow, dere har akkurat fått være med på "hvordan fordrive tre minutter på ingenting- med Siri Eriksen!" Hurraaaa.

Ha en fin dag i solskinnet da, dere!
Uansett om dere befinner dere i sydligere strøk eller ferierer i deres egen hage- som meg.

02.07.2013 Foto og Photoshop

En fotopromenad

Da jeg bestemte meg for å tusle en tur over skog og mark for å komme bort til den fine, søte bekken, møtte jeg plutselig på en utfordring. Noen hadde satt opp sauegjerder rundt omkring i hele skogen. Det i seg selv gjorde jo ingenting, for det er jo koselig om det skal begynne å tusle sau der, MEN det sperret veien for å gå inn i skogen. Jeg hadde fire alternativer:

  1. Snu og ta bilde av gresset utenfor huset mitt
  2. Satse på at det ikke var strøm i gjerdet og lure meg imellomtrådene
  3. Krype på skogbunnen under
  4. Gjøre som Lara Croft og hoppe over

Jeeeg gikk for det tredje og kom meg helskinnet fram og tilbake. Det var sansynligvis ikke strøm i gjerdet, men man trenger jo litt spenning når man er på tur.


Hva har du fordrevet dagen i dag med da?

Liker du best den enkleste veien, eller en liten utfordring?

28.06.2013 Foto og Photoshop

Såpebobler

Såpebobler må være noe av det peneste som finnes! Tenk å kunne bo i en såpeboble. Må være litt kjipt når den sprekker... Men hvis man bodde i en usprekkelig såpeboble og bare kunne flyte over hele verden oppe i lufta- DET måtte ha vært fint det. Oksygentilførselen ville kanskje blitt minimal etter en stund, men det finnes sikkert en løsning på det.

Hoho, sjekk der'a! En måne-boble!

Okei, de som skjønner seg godt på "HDR-bilder" (aner ikke om det egentlig heter det, meeen jeg liker å kalle det det i dag), forstår kanksje hva det er jeg har prøvd på her. Kanskje. Deeet ble vel ikke et helt vellykket forsøk... SÅ LA OSS MOBBE BILDET LITT. Det er gøy.

Unnskyld bilde... Det var ikke pent å mobbe noen. Jeg tar det tilbake...

Jeg fikk forresten 6'er på eksamen. EKSTASE.
Tenkte det var verdt å fortelle om her.
HURRA.

Blåser du ofte såpebobler?
Har du noen gode tips til et "HDR-bilde"?

22.06.2013 Foto og Photoshop

Black, white, freckles and bobbles

Du kan se på det øverste bildet at jeg prøver å få frem fregnene som pryder hele meg på sin beste side.
Det i midten er mer hurra, det er sommerferie.
Det nederste bildet sier mer at jeg prøvde å ta bilder av såpebobler, men at resultatet ikke ble så altfor bra- men at jeg er villig til å prøve flere ganger.

Jeg har jobbet i dag, og jeg jobbet i går. 
Det har vært mange blide og koselige kunder innom.
Det har vært noen fine jobbdager.

Hvilket av bildene likte du best?
Hva er dine planer for sommeren?

19.06.2013 Foto og Photoshop

En bukett i alle fargene

Det var en gang ei jente som var ute og syklet. 
Jenta syklet forbi en eng som var dekket av lupiner.
Lupinene var hvite, lyserosa og blå. Det var noen smørblomst-liknende blomster der også.
Jenta plukket en bukett av blomster i alle fargene.
Hun la dem i sekken og syklet hjem. 

Jenta hadde en bra dag.

Har du det bra i dag?
Hvilken blomst er din favoritt?

03.06.2013 Foto og Photoshop

Et kapittel jeg har forelsket meg i

Åh, nå kan man si det er sommer ute. Nå er det faktisk sommer! Det er nydelig. Lette, tynne klær. Lukter av blomster og nyslått gress. Blomsterkranser og solbriller. Jeg er glad i vinteren, men nå passet det fint med sommer. Overskriften er fra Melissa Horn, forresten. Jeg har forelsket meg i sommeren.

Hva synes du er det beste med sommeren?

30.04.2013 Foto og Photoshop

Ingen antrekksbilder

Fordi jeg ikke rakk å redigere antrekksbildene ferdig, så får dere se en nydelig liten bekk i stedet. Nesten det samme, ikke sant? Ehehe. Neida, menne joda, skal snike meg inn i skogen i morgen for å ta neon flere bilder av bekken- noen som kanskje er ennå litt klarere. Enn så lenge får dette som sagt fungere, men anbefaler dere virkelig å sjekke ut antrekket som jeg legger ut seinere, for det er nemlig noen nagler og en del av universet i seg. Ganske stilig!


Nu skal jeg på varetelling. Noen fester bort kroner i kveld, jeg teller inn. Ehehe, artig dobbelbetydning. Neidaaa, vi skal nok ikke telle heeelt til klokka tre i natt. 

Hva skal du i kveld?
Vi blogges, waters! 

28.04.2013 Foto og Photoshop

Siri i skyene

Om det er noen oppmerksomme sjeler der ute som plutselig tenkte- hæ, Siri står jo ikke å blåser bokstaver på headeren hennes?! Så stemmer det ganske bra. Av en eller annen grunn fikk jeg grøsninger og en trang til å løpe vekk hver gang jeg klikket meg inn på min egen blogg, og valgte derfor å gjøre litt forandring. Det er mulig dette designet forsvinner etterhvert også, men enn så lenge så ble det mye bedre. Om en liten stund har jeg sikkert funnet nok feil ved headeren min til at jeg bytter den ut... Meeeen ja, hurraaa! Siri i skyene.


Så tusen takk til søte Ingvild.

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, skyes! 

27.04.2013 Foto og Photoshop

A view of nature
Jeg så gjennom bildene og plutselig bare- åj der er Tingeling! Fantastisk.

Er du glad i å gå i skogen?
Vi blogges, natures!

26.04.2013 Foto og Photoshop

Naturens lyder

Ehehe, det artige med dette innlegget her, er at dere får ikke høre noen naturlyder. Sååårry. Dere finner nok noen naturiske ting og tang på youtube, eller så kan dere bare gå ut døren utgangsdøren. Meeen, dere skal få se en rennende bekk, med ekte kaldt vann. Tenk om det var fake vann da. Ehehe, det hadde vært rart. Rennende gelé kanskje! 

Image and video hosting by TinyPic
J
eg ruslet en tur ut i hagen for å ta noen bilder, men endte med at jeg forvillet meg langt bort i skummel synkesøle. Det var nesten så jeg ble borte i gjørma.

Hvordan har dagen din vært i dag?

Synes du det var en kul rennende bekk?
Vi blogges, waterfalls! 

23.04.2013 Foto og Photoshop

Vad är din favorit blomma?

Etter de tre fantastiske forestillingene vi hadde forrige uke, fikk jeg tre pene roser og en sommerfugl i en bukett fra min fine familie. De står i vann på kjøkkenbordet slik at jeg kan se på dem heeele tiden. Nydelige.

I kveld skal jeg forresten få vite om når jeg får en eller kanskje to afrikanere på besøk. Det blir spennende! Det er den siste delen av Vennskap nord-sør prosjektet, dette med hjembesøket. Artig.


Canon EOS 500D- 50mm f/1.4 USM, redigert i Photoshop CS5

Er du glad i å få blomster?

Vad är din favorit blomma?
Vi blogges, flowers!

19.04.2013 Foto og Photoshop

Hold me

Etter 17 skoledager i strekk og flere dager med over 9 timers lange skoledager, to tentamner i avgangsfag og tre forestillinger, trenger jeg virkelig en varm og god klem. Heldigvis skinner det noen solstråler gjennom skyene og fuglene kvitrer utenfor vinduet- det hjelper på humøret.


Jeg har aller mest lyst til å sove i 67 timer...

Har du mye å gjøre nå på våren?

11.04.2013 Foto og Photoshop

Messy love

Slik er det:

Ta en kopp, julelys og vimpler- helst i pastellfarger. Legg det på et teppe, eller saueskinn. Ta et bilde av dette, og rediger det ennå lysere enn det alt var. Skriv en dyyyyp overskrift. Sett inn link til en dyp sangtekst om kjærlighet- eller annet viktig tema. Legg gjerne ut sangen i bunnen av innlegget. Og VOILÀ

Your just thhe kind of boy, the girls like me enjoy. You act like your so straight, baby, I can tempt your fate. Come on now, mr Clean, honey, I know where you've been. I can tell you and I, we fould fly...


Det ble tross alt et nydelig innlegg, ikke sant?

Okei, nå mobber jeg mye bare meg selv. Jeg synes det er kjempepent med lyse bilder i pastellfarger, fine tekster med mening og et fotografi som kanksje har et budskap. Og jeg elsker bare de nye vimplene jeg kjøpte i dag! Så. mange. pene. farger! Koppen er full av Love Hearts, forresten, og lysene og vimplene er lagt rotete rundt. Derfor messy love- tok du den? Det er forresten med inspirasjon fra Herr. Ugle- den kan dere lure på om dere vil det.

Hva synes du om slike fotografier?
Vi blogges, lovers! 

Liiiiik LUMSKBLOGGEN på facebook her

10.04.2013 Foto og Photoshop

EN FOLKEFIENDE

Det er da nemlig dette jeg bruker så og si all min fritid, og tid generelt på for tiden. Vi setter opp en modernisert versjon av Henrik Ibsens "En folkefiende" på dramalinja på Greveskogen vgs. Om noen av dere bor i Vestfold-områdene og har tid på tirsdag eller onsdag til uka, så er dette absolutt noe dere burde få med dere. Okei, det hadde iallefall vært veldig koselig med noen flere publikumere.

Jeg spiller Petra Stockmann, som er den eldste datteren i huset og datter av Doktor Trine og forfatter Kristian Stockmann. Til dere som kjenner stykket, så er Tomas Stockmann, blitt Trine, og Kathrine blitt Kristian. Dette er mye grunnet vår mangel på gutter i klassen, itillegg til at det får fram en moderne feminisme. Hurra.


Gjerne kom med tilbakemeldinger på plakaten! Den er det blant annet jeg som står bak, så hvis dere er kjappe(sendes snart til trykking), så rekker jeg å evt. forandre på noe om dere har noen artige ønsker eller tilvendinger. 

Dere finner arrangementet HER

Hva synes du om plakaten?

Er du glad i teater?
Vi blogges, players! 

07.04.2013 Foto og Photoshop

Alle kaldblodige og de andre med kalde hender

Dette innlegget er for de som har hatt en kald helg, kaldblodige, de med dårlig blodomløp, men også alle de varme i t-skjorte. Jeg er en av de varme i ullgenser- rart akkurat det der. Jeg har forresten brukt hele helgen min på øving mot en forestilling vi skal ha med klassen- noe dere ikke vet, fordi jeg ikke har fortalt dere det før nå. Vi setter opp En folkefiende av Henrik Ibsen, og vi har forestillinger 16. og 17. april- meeen det kan vi snakke mere om seinere.

 Nå tenkte jeg jeg skulle spre litt varme til alle dere som leser bloggen i ny og ned, uansett om dere sitter med mobilen på bussen, eller i stua foran tv'en med pc'en. Se på bildet under, og dere blir vaaaarmeeeee. Magisk.

Image and video hosting by TinyPic
A
ngrer på at jeg ikke grillet marshmallows på bildet...

Har du holdt deg varm i helga?
Vi blogges, fires! 

04.04.2013 Foto og Photoshop

I en regndråpe er verden oppnedDet visste dere kanskje ikke! Eller gjorde dere kanskje det? Uansett om dere visste det, eller ei, så er verden kopiert og presset inn oppned i en vanndråpe. Alle vanndråper har en egen liten verden inni seg. Ofte er den bare for liten til at vi klarer å se det. Samtidig som den drypper for raskt for det vi oppfatter.

Har du noen gang lagt merke til hvor pene vanndråper er?
Vi blogges, waterdrops!

05.02.2013 Foto og Photoshop

RAW

Jeg skulle prøve ut noe nye greier i dag, nemlig å ta RAW-bilde. Jeg bruker som oftest S-kvaliteten på kamera, fordi de skal jo bare på pcen og nettet for det meste, men jeg veit at hvis man bruker RAW+L, så det er også noen litt ektra-innstillinger i Photoshop. Derfor prøvde jeg ut dette. Selve resultatene ble vel så om så, men dere kan jo veldig godt komme med inspill, eller gode råd!


Selve fotografiene var ikke så veldig gjennomtenkte heller, må jeg innrømme- riiiimelig spontane av det jeg kunne finne.

Ble det for mye støy i bildene?

Har du noen gode tips?
Vi blogges, raws!

01.02.2013 Foto og Photoshop

Puuuusekatt

Neimen, heihei!

Jeg trenger vel ikke å legge ut med laaange forklaringer, unnskyldninger og hallelujah om hvorfor jeg ikke har blogget på ei uke og to dager. Det var ikke planlagt, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Det er så mye skole som i grunn tar all energien min for tida, så da har dessverre bloggen blitt satt litt i andre rekke. Men det aller mest koselige med å ikke blogge, er de som kommenterer at jeg ikke gjør det. Okei, det ble rart. Assa, at noen legger merke til at jeg er bort, som igjen vil si at de har vært innom bloggen og vel... "bryr seg" om at jeg ikke blogger. Tja, dette ble vrient. Ja, dere skjønner vel hva jeg mener..!

Den egentlig sanheten er at jeg har tatt bildet av pusekatten til naboen. Den møtte meg på vei hjem fra skolen, og en mer kosete pusekatt tror jeg er vanskelig å finne.
Canon 500D // f/1.4 50mm

Det ble mange pusebilder, men de fleste ble en smuuule skurrete. Katter er visst ikke så glad i å posere... Men samme deeeet. Det er jo bare 9 dager til jeg drar til Afrika! Helt sykt.

Er du glad i pusekatter?
Vi blogges, kitties!

23.01.2013 Foto og Photoshop

White like a mask

Tenkte jeg skulle være litt kreativ, å legge en maske over en masse noteark- for det har jo ingen gjort før. Men det er jo pent å se på da. Det blir liksom veldig... jeg veit ikke... musikalskt (hvis er det et ord man kan bruke), og kanksje litt kunstnerisk. En klisjé kan man vel si, men samma det veeel. Det er jo ikke sikkert at aaaalle leserene mine har sett et slikt bilde før? Uansett, så har INGEN sett akkurat DISSE bildene før, mohahaha.


//Canon EOS 500D- f/1.4 50mm

Liker du slike "maskebilder"?

Ble det øverste bildet litt for skarpt?
Vi blogges, masks!

16.01.2013 Foto og Photoshop

Bygden i flammer

Wohoho, okei, dette var egentlig et forsøk på å ta bilde av de pene stjernene på himmelen. Men ettersom jeg ikke zoooomet inn, så det kún ble bilde av stjernene, fikk jeg med litt hus og trær og slikt også. Lukkertiden er på omkring 20sekunder, og vel ja, da blir det omtrent sånn her. Jeg fra min side, synes egentlig at det var litt kult med de fargene, for det er på mange måter ut som av det brenner. Wuæææ. Selv om det gjerne skulle ha vært litt mer fokus på stjernene...


//Canon EOS 500d- f/1.4 50mm

Har du noen gode "stjernebilder"-tips?
Vi blogges, flames!

14.01.2013 Foto og Photoshop

GOLDEN

Laaaalalaaa, jeg fant en nydelig liten juleplante, hvor noen av em... stråene, var lakket i gull. Det var også med noen søte, pene røde roser, men ettersom de begynte å gå sin vei, så var jo fortsatt de grønne bladene og gullfargede stråene veldig pene. Tjohei. Det var vel ikke fordi jeg skulle fortelle om blomsterbuketten at jeg delte dette fotografiet med dere, men jeg prøvde en ny, liten vri på redigeringen- veit ikke heeelt om dere ser det, men ihvertfall, variasjonen er der.


Jeg har forresten en følelse på at dette kommer til å bli en veldig bra uke! Jeg har følt meg våken og opplagt i hele dag, hadde god tid til bussen, begge gangene i dag, jeg forstår matematikkoppgavene vi holder på med, vi har kommet i gang med produksjonen i teatertimene og jaaa, jeg tror rett og slett det blir bra! -Sett bort i fra at flere av mine gode venner har tatt veien til varmere strøk...

Hva synes du om fotografiet?

Hva tror du om uken som kommer?
Vi blogges, golden flowers! 

12.01.2013 Foto og Photoshop

Fremtiden

Hey dereeee! Skole og jobb tar det meste av fritiden, så det er derfor jeg dukker innom til dere litt mere innimellom. Men litt er bedre enn absolutt ingenting! Jeg har det fett for tida assa, og har akkurat installert The Sims 2 på pc'en. Wuæææ, det er så gøy, og det vekker bare sååå mange gamle og gode minner. Prøvde å få igang det første Sims-spillet også, men manglet en CD, så hvis noen av dere der ute har den selve installerings CD'en til The Sims double deluxe, så riiiing meeeeg- eller send en e-post. Lånes med takk! Ehehe.


Skulle være litt dyp med dette bildet daaa. Fremtiden ligger i våre hender. Det er litt klisjé, men fortsatt sant! Oooho, glitter.

Hva har du gjort de siste dagene?

Liker du bildet?
Vi blogges, trees! 

08.01.2013 Foto og Photoshop

THE MASK

Jeg veit ikke om dere har det på samme måten, men når jeg sitter og redigerer på et bilde, så klarer jeg sjeldent å komme fram til bare én løsning som jeg blir fornøyd med. Jeg kommer frem til et greit nok resultat, men så er det likevel andre ting som også kunne vært stilig. Derfor tenkte jeg å legge ut flere forskjellige redigeringer, sånn at dere kanskje kan si hvilken av de som dere evt. liker best, sååå kanskje jeg klarer å komme frem til en litt mer fast redigeringsmåte. Kanskje kanskje. Eller så er det jo også fint med litt variasjon. Uansett, tell me!


Okei, de øynene er litt så som så.. Men ikke tenk så aaaaltfor mye på det daaaa.

Hvilken likte du bedre?
Vi blogges, masks!

05.01.2013 Foto og Photoshop

BUTTERFLY

Hoping to catch your eye. Circling around you, oh my butterfly, butterfly, come into the light. Oh, what a beautiful sight! Flying so gracefully into the sky, the butterfly. -Sharon Adamson.
Neidaaa, sommerfuglene er jo ikke redigert på deee daaaa. De er jo heeelt ekte!

Liker du sommerfugler?

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, butterflies!

31.12.2012 Foto og Photoshop

Ballerina

Godt nytt år, alle søte små og store!

Håper dere vil få en superkoselig feiring av det nye året i kveld! Hvem hadde trodd at vi skulle få feire ennå et nytt år? Jeg hadde forbredt meg på at 21. desember var den siste dagen man kunne feire... Ehehe, sier vi. Jeg vil iallefall takke min fine klassevenninne Vilja, for disse spontanbildene av hennes føtter. Det hadde vært gøy å tatt en skikkelig fotoserie en gang. Hvem vet hva det nye året kan bringe?


//Canon 500D- f/1.4 50mm- redigert i photoshop cs5

Hva synes du om bildene?

Liker du å danse?
Vi blogges, ballerinas!

26.12.2012 Foto og Photoshop

Four of me

Hola fine små! Har dere hatt en superjul? Jeg håper dere har hatt det kjempebra, allesammen! Og at dere alle har hatt det godt og trygt sted å feire jul. Jeg hadde en veldig fin kveld. Masse herlig og koselig familie, nydelig snøvær, pyntet juletre, pen sang fra min søster i kirka og mange søte gaver. En kjempebra julefeiring for meg.

Og bildene under? Vel, de har ikke så mye med jula å gjøre, men jeg hadde det litt fett i photoshop. Det er egentlig litt kleint at jeg sitter å redigerer masse bilder av megselv. Men tjohei, sånn er blogglivet daaa- og mange andres liv også.


Canon EOS 500D // f/1.4 55mm -redigert i photoshop cs5

Har du hatt en super jul?
Vi blogges, faces!

16.12.2012 Foto og Photoshop

Har du sett snøen?

Ehehe, etter at jeg har lært meg å lage slike GIF's, så er nok det det eneste dere kommer til å se fra meg framover. Hihi. Nesten da. Skal prøve å variere litt. Denne her ble ganske stressende også, for de bytter så sykt fort, så derfor setter jeg på begge to, tjohei. Det er kun for å brife med at jeg tilslutt har lært meg det. Dere kan gjerne gi meg en liten klapp på skulderen, så jeg blir litt ekstra stolt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Liker du bildene?

Hvilke av GIF'ene likte du best?
Vi blogges, gifs!

16.12.2012 Foto og Photoshop

Coca Cola

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så er så og si hele Norge og mye av resten av verden (iallefall Tønsberg) skikkelig julepyntet. De hadde til og med dekorert en utstilling av cola-flasker på julevis inne på Farmanstredet. Jeg er egentlig ingen stor fan av cola, men det er likevel noe med utseende på denne brusen som gir litt ekstra julestemning. Jeg synes iallefall det er superkoselig å se det blinke rundt noen flasker brus som også er pyntet med glitterlenker.

Image and video hosting by TinyPic
Får dere sett at det er en GIF forresten?

Gir Coca Cola deg litt julestemning også?
Vi blogges, colas!

15.12.2012 Foto og Photoshop

Tønsberg

Hei, alle søte, trofaste og herlige lesere!

Det har snødd helt sykt masse i dag, og det er så nydelig å se på! Det er sånne store filler som daler ned, og det gjorde Tønsberg by bare ennå penere. Jeg tok en tur inn til byen, sammen med den supersøte Ingeborg. Vi gjorde en aldri så liten juleshopping, og julestemningen blir bare det bare mer og mer av. Jeg tok meg den frihet til å ta med meg kamera mitt rundt omkring i byen, så ja, dere kan få se noen stilige bilder fra dagen.


I kveld skal jeg holde min søster med selskap, mens jeg lager julekort og andre julegaver. Synes ofte at hjemmelagde gaver er vel så koselig som kjøpte gaver, hihi.

Hva har du gjort i dag?

Er du ferdig med årets julegaver?
Vi blogges, trees!

BLOGGEN HAR FACEBOOK HER

08.12.2012 Foto og Photoshop

En tekkelig header

Åh, nå må jeg innrømme at jeg blir litt gladere av å se min egen blogg. Det var vel på tide å bytte bort headeren med sommer og skjørt? Derfor byttet jeg den med denne litt mer vinterlige headeren. Jeg burde kanskje hatt på meg boblejakke og skjerf, men synes det er litt penere med lyseblått, sølv og snø, hihi. Det finnes nesten ikke noe finere enn blått og sølv. Uansett om det er midnattsblå eller snøhuleblå, så er det kjempepent sammen med sølv. Bare så dere veit det. Mørkeblått er også fint sammen med gull, men det blir ennå litt mer "vinternatt" om det er med sølv.


Liker du headeren?
Vi blogges, headers!

05.12.2012 Foto og Photoshop

ARKIV: FOTO

Jeg suset litt gjennom min "foto" kategori her på bloggen og plukket ut noen av de bildene jeg fant som jeg må innrømme jeg ble litt fornøyd med. Jeg sier ikke at jeg er fornøyd med det flotte vannmerket som dekker neste hele bildet, men sånn ellers daaa. Alle bildene er tatt med mitt fiiiine Canon 500D, og faktisk med standardobjektivet. Bildene ble gaaanske fine før jeg kapret f/1.4 objektivet. Hihi.


Eller jeg veit ikke, hvilket bilde likte du godt?
Vi blogges, photos!

04.12.2012 Foto og Photoshop

Kakao med krem

Jeg tenkte jeg skulle unne meg noe litt ekstra godt nå som det er så kaldt og fint ute. Jeg har hatt på meg tjukk ullgenser de siste dagene og stilongs under strømpene mine, så jeg har faktisk holdt varmen ganske bra. Ullsokker har jeg også kledd meg med. Jeg synes det er så deilig å gå rundt i sånne tjukke, store klær, fordi det er varmt, ser vinterlig ut, og er veldig behagelig å gå med.

er ganske dårlig til å bruke bukser for tiden- med tanke på olabukser og slikt assa. Fordi de er så stramme og det er deilig å bare kunne hoppe rundt og bevege seg helt fritt. Jeg liker veldig godt og hoppe rundtomkring med beina til alle kanter, skjønner dere. Eller vi kan jo late som at jeg gjør det. Over til den supergode hjemmekokte kakaoen med hjemmevispet krem. "Hjemmebakt" er alltid best!
Også er jo koppene min mor har kjøpt bare utrolig søte. De er litt store, og med søtt, julete mønster.

Er du glad i kakao?
Vi blogges, cacao lovers!

03.12.2012 Foto og Photoshop

1. mandag i advent

Seriøst! Det er tredje desember allerede! Det føltes som det var for en måned siden at det jeg overrasket over at det alt var november. Det har snødd for det meste av dagen, og ute er det så lite som 15 minus grader. Jeg synes det er herlig å høre snøen knitre under skoene, og se det glitre i trærne. Folk flest har hengt opp julelys og det er adventstaker i vinduene. Er det ikke bare nydelig?
Jeg skulle gjerne ha gått med en tur i det kalde, mørke og pene været, men så må jeg bli sittende med skolearbeid. ALT blir puttet dens iste tiden før jul. "Helt perfekt!" kan man jo bli motivert til å si.

Har du julestemning?

Henger det julelys hos deg?
Vi blogges, stars!

20.11.2012 Foto og Photoshop

Tiger's head

Okey, okey, jeg må oppriktig innrømme at noen av disse bildene her ble litt snåle. Det ble liksom litt for random med et plutselig tingerhode på kroppen min, sammen med skjerf og ullgenser... Meeen det var vel mest for å prøve ut redigeringen- som alltid. Kanksje jeg klarer å få til noe litt bedre en senere anledning? Iallefall, det er så stilig med sånne "dyrehoder" på bilder, og vel, ja, ignorer skjerfet mitt, så blir det litt bedre!
Hva synes du om bildene?

Liker du slik type bilder?
Vi blogges, tigers!

16.11.2012 Foto og Photoshop

NATUR

 Mitt fravær de siste dagene har skyldes en liten mengde skolearbeid rørt sammen og blandet med en dæsj smykkelaging. Jepp, dere hørte heeelt riktig. Jeg har laget masse, masse smykker! Kanskje dere får se litt i morgen. Tjohiii. Enn så lenge, så får dere ha det kult med litt bilder. Jeg må innrømme at jeg er litt usikker på redigeringene... Tror jeg faller mest for det siste, men likevel så ja... er jeg litt usikker. Meeeen kanskje dere vil si hva dere synes?
//Canon EOS 500D- f/1.4 50mm- photoshop cs5

Hva synes dere om redigeringne?

Ble det noenn brukbare?
Vi blogges, natures!

13.11.2012 Foto og Photoshop

Let's FLY away

Svhooosj. Flick flack. Blimlibom. Hoppetihopp. Tjocoink. Tadaaaa.


//Canon EOS 500D f/1.4 USM- redigert i Photoshop CS5

Skulle du likt å fly bort i blant?
Vi blogges, fliers! 

03.11.2012 Foto og Photoshop

FOTOGRAFI

Jeg befinner meg nå på min søsters folkehøyskole, og er der på en slik "familiedag". Det er veldig koselig å være på besøk der, for ja, det er masse koselige mennesker asas. Hihi. Bildene under er tatt da det var snø og nydelig vær ute. Nå regner det ganske kraftig... Men alt har jo sin sjarm!
Hva gjør du i dag?
Vi blogges, snowflackes!

28.10.2012 Foto og Photoshop

Trekant

Nå driver det å styres klart til vi skal få gjester. En liten familiebursdag står på færde, og det er faktisk både min bestemor og jeg som skal feires (der hørtes jeg selvdigger ut). Jeg hadde jo bursdag 1. september, så det er jo en liiiiten stund sidne, men jaaa, bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier? Det blir nok iallefall veldig koselig at onkler, tanter, bestemor, kusine, fettre og oss samles igjen. Det skjer jo ikke akkurat oftere enn nødvendig. 

Bildet under er nok et resultat av morgen-shooten jeg beveget meg ut på. Jeg synes det er veeeeldig gøy å redigere bilder som det her, men jeg er litt usikker på om hvor heldig selve resultatet er. 


Funker denne redigeringen for dere, eller hva synes du?
Vi blogges, triangles!

28.10.2012 Foto og Photoshop

See the Magic

Si hva enn dere vil om snø og kulde, men ingen kan nekte på at det ikke er pent når frostkrystaller dekker naturen. Når solen skinner gjennom trærne og kaster solstråler på bakken. Når det glitrer i vanndråpene som lyser i alle regnbuensfarger. Dere kan ikke si at det ikke er pent?


Er du glad i kulde og snø?
Vi blogges, straws!

27.10.2012 Foto og Photoshop

When the Snow Falls

Mens fleste parten av de jeg kjenner er ute og har det gøy i kvel, så sitter jeg hjemme og gjør skolearbeid. Ikke nok med at jeg er usosial med venner, men jeg er ikke sosial med familien en gang... Heldigvis blir jeg jo skikkelig smart da. Særlig. Men hey, alle må jo ha noen kjedelige hjemmekvelder! Derfor er det mest underholdene jeg har gjort i dag, å spise middag og redigere disse bildene. Helga skulle hatt en dag til.


Hva gjør du i kveld?

Er det snø hos deg?
Vi blogges, pictures! 

21.10.2012 Foto og Photoshop

DREAM

En bok. En skrivebok. En bok hvor du kan skrive ned alt du måtte tenke på. Planer, drømmer, frykter, ønsker. Notater til deg selv. Notater til andre. Oppmuntrende sitater. Trøstende ord. Din egen drømmeverden. Forseglet mellom to permer. 


Har du en slik bok?
Vi blogges, dreambooks!

14.10.2012 Foto og Photoshop

PHOTOGRAPHY

Fikk helt julestemning jeg, når vi var på hyttetur før i dag. Masse snø! Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta med meg kamera ut i snøværet, men jeg fant ut at JO jeg mååå bare! Det var jo så nydelig ute! Kanskje er det like greit at det bare er regn hjemme, enn så lenge, så jeg ikke får julefølelsen helt hele tiden. Kan jo heller bare reise til vinterland innimellom, hihi. Men jeg tror og håper snøen vil komme om ikke så altfor lenge til oss på østlandet også. 


Canon 500D- 50mm 1.4 USM 

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, photographies! 

13.10.2012 Foto og Photoshop

SNØ

Wuæææ, det er snø her! Helt seriøst! Jeg befinner meg for øyeblikket på en hytte, som er  950meter over havnivå, men likevel,snøøø! Jeg ble så glad når jeg så det, og har vært ute mesteparten av dagen. Da tok jeg med meg mitt nydelige objektiv og kamera for så å gå ut i det nydelige været. Nydelig!

Bildene ble litt lyse, så dere får vippe skjermen litt tilbake, så blir det bedre. Dere skal få sett de litt større etterhvert.


//Canon 500D- 50mm 1.4 USM

Hvordan er været hos deg?

Er det snø der du bor?
Vi blogges, snow flackes! 

Forresten, London- innlegget må dessverre vente til søndag/mandag ettersom jeg glemte minnepennen med bildene hjemme.

05.10.2012 Foto og Photoshop

Mitt elskede objektiv

Åh, jeg har nesten ikke ord! Jeg fikk nesten ikke sove den natten etter at jeg tilslutt hadde bestemt meg for hvilket objektiv jeg skulle kjøpe. Selv om jeg sitter i en superdeilig genser jeg kjøpte på New Yorker, så må jeg innrømme at det å kunne si at 50mm f/1.4 objektivet er mitt, var en ennå litt kulere følelse. Jeg kan si det en gang til. Jeg er eier av en 50mm f/1.4. Wuæææ.


//Canon 500D- 50mm f/1.4 *hjerteslag*

En herlig følelse! Weeeeee

Hva synes du om dette objektivet?
Vi blogges, lenses!

03.10.2012 Foto og Photoshop

Roser og stjerner

Jeg dro da inn til Tønsberg by i dag, for å være tidlig ute til å besøke den nye New Yorker butikken. Men det eneste som var litt em.. dumt(?) var at der jeg leste at butikken kom til Tønsberg, så sto det at den åpnet 3. oktober, men på plakaten inne i selve bygget, sto det 4. oktober. Derfor ble det sånn sett en liten bomtur. Til gjengjeld fikk jeg kjøpt litt andre rare ting og tang som jeg kan vise dere i morgen- og jeg tror jeg tilslutt har bestemt meg for et nytt objektiv!

Bildet er tatt på veien hjem fra bussen, og har ellers ingen sammenheng med resten av innlegget- utenom overskriften.

Hvilket av bildene likte du best?

Skal du innom New Yorker i morgen?
Vi blogges, roses!

02.10.2012 Foto og Photoshop

FOTO: Those rainy days

Nå skinner sola, og det er nesten jeg vurderer å legge meg ut for å sole meg. NESTEN. Men til morgenen i dag, så regnet det nesten hull i taket her hjemme. NESTEN. Det er iallefall helt sikkert at det regnet masse. HELT SIKKERT.


Når det blir regn, oooog pene høstfarger- da er det fint da.

Har det regnet hos deg i dag?
Vi blogges, flowers!

01.10.2012 Foto og Photoshop

Looking for fish

Se hva jeg funnet for noe daaa! Det renner en søt, liten bekk utenfor huset, og der hoppet det en liten krabat rundt omkring. Kanskje det kalles en mink? Uansett, så var den jo supersøt! Den holdt på nede i bekken suuuper lenge, og jeg tror den var på fiskejakt. Jeg bor nemlig i et veldig dyrisk strøk- regne dyrehagen!


Wuæææ, så nydelig! Canon 500D- 75- 300mm til de som måtte lure- redigert i Photoshop CS5

Har du noen gang "villdyr" utenfor huset ditt?
Vi blogges, animals!

29.09.2012 Foto og Photoshop

Vintage kamera

Etter å ha kommet hjem fra jobb, så sset jeg litt rundt nede i kjelleren og kom over min mor og far sitt gamle speilrefleks kamera. Det er jo litt stilig da, for festene på objektviene er like, altså kan jeg bruke samme objektiv på det kamera jeg bruker i dag, som det de kjøpte for mange, mange år siden. Det er litt stilig da. Det kamera her er ganske kult også da, for det går nemlig på film! Jeg har litt lyst til å kjøpe film til det en gang, bare sånn på gøy.

Disse bildene under er tatt med 28-80mm som sto på kamera.

Her har jeg satt på et slikt filter foran på linsa. Spennende greier.

Åh, jeg bare elsker vintage kamera og all annen vintage og kameraer. Herlig! Også er det så gøy når man kan bruke det gamle i dag også. Jippi.

Har din mor og far noen gamle kameraer?
Vi blogges, cameras!

27.09.2012 Foto og Photoshop

Det perfekte objektiv

Jeg tror jeg sånn helt seriøst har funnet det perfekt objektivet for meg! Eller assa, det er nok ikke bare for meg, men det utrolig nydelig! Jeg lurte lenge på om jeg skulle gjøre innkjøp på ei macro linse, men jeg tenke mer gjennom det og fant ut at man får jo ikke sååå mye ut av det når man skal fotograferer helt vanlige bilder. Derfor har jeg begynt å sikle på disse objektivene med stor blenderåpning, som gir herlige bilder uansett om det er av ting og tang eller personer!

Jeg kom tilslutt over dette HER og jeg fikk til og med lov til å prøve det og ta bilder med det.


Bare se på den nydelige bakgrunnen! Bildet er ikke redigert i farger eller skarphet, det er helt nydelig!

Jeg kan jo så klart redigere bildene, så de får noe av samme effekten, men det blir ikke helt det samme.

Sååå er det noen som har erfaringer med dette objektivet? Gjerne del de med meg!
Vi blogges, cameras!

25.09.2012 Foto og Photoshop

A cup of tea

Det er vel ikke bare jeg som er glad i te, når det kommer til kalde morgener og mørke kvelder- eller bare et kaldt klasserom. Jeg er i grunn glad i te hele året jeg, men det er først når høsten og kulden kommer, det er ekstra godt og kunne varme seg på en varm kopp. Jeg prøvde ut litt greier på redigeringen også, litt usikker på hvordan resultatet ble, men hey, det kan jo dere fortelle meg!
Det er blåbærte fra London fruit & herb company, forresten. Veldig, veldig god! Og den smaker jordbær til og med!

Hvordan ble redigeringen synes du?

Er du glad i te?
Vi blogges, tea bags!

24.09.2012 Foto og Photoshop

Reindeer

Sometimes I wish I was a reindeer, that lived in the forest, and was free for the whole time.

But then again, I don't like being hunted....


Hvis du var et dyr, hvilket ville du ha vært?
Vi blogges, reindeers! 

19.09.2012 Foto og Photoshop

En collage av roser

Nå begynner jeg tilslutt å bli á jour (tenkte å tvinne inn litt fransk i innelgget, etter som jeg skal ha en franskframføring) med alle greiene til i morgen. Puh. Alltid en herlig følelse å vite at man faktisk kan bli ferdig med noe. Jeg har riktig nok en god del til fredag igjen, men hey, jeg har jo heeele torsdagen (nesten). Har en følelse på at det vil bli en ganske søvnløs natt, men det får vi ta som det kommer. Jeg kan jo sove på bussen!

Siden jeg hadde noen små minutter til overs (jeg tok meg noen små minutter til overs), så har jeg laget en liten bildecollage, med masse forskjellige bilder av roser og vann. Hurra. Jada, alle bildene er mine, og dere ser noen små merkinger her og der (som jeg ikke fikk tatt bort) av bloggadressa mi, men overse de. Også pliiis ikke tenk på at alle firkantene er totalt usymetriske og skjeive. Lat som dere bare ser masse bilder, okey?


Har du mye å gjøre før høstferien?
Vi blogges, roses!

17.09.2012 Foto og Photoshop

Fjærpenn

Jeg har laget meg en egen fjærpenn. Tjohii. For å gjøre den ennå mer "gammeldags" så må den dyppes i blekk- altså man må skrive med blekk. Den er derfor ikke helt idiell med tanke på skolebruk. Det tar også ganske mye lengre tid å skrive med denne enn med en vanlig penn. Men det blir litt mer sånn for gøy. Den er superenkel å lage, så jeg kan godt vise dere hvordan der gjøres om noen er interesserte. 


Jeg tenkte nemlig at neglene passet så veldig bra til bildet.

Har du prøvd å skrive med blekk?
Vi blogges, feathers! 

15.09.2012 Foto og Photoshop

A rose in the forest

Jeg har fått litt dilla på å redigere sånne geometriske figurer inn i bildene mine. Synes det kan bli litt stilig.

Forresten, så har jeg revet ned en vegg i dag. Ops. Jeg har også malt noen planker på et hus og båret rundt på glava- isolasjon. Alt var med meningen altså. Jeg gikk ikke bare berskjerk og rev ned en vegg. Selv om det måtte ha vært litt gøy også.
Bildene er redigert i PhotoShop CS5

Hva har du gjort i dag?
Vi blogges, geometrics!

11.09.2012 Foto og Photoshop

D R E A M S in a box

Denne dagen ble nok mer minnemerket for et år siden, men likevel går mine tanker til ofrene etter 11. september for elleve år siden... Måtte dere alltid bli husket.


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop CS5. Ja, det er en ananasboks.

Hva gjør du i dag?
Vi blogges, dreams!

29.08.2012 Foto og Photoshop

Dreaming of cake

I dag ble jeg nesten tvunget til å kjøpe et par nye sko. Jeg måtte jo da kjøpe de om jeg skulle få lov til å ferdes på skolen igjen. Liker jeg å late som da... Men assa, når jeg først har siklet på de til 599,- for så å finne de til 180,- da synes jeg det er greit. Tihi. Dere får ikke se de i dag, fordi jeg ikke har tatt bilde av de ennå. Meeen kanskje i morgen daaa?

Enn så lenge, så får dere nøye dere med et bilde av en kanelbolle.


Jeg har sitti å redigert på slike "stjernebilder" i hele dag, men dette var det beste jeg kunne komme med.

Hva har du gjort i dag?

Liker du "stjernebilder"?
Vi blogges, stars!

28.08.2012 Foto og Photoshop

Når en rose drypper

Jeg klarte nesten å kle meg etter været i dag, det eneste var jakken som lå hjemme, men hey, jeg hadde noen fine gummistøvler. Ellers så lurer jeg litt på om ikke bussjoførene i området, også kalt vkt, har snuffet noe rare greier, for det er lenge siden jeg har sitti på med en blid bussjofør(ja, jeg føler meg dum når de bare stirrer rart tilbake på meg når jeg hilser), og i tillegg så kjører de feil ruter. Hadde det ikke vært for min søte mor, så hadde jeg vært stuck halvveis på veien hjem. Tusen takk, VKT!

Dette feirer jeg med noen rose-bilder. 
//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5

Nå skal jeg steke noen rare vafler, før jeg skal videre på fotballtrening. Tror jeg like greit tar med meg shampoo på treningen, så blir jeg nydusjet ettersom det regner så mye. Jeg liker det. Vurderer å ta på meg høye hæler for så å løpe ut og danse litt i regnet.

Hva synes du om bildene?

Hvordan er været hos deg?
Vi blogges, roses!

23.08.2012 Foto og Photoshop

The colors of the rainbow

Det har vært sånn litt/ganske bra vær i dag, men sånn helt plutselig begynte det å regne. Fra BLÅ himmel- så det ut som. Solen skinte og fra innendørs så man mye blå himmel, men det var nok en stor grå sky over oss, sånn akkurat da. Men da blir det skikkelig pen regnbue ute!

Seriøst, jeg blogger om været igjen. Kanksje jeg skal bli en sånn "værmelder-blogg". Det er det ikke mange som har hørt om. Da kan jeg ta bilde ute i masse rart vær, for så å poste hvordan det ser ut på forskjellige steder i Norge. Det vil nok slå bra an tenker jeg. Så da er det altså værmelder jeg skal bli når jeg blir stooor. En annen litt sånn forresten-ting er at jeg ser bildene mine ikke har så veldig mue kontraster. Jeg synes de ser ganske flate ut, og har ikke så mye liv da, på en måte. Hvis dere skjønner? Men jeg veit ikke helt hva dere synes? Kanskje det bare er jeg som er på tur og ikke skjønner så mye.


//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5

Hva synes dere om bildene?

Synes du de ser litt "flate" ut?
Vi blogges, rainbows!

21.08.2012 Foto og Photoshop

Kroneis med jordbær

Jeg har overlved den andre skoledagen for dette året. Det tar ikke lang tid med lærerne, full timeplan og lekser allerede- før vi har fått bøker. Hei hvor det går. Det har iallefall vært nydelig vær idag! Jeg trodde det skulle bli regn, så jeg kledde på meg langbukse og genser, men det trengte jeg visst ikke. Underholdene busstur på veien hjem også. Jeg trenger ikke å gå nærmere inn på det enn at jeg er veldig glad i kule fjortisgutter. Men så kjørte vi forbi noen søte små barn som lekte, og da ble jeg glad igjen.


//Canon EOS 500D- EF 18-55mm

Hvilken is er din favoritt?
Vi blogges, ice creams!

14.08.2012 Foto og Photoshop

Water

Ja assa, det her er faktisk en foss assa, så det er ikke denne skumle Frida som står bak. Men at fossen ble en god del større etter regnet, det må jeg si meg enig i. Iallefall, vann er fint. Men nå skinner sola ute, og det er også ganske så fint.


Nå må jeg løpe en tur før vi skal dra en tur til den store kule butikken IKEA, for så å spille en fotballkamp og ha putekrig på pysjparty. Sånn nesten iallefall.

Hva er dine planer for dagen?
Vi blogges, bridges! 

13.08.2012 Foto og Photoshop

The stars

Nå skal jeg straks ut en liten tur for å spise lunsj på den søte kafeen Lille Holmestrand. Det sier kanskje de fleste av dere ganske lite, men jeg synes navnet er så koselig, tihi. Bildene under har ikke så mye sammenheng med hva jeg skal gjøre for noe, men det var noen bilder jeg tok dagen etter fullmånen tror jeg det var. Månen var altså ikke helt full, men mer enn det den er nå. Dagens konklusjon.

Det morsomste her er at det er månen som lyser slik, og at sola ikke er på bildet en gang. Bildene er tatt omkring midtnatt.Jeg har nok sagt det før, men stjernehimmelen er noe av det peneste man kan finne her i verden. Selv om himmelen på en måte ikke er på jorda da... Hm, det ble litt komplisert.

Jaaa, her hadde jeg det bare skikkelig gøy med lang lukkertid.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du i dag?
Vi blogges, stars!

10.08.2012 Foto og Photoshop

Those raindrops

Selv om det i dag har vært skikkelig fint vær, med masse sol, så legger jeg ut litt bilder fra da det ikke var fint vær og masse sol. Fra den dagen hvor Frida (dam dam daaa) fosset over litt her og der.


//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5

Hva synes dere om bildene?

Hva er dine planer for kvelden?
Vi blogges, raindrops!

08.08.2012 Foto og Photoshop

Some say love...

Some say love, it is a river... The rose, daaaa. Jeg synes det er så pent å se på når vanndråper treffer noe mykt nede på bakken, og de ligger som ja, vanndråper på toppen av det de treffer. Det ser mest ut som blanke perler. Derfor tok jeg med en hvit, liten rose ut i regnet. Bare fordi det er så pent å se på.

 
//Canon EOS 500D- redigert i PhotoShop CS5 Jepp, rosen er litt brun på noen av kantene på kronbladene.

Nå skal jeg ut på en liten kjøretur før jeg hopper en tur på jobb. Hurra for Norge som vant gull i roing.

Hva synes dere om bildene?

Liker du regn?
Vi blogges, roses!

03.08.2012 Foto og Photoshop

Fra ett kamera

Tre bilder. Tre redigeringer. To motiver. To fokus. Fra ett kamera.


Mhm, det skulle låte veldig dypt med teksten over. Det er en rose som ligger på benken på det første bildet. Kameraet er Canon EOS 500D- med standardlinse 18-55mm

Så langt i dag, så har jeg vært ganske produktiv. Jeg har festet låser på en del av smykkene jeg lagde i går, trent en time, øvelseskjørt og skal nå videre på jobb. Noen dager assa.

Hvilket av bildene liker du best?
Vi blogges, roses!

02.08.2012 Foto og Photoshop

Ugle

Denne dagen har bare gått til litt surring hjemme, mens jeg har stirret på Pretty Little Liars og laget litt smykker. Kan nok hende dere får se noen av dem etterhvert også. Jeg har litt forskjellige ting og tang jeg har lyst til å blogge med dere om også, men vi får ta litt etterhvert. Litt blogginnelgg fra her og der om sånn og sånn. 

Bildet under et tatt av min søster Ida, så nei, det er ikke mitt bilde. Jeg har bare redigert og fikset og trikset med det.


-Bildet er tatt i den søte dyreparken i Kristiansand. Jeg har så lyst til å klappe på de fjærene! Elsker forresten blikket dens.

Hva synes dere om bildet?
Vi blogges, owls! 

01.08.2012 Foto og Photoshop

View over Holland

 Dere skal nok få se flere bilder fra Nederlandsturen etterhvert, til de stilige folkene som er venner med meg på facebook, så kommer det til å dukke opp noen bilder der også(muligens flere). Tenkte jeg kunne starte med et bilde over den fine byen, Emerloord, som vi befant oss i nærheten av. Vi er fem etasjer opp i himmelen på dette bildet, og ja, Nederland er flatt, men veldig pent også så klart. Ja, bilde er litt skeivt også, til de som måtte bli forvirret av det.


Jeg har forresten fri i morgen, til de som måtte lure på det også, så da tenkte jeg å være flink å starte dagen med en liten treningsøkt. Så veit dere det også. Mye fornuftige greier jeg forteller dere assa.

Har du vært i Nederland før?
Vi blogges, hollendere! (Nja, veit ikke helt om det er et ord jeg, men...)

13.07.2012 Foto og Photoshop

Sun at night

Fredag den trettende da dere. 13 har jeg i grunn aldri sett på som noe spesielt ulykkestall, faktisk, så er det et tall jeg liker godt. Om man skal gå til den tiden man snakket om lykketall, så er 13 mitt. Men så klart, noen ting er 13 fortsatt 13. Man skal ikke være 13 tilbords, tihi. Sånn er det bare.


Slik var lyset så og si halv tolv om natten i Tromsø. Helt nydelig. Det var like lyst der tre på dagen som på natten. Legg merke til den flotte underskriften min, hahaha. Ja, jeg har ikke merket de siste bildene mine som jeg har lagt ut på bloggen, men jeg regner ikke med at noen har planer om å stjele de uansett. Sånt gjør man jo ikke.

Hva synes dere om bildet?

Har du sett midtnattsol før?
Vi blogges, suns!

13.07.2012 Foto og Photoshop

Planlegging er oppskryt

Nå er jeg hjemme igjen fra det fine været - også kalt Tromsø. Det har vært en superduper tur, og dere kan godt få se enda flere bilder om det er ønskelig. Vi har kjørt fly, båt, bil, til og med flyvende kondol (sånn man blir trekt opp etter i lufta), så vi mangler bare tog, så ha vi brukt de fleste fremkomstmidlene. Som sagt så har det vært sol der hele døgnet, noe som også var grunnen til at det var akkurat dit vi dro. I Tromsø var det meldt best vær- planlegging utover det er oppskryt.


Nå må jeg gjøre meg klar til å komme meg på jobb. Det skal jobbes hverdag fram til og med onsdag, før jeg har en dag fri og litt mer jobb, før jeg drar til Nederland med søteste Liv Mari. Hurra. Det blir morrrro. Der har dere dagsplanene mine forresten.

Hva synes dere om bildene?

Hva har du gjort den siste uka?
Vi blogges, samies!

09.07.2012 Foto og Photoshop

A cup of coffee in the sun

Nå befinner jeg innenfor Tromsø sine grenser, og solen skinner ute som om den skulle vært tre på dagen. Koselig. Det er en supersøt by, med masse fine hus og koselige små butikker. Dette er da første dagen her oppe i nord, og det var en spennende flytur. Flyturen tok forresten kortere tid enn det tok fra hjemme til flyplassen. Ganske stilig det assa. Jeg har allerede tatt litt for mange bilder, men assa, bedre med for mye enn for lite. Det kan nok hende at det blir en del "bilde-innlegg" på turen, ettersom jeg ikke vil være altfor usosial med bloggingen. "Fotoblogg- uke" HURRA


Jeg fikk ha en liten photoshoot med min søsters kaffekopp- jeg fikk til og med pynte den med sløyfe-ringen min.

Hvor befinner du deg i verden akkurat nå?
Vi blogges, coffees! 

07.07.2012 Foto og Photoshop

Stripes

For øyeblikket sitter jeg og spiser jordbær mens jeg stalker sangene til Maroon 5. Hurra. Snart skal jeg på gårdsbesøk og greier, så jeg er ganske så landlig i regnet. Nei, det hadde ingen sammenheng. Uansett. Dere får ha en skikkelig kul dag, og kose dere i regnet (om det er regn hos deg da, så klart). Så tenker jeg at jeg skal bruke morgen dagen på å svare på deres herlige kommentarer. Jeg henger litt etter, rett og slett fordi jeg ikke har vært så mye hjemme og på pcen de siste dagen. Men hey, bedre seint enn aldri!


//Canon EOS 500D

Hva synes du om bildet?
Vi blogges, stripes!

06.07.2012 Foto og Photoshop

RETRO

Oj, nå har jeg ferie i en hel uke, og jeg aner ikke hva jeg skal bruke den til. Luksusproblem assa. Neida, menne jeg tenkte jeg skulle være skikkelig flink å starte feriedagene med en treningsøkt. Hurra. Derfor sitter jeg i nuet og spiser godteri og jordbær, mens jeg har underholdt (over telefon) herlige Sienna mens hun sitter barnevakt. Forresten. Se hva som møtte meg da jeg var ferdig med pølse- og issalg i dag:


Dette er da utsikten min. Ja, nesten iallefall.

Hva synes dere om bildene?

Hva gjør du i sommer?
Vi blogges, deers! 

04.07.2012 Foto og Photoshop

A new pair of shoes

I'm gonna buy me a new pair of shoes
Lace em up tight, and walk out on you
I'm going down town before this day is through
And I'm gonna buy me a new pair of shoes

I've been saving nickels and dimes
Waiting for just the right time
And I woke up this morning
With a pocket of change

- Catherine Britt


Okey, de er allerede kjøpt! Dere skal få se en nærmere titt- en gang etter at jeg er hjemme fra jobb. Jippi. De er skikkelig fine assa. På hælen er den en liten metall-sommerfugl også.

Hva synes du?

Liker du å kjøpe nye sko?
Vi blogges, shoes!

02.07.2012 Foto og Photoshop

Hva har skjedd med bildet?

Whoho, hva har skjedd med bilde? Bare fordi jeg har det skikkelig kult, så kan dere få lov til å gjette hva jeg har gjort med bildet/hva som har skjedd med det. (HINT det er ikke så veldig vanskelig) Den/de som gjetter riktig, fortjener en kjeks. En kjeks med sjokoladebiter til og med!


Hva tror du har skjedd?
Vi blogges, stars!

 

 

Dere har kommet med mange fine svar assa. En velfortjent kjeks til alle sammen! Det med lukkertid var nok ikke så dumt nei, men det eneste jeg har gjort, er faktisk å ta bilde i glassverandadøren, altså verandadøren vår som er av glass- eller vinduet i døren. Men som sagt, dere fortjener alle sammen å spise en skikkelig god kjeks i dag. Hurra

01.07.2012 Foto og Photoshop

Some yellow flowers

Tjohei. Gratulerer så masse til Spania med EM-sier. Hurra! Det feirer vi med masse gule blomster. 
Så du på EM-finalen?


Hvilket bilde liker du best?
Vi blogges, flowers!

30.06.2012 Foto og Photoshop

Just breathe

Det har ikke blitt så mye blogging nå om dagen, men når jeg jobber nesten hele dagen (sånn dagen- dagen, når det er lyst), så blir det ikke mye tid til andre ting. Jeg skal jobbe hver dag til uken også, sååå ja, vi får se hvordan det blir med bloggingen. Ettersom jeg er litt på etterskudd av ting og tang ganske ofte, så benytter jeg fritiden min så mye som mulig, og derfor er det ikke alltid at bloggingen havner heeeelt øverst. Men hei dere, jeg står stadig vekk opp tidligere for å blogge før jeg skal på jobb da. Hurra.

Enn så lenge, så er ikke været så veldig bra heller. For å være litt irriterende mot alle dere som har fri og lyst til å være ute i solen, så må jeg innrømme at jeg synes det er helt greit med litt dårlig vær. Jeg har ikke tid til å være ute i det fine/ikke så fine været uansett. Men uken etter uken som kommer nå, da kan det godt bli bra vær, tihihi.


Dette er vers 3 til diktet av MoonBee Canady- Ride On The Wind... Forever. Du kan lese hele diktet HER.

29.06.2012 Foto og Photoshop

Along with a pink rose

Jeg var på en veldig koselig "fotballavslutning" i går, med veldig bra folk også. Jeeeg glemte kamera, sååå dere får heller søke de opp på facebook og photoshoppe oss sammen. God idé, og idé. Ellers skal jeg dra å selge litt is og pølser, så må dere ha en super dag! Det er meldt sånn utrolig masse regn i dag, så ha paraplyen og gummistøvlene klare om dere skal ut.
Hvilke av bildene liker du best?

Hva er dine planer for i dag?
Vi blogges, roses!

26.06.2012 Foto og Photoshop

Play my guitar

Nå har det lille og koselige besøket mitt dratt sin vei, så nå sitter jeg igjen med forskjellige grønnsaker og stilig dip igjen. Nam nam. Om noen ønsker, så dukker det nok opp noen bilder i morgen. De dukker opp uansett om dere ønsker eller ei, tihi.

Jeg er ikke ferdig med å legge ut bilder fra Maria Mena- konsterten ennå, så nå kommer det to til! Denne gangen ikke av selveste Maria (åja, vi er på fornavn og greier, skjønner dere, ehe), men av Jonas Alaska. Jeg digger han også neeeesten (bare nesten) like mye som Maria Mena. Han er ganske stilig og litt sånn smårar. Helt super! Blir gøy å høre mer av hva han kommer med senere.
Jaaa, digitalkamera daaa. Menne det øverste bildet ble ikke sååå ille. I morgen turer Liv Mari (den ene halvdelen av besøket mitt) og jeg nedover til den søte og koselige byen Holmestrand, for å bade litt. Eller, være der iallefall.

Har du hørt mye på Jonas Alaska eller Maria Mena før?

Hva har du gjort i kveld?
Vi blogges, Alaskas!

EHEY. Bloggen min har jo facebook! Sjekk HER

25.06.2012 Foto og Photoshop

Flowers

Det er jo pent vær ute! Det er en liten stund siden sist. Jeg har vært på mini-shopping og kjøpt soff i dag, så nå skal det sys skjørt. Jeg holder på med en rar mobilmappe også som jeg tenkte å dele med dere etterhvert også. Hekling er gøy. Tjohei. Siden vi snakker om stoff og garn, så kan jeg jo legge ut to bilder av litt blomster.
Nå skal jeg hoppe tilbake til systuen.

Hva synes du om bildene?

Er du glad i å sy?
Vi blogges, flowers!

23.06.2012 Foto og Photoshop

Drops on a carnival

Redigeringen på det nederste bilde ble litt... ja... fargerik, men siden det tok litt tid å holde på meg, så poster jeg det også. Ellers så skal jeg bare sitte hjemme i kveld å sture i veggen for meg selv. Nesten seriøst. Så dere som er sosiale utendørs, dere må ta masse bilder så jeg kan last som at jeg var med selv. Hurra! Jeg håper litt at det skal begynne å regne igjen, så da kan jeg kanskje ta noen flere "dråpebilder". Også er regn så herlig å høre på! 
Wow, dette innlegget ble ikke så veldig positivt og inspirerende... Ha en super kveld, alle sammen!

Hva synes dere om bildene?

Hva er dine planer for kvelden?
Vi blogges, drops!

22.06.2012 Foto og Photoshop

Straw

Jeg prøvde på litt ny redigering igjen på denne fredagskvelden. Håper ikke det ble altfor overredigert, tihihi. Jeg synes det er så gøy så sitter og fikler med masse rare knapper på Photoshop, også blir det fort litt mye av det gode. Men det er gøy. Hurra.

 


//Canon EOS 500D- redigert i photoshop cs5, til de som måtte lure på det.

Hva synes dere om bilder/redigeringen?

Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, straws! 

20.06.2012 Foto og Photoshop

Roses, they live everywereNå må jeg løpe på jobb! Hadiii.

19.06.2012 Foto og Photoshop

Photoshop: The Orange's Roar

Ehehe, jeg hadde det bare skikkelig gøy i photoshop etter å ha vært ute å tatt bilder av en appelsin og et eple. Ja, det ser helt troverdig ut, ikke sant? Hvertfall, noe må man jo ta seg til. Nå skal jeg snart ut på nye eventyr.


//Canon EOS 500D- photoshop cs5

Hva synes dere?

Synes du det er gøy å redigere på bilder?
Vi blogges, apples!

18.06.2012 Foto og Photoshop

Maria Mena konsert

Lørdagen gikk blant annet til konsert med Maria Mena på brygga i Tønsberg. Jeg synes hun er så utrolig herlig og flink, det var supergøy å se henne live. Vi kapret noen fine plasser langt fram i tillegg, så jeg kan i grunn ikke klage. Vinneren av Vestfold- talenter (Vestfold sin versjon av Norske- talenter) ble kåret, og det ble den flinkeste og søteste 14åringen jeg har hørt fra Tønsberg som sang og spilte piano. Gratulerer så masse! Jonas Alaska var også innom forresten! Dere kommer nok til å se flere bilder fra kvelden enn dette.


Har du sett Maria Mena live?

Var du på konserten?
Vi blogges, Menas!

16.06.2012 Foto og Photoshop

Ny vri på redigeringen

Nå skal jeg straks dra til den store byen Tønsberg, for å se på Maria Mena. Gleder meg som et lite barn som venter på tannfeen, eller noe. Iallefall, WUÆÆ! Gleder meg masse! Før jeg drar, så lurte jeg på hva dere synes om denne måten å redigere bildene på(med tanke på fargene). Bakgrunnen er jo egentlig helt grønn omtrent, men jeg redigerte det litt slik at det kan se ut som en solnedgang.


Hva synes dere?

Har du sett Maria Mena live før?
Vi blogges, Menas!

15.06.2012 Foto og Photoshop

A field with a rose

Mens jeg sitter å ser på Chicago musikalen på tv, så tenkte jeg å dele tre bilder av en rose med dere. Siden hovedpersonen i musikalen heter Roxie, så har det ingen sammenheng med bildene av en rose. Hurra!


Hva gjør du i kveld?
Vi blogges, roses!

15.06.2012 Foto og Photoshop

Svak eller sterk header?

Jeg nevnte jo på det i det forrige innlegget, og dere har vel sikkert lagt merke til det selv også, men headeren min er i nuet ganske så ny. Hurra. Jeg prøvde ut litt forskjellige greier, og endte opp slik den nå ser ut. Det eneste jeg for øyeblikket lurer på, er om det hadde vært penest å hatt bakgrunnen (grass, og meg og sånt) i litt mer svart/hvitt enn teksten og bildnee på siden, eller om de skal være i omtrent samme fargestyrke...

Dere må gjerne komme med ideer og tanker! Jeg har forresten ikke med teksten på headeren på bildene under som dere også kanskje ser.
Hva tror du om headeren?

Noen forbedringer du vil dele?
Vi blogges, headers!

14.06.2012 Foto og Photoshop

Prestekrager

Dette er absolutt ikke for å misunne alle dere som har kommet opp i muntlig eksamen (jo, bittelitt), men jeg har ikke kommet opp i muntlig eller skriftlig eksamen i år, og det er utrolig deilig! Jeg har fri helt fram til onsdag, og jeg skal nye fridagene før ferien. Faktisk, så skal jeg en liten tur på skolen i morgen, for å rydde i skapet mitt og levere kalkulatoren (en liten tur ned til byen også). Sååå mye savner jeg skolen alt... Haha, neida, joda, jeg sitter og lager en blomsterkrans i mens min søster skriver foredrag.


Hva synes dere om bildene?

Har du kommet opp i muntligeksamen? - I såfall, hvilket fag?
Vi blogges, flowepowers! 

08.06.2012 Foto og Photoshop

To bilder uten sammenheng

Tenkte jeg kunne dele to bilder som absolutt ikke har noe med hverandre å gjøre, men det har vel ikke noe å si? Litt fra når det regnet og litt fra da jeg sydde blonder på skoene mine. Skoene skal dere forresten få se litt senre. Nå skal jeg hjelpe til med å pynte til en koselig bursdag!


Hva skal du gjøre i kveld?
Vi blogges, photos!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN 

06.06.2012 Foto og Photoshop

Farger eller svart/hvitt

Jeg tok et bilde for noen dager siden, men klarer ikke helt å bestemme meg for om det er finest i svart/hvitt eller farger. Det er ikke så veldig sterke farger i bildet, men så ser man kontrastene mye bedre i svart/hvitt.Hva likte du best?
Vi blogges, clocks!

05.06.2012 Foto og Photoshop

Drop In The Ocean

Det er et eller annet som forandrer seg når det regner ute. Fargene blir så mye klarere, og man kan stadig høre fine lyder når regndråpene treffer vinduet. Det regner ute, og jeg synes det er skikkelig koselig. Om det tordner litt også, så blir det enda litt mer fint. Det var riktignok litt skummelt på skolen i dag når det lynte så nærme at klasserommet vårt, som er ganske så fullt med lys, lyse enda mere opp. Også tordnet det sånn skikkelig rett etterpå, sååå jeg er glad jeg ikke var ute i skogen da, tihihi. Torden er herlig å høre på, men kan bli bittelitt skummelt.


Jeg bare elsker stemmen til mr. Pope! Den er så nydelig og litt sånn småhes og mørk. Æh, herlig, herlig!

Hva synes dere om bildene?

Liker du torden (og lyn)?
Vi blogges, drops!

WWW.FACEBOOK.COM/LUMSKBLOGGEN

 

04.06.2012 Foto og Photoshop

Those raindrops

I dag har det både vært regn og sol, til og med på en gang. Jeg har vært på to skoler på samme dag, og vært sammen med flere gode venner som er litt overalt. Med andre ord, så har det vært en spennende og koselig dag. I tillegg til alt det andre, så har jeg også vært på litt shopping, men det får dere nok se litt senere. Allerførst, så må jeg jo vise dere hvordan det regner her jeg bor. Regndråpene er nok veldig forskjellige regner jeg med. Regner jeg med- noen som tok den?


Hva synes dere om bildene?

Liker du regn?
Vi blogges, raindrops!

03.06.2012 Foto og Photoshop

The rose

Nå er rosebildene tilbake! Tihi, neidaa dere skal nok ikke bare se bilder av masse roser her på bloggen, men jeg kom på at jeg hadde jo mange bilder igjen som jeg ikke har fått vist dere. Sååå tadaaa. Jeg ser nå mange småting jeg ville gjort med bildet... Men da kan dere heller få se en "forbedret" versjon senere, tihi. Tenkt hvor fint det hadde blitt med noen regndråper på rosen, som ligger som sånne perler på kronbladene...
Også fant jeg litt grass!

Nå skal jeg løpe meg en tur på jobb i dag også. Så da må dere ha en kjempefin dag i dag og, selv om det kanskje blir regn. Jippi.

Hva synes dere om bildene?

Hva skal du gjøre i dag?
Vi blogges, flowers!

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits