05.04.2012 Blogg

Lumskbloggen - egen side

Tenkte jeg bare måtte dele med dere på morgenkvisten at bloggen min har fått en "egen" side på facebook. Nå kan dere skrive inn facebook.com/lumskbloggen og så kommer dere rett inn, i stedet for å fomle med masse skumle tall og tegn. Hurra! 


Så i denne facebookens stund, er det bare å hoppe innom å LIKE siden, tihi.

Jeg gjentar: noe så enkelt som facebook.no/lumskbloggen

Har bloggen din en egen "like" side?
Vi blogges, likes! 

14.07.2011 Blogg

Gjesteblogger

Hei søtinger!

Siri er jo på tur, som dere vet. Jeg skulle egentlig ta litt ansvar for bloggingen, men min hønehjerne (som vel og merke har tatt sommerferie) husker aldri avtaler og beskjeder, ved mindre de inneholder is, bading, alkohol eller musikk. Har glemt å oppdatere litt for lillesøster, men ved en nærmere ettertanke, har jeg glemt å oppdatere min egen bligg også. Tenkte å skrive litt her i ny og ne, men før jeg kommer til "ne" er vel Siri hjemme igjen. Uansett så vet jeg at vi kommer til å få noen koselige dager her på Siri sin lille, kreative blogg!Made with love, www.lyrics.blogg.no

04.05.2011 Blogg

Blogg- award

Jeg er blitt blogg- awarded fra den søte Sandra, som er bloggeren bak http://crawling.blogg.no/. Tenkte jeg like greit kunne svare på det med en gang siden jeg elsker å glemme ting..!

Reglene er som følger: Link til den du fikk awarden fra, svar på 10 spørsmål og send videre til 10 bloggere :) 

1. Hvorfor startet du å blogge?
Det startet vel først med at søstra mi hadde blogg, også ble jeg litt nysgjerrig da og ville prøve det ut. Jeg kjente ikke mange som blogget, men tok sjansen på å skrive litt på nettet. Etterhvert har bloggen blitt en ganske så stor del av hverdagen min.

2. Hvilke bloggere følger du?
Jeg leser en del blogger assa, noen oftere enn andre så klart. CarolineMaria har jeg fulgt en stund, det samme med EirikGjendemsjø. Odingutt, har jeg begynt å følge litt nå i det siste. Nemorosa, Idonn (Idunn), og Aktivist er også noen av bloggene jeg er innom. Det er så klart enda flere til, men det ville ha blitt et veldig langt innlegg.

3. Favoritt makeup-merke?
Oj, den er vrien. Jeg har ikke noe spesielt favorittmerke, jeg godtar det meste egentlig. Men jeg fant et merke som heter Kiko i Tyskland, det merket var ikke så dyrt, men liker det veldig godt! Litt kjipt å dra til Tyskland da, bare for å kjøpe sminke^^

4. Favoritt klesmerke?
Jeg har nok ikke noe spesielt klesmerke heller nei, men kjøper heller litt klær her og der som jeg liker. Men butikker som GinaTricot, Floyd, VeroModa og kanskje litt BikBok er veldig fint, tihi.

5. Ditt må-ha makeup-produkt?
Det må nok bli mascaraen. Jeg synes det gir litt mer liv til annsiktet , ihvertfall for meg som har ganske lyse vipper fra før av. Også liker jeg veldig godt å ha på litt eyeliner på lyelokket, men er ikke sååå stor fan av å ha det under øyet.

6. Favorittfarge?
Marineblå, eller blåfarger generelt er veldig fint. Men der også, er jeg veldig glad i alle slags farger, kommer an på hva fargene brukes til.

7. Parfyme?
Jeg er glad i litt søte parfymer, som kanskje har litt svak lukt av vanilje. Men har du en parfyme som lukter litt sitrus kanskje, eller litt i den duren, sier jeg ikke nei, takk til det heller.

8. Favorittfilm(er)?
Der og, jeg er så glad i mange filmer, så det er så vanskelig å velge, men har alltid vært en liten HarryPotter fan da, tihi.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Åååå, mange land! Land som Italia, Frankrike, Storbritannia, USA, Mexico, Romania, Tjekkia, Australia, Finnland, Russland, Spania, Argentina, Egypt, Sør- Afrika, Zimbawe, ja, dere skjønner greia. Jeg har så mange land jeg vil reise til!

10. Spørsmål til meg selv:
Skal du være flink å gjøre matematikken og samfunnsfagen før siste kvelden?
Jeg skal være flink å prøve så godt jeg kan, men det er så sykt mye for tida, så kan ikke være helt sikker. Men som sagt, jeg skal være super flink å prøve å gjøre det litt tidligere^^ 

 10 bloggere som får denne awarden fra meg:
http://nemorosa.blogg.no/
http://idonn.blogg.no/
http://pinkrosa.blogg.no/
http://maianns.blogg.no/
http://ninad.blogg.no/
http://smad.blogg.no/
http://ezel.blogg.no/
http://kristineam.blogg.no/
http://tuviiis.blogg.no/
http://daycastle.blogg.no/
Ja, jeg valgte bloggere fra litt her og litt der. Gjerne si i fra når dere har skrevet den, så jeg kan komme inn å lese litt.

Har du blitt "Blogg-awarded" før?
Vi blogges, blogg-awards!

Stikkord:
02.03.2011 Blogg

Det kommer!

Siden jeg har fått en del spørsmål i det siste om hvordan jeg lakker, lager og pynter ting og slikt, så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere at jeg har skikkelig lyst til å vise dere det også, og lage innlegg om det. Men det er ganske mye stress med skole og alt slikt for tiden også, som jeg kanskje heller burde prioritere å få gjort. For det tar ganske lang tid å fikse bilder og kanskje video(!) til en slik forklaring, ettersom at jeg da egentlig burde lage det en gang til for å vise. Men det skal bli noe av etterhvert!  


Så dere får bare smøre dere godt inn med tålmodighet, så kommer det når jeg får tid!

Er det noe du kunne tenke deg jeg skulle svare på, vise eller noe slikt?
Vi blogges, fishes!

Stikkord:
03.08.2010 Blogg

Visit Martotopia!

Alle har jo noen blogger man leser som man kan kalle seg fast leser av, dette har jo jeg også, og jeg fikk veldig lyst til å trekke fram en av mine favoritter. Nemlig Martotopia sin blogg.
Bloggen hennes og måten hun skirver på og fotograferer gjør hun utrolig inspirerende og flink! Hun syr kjoler som man ikke skulle tro hun hadde gjort noe annet, og er veldig flink både forran og bak kamera^^
Kan vel si at hun er en vintage blogger, og det er langt i fra et minus fra min side.Jeg rett og slett elsker denne kjolen hun har sydd!

Bildene er fra hennes blogg.
Veit ikke mer hva jeg skal si, men anbefaler på det sterkeste å besøke hennes blogg!
Leser du bloggen til Martotopia?
Kunne du tenke deg å besøke bloggen hennes?
Vi blogges, dresses!
26.07.2010 Blogg

I'm going on a sweedish-trip!

Nå har min herlige Liv Mari dratt hjem til seg selv igjen, og da ble jeg sittende her med datan da^^ Men jeg har mye fint å fortelle dere jeg. Nuvel, det er ikke sååå mye, men fint er det! Det jeg skal fortelle dere, er atte... hm... JO! Atte jeg skal til Gøteborg i morgen jeg! Det ble nå litt bråbestemt, men jeg gleder meg masse allerede^^
Hotellet ligger ikke langt unna en stooor Zara butikk, og Topshop^^ Tror ikke all tiden skal gå til shopping da, siden jeg skal jo til London snart også<3 Men det er jo lov å stikke innom en tur^^Men vi skal reise ganske tidlig i morgen, så da blir det snart å sove for meg^^
Har du vært i Gøteborg før?
God natta, Ipods!<3 
Stikkord:
11.04.2010 Blogg

Blomsterglede.

Skikkelig tanke-overskrift, ikke sant? Jeg tok med meg mamma da jeg skulle ut å gå, fordi det ikke var noen av venninnene mine som gadd å ta beina fatt i solværet. Men det gjør jo ingenting, fordi mamma er super-duper. <3 Vi vandret rundt i skog og mark i nesten 2 timer, og plukket noen få skjønnheter på veien hjem. Jeg elsker våren..våryr blir jeg også..

Nydelige blomstrene. Det er greit at jeg sier at jeg elsker kameraet på mobilen min, forresten?


Mamma sin hånd med pene blomster <3.


Så nå har det blitt fint på kjøkkenbordet!

Har du plukket noen blomster så langt i vår?
Hilsen Ida Lyrics, som blogger litt for lillesøster.
11.04.2010 Blogg

Hva skal du gjøre nå som sommeren kommer?

Jeg elsker at det er sol og at sommeren sakte, men sikkert er på vei med små skritt. Jeg håper virkelig at det blir like varmt som i går, for det var helt herlig, rett og slett. I dag skal jeg øvelseskjøre med mamma og kanskje ta meg en joggetur, - hvis det blir litt varmere. Det er "bakdelen" med at sola kommer. Jeg føler liksom at jeg måå ut å begeve meg, bli svett og i bedre form, Kjedelig. Hvertfall nå etter en lang vinter. Men jeg liker å jogge! Så maybe..
- Hilsen Ida Lyrics

Siri kommer hjem i dag, forresten!- Noen som har lagt merke til at når fjortiser skal ta bilde av seg selv, viri de hodet rundt nærmest som en ugle? Hvorvidt vi kan sammenlikne klokskapen, vet jeg ikke.
09.04.2010 Blogg

Gjesteblogger

Hei på dere! Jeg er Ida og jeg skal blogge litt her mens min kjære lillesøster er på fortball-ting-tang-greie i Danmark. Jeg blogger allerede på www.lyrics.blogg.no . Jeg kjører kanskje en litt annen stil enn lillesøster, - blir litt mer mote og sånn. Men det tåler vi, gjør vi ikke? :)


04.04.2010 Blogg

Utrolig fantastiske

Unnskyld for dårlige oppdateringer, men her kan jeg skylde på at nettet ikke fungerer og det er sant^^ Nok om det. I nærheten av der vi bor på Lanzarote, er det et kjøpesenter. Der har de butikker som blant annet Zara, Mango og mange andre fine butikker. I en stund har jeg ønsket meg gladiatorsandaler, og på Zara hadde de et par utrolig fantastiske fine sandaler! Jeg satte meg som mål før vi dro ned hit at jeg ikke skulle bruke så mye penger, men disse var så fine og de kostet ikke sååå mye heller^^ Måtte bare dele de med dere. God Påske forresten :D
05.01.2010 Blogg

Nytt design på bloggen.

Da har jeg laget meg et nytt design på bloggen. Det ble ikke helt sånn som jeg hadde forstilt meg, men det får fungere så lenge vertfall. Grått ble "temaet" denne gangen. Litt trist, men siden det var en ganske lys gråfarge, så syntes jeg det gikk greit. Hvorfor akkurat grått? Det vet jeg ikke. Jeg har ikke hatt grått design før, så da fikk jeg lyst til å prøve meg på det. Enkelt og greit.
Det kan hende at det blir et nytt design etterhvert igjen, men jeg må få tid til å få tatt litt bilder først^^ De bildene som er på headeren nå, er ikke sååå gamle. Bildet til venstre er tatt siste skole dag 21. desember, bildet i midten er tatt før en Kunst & Håndverks time i desmber eller slutten av november en gang. Det siste bilde der, helt til høyre er tatt nyttårsaften, 31/12-2009.Hva synes du?
Blir veldig glad for din mening^^
03.01.2010 Blogg

Nytt design?

Skal jeg lage meg et nytt design? Ja, jeg har tenkt til det. Kan ikke ha "God Jul" design til langt ute på våren. Det eneste problemet mitt er at jeg ikke aner hvordan det skal se ut. For det er ganske kjekt å vite. Jeg har selvfølgelig laget meg noen tanker, men er ikke helt sikker enda.
Jeg har tenkt litt å ha et ganske ehenkelt design med en passe stor header. Headeren tenkte jeg denne gansken bare skulle ha ett bilde og litt tekst på siden. Det var mine tenker om headeren, men bakgrunnen er jeg ikke sikker på enda.Har dere noen forslag eller gode ideer som dere vil dele meg meg?
Jeg setter stor pris på hva enn det måtte være av forslag, og ikke forslag også^^


06.08.2009 Blogg

Blogg.no er klikk

Jeg prøver jo å få vært innom blogg.no sånn nesten hver dag,, siden det er ferie er det målet jeg må holde. Men det er jo litt vanskelig å komme inn,, når man i Blogg.no er klikk. Når jeg skulle inn på bloggen min så måtte jeg slå inn lumsk.blogg.no,, og da ser jeg jo bare det alle andre også ser. Jeg får jo ikke sett i arkivet og slikt. Det er litt dumt,, og jeg får jo heller ikke postet nye innlegg. Så derfor har jeg ikke blogget på to dager. Jeg håper at det vil fikse seg etter hvert,, men når man ser hvor mange folk som blogger,, så er det jo ikke rart at et nettsted henger seg opp i blant. Bare det at blogg.no gjør det ganske ofte.
Jeg måtte bare dele mine tanker om dette^^

XoxO
-Siri
06.07.2009 Blogg

Nytt design

I dag har det vært en regnværsdag,, så jeg tenkte at jeg kunne sitte å surre ved PC'en. Det er en stund siden jeg har laget meg et nytt design på bloggen min,, så da prøvde jeg med på det.
Headerbildet mitt er tatt av søstra mi om lørdagen. Jeg har redigert det med PhotoFiltre. Det er ikke verdens beste bilderedigeringsprogram,, men det var det beste gratisprogamet jeg visste om. Efekten jeg brukte er den "Old Photography" eller noe.
Bakgrunnen på innholdet og bakgrunnen generelt er bilder som er hentet fra google.  Det var vel ikke noe mere nytt som jeg har gjort^^
HTML kodene som jeg har brukt,, har jeg fått fra: http://benedictehh.blogg.no

header

Hva synes du om det nye designet mitt?

XoxO
-Siri
19.04.2009 Blogg

Kriiitt.I dag har vært en dag med masse sol,, og deilig vær. Jeg har vært en del ute med både fotball,, og volleyball. Men jeg skulle hente noen sko i skapet og der fant jeg kritt.^^ Det er mange år siden jeg har tegnet med,, så jeg ville prøve å tegne. Følte meg litt som en litta jente der jeg satt,, men noe måtte jeg jo finne på.
dscf8898  Hjerte på asfalten <3

dscf8900  Italia. Jeg liker Italia.

dscf8902  Norge! Det er Norge i rosa,, hvitt og tyrkis. Jeg har ikke så
                                                                                                         mye annet å ta meg til.
dscf8907  En gul liten mann,, med blåe øyne. dscf8914  Han fikk en lilla venn!^^

dscf8905 Sommer! Jeg forbinder ikke seiling og båt med
                                                                                                                         sommer sånn egentlig,, men de er på vannet og i
                                                                                                                         vannet kan man bade.^^
dscf8909 I want sun! Den ser litt skummel ut men.^^

dscf8921   Danmark,, Itaila og Island tror jeg. Husket ikke helt flagget til Island,,
                                                                                       men jeg prøvde.^^Jeg ville bare legge ut noen av kritt bildene mine -skikkelig stolt-^^  Nå skal jeg se på "Den 6. Sans"  

- Ser du på "Den 6. sans" ?
  
 XOXOXO
             -Siri 
18.04.2009 Blogg

): | :D

Uff,, jeg burde ikke love å blogge. Jeg klarer aldri å holde det,, for når jeg i går sa at jeg skulle blogge om dagen min,, men måtte spise så jeg skulle fortsette å blogge etter mat,, så ble ikke det noe av heller for da begynte "TV kvelden" og jeg fikk ikke tid til å blogge noe særlig i går. Så derfor har jeg bestemt meg for,, at jeg ikke skal love å blogge innen da & da,, for jeg glemmer det eller så får jeg så mye annet i stedet. Jeg ska i hvertfall prøve å ikke love det.
Bare det jeg ville si fra i går. Nå husker jeg egentlig ikke så mye av det som jeg gjorde i går,, men det sjedde ikke noe sånn über spennede,, for da ville jeg ha skrevet om det. JO! Jeg husker noe som jeg vil skryte litt av,, jeg fikk 5 på RLE prøven om Islam i går.^^ Måtte bare skryte litt for selvom jeg faktisk ligger på 5 i RLE såhar jeg bare fått 4+ på prøvene,, men nå fikk jeg min første 5''er.^^ Jeg ble skikkelig glad,, for den prøven var jeg ganske usikker på,, siden jeg ikke husket så mye av det jeg hadde lest til den. Men det gikk visst bra for det.^^ Det var bare litt jeg følte for å skryte over. Det er sikkert ikke så spennende å lese om mine karakterer,, men det er heller ingen tvang å lese det. Jeg måtte bare blogge det.

XOXOXO
      -Siri
17.04.2009 Blogg

I dag.

Heyhey! Jeg har ikke blogget så mye i det siste,, siden  jeg har jo ikke tid for tiden og så har jeg ikke hatt så mye å blogge om. Så derfor vil jeg blogge om i dag,, altså skoledagen min og litt sånt. Jeg begynte morgnen med at klokka ringte ett minutt på halv sju. Var sånn passe trøtt så jeg sov 11minutter til,, da måtte jeg stå opp. Idag valget jeg å ha på meg en slags strikket tunika i fra Indiska -399kr - små tupert hår med et blått fingerheklet hårbånd,, jeans fra Floyd -799kr - og blå Converse All Star -599kr-  Ops,, kom ikke lengere med innlegget mitt nå.^^ Skal spise litt jeg. Men det kommer mere seinere i dag.^^
14.04.2009 Blogg

Det er pent på fjellet da,, bare jeg som har dårlig kamera.


Det her var noen av bildene i fra skituren til Ida og meg på påskeaften.^^ Det er veldig pent der,, bare jeg som har elendig kamera på en snart tre år gammel telefon.
Som du også ser så har det smeltet noe snø,, men det er fortsatt masse igjen.^^


   dsc00315
dsc00312

14.04.2009 Blogg

Nå har jeg skrevet om hytteturen.

Nå har jeg endelig litt tid til blogg. Menne det er bare litt da,, for jeg har en del lekser til i morgen og naturfagprøve snart. Jeg var skikkelig glad da,, for nå har jeg levert den hjemmeoppgaven i dag,, men så kommer læreren vår å sier atte vi skal ha prøve til torsdagen! Det er så mye å gjøre hele tiden at i helgene så er det jo ikke fri,, det er bare fri i fra selve skolen,, men du slipper jo ikke skolearbeid. Menmen,, skolen er jo noe som vi alle må igjenom. Nå har jeg surret litt med mine små frustrasjoner rundt skolearbeid,, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om hytte turen.^^
Ja,, som jeg skrev på forrige innlegg eller forrige forrige,, så kom vi opp rundt halv tre om dagen. Vi bærte inn fra bilen til hytta,, og ellers satt bare ute. Til middag grillet vi pølser. Enkel mat på hytta. Kvelden kom og vi gikk inn etterhvert siden det ble ganske kaldt. Kvelden vår gikk til å spille Yatzy.^^ Jeg tapte begge rundene som vi spilte,, typisk meg det. Men er det ikke et ordtak som sier at ulykke i spill er hell i kjærlighet? ^^
Neste dag,, altså fredagen,, våknet jeg flere ganger på morgnen. Det er litt slitsomt når du først våkner tidlig,, sovner,, våkner,, sovner,, våkner,, står opp,, og finner ut at klokka fortsatt bare er rundt 7-8 tiden? Jeg sto opp da for det,, mens jeg satt å leste litt i ei bok jeg må bli ferdig med. Boka er veldig fin,, men den er på ganske vansklig engelsk,, så den tar tid. Etter frokost skulle vi ut på skitur. Det pleier å være litt kjipt,, men den dagen var jeg ganske motivert og da bir det lettere.^^ Det eneste problemet var at pappa hadde gått tom får sånt klister som vi skulle ha brukt,, og måtte bruke noe annet. Det andre han brukte var jo ikke det helt riktige så det endte med bakglatte ski. Det er tungt det. Når du må gå "fiskebein" i nedoverbakke for å ikke gli tilbake. Nå vel,, så ille var det vel ikke,, men det var bakglatte nok,, så vi fant ut at det nesten fungerte bedre å gå baklengs.^^  Heldig vis så fant pappa litt annet klister i lommen under skituren,, og det fungerte MYE bedre. Jeg ble ikke sånn fryktelig sliten av skituren faktisk,, men det var stekvarmt ute,, med svart jakke,, skjerf,, bukse og alt ble kjempe varmt,, så det var deilig med litt drikke.^^ Etter at vi hadde slappet av litt etter skituren kom naboene våre forbi på ski. Vi har jo sett dem før,, men sist gang som vi pratet med dem var vel når jeg gikk i 1. eller 2. klasse. Det var vært litt styr med selling av hytter og så har ikke vi vært på fjellet når de har vært der og sånt. Men hvertfall,, det begynte vel egentlig med at faren der hadde et kart over fjellet som pappa var inntresert med å se på,, og da ble det utviklet en ganske lang samtale. Jeg fant ut at nabo jenta som jeg faktisk har lekt med for mange år siden,, noe som jeg nesten hadde glemt,, hun het Ingeborg og har fylt 13år i år,, og hun har en bror på 17år som heter Halvor. Koslige folk hele gjengen egentlig.^^  Men de måtte jo dra vidre til hytta dems siden de hadde vært på en enda lengere skitur enn det som vi hadde vært på også,, så når de hadde dratt satt vi oss ned med litt suppe. Suppen var god,, sånn ferdig liten pose i fra Toro eller noe,, og smakte utmerket med å lese Nemi ved siden av. Jeg liker Nemi.^^ Stripene har mange gode poeng og det er gøy. På kvelden spiste vi gryterett til middag,, med noe pasta i. Og kveldens spill var et ordspill som heter Alias. Det er litt morro,, men jeg blir skikkelig stressa av det.^^ Så ville jeg sove til neste dag.
Jeg våknet,, PÅSKEAFTEN. Det betyr også påskeharen,, og påskeharen har med seg påske egg!^^ Jeg ville vente med å lete etter påskeegget mitt til søstra mi sto opp,, for det er jo en del av en tradisjon da,, med påskeegg påskeaften.^^ Vi lette en stund på alle mulige steder,, men fant dem ikke før etter en stund. Mitt lå bak en sånn propanovn som vi har,, og Ida sitt lå helt oppe på skapet.^^ Det var masse godteri i egget så påskeharen har vært veeldig snill i år!^^
Ut på dagen så ville jeg og Ida ut på ski den dagen også,, så vi kledde på oss og gikk ut på tur,, aldri sur!^^ Vi gikk en stund,, over tregrensa og det gikk oppover hele veien. Men det var gøy for det. Det er veldig pent rundt på fjellet også så det var en fin tur. Men det blåste en del oppe på fjellet da,, så det ble opp med hetta og på med vanter. Vi gikk nesten opp til den første toppen,, men det blåste slik at vi bestemte oss for å snu og ga tilbake igjen. Nedover tok nesten like lang tid som oppover. Snøen av veldig ujavn og jeg lå en del nede i snøen ja. Det var ikke lett å stå på beina ned hele bakken.^^ Det gikk en sving eller to,, men så gikk det rett ned på trynet.^^ Men vi kom oss tilbake igjen.
Når vi kom hjem,, satte vi oss ned med påskeegget vårt og vann. Fy flate å jeg var tørst etter turen. Men vann slukker tørsten.

Kvelden kom og påskeaften ringet inn. Vi har jo ikke all verdens muligheter på hytta vår,, så vi hadde kylling til middag. Men mamma hadde bakt en kjempe god ostekake,, så desserten var ikke noe å klage over,, men det var ikke middagen heller altså!^^   Vo spilte Alias om kvelden nå også,, og det var like gøy å stressendes som forrige dagen.^^

Neste dag gikk jeg og Ida enda en skitur,, dennne gangen kortere enn forrige gangen for det var elendig føre,, men det ble en tur.^^ Mamma hadde lagd saft til oss nåe vi kom hjem og det var skikkelig luksus.^^ Vi skulle hjem samme dag,, så det ble en del pakking før vi dro hjem 1. påskedag. På veien hjem var det en del kø,, men pappa er litt kjent så han tok en lik vei bare litt lengere bort,, og der var det ingen kø. Så det gikk helt fint.

Jeg har lyst til å skrive så mye mere om turen,, men leksene roper høyt på meg,, så det får gå. Fortsatt god påske til alle dere som vil lese,, selvom påsken er slutt.^^

XOXOXO
-       Siri
13.04.2009 Blogg

Å jeg som hadde lovet å blogge langt i dag..

Unnskyld alle mine lesere i dag,, men på grunn av en kjip naturfag innlevering har jeg ikke fått fulgt opp løftet mitt med hyttetur- blogginnleggget. Jeg har ikke så veldig mye igjen av den,, men så skal jeg dusje også. Akkurat nå så ser jeg på fotballkamp Lillestrøm-Vålerenga. Det står 0-1 nå.. Det var selvmål av Oliver Occean i første omgang. Men nå i andre omgang,, har Lillestrøm tatt seg opp igjen,, og de har hatt mange målsjanger.^^ Det eneste er atte dem ikke fikk ballen i mål. Sitter nå her med Lillestrøm skjerf og naturfag innlevering. Ikke at jeg tror naturfagen bringer lykke,, men det gjør skjerfet mitt.^^
Jeg håper at jeg får skrevet hytte innleget snart,, men jeg må bare finne tid til det.
Heia LILLESTRØM!^^

XOXOXO
                - Siri
12.04.2009 Blogg

Hjemme igjen!

I'm back. Nå har jeg vært på hytta jeg. I hele helga og torsdagen. Ja,, vi dro hjemme fra ganske nøyaktig klokka tolv om morgenen,, og var oppe rundt halv tre tre tiden. Hytta vår ligger oppe på fjellet i et koslig lite sted som heter Uvdal.^^ Der oppe er det fortsatt en god del snø,, men det var varmt i været for det. Satt ute i solen når vi kom opp. På kvelden spilte vi Yatzy. Det er jo gøy. Jeg tapt begge gangene da,, men ulykke i spill gir hell i kjærlighet,, er det ikke sånn.^^ Menne nå beggyner noe jeg vil se på TV,, så jeg skal blogge mere om hytte turen i morgen.
Blogges da.

-SIri
08.04.2009 Blogg

Maten min i fra Jordbær

Nå fikk jeg lastet opp bilde av maten jeg spiste. Det var masse mat. Det ser ikke så mye ut,, men det er i en skål,, ganske dyå skål. Du kan se litt av "sjokolade sausen" bortest i høyre hjørne an skålen. Det er litt skinke og tomater også,, og masse annet.^^ Men som sagt,, det smakte veldig godt da.^^
08.04.2009 Blogg

Sandefjord

Jeg fikk ikke tid til å blogge i går jeg. Var i Sandefjord nesten hele dagen. Eller vi dro hjemme fra rundt halv elve eller tolv,, men så er det en times kjøring,, så vi var fremme i ett tiden. Da må vi ha reist i tolv tiden da.^^ Men hvertfall. De som dro var søstra mi,, moren min,, Helen som går i klassen til søstra mi,, mora til Helen også venn av mamma og meg. Det var en koslig tur,, og vi fikk kjøpt litt ting åsså da.^^ Jeg fant blandt annet en bukse i fra Floyd 799,-,, men jeg var heldig for den var satt helt ned til 199,- (har ikke bilde), ett hvitt belte fra Lindex 99,- helt enkelt hvitt,, en orange kort strikket cardigans 198,-

Lys plomme  <---- Min orange^^

 (får ikke kopiert noe bedre bilde),, og ett litt sånn blomstrete skjerf 198,-^^  Jo! Også en sånn neilfil polerings sak 29,-. Vet ikke helt hva den heter,, men det er en sånn en. Jeg så etter et nytt par med solbriller. Fant noen veldig fine på GinaTricot,, men jeg kjøpte dem ikke,, for JEG kledde dem ikke. Det var svarte og ganske store. Litt feil for meg,, selvom jeg likte dem.^^  Det var vel selve shoppingen min.
Vi spiste på en Kafè som heter Jordbær. Jeg har et bilde av det,, men jeg får ikke kopiert det inn. Jeg bestilte en enkel saltat,, for jeg var ikke sånn veldig sulten,, men salaten jeg fikk var reine  middagen.^^ Den smakte jo veldig godt da. Og det var masse forskjellig oppe i den. Kylling,, pasta,, salater,, bønnespirer og masse mer.^^ Maten det var hvertfall skikkelig god. Du burde smake den en gang. Også var den en saus som du fikk på,, den liknet sjokolade saus. Lurte litt før jeg smakte på den,, men det var ikke sjokoladesaus da. Det var en helt enkel nesten soyasaus eller no. Men den var god,, den også.^^
På veien hjem,, stoppet vi på Revetal for å handle mat. Inne på Meny der,, er det nesten alltid smaksprøver. Ida og jeg fant først en smakprøve på jodsbærmossue. Den var kjempe god! Skikkelig søt,, men god.^^ Vi gikk vidre,, så fant vi smaksprøve på potetsalat med eple i steden for potet med karbonade. Kjenner smaken enda.^^ Uff,, nei nå ble jeg sulten av alt mat pratet. Jeg avslutter emnet med at vi også smakte på druer (smaksprøve). Grønne druer,, ikke blå,, rød,, lilla   dem var det ikke smaksprøve på.
Når vi kom hjem og dro hvert til vårt,, hadde mamma kjøpt den nye James Bond filmen til pappa.^^ Det virket som om han likte den og vi så på den samme kveld. I går altså. Filmen var bra den da. Jeg skjønte ikke så mye siden jeg var sånn passe trøtt halv elve om kvelden,, men noe fikk jeg jo med meg.^^  Så jeg synes den er verdt å se. Han i butikken som vi kjøpte den av sa også at den var bra,, selvom det er vel ogå noe av jobben deres å fortelle hvor godt de liker alt.^^
Det var verdt turen og dagen hvertfall. En god tirsdag i Påsken!

Idag har jeg gjort litt mattelekser faktisk,, jeg har litt å ta igjen.. Ellers så har jeg sett på Ida rydde rommet.^^ Hun er jo storesøstra mi og hun synes det er veldig gøy å legge alt det hun ikke vil ha,, men ikke har hjerte til å kaste,, inn på rommet mitt. Det minner meg på atte jeg må sjekke hva hun har lagt inn der nå.^^ Det har vært en haug med plakater,, sminke og det meste egentlig. Så nå må jeg rydde på rommet mitt også snart igjen. Jaja,, rydde rommet er bare noe som man må gjøre,, selvom man vil eller ei. Ida fant noe skikkelig gamle tatoveringer. Så nå har vi tatovert oss.^^ De er jo bare sånn,, ta av plasten og press på vann,, så sitter den i noen vasker. Vi har nesten like da. For vi er jo søsken.^^ Min har seks små blå og lilla sommerfugler,, med glitter på kanten. Og Ida sin har en stor blå og lilla sommerfugel med litt glitter på.^^ Der er så tøffe. Så nå går vi rundt og er skikkelig stolte over våre flotte, kreative tatoveringer.

Nå skal jeg nyte resten av påskeferien.^^
Kanskje kommer påskeharen med egg til lørdagen?^^  Jeg håper hvertfall at det blir bra vær,, for i dag har det regnet. Det regner nå også faktisk. Men for å se noe lyst på det,, så smelter jo snøen.^^

Hva skal du i påsken? Eller hva har du gjort i påsken?^^

06.04.2009 Blogg

06.apr.2009

   nggshow Kraken var vansklig,, men det var en veldig simpel løsning. Det var bare det at vi aldri fant den.^^
tombraiderunderworld007 Nå var jeg i Thailand. Det var fint og koslig der. Jeg likte meg der.^^

Her var noen av stedene hvor jeg har vært i dag.^^ Jeg er bare på begynnelsen av spillet,, for vi har ikke hatt det så lenge.06.04.2009 Blogg

Snøen blir borte!

I dag har det vært en dag med masse fint og varmt vær.^^ Det er skikkelig deilig å se snøen smelte,, mens du selv går i knebukse og T-shorte. Snøen blir borte.^^ Det er bra,, for nå har den vært her lenge nok. Men så har jeg ikke vært ute i hele dag da. For jeg begynte dagen med å spille litt Tomb Raider Underworld. Jeg har nesten blitt litt hekta. Det er veldig moro,, men det er litt skummel musikk da.^^ Og jeg er ganske så lettskremt. Det er veldig bra grafikk på spillet så du lever deg helt inn i hva som skjer.^^ Ellers så har jeg jo vært ute. Veldig deilig ute i sola. Jeg har også spilt litt volleyball  med søstra mi,, ute på verandaen.^^ Hun er jo en god del bedre enn meg,, men da lærer jo hun meg nye ting som jeg ikke visste.^^ Det er mange fordeler med søsken.^^  Den ballen som vi spilte med sugde jo ganske hardt,, men den var jo fortsatt rund da,, så da fikk det gå som det gikk.   Mamma har sydd ferdig en kjole som hun har sydd til meg. Den er skikkelig søt.^^ Blå med fine små blomster. Jeg liker den veldig godt! Og jeg gleder meg til jeg kan vise den frem til flere folk,, for det er den verdt.^^
Nå skal jeg,, ja.. hva skal jeg egntlig nå? Jo,, nei.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal nå jeg. Vise frem den fine kjolen til pappa som akkurat kom inn døra kanskje.^^

04.04.2009 Blogg

Kjole!^^

I dag har jeg vært med mamma på stoff og stil i Drammen. Vi skulle kjøpe stoff til å sy en kjole.^^ Vi fant et kjempe pent blått stoff med små hvite blomster. Vi sto sikkert i over en halvtime i sånn kø for å få klipt opp stoffet vi skulle kjøpe. Det var noen forran oss som sikkert skulle ha 20 forskjellige stoff typer. Kanskje ikke så mye,, men det tok lang tid. Kjolen blir skikkelig søt.^^ Jeg gleder meg til den blir ferdig.^^  Ellers har det ikke sjedd så mye annet i dag. Jeg har sittet og surret på PC'en og det er vel det. Håper jeg snart får noe mere spennende å blogge om.^^
03.04.2009 Blogg

03.apr.2009


Hanna Pauline var åsså å så på kampen.^^    Jeg synes det bildet er så fint!        Det var ikke meningen at bilde skulle bli sånn,, men jeg synes det er så fint for det! ^^

03.04.2009 Blogg

03.apr.2009


Jeg tror ikke de spiller her,, men Tina har ballen i hendene hvertfall.^^
03.04.2009 Blogg

Volleyballkamp^^

I dag startet jeg dagen med en RLE prøve. Det var bare Merete og jeg som skulle ta prøven,, for vi var på vei til Danmark,, når de andre tok prøven, Vi ble satt på hvert vårt rom da,, så vi ikke skulle prate sammen. Kan jo aldri vite hva som skjer. Menne hvertfall 9b så på film elns,, så derfor skulle jeg sitte i klasserommet dems,, og Merete på grupperommer dems. Det var iskaldt der inne,, og ganske kjipt å sitte der alene,, åsså fløy folk ut og inne mye av tiden.^^ Men jeg håper prøven gikk bra. Det eneste var et spørsmål om fundamentalisme som jeg ikke helt husket men.^^ Etter tre timer med RLE hadde vi et frimenutt som vi spilte volleyball.^^ Det var 8. og 9. som spilte sammen. Så hadde vi en time naturfag,, før vi skulle se på volleyball kamp. Elever mot lærere.^^  Det var morro da,, vi har hatt en sånn volleyballturnering alle klassene mot hverandre og det var de som vant turneringen for jenter og gutter skulle slå sammen et lag som skulle spille mot lærerene.^^ De ble jo ganske bra grust av lærerene,, men det var gøy å se på da.^^
Påskeferie! Det blir så synsykt deilig.^^ Liker å ha skoleferie jeg.^^
Nå er det Norske Talenter på TV2. Det skal jeg se på.^^
Ser du på norske talenter ??
01.04.2009 Blogg

April snar!^^

I dag har jeg hatt engelsk tentamen. Det var litt stress,, men jeg håper det gikk bra.^^ Som alle vet så er det 1. April i dag og lærerne våre måtte jo ha det moro med å lure oss elevene. De gad oss en tekst vi skulle oversette til Norsk,, den handlet om Prosa elns,, den var kjempe vansklig. Jaja,, tenkte vi hvis dette var oppgaven så må vi bare gjøre det beste ut av det og begynte. Vi måtte bokstavelig talt slå opp hvert eneste ord unntatt ord som a, an, of, all etc. Hele klassen ble bare mere og mere fortvila om hvordan dette ville gå. Men så kom læreren og spurte oss om vi syntes det var vanskelig,, alle bare- JA!  og lærerne: APRIL SNAR! ^^ Så fikk vi en mye lettere del,, eller den var jo vansklig nok den,, men ikke på langt nær så ille.^^ Stilen jeg skrev håper jeg ble bra. Jeg har jobbet mye med den,, så jeg håper det vil gi bra resultater.^^   Ellers i dag så har jeg vært på fotball trening.^^ Alltid like gøy,, selv om i dag fungerte det IKKE for meg! Jeg bare lot sånn fisle små baller trille sakte forbi meg,, uten at jeg klarte å stoppe den.. Det er jo kjipt da,, men det får gå.^^ Vi hadde åsså litt skuddtrening og finter.^^ Fintene går greit å bruke når du trener på dem,, men når man kommer ut i kamp,, er de lette å glemme.   
Spiller du fotball ??
Er du god på finter og taklinger ??

Menmen,, nå må jeg gå å sove i ca. 8 og en halv time,, før det er påen igjen.^^
31.03.2009 Blogg

Humf..

I går så hadde jeg skrevet et ganske langt innlegg om fotballaget vårt og alt sammen,, men jeg har et skikkelig f** nett så når jeg til slutt ble ferdig og skulle trykke på "Lagre + publiser" så kom:  Finner ikke siden! Og hvis jeg trykker på tilbake så måtte jeg skrive alt på nytt igjen -.-"  Noe jeg ikke har å veldig lyst til nå. Eller jeg har ikke noe særlig tid heller egentlig,, fordi atte i morgen har jeg engelsk tentamen,, og hvis man vil ha gode karakterer har jeg lært at man (hvertfall må jeg det) må jobbe for dem. Så det har jeg tenkt til. Forrige tentamen ble jeg ikke sånn superfornøyd,, så jeg få det til bedre nå.^^
Jaja,, nå har jeg ikke mere tid  til å blogge(for øyeblikket hvertfall) for nå må jeg tenke og skrive. Kommer kanskje noe mere i morgen elns,, trolig nok ikke mere i dag.^^   Btw, før jeg glemmer det,, så mente jeg blogger ikke bologger eller hva jeg skrev i forrige innlegg
29.03.2009 Blogg

Tentamen -.-"

Åå dagene mine er fulle har nesten ikke tid til noe annet enn lekser -.-"  Og nå skal vi snart ha tentamen i engelsk åsså så da har jeg enda dårligere tid..  Jeg slukket lyset i går.^^  Håper det var flere som gjorde det,, for det er bra.^^  Skjer ikke så mye her hos meg for tiden,, skole er vel det mest spennende,, men nå er det bare ei uke til påske så det gleder jeg meg til.^^   
Åsså på forrige innlegg så mente jeg blogget,, sånn atte du vet det,, ikke bolgget elns.
26.03.2009 Blogg

26.mar.2009

Ops.. Jeg hadde ikke tid til å blogge i går jeg -.-"    Jeg skulle på fotballtrening i går og så hadde jeg prøve i dag som jeg måtte pugge til,, så jeg har ikke fått bolgget i går da.^^    Åsså har jeg ikke mere tid akkurat nå til å blogge heller,, for nå skal jeg på sånn teater ting.^^         Så når det kommer mer vet jeg ikke helt enda.
24.03.2009 Blogg

Pusse,, Pusse,, Pusse, Pus..

Ja,, i dag har vi hatt kunst og håndtverk på skolen. Så der har jeg pusset, pusset og pusset i tre skoletimer. Btw,, så lager jeg kniv skaft.  Åsså kniv da,, men jeg får ikke lagt knivbladet.^^ Det er ekstremt mye pussing,, først for at den skal få en god form,, åsså skal den bli glatt og fin. Jeg har skikkelig vondt i fingrene nå etter all pussingen,, så det vil bli et ganske kort innlegg i dag.  Jeg har begynt å pusse nå med 80 og skal opp til 800! Masse pussing!^^ Menmen,, som jeg sa så har jeg vondt i fungrene og henda mine etter all oppskrapingen i huden etter pussingen,, så det blir ikke lengere enn dette.. Men jeg skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen.^^
23.03.2009 Blogg

23.mar.2009

Rebekka og Synne fant ut at det ville gå raskere å ta motorsykkelen hjem,, enn båten.^^  Så de prøvde seg på det da,, men det gikk ikke så veldig fort framover.^^     
Merete og faren til Rebekka har visst fokus på noe annet x"D
23.03.2009 Blogg

23.mar.2009


     Danmark er jo kjent for sine vindmøller. Og det blåste masse der nede,, spessielt hjem på båten. Man kunne serriøst lene seg bakover på vinden.^^  Masse vind!
Btw så er bildet tatt gjennom bilruta,, så det er ganske uklart.^^
23.03.2009 Blogg

23.mar.2009

M
 Sandra skal vise Merete sine kort skills på båten.^^ x"D
23.03.2009 Blogg

23.mar.2009

 Billettten til båten.^^     Vi skjønte aldri hva vi egentlig skulle med den da,, så den bare lå i veska gjennom turen.^^ 
23.03.2009 Blogg

Hjemme igjen

Nå har jeg kommet hjem i Norge,, fra Danmark for cirka 18-19timer siden.^^ For de som ikke fikk med seg det,, så har Mette,, Pia,, Merete,, Sandra,, Silje,, Trine,, Lene,, Synne,, Malin,, Rebekka,, Eva,, Mina,, Celine,, Emilie og jeg vært i Danmark på treningsleir,, fra 20-22 mars.^^  Det var kjempe gøy. Btw,, så var det med HH, fotball laget vårt.^^ Vi fikk fri fra skolen om fredagen siden vi skulle møte opp på statoil kl. halv 6 x"D  Trøtt.. Men hvertfall så hadde vi RLE-prøve den dagen,, så den fikk vi utsatt to uker.^^ Men vi hadde åsså vollyball kamp mot 10ende,, så den mistet vi da,, men men.. Vi tapte åsså hørte jeg.    
Vi tok colorline super speed (elns) til Sandra sin stor glede. Båten tok rundt 3-4 timer,, med det var tax-free der da ++ så tiden gikk. Når vi kom av båten (rundt tolv),, var det halv time,, time så kom vi frem til Vandrehjemmet som vi skulle tillbringe noen timer i.   Alle var ganske slitene etter all reisinga,, så det passet utmerket at vi skulle spille kamp klokka fem samme dag. Vi fikk høre at de var veldig gode,, men faktisk ganske uventet vant vi kampen 5-0^^,, vi kunne vunnet 7-0,, men de to målene ble amulert. Btw så var kampen mot Fortuna Hjørring. Neste dag hadde vi en kort trening kl ti,, for å trene litt mer på plasse etc.,, så hadde vi kamp litt senere på dagen,, mot Fortuna Hjørring igjen. Det var ett av de andre lagene til klubben det,, men det var ikke noe dårligere av den grunn. Vi spilte 7- 8- eller 9-0 mot dem. Etter kampen fikk vi vite at de var kommet på 2. plass i Danmark for dem sin aldersgruppe,, men ikke nok med det. De var faktisk opp til 18 år gamle åsså! Snittet der lå på 16-17år gamle. Så jeg synes vi var ganske flinke jeg.^^  Siste dagen hadde vi kamp kl. ti om morran,, tidlig! ^^   Der spilte vi mot en annen klubb,, men vi tapte 6-0 på den kampen. Det viste seg der åsså atte de hadde et snitt på 16-17 år gamle spillere og laget vår er fra 94/95 folk,, pluss Mina 93.^^   
Båten gikk hjem kl 6 fra Danmark og jeg kom hjemm cirka,, halv elve elns x"D  På skolen i dag,, holdt på å sovne i timene..
Hele treningsleieren var veldig koslig og gøy,, så jeg håper vi kan dra på noe liknende en gang til.^^

Sånn kjapt før jeg må fortsette på leksene mine,, så spilte vi vollyball kamp mot 9b i dag. Vi tapte,, ganske du egenltig,, men så spilte vi ikke så bra heller x"D    Men nå roper dessverre leksene på meg -.-"
19.03.2009 Blogg

Første blogg^^

Alle (eller mange folk) prater om blogg,, så jeg vil åsså blogge!^^ Eller hvertfall prøve x"D Har ikke så mye tid for tiden.^^   Jeg får ikke blogget til helga heller,, for atte da skal jeg på sånn treningsleir med fotballen i Danmark!^^ Jeg gleder meg masse!^^  Men vi skal møte opp klokka halv seks om morran på statoil,, for å så kjøre til Hvittigfoss. Der skal vi dra sammen til Larvik,, for å ta båten til Hjørring kl. åtte x"D.  Menne hvertfall,, skole dagen min i dag har vært ganske kjedelig,, tre timer norsk og kjedlig naturfag. -.-"    Vi måtte ha vikar i samunnsfagtimen i dag åsså,, Anette (lærer) så: Marit er sjuk i dag,, eller en av barna hennes er sjuke i dag,, så dere får vikar i dag.
                   Elever: Oj, Hvem da ??
                   Lærer:  (siri vil ikke nevne navn)
                   Elever: * helt stille i flere sekunder*   Wheey :D
Hun er litt treg og kjedlig,, men så fikk vi øve i to timer på en prøve vi snart skal ha så da gikk det greit.^^

Men nå må jeg sove,, tidlig opp i morgen! ^^
God helg,, fri i morgen!^^
God Natt! <3 
Les mer i arkivet » Oktober 2014 » Mai 2014 » April 2014
hits